Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
MagdaC
Da, Geo, din Bucuresti. Si am gasit o piscina draguta la hotel Majestic. Pretul e absolut ok (250.000 intrarea). Pe langa ce alte scoruri am mai gasit... blink.gif

Poate stabilim o intalnire cheer.gif
Au si aquagym, eu vreau sa ma interesez, ca sunt innebunita dupa sporturile in care intra apa in ecuatie.
still_me
ha .. super tare magda .. eu maine ma duc la o nunta la majestic ... poate reusesc sa arunc un ochi pe la piscina ... pe mine chiar ma intereseaza .. sti si programul piscinei ?????.. hai ca deja devin cicalitoare .. roll2.gif puteti sa imi spuneti soacra lol.gif
Ella79
Bravo Pisik, ai vazut ca incercarea moarte n-are? Important e sa ai curaj! Bravo inca o data.
Eu inca nu va pot da o veste imbucuratoare. La mine luptele sunt mai de durata, deadline-ul meu e 1 noiembrie.
Acum ma duc la o conferinta si dupa aia fug acasa.
Pup fetele.
michelle
We placut, Ella!
MagdaC
Still_me, vezi ca e la subsol piscina. E micutza, dar e curat, si cand am fost eu (intr-o duminica dupa-amiaza) erau doar cateva persoane.
Pisik
Vreau si eu la piscina!!!! Dar dupa 14 oct, ma luati si pe mine?
Ella, succes si tie! La mine a fost primul pas, un an de zile am de stat si invatat, progresat, etc. Momentan pare ok, chestia e ca pare un beneficiu pe termen lung, chiar daca banii nu sunt formidabili acum, sunt multe perspective si multe de invatat; cu toate rezervele mele, momentan imi place noul sef, sa speram ca il tine
Lacry
CITAT(MagdaC @ 15-09-2006, 12:32 PM) *

Da, Geo, din Bucuresti. Si am gasit o piscina draguta la hotel Majestic. Pretul e absolut ok (250.000 intrarea). Pe langa ce alte scoruri am mai gasit... blink.gif

Poate stabilim o intalnire cheer.gif
Au si aquagym, eu vreau sa ma interesez, ca sunt innebunita dupa sporturile in care intra apa in ecuatie.

La aquagym e foarte aglomerat cateodata, am mers si eu cand eram gravida. Iar in bazinul cu "bule" de langa piscina am intrat de vreo doua ori si m-am pricopsit si cu o ciuperca, gravida fiind... ceea ce a fost destul de nasol sad.gif

CITAT(Tulip @ 15-09-2006, 11:40 AM) *

Am ajuns de la medic...nu-i nimic grav,o raceala simpla,fara complicatii cheer.gif cheer.gif

iesteee cheer.gif
uka
wacko.gif ma bucur tulip ptr bebe
eu citesc mai in urma...
Tulip
Va multumesc fetelor! pupic.gif
uka
se apropie weekendul....se pare...
e liniste...
Pisik
Am papat si eu: orez cu sos uncle ben's, 1 nectarina mare si acuma rod neste struguri negri; nu am papat deloc anul asta pana acuma, am zis sa fie ceva mai consistent ca de la atatea mere o sa ma inverzesc lol.gif
Pana acuma am: 1 wassa, orez cu sos si fructe: 1 banana, 1/2 grep, 1 mar, o para, 1 nectarina, struguri.
Pt mai incolo mai am mere, 1 necta si diseara pepene. Miha, crezi ca atatea fructe s-ar putea sa nu ma ajute?
Tulip
CITAT(uka @ 15-09-2006, 02:07 PM) *

se apropie weekendul....se pare...
e liniste...

Da,da...e f. mare linistea
michelle
Depinde de organism Pisik. Contin zahar.. dar decat deloc e bine si atat. Considera ca faci o detoxifiere a organismului biggrin.gif
Deea
Pup fetele!

Azi am mers 10 km pe jos, cu Alexia normal...ca nu se putea sa lipseasca ea din schema smile.gif
Dana multumesc, sincer dimineata si eu ma uitam in oglinda si parca nu se vad asa multe kg, stiu ca am si oasele grele dar vreau sa-mi arate si mie cantarul ceva decent.

Pisik felicitari, nu te mai plange de salariu ca 5 mil nu e o marire de ici de colo, gandeste-te ca sunt oameni care castiga atat intr-o luna.... probabil ca si tu zici ca si mine ca la cat ai invatat si muncit meriti sa fii platita mai bine, o sa vina si mai binele ala... inca stam la rand la fericire smile.gif
Coafura ta...cred... a avut-o verisoara mea la nunta, arata super super frumos.

Tulip ma bucur ca Timeea nu are ceva grav.

Multumesc pt. complimentele la adresa hlizitei smile.gif Acum nu ma e hlizita e cam maraita ca nu vreau s-o iau in brate... o sa se culce daca vede ca nu are sorti de izbanda lol.gif

Ella...si cine mai e interesat, sunt si la noi spitale unde se naste in conditii absolut ok, din propirie experienta va zic ca la Elias sunt conditii adevarate si bani eu am dat dupa ce am nascut, am dat pt. ca am vrut nu mi-a cerut nimeni, la anestezist am dat inainte asta pt. ca imi e mie frica de anestezii...am avut o reactie urata la o anestezie cand eram mica...si am vrut sa fiu sigura ca imi pune cateterul in coloana cu simt de raspundere si ca-mi va administra anestezic de cate ori cer. La Municipal stiu din auzite ca e foarte bine, acolo au sigur si saloane gen apartament la 60 euro pe zi, stau mama cu bebele si poate sta si un membru al familie, au baie separata si loc de fumat + 2 camere, la Elias nu stiu daca sunt sau nu. In aceste doua spitale poate sa stea si tatal in sala de travaliu...chiar si in sala de nasteri daca vrea.
Ramo
Am intrat si eu sa vad ce faceti. Intr-adevar cam liniste. Dar ce bine ca vine WE cheer.gif
Eu am o foame in mine, ca as putea manca...........nici nu va mai spun ce si cat. Abia astept sa ajung acasa sa bag ceva la ghiozdan, daca tot a inceput scoala........ )).gif
still_me
aaa... nasol asta cu ciuperca doh.gif
pisik .. cum sa nu te luam .. mai incape vorba
ai mare grija tulip , nepoteii mei au fost bolnaviori cu temp mare , iar unul nu are decat 1luna jumate si a facut febra 38.5.....si i-a spus doctorul cumnata'mi ca e o viroza pacatoasa .. maine se duc cu el la spital , sa-l consulte sa nu ramana micutu cu sechele ...
uka
tocmai am papat niste napolitane cu cioco varsate...
cu pctele care le aveam mai dvrm...
cre dk azi voi mai manca apa, ceai si pepene...
michelle
uka, de ce nu mai ai ticker?
Ramo
CITAT(uka @ 15-09-2006, 02:57 PM) *

Deci tu iti si satisfaci pofta de dulce cand vine........... mad.gif
Eu nu imi permit...........adica kg nu imi permit, ca eu........
Tulip
Am facut-o lata cu punctele...incerc in we sa nu pap nimic dupa ora 5,eventual fructe....nu stiu cum o sa fie,pe mine foamea ma apuca in general seara.... blushing.gif
uka
CITAT(ramonavlas @ 15-09-2006, 03:01 PM) *

CITAT(uka @ 15-09-2006, 02:57 PM) *

Deci tu iti si satisfaci pofta de dulce cand vine........... mad.gif
Eu nu imi permit...........adica kg nu imi permit, ca eu........

vroiam un lion eu d fapt.. dar nu a gasit si am zis sa fie napolit si nu a gasit dkt d'alea varsate...
innebuneam dk nu papam ceva dulce poftesc d cateva zile...si la alune poftesc... dar ma abtzin acum nu imi mai permit
Deea
CITAT(michelle @ 15-09-2006, 03:01 PM) *

e ceva de la site cred, nici eu nici Tulip nici Still-me va ca nu avem tickere
Pisik
CITAT(Deea @ 15-09-2006, 03:25 PM) *

CITAT(michelle @ 15-09-2006, 03:01 PM) *

e ceva de la site cred, nici eu nici Tulip nici Still-me va ca nu avem tickere

Nici eu mad.gif
Nessie
Cei de la http://www.choosing2lose.com/ au mereu probleme cu site-ul si din cauza aceasta in loc de ticker apare doar cuvantul "imagine". Incercati sa folositi de un pe alt site! Eu recomand www.tickerfactory.com. Acum il schimb si eu pe al meu.
Pisik
CITAT(Nessie @ 15-09-2006, 03:28 PM) *

Cei de la http://www.choosing2lose.com/ au mereu probleme cu site-ul si din cauza aceasta in loc de ticker apare doar cuvantul "imagine". Incercati sa folositi de pe un alt site! Eu recomand www.tickerfactory.com. Acum il schimb si eu pe al meu.

gata, eu l-am schimbat
nusarich
da, si eu, sunt curioasa cum arata cu buburuza...
uka
eu nu mi-am pus ticker....
nici nu am avut vreodata p forumul asta...
si nici nu m-am mai cantarit d cand am venit d la brasov, o voi face maine dimineata, acum oricum nu are rost k sunt constipata de... ieri sau alaltaieri... nu mai stiu sad.gif
Tulip
Il schimb si eu...mai tarziu ca ma pregatesc acum sa ies la plimbarica cu domnisoara.....
Deea,tu te-ai plimbat 10 km? blink.gif
uka
Eu. unde esti!?!?!?
Ramo
Am ajuns ai eu acasa. Rupta de foame. Am mancat azi un mar, ca m-am trezit tarziu si nu am avut timp. Marul l-am gasit in birou, l-am lasat de ieri acolo. Bine am facut.

Am o MARE nelamurire. Exista pe piatza expandati din cartofi, mie imi plac f mult. Cica au doar 2,6 kj/ 100 [size=2]grame. Credeti ca se poate asa ceva? Eu am mancat intr-o zi, anul trecut, doar asa ceva si a doua zi imi arata cantarul cu 2 kg mai putzin.
nusarich
CITAT(ramonavlas @ 15-09-2006, 03:40 PM) *

Am ajuns ai eu acasa. Rupta de foame. Am mancat azi un mar, ca m-am trezit tarziu si nu am avut timp. Marul l-am gasit in birou, l-am lasat de ieri acolo. Bine am facut.

Am o MARE nelamurire. Exista pe piatza expandati din cartofi, mie imi plac f mult. Cica au doar 2,6 kj/ 100 [size=2]grame. Credeti ca se poate asa ceva? Eu am mancat intr-o zi, anul trecut, doar asa ceva si a doua zi imi arata cantarul cu 2 kg mai putzin.

ramona, cum arata expandatii aia din cartofi? eu mananc orez expandat si o felie are doar 0.5p, dar de cartofi din astia n-am auzit
Tulip
Ramo,cum arata?ce scrie pe punga?De unde le-ai luat?
still_me
cate puncte are o gogoase simpla ???.. va rog io nu dati , ca inca n-am mancat ...
nusarich
CITAT(still_me @ 15-09-2006, 03:48 PM) *

cate puncte are o gogoase simpla ???.. va rog io nu dati , ca inca n-am mancat ...

pai nu dam daca nu mananci grin.gif nu stiu, vezi cat e de uleioasa, astea cam absorb ulei... vreo 5p, poate? poate ne ajuta miha
Ramo
Nusa, Tulip punga e alba cu rosu si albastru. Scrie pe ea chips OK, asa se numesc. Si jos scrie expandat din cartofi. Punga mare este de 40 de grame si cea mica de 20. Scrie doar cati kj are nu si grasimile....
Le-am luat dintr-o alimentara oarecare... Eu sunt din Mures.... Dar sunt si la Bucuresti, normal, insa nu am vazut in Carefour, eu acolo i-am cautat.
dannette
CITAT(nusarich @ 15-09-2006, 03:44 PM) *

eu mananc orez expandat si o felie are doar 0.5p

Cum arata orezul expandat? E bun la gust? De unde il cumperi?
michelle
Geo, lasa gogoasa biggrin.gif
Nu cred ca are mai mult de 5p.. depinde cat de uleioasa e
uka
eu am asa..
Gogoasa 1 bucata, 50g 3 pct
michelle
CITAT(uka @ 15-09-2006, 04:12 PM) *

eu am asa..
Gogoasa 1 bucata, 50g 3 pct

asa, inurajeaz-o tease.gif
uka
rolleyes.gif pai oricum eu cred k are mai mult de 3 pct... k o gogoasa nuare doar 50 gr...
Ramo
cheer.gif Sunt mandra de mine. Am ajuns acasa rupta de foame si ma gandeam ca o sa mananc tot frigiderul, nu doar ce era in el.........
Si am mancat o salata dar am bagat si 2 pungi de chips-uri cu 0,6 cal/100 gr. Oricum sunt multumita ca nu am mancat altceva.
Aveti planuri pe WE? Eu maine vreau sa: spal geamurile, schimbat asternut, spalat haine, aspirat, sters praf, spalat pe jos, spalat un covor.
uka
am sa incerc sa beau un pahar d apa fiarta...
am uitat sa va spun k nu mai sunt constipata... giggle.gif

nu gasesc iconita care trebuie si iar nu mai am site ul ala de iconitze si alte nebunii

CITAT(ramonavlas @ 15-09-2006, 04:29 PM) *

cheer.gif Sunt mandra de mine. Am ajuns acasa rupta de foame si ma gandeam ca o sa mananc tot frigiderul, nu doar ce era in el.........
Si am mancat o salata dar am bagat si 2 pungi de chips-uri cu 0,6 cal/100 gr. Oricum sunt multumita ca nu am mancat altceva.
Aveti planuri pe WE? Eu maine vreau sa: spal geamurile, schimbat asternut, spalat haine, aspirat, sters praf, spalat pe jos, spalat un covor.

asta am facut alaltaieri... ptr maine dk reusesc sa fac skimb d tura, adik s aintru d noapte treb sa spal iar p jos k a avut motanul meu grija sa isi imprastie manacrea p gresie k d obicei si apoi sa spal geamurile TOATE
michelle
Da, e f bun remediul cu apa fiarta, sau apa la o temperatura cat mai calda pe care o suportati.. la temp camerei, mai ales pe stomacul gol

We asta plec acasa, e ziua mamei biggrin.gif
Ramo
CITAT(michelle @ 15-09-2006, 04:32 PM) *

Da, e f bun remediul cu apa fiarta, sau apa la o temperatura cat mai calda pe care o suportati.. la temp camerei, mai ales pe stomacul gol

We asta plec acasa, e ziua mamei biggrin.gif

La multi ani, Michelle, pt mama ta si distractie placuta. Sa mananci o guritza de tort si pt mine........
MagdaC
Mai, eu nu cred ca exista chipsuri cu 0,6 cal/100g !!!! Sa nu fie vreo greseala.
uka
eu nu sunt p stomacul gol...
sa-ti traiasca mama
still_me
sar'na fetele .. sunteti niste scumpe pupic.gif pupic.gif pupic.gif ..am mancat mai putin de 1/2 de gogoasa .. si am punctat 3p
michelle
Multumim pt urari pupic.gif
Ramo, ce scria pe punga?

referitor la valori nutritive
still_me
sa-ti traiasca mama miha ... hmmm.. e fecioara ... poate imi povestesti cate ceva despre dumneai , sa vedem io cum o sa fiu , mai peste cativa ani wink1.gif
Ramo
CITAT(MagdaC @ 15-09-2006, 04:35 PM) *

Mai, eu nu cred ca exista chipsuri cu 0,6 cal/100g !!!! Sa nu fie vreo greseala.

Nici eu nu prea cred, de aia am intrebat. De fapt sunt expandati din cartofi, si asa scrie pe punga, ca au 2.6 Kj/100 grame ohmy.gif

CITAT(michelle @ 15-09-2006, 04:37 PM) *

Multumim pt urari pupic.gif
Ramo, ce scria pe punga?

referitor la valori nutritive

Alte valori nutritive in afara de Kj, nu sunt trecute.......
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.