Pup fetele!
Azi am mers 10 km pe jos, cu Alexia normal...ca nu se putea sa lipseasca ea din schema
Dana multumesc, sincer dimineata si eu ma uitam in oglinda si parca nu se vad asa multe kg, stiu ca am si oasele grele dar vreau sa-mi arate si mie cantarul ceva decent.
Pisik felicitari, nu te mai plange de salariu ca 5 mil nu e o marire de ici de colo, gandeste-te ca sunt oameni care castiga atat intr-o luna.... probabil ca si tu zici ca si mine ca la cat ai invatat si muncit meriti sa fii platita mai bine, o sa vina si mai binele ala... inca stam la rand la fericire

Coafura ta...cred... a avut-o verisoara mea la nunta, arata super super frumos.
Tulip ma bucur ca Timeea nu are ceva grav.
Multumesc pt. complimentele la adresa hlizitei

Acum nu ma e hlizita e cam maraita ca nu vreau s-o iau in brate... o sa se culce daca vede ca nu are sorti de izbanda
Ella...si cine mai e interesat, sunt si la noi spitale unde se naste in conditii absolut ok, din propirie experienta va zic ca la Elias sunt conditii adevarate si bani eu am dat dupa ce am nascut, am dat pt. ca am vrut nu mi-a cerut nimeni, la anestezist am dat inainte asta pt. ca imi e mie frica de anestezii...am avut o reactie urata la o anestezie cand eram mica...si am vrut sa fiu sigura ca imi pune cateterul in coloana cu simt de raspundere si ca-mi va administra anestezic de cate ori cer. La Municipal stiu din auzite ca e foarte bine, acolo au sigur si saloane gen apartament la 60 euro pe zi, stau mama cu bebele si poate sta si un membru al familie, au baie separata si loc de fumat + 2 camere, la Elias nu stiu daca sunt sau nu. In aceste doua spitale poate sa stea si tatal in sala de travaliu...chiar si in sala de nasteri daca vrea.