Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
bubbles
eu apa minerala cu lamaie iar el muuulta bere biggrin.gif blum.gif
ina_ceva
nu dai si un pepsi mic?
himere2005
bianca a invatat sa se ridice singura in fundulet si nu mai are rabdare nici sa-i pun pampersul
ina_ceva
peste cativa ani va trage de tine sa mergeti impreuna la petreceri cheer.gif
bubbles
ina poate un pepsi light wink1.gif
himere...da...ar fi misto...iesiti aman2 la agatat biggrin.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif cred ca le inchide dan pe amandoua in casa grin.gif ; mai ales la ce ochi frumusei au fetitzele lui...
daconst
Himere,sunteti niste frumoase si lucrusoarele sa le folosesti cu placere!
Are dreptate Ina,ca vei merge cu Bia la discoteca acusi,acusi. )).gif
himere2005
stiti ce mult imi doresc sa mai creasca? de un lucru mi-e teama...nu cumva sa imi pun prea multe sperante si sa nu se intimple asta, adica ea sa prefere compania prietenelor ei si sa nu-mi gasesc loc in planurile ei. eu sper ca am sa-i fiu o buna prietena

dana, ce simti cind misca bb?
daconst
CITAT(himere2005 @ 12-09-2006, 01:32 PM) *

stiti ce mult imi doresc sa mai creasca? de un lucru mi-e teama...nu cumva sa imi pun prea multe sperante si sa nu se intimple asta, adica ea sa prefere compania prietenelor ei si sa nu-mi gasesc loc in planurile ei. eu sper ca am sa-i fiu o buna prietena

dana, ce simti cind misca bb?

Simt ca ma gadela lol.gif
E inca micut si miscarile nu-s asa puternice...dar e minunata senzatia.
As ramane mereu insarcinata,doar pentru starea asta euforica in care sunt mereu. )).gif
nusarich
miha, ceai verde nu am mai baut in ultimele zile, dar chiar acum merg sa incerc unul.
magdac, eu cafea nu beau, o sa fac totusi un ceai verde, sper sa ma "dreg".
uka, bravo pentru "reparatie", sa aveti parte tot de zile din astea si de acum incolo!
himere, ai o fetita super dulcica! sa creasca mare si sanatoasa, vei sti tu cum sa te incluzi in planurile ei. depinde cum iti educi tu copilul, dar nu-mi fac eu probleme pentru tine, ca sunteti apropiate ca varsta si nu va fi o problema. sa porti sanatoasa si cu placere lucrusoarele primite!
pisik, eu mi-am luat mere la mine, au aparut cele de voinesti (ionatanele de voinesti sunt moartea mea) si cand ma apuca foame, ii dau cu mere), apa, ceai, hai ca poti!
bubbles, felicitari pentru babuinul tau!
Deea
pup fetele

Himere , i-ai luat Biancai olita? Ca din poze pare ca o foloseste pe post de jucarie lol.gif E frumoasa foc, sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna!

Alexia a inceput sa rada cand ne vede si ne urmareste prin camera. Cel mai tare se hlizeste la tati ei lol.gif , a ajuns de rasu lu fii-sa lol.gif
uka
Ina_ceva, deocamdata am lasat verighetele la el, sa se duk la Manastirea Sinaia sa le sfinteasca si apoi i-am spus sa imi dea verigheta cand va crede el k e cazul, cand va fi sigur 100% ca vrea sa facem pasul asta...deocamdata ma mai alinta cu nevasta, colegii la serv i-au zis k sa ii traiasca nevasta, k le-am dus mancare, el imi mai zice k mi-a trebuit soacra poftim soacra.. desi e o dragutza si ne iubim...ne intelegem f bine...
astept sa vad cand o sa se duk cu verighetele la sfintit si apoi sa vedem cand o sa mi-o dea.. k vreau sa fiu ceruta frumos..
uka
Eu. am uitat sa iti cer nr de telef.
trim un mp pls

si sa te intreb d bunica ta...
Tulip
Himere,ai o frumusete de fetita!!Seamana cu mama ei!Areti fff. tinerica!Mi s-a parut sau Bia se da la sticla de bere? tease.gif
himere2005
i-a luat-o mama, ca e destul de scumpa, 400.000 cam acum o saptamina, insa bia nu prea face la ore regulate, nici nu face imediat dupa ce maninca, nici nu iti dai seama cind face de fiecare data. trebuie sa pun la cale o strategie, sa vad cum o sa invat lol.gif

da, era o sticla goala, ca ii placea ca stralucea si atenta la cea pe care o avea dan in mina grin.gif cred ca o sa-i cam placa spritul lol.gif
Tulip
Eu inca nu am pus-o pe Timea pe olita...si o las pana vara viitoare....cred...
himere2005
din luna a 10 poti sa pui copilul pe olita, insa nu se recomanda lasarea bebelusului pe olita mai mult de 10 min deorece se poate ajunge la prolaps rectal (iesirea in afara a mucoasei din portiunea terminala a intestinului gros)

eu de abia astept sa implineasca 10 aluni, am auzit ca dupa 10 luni incep marile progrese blum.gif
MagdaC
Himere, ai o papusa de fetita. Se cede veselia pe toata fetzisoara ei )).gif
Uka, felicitari pt relatie!! Sa fiti fericiti !
Tulip
Ce faceti de mancare,fetelor?
naughty.gif
ina_ceva
Eu ma pregateam sa fac ciorba cu cartofi si costitza ; piure cu porumb, eventual un gratar de porc.

Pt cele care sunt din Bucuresti:restrictii circulatie 25-29 septembrie
Tulip
CITAT(ina_ceva @ 12-09-2006, 01:24 PM) *

Eu ma pregateam sa fac ciorba cu cartofi si costitza ; piure cu porumb, eventual un gratar de porc.

Pt cele care sunt din Bucuresti:restrictii circulatie 25-29 septembrie

Cate puncte are ciorba cu costita? tease.gif
michelle
Himere, welcome back! give_rose.gif Tare dulce Bia, sa-ti traiasca

Eu fac pulpe de pui la cuptor. Stau la baitz de duminica: condimente, piper, sare, usturoi, vin.. mmmm
ina_ceva
nu stiu de costitza, dar oricum: cartofii:2p, legume:0p, fara ulei. Daca nu pap costitza, cred ca trebuie sa iau seama la untura care va iesi din ea.
himere2005
apropos de mincare aspectuasa de pui..fratele meu punea o bucatica de castravete murat intr-o felie piept de pui, apoi rula si introducea la cuptor. se vedea foarte aspectuos cind taiai. eu as face cu ciupecute in loc de castravete.

ce fac eu bun? piure cu macrou, eu fript la gratar, dan prajit. bineinteles ca-i fac si mujdei
luchi
Ina, poti dezvolta piureul cu porumb? blum.gif pupic.gif
ina_ceva
Ca tot veni vorba de peste:

Pe balta mai multi pescari au venit cu scule de mii de dolari, un tigan a venit cu un bat de 1,5 m, a pus o boaba de porumb in ac si a inceput sa scoata numa bucati de 4,5 kg si pe care ii arunca inapoi.
Toti pescarii isi rodeau unghile. Unu il intreba:
- Ma tigane, te-ai apucat de pescuit sportiv?
- Nu mincate-as, da' n-am tigaie asa mare acasa!

pai fac un piure simplu (doar cartofi si sare, eventual o lgt de ulei de masline, doar in caz de nu am papat portia de grasimi sanatoase blum.gif ) si pun in el boabe de porumb din conserva ( cam 3linguri); depinde cum iti place tie.
luchi
Ina, e prea complicat pentru mine. Retete mai putin sofisticate nu ai? )).gif

pupic.gif
ina_ceva
Asta iti suna bine blum.gif :

ALIVENCI MOLDOVENESTI
Ingrediente: 1 l lapte, 300 g malai grisat, 1/2 kg brinza de vaci, 1/4 l smintina, 100 g unt, 50 g faina, 4-5 oua, o lingurita cu virf sare.
Mod de preparare: Intr-un lighenas sau ceaun de 3 l se pun laptele, untul, sarea si se fierbe (fara a afuma laptele). La primul clocot se adauga malaiul, amestecind ca sa nu se formeze cocoloase. Se ingroasa in cca. 5 min. dupa care se ia de pe foc. Cind e aproape rece se adauga brinza maruntita, smintina, galbenusurile, faina si se amesteca. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava (unsa cu margarina si tapetata cu faina) si se da la cuptor 40-50 min. Se taie in patrate si se servesc calde, cu smintina.
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 12-09-2006, 02:16 PM) *

Asta iti suna bine blum.gif :

ALIVENCI MOLDOVENESTI
Ingrediente: 1 l lapte, 300 g malai grisat, 1/2 kg brinza de vaci, 1/4 l smintina, 100 g unt, 50 g faina, 4-5 oua, o lingurita cu virf sare.
Mod de preparare: Intr-un lighenas sau ceaun de 3 l se pun laptele, untul, sarea si se fierbe (fara a afuma laptele). La primul clocot se adauga malaiul, amestecind ca sa nu se formeze cocoloase. Se ingroasa in cca. 5 min. dupa care se ia de pe foc. Cind e aproape rece se adauga brinza maruntita, smintina, galbenusurile, faina si se amesteca. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Compozitia se pune intr-o tava (unsa cu margarina si tapetata cu faina) si se da la cuptor 40-50 min. Se taie in patrate si se servesc calde, cu smintina.

Mama facea alivanca f des, la un moment dat nu imi mai placea deloc, dar acum cand ma gandesc...yummyyyyy blushing.gif
luchi
Aaaa..alivenci! Le stiu, n-am mancat, parca se fac mai mult in Bucovina? bpaula poate sa-ti zica mai multe )).gif Daca tot mi-ai facut pofta, m-as duce sa-mi ung o felie de paine cu gem lol.gif ..noroc ca sunt la birou blushing.gif
michelle
Alivanca am facut eu acum vreo 2 saptamani.. iummmi

Alt tip de reteta foarte buna:
mamaliga ramasa, a doua zi, se taie felii subtiri, se prajesc in tigaie (cu f putin ulei sau deloc), peste ele se presoara branza sarata si zahar, eventual si smantana. E excelent mic dejun blum.gif
himere2005
pe ce data e nunta lui alice? dar pisik? nu am apucat sa citesc chiar tot
michelle, mama face mamaliga prajita destul de des, dar nu prea ma indur sa maninc
tulip, fetita ta ce a ales la 1 an de zile? eu glumeam cu dan sa-i punem si sticla de bere lol.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 12-09-2006, 02:35 PM) *

Alivanca am facut eu acum vreo 2 saptamani.. iummmi

Alt tip de reteta foarte buna:
mamaliga ramasa, a doua zi, se taie felii subtiri, se prajesc in tigaie (cu f putin ulei sau deloc), peste ele se presoara branza sarata si zahar, eventual si smantana. E excelent mic dejun blum.gif

Vrei sa ma omori?

CITAT(himere2005 @ 12-09-2006, 02:47 PM) *

pe ce data e nunta lui alice? dar pisik? nu am apucat sa citesc chiar tot
michelle, mama face mamaliga prajita destul de des, dar nu prea ma indur sa maninc
tulip, fetita ta ce a ales la 1 an de zile? eu glumeam cu dan sa-i punem si sticla de bere lol.gif

Alice e 23 sept, eu sunt 14 oct. Oau, ce putin mai e w00t.gif
Tulip
Wouw,fetelor,imediat chefuim! party.gif haninoroc.gif
bubbles
pe 23 sep este si ziua taticutului meu biggrin.gif
himere2005
pe 14 oct? mai am 2 invitatii la nunta pe 14 oct, tot incerc sa-l conving pe al meu sa mergem si noi la una blum.gif
Tulip
Dana,ce faci?te-ai culcat cu bb? )).gif V-ati gandit la nume?
michelle
Si eu am 2 nunti: pe 14 si 21 oct.. sa vezi ce chef pe mine.
Pe 25 oct vin la Bucuresti
himere2005
michelle, poate iti faci timp si sa le chemi la adunare pe fetele noastre, ca ele asta asteapta, se le dea tonul cineva biggrin.gif
michelle
pai ele ziceau ca se intalnesc dupa nunta lui Pisik.. ma gandeam ca poate ma nimeresc si eu fix atunci biggrin.gif blum.gif
Tulip
Fetelor,trebuie sa va intalniti....si noi vrem o gramada de poze!:))
irinush
Buna fetelor, va salut din nou!
Himere, Bia e o scumpa, sa va traiasca!

Eu azi am gatit din nou placinta cu spanac si feta si placinta cu branza dulce pt desert ... abia astept sa mananc ca mi-e o foame!

Miha, te astept la Bucuresti, poate iti faci timp sa ne vedem, mie mi-ar face mare placere!

Pupici la toate!
Deea
Si noi avem motiv sa chefuim, ne pregatim de botezul Alexiei, pe 30 sept sau 1 octombrie, sa vedem cand gasim liber la biserica.
michelle
Eu am timp.. o sa ma plictisesc 5 zile.. Voi sa va faceti timp )).gif)))
Tulip
Tie- frica de operatie,Miha?
irinush
eu sigur am timp, doar ca va trebiu sa il iau pe david cu mine in cursul zilei ...
michelle
CITAT(Tulip @ 12-09-2006, 03:27 PM) *

Nu.. mai mult de restrictiile de dupa

CITAT(irinush @ 12-09-2006, 03:27 PM) *

eu sigur am timp, doar ca va trebiu sa il iau pe david cu mine in cursul zilei ...

cu cat mai multi, cu atat mai bine grin.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 12-09-2006, 03:59 PM) *

Dana,ce faci?te-ai culcat cu bb? )).gif V-ati gandit la nume?

M-ai mirosit ca am disparut. )).gif
Am fost sa spal masina ca era tare murdarica de la atatea calatorii si apoi am facut ceva cumparaturi mai de dieta,ca nu aveam nimic.
Cu numele e greu ca de baieti nu prea stiu...la fete aveam vreo 10.Pina acum doar Lukas ne-a placut la amandoi...mai avem timp insa...sa vedem.
Acum mananc ciorba facuta de mami meu si va citeam.

Ce vreau si eu la o nunta sau botez...pacat ca nu-s in tara ca nu scapati. naughty.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 12-09-2006, 03:29 PM) *

CITAT(Tulip @ 12-09-2006, 03:27 PM) *

Nu.. mai mult de restrictiile de dupa

Ce restrictii vei avea? sad.gif
MagdaC
oops, cred ca mi-a scapat ceva...
DE CE SE OPEREAZA MIHA ????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.