Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Ella79
eheeeeeeee, eu sunt deja la birou. Am si baut jumatate de cana de cafea. Cred ca acum ma duc sa-mi mai iau una.
dany
La mine a sunat ceasul acum 30 de minute mad.gif ...Dar intai am facut dus,alea-alea,si acum ma pregatesc iar de job....Dar am zis sa va salut intai smile.gif .Sanatate Timeei !!!!
Tulip
Multumesc,fetelor! smile.gif Sper din toata inima sa nu fie ceva grav,nu vreau sa ajung la antibiotice! devil.gif
ina_ceva
Neatza!!!! yahoo.gif yahoo.gif

Ce primeste un miner după moarte?
- Trei zile de concediu, după care este băgt iarăsi în
subteran.

La restaurant:
Ospătar, dacă asta-i ceai, da-mi niste zahăr. Dacă-i
supă, dă-mi niste sare!

O fetită eara atât de urâtă, încât maică-sa, îi atârna
o chiftelută de gât, ca măcar căteii să se joace cu
ea.

Ursul îl fugărea pe iepure prin pădure, dar foarte
corând a obosit si s-a asezat pe o buturugă. Sedea si
se gândea:
"Noroc câ l-am fugârit eu pe el... Ce mă făceam dacă
mă fugărea el pe mine?"

Un detinut, îi scrie nevestei sale: "Multumesc pentru
pila din plăcintă. Acum, am unghiile cele mai
îngrijite din celula noastră..."
dannette
Buna dimineata!!!
Si eu pe pozitii cu cana de cafea savurand bancurile Inei
Pisik
Neatza neuronei,
Am facut proba aseara la freza, imi face coculet din nodulete, sa fie asa mai romantic, mai natural, nu imi plac coafurile cu sarmale si alte bunatati lol.gif
M-a facur cam pe fuga dar m-am prins de idee cat de cat; am hotarat sa facem cununia vineri, pe 13 (Sfidez superstitiile, uite asa, sac!) ca sa avem timp de coafat, machiat, etc. Nu's ce sa fac cu machiaju, am doua stiliste si nu stiu la care sa ma duc; cu una a vb cumnata-mea si una a facut-o pe nasa si mi-a placut cum a facut-o, cred ca ma duc la asta pana la urma, cu toata rusinea fata de cumnata-mea.
Sunt stresata rau cu confirmarile, acum din ce ne-au confirmat vin vreo 80 si noi contam pe 130, ca e sala mare.
Of, am inceput sa fiu stresata tare blink.gif
cu mancatul sunt relativ ok, decat ca aseara am exagerat tare cu pepenele, dar tare rau. Totusi azi dimineata 66 yahoo.gif
Azi am asa: 1 banana, 1 wassa, 1/2 grepruit - 1,5p
pranz: orez cu sos Uncle Ben's - 5p
Fructe cat mai multe
De luni ma dau pe regimul Ramonei
Pupici si o zi frumoasa!
A, am uitat sa va zic ca maine lucrez devil.gif devil.gif
ina_ceva
Pisik, Ella, speram ca discutzia cu sefiii va da rezultate la amandoua!!!! give_rose.gif
Deea, ce zambareatza dulcica ai!!!Sa-ti traiasca!!!

Uka, cum te simti dupa combinatia de ieri: pepene , prune, bere rolleyes.gif ??
Tulip, sanatate multa Timeei floare.gif floare.gif !

Da, se pare ca e o mica epidemie de raceala sorry.gif ; ma tine si pe mine de cateva zile si mai am vreo 5 prieteni in situatia asta mad.gif .
Sper sa-mi revin pana maine dimineatza, ca tre sa ma duc la munte yahoo.gif cheer.gif yahoo.gif
still_me
m'neata ...
o zi buna sa aveti .. si nu uitat , peste 8-10 ore este we... cheer.gif cheer.gif cheer.gif .. de-abia astept , cam-am saturat de munca si de stat la serv in we doh.gif
Ella79

Eu deja ma distrez pe aici. Seful de la una din companiile care m-au ofertat i-a zis sefului meu ca vrea sa ma ia. N-au trecut decat 2 zile de la discutia mea cu seful meu, asa ca va dati seama ce fata a facut asta.
Acum urla si spumega in birou, ca ce se face el daca plec, mai ales ca nu plec singura: mai iau cu mine 2 colegi! Tipa la aia mai mici decat el ca sa faca ceva sa ma convinga sa stau lol.gif lol.gif hi, hi, hi, ce-mi place!!! cheer.gif cheer.gif
Acum e momentul sa fac pe suparata si sa cresc si mai mult pretentiile! lol.gif lol.gif Nenorocitii naibii, au crezut ca sunt sclavul lor si nu plec, pentru ca in Romania, in general, oamenii n-au curaj sa plece. Ei bine, le-am aratat ca eu am sange in instalatie si fac ce vreau!
Acum imi beau a doaua cafea si stau cu voi. Nu muncesc nimic deocamdata. Ca n-am chef!
La 12 ma duc la o innchidere de proiect, conferinta mare, lume multa si fina. Alt prilej de panica pt seful meu: ca as putea sa mai primesc si alte oferte sau as putea sa spun ce se intampla la noi.

Tineti-mi pumnii va rog eu mult! Ca trebuie sa fiu tare in continuare. Cat mai tare.

michelle
Neata neuroni!
Ella, fii barbata! biggrin.gif

Eu inca astept sa se faca cafeaua....

Pisik, nu inteleg, cum cu nodulete? Te-a costat suplimentar proba la coafor?

he he, Nusa, noi l-am invatat pe Oscarica sa fie cumintel noaptea biggrin.gif
Dar cum suna ceasul, cum vine langa mine si se alinta blum.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 15-09-2006, 09:34 AM) *

Neata neuroni!
Ella, fii barbata! biggrin.gif

Eu inca astept sa se faca cafeaua....

Pisik, nu inteleg, cum cu nodulete? Te-a costat suplimentar proba la coafor?

M-a costat cam mult, 350, ca practic mare lucru nu mi-a facut, dar cred ca asta e pretul la coafor si nu avea ce sa faca;
cu nodulete adica imi face parul intr-o coada si dupa aia imi ia suvite si mi le innoada si arata ca niste melcisori, un fel de buclite dar nu clasice. e f frumos blum.gif
daconst
Neatza buna,apar si eu dupa ce am citit din urma si am si mancat micul dejun. )).gif
Deea,mersi de poza si cum spun si fetele de mine,eu nu vad atatea kg in plus la tine.Ai ochii prea frumosi ca sa se mai vada altceva. hug.gif
Iar Alexia e o broscuta super draguta...asa vreau si eu un broscoi. lol.gif

Monic,sor-mea seamana pe tata mai solida...si cind ma gindesc ca la nastere a avut 850g wacko.gif
Macar ea e fericita ca nu o prea intereseaza,ca eu cred ca as fi fost distrusa sa n-am gena mai buna. blushing.gif

Sorana,stiai tu ceva cu gemenii(cind asteptam eu sa vad daca e un bb sau doi),dar sora-mea a fost din gemeni si bunica a avut gemeni.Am mai avut un frate,care n-a trait dupa nastere. smile.gif

Tulip,sanatate multa Timeei...speram ca nu e nimic grav. pupic.gif

Ella,inca o data te admir pentru curaj...as vrea si eu o picatura macar din el...ca tare bleaga mai eram cind trebuia sa-mi cer drepturile. floare.gif

Pisik,super freza...in final o sa ai niste tepi la spate,asa-i?Am avut si eu cindva ceva asemanator si mi-a placut tare. dry.gif
uka
spre surprinderea mea combinatia de pepene prune si bere nu aa avut nici un rezultat.. sunt constipata...
sad.gif si cam indispusa...
aseara am vb cu theo p mess cam o ora si mi-a spus de 1500000 d ori k ma iubeste si k ma adora.. abia astept sa plec pe 22 iar la el... mi-e dor tare... mai bine stateam doar 2 zile la bv si nu 6, k acum mi-e tare greu, m-am invatzat acolo, si eu care eram obisnuita sa dorm singura acum nu mai pot... iau patura in bratze... sad.gif
nusarich
da, michelle, si eu l-am invatat sa doarma, dar el ce invata ziua aplica noaptea... )).gif nu cred ca sunt nopti in care sa doarma si el toata noaptea, plus ca atunci cand merge la nisip trebuie sa-mi spuna, iar cand se intoarce trebuie sa ma muste de degetele de la picioare, poate vreau si eu ceva...
dar cand suna ceasul, e tot un mieunat si un alintat pe el... dupa care, ma vede trezita si umbland prin casa si el se duce si se culca, deh, toata noaptea a avut treaba.

ella, tinem pumnii stransi, sa ai bafta!
Pisik
la 11 am discutie cu seful sa imi spuna rezultatele de la discutia cu seful cel mare; am emotii mari
nusarich
CITAT(Pisik @ 15-09-2006, 10:25 AM) *

la 11 am discutie cu seful sa imi spuna rezultatele de la discutia cu seful cel mare; am emotii mari

bafta si tie, pisik!
uka
bafta...
daconst
Fetele sa va povestesc si eu ce-am facut aseara...
Am fost la clinica unde urmeaza sa nasc cu tati,impreuna.A fost o seara informativa,unde pot veni toate gravidutele din oras cu sotii lor sa vada conditiile unde vor naste.
Asa multa lume a fost de nu-mi venea sa cred...Au venit doi medici,unul pediatru si altul ginecolog,care ne-au explicat fiecare de riscurile nasterii si a bolilor la noi-nascuti.Apoi am vizitat clinica.
A fost grozav de interesant si nu ne asteptam niciunul sa ne placa atat.Nu va pot descrie cum arata sala de nasteri si ce posibilitati au mamicile.Parca abia astept sa nasc dupa cit e de frumos acolo. )).gif
Se poate naste si in apa,la cerere si parca ma si bate gindul.Sa vedeti sala unde se naste in apa...e totul in culori albastre si bleo,iar deasupra e un tavan care imita cerul cu stele.Am ramas muta ca se poate asa ceva. ohmy.gif
Cu ocazia asta am mai rezolvat o problema,majora pentru mine...Aici se obisnuieste ca tatii sa asiste la nastere,dar al meu e mai sensibil la sange si faze din-astea.Ei dupa vizita asta la spital,a fost mai hotarat ca niciodata ca el vine cu mine...si asta fara sa i-o cer eu.Am fost tare impresionata de el. wink1.gif
In sala de nastere pe linga patul gravidei cu diferite pozitii,exista si scaunul tatalui...din piele,unde se poate odihni si el in caz ca dureaza mai mult.Pe linga toata aparatura sofisticata de la capul gravidei care monitorizeaza si copilul si mama,mai era si o combina muzicala unde poti asculta muzica de relaxare...sau daca ai tu un cd preferat,il poti aduce cu tine.
Stiu ca nu-ti arde de asa ceva in momentele alea,dar ideea ca e un loc asa frumos si intim,te ajuta sa nu mai vezi nasterea ca pe ceva foarte dureros. blushing.gif

Deci dupa ce am vazut aseara...am prins curaj si mai tare...sper insa sa nu am parte de alte complicatii. smile.gif

MagdaC
Danuta, ma bucur mult pentru tine, ca o sa ai conditii bune in care sa nasti. Nici n-ai idee cat de mult conteaza. Eu acuma, dupa 8 ani jumate, nu imi amintesc atat de durerile nasterii, cat de paturile alea incomod de inalte pe care trebuia sa ma urc, de faianta cazuta si peretii jupuiti, de mizeria de la baie, si de sentimentul de izolare pe care l-am avut pe parcursul orelor de travaliu, cand familia nu mai putea sa stea cu mine...
Conteaza mult-mult mediul in care nasti si faptul ca sotul va putea sa stea cu tine. smile.gif
Ella79
Si eu cand o sa nasc as vrea sa nasc in strainatate. Cel mai probabil la Budapesta. In Romania in nici un caz pentru ca stiu de la prietenele mele care au nascut ce conditii oribile sunt, ce mizerie, cata spaguiala si cum se poarta asistentele cu tine.
Dupa ce ca mi-e frica de mor, asta imi mai lipseste... sa ma si enervez pe acolo.

Pisik, bafta multa si curaj! Sa te gandesti tot timpul ca daca tu nu-ti ceri drepturile, nimeni nu se va inghesui sa ti le dea in proprie initiativa. Si daca tu nu te respecti, nimeni nu te va respecta! Capul sus si fii tare!!
uka
d azi am inceput si eu sa numar... cred..
pana acum am salata d vinete 4 pct, 2 felii paine graham cu seminte: 2.2,
nescafe frappe: 1.3
cam mult...
mai am la mine un sote d legume din care pctez doar uleiul: 1 pct si pui la cuptor: 2pct..., prune: 1 pct...
sper sa mai stiu sa calculez...
MagdaC
Meniul meu de azi:

3 wasa 1.5
almette 2
cafea 1

2 mere 0
struguri 1

paste 4
sos rosii 1

Am gasit un sos ff bun de la Barilla. Ii zice Sos Napoletan or something like that. Super bun, si are vreo 4 puncte borcanul.

pupicei
Pisik
daca stau si ma uit bine la meniurile voastre parca voi va infometati mai tare ca mine...dar ma rog dupa atata dezmat e normal sa imi fie greu sa mananc mai putintel si sa mi se para ca orice as manca nu imi ajunge;
daconst
CITAT(MagdaC @ 15-09-2006, 11:48 AM) *

Danuta, ma bucur mult pentru tine, ca o sa ai conditii bune in care sa nasti. Nici n-ai idee cat de mult conteaza. Eu acuma, dupa 8 ani jumate, nu imi amintesc atat de durerile nasterii, cat de paturile alea incomod de inalte pe care trebuia sa ma urc, de faianta cazuta si peretii jupuiti, de mizeria de la baie, si de sentimentul de izolare pe care l-am avut pe parcursul orelor de travaliu, cand familia nu mai putea sa stea cu mine...
Conteaza mult-mult mediul in care nasti si faptul ca sotul va putea sa stea cu tine. smile.gif

Exact,Marga,mare dreptate ai!
Pe sotul meu l-a convins faptul ca nu e faianta aia pe pereti in saloane ca in Ro lol.gif
El spunea ca in spital in Ro parca totul e o morga...din cauza faiantei si evita sa mearga in spital,chiar daca avea vreo problema.Pina acum n-am fost nici noi intr-un spital aici si poate ca avem si experienta cu tata de anul trecut din Ro,dar am ramas muti amandoi. dry.gif

Magda,e super sosul ala...eu aveam ceva asemanator de la alta firma.Mai puneam putin busuioc si usturoi si era super.
Meniul tau seamana cu al meu,doar ca eu mananc dimineata 2 chifle,ca altfel lesin de foame.Nu pot trai cu Wassa.
De ce nu incerci pastele de 2p???
Pui 120g la fiert si dupa ce s-au fiert le lasi in apa citeva ore.Isi dubleaza volumul si asa mananci la fel de multe ca si de 4p.
Eu de cind am incercat sfatul asta de la Miha,nu mai mananc paste decit de 2p si sunt tare satula. )).gif
michelle
Pisik, ai avut intalnirea?
Dana, cat costa toata afacerea cu spitalul?
daconst
CITAT(michelle @ 15-09-2006, 12:08 PM) *

Pisik, ai avut intalnirea?
Dana, cat costa toata afacerea cu spitalul?

Care afacere?Nu costa nimic,nimic.Totul e gratuit.Iar din 18 oct incep un curs de pregatire a nasterii care dureaza 7 saptamani.Si tot gratuit e.Incredibil,nu? )).gif
MagdaC
Dana, nu cred ca depasesc cu mult pastele de 2 puncte. S-ar putea sa nu depasesc deloc, dar din cauza ca nu am avut timp sa le cantaresc, am pus 4 puncte ca sa fiu sigura. In general cand nu stiu foarte exact cantitate, calorii, etc, prefer sa puntez acoperitor, ca sa fiu sigura smile.gif
Sarumana de sugestie, in mod sigur iese mai ieftin sa le cantaresti. pupic.gif
michelle
CITAT(daconst @ 15-09-2006, 11:11 AM) *

Care afacere?Nu costa nimic,nimic.Totul e gratuit.Iar din 18 oct incep un curs de pregatire a nasterii care dureaza 7 saptamani.Si tot gratuit e.Incredibil,nu? )).gif

clar, suntem cu cel putin 50 de ani in urma..
si culmea, nu se vad sanse sa ii ajungem

Ella, nu te-ai gandit la o clinica privata? Sunt si la noi clinici, asa cum descria Danutella, dar platesti bine
MagdaC
Gratuit de tot ??????
Sau aveti asigurari de sanatate care acopera cheltuielile astea?
Ca acuma ma mut si eu in Germania )).gif Sotul si asa trage de mine )).gif
daconst
CITAT(MagdaC @ 15-09-2006, 12:19 PM) *

Gratuit de tot ??????
Sau aveti asigurari de sanatate care acopera cheltuielile astea?
Ca acuma ma mut si eu in Germania )).gif Sotul si asa trage de mine )).gif

Pai suntem asigurati normal,nu privat,ca si in Ro...adica eu sint asigurata prin sot ca doar el lucreaza. blushing.gif

Ce mai astepti cu mutatul?Te mai gindesti?Eu n-as mai sta pe ginduri...poate veniti prin zona mea.
Acum ca s-a mutat si Biencutza mai aproape de mine,facem gasca aici. )).gif
Lacry
CITAT(Ella79 @ 15-09-2006, 09:19 AM) *

Tineti-mi pumnii va rog eu mult! Ca trebuie sa fiu tare in continuare. Cat mai tare.

Tinem, tinem! cheer.gif

CITAT(Tulip @ 15-09-2006, 08:23 AM) *

Multumesc,fetelor! smile.gif Sper din toata inima sa nu fie ceva grav,nu vreau sa ajung la antibiotice! devil.gif

sanatate multa! smile.gif
MagdaC
Dana, nu sunt hotarata cu mutatul. Sotul meu lucreaza in Germania, dar nu stim exact pt cata vreme. El e in Munchen. Tu esti departe de acolo? Ca poate te anunt cand mai ajung in vizita la el )).gif
daconst
CITAT(MagdaC @ 15-09-2006, 12:28 PM) *

Dana, nu sunt hotarata cu mutatul. Sotul meu lucreaza in Germania, dar nu stim exact pt cata vreme. El e in Munchen. Tu esti departe de acolo? Ca poate te anunt cand mai ajung in vizita la el )).gif

Eu sunt cam la 100km de München...chiar mi-ar face placere sa ne vedem. cheer.gif
Mai avem un neuraonash,acolo,pe Mirela...chiar in vara am facut o intalnire acolo cu Peach si Dylly.
Sa ne anunti cind vii sa o punem iar de intalnire. )).gif

Tulip
Am ajuns de la medic...nu-i nimic grav,o raceala simpla,fara complicatii cheer.gif cheer.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 15-09-2006, 12:40 PM) *

Am ajuns de la medic...nu-i nimic grav,o raceala simpla,fara complicatii cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Facem chef!!! pupic.gif
Pisik
Vesti destul de bune: voi fi promovata in pozitia de Junior Brand manager (alta decat cea discutat initial) si salariul vafi mai mare cu 5 mil momentan; nu e fantastic dar momentan e ok, mai ales ca voi avea f multe de invatat, asta imi da aripi

seful pare un tip super ok, e cam rece dar stie multe si imi acorda o sansa, considera el ca am potential
daconst
Felicitari,Pisik!!! floare.gif
Se pare ca e perioada buna de mariri si promavari.Deci profitati fetelor. )).gif
Tulip
CITAT(Pisik @ 15-09-2006, 11:49 AM) *

Vesti destul de bune: voi fi promovata in pozitia de Junior Brand manager (alta decat cea discutat initial) si salariul vafi mai mare cu 5 mil momentan; nu e fantastic dar momentan e ok, mai ales ca voi avea f multe de invatat, asta imi da aripi

seful pare un tip super ok, e cam rece dar stie multe si imi acorda o sansa, considera el ca am potential

super,Pisik! cheer.gif cheer.gif
michelle
CITAT(Pisik @ 15-09-2006, 11:49 AM) *

Bravo, Pisik!! cheer.gif floare.gif
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

Azi desfacem sampania, deci.. naughty.gif
uka
felicitari pisik
michelle
CITAT(daconst @ 15-09-2006, 11:49 AM) *

Se pare ca e perioada buna de mariri si promavari.Deci profitati fetelor. )).gif

Cam asa e..
Si mie mi-a zis seful ieri ca o sa imi dea un proiect, ce e drept, in maintenance, adica o sa il incheie.. dar e o mare responsabilitate si sigur va fi implicata si o marire in functie si salariu.. Acum sa vedem, daca nu se razgandeste wink1.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 15-09-2006, 11:56 AM) *

CITAT(daconst @ 15-09-2006, 11:49 AM) *

Cam asa e..
Si mie mi-a zis seful ieri ca o sa imi dea un proiect, ce e drept, in maintenance, adica o sa il incheie.. dar e o mare responsabilitate si sigur va fi implicata si o marire in functie si salariu.. Acum sa vedem, daca nu se razgandeste wink1.gif

Tinem pumnii
MagdaC
Tinem pumnii la toate fetele ambitioase !! )).gif
dannette
Felicitari, Pisik cheer.gif cheer.gif cheer.gif
still_me
so ...bv pisik.. sper cat mai curand sa va dau si eu o veste asemanatoare ... inca testez "piata'.. in alta ordine de idei , ca am vazut ca nu s-a laudat nimeni azi lol.gif , ma laud eu .. aseara am avut o vizita de la niste prieteni , cu care nu ne mai vasusem in ultima perioada , si cand a intrat ea in casa , primul lucru pe care mi l-a zis ... wow .. se vede ca ai slabit ...m-a mai vazut la kg astea , dar se pare ca sportul incepe sa-si spuna cuvantul ... cheer.gif cheer.gif cheer.gif
MagdaC
Bravo still_me !!
Eu una nu ma invrednicesc sa fac sport deloc. Am fost la tenis sambata si atat. Vreau sa merg la piscina weekendul asta, sa vad daca reusesc smile.gif

Spuneti-mi si mie o chestie: s-a 'reglementat' chestia cu orez pe saturate = 4p ? Sau e inca in incercari?

Txs
daconst
Geo,superr...asta e cea mai tare motivatie,sa vezi pe ochii celor din jur ca observa schimbarea!Deci merita efortul si transpiratia de la sala. )).gif

Magda,inca nu e oficiala regula cu orezul,dar poti incerca...la mine mergea,dar la mentinere.Si la Miha,parca.
michelle
Cunosc sentimentul.. si eu, la aceleasi kg (la mentinere), ma intreba lumea cat mai am de gand sa slabesc biggrin.gif

Geo, sa nu te lasi de sport, o sa vezi ce minuni face
Pupici pupic.gif
nusarich
bravo pisik! la mai mare!
still_me
ca sa vedeti pana unde am ajuns cu sportul .. aseara am ajuns tarziu de la munca , si eram tare morcovita , ca am vizite si nu ma pot duce ... w00t.gif .. m-am obisnuit si imi place ..magda , esti din bucuresti ??.. ca ma tin si eu dupa tine la piscina grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.