Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
daconst
We placut,Dyllymache!

nusarich
fetelor, ma pregatesc si eu sufleteste s-o intind acasa. va urez o dupa-amiaza calda si fara probleme!
ramonavlas
Gata! Acum chiar ca merg si eu acasa. O dupa-amiaza placuta..........
still_me
a mancat cineva baton VITALIS(21G) , cu muscli si ciocolata alba ??.. cate pct are ?.... hlppppp plsss
Monic
Dana, mi-au placut foarte mult pozele tale, esti foarte draguta si vei fi o mamica frumoasa hug.gif
Oare am eu impresia, sau ati fost si pe Valea Ariesului?
Tot vroiam sa te intreb eu pe tine: tu lucrezi, sau esti in concediu? sau de cand cu bebelul in burtic nu mai mergi la servici... Vezi ce curioasa sunt? grin.gif

CITAT(still_me @ 14-09-2006, 03:03 PM) *

a mancat cineva baton VITALIS(21G) , cu muscli si ciocolata alba ??.. cate pct are ?.... hlppppp plsss

eu am mancat mai demult. Am punctat-o cu 1 p blushing.gif
dannette
CITAT(Monic @ 14-09-2006, 04:19 PM) *

CITAT(still_me @ 14-09-2006, 03:03 PM) *

eu am mancat mai demult. Am punctat-o cu 1 p blushing.gif

Asa putin?
De unde? Vreau si eu!!! w00t.gif
Pisik
CITAT(still_me @ 14-09-2006, 04:03 PM) *

Cred ca 2p
still_me
sar'na monic si pisik... pupic.gif pupic.gif pupic.gif .. voi merge la mijloc ..cu 1.5pct
daconst
CITAT(Monic @ 14-09-2006, 05:19 PM) *

Dana, mi-au placut foarte mult pozele tale, esti foarte draguta si vei fi o mamica frumoasa hug.gif
Oare am eu impresia, sau ati fost si pe Valea Ariesului?
Tot vroiam sa te intreb eu pe tine: tu lucrezi, sau esti in concediu? sau de cand cu bebelul in burtic nu mai mergi la servici... Vezi ce curioasa sunt? grin.gif

Nu am fost pe Valea Ariesului...doar Valea Prahovei. )).gif
Eu am lucrat doi ani aici,dar nu in domeniul meu,apoi mi-am recunoscut diploma si am studiat un an.Pe urma am ramas in somaj si in timp ce cautam de lucru in bransa mea a venit bb...si asa am mai amanat cu serviciul.Dar nu-mi pare rau. blushing.gif
ramonavlas
Am ajuns acasa cheer.gif . In sfarsit, ca imi era o foame......
Mi-am facut o salata si ma uit la tv, ce sa fac daca e sarbatoare?
Ca altfel as fi lucrat ceva pe aici, dar....
still_me
danette , batonul , e luat din cora (bucuresti)
Pisik
mi-e fomica tare; mi-ar prinde bine niste fructe, dar nu mai am;
am niste nestle fitness, pana la urma rontai cativa ca lesin naibii pe aici
still_me
pa fetele va doresc seara placuta
Lacry
Salutari la neuroni din pozitia "stand pe coate"
)).gif
Pisik
CITAT(Lacry @ 14-09-2006, 05:27 PM) *

Salutari la neuroni din pozitia "stand pe coate"
)).gif

Cat e de dulce, sa iti traiasca!
fetelor, am luat exemplu de la Ella, i-am zis sefului direct mai detaliat ce asteptari am; acuma sa vedem daca da si rezultate
ramonavlas
Lacry, e supeeeer dragalas..... pupic.gif
Pisik, felicitari pt curaj.
Eu mi-am lasat apa in vana, mi-am pus saruri si acum ma duc sa ma relaxez.........
bubbles
lacry cat e de dragut...sa iti traiasca!
daconst
Lacry,ti l-as manca pe bb mic...asa e de dulcic.Sper sa fie si al meu asa de frumusel. )).gif
Lacry
Fetelor, v-am zapacit cu pozele noastre )).gif
Pai ce sa fac, pana ajung sa tin si eu o dieta k lumea si sa numar puncte cu voi blum.gif
Macar imi mentin interesul treaz pentru diete, urmarindu-va pe voi lol.gif

CITAT(daconst @ 14-09-2006, 05:46 PM) *

Lacry,ti l-as manca pe bb mic...asa e de dulcic.Sper sa fie si al meu asa de frumusel. )).gif

Al tau o sa fie si mai frumos smile.gif
Monic
Dana, surioara de unde a mostenit kg in plus, ca mamica ta e tot manechina ca si tine?!
Ella79
CITAT(Pisik @ 14-09-2006, 05:29 PM) *

[fetelor, am luat exemplu de la Ella, i-am zis sefului direct mai detaliat ce asteptari am; acuma sa vedem daca da si rezultate

Bravo Pisik, asa trebuie!! cheer.gif cheer.gif Fii ferma pe pozitie, exprima-ti clar nevoile. Acum mingea e la el in gradina. Daca vezi ca nu face nici o miscare, peste vreo luna reiesi discutia si ii strecori si un termen pana la care te astepti sa ia o decizie in privinta solicitarilor tale.

Eu am ajuns acasa, sedinta de azi a decurs bine. Am scapat cu viata! naughty.gif Acum ma gandeam sa ma tirasc pana la sala.... Nu am nici un chef dar sunt sigura ca daca ma duc o sa ma simt mai bine dupa aia.
Lacry
CITAT(Ella79 @ 14-09-2006, 06:10 PM) *

CITAT(Pisik @ 14-09-2006, 05:29 PM) *

[fetelor, am luat exemplu de la Ella, i-am zis sefului direct mai detaliat ce asteptari am; acuma sa vedem daca da si rezultate

Bravo Pisik, asa trebuie!! cheer.gif cheer.gif Fii ferma pe pozitie, exprima-ti clar nevoile. Acum mingea e la el in gradina. Daca vezi ca nu face nici o miscare, peste vreo luna reiesi discutia si ii strecori si un termen pana la care te astepti sa ia o decizie in privinta solicitarilor tale.

Eu am ajuns acasa, sedinta de azi a decurs bine. Am scapat cu viata! naughty.gif Acum ma gandeam sa ma tirasc pana la sala.... Nu am nici un chef dar sunt sigura ca daca ma duc o sa ma simt mai bine dupa aia.

cu siguranta te vei simti mai bine si fizic, si psihic. Eu tanjesc dupa mersul la sala!
soranutza
Lacry, Mocutza tau e un supeeeeeeerb, vai ce l-as mai pupa. Cred ca tot timpul rade, asa-i?

Dana, ma gandeam eu ca sora e in ultimele poze dar parca am retinut ca sunteti gemene. Si ma gandeam ca gemenii se aseamana ca doua picaturi de apa grin.gif grin.gif Cand te aud ca nu arati bine imi vine sa-mi dau uite asa in cap: doh.gif
Deea
Avem si noi o hlizita, prima poza in are am prinso cand rade. Noi suntem mai micute si abia de curand am inceput sa ne hlizim des.
Imagine
Deea
Uite Dana o poza si cu mine, am mai pus poza o data dar banuiesc ca n-ai ajuns inca acolo.

Imagine
Monic
Vai Deea, ce frumusica e!!! Nici nu am cuvinte... Vreau si eu... floare.gif
cat despre picioarele din prima poza... cred ca ar fi timpul sa te epilezi devil.gif

Glumesc, e taticul in prima poza )).gif cu frumusica, nu-i asa? grin.gif
Deea
CITAT(Monic @ 14-09-2006, 07:34 PM) *

Vai Deea, ce frumusica e!!! Nici nu am cuvinte... Vreau si eu... floare.gif
cat despre picioarele din prima poza... cred ca ar fi timpul sa te epilezi devil.gif

Glumesc, e taticul in prima poza )).gif cu frumusica, nu-i asa? grin.gif

pai astept sa mariti si voi cercul WW ... si cu baieti si cu fetite...poate ne incuscrim intre noi lol.gif

lol.gif da e tati ei care mi-ar schimba iala la usa daca as avea asa par pe picioare lol.gif

si o broscuta

Imagine
soranutza
Si alexia e o frumoasa! Vai ce scumpa e! floare.gif
Tulip
Deea,Lacry,aveti bebei super dulci!Sa va traiasca! cheer.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 14-09-2006, 07:52 PM) *

Uite cine vorbeste baby.gif biggrin.gif
Deea
Pe prima Tv e Anna Karenina... mi-a placut mult cartea acum ma bag la film...dar va urmaresc si pe voi grin.gif
ramonavlas
Vizionare placuta...
ramonavlas
Postez si eu meniul pe ziua de astazi. am fost cuminte... cheer.gif

- 200 gr sunca slaba - 6;
- 1 crenvusti pui Campofrio - 1.6;
- 200 ml iaurt dietetic - 1;
- 3 toast - 3;
- 2 oua - 4;
- fructe+legume - 1.
Total:16.6 din 22.
ramonavlas
Fetelor, unde ati disparut toate? Eu sunt aici si va astept, care avetzi chef de o barfa, poveste...
MagdaC
Eu sunt pe aici....dar rusinata rau, ca am papat o felie de tort. blushing.gif
Tulip
Si eu pe aici...am de spalat niste vase si m-a apucat o lene..... devil.gif
Tulip
Toata lumea se uita la Anna Karenina?Deea,trebuia sa anunti mai repede,ca eu am aflat cam tarziu...si mie mi-a placut cartea,am vazut si filmul mai demult,dar m-as mai fi uitat! )).gif )).gif
Deea
Ma asteptam la un film mai bun.... prea pe sarite s-au petrecut evenimentele.

Ati vazut The lake house? E dragut filmul, asa de duminica dupa-amiaza.

Uka nu ne mai zici nimic?
uka
si eu p aici....
nu stiu c sa spun... sunt obo... azi am gatit mai toata ziua ( de la 15 d cand m-am trezit) si ma dor picioarele...si sunt nervoasa k sunt constipata

am mancat mici azi, cu paine graham cu seminte si branza..., pepene, prune.... bere...
MagdaC
Cam liniste, neuroni... smile.gif
Eu, de bine ce ziceam ca recuperez dezastrul de ieri, l-am mai sporit un pic. 19 puncte (din 18 posibile biggrin.gif )
Miha, jordeaua, te rog.... blushing.gif
Va pupicesc de noapte buna.
uka
noapte buna...eu mai stau...
Tulip
ma bag si eu in patut...mai citesc ceva...noapte buna!
Lacry
CITAT(Deea @ 14-09-2006, 07:30 PM) *

Uite Dana o poza si cu mine, am mai pus poza o data dar banuiesc ca n-ai ajuns inca acolo.

Imagine

Ieeee, e dragalasa foc! pupic.gif

CITAT(Tulip @ 14-09-2006, 07:52 PM) *

multumesc, sa ne fie sanatosi cu totii hug.gif
nusarich
buna dimineata! trezirea, ca azi e vineri, incepe weekendul!

deea si lacry, super draguti bebeii vostri! sa va traiasca!

slaba miscarea de ieri, am crezut ca iar o sa citesc vreo 10 pagini, cand colo, toata lumea s-a uitata pe la filme, pe la meciuri... eu am dormit de pe la 7 pana pe la 8.30, cad m-am trezit, mi-am facut un ceai, dusul de seara si m-am bagat in pat. evident, n-am putut dormi, ca dormisem mai devreme, in schimb m-am jucat cu pufosul, ca lui ii vine cheful de joaca noaptea, dupa ce toata ziua doarme.

dar, incepe weekendul, sper sa dorm si eu dimineata ca oamenii.
Tulip
Neata!
Imi beau cafeluta si vreu sa fug la dr cu Timea,a tusit fff. urat azi noapte.... sad.gif
V-ati trezit,fetelor?Vad ca scrii deja,Nusa! naughty.gif
Ella79
Neata fetelor! Iar apar aici cu noaptea in cap. )).gif Cafeaua e pe foc, ceaiul in ibric, doar sa veniti. Ce bine ca e week-end....
dany
Buna dimineata!!!!

Nu am citit ce ati mai scris...sunt obo rau....dar am vazut ca ati fost harnicutze )).gif

Va doresc o zi super faina si un WE la fel !!!!

Pup fetele !

P.S. Am facut cafea,ceai.....destul pentru toata lumea.Serviti-va !!!

lol.gif Toata lumea a scris in acelasi timp lol.gif
Ella79
Asa e, asa am facut si ieri! lol.gif lol.gif
Tulip
CITAT(Ella79 @ 15-09-2006, 08:12 AM) *

Asa e, asa am facut si ieri! lol.gif lol.gif

)).gif )).gif Se pare ca ne suna ceasul in acelasi timp! )).gif )).gif
nusarich
CITAT(Tulip @ 15-09-2006, 08:10 AM) *

Neata!
Imi beau cafeluta si vreu sa fug la dr cu Timea,a tusit fff. urat azi noapte.... sad.gif
V-ati trezit,fetelor?Vad ca scrii deja,Nusa! naughty.gif

da, se pare ca am fost prima... sanatate multa Timei, aveti grija fetelor, ca bantuie niste virusi, am colegi care s-au captusit destul de uratel cu raceli din astea...

dap, am pus ceasul sa sune mai devreme, doar-doar reusesc sa ma trezesc inainte de a pleca la job si de bine ce era portivit asa era sa pierd masina... mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.