Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
daconst
CITAT(ina_ceva @ 13-09-2006, 03:02 PM) *

Fetelor, daca aveti nevoie: Compara credite, carduri de credit, depozite

Varza a la Cluj? Pai care e diferentza fatza de o mancare de varza normala?

E cu carne tocata.
Cred ca Tulip stie mai bine reteta,eu am facut-o mai dietetica fara ulei si cu carne mai slaba.
Am mai pus morcovi,ardei si bulion la sfarsit.
Normal se face la cuptor,dar eu am facut-o pe aragaz.

CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 03:06 PM) *

Dana,ce pofta mi s-a facut......mie imi place din varza acra smile.gif

Pai cu varza acra am facut si eu...si acum nu ma mai satur de apa. )).gif
Tulip
Eu nu prea stiu reteta...adevarul e ca nu am facut niciodata...soacra face...e o bunatate!
MagdaC
Buna varza a la cluj...subscriu smile.gif

Meniul meu de azi, pana acum:

3 wasa 1.5
almette 2
sunca 1
cafea 1

sandvis pui 5.5
afine 0

Total: 11 din 18.

Azi e ziua tatalui meu, si diseara mergem la restaurant. Dar sper sa fiu cumintica.

Pupicei
Tulip
La multi ani pt. tati al tau!
Lacry
Ziua buna la neuroni! Mi-am facut suvitele rosii cheer.gif , de s-a speriat Guliutza asta mik de mine cand am ajuns acasa! sorry.gif A facut un botik... doh.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 13-09-2006, 02:34 PM) *

Ziua buna la neuroni! Mi-am facut suvitele rosii cheer.gif , de s-a speriat Guliutza asta mik de mine cand am ajuns acasa! sorry.gif A facut un botik... doh.gif

Pozeeeeeeeeeeeeeee!
MagdaC
CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 02:32 PM) *

Sarumana pupic.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 02:35 PM) *

CITAT(Lacry @ 13-09-2006, 02:34 PM) *

Pozeeeeeeeeeeeeeee!

Imediat ce se trezeste fratemiu il pun sa ne faca poza, eu cu Guliutza ( ii zic asa mai nou, pt. ca nu prea are par pe cap )).gif )

Vai de mine, sunt soparlitza!
Acum s-a reobisnuit Mocutza cu mine si ma pisca iar...
Tulip
fetelor,eu mor de frig......brrr.nu stiu ce-i cu mine...am 22 grade in casa
Pisik
Mie mi-e fomica! Tare de tot! Am intrat in bucatarie si toata lumea papa painica cu icre, cu mezeluri, cu branza telemea si ma gandeam ca nu e corect, ca pana la urma mi-ar placea si mie sa pot manca cat vreau si ce vreau fara consecinte mad.gif
Mai am o para la mine. Atat. Si beau ceaiuri si apa non-stop, uuufff
uka
CITAT(MagdaC @ 13-09-2006, 02:37 PM) *

CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 02:32 PM) *

Sarumana pupic.gif

la multi ani!!
sa-ti traiasca
MagdaC
Testez ticker-ul...

offfff...nu merge...
michelle
Magda, vad ca esti f cumintica, sper sa te tina cat mai mult, pupici.
La multi ani tatalui tau!
MagdaC
Nu e codul html cel pe care trebuie sa-l copiez in semnatura? please, fetelor !!!
michelle
Trebuie sa copii codul ce contine paranteze patrate [, ]..

CITAT(MagdaC @ 13-09-2006, 03:07 PM) *

Nu e codul html cel pe care trebuie sa-l copiez in semnatura? please, fetelor !!!
Nu, BBCode, daca nu ma insel
Tulip
cheer.gif cheer.gif hai,Magda! )).gif )).gif
michelle
Pisik, incearca sa papi si carne slaba: pui, peste.. are putine puncte si te saturi
MagdaC
Ura!!! A mers !! Sa vada toata lumea ce grasutza sunt...offf, inca ma oftic pe cantarul ala electronic. Prietenul meu rablament ar fi aratat 58 sad.gif
Tulip
Magda,ce inaltime ai?
MagdaC
Va pup, fetele, chiar ma ajuta atitudinea voastra pupic.gif

CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 03:14 PM) *

Magda,ce inaltime ai?

1.63 blushing.gif
michelle
CITAT(MagdaC @ 13-09-2006, 03:16 PM) *

1.63 blushing.gif

Nu e grav deloc hug.gif
Acum sa vedem cum se deplaseaza tickerul biggrin.gif
Tulip

Magda,ce inaltime ai?

1.63 blushing.gif

Eu am 1.62 )).gif )).gif
MagdaC
CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 03:18 PM) *

Magda,ce inaltime ai?

1.63 blushing.gif

Eu am 1.62 )).gif )).gif

daaaa, dar tu ai 56 kg .....bravo tie !!! dar te prind si eu din urma, sa stii smile.gif
Tulip
Te cred...poate ma si depasesti! )).gif )).gif
ina_ceva
Am o mare rugaminte: ma poate ajuta cineva cu o informatie despre cum pot ajunge la Spitalul Sf. Ioan din Vitan? Am inteles ca e un Selgros prin apropiere...
MagdaC
Mai, eu nu stiu sa fie vreun Selgros prin Vitan.....Sorry...
Nessie
CITAT(ina_ceva @ 13-09-2006, 03:26 PM) *

Am o mare rugaminte: ma poate ajuta cineva cu o informatie despre cum pot ajunge la Spitalul Sf. Ioan din Vitan? Am inteles ca e un Selgros prin apropiere...
Ina, gasesti adresele spitalelor din Bucuresti la Cabinetul medical.
Pisik
mi-a pierit brusc foamea, mi-a trimis prietena mea o tampenie cu cum se gatesc sobolanii si se servesc pe post de pui in restaurante asiatice (noroc ca nu la noi, sper) de mi s-a facut rau nu alta
uka
CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 03:18 PM) *

Magda,ce inaltime ai?

1.63 blushing.gif

Eu am 1.62 )).gif )).gif

eu am 1.64 si 69 kg...
huh.gif blushing.gif
ina_ceva
Merci, nessie, am gasit si cu ce sa ajung hug.gif
Lacry
Pentru ca Mocutza implineste azi 104 zile )).gif ma duc sa fac un tort de cioco in trei culori naughty.gif
L-am mai facut de vreo 4 ori pana acum, a iesit super w00t.gif
Ramo
Am venit acasa, mai repede decat am crezut ......si mai repede decat in orice alta zi dina nul asta. cheer.gif
Bineinteles ca azi dimineata nu am terminat de aranjat hainele in dulap, asa ca ma apuc imediat de ele. Acum mananc, cascaval afumat si iaurt si cam peste 1 ora, pepene rosu.
Miha, nu am facut poze cu aparatul nostru la nunta pt ca nu am avut timp. Am dansat muuult si nu am prea stat la masa. Dar a facut fotograful, insa sper ca ii va da miresei si un cd, si atunci, o sa am poze.
Soranutza, bine ai revenit. Da nu ne povestesti NIMIK???? Doar ca te-ai ingrasat putin????? Asteptam..........
MagdaC - La multi ani pt tatal tau si distractie placuta diseara.
MagdaC
lasa, uka, ca ne facem noi fotomodele....incet-incet )).gif
daconst
Am fost si eu putin in oras cu bicicleta si nu va spun ce soada sunt cu burtoiul pe bita )).gif
Parca incep sa simt ca obosesc mai repede,dar nu ma las.
Mai tarziu pedalez si in camera macar un sfert de ora,dar trebuie sa-mi gasesc emisiune la tv sa ma tina atenta,altfel n-am rabdare.

Fetele,ce stiti de Teo,ca am auzit c-a plecat de la Protv?Pe la ce televiziune o fi si cind apare?
La emisiunea ei puteam pedala si o ora. )).gif
nusarich
magda, La Multi Ani tatalui tau! ai grija ce papi deseara. miha e vigilenta... grin.gif

eu ma cam duc spre casa, s-a terminat si ziua de azi...
pupici si spor la treaba, celor care mai aveti treaba si o zi faina in continuare!
daconst
Magda,La multi ani tatalui tau si multa sanatate!
Tu sa ai grija sa nu papi prea mult tort...ca te asteptam cu nuielusa. )).gif
ina_ceva
De teo am auzit ca e la realitatea tv.
Pisik
Teo a fost ofertata de o televiziune noua, apartinand unor turci (de fapt este o retea din toata lumea), se pare ca vor lua multe vedete de la noi

nu stiu cand se lanseaza televiziunea dar vom afla
MagdaC
Promit ca....incerc sa fiu cuminte )).gif
Ceva sanse as avea, ca nu face mama de mancare )).gif In afara de tort blushing.gif

Dana, Teo se duce la o televiziune turceasca, pe 1 milion de euro /an w00t.gif
Am inteles ca din toamna asta ar intra in paine...
Ramo
Am terminat de mancat, ma simt asa de umflata....Am mancat acum si pepenele.
Acum fug sa termin cu dulapul de haine. Cand iau o pauza, adica....cand termin, sper sa am ce citi.
daconst
Sper sa prind si eu postul ala ca altfel sunt distrusa... )).gif
Oare cu Digitv sa se vada?ca ne-am adus si noi din Ro si acum am toate programele din pachetul de baza.
Sa ma anuntati si pe mine cind stiti ceva,pls,pls. sad.gif
Tulip
cheer.gif Am facut niste exercitii pt. abdomen...nu ff. multe,nu cumva sa "mor" maine....
Ma tot gandesc ca ar trebui sa-mi scot bicicleta de camera din naftalina....hmmm
daconst
CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 05:32 PM) *

cheer.gif Am facut niste exercitii pt. abdomen...nu ff. multe,nu cumva sa "mor" maine....
Ma tot gandesc ca ar trebui sa-mi scot bicicleta de camera din naftalina....hmmm

Daca nu faci alta miscare,eu zic ca e buna si bicicleta de camera.Mai ales daca ai si tv in fata.
Tulip
CITAT(daconst @ 13-09-2006, 04:34 PM) *

CITAT(Tulip @ 13-09-2006, 05:32 PM) *

Daca nu faci alta miscare,eu zic ca e buna si bicicleta de camera.Mai ales daca ai si tv in fata.

Problema e ca nu prea ma uit la tv... ohmy.gif ohmy.gif
Lacry
deh, habar n-are fratemiu sa faca o poza... nu se vad suvitele, ca-s rosu pe negru...
Tulip
Lacry,sunteti frumosi amandoi! pupic.gif Chiar ca nu se vad suvitele.... sad.gif
Ce slaba esti!!!!!!!!!!!!!
daconst
Lacry,ce bine seamana bb cu tine...frumusei foc amandoi!
Si chiar esti slaba,cum ai facut? )).gif
michelle
Magda, vreau si eu reteta la tort, pls biggrin.gif biggrin.gif
Lacry, esti foarte frumoasa .. si slaba. Iar printisorul tau e un dulce
Tulip
Dana,cand ne areti pozele din Ro? grin.gif
Deea
Pisik ai mai vorbit cu Miki de la briz-briz? esti multumita de ea/firma?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.