Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
michelle
Hai ca pun si eu meniul meu:
-mic dejun: ou 2p, paine 2p, pateu 0.5p, lapte 2p, fulgi 1.5p biggrin.gif
-pranz: paine 1p, salata de vinete 1p, rosie, ardei 0p, branza 1p
-gustare: grisine 4p (dadusem bani unui coleg sa-mi ia 2 covrigi si s-a intors cu grisne blum.gif )
Total pana diseara: 15p

Cine se mai tine in puncte pe aici?
still_me
lapte 0.1 grasime 250ml 1.50
cereale 50gr 3.25
philadelphia light 0.50
paste*cu sos) 5.00
supa 1.50
chifla 1/2 1.00

total =12.75 din 19... dar pun 3.5-4pct deoparte ...so mai am de mancat cam 2p .. salata de fructifere

am uitat sa adun wassa=0.6
ina_ceva
Ce mai face dylly? A fost in carrefour dupa sos?

Meniul de azi:
mancarica de cartofi+carne pui(40gr)+1/2 lgt ulei: 3.5p
cola(250ml): 2.5p
paine 1+1/2f: 1.5p
salata: 0p
Total: 7.5p

Pt diseara am facut sos picant cu uncle ben's si carne de porc +orez

anaoi
am pelcat si eu fetele.
ne vedem luni. vale acarrefour
michelle
Week-end placut celor care au asa ceva wink1.gif
ALICE
Subscriu,Michelle wink1.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 08-09-2006, 02:38 PM) *

Subscriu,Michelle wink1.gif

si eu...
MagdaC
Weekend placut si de la mine. Dar va invidiez, zau...Eu stau aici pana la 6.... sad.gif(
nusarich
si de la mine weekend placut, desi mai stau pana pe la 16.00, mai e un pic si gata!
ina_ceva
WE, fetelor!!! yahoo.gif
Sper ca aveti de gand sa treceti si pe aici, in vizita, sa ne spuneti pe unde va duceti si ce papati naughty.gif
Celor care lucreaza: serviciu usor!!!
nusarich
CITAT(ina_ceva @ 08-09-2006, 02:52 PM) *

WE, fetelor!!! yahoo.gif
Sper ca aveti de gand sa treceti si pe aici, in vizita, sa ne spuneti pe unde va duceti si ce papati naughty.gif
Celor care lucreaza: serviciu usor!!!

eu cred ca o sa ma tot duc de la baie spre bucatarie, sufragerie, dormitor ... sa fac curat, nu de alta. iar de mancat, mai putin, ca e mai bine )).gif
ina_ceva
...numai sa pastrezi drept bonus punctele din curatenie blum.gif
Lacry
CITAT(michelle @ 08-09-2006, 02:35 PM) *

Week-end placut celor care au asa ceva wink1.gif

vrei sa spui ca lucrezi in WE?
hai, un pupic pupic.gif de la Mocutza baby.gif

Pana la urma, s-ar putea sa o taiem la Moeciu... naughty.gif
Ella79
Eu sunt tot la munca. bleah ! dar diseara ma duc cu o prietena in oras si in week+end sper sa fie frumos ca mergem la mosie.
Monic
Salutare fetelor
vad ca nici azi n-am sa termin de citit in urma. Mai am muuulte pagini de recuperat, desi de luni tot citesc. Nu vreau sa scap nimic, sa raman in urma cu stirile. Sunt tot cam demoralizata, trista, am impresia ca toate ma dor, ce mai, m-am transformat intr-o ipohondra. sad.gif
Acum ca tata a murit de cancer mi-am cumparat o gramada de carti de specialitate, toate INGROZITOARE, naiba m-a pus sa le citesc. Mi-am facut capul calendar, am o frica-n mine... dar trece si asta.
Oricum va pupic pe toate si mai am de citit ce ati scris de vinerea trecuta.
irinush
Buna fetelor, va salut si eu!

La multi ani Mariilor!!!

Eu nu stiu cat stau in puncte, ca nu reusesc sa numar, dar de slabit tot se mai vede ceva, se pare ca pepenele si strugurii mancati seara si pe post de gustare ziua isi spun cuvantul si am reusit sa mai dau jos putin ...
in rest ... toate la fel, nimic deosebit ...

Pupici la toate!!!
ina_ceva
Bine ai revenit, monic!!
De ce te chinui cu carti de specialitate acum? Lasa pe mai tarziu, sa mai treaca din durere .
Suntem alaturi de tine!!! pupic.gif hug.gif
honey79
Monic...bine-ai revenit.
Te pupic dulce dulce si te imbratisez cu drag.

MagdaC
Monic, dragutza, incearca sa nu traiesti cu securea deasupra capului. Fii optimista, please !! Relele ne pandesc din toate colturile, dar e pacat sa ne traim viata in teroare si sa nu ne mai bucuram de lucrurile frumoase. Incearca sa iti amintesti de lucrurile bune legate de taticul tau...

In alta ordine de idei, sunt o eroina. In camera alaturata se intampla o petrecere cu prajituri, si eu stau cuminte la birou si beau apa cheer.gif

La meniul de mai devreme am adaugat cca 300 grame de zmeura. Zero points (by the way, zmeura e extrem de ieftina la puncte (vreo 29 ) !!!! Nu stiam..

Sa-mi tineti pumnii sa nu o iau pe aratura in weekend. Si sa ma scoateti la raport luni. Ca poate de jena voastra sunt cuminte...

pupicei

Monic
Incerc, incerc. Nu m-am referit la carti de specialitate, mai mult la tratamente alternative, sau la carti scrise de oameni care s-au vindecat.
Toate mi se par ingrozitoare, e o boala ingrozitoare, si ce m-a ingrozit cel mai mult este ca nimeni nu e ferit, oricine poate face. Stati, ca in timp ce am fost acasa fiecare cunostinta mi-a servit cazuri si cazuri de oameni care au murit din tot felul de minuni. In loc sa ma incurajeze, parca mi-au adus aminte ca putem muri in orice clipa.
Chiar ca bine zici Magda, parca mi-au atarnat securea deasupra capului.
Cred ca ajung diseara acasa de la lucru si arunc oate cartile pe geam afara.
Deea
Bine ai revenit Monic, pupici multi! Ne gasesti aici pentru sustinere daca si cand ai nevoie! pupic.gif
irinush
Bine ai revenit Monic, si eu sunt alaturi de tine pupic.gif
ALICE
Magda,te admir.Eu nu pot.La noi e traditie cu pizza.Si mananc totusi o bucata,dupa care o tai de acolo,cand apar eclerele, etc.
MagdaC
Aoleu, acuma am vazut cum m-am exprimat in legatura cu zmeura blushing.gif blushing.gif
Eu vroiam sa zic 29 kcal/100g biggrin.gif Si se intelege 29 de puncte tease.gif

Alice, nu ma admira, ca e prima data cand rezist blushing.gif
Si sper sa rezist in continuare....
michelle
CITAT
Sa-mi tineti pumnii sa nu o iau pe aratura in weekend. Si sa ma scoateti la raport luni. Ca poate de jena voastra sunt cuminte...

Felicitari pt ambitie, Magda!! give_rose.gif Eu o sa fiu week-end-ul asta aici sa te trag de maneca daca e cazul tease.gif

Monic, bine ai venit hug.gif pupic.gif Stiu ca e greu, dar timpul le vindeca pe toate.. Fruntea sus, noi suntem alaturi de tine
ina_ceva
Am cumparat pasta de usturoi si nu stiu cum sa o punctez.
Ingrediente: usturoi(65%), apa, sare(11.5%), ulei vegetal, corector de aciditate(acid citric), amidon modificat din porumb, conservant, agent de ingrosare.
Voi ce spuneti? Ma gandeam sa pctez 1 lingurita 0,5p
michelle
Da e ok asa..
Ce gust are? biggrin.gif
ina_ceva
inca nu am deschis borcanelul lol.gif

Merci!
MagdaC
gust de usturoi, what else? )).gif

Miha, probabil ca in weekend nu o sa intru sa dau raportul. De-aia ziceam ca luni ies la raport. Poate doar o sa arunc un ochi sa va mai citesc...
peach
pe aici sunt Ina va citesc din umbra

Bula si cu Strul, vechi prieteni, se-ntalnesc într-un bar.
- Tu cu ce te mai ocupi, mai Bula?
- Cant la piculina, în orchestra internatzionala.
- Grozav!
- Nu prea. Am cantat anul trecut pentru regina Angliei.
Adora muzica. A spus: "Umpleti instrumentele cu aur!". Tuba se umple
cu aur, contrabasul se umple cu aur, si eu cu blestemata asta de
piculina. Am cantat si pentru regele Iordaniei. Iubeste muzica. A
spus: "Umpleti instrumentele cu argint!". Tuba se umple cu argint,
contrabasul se umple cu argint, si eu cu blestemata asta de piculina.
Am cantat si pentru tarul Rusiei. Urashte muzica. A spus:
"Infundati-le instrumentele în kur!" Tuba nu încape, contrabasul nu încape... si eu cu blestemata asta de piculina!
ina_ceva
lol.gif lol.gif
Eu.
Bine ai revenit, Monic pupic.gif iti doresc multa putere sa treci peste durerea asta....sunt alaturi de tine
ALICE
Fetele weekend placut.Paaaa!!!
MagdaC
Oooffff !!! Toata lumea pleacaaaaa !!!!!
Dar nici eu nu mai stau mult. Vreun sfert de ora, cred...
Weekend placut, fetelor..
soranutza
Bine ai revenit, Monic, ma bucur ca esti din nou pentru noi. Si eu zic ca nu e momentul acum de cartile alea. Nu are rost sa pui sare pe rana si, cum ziceai si tu, unele boli nu pot fi evitate asa ca mai bine sa traiesti in liniste si pace (cat e posibil). E bine ca ai reluat munca si nu mai ai prea mult timp la dispozitie ca sa te gandesti la lucruri triste. Gandeste-te ca e acum intr-un loc mai bun ("loc luminat, plin de verdeata" parca spunea preotul in predica) si te vegheaza de acolo unde e. Sigur nu si-ar dori sa fii trista. Te pup pupic.gif
daconst
Am revenit si eu din oras,rupta de oboseala...acum cica m-am intins putin,dar cind colo era motiv sa va citesc dry.gif

Monic,ma bucur ca ai revenit si sa stii ca eu tot aici am gasit sustinere anul trecut dupa ce am trecut prin aceeasi experienta ca si tine.Face mult sa ai cu cine vorbi si sa te descarci in cazul in care simti nevoia.
La fel am citit si eu despre boala tatalui,dar dupa ce nu se mai putea face nimic...era prea tarziu si am renuntat sa-mi mai fac rau singura.Apoi fiind departe de Ro am trecut mai usor peste,pe cind mama a avut nevoie de mult mai mult timp.
Te pup si sunt si eu aici cu fetele alaturi de tine. pupic.gif

We placut va spun si eu,dar nu cumva sa nu mai scrieti ca eu sunt cu ochii pe voi. blink.gif
peach
Broscuta fermecata

Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort. Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun.

Acesta ii raspunde ca la lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa vorbeasca tare.

Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile:

- Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur.
- Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?

si inca una de început de weekend
daconst
Tare Peach! lol.gif

Vad ca slabesti nu gluma.Bravo tie,ma bucur mult pentru tine.
Ti-am scris mai in fata ca vreau sa vad poze cu tine,dar sigur n-ai citit...asa ca repet. )).gif
bubbles
`ziua neuroni...ce faceti?eu am o problema ... m`am constipat...nu am mai iesit afar de alaltaieri...oare asta sa fie si cauza de cantarul arata 63 kg? sad.gif in rest toate bune si frumoase si la scoala...sad.gif
nusarich
monic, ma bucur ca ai revenit. parerea mea ca si a fetelor e sa lasi cartile ca iti fac mai mult rau. citeam undeva (dupa o experienta asemanatoare) ca de fapt noi purtam bolile cu noi toata viata, numai ca la unele persoane se declanseaza din te miri ce si la altele nu. totul e sa incercam sa pastram echilibrul si sa nu ne facem rau noi insine. noi suntem alaturi de tine, si tu stii floare.gif

peach, bravo pentru kilograme! tari bancurile... biggrin.gif

daconst
CITAT(bubbles @ 08-09-2006, 07:50 PM) *

`ziua neuroni...ce faceti?eu am o problema ... m`am constipat...nu am mai iesit afar de alaltaieri...oare asta sa fie si cauza de cantarul arata 63 kg? sad.gif in rest toate bune si frumoase si la scoala...sad.gif

Mai mult ca sigur ca asta e motivul.
Ai grija sa mananci mai multe fibre sau incearca cu prune uscate.E metoda sigura. dry.gif
Ella79
Am ajuns acasa! cheer.gif cheer.gif O sa fac o baie, mananc niste pepene si dupa aia ma bag in pat ca sunt franta. Maine o sa dorm cat pot de mult, chit ca asta inseamna sa nu ma dau jos din pat toata ziua.
Maine am zi de cantar, dar nu cred ca se va clinti ceva pt ca am facut excese. deja m-am pbisnuit cu situatia. Slabesc in cm si la haine, dar nimic la cantar...

Monic, suntem toate alaturi de tine. Capul sus si incearca sa treci peste asta. Stiu ca e dureros si e greu, dar nu ai ce sa faci acum. hug.gif

Daconst, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, iti multumesc pentru complimentele vis-a-vis de pozele mele din vacanta. Intr-adevar ma bronzez repede pentru ca eu am oricum tenul mai inchis. Si de data asta am folosit un ulei de plaja care m-a ajutat mult.
soranutza
Felicitari Peach, vad ca ai inceput din nou sa slabesti. Cum ai iesit din platou?

Eu maine merg la un chef, suntem invitati si la masa la sarbatorit. Sora lui are firma de catering, va dati seama ce o sa fie acolo doh.gif Tickerul meu nu mai e valabil, azi cantarul imi arata 63 dar cred ca e defect, eu ma astept sa fie un 65, poate chiar mai mult. De doua saptamani sunt numai la mese si restaurante ca deja mi-e si groaza. Parca Murphy asta s-a lipit de mine, ca alta explicatie n-am. Cand nu sunt la dieta nu sunt evenimente, cum incep si eu sa slabesc cateva grame ba e o zi onomastica, ba o zi de nume, ba nu stiu ce sad.gif
Ella79
Soranutza, si eu patesc la fel. Cum ma declar la dieta - cum apar tot felul de ispite. In schimb, cand mi-e indiferent daca tin sau nu regim - ma incadrez foarte bine in puncte.
Azi a fost ziua mea (ca sunt si Maria), asa ca am fost la 2 mese (colegi, prieteni), maine imi serbez cu ai mei si duminica cu alti prieteni. doh.gif
ina_ceva
naughty.gif o tii dintr-o petrecere in alta, ella!
Biencutza
buna seara!!!!!!!!!!!

Monic, multa putere iti doresc....lasa timpul sa treaca, chiar daca mult va mai trebuie sa se scurga macar sa nu mai doara sad.gif .
Daconst tie multe pupe....sa creasca burtica mare, sanatoasa ca frumoasa ii...si ea si mamica....bine ai revenit!!!!!!!!!
Soranutza....tu esti fenomenala oricum, go enjoy everything!!!!!!!l......iar apare Miha cu joarda imediat
Monic
Buna again
fetelor... va multumesc ca sunteti si ati fost alaturi de mine saptamanile trecute, ca v-ati gandit la mine. Sunteti toate niste dulci si va sunt foarte recunoscatoare. Intr-adevar m-ati ajutat foarte mult...
Acasa mi-am adus aminte de ce mi-ai scris, Soranutza, si am plans alaturi de mama, i-am spus si ei...
Nu va mai spun cum a fost acasa ca nu are rost. Mama se tine tare, ea ma incuraja pe mine. Faza e ca ea a ramas acasa, exact ca in cazul Danei, mie mi-e putin mai usor, ca nu sunt acasa. Oricum o sun zilnic pe mama, se mai plange ea, ca e singura dar momentan n-am ce face.
Chiar m-am gandit sa ma mut acasa, dar asta ar fi sinucidere curata... dar cred ca as fi fericita. As lua o zecime din salarul de acum, dar m-as simti mai bine acasa. Mai e o varianta sa-mi rog seful sa ma lase sa lucrez de acasa, adik din Romania. Dar si asta ar presupune sa imi cumpar o garsoniera de unde sa pot lucra si ... sa-mi las barbosul... Chiar nu stiu ce sa fac. Momentan am o aiureala in cap de nu va spun. Am impresia ca fuge timpul, ca nu am nici casa mea(stau in chirie), nu am nici familie, nici copii, si fac 30 cat de curand. Si ma ia cu ameteli si cu depresie... Simt ca sunt useless, n-am nici un rost, fac doar umbra pamantului.
Cu slabitul... acasa mama gatea ca si cum am fi 3 la masa. N-am comentat nimic, am mancat toate bunatatile pe care le-a facut. Ea saraca era fericita ca are pentru cine sa gateasca. Asa ca acum am 68.8 kg, dar eu zic ca nu se vede. Ma amagesc si eu. Oricum ar fi trebuit sa-mi vina azi musafirii rusi, dar cred ca din cauza socului mai intarzie putin...
Ce sa va mai spun. Mi-a ramas gandul la prajitura lui May, si nu mai gasesc exact pagina unde era pusa reteta, ca vreau si eu sa o fac. Apropos, sper ca la May totul e OK si n-a iesit cu circ marea intalnire dintre cele doua tabere.
M-am uitat la toate pozele voastre, sunteti toate frumoase si va simt foarte apropiate. Pe fiecare.
Danyhoney hai sa spun si eu ce am patit cu luna pline aseara. Eu, fiind o persoana mai rece si mai introvertita n-am prea plans zilele si saptamanile trecute. Iar aseara dintr-un fleac mi-am amintit de tot necazul avut si ... SURPRIZA: am facut o criza de isterie -cred eu-. M-am apucat de plans si nu ma mai puteam opri. Am plans vreo ora, timp in care prietenul ma tot consola cu celebra `lasa ca o sa fie bine`. Parca cu cuvintele lui mai tare punea paie pe foc. Dupa o vreme s-a saturat si el si mi-a spus ca deja incep sa devin ca o matusa de-a lui, isterica si nebuna. Asa ca m-am suparat crunt pe el, m-am si mutat azi-noapte in alt pat sa nu dorm langa el. Dupa juma` de ora a venit si s-a culcat langa mine, desi patul respectiv are doar vreo 70 cm.
Azi toata ziua n-am vorbit cu el, nu ca as fi suparata pe el, ca mi-a trecut supararea, ci mai mult ca sa-l invat minte sa nu mai vorbeasca asa in viitor.
Tulip
Monic,suntem langa tine! pupic.gif
Ella,tot vroiam sa te intrb si uitam mereu doh.gif inainte sa pleci in vacanta scriai la cosmeticele ce le duci cu tine de o crema de fata iluminatoare...de la ce firma e si esti multumita?Ma bate si pe mine gandul sa-mi cumpar,dar n-am vazut numai de la avon si nu stiu..... wacko.gif
luchi
Monic give_rose.gif
Monic
daca aveti linkul la praji va rog sa mi-l dati sa nu mai caut in urma blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.