Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
danyhoney
Ai dreptate,Ina lol.gif lol.gif .......eu as fii vrut sa dorm mai mult azi dar.....de unde atata noroc ??? La 6 eram in picioare....Si sa vezi ce oboseala ma ia pe la pranz lol.gif

Himere......iti faci de cap ????? Hmmmm...ok... de data asta merge....dar sa te gandesti si la noi.

Mamaaaa....ce ploaie a inceput la noi mad.gif
Va pup si ma duc sa mai fac ceva prin casa pana vine Dirk de la job.
ina_ceva
Insanatosire grabnica, himere!!!Sa te distrezi la maxim azi yahoo.gif cheer.gif

Ce mai face bianca?
uka
buna dimineatza, eu acum ma bag la nanitza
have fun himere
honey79
Neata fetele. Acum am facut si eu ochisori... mi-am facut cafeaua si.. m-am apucat sa va citesc.

Himere, ma bucur ca fratele tau se simte bine. Distractie placuta azi ..si... incearca totusi sa nu papi de multe puncte.

Deea, eu cred ca dadeam cu doctorita aia de pamant...
Am avut si eu o experienta neplacuta cu tatal meu.. prin spitale. ..si.. pur si simplu seara... l-am furat din spital ... si l-am dus la Bucuresti.Nici el n-a stiut saracul ce se intampla.... pana la destinatie. sad.gif
Oricum... ma bucur ca toate-s bune acum si ca ingerasul tau se simte bine.
Pupicei.
simo
ramona am votat cainele tau e dragut cheer.gif
simo
CITAT(simo @ 27-08-2006, 12:22 PM) *

ramona am votat cainele tau e dragut cheer.gif

uf am avut de citit din urma mult de la 251 nu am putut citi fratele meu sapt asta a fost schimbul 3 si calc e an camera lui asa ca azi am citit din urma cheer.gif am avut ce nu ma-m plictisit salut.gif
buna dimineata tuturor
soranutza
Buna pranz grin.gif

Honey, ursuletul e suuuuuuuuper. Dan pleaca vreodata on business trips? Daca da, ai inlocuitor cheer.gif Mie mi-e frica singura acasa peste noapte. Asta probabil pentru ca nu am locuit niciodata singura. Mi-e frica de monstrii, stafii si draci doh.gif

Uka, ma bucur pentru tine, cred ca acum te-ai mai linistit. Sper ca dupa ce te trezesti ne spui toata povestea cu lux de amanunte.

Bubbles, imi pare rau. Sper sa fie doar ceva trecator, poate sunteti amandoi obositi si stresati si va sare tzandara din orice. Voi aveati planuri de nunta, nu va innecati acum ca tiganul la mal pupic.gif

Peach, cum a fost la nunta?
honey79
Mersi frumos, Sorana.

Nope, Dan nu pleaca niciodata in business trips.... si.. chiar daca ar pleca.... le am pe zapacitele mele.... cu care n-am cum sa ma plictisesc. Inainte.. mi-era si mie frica sa dorm singura.. mai ales pe intuneric. Acasa la parinti.. de cand ma stiu.. am avut o lumina de noapte.. acum insa... m-am obisnuit.. ba chiar.. nu mai pot dormi cu lumina aprinsa.. fie ea cat de mica. blum.gif

Pupicei si o zi frumoasa sa aveti.
Eu.
floare.gif
sunt tare bleaga, n-am chef de nimic.... sad.gif
faza cu job-ul la care visam a cazut sad.gif au preferat pe cineva cu experienta in domeniu.....asta e.
am reinceput sa imi depun cv-uri, am gasit niste oferte interesante. sper din suflet sa gasesc ceva......ma oripileaza ideea de a mai face multi pureci in firma asta devil.gif

deea, ma bucur ca micuta e mai bine. super-super poze give_rose.gif

luchi, bine ai revenit!!

himere
, distractie placuta! uff, bine ca fratele tau e in regula acum floare.gif

soranutza doh.gif acum mi-am amintit ca mi-a raspuns la intrebare. nu vorbesc decat franceza; am stat 3 ani si jumatate in sudul frntei; in olanda am stat doar 6 luni, in roosendaal. la compaia la care lucram se vorbea aproape exclusiv engleza fiindca eram o amestectura de natii. olandeza mi s-a parut oribila ca limba, dar as fi fost dispusa sa o invat in timp, daca am fi avut sansa de a ramane acolo. am iubit oraselul acela, calmul oamenilor, curatenia, bunul simt, mancarea, felul lor de a se distra, totul.... sad.gif
uka
mai multe detalii va spun la noapte dupa c vb cu el IAR
Eu.
CITAT(uka @ 27-08-2006, 03:45 PM) *

mai multe detalii va spun la noapte dupa c vb cu el IAR

asteptam w00t.gif
soranutza
Se pare ca saptamana asta iar o sa va stau pe cap. Am cazut de pe banda in timp ce alergam si mi-am aranjat genunchiul. Trebuie sa stau in pat toata saptamana, nu e indicat sa calc pe el si umblu in carje sad.gif
uka
uuuuuufffff, ai grija...
Eu.
soranutza sad.gif imi pare rau.
ai grija, fii cuminte si asculta sfatul medicilor
honey79
Offff... Sorana... sad.gif
Imi pare rau sa aud asta.
Sper ca nu doare foarte tare...
Priveste partea buna a lucrurilor: te relaxezi, stai in patut,esti servita la pat, esti..cu noi blum.gif

Pup dulce si sper ca nu-i grav.
ramonavlas
Toata lumea are parte de ceva necazuri?
Si eu am cazut azi ca o bleaga in casa la ai mei. Strangeam masa ca am mancat pe terasa si am uitat de o scara, uitandu-ma la tv cand strangeam................si am cazut. Am o vanataie de toata frumusetea pe piciorul stang sub genunchi si ma si doare. Asta inseamna ca saptamana asta nu mai pot purta fusta... mad.gif
honey79
Si pe mine ma doare spatele.sad.gif( La mijlocel.... cred ca am ridicat ceva .... aiurea.Sper sa imi treaca...caci mi-am pus un bandaj din ala care incalzeste.

Pupicei si... multa sanatate.
bubbles
FETELE M`AM IMPACATA CU BABUINUL yahoo.gif ...SI ...
NASTE VARA`SA....YUPIIII...ACUMA STAU CU STRESS SI MA ROG PT EA...

am uitat sa va spun...ca ... abia ast sa imi tin nepotica in brate...off doamne grea e asteptarea....biggrin.gif
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 27-08-2006, 07:44 PM) *

FETELE M`AM IMPACATA CU BABUINUL yahoo.gif ...SI ...
NASTE VARA`SA....YUPIIII...ACUMA STAU CU STRESS SI MA ROG PT EA...

am uitat sa va spun...ca ... abia ast sa imi tin nepotica in brate...off doamne grea e asteptarea....biggrin.gif

Felicitari!!!
uka
ma bucur ptr tine...
sa speram k va fi bine ptr amandoua de acum in colo si totul va fi ok...
felicitari ptr... nepot/nepoata...

fetelor nu stiu c sa zik... eu deocamdata sunt intreaga... dar prea s-au intamplat multe urate in ultimul timp ptr toate...
ciudat...
honey79
Andreea... ma bucur pentru tine. Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult.

Uka....nu stiu ... ce se intampla..caci am observat si eu ca multe s-au intamplat.... multora.... intr-o perioada relativ scurta. O fi din cauza astrelor, a planetelor... stiu eu..

Important e sa trecem cu bine peste toate, sa ne invatam lectia , si sa mergem mai departe..increzatoare si optimiste.

Pupicei.

PS: Eu imi fac supita cu inimioare de pui... si tocanita cu ficatei. Sper sa iasa buuunnnn.blum.gif naughty.gif
uka
sa ai pofta....
da...nu stiu c sa zik.....park era ceva cu marte in perioada asta... s-a mai apropiat d pamant sau ceva d genul asta
himere2005
simo, eu nu am poza, nu mai stiu cine a plasat-o. fetele, daca aveti poza de la johnson's care te bronzeaza, poate o mai bagati pe site. oricum, era bejulie parca.
in rest, nu am mincat f mult, cite putin din toate si nici bere multa nu am baut blum.gif ieri am fost la kaufland si sotul meu la iesire s-a oprit sa manince ceva de la fast food. m-a intrebat daca vreau si eu ceva si pentru ca am refuzat m-a facut "zgircita pamintului" lol.gif ne-am uitat in jur si erau foarte multe persoane supraponderale, incepind de la virste fragede. cind a vazut el ca eu eram ceva mai slabuta n-a mai zis nimic....i-am zis eu ca n-as vrea ca "zgircita pamintului" sa ajunga asa )).gif
MagdaC
Va pupic, dragutele,

De maine ma fac model de cumintenie. Zilele astea am fost in reacomodare cu dieta (=nu am mai mancat inghetata blushing.gif )
Poza = 57 kg, in prima zi in Grecia (costum de baie). Nu va pun si din ultima (=59),ca mi-e rusine sad.gif
himere2005
VAI CE BINE ARATI w00t.gif citi ani ai?
himere2005
magda, ai avut sarcina mare? eu chiar de ma apuc de sport nu stiu daca o sa scap de pielea de deasupra buricului unsure.gif la tine am vazut ca pielea s-a mentinut ferma. nu mai zic de restul corpului, pe care l-ai modelat prin sport ohmy.gif
himere2005
uka, iti dau un sfat, ai grija de tine si chiar daca te porti frumos cu el, putin timp liber pentru tine nu strica, cred ca pe barbati ii incita cind nu stiu ce facem in fiecare clipa si devin mai interesati de noi...cel putin la mine functioneaza deocamdata.
honey, cum adica l-ati furat din spital? lol.gif nu scapi pina nu ne zici ce nebunii ati mai pus voi la cale
sorana, nu vrei sa-ti chemi niste "prietene" sa-ti tina de urit? lol.gif lol.gif lol.gif sanatate multa
honey79
"Do not go where the path may lead,go instead where there is no path and leave a trail."

Ralph Waldo Emerson

"Setting a goal is not the main thing.It is deciding how you will go about achieving it and staying with that plan."

Tom Landry

"You must be the change you wish to see in the world."

Mahatma Gandhi

"You are never too old to set another goal or to dream a new dream."

Les Brown

You have to expect things of yourself before you can do them."

Michael Jordan
himere2005
nusarich, ce ne mai povestesti? mie imi este dor de tine...scrie mai mult cind ai timp. si ne-ai rams datoare cu 1 poza blum.gif misterioasa fata rolleyes.gif
MagdaC
CITAT(himere2005 @ 27-08-2006, 09:26 PM) *

magda, ai avut sarcina mare? eu chiar de ma apuc de sport nu stiu daca o sa scap de pielea de deasupra buricului unsure.gif la tine am vazut ca pielea s-a mentinut ferma. nu mai zic de restul corpului, pe care l-ai modelat prin sport ohmy.gif

himere, esti o dragutza, si cu toate ca stiu ca nu arat asa de bine, tot e placut sa te laude cineva pupic.gif
Mai am eu niste zone cu problemute la care am de lucrat la greu (pulpele in principal) , si niste kg in plus....eh...le razbesc eu..
Din fericire pt mine, am avut o burtica tare mica. Atunci cand m-am dus sa nasc, asistentele m-au intrebat daca nasc prematur blink.gif Micutza mea a fost ok (3.300 kg) dar se pare ca am avut lichid destul de putin. Asa ca dupa ce am nascut, burtica era cea mai in forma, s-a retras imediat blum.gif
Nu iti mai zic ca mi-am descoperit sarcina tarziu, si am facut abdomene ca apucata, insarcinata fiind.. blushing.gif
Dar eu zic sa nu te disperi. Am o prietena care a avut o burtica imensa, dupa ce a nascut ma gandeam ca poate mai are un bebe pe care au uitat sa-l scoata de acolo (cred ca avea burtica tot cat o aveam eu inainte sa nasc). Si acuma si-a revenit foarte frumos. Eu zic sa nu renunti la abdomene si eventual sa iti faci masaj.

Am 30 de ani (peste o luna si un pic 31). Mi-am propus ca pana atunci sa arat BETON laugh.gif (sa nu radeti)

Apropos de burtici, mai stiti ceva de danutza-gravidutza?
himere2005
partea proasta e ca eu am slabit, dar, nefacind sport, a ramas cava surplus de piele...bine...am avut si un burtoi
honey79
Doamne!!!!! Aici parca se rup cerurile... s-a dezlantuit nebunia!!!! Tuna si fulgera cum n-am vazut in viata si auzit in viata mea!!!!
himere2005
da, la noi a fost la fel azi noapte honey grin.gif
honey79
CITAT(himere2005 @ 27-08-2006, 08:44 PM) *

Pisicutele au fugit si s-au bagat pe sub pat.....dar eu??? Eu unde sa fug sa ma ascund??? sad.gif sorry.gif unsure.gif
soranutza
CITAT(honey79 @ 27-08-2006, 08:45 PM) *

CITAT(himere2005 @ 27-08-2006, 08:44 PM) *

Pisicutele au fugit si s-au bagat pe sub pat.....dar eu??? Eu unde sa fug sa ma ascund??? sad.gif sorry.gif unsure.gif

In bratele unuia dintre ursuleti biggrin.gif pupic.gif
irinush
Buna fetelor, si eu pe aici, semnez condica, cu o farfurie cu pepene in fata pe post de cina ...

noi azi am fost un pic in plimbare prin afara bucurestiului, frumos, a meritat, o sa mai repetam cat de curand ...

imi pare rau pt accidentele voastre, sa speram ca nu se mai intampla, eu sunt intreaga, momentan, vorba lui uka, dar cine stie ...
himere2005
te bagi sub sot lol.gif lol.gif
nu aveti termopan? eu de cind mi-am pus nu mai aud nimic cind inchid geamul...foarte slab
ramonavlas
Ce bine ca s-a terminat WE. Se vede....la cata lume e on..........
himere2005
tulip, tu ce pazesti acolo?
alandana face cinste de pe acum lol.gif ca tot isi deschide cabinet cosmetic pupic.gif
ramona, merge treaba pe internet?
MagdaC
Mie imi plac ploile de vara. Alea furibunde, cu tunete si fulgere. Evident, imi place sa le privesc de la geam )).gif
honey79
Avem termopan, Himere...dar tot se-aude. E pur si simplu infricosator.

Ursuletul...hmm..e o idee... blum.gif

Tu vorbesti serios, Magda???? Eu cand vad ca tuna si fulgera... nu stiu cum sa las mai repede storurile la geamuri..si sa ma bag in pat sub patura. Cred ca as fi buna de dat la Camera Ascunsa. blum.gif
himere2005
irinush, ce-ti mai face odorul? emite pretentii? grin.gif

ina, pentru tine o sa pregatesc special o poza cu fratele meu blum.gif daca ma crezi, nici nu cred ca am sau gasesc f.greu, oricum nu cred ca i-ar conveni sa afle ca l-am postat pe net lol.gif nu stiu ce sa-i fac, nu stiu de ce nu isi face si el o prietena. vreau sa ies si eu mai des cu el, ma gindesc ca poate daca ar avea pe cineva am iesi mai des...as vrea sa am si eu o relatie gen alandana cu fratele...la noi nu prea intrevad asa ceva deocamdata rolleyes.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 27-08-2006, 09:59 PM) *

irinush, ce-ti mai face odorul? emite pretentii? grin.gif

odorul meu, Himere, e intr-o faza de nervi
e cam nervos, se trage de par, isi trage palme, si astea daca nu ii dai ce cere sau daca nu il lasi sa mearga exact pe unde vrea el etc ... cica ar fi normal, dar pe mine ma dispera!
in rest ... ne imprietenim cu olita zilele astea si mi se pare extrem de dificil ... dar vom reusi noi ...
sigur ca emite pretentii, face asta de pe cand era in burtica, Bia nu emite? )).gif ea e bine? cat mai are pana face anul?
MagdaC
Da, honey, chiar imi plac ploile de vara )).gif
E adevarat ca nu mi-as dori sa ma prinda pe strada sau sub vreun pom, dar de la geam imi plac. Si imi place ca trec repede, si dupa aia e aerul curat si miroase a verdeatza.
Insa doar ploile de vara imi plac, restul sa stea la ele acasa smile.gif Ca si soarele imi e drag biggrin.gif
himere2005
mai are un pic, pe 4 decembrie e nascuta, la 15.40 grin.gif
ina_ceva
Ai recuperat cu cititul, simo? Noi suntem foarte vorbarete de felul nostru grin.gif
Bafta, gigelu!!!Nu dispera, incearca in continuare; nu stii de unde sare iepurele naughty.gif
Imi pare rau, soranutza!!!Ai grija de tine pe viitor!!
Bravo ca ai rezistat, himere!!!Sa fii un exemplu pentru noi!!!Abia astept poza blum.gif
Arati bine, magda!!! floare.gif
Uitati ce am citit eu azi-dimineatza: aici
irinush
CITAT(himere2005 @ 27-08-2006, 10:08 PM) *

mai are un pic, pe 4 decembrie e nascuta, la 15.40 grin.gif

sa-ti traiasca si sa creasca mare!
nusarich
CITAT(himere2005 @ 27-08-2006, 09:35 PM) *

nusarich, ce ne mai povestesti? mie imi este dor de tine...scrie mai mult cind ai timp. si ne-ai rams datoare cu 1 poza blum.gif misterioasa fata rolleyes.gif

pai nu prea am ce povesti, teoretic am fost in concediu 2 saptamani, practic in prima saptamana marti si joi am fost la munca, in a doua am fost luni si joi (trebuia si marti dar n-am mai rezistat). si de maine inapoi pe cai. poze n-am facut ca n-am fost nicaieri, nici n-as fi avut cum...
in rest va citesc, si cam atat. n-am cu ce ma lauda...
pupici
Tulip
Salutare,salutare!
Uff,cate pagini am avut de recuperat!
Uka,Andreea,ma bucur ca v-ati impacat cu babuinii cheer.gif cheer.gif
Luchi,bine ai revenit!Asteptam amanunte si poze )).gif )).gif
Deea,frumusica foc printesa ta...bucura-te de fiecare clipa petrecuta cu ea,ca zboara timpul fff. repede!!!
Sorana,cum ai putut sa cazi asa de urat? doh.gif Ai grija de tine! pupic.gif
himere2005
cred ca ceva-ceva e adevarat ina...ca prea am fost incordata la inceputul lunii in relatie...acum vad ca s-au mai calmat apele...pentru luna septembrie ce se aude?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.