CITAT(himere2005 @ 27-08-2006, 09:26 PM)

magda, ai avut sarcina mare? eu chiar de ma apuc de sport nu stiu daca o sa scap de pielea de deasupra buricului

la tine am vazut ca pielea s-a mentinut ferma. nu mai zic de restul corpului, pe care l-ai modelat prin sport

himere, esti o dragutza, si cu toate ca stiu ca nu arat asa de bine, tot e placut sa te laude cineva
Mai am eu niste zone cu problemute la care am de lucrat la greu (pulpele in principal) , si niste kg in plus....eh...le razbesc eu..
Din fericire pt mine, am avut o burtica tare mica. Atunci cand m-am dus sa nasc, asistentele m-au intrebat daca nasc prematur

Micutza mea a fost ok (3.300 kg) dar se pare ca am avut lichid destul de putin. Asa ca dupa ce am nascut, burtica era cea mai in forma, s-a retras imediat
Nu iti mai zic ca mi-am descoperit sarcina tarziu, si am facut abdomene ca apucata, insarcinata fiind..
Dar eu zic sa nu te disperi. Am o prietena care a avut o burtica imensa, dupa ce a nascut ma gandeam ca poate mai are un bebe pe care au uitat sa-l scoata de acolo (cred ca avea burtica tot cat o aveam eu inainte sa nasc). Si acuma si-a revenit foarte frumos. Eu zic sa nu renunti la abdomene si eventual sa iti faci masaj.
Am 30 de ani (peste o luna si un pic 31). Mi-am propus ca pana atunci sa arat BETON

(sa nu radeti)
Apropos de burtici, mai stiti ceva de danutza-gravidutza?