Neatza neuronei,
Ce faceti? vad ca va tineti de prostioare, va lingeti coatele si alte alea
Tulip, Lacry, superbi bb-ii vostri, sa va traiasca, abia astept si eu bb, sper sa pot face fara prea multe tratamente si chinuieli
Ieri am mai dat o invitatie, i-am ridicat costumul lui iubi, problema e ca vesta nu ii vine nici cel mai mare nr si trebuie facuta pe comanda iar comanda dureaza cel utin 3 sapt

Stiam eu ca trebuie sa imi dea el emotii cu ceva. Plus ca nu are pantofi de cununie, camasa si cravata, camasa de schimb pt seara, of
Eu sunt disperata, s-ar putea sa trebuiasca sa plec in bulgaria si va dati seama ce inseamna asta! Doar ca seful meu nu va scapa asa usor

sapt asta astept un raspuns: daca eu ma sacrific si cu nici o luna inainte de nunta plec de acasa ca sa muncesc la Bulgari (la noi nu merge un program in care fac site-ul si la ei merge) pai atunci sa sara si ei cu ceva ca eu m-am cam saturat
Cu dieta sa zicem ca e ok: ieri in afara de micul dejun si de puiul de la pranz am papat numai fructe, muuult pepene seara (o fi bine sau nu, nu stiu, dar muream de foame si m-a umflat) si 1 lingurita de praji

ca mi-a luat iubi special, nu puteam sa nu gust deloc deloc
Astazi am asa: MD-1 banana, 2 wassa, Quark Exquisa - 2.5p
P-ton in apa - 2,5 cu salata
S-2 iaurturi prodlacta 0,1% - 1p
Gustari - 2 mere, 1 para, 1 nectarina - 1p
diseara acasa pepene - 2p (sper ca il punctez ok) Oricum, nu depasesc 10-11p/zi, nu le numar f riguros ca am zis ca 1-2 sapt cat rezist pap mai putin.
Cum vi se pare meniul meu? (tinand cont ca vreau sa pap mai putin)
Mama, ce limbarita am
Pupici si o zi frumoasa