Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
daconst
Multumesc mamici pentru ca mi-ati povestit din experienta voastra si dupa cum vad nici una nu seamana cu cealalta.Sper sa trecem cu bine si sa nu fie probleme.La ce sarcina minunata am,ar fi pacat sa ma astepte ceva foarte rau. )).gif

Ramona,ma minuez de tine cum ai supravietuit cu grisine...sunt curioasa cum va decurge seara la tine ca atunci e durere la mine daca nu mananc. sad.gif
ramonavlas
So, am terminat de citit. SI EU VREAU BEBE! Sunt innebunita dupa copii. Nu exista zi sa nu trec pe langa vreun bebelas si sa nu ma "joc" cu el.
Bubbles, felicitari si asteptam limonada. Dau si eu de baut. M-am hotarat in sfarsit ce masina imi iau. Am terminat si dosarul de leasing asa ca acum astept sa imi vina masinuta. Cica pe saptamana viitoare joi sau vineri o sa o am cheer.gif
Este un peujeot 307 cc, adica decapotabila, rosie cu piele alba........
Fac poze cand o am...
Daconst,si eu ma minunez putin...dar greul acum incepe....ca si la mine e cam nasol seara. Dar ma gandesc ca maine am lactate si fructe si......ieri am poftit grisinele, azi poftesc fructe, ,maine sigur voi pofti iar grisine. Complicat si cu disociatul asta ....
V-am spus eu ca mi-a soptit o pasarica cum ca s-a intors Uka???? Si ma bucur muuuult ca e fericita....... hug.gif
himere2005
eu am lasat-o pe bia cu mama 1 ora, cit ma "odihnesc" trebuie sa fac pestele lui dan si o salata, plus curatenie biggrin.gif
daconst
Felicitari pentru masinuta,Ramona,e o bijuterie...intotdeauna mi se parea ca e masina ideala pentru o femeie.Bravo pentru alegere! wink1.gif
ramonavlas
CITAT(daconst @ 12-09-2006, 06:30 PM) *

Felicitari pentru masinuta,Ramona,e o bijuterie...intotdeauna mi se parea ca e masina ideala pentru o femeie.Bravo pentru alegere! wink1.gif

Multzumesc.....mie nu prea mi-a placut la inceput....mie imi plac masinile lungi, late.....dar azi am condus un peugeot 307cc si mi-a placut. Acum abia astept sa apara masinutza. Ca cea pe acre am avut-o am dat-o deja si acum circul cu a fratelui meu.......
ramonavlas
Pai unde e lumea aia multa???Adica vad ca suntem multe on line, dar nu mai scrie nimeni, nimik? Iar se intampla asta tocmai cand ajung si eu la pc... mad.gif
Tulip
Ramona,felicitari pt. masinuta!Asteptam poze! cheer.gif
Monic
Ramona, felicitari! Eu vreau Toyota Yaris grin.gif
himere2005
la mine a fost blocat siteul, iar peste 10 minute trebuie sa plec sa o iau pe fata din parca ca mi-a trecut ceasul lol.gif
ramona, ai mai cazat pe cineva? )).gif

chiar ca e frumoasa masina, am cautat si eu pe net grin.gif
Tulip
Si la mine a fost siteul blocat...Himere,nu poti s-o lasi mai mult pe Bia?Au venit socrii si au luat-o pe Timea...asa ca ma duc sa fac ordine in camera ei ca e dezastru ce-i acolo...toate jucariile si hainele scoase...se pare ca asa se simte bine fata... lol.gif
ramonavlas
Multumesc fetelor...
Monic, si mie imi place mult Yaris, dar...nu am garaj si mi-ar fi chiar mila sa o tin in fata blocului, desi stau langa BCR, nu am incredere.... Si peujeo-ul mi-e cam mila sa il tzin in fatza blocului.........dar, trebuia schimbata masina...
Himere, nu am mai cazat "vedete" in hotel ca nu au mai fost evenimente la noi in oras. In schimb, hotelul e plin, restaurantul pt nunti la fel. Am facut deja programari pt nunti in hotelul pe care il construim acum )).gif

Am energie. Ador sa spal covoare, bine eu am covoare mici in casa, ca asa am vrut, si am spalat 2, in vana. Le-as fi spalat si pe restul, dar nu am unde sa le pun la uscat. Astea le-am pus in balkon, pe jops, cand se usuca, spal urmatoarele. Am energie si cel mai important, Nu imi e foame, desi poftesc un mar.....ca mi-a adus mami de la noi din livada. Dar maine........le vin eu de hac...
Tulip
Pun o poza:in cea mai noua achizitie ii place mai nou domnisoarei....si neaparat s-o invarte cineva! blum.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 12-09-2006, 07:37 PM) *

Incerc sa pun si eu 2 poze...prima:merge fata )).gif
a doua:in cea mai noua achizitie,ii place sa-si gaseasca prostul care s-o invarte cat mai mult grin.gif

Ce dulce e... baby.gif Vreau si eu.....

Tulip
blushing.gif Eu o singura data(acum 2 sapt)am spalat un covor mic-mic in vana,dar am crezut ca am sa mor
Monic
Himeruta pupic.gif si mie mi-au placut foarte mult fotografiile, sunteti foarte frumoase si cel mai mult mi-au placut lucrurile de care zici ca le ai de multa vreme floare.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 12-09-2006, 07:37 PM) *

Pun o poza:in cea mai noua achizitie ii place mai nou domnisoarei....si neaparat s-o invarte cineva! blum.gif

hihihi, ce haioasa e! )).gif

Am pussi eu la avatar poza cu sheful Coconashilor oglindindu-se lol.gif

CITAT(himere2005 @ 12-09-2006, 05:44 PM) *

eu nu am avut o depresie in sine, in schimb eram nervoasa din urmatoarele motive:
- nu imi venea nimic din dulap, decit citeva pulovere demodate
- nu reuseam sa ma odihnesc pentru ca ma trezea tot timpul din somn noaptea, iar ziua dormea putin si des
- nu aveam o viata sexuala din cauza ca inca ma mai deranja locul si il simteam pe al meu stresat
- nu aveam internet, nici cablu tv si ruptura asta de lume m-a adus la o stare de agitatie
- mi se faceau reprosuri ca nu e suficient de ordine in casa si alte timpenii
- era ger afara si nu puteam sa o scot pe asta mica, imi era frica, deci ieseam f rar, iar ea vroia sa manince des, deci mai mult de o ora si ceva nu puteam iesi din casa, chiar daca aveam cu cine sa o las
- cele 8 milioane au intirziat sa apara vreo 3 luni de zile, luni in care am trait din banii lui dan
ce pot sa spun ca nu cred ca o sa te apuce nebuneala daca stii la ce sa te astepti si daca ai sustinerea celor din jur. eu eram libera, libertatea asta mi-a cam fost rapita, dar se merita 100%, peima luna e cea mai grea, pentru ca te simti slabita si dupa nastere, apoi pina la 3 luni asa si asa, iar dupa 3 luni din ce in ce mai bine

si n=ai avut depresie? esti taaare, Himere! naughty.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 12-09-2006, 07:42 PM) *

blushing.gif Eu o singura data(acum 2 sapt)am spalat un covor mic-mic in vana,dar am crezut ca am sa mor

de durere de spate, sau.....
daconst
Vai,ce draguti sunt puiutii vostri,Tulip si Lacry...abia astept sa fac si eu poze haioase cu bb-le meu. wink1.gif
Lacry
CITAT(daconst @ 12-09-2006, 07:58 PM) *

Vai,ce draguti sunt puiutii vostri,Tulip si Lacry...abia astept sa fac si eu poze haioase cu bb-le meu. wink1.gif

pupic.gif
pai cel mai la indemana este un telefon cu camera, chiar daca pozele nu au o calitate exceptionala poti sa faci cele mai mishtoace instantanee tease.gif
Monic
Tulip, si eu vreau o fetita ca a ta flowers1.gif
Lacry
Poza de azi cu Sheful Coconashilor si bona lui... hihihi, i-am pus o caciula tuguiata pe cap naughty.gif
daconst
CITAT(Monic @ 12-09-2006, 09:08 PM) *

Mai bine sa-ti doresti baiat ca atunci ai fata,sigur. )).gif
Si eu mi-am dorit fetita,dar n-a fost sa fie...asa ca ai grija ce-ti doresti. huh.gif
michelle
Tare simpatici sunt, sa va traiasca!
luchi
Hi hi hi, ce scumpi sunt!

Intrebare intrebatoare unsure.gif : a mai vazut-o cineva pe Biencutza? S-o fi mutat deja?
daconst
CITAT(luchi @ 12-09-2006, 09:50 PM) *

Hi hi hi, ce scumpi sunt!

Intrebare intrebatoare unsure.gif : a mai vazut-o cineva pe Biencutza? S-o fi mutat deja?

Pe 16 se muta,dar cred ca e in mari pregatiri acum.De citit ne citeste,sigur,doar cu scrisul nu prea are timp,cred.
O pup si cu ocazia asta! pupic.gif
himere2005
ce dragut e piciul tau acum lacry, cit are?
Tulip
CITAT(daconst @ 12-09-2006, 08:12 PM) *

CITAT(Monic @ 12-09-2006, 09:08 PM) *

Mai bine sa-ti doresti baiat ca atunci ai fata,sigur. )).gif
Si eu mi-am dorit fetita,dar n-a fost sa fie...asa ca ai grija ce-ti doresti. huh.gif

Multumesc,Monic! pupic.gif
Eu fata mi-am dorit si fata am avut...medicul mi-a zis ca nu de femeie,ci de barbat depinde )).gif )).gif
Lacry,ai un baby.gif minunat!
Monic
Apropos, DANY
am auzit ca de obicei copilui va fi de sexul care este mai dominant in cuplu. Adica daca mamica `conduce` in cuplu, copilul va fi fetita cheer.gif
Ce zici, Dany? smile.gif
himere2005
asa e, asa e cheer.gif cheer.gif e...noi suntem capul famililor fetelor grin.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 12-09-2006, 09:52 PM) *

asa e, asa e cheer.gif cheer.gif e...noi suntem capul famililor fetelor grin.gif

yahoo.gif yahoo.gif

Deci,Monic,daca vrei fetita,pune picioru-n prag! )).gif )).gif
Monic
blushing.gif vai fetelor ce bine ma-nvatati grin.gif
ramonavlas
Gata, am trecut cu bine si peste ziua de astazi, referitor la dieta cheer.gif
Maine am fructe si lactate. Abia astept. Joi nu stiu ce voi manca toata ziua.....chiar am nevoie de idei. Sa fie un singur aliment si sa nu constipe. Orice in afara de legume, alea nu le pot manca fara "garnitura".
Ma duc sa fac un dush si apoi in pat.
Noapte buna.....
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 12-09-2006, 10:03 PM) *

Gata, am trecut cu bine si peste ziua de astazi, referitor la dieta cheer.gif
Maine am fructe si lactate. Abia astept. Joi nu stiu ce voi manca toata ziua.....chiar am nevoie de idei. Sa fie un singur aliment si sa nu constipe. Orice in afara de legume, alea nu le pot manca fara "garnitura".
Ma duc sa fac un dush si apoi in pat.
Noapte buna.....

Pizza????? blushing.gif blushing.gif doh.gif
uka
c de copilashi frumosi p aici...
eu vreau baietzel... dar eu domin in relatzie...
sad.gif( nu ma mai joc, o sa o las mai moale...
himere2005
ideea e ca trebuie sa-i lasam pe ei sa creada ca sunt cocosii lol.gif
Deea
pana la urma tot de barbat depinde...om fi noi "cocosi" in casa lol.gif dar daca ar fi dupa noi n-am putea sa facem decat fete, barbatii au si cromozomi XX (feminini) si XY (masculini)
Lacry
CITAT(himere2005 @ 12-09-2006, 09:20 PM) *

ce dragut e piciul tau acum lacry, cit are?

Himere, 3 luni si jumatate are smecheru'
La 3 luni si o saptamana a descoperit ca poate apuca cu manutzele, azi m-a ciupit de rochie intr-una cand stateam la calculator... l-am pus pe o perna mare langa mine si a tras de rochia mea pana s-a plictisit... cand ma uitam la el si il intrebam ce face zambea ghidush naughty.gif ba chiar mai tragea si cate un ras cu guritza aia stirba lol.gif
Tulip, multumim, si noi o placem pe papushica ta, ne dai voie blushing.gif ? Ooops! N-a, ca mi-a scapat blum.gif

CITAT(uka @ 12-09-2006, 10:33 PM) *

c de copilashi frumosi p aici...
eu vreau baietzel... dar eu domin in relatzie...
sad.gif( nu ma mai joc, o sa o las mai moale...

baietzel vrei, baietzel o sa capeti wink1.gif
Eu am stiut ca o sa am baiat dinainte de a ramane gravida, asta imi doream si stiam ca va fi baiat... nici nu prea m-am mirat cand am aflat la echo grin.gif
daconst
Si eu am stiut ca e baiat din prima clipa...doar pentru ca mi-am dorit fetita. sad.gif
Nu stiam regula cu cel care e cocos in familie...si nici nu se potriveste la mine,na tease.gif

Deea,mai alaptezi?
Te-ai apucat de cura?adica numeri?se vede ceva?
Lacry
CITAT(daconst @ 12-09-2006, 10:55 PM) *

Si eu am stiut ca e baiat din prima clipa...doar pentru ca mi-am dorit fetita. sad.gif
Nu stiam regula cu cel care e cocos in familie...si nici nu se potriveste la mine,na tease.gif

pai ...poate vine si fetitza...
Bunicutza mea care isi dorea fata la nebunie a turnat vreo 5 baieti pana a avut-o pe mama... sa vezi apoi rochitzele, funditze, dantelarie...pe urma, cand a avut o nepoata, pe mine, iarasi si-a pus talentul la incercare, ma imbraca ca pe o papusa dry.gif
Aveam rochite argintate, aurite, din lycra, din lurex, din dantela blink.gif ... si-acum tin minte...
daconst
Ce frumos,Lacry! biggrin.gif

Si eu daca aveam fetita imi puneam talentul la contributie...cred ca nu ma mai saturam sa-i iau hainute si s-o imbrac sic.
Asa vad eu la baietel ce pot face...ca nu ma las. grin.gif
himere2005
gata daconst, te-ai decis cu ce il imbraci pe junior cind o veni acasa? ca pe taticul lui in camasuta cu dungi verzi? lol.gif pupic.gif
MIRRRUNA
PUPACIUNI SI PLECIUNI DE BUN (RE)GASIT SI DE NOAPTE BUNA blum.gif PT WW'istele MELE PREFERATE cheer.gif hug.gif ADICA TOATE TOATE! give_rose.gif
MUAAAAH!

(marachesh la vorbitor)
ina_ceva
Poate ii face camasutze crosetate blum.gif

sau macar gulerase
Lacry
CITAT(daconst @ 12-09-2006, 11:06 PM) *

Ce frumos,Lacry! biggrin.gif

Si eu daca aveam fetita imi puneam talentul la contributie...cred ca nu ma mai saturam sa-i iau hainute si s-o imbrac sic.
Asa vad eu la baietel ce pot face...ca nu ma las. grin.gif

eheeei, sunt si pentru baietei lucruri minunate! Iti iau ochii! Si mai sunt acele lucruri comune bebelusilor pr care le iei si-ti face mare placere smile.gif
Eu, de pilda, i-am luat pana si crema hidratanta de fata de la Mustela.. miroase super, si vine iarna, cu frig.. o sa fie numa' buna...
Am folosit-o si zilele astea, dupa ce -iam dat sucul de morcovi, caci a mancat ca purcelu' si s-a patat pe fata, intai l-am spalat cu sapunel apoi am folosit crema. Sunt o mamica cam zapacita tease.gif
Si pe mine m-am "tratat" cum se cuvine: azi mi-am luat gel pentru gambe obosite Mamma Donna yahoo.gif
daconst
M-ai ghicit Himere,ca in verde vreau sa-l imbrac. )).gif
Si la crosetat m-am gindit,Ina,nu rade...dar la botosei ma gindeam,insa nu stiu daca-mi ies.Poate ma ajuta Monic,ca eu n-am mai tricotat de tare multa vreme.

Mirrruna,te pupam si noi. pupic.gif
MagdaC
Noapte buna, frumoasele WW
Ma duc si eu la nani. Azi am 19 puncte din... 18 blushing.gif M-am scapat la un cubuletz de cioco, nah...
Dar recuperez...
pupicei
michelle
He he ce bine ca o sa am de la cine cere sfaturi grin.gif

Pupici Mara, bine ne-ai gasit! give_rose.gif pupic.gif
daconst
CITAT(MagdaC @ 13-09-2006, 12:16 AM) *

Noapte buna, frumoasele WW
Ma duc si eu la nani. Azi am 19 puncte din... 18 blushing.gif M-am scapat la un cubuletz de cioco, nah...
Dar recuperez...
pupicei

Felicitari Magda,esti tare!
Ai ramas exemplu pentru fete.
Noapte buna! pupic.gif
ina_ceva
Stiati ca:
1. numele complet al personajului lui Disney, Donald,
este Donald Fauntleroy Duck?
2. in 1997, liniile aeriene americane au economisit
$40000 scotand o maslina din meniul servit in timpul
zborului?
3. omul nu poate sa se linga singur in cot?
4. girafa poate, insa, sa se linga singura in
interiorul urechii?
5. milioane de arbori sunt plantati de veverite care
ingroapa seminte si uita unde le-au pus?
6. a manca un mar este mai eficace decat a bea o cafea
pentru a ne trezi?
7. furnica se intinde dimineata cand se scoala?
8. periutele de dinti albastre sunt mult mai folosite
decat periutele de dinti rosii?
9. macaitul ratei nu produce ecou, nimeni nu stie de
ce?
10. delfinii dorm cu un ochi deschis?
11. 90% din persoanele care au citit punctul 3. din
acest text au incercat sa-si linga cotul?

Somnic usor!!! Pe maine! pupic.gif
Tulip
V-am pupat,fetelor!Noapte buna si sa visati cu bebelusi! )).gif )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.