Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Tulip
CITAT(Monic @ 08-09-2006, 10:25 PM) *

daca aveti linkul la praji va rog sa mi-l dati sa nu mai caut in urma blushing.gif

Ce praji,Monic? rolleyes.gif
nusarich
monic, daca te poti elibera prin plans, fa-o, chiar daca te tine mai mult... eu una dupa socul prin care am trecut (e drept, acum 5 ani) mi-a fost foarte greu sa plang "in fata strainilor" si pur si simplu imi inghiteam lacrimile. acum imi dau seama ca am facut foarte rau, pentru ca am devenit extrem de sensibila si chiar si acum, cand vorbesc despre mamica mea incep sa plang... si incearca sa-i explici si iubitului tau ce se intampla cu tine, sigur va intelege si te va sprijini. iar chestia cu "am 30 de ani si nu am aia, nu am aia..." ... situatia e asemanatoare cu a mea (cu diferenta de varsta de 2 ani, deh, eu sunt mai batranica), doar ca eu sunt inca in tara, dar nu m-as intoarce acasa, chit ca as avea casa, pentru ca acum totul ma deprima si parca nu imi pot reveni, inca, de-asta am ales sa stau in Bucuresti si sa incerc sa depasesc cumva momentul.
pupici si scrie-ne de cate ori simti nevoia sa vorbesti cu cineva, macar una dintre noi va fi aici...
Monic
negresele lui May
luchi
Monic, cred ca asta era - dinti de negru
Monic
Nusa... cred ca stii perfect ce simt, pt ca ai stiut exact cum sa ma consolezi floare.gif . Multumesc.
Luchi, multumesc, asta era!!! cheer.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 08-09-2006, 10:28 PM) *

negresele lui May

Oooo...nici nu vreau sa ma gandesc la ele.... blushing.gif blushing.gif
nusarich
am gasit reteta, este la pagina 57 pe forum: http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=10727&st=0
Ella79
Buna dimineata neuroni dragi! Eu m-am trezit acum, in sfarsit m-am mai odihnit nitel.
Azi am avut zi de cantar si.... din fericire am dat jos 800 gr! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Astea sunt alea puse in vacanta, dar tot e bine si asa.

Monic, in decembrie (inainte de Craciun) sper sa vin la Budapesta. Sper sa ne putem vedea la o cafea atunci. In general eu stau la Ibis (ala de langa Merkur - Korona). hug.gif hug.gif
Tulip, eu am o crema iluminatoare de la Avon si sunt foarte multumita de ea. Am mai folosit de la o prietena una de la Estee Lauder si efectul e acelasi, asa ca o poti lua cu incredere pe aia de la Avon.

Acum trebuie sa ma apuc sa fac curat prin casa si dupa aia sa ma duc la ai mei. Dar sunt cu ochii pe voi! )).gif

dany
Ella...felicitari pentru cele 800 grame !!!!
Monic...iti doresc sa ai multa putere sa treci peste tot !! Pup ! In legatura cu criza care ai avut-o....poate ti-a facut bine...te-ai mai descarcat...
Luchy...multumesc pentru site.

Va doresc un WE super !!
Chiar daca am liber azi ...trebuie sa plec imediat la magazin....colega care e acolo nu se prea descurca si are nevoie de ajutor ...

Pupici
Tulip
Ella,crema aceea e portocalie?si cum o folosesti?Impreuna cu cr. hidratanta sau numai crema iluminatoare?ce efect are mai exact?ce schimbari ai observat?
Nu te superi ca te stresez,asa-i?
Nessie
Am creat subiectul "Povestea Mirelei" si am mutat acolo mesajele fetelor care discutau despre ea, asa cum a sugerat Luchi.
Ella79
CITAT(Tulip @ 09-09-2006, 12:31 PM) *

Ella,crema aceea e portocalie?si cum o folosesti?Impreuna cu cr. hidratanta sau numai crema iluminatoare?ce efect are mai exact?ce schimbari ai observat?
Nu te superi ca te stresez,asa-i?

Nu numai ca nu ma supar, dar chiar imi face placere. Eu sunt mare amatoare de cosmeticale, imi cumpar si testez o gramada. Ma bucur daca pot sa iti fiu de folos, asa ca poti sa ma intrebi orice doresti. pupic.gif

Crema are ambalajul alb cu o bada portocalie. Eu o folosesc ca baza de machiaj. Adica imi dau cu ea si dupa aia cu fondul de ten, sau cu pudra. Daca nu ma machez, imi dau doar cu crema iluminatoare. Ca efect - iti face fata mai luminoasa, mai stralucitoare (dar NU in genul cremelor cu sclipici care se dau pe corp). Eu o folosesc mai mult pe pometi si mai putin pe frunte, barbie si nas (zona T).
Mie mi se pare ca face fata sa para mai odihnita, mai sanatoasa, mai luminoasa, da impresia aia ca "radiezi".
Nu stiu daca am reusit sa ma exprim coerent.
Daca stii vreun reprezentant Avon, roaga-l sa-ti dea o mostra ca ei sigur au. Asa poti sa o incerci si vezi exact. pupic.gif
michelle
Despre asta e vorba?
Imagine
Ella79
da!
michelle
Atunci m-ai convins wink1.gif
Sa vedem ce mai iau.. ca e la oferta blum.gif

Salutare neuroni!
Azi m-am trezit pe la 10.30.. pe la 13.30 am ajuns si eu la serviciu.. biggrin.gif
De cand am reinceput sala, am o pofta de mancareeee de nu ma recunosc. Si tre' sa mananc, nu de alta, dar nu vreau sa mai slabesc, ca in octombrie cand vin la Bucuresti sa aveti ce vedea din mine blum.gif
dany
Asa sa faci,Miha !! Pune mana si papa sa aiba fetele ce vedea din tine...nu doar o dunga lol.gif

Dirk a mai dat jos 900 grame.Eu...pauza.....dar am si rusii....tot la 65 sunt...
michelle
Felicitari lui Dirk!! cheer.gif give_rose.gif
Hai ca merita o prajiturica azi grin.gif
dany
Multumesc,Miha !
lol.gif A papat deja cioco din aia buna lol.gif
ina_ceva
Un tip statea necajit pe un scaun la bar.
Vine prietenul lui si il intreaba:
- Ce s-a intamplat cu tine de esti asa distrus?
- Iti amintesti de fata aia superba de care ti-am povestit data trecuta?
- Tipa nou angajata la firma?
- Da, da, cea pe care numai trebuie sa o privesc si am o erectie puternica.
- Si ce s-a intamplat?
- Pai mi-am luat inima in dinti si am rugat-o sa iesim seara la o cina in oras si la ora 8 trebuia sa o iau de acasa.
- Si, si ??
- Pai ca sa n-o sperii din prima seara mi-am legat p... de picior si asa am plecat la ea acasa.
Am sunat la usa si a aparut intr-o rochie mini mini cu un decolteu imens.
- Si ce s-a intimplat?
- I-am tras un picior in gura .....
dany
Sa aveti un WE placut ,neuroni !!!
ina_ceva
WE placut!!! cheer.gif yahoo.gif
Tulip
Ella,mersi de informatii! pupic.gif
We placut,fetelor!!!! cheer.gif cheer.gif
Monic
Ina, super bancul. Prietenul tot s-a facut rosu la obraji )).gif
Ella, sigur ca ne vedem!!! wink1.gif
Ella79
Eu m-am intors acum de la ai mei. Am facut gogosari in otet pentru iarna, rosii la borcan si gem de prune. Maine mai fac niste compot de prune si as vrea sa fac cateva borcane pentru mine cu indulcitor. O sa va zic daca mi-au iesit sau nu.
Acum ma bag in cada cu o revista si dupa aia la nani cu mine!
ina_ceva
Popescu merge la doctor:
- Domnule doctor, ceva nu e īn ordine cu scula mea!
Medicul īl consulta:
- Nu-i nici o problema serioasa... Du-te acasa si pune-ti scula īn
lapte, de doua ori pe zi, timp de o saptamāna. Dupa asta va fi ca si
noua.
Popescu merge acasa si cere de la gazda lui un pahar cu lapte. Intra
cu el īn camera si se īncuie īnauntru. Batrīnica, foarte curioasa din
fire, se furisaza la usa lui Popescu si se uita pe gaura cheii. Uluita
īsi spune:
- Am trait deja optzeci de ani, am īngropat trei soti si eu numai acum
aflu ca asa se īncarca...

daconst
Ce pustiu e pe aici...am intrat si eu acum.

Antonia,te vad online,esti tot in Ro?Care mai sunt noutatile la tine?ce face Dominik,cum mai e cu mama?scoala de soferi ai terminat-o?Scuze daca ai scris dar eu n-am citit din urma. blushing.gif

Azi am fost la München cu familionul si fara sa stim a fost si Papa acolo in Marienplatz.A fost asa multa lume,iar ai mei au ramas tare impresionati.Am ajuns seara acasa obositi morti si nu va mai spun ca nepotul vroia la Mc Donald`s si asa am ajuns sa mancam toti acolo.Deci adio ginduri de mancat sanatos.De marti,dupa ce pleaca ei,sigur ma cumintesc. )).gif

Ella,felicitari pt cele 800g,esti pe drumul cel bun macar. dry.gif

Monic,e o perioada mai grea acum pentru tine,dar va fi bine pina la urma...noi suntem alaturi de tine.
Eu de cind cu sarcina sunt tot o fericire si parca plutesc.Nu mai stiu ce inseamna aia depresie si parca dintr-o data sunt foarte importanta.Nu vreau sa-ti dau idei,ca stii tu mai bine cind e momentul,dar la mine s-a schimbat totul in bine.Sper sa raman asa si dupa ce nasc ca e tare bine. )).gif

Ina,multumim de bancuri,asa mai faci fetele sa rada. )).gif
dany
Chiar ca sufla vantul pe aici....

Noi am venit de la masa de la restaurantul grecesc...am pus cat de cat la punct amanuntele legate de concediul de anul viitor si.....ne-au trebuit 5 ore lol.gif lol.gif .De concediu am vorbit cam 30 de minute,am mancat vreo 20 de minute si restul...am tinut-o doar intr-un ras continuu...cred ca m-am ingrasat 2 kg lol.gif

Ella
...trimite si la mine cateva borcane,te rog !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dana...ai gasit must si porumb ?? In legatura cu Papa...au dat azi peste tot la TV....au fost chiar si autobenzi blocate....Povesteste mai multe : cum a fost ,ati reusit sa vedeti ceva ...sau doar multimea de oameni ?Ce atmosfera a fost in München legat de venirea Papei ? Sunt curioasa...
Da,Ina e sefa responsabila cu bancurile zilnice !! Multumim,Ina !!!

Va doresc o noapte linistita cu vise cat mai placute !
ina_ceva
Ella, cred ca o sa am si eu nevoie de ajutor la umplut borcanele pentru iarna. Te oferi? blum.gif give_rose.gif
Dana, te asteptam de marti cu numaratul tease.gif
Cum, din 4 ore de ras te ingrasi 2kg? Pai cred ca ar trebui sa-mi modific ticker-ul sad.gif ...si nu in bine sorry.gif
dany
Pai,Ina...daca razi aproape non-stop...oare sa ma gandesc ca am pus mai mult decat 2 kg pe mine ????? lol.gif lol.gif lol.gif .Si chiar daca ar fii asa...a fost o seara super !!!! Daca asa va fii si concediul nostru anul viitor.....va fii mult mai mult decat frumos,placut si plin de voie buna .Ce isi poate dori cineva mai mult de la un concediu ?
ina_ceva
Ma bucur ca va simtiti bine impreuna; intalnesc prea multe cupluri cu ani multi la activ si care sad.gif ...nu mai stiu sa se bucure unul de prezenta celuilalt.
Ai grija de el, mai ales ca acum tine cura naughty.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Fii sigura ca am grija de el !!!!!! Se vede ca se simte tare bine in pielea lui ( acum de cand a slabit ) si...i-am spus ca daca il vor bate cine stie ce ganduri ( in gluma,normal !!! oi avem un fel mai ciudat de a glumi...m-am luat si eu putin dupa nemti)...o sa-l pun urgent iar la ingrasat lol.gif lol.gif lol.gif
Dar...acum ,serios:nu imi fac griji !! Spuneai de cupluri cu ani multi la activ....cei cu ,care vom merge in concediu au intre 20 si 25 de ani casnicie ohmy.gif ohmy.gif ...si sunt oameni plini de viata si e mai mare placerea sa-i vezi cum se inteleg si cum se complecteaza atunci cand vor sa spuna ceva....parca ar fii ceva care vine automat !!!

De la cate postari nu mai sunt "pestisor" ???????? As vrea sa raman asa pentru totdeauna lol.gif .....
ina_ceva
mai ai 10 naughty.gif
adica de la 200
dany
Mersi !! Deci mai scriu 9 si...gata !!!! Nu mai scriu nimic apoi lol.gif lol.gif lol.gif

Nessie....am uitat sa-ti multumesc pentru poza de la avatar !!!!! sarut-mana pentru ajutor si pupici !!!!

He,he,he....uite asa scriu 2 mesaje intr-unul....si mai am pana la 200 lol.gif lol.gif

Ina...tu cum de nu dormi ????? Nu ai somn ?? )).gif
ina_ceva
Sa nu uiti blum.gif
Imi place de voi , se vede acel CEVA in privirile voastre...sunteti dulci naughty.gif
La cat mai multi ani alaturi de el wink1.gif!!!
dany
Ohhhh...multumesc mult ,Ina !!!!! Nu stiu cum sa-ti spun ...dar....mi-a mers exact la inimioara mesajul tau !!! Un mesaj deosebit ! Pup mult ! Sper sa reusim sa nu pierdem acel CEVA !!!!!Eu,una ,voi lupta cat pot pentru asta ,Si...asa cum il cunosc pe Dirk...va face acelasi lucru .Iti doresc si tie sa ai parte de acel CEVA pe care il avem noi !!!!! E ceva.....frumos,dulce,gingas...ceva doar al nostru .
dany
Danutella...spuneai ca mergi maine la grecesc (adica azi,duminica)???? Daca iti place pestele....iti recomand sa iei o "fisch-teller".E suuppeerrr delicioasa !!!! Am avut noi azi ( am cerut un platou pentru 4 persoane) si am fost incantate !!!! Barbatii au avut platou cu ,carne si...damele bine ( lol.gif ) am avut platou cu peste.
dany
Cele 7 "minuni" din Caracal:
-s-a construit un bloc si s-a uitat macaraua in interior
-a luat foc sediul pompierilor
-s-a furat usa politiei
-brutaria e construita pe strada foametei
-cimitirul e pe strada reinvierii
-exista o singura scoala si se numeste Scoala nr. 2
-cine stie ce-a de-a 7 minune e rugat sa sune la numarul afisat pe ecran si va primi gratuit si fara tragere la sorti o surpriza care va protejeaza

NU
vreau sa iau locul Inei !!!!! Ea e sefa cu descretirea fruntilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar....am gasit si eu ceva si ma gandeam ca nu deranjeaza....

Si ,uite, asa se duce naibii denumirea mea de "pestisor" mad.gif mad.gif lol.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif
Cedez locul oricui se ofera; ma multumesc si cu un post inferior tease.gif

Cum e cu noua sefa, dany-dulce? Multumita de ea?
dany
Nuuuuuuuuu,Ina !!!!!! Tu ramai sefa !!!!Eu nu am asa de mult timp de intrat pe net....

In legatura cu noua mea sefa......stii ceva ? Nici nu ma gandeam ca o "pustoaica" de 19 sa fie asa !!!! Stie exact ce vrea de la noi,exact cum vrea sa arate magazinul.....Pana acum ( dupa 2 saptamani) nu pot sa spun decat :respect!!!!! Nu m-as fii gandit ! Mai e problema ,in legatura cu orele mele de munca /luna.....dar ,avand in vedere imprejurarile,voi astepta pana la sfarsitul anului si apoi vom vedea ce si cum va fii mai departe.Se pare ca e multumita de noi si ca vrea ca eu sa fiu loctiitoarea ei in continuare.....
ina_ceva
Ma bucur pt tine!!! Sper sa fie bine si in continuare si sa te odihnesti mai mult! wink1.gif
Eu ma bag la somnic, nu am dormit de doua nopti sorry.gif

Noapte buna!!! salut.gif
dany
Si tie o noapte buna si linistitza ,Ina !!!!!! Si eu plec la nani !!!!
Tulip
Buna dimineata!
Fetelor,TREZIREA! grin.gif Dormiti inca? smile.gif
ina_ceva
Neatza!!!! yahoo.gif

Tulip, unde e cafeaua?
Honey, inca nu ai plecat la carnaval?
Tulip
Ina,cafeaua am baut-o de mult.....si portia ta blum.gif asa-ti trebuie,daca nu te trezesti devreme! tease.gif
Ella79
Neataaaa!
Hai ca am adus eu acum o cana mare de cafea aromata, aburinda. cafea.gif E pentru toata lumea. Zaharina si mierea sunt pe masa, frisca vegetala in frigider. Va rog, serviti-va!
Azi e duminica fetelor, si in Bucuresti e o vreme tare frumoasa, asa ca haideti sa ne bucuram de ziua de azi! Ca de maine iarasi muncim.
Eu azi fac compot pentru iarna (da, si cate un borcan pentru fiecare dintre voi )).gif ), mancam impreuna cu ai mei si dupa aia ne-am hotarit sa plecam in excursie la Oltenita, un mic port la Dunare.

Monic
wub.gif Neata,
eu crosetez uitandu-ma la tv blushing.gif Aaaa, nu ma certati, stiu ca e duminica, dar asa de bine ma destind asa...
Danyhoney, super faza cu Caracalul )).gif
Dana, nu cobi, ca deja imi intarzie ciclul blum.gif
Si la noi e o vreme super, cred ca mergem mai tarziu la o tura cu bicicletele. Al meu vrea sa-si cumpere cactusi, nu ca n-am avea vreo 10 prin casa... wacko.gif
Aseara am fost cu bicicleta pe insula de pe Dunare care e-n mijlocul Budapestei. Este acolo o fantana arteziana muzicala. Adica sa joaca niste piese clasice si apa din fantana tasneste pe ritmul muzicii. A fost si luna almost plina, asa ca a fost tare romantic. mai ales ca eram doar noi doi wub.gif
Ne-am asezat pe o banca schiloada careia i-a lipsit putin sa-si dea duhul biggrin.gif si ne-am uitat in tacere la jocul apei din fantana.
La sfarsitul programului, vazand ca suntem doar noi doi mi-am facut curaj, si am inceput sa aplaud TAREEEE.
Prietenul a rosit, s-a uitat in stanga-dreapta sa vada daca ne vede cineva, apoi mi-a spus: ' esti ca o ciobanca care de-abia s-a coborat de pe varful muntelui si care n-a vazut in viata ei asa ceva' lol.gif
Asta ca sa vedeti ce tip romantic tin eu pe langa casa...
Tulip
Monic,cunosc si eu fantana respectiva......dar n-am avut ocazia sa ma aflu in preajma ei seara,noaptea.... dry.gif Nici al meu nu e exagerat de romantic doh.gif
Monic
grin.gif Lasa Tulip ca prea mult romantism nu le sta bine nici barbatilor dry.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 10-09-2006, 01:19 PM) *

grin.gif Lasa Tulip ca prea mult romantism nu le sta bine nici barbatilor dry.gif

Ai dreptate! )).gif
Ce crosetezi,Monic?Esti tare harnica....Ai facut prajitura lui May?

Ramona,te vad online...nu ne povestesti nimic?
Monic
Tulip, fac niste caciuli pt iarna pt nepotele si prieten.
Am facut si prajitura lui May, e foarte buna, am terminat deja jumatate de tava. Bine, eu am mancat doar cateva bucati blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.