Am avut prima discutie pe ziua de azi. Am luat-o ierarhic si trebuie sa ma mai intalnesc cu inca 2 persoane azi.
Mi-am exprimat foarte clar cerintele si le-am spus ca au termen 30 de zile sa mi le indeplineasca. In caz contrar plec. Si ei stiu ca e foarte greu sa gasesti oameni calificati pe Phare.
Directoarea cu care am discutat mi-a spus ca ea ma intelege perfect ca vreau bani mai multi. Cica "nu stiam ca tu ai probleme financiare"

De parca oamenii cer salariu mai mare doar cand ajung sa moara de foame. Mentalitatea asta romaneasca ma doboara! Pur si simplu! I-am explicat ca sunt departe de a avea restante la intretinere, dar niste vacante in plus nu mi-ar strica.
Cinstit acum, daca tot mor pe baricade si nu dorm noptile din cauza stresului, vreau sa stiu pentru ce.
Nusa si cine mai e interesat, azi mi s-au mai promis 4 locuri. Profilul candidatului:
- studii juridice / economice / limbi straine
- 3 limbi straine (obligatoriu engleza nivel avansat)
- disponibilitatea de a munci mult, chiar si peste program, chiar si in week-end
- prestanta, decenta, aspect fizic OK, perseverenta, persuasiune
- disponibilitatea de a calatori, de a merge uneori si pe santier (la -20 de grade sau cand ploua de-o luna)
Salariul e confidential, dar merita.