Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
dany
Buna ,fetele harnice !

Noi am fost azi la mare,am papat o chifla cu somon...apoi am tras o tura cu bicicletele ( si la noi e vreme frumoasa) ....am venit acasa inchis sonerie,telefoane ( asa mai facem noi cateodata duminica lol.gif ) si acum ne bagam la Tv...formula 1 si apoi ceva filme.

Va doresc un rest de WE frumos !!
Tulip
Astept sa se trezeasca Timea,sa pape si plecam la o plimbarica....e atat de frumos afara....
Lacry
CITAT(Tulip @ 10-09-2006, 03:38 PM) *

Astept sa se trezeasca Timea,sa pape si plecam la o plimbarica....e atat de frumos afara....

Si noi am fost la plimbare, superba vreme! Chiar m-am relaxat smile.gif
Tulip
Liniste deplina.....mai,dar nu ziceti chiar nimic?
himere2005
va era dor de mine? de miine pe baricade cheer.gif cheer.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 10-09-2006, 08:55 PM) *

va era dor de mine? de miine pe baricade cheer.gif cheer.gif

hug.gif Ce bine ca ai aparut!Ati reparat calculatorul?
daconst
Sara buna mumoaselor! )).gif
Dar ce liniste pe aici...rusinica... mad.gif
Dany,n-am ajuns la Edeka,deci inca nu pot sa-mi dau cu parerea...la München am fost cu trenul dar in piata a fost grozav de multa lume...mare lucru nu s-a vazut, dar ideea ca era si Papa ne-a emotionat pe toti.
Mersi de ideea cu fischteller,dar mie pestele mi se pare mancare de cura )).gif ,deci platourile au avut din nou succes.Sunt ca o purcica deja,dar de marti sa vedeti ce model voi fi. wacko.gif

Monic,eu m-as bucura sa am companie...deci daca e cu ochisori,poate stie Doamne Doamne ce ti-ar prinde bine. blushing.gif
Hai sa-ti spun ce coincidenta e la bine cu bb...e baietel si se va naste in ianuarie ca si tata.Deci cred ca dupa un necaz e mereu loc de o bucurie. baby.gif

Himere,ne era dor de tine...se vede ce liniste a fost fara tine. biggrin.gif

Ella,ce harnicuta esti...gospodina,ce mai. blushing.gif
Aici nu se merita sa mai faci ceva pentru iarna ca sunt mult mai ieftine decit daca le faci singura si parca nici nu prea mai mancam.Oricum tot respectul meu pentru cele care pun muraturi si dulceturi pe iarna...eu,una n-am reusit asta inca.
Lacry
Buna seara neuroni! Va invit la un ceai... asta seara mi-am facut un ceai din busuioc si tei...ciudata combinatie rolleyes.gif De obicei beau de sunatoare sau de soc, dar nu mai am nici una, nici alta huh.gif
De maine o sa fiu riguroasa in privinta dietei. Taaare mi-as face timp si pentru mine, sa fac un aerobic, sa-mi vopsesc niste suvite.... dar sa vedem cum se descurca bona cu asta mik si chitcait dry.gif
De vineri sotul este in concediu, asa ca, in sfarsit, ne vom mai imparti sarcinile de parinti, mai plecam si noi pe la munte, etc.
Iar de la 1 octombrie merg la servici smile.gif Nu credeam ca o sa-mi doresc sa merg la "scarbici", mai ales la acela pe care il am eu, dar, se pare ca m-am inselat wacko.gif
dany
Buna dimineata !

Va doresc o saptamana frumoasa si fara stress !!! pupic.gif
dany
"Windowsul nostru,
Care esti instalat pe hard,
Deschide-se ferestrele tale,
Vie crash-ul tau
Ca īn 95 asa si īn 98.
Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua,
Si ne iarta partitiile Linux
Asa cum si noi iertam greselile din drivere.
Si nu ne du īn ecranul albastru,
Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni
Caci al tau este tot RAM-ul
Si hardul
Si toti hertzii procesorului
Īn veci vecilor
Alt-F4"
nusarich
buna dimineata neuroni!
bine ai revenit himere, chiar ti-am simtit lipsa. ce ai mai facut de cand n-ai avut calculator?

eu am inceput binisor astazi:
-dimineata am mancat niste prune (pe care eu nu le punctez) si doua felii de orez expandat.
-la pranz o sa mananc niste mere (3 la numar, ca mai multe nu cred ca pot rontai) si doua felii de orez expandat
-seara vreau sa fac o mancarica de mazare, ca n-am mai facut de multisor si ne cam e pofta...
vreau sa incerc sa tin vreo saptamana-doua un soi de cura de dezintoxicare, adica trec pe vegetarianism, macar sa incerc. nu m-am simtit prea bine in weekend, si am zis sa incerc sa vad ce iese si cu asta.

pupici, si o saptamana superba!
anaoi
neata.va scriu scurt fetele, pt ca urmeaza 3 zile de infern....2 workshop-uri plus patronii din germania de maine, pe capul nostru.
imi pare rau nu am citit din urma de vineri, adica....

descoperire importanta...zic eu. ma plictisisem de philadelphia light, pt ca mie mi s epare ca nu prea are gust. deci...dylly in marea lui oboseala si plictis, a gasit in carrefour o crema d ebranza cu verdeata si usturoi. se numeste BUKO si iese aproape acelasi punctaj ca la philadelphia light. 197 kcal si 16.7 grasimi. philadelphia are 191 kcal si 16.0 grasimi.

deci ambalaj rosu, scrie BUKO,, 17% fett.

\sa aveti o zi buna si tineti p[umnii pt dylly sa nu arunce cu toti de pereti.
Pisik
Neatza si de la mine! Eu sunt tare ciobita, m-am certat rau cu mama, este super stresata ca face in casa, repara una alta si e la capatul puterilor, noi suntem iarasi f obositi, am fost la nunta insa si a fopst superba, asa mi-as dori sa iasa si nunta mea, ne-am distrat extraordinar!
De astazi v-am zis ca incerc sa trec pe 2 sapt mai drastice pt ca deja nu se mai poate si nici timp mult nu am, iar la mine WW-ul are nevoie sa timp sa isi faca din nou efectul. Asa ca, tine-ti-mi pumnii, ca mai ales dupa zilele astea de ospat sunt tare rea de foame, sper sa rezist.
Astazi mi-am propus:
MD - o felie de paine toast prajita cu Exquisa fitline si 1/2 felie de sunca; 1/2 grepfruit
P - 2 ciocanele mici pui + o salata cu de toate dar fara ulei
S - 2 borcanele de iaurt Prodlacta 0,1% (200gr/fiecare)
Gustari - un mar, o para
Stiu, e putin, dar promit ca daca slabesc, ma dau pe WW si dupa nunta ma fac cuminte si nu mai dau iama in tampenii, ca sa pun totul la loc ca acuma blushing.gif Asta binenteles dupa luna de miere, ca la ce bunatati or sa ne dea aia acolo, sper sa nu patesc ca Ella blink.gif
Pupici si o zi frumoasa!
still_me
m'neata fetele ...
si eu in we m-am desfatat .. insa stransesem din cursul sapt ca stiam ce ma asteapa .. so .. am iesti chiar bine ... wink1.gif ..
michelle
Neata dragi neuroni!
We asta m-am dat si eu in barci, de fapt duminica, fiindca am stat acasa grin.gif
De azi inapoi pe baricade.. Daca nu stau tarziu la serviciu, poate ajung la sala la 8..

O saptamana usoara va doresc!
Tulip
Neata si din partea mea!
Sunt zombie,Timea m-a trezit azi noapte din ora-n ora....e racita un pic,asa ca bag in ea Vit. C si niste granule homeopate...
In rest nimic nou...ma bucur de cafeaqua de dimineata yahoo.gif
O saptamana frumoasa la toata lumea!
ina_ceva
Neatza!!!! yahoo.gif

Cred ca la toate ne-am dat in barci WE asta!!! blushing.gif
Nu conteaza prea mult, atat timp cat incepem o noua saptamana de numarat si mentinut in puncte. grin.gif Sa aveti spor!!!!!

Un inceput de saptamana cat mai linistit!!!!
honey79
Bine v-am gasit, frumoaselor.

Sa aveti o saptamana plina de satisfactii si momente placute, si o zi de Luni placuta....si..fara prea multe abateri.

Va pupic si va imbratisez cu drag.
Pisik
CITAT(honey79 @ 11-09-2006, 10:52 AM) *

Bine v-am gasit, frumoaselor.

Sa aveti o saptamana plina de satisfactii si momente placute, si o zi de Luni placuta....si..fara prea multe abateri.

Va pupic si va imbratisez cu drag.

Honey dulcic, felicitari pt ticker! Vad ca tu taci taci, dar le faci bine! Bravo si tot asa sa o tii!
honey79
Multumesc frumos, Pisik-ut dragut.

Ar merge mai bine... daca mi-as infrana poftele si nu m-as mai arunca in tot felul de chestii. Dar..... nu ma plang.. cu rabdare faci orice.. right???

Stiu ca si tu ai sa reusesti . Noi toate avem incredere in tine si in ambitia si vointa ta. E adevarat ca acum e o perioada mai grea pentru tine, dar.... va trece. Toate trec.
Te pupic dulcic.
michelle
Ce liniste pe aici..
Cred ca din cauza ca sunteti cuminti, asa-i? tease.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 11-09-2006, 12:50 PM) *

Ce liniste pe aici..
Cred ca din cauza ca sunteti cuminti, asa-i? tease.gif

lol.gif lol.gif
ina_ceva
O batrana intra in cabinetul doctorului:
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac,
trag vanturi tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot, si chiar fara miros.
Orisicat, e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras
cel putin 10 bucati.
Doctorul, ii da niste pastille si ii zice:
- Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control.
Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au
ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem
face cu timpanul.
Tulip
Ina,mai vrem! lol.gif
ina_ceva
O gaina produce un ou de juma' de kg.
Presa, televiziuni, interviuri, toti pe gaina:
- Cum ati reusit performanta?
Gaina: - Secret de familie.
- Planuri de viitor?
Gaina: - Sa fac un ou de un kg.
Il iau in blitzuri si pe cocos:
- Cum ati reusit performanta?
Cocosul: - Secret de familie.
- Planuri de viitor?
Cocosul: - Sa-i sparg fatza strutzului.
ina_ceva
Un tip care lucra la o fabrica de conserve, se plinge psihiatrului:- De trei saptamini sunt obsedat sa-mi bag p**a in taietorul de castraveti. Am visat asta noapte de noapte, apoi nu am mai putut dormi.La fabrica nu ma mai puteam concentra la nimic altceva. Ma gindeam mereu la acelasi lucru. Ieri am facut-o!
- Dumnezeule, gafiie psihiatrul, si ce s-a intimplat?
- Am fost pe loc concediat.
- Si taietorul de castraveti? S-a stricat?
- Nu, a fost concediat si el
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 11-09-2006, 02:27 PM) *

Un tip care lucra la o fabrica de conserve, se plinge psihiatrului:- De trei saptamini sunt obsedat sa-mi bag p**a in taietorul de castraveti. Am visat asta noapte de noapte, apoi nu am mai putut dormi.La fabrica nu ma mai puteam concentra la nimic altceva. Ma gindeam mereu la acelasi lucru. Ieri am facut-o!
- Dumnezeule, gafiie psihiatrul, si ce s-a intimplat?
- Am fost pe loc concediat.
- Si taietorul de castraveti? S-a stricat?
- Nu, a fost concediat si el

lol.gif lol.gif
Ina,de unde le aduni?
ina_ceva
Secret profesional tease.gif
Tulip
Vezi ca ma duc sa-l intreb pe cocos! blum.gif blum.gif
ina_ceva
La cati struti am in jur, poti sa te duci lol.gif lol.gif

Ce mai face timea? Nu ai reusit sa mai furi o ora doua de somn, sa recuperezi ce ai pierdut azi-noapte?
Monic
Ce e, faceti greva?
Pisik
Mi-e foame sad.gif rau de tot wacko.gif
Dar nu ma las! uite asa, nu ma las, ca doar eu am fost vacutza, eu trebuie sa trag acuma
Monic
Salut!
Eu ieri era sa ma accidentez. Mergand cu bicicleta am trecut pe langa o masina parcata in mijlocul drumului. Cum am ajuns in dreptul masinii soferul, vrand sa coboare, i-a deschis usa, fix in fata mea. Noroc ca mergeam incet altfel o incasam. Si asa m-am lovit destul de urat la maini si bicicletei i s-a rupt ditamai farul )).gif
Am vrut sa va spun toate astea, pt ca ieri m-am simtit foarte aiurea, am fost foarte trista si abatuta. Si m-am adus aminte ca anul trecut, tot asa intr-un moment de depresie am patit exact la fel! Vreau sa va spun ca in ambele cazuri(anul trecut a fost si un politai in apropiere)NU a fost vina mea ci a soferului care nu s-a uitat in spate inainte sa coboare!, iar eu nu aveam cum sa ghicesc ce se va intampla.
Am ajuns la concluzia ca daca sunt trista parca atrag nenorocirile asupra mea. Serios. De obicei sunt o fire vesela si intotdeauna mi se intampla lucruri bune. Dar si cind sunt trista nenorocirile parca vin peste mine!
Oare voua nu vi se intampla la fel?
Tulip
Monic,ai grija de tine! pupic.gif Si mie mi se pare ca in perioadele cand am probleme,parca ele se inmultesc...si sunt muuult mai pesimista,vorba aia,vad in cascaval doar gaura.....
Ina,nu am reusit sa ma culc,am facut mancare,am intins niste haine,un pic de ordine....si s-a si trezit printesa!
ina_ceva
Ieri mi-am facut si eu de cap blushing.gif , am papat cu 15pcte peste limita ( si nu aveam nici un pct pus deoparte). Dar sper sa le recuperez (cam 12 ca mai am trei zile)
Meniul de azi:
MD: mancare de cartofi cu pui: 3p
salata: 0p
cioco 6bc: 3p
D: gratar carne porc200gr: 4p
salata: 0p
C: orez 4lg: 2p
sos: 1p

Total: 13p
michelle
Azi e ziua unui coleg si ghiciti cu ce a facut cinste? biggrin.gif
A fost un moment unic in irstoria firmei: cu sarmale lol.gif Pe langa asta, piure si snitel din piept de pui si salata biggrin.gif
A fost funny dar in acelasi timp f bun blum.gif
Tulip
am plecat cu Timea la doctor...ma duc s-o consulte,nu cumva sa ma trezesc cu cine stie ce complicatii...
ina_ceva
Ia zi, miha?Cate sarmale ai papat grin.gif ?
michelle
Sanatate Timeei, dar ce are micuta?

Ina, am papat doar 2, tare bune erau biggrin.gif
Monic
Nu va suparati pe mine, dar eu de cand nu mai numar (aprox o luna) am impresia ca nu mai sunt obsedata de mancare blushing.gif
Sambata de ex am facut pizza si am mancat doar o bucatica pe cand cu WW mancam in we cate o jumatate ca sa imi consum punctele si sa-mi satisfac pofta de pizza. Acum imi ajunge si o bucatica. La fel am observat si la alte mancaruri. Mananc mult mai putin si nu ma gandesc tot timpul la mancare si la puncte.
ph34r.gif Nu dati prea tareee inocentul.gif
bpaula
salutare
tare imi e dor sa va citesc, nu mai stiu nimic de voi de vreo 10 zile sad.gif ....vinerea trecuta ( pe 1) m-am internat in spital...o infectie ce a trebuit operata sad.gif nu foarte complicat dar totusi o operatie...am stat 4 zile in spital apoi acasa..i-am zis la telefon si mamei care s0a speriat si a venit saraca tocmai de la Suceava desi am asigurat-o ca e bine...dupa operatie m-am simt bine, chiar surprinzator de bine pana sambata cand a inceput sa ma doara un pic(pana atunci nu am avut durere de la operatie)....apoi de sambata noaptea si ieri toata ziua m-a luat cu febra, ma durea tot corpul, nu puteam sta nici in picioare....azi ma simt mai bine si sper sa imi revin saptamana asta....

acum ca am zis vestile rele sa va zic si pe cea buna ca sa uitam de rau....azi am semnat actele pentru apartament, mai sunt de trecut unele utilitati de pe numele proprietarilor pe al nostru, ceva de rezolvat pe la banca si primarie si gata....dupa 12 octombrie ma pot muta la casa mea cheer.gif
va fac cinste la toate cu apa plata cu lamaie, si mai pe la dos dau si sucuri, prajituri si bauturi...va rog doar sa veniti tiptil sa nu ne ia cineva cu nuiaua ca ne facem de cap devil.gif

o zi buna va doresc la toate...si sper sa ne mai auzim cat de curand...sper ca sunteti toate sanatoase si fericite hug.gif
Monic
ce infectie, ce operatie?
Paula, ai grija de tine! Poate ai vazut ca nu te doare si nu te-ai menajat! Ai grija pupic.gif
ramonavlas
Salutare la toata lumea.
Bpaula, sa te faci bine.

Nu am avut timp sa intru si sa va citesc dar TREBUIE sa ma cumintesc pt ca de joi pana aseara am mancat tot ce am vrut si ce nu am vrut si mai ales CAT am vrut.
Asa ca de azi sunt drastica. Regim disociat, pana revin putin cu picioarele pe pamant.
Astazi am zi de carne. Maine, nu stiu inca. Sa vad ce pofte am dimineatza.
Dupa ce imi revin putin cu alimentatia, ma in torc la WW.
Acum ma duc sa fac baie, par pe bigudiuri si putina curatenie............
bpaula
am uitat sa va zic ceva...cat am stat in spital nu am dat bani....am tot avut intentia sa dau la asistente dar eu nu stiu cum sa fac asta, mi se parea penibil....apoi la medic vreo 2-3 zile m-am invartit cu banii ba in mana, ba in buzunar si tot nu i-am dat...ma simteam eu prost...
partea buna a lucrurilor e ca toata lumea s-a purtat frumos cu mine de la infirmiere, asistente pana la medic...am ramas chiar foarte placut surprinsa ca poate fi si asa..spitalul unde am mers arata destul de bine fata de majoritatea la care vezi cum misuna gandacii si e plin de igrasie, era chiar si aer conditionat in salon ( banuiesc ca dadeau drumul cand era foarte cald)

deci se poate salut.gif
MagdaC
Salutare neuroni !

cam liniste pe forum, iarasi smile.gif
eu in weekend am fost rezonabil de cuminte (adica au fost si weekenduri in care am fost mai rea), dar se putea si muuuuult mai bine.
de astazi, cu forte proaspete la treaba.
Meniul de azi, pana acum:

3 wasa 1.5
almette 2
sunca 1
cafea 1

banana 2
6 piersici 3

SPER sa fiu foarte cuminte in urmatoarele saptamani.
Voi sa ma certati, da? pupic.gif

Va pupicesc

Tulip
Timea e bine,un pic de guturai,nimic serios! cheer.gif cheer.gif
Paula,sa te faci bine.....Si felicitari pt. apartament!!! yahoo.gif
Ramona,la tine are efect disociatul??Nu pui la loc kg. dupa ce mananci normal??
fetelor,unde sunteti?
michelle
Eu sunt inca la serviciu, dar acus o tai la sala blum.gif
ramonavlas
Da, are efect disociatul. Daca am grija dupa, nu pun la loc. .....
Sper sa am grija... Dar daca vad (si o sa vad) ca acul cantarului merge in jos, nu apare yo-yo. Am eu grija de el......
Tulip
CITAT(michelle @ 11-09-2006, 06:45 PM) *

Eu sunt inca la serviciu, dar acus o tai la sala blum.gif

aerobic,fittnes...sau ce?
Vezi sa nu faci febra musculara! blum.gif blum.gif
michelle
Step aerobic
Am deja febra musculara, de saptamana trecuta. M-am dat eu viteaza, dar am facut o febra.. Oricum nu m-am lasat, desi nu puteam sa merg, am mers si in ziua urmatoare si am facut fatza biggrin.gif blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.