Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ina_ceva
Nusarich, ideea cu vinul pt raceala a functionat intotdeauna la mine.Mai rau e ca eu beau o cana de vin fiert la care mai adaug vreo 4, 5 linguri de zahar blushing.gif ( altfel nu aluneca pe gat).
Iti tinem pumnii, ella!!

Dana, care e pontul cu autobronzantul rolleyes.gif ?
Andreea, ai grija de tine!! hug.gif pupic.gif Incearca sa o iei mai usor si nu te mai gandi la kg, gandeste-te la sanatatea ta!!!
La multi ani, still_me!!!!!Imagine
peach
Geo rusinica ca nu ne-ai spus si noua inca de ieri

Imagine
La multi ani! Sa fi sanatoasa, fericita si iubita! Sa ai grija de tine si de sotulica ..capul sus o sa iasa soarele si pe strada ta![font=Arial Black]
still_me
multumesc fetele de urari pupic.gif .. ieri nu prea am avut timp .. in we am fost la munca .. sambata .. duminica musafiri .. ieri la munca , o mica petrecere cu colegii ... so cam ameteala ....nu va suparati ca nu am zis de ieri ...
luchi , am citit si eu povestea mirelei .. si te rog da-mi pe privat conturile in care se doneaza

ps :daca s-a mai discutat subiectul, scuze ca ma repet
Ella79
CITAT(daconst @ 12-09-2006, 08:31 AM) *

Ella,tinem pumnii sa fie bine pina la urma.E bine ca nu te lasi exploatata,pentru ca asta se intampla de multe ori si nu avem curajul sa reactionam.
Am tot vrut sa-ti multumesc de pontul cu autobronzantul,dar pina acum n-am apucat.Datorita tie am fost toata vara bronzata tare frumos fara sa ma mai chinui cu soarele. give_rose.gif
Servetelele autobronzante le-am luat atunci,dar nici acum nu le-am folosit sad.gif
Si rimelul ala de care mi-ai spus mi-a placut tare mult,deci orice sfat de la tine e bun de urmat. hug.gif

Esti asa o scumpa! hug.gif pupic.gif Eu sunt o mare amatoare de cosmeticale si chestii din astea, asa ca poate din cauza asta stiu o gramada de lucruri.
Eu exploatata nu prea am obiceiul sa ma las. Stiu perfect care imi e valoare si care imi e locul sub soare. Stiu ce pot sa fac asa ca stiu si cati bani vreau sa primesc pentru asta. In plus, sunt mult prea orgolioasa ca sa tac.
Multumesc lui Dumnezeu, eu sunt un caz fericit. Familia mea are o situatie buna si eu pot oricand sa merg sa lucrez cu ei (sunt avocati). Bine, lucrul asta tot se va intampla pana la urma, acum eu vreau doar sa capat experienta in gestionarea proiectelor post-aderare (fonduri structurale si altele). Dupa aia voi deschide propria firma de consultanta.
michelle
Pisik, cat dati pe lectiile de dans? Aveti profesor personal sau este un grup mai mare?

Am fost si noi acum vreo 3 ani, dar nu s-a prins mare lucru de noi biggrin.gif (de fapt de mine da, dar de al meu... )
daconst
Lacry,eu stiu ca functioneaza regula: 9 luni te ingrasi si 9 luni slabesti...desi eu va trebui sa slabesc mai repede ca altfel voi fi distrusa.
Stiam ca daca alaptezi,slabesti mai repede...nu e asa?

Deea,la tine cum e cu slabitul?Ca eu imi imaginez ca voi slabi dupa ce nasc,imediat. sad.gif
Ella79
Am avut prima discutie pe ziua de azi. Am luat-o ierarhic si trebuie sa ma mai intalnesc cu inca 2 persoane azi.
Mi-am exprimat foarte clar cerintele si le-am spus ca au termen 30 de zile sa mi le indeplineasca. In caz contrar plec. Si ei stiu ca e foarte greu sa gasesti oameni calificati pe Phare.
Directoarea cu care am discutat mi-a spus ca ea ma intelege perfect ca vreau bani mai multi. Cica "nu stiam ca tu ai probleme financiare" blink.gif blink.gif De parca oamenii cer salariu mai mare doar cand ajung sa moara de foame. Mentalitatea asta romaneasca ma doboara! Pur si simplu! I-am explicat ca sunt departe de a avea restante la intretinere, dar niste vacante in plus nu mi-ar strica. )).gif
Cinstit acum, daca tot mor pe baricade si nu dorm noptile din cauza stresului, vreau sa stiu pentru ce.

Nusa si cine mai e interesat, azi mi s-au mai promis 4 locuri. Profilul candidatului:
- studii juridice / economice / limbi straine
- 3 limbi straine (obligatoriu engleza nivel avansat)
- disponibilitatea de a munci mult, chiar si peste program, chiar si in week-end
- prestanta, decenta, aspect fizic OK, perseverenta, persuasiune
- disponibilitatea de a calatori, de a merge uneori si pe santier (la -20 de grade sau cand ploua de-o luna)
Salariul e confidential, dar merita.

daconst
Geo.La multi,multi ani fericiti!!! floare.gif
Cred ca nu ne-ai spus de ieri sa nu bem si sa mancam pentru tine...te-ai gindit la kg noastre.Frumos din partea ta. lol.gif

Ina,era vorba de crema autobronzanta de la Jonhson.Sunt 3 variante.Eu am luat-o pe cea care te bronzezi noaptea cind dormi si am fost tare incintata. dry.gif
Ella79
LA MULTI ANI GEO!!!! band.gif
Sa ne traiesti, sa fii fericita si sanatoasa, sa fii iubita, sa ramai mereu ca o floare.
Pisik
CITAT(michelle @ 12-09-2006, 10:06 AM) *

Pisik, cat dati pe lectiile de dans? Aveti profesor personal sau este un grup mai mare?

Am fost si noi acum vreo 3 ani, dar nu s-a prins mare lucru de noi biggrin.gif (de fapt de mine da, dar de al meu... )

Noi facem cu o cunostinta de familie de a bunicii mele, un tip care a dansat toata viata la ansamblul armatei, a fost profesor pt toate spectacolele lui ceausescu, e super capabil si simpatic, implicat; nu stiu cat o sa ii dam...dar oricum mai putin decat am fi dat la cursuri la o sala de dans

ce s-a intamplat cu mirela? ca eu am cam ramas in urma...
Nessie
CITAT(still_me @ 12-09-2006, 10:01 AM) *
luchi , am citit si eu povestea mirelei .. si te rog da-mi pe privat conturile in care se doneaza

ps :daca s-a mai discutat subiectul, scuze ca ma repet
Still_me, conturile le gasesti la subiectul Povestea Mirelei
daconst
Mirela,era inca in Ro,ultima oara cind mi-a scris,dar cred ca vine ca incepe fetita ei scoala...o sun azi si va spun.

Incet,incet se aduna gasca. naughty.gif
MagdaC
Salutari neuroni !!

La multi ani Geo !! Sa fii sanatoasa si fericita!!
Ma bucur ca e mai animat forumul azi (se vede ca s-a pus Dana pe treaba )).gif )
Eu am o mare oftica cu cantarul electronic. Arata cu 2 kg mai mult decat cel clasic. Oare care are dreptate???
Voi ati patit asa?

Pupicei, o zi frumoasa...
daconst
CITAT(daconst @ 12-09-2006, 11:27 AM) *

Mirela,era inca in Ro,ultima oara cind mi-a scris,dar cred ca vine ca incepe fetita ei scoala...o sun azi si va spun.

Incet,incet se aduna gasca. naughty.gif

Ups,credeam ca e vorba de Mirela noastra...scuze.
bubbles
CITAT(MagdaC @ 12-09-2006, 10:28 AM) *

Salutari neuroni !!

Ma bucur ca e mai animat forumul azi (se vede ca s-a pus Dana pe treaba )).gif )
Eu am o mare oftica cu cantarul electronic. Arata cu 2 kg mai mult decat cel clasic. Oare care are dreptate???
Voi ati patit asa?

magda si am patit la fel...cantarul cu ac imi arata 61,5-62 kg iar cel de acasa azi dim imi arata 63,5 mad.gif desi ma cantarisem si pe celalt si tot 62 imi aratase... sorry.gif
geo la multi anisori...sa cresti mare give_rose.gif pupic.gif
mi`am rezolvat si cu MRF`ul maine ma duc la scoala si nu stiu cand voi mai intra...imi va fi atat de dor de voi wacko.gif
dana...vara pr meu a dat jos cam 9 kg dupa ce a nascut asa ca nu cred ca ai de ce sa iti faci griji...ea pusese 11 pe ea in total...dar oricum era plinuta inainte de a ramane...si ea a mancat orice crede`ma cateodata si in cantitati industriale.... rolleyes.gif
daconst
CITAT(MagdaC @ 12-09-2006, 11:28 AM) *

Salutari neuroni !!

Voi ati patit asa?

Asa e cu cintarul,Magda.E mereu diferenta.Eu il iau de bun pe cel electronic si cind vreau motivatie,ma sui pe cel mecanic. )).gif
bubbles
CITAT(daconst @ 12-09-2006, 10:36 AM) *

CITAT(MagdaC @ 12-09-2006, 11:28 AM) *

Salutari neuroni !!

Voi ati patit asa?

Asa e cu cintarul,Magda.E mereu diferenta.Eu il iau de bun pe cel electronic si cind vreau motivatie,ma sui pe cel mecanic. )).gif

da da dana si eu la fel...cand vreau sa am "mint"singura ma urc pe cel mecanic lol.gif
Tulip
O,ce de lume pe aici! )).gif
Still_me,la multi ani! cheer.gif
Lacry,eu nu am slabit nici un gram cat timp am alaptat(7 luni) devil.gif
Se vede ca ai aparut,Dana,am mai multe pagini de citit! blum.gif
Pisik
Dana, eu am o colega care a mascut de o luna si pt ca alapteaza f mult este mai slaba decat inainte de a naste; deci, nimic nu e imposibil
MagdaC
Pai o sa-l iau si eu de bun pe ala electronic, ce sa fac.... Dar asta inseamna ca plec de la 60, nu de la 58 sorry.gif

ooooffff.....am mai mult de slabit...
bubbles
CITAT(MagdaC @ 12-09-2006, 10:46 AM) *

Pai o sa-l iau si eu de bun pe ala electronic, ce sa fac.... Dar asta inseamna ca plec de la 60, nu de la 58 sorry.gif

ooooffff.....am mai mult de slabit...

lasa nu mai vfi suparata ... si eu cand voi ajunge la 60kg...peste vreun secol asa...ma voi urca pe celalalt ca sa imi arate 58 biggrin.gif
Tulip
Trebuie sa apara soacra...asa ca va las,fetelor! )).gif
daconst
CITAT(Pisik @ 12-09-2006, 11:44 AM) *

Dana, eu am o colega care a mascut de o luna si pt ca alapteaza f mult este mai slaba decat inainte de a naste; deci, nimic nu e imposibil

Mersi,Pisikule,ca-mi mai dai o speranta...ca eu vreau sa scap cit mai repede de kg daca se poate,desi va fi greu.
Sper sa am cu ce alapta,ca imi doresc tare mult.
nusarich
geo, La Multi Ani!, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, sanatate, bucurii, iubire si bani cati vrei tu (ca sa iti poti permite mai multe vacante, cum zicea ella).

bubbles
stiti ... era emisiunea ai pe europa fm cu intrebarea "unde vi s`ar parea ciudat sa il vedeti pe besescu?" sie u m`am gandit.... la o stana mulgand un berbec tease.gif
michelle
nusa, pt constipatie e bun ceaiul verde.. ai incercat?
bubbles
CITAT(michelle @ 12-09-2006, 11:05 AM) *

nusa, pt constipatie e bun ceaiul verde.. ai incercat?

asa e miha...nusa incearca`l p cel antiadipos...e mai scumput...vreo 60-70000 cutia dar daca bei seara inainte de culcare o cana dimineata sigur vei rezolva problema...poti sa bei si in timpul zilei dar numai sa nu te apuce ... unde pe strada biggrin.gif sau pastile laxative smile.gif
luchi
Danette, ocupata? Mergi la sala cu Miha? naughty.gif
michelle
CITAT(luchi @ 12-09-2006, 11:14 AM) *

Da, a facut ieri prima mutare.. sa vedem daca o tine in continuare naughty.gif
MagdaC
Pt constipatie (si eu sufar de cand ma stiu) e foarte buna cafeaua cu miere dimineata. Eu de cand beau cafeaua asa nu am mai avut probleme deloc !!!
Nu stiu daca face minuni in situatii de criza, dar ca solutie pe termen lung merge foarte bine

uka
buna ziua fetelor...
am revenit si eu p aici...
sunt fericita... a fost suuuper.... park suntem din nou la inceput...
ne iubim enorm, si au fost 6 zile superbe...
din pacate nu am timp sa recuperez la citit... oricum sunt vreo 40 pag...
felicitari k am trecut de suta de pagini...
va pup... vorbim mai tarziu...
bubbles
bravo ukaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif give_rose.gif pupic.gif
himere2005
gata, hai ca in sfirsit merge calculatorul, nu stiu pentru cit timp laugh.gif ma bucurasem degeaba cind v-am scris, ca iar cazuse, ca la romini naughty.gif
am de gind sa mai plasez niste poze, apoi trecem sa stam de vorba
daconst, mie una mi se facea o foame de lup cind alaptam si de aia nu am reusit sa slabesc, dar dupa ce alaptezi, daca te tii de treaba, poti slabi f repede. inca o ocazie sa ma laud ca am slabit 7 kg intr-o luna lol.gif
daconst
Uka,eu nu mai stiu noutatile,ca n-am citit...dar ma bucur sa aud ca esti din nou fericita! pupic.gif

Himere,hai din urma ca ai ce recupera! )).gif
Pisik
Bravo Uka, felicitari!
Si noua ne merge ceva mai bine, ne mai racaim, dar macar nu ne mai aruncam, vorbe grele....
Mie iar mi-e foame de imi vine sa plang, of, sper sa rezist...
Pupici
daconst
Pisik,bea ceva cald...un ceai sau capucino...hai rezista!
michelle
mananca fructe/legume, fibre
dannette
CITAT(michelle @ 12-09-2006, 11:16 AM) *

CITAT(luchi @ 12-09-2006, 11:14 AM) *

Da, a facut ieri prima mutare.. sa vedem daca o tine in continuare naughty.gif

Da, am reusit sa ma mobilizez, in sfarsit. Sper sa ma dezmortesc cat mai repede ca deocamdata cam greu cu conditia fizica.
De acu sa vad daca reusesc sa ma cumintesc si cu mancatul...
Tulip
Super,Uka, ca e ok totul intre voi! cheer.gif
Himere,la raport...ce ai facut zilele astea? naughty.gif
himere2005
am pus citeva poze la incarcat, facute recent, cu celularul nou a lui daniel. sper sa nu ma apuce noaptea biggrin.gif
eu noutati nu prea am, ca viata sociala imi cam lipseste, as merge si eu la o petrecere, o nunta ceva. dan nu prea e de acord sa dam banii pe asa ceva, in schimb pe telefonul lui da...lasa ca-i scot ochii daca altfel nu se poate blum.gif
miine mergem la ziua fratelui la daniel, nu prea stim ce sa-i luam, tot ceva legat de calculator
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-09-2006, 11:48 AM) *

am pus citeva poze la incarcat, facute recent, cu celularul nou a lui daniel. sper sa nu ma apuce noaptea biggrin.gif
eu noutati nu prea am, ca viata sociala imi cam lipseste, as merge si eu la o petrecere, o nunta ceva. dan nu prea e de acord sa dam banii pe asa ceva, in schimb pe telefonul lui da...lasa ca-i scot ochii daca altfel nu se poate blum.gif
miine mergem la ziua fratelui la daniel, nu prea stim ce sa-i luam, tot ceva legat de calculator

Deci maine party! Himere, te astept la nunta mea, sigur va iesi cu zbantuiala naughty.gif
himere2005
chiar te invidiez dana ca ai parte de nunti si petreceri, am impresia (de fapta chiar asa e) ca m-am mai ingrasat un pic pentru ca maninc la nervi, nu prea am o motivatie, un eveniment de care sa ma leg, sa ma determine sa ajung la 52kg, totusi am inceput sa maninc mai ponderat.

lacry, ce te-a determinat sa incepi asa de repede serviciul?

multumesc de invitatie pisik, oricum, stii prea bine ca toate vom fi cu sufletul alaturi de tine...poate totusi vine cineva din bucuresti.. blum.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos

pentru ca va eram datoare cu niste poze, iata si explicatiile
foto 1, 2- mincare gatita de dan, sotul meu, acum citeva luni blum.gif
3-8 foto cu bianca
9 - rucsacul pentru sala (contine si pantalonii, dar nu si vointa lol.gif )
poseta si margelele cumparate 'nspe mii de ani in urma biggrin.gif
cadouri primite de ziua mea si nu numai

am citit din urma ce ati scris, asa, pe sarite. ma bucur ca nu aveti necazuri mari, asta e important.
ca sa vedeti la ce mi-e mintea mie zilele astea, va spun ca ma gindeam de pe acum ce o sa fac de Revelion lol.gif si unde o sa asez bradul de Craciun grin.gif
bubbles
hai sa va intreb si eu ceva...cum fac sa imi personalizez o foaie in word...sa apara scris sus numele meu direct..biggrin.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-09-2006, 12:08 PM) *

chiar te invidiez dana ca ai parte de nunti si petreceri, am impresia (de fapta chiar asa e) ca m-am mai ingrasat un pic pentru ca maninc la nervi, nu prea am o motivatie, un eveniment de care sa ma leg, sa ma determine sa ajung la 52kg, totusi am inceput sa maninc mai ponderat.

lacry, ce te-a determinat sa incepi asa de repede serviciul?

multumesc de invitatie pisik, oricum, stii prea bine ca toate vom fi cu sufletul alaturi de tine...poate totusi vine cineva din bucuresti.. blum.gif

http://pg.photos.yahoo.com/ph/himere2005/a...m/ph//my_photos

pentru ca va eram datoare cu niste poze, iata si explicatiile
foto 1, 2- mincare gatita de dan, sotul meu, acum citeva luni blum.gif
3-8 foto cu bianca
9 - rucsacul pentru sala (contine si pantalonii, dar nu si vointa lol.gif )
poseta si margelele cumparate 'nspe mii de ani in urma biggrin.gif
cadouri primite de ziua mea si nu numai

am citit din urma ce ati scris, asa, pe sarite. ma bucur ca nu aveti necazuri mari, asta e important.
ca sa vedeti la ce mi-e mintea mie zilele astea, va spun ca ma gindeam de pe acum ce o sa fac de Revelion lol.gif si unde o sa asez bradul de Craciun grin.gif

F F F dulce fetita ta. Si tu f tinerica naughty.gif si frumusica
luchi
Himere, ce ochisori frumosi are Bia! give_rose.gif Seamana cu tine, nu? blum.gif
himere2005
daca te referi la antet, mi se pare ca este in meniul View, la Header and Footer
ina_ceva
Merci de informatie, dana!!!
Felicitari, uka!!!! Ati revenit asupra planurilor de nunta?
lol.gif lol.gif himere, am trimis pozele cu papa si lui iubi meu si mi-a zis ca-mi gateste si el asa ceva, dar dupa aia trebuie sa stau sa strang dupa el vreo 2 zile grin.gif doh.gif .Ce ochi frumusei are bianca !!!Sa-ti creasca mare si sanatoasa!!!
himere2005
mai, nu stiu cu cine seamana, la inceput avea ochii albastri, acum verzi, spersa nu i se schimbe in caprui. in rest, mie mi se pare ca e mai draguta decit noi 2, eu si dan, sper sa fie la fel de frumoasa si in continuare, oricum, pentru noi, e minunata
bubbles
fetele diseara beau...a reusit babuinul meu sa treaca cu brio de inaltime biggrin.gif
himere2005
pai, ce dai de baut? ca ne infigem si noi biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.