Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
daconst
Am aparut si eu din oras,am fost la cumparaturi.Norc ca mi-am facut o salata de cartofi cu ton inainte sa plec si am avut ce manca...altfel rupeam frigiderul,de foame ce imi era. )).gif

Dea,bravo tie ca reusesti sa mergi atat...eu acum obosesc cam repede,dar tot nu ma las.
Tu ai nascut cu peridurala,pina la urma?ca nu mai retin. wacko.gif

Miha,la multi ani mamei si sanatate multa! floare.gif
Tu ai grija sa nu scapi la bunatati...desi oricum nu se vede,la cit esti de slaba. )).gif
Ramo
M-a palit un soooomn........... Si acum am mancat, er fi cea mai mare prostie sa ma pun la nani acum.
Asa ca mai dau o tura pe la firme, asa ca de sfarsit de saptamana. Sper sa nu stric nimanui WE, ca toata lumea stie ca sunt acasa, si nu mai ies.... Le fac o surpriza, desi nu mi-am propus........
michelle
Multumim pt urari, fetelor

Geo, mama are un caracter introvertit.. Daca o framanta ceva, tine in ea. Nu e genul care ca se exteriorizeze.. Ii place sa gateasca, ne-a pus pe noi pe primul plan - dar asta cred ca e valabil pt toate mamele biggrin.gif
Eu m-am inteles intotdeauna bine cu ea. Nu mi-a impus niciodata nimic si m-a sustinut intotdeauna grin.gif
still_me
hmm.. eu de gatit nu gatesc ... rolleyes.gif .. introvertita , nu prea sunt ...adica am un cerc de prietene cu care vorbesc ,... plus ca mama s-a muncit multtt sa ma schimbe ... cat despre suport ... da .. asa e .. toate mamele sunt asa ... sau macar ce am cunoscut eu .. asa erau
Ramo
Hmmm, nu mai bine stateam eu acasa si...dormeam, daca tot imi era somn? Control mi-a trebuit, contro, fac. Si deja m-am enervat. Mai bine stateam acasa, sau poate nu..........
daconst
CITAT(ramonavlas @ 15-09-2006, 06:12 PM) *

Hmmm, nu mai bine stateam eu acasa si...dormeam, daca tot imi era somn? Control mi-a trebuit, contro, fac. Si deja m-am enervat. Mai bine stateam acasa, sau poate nu..........

Ce-ai patit?Sau pe cine ai prins? naughty.gif
still_me
fetele , ma retrag in glorie ... ca sunt satula de serv .we placut ... pupic.gif
michelle
We placut tuturor, cu cat mai putine abateri biggrin.gif
Ella79
Am ajuns acasa si la ce draci am ma apuc de curatenie. Dar din aia serioasa, cu periat covoare si spalat geamuri. devil.gif

Miha, la multi ani mamei tale! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Tulip
Pt. Uka:smiley
ina_ceva
Felicitari, pisik!!! give_rose.gif
Bafta si tie, miha!!! Nu se stie de unde sare iepurele blum.gif blum.gif . La multi ani mamei tale!!!

WE placut si cat mai insorit!!!! cheer.gif yahoo.gif cheer.gif
Deea
CITAT(Tulip @ 15-09-2006, 03:37 PM) *

Il schimb si eu...mai tarziu ca ma pregatesc acum sa ies la plimbarica cu domnisoara.....
Deea,tu te-ai plimbat 10 km? blink.gif

da, de la mine de acasa la mama sunt 10 km si am venit pe jos azi, o parte din drum pot sa o fac printr-un parc f. mare ca sa nu mergem prin Bucurestiul asta care s-a transformat in santier.

CITAT(daconst @ 15-09-2006, 04:40 PM) *

Dea,bravo tie ca reusesti sa mergi atat...eu acum obosesc cam repede,dar tot nu ma las.
Tu ai nascut cu peridurala,pina la urma?ca nu mai retin. wacko.gif

Da, cu peridurala am nascut, vezi ca am dat azi mai multe detalii la clubul gravidutelor; daca mai ai nelamuriri ma intrebi.

Miha, La multi ani mamei tale, sanatate si toate cele bune!

Ella erai vesela dimineata, cine si de ce te-a suparat...zi ca venim cu joarda biggrin.gif pupic.gif

Eu am o stare de imi vine sa ma dau cu capul de un perete; nu stiu ce m-a apucat de sunt f. pesimista in ceea ce priveste angajarea...am impresia ca dupa ce am stat aproape 1 an de zile n-o sa ma mai angajeze nimeni cu toate studiile si experienta pe care o am. bang.gif
uka
sper s amai tzin minte cum se face
Imagine

am reeusit
biggrin.gif
Ella79
Am terminat in living, am spalat deja o tura. Mai am in restul casei + 3 ture de masina, dar nu ma las grin.gif grin.gif Sunt in forma. cheer.gif

Deea, m-au enervat inteligentii aia de la mine de la birou. De luni ma monitorizeaza. Adica nu ma mai pot duce nicaieri fara sa fiu insotita de un fel de securist. lol.gif lol.gif Asta pt ca eu gestionez proiecte de 11 mil de euro si se tem sa nu le fur proiecte, sa nu sperii partenerii, sa nu vand secrete / documente etc. doh.gif
De parca daca vroiam sa fac asta nu o faceam pana acum....
Ramo
CITAT(daconst @ 15-09-2006, 05:18 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 15-09-2006, 06:12 PM) *

Ce-ai patit?Sau pe cine ai prins? naughty.gif

Am prins un nesimtit de receptionist de la hotel, unde este si schimb valutar, ca isi scotea ciubucul. Ceea ce este INTERZIS la o casa de schimb valutar. Nu se accepta sa ai nici 1000 de lei in plus sau in minus. Si el isi scotea ciubucul in fatza mea, ca a vazut cand am parcat masina, putea sa o lase pe mai tarziu..... Bineinteles ca i-am facut casa si avea in plus 200.000. Are o penalizare de 10% si ultimul avertisment, ca a mai avut el "abateri" din astea.
Asa m-am convins ca mai trebuie sa fac controale surpriza vinerea dupa-masa......

Dar pe unde e toata lumea de aici??????????

Ella, ce harnicutza esti, eu maine voi fi.........
Deea, fii mai optimista.....cum sa nu te angajeze nimeni??????
Monic
Ella, imi poti spune ce cursuri ai facut in domeniu, cum se numesc ele? Ma bate gandul sa ma inscriu si eu la un asemenea curs, dar nu stiu exact ce si unde sa caut. Si daca ma primesc astia cu diploma de economist. Imi poti da, te rooooog, ceva informatii? Eventual intr-un pm? blushing.gif
Monic
Multumesc Ella, si eu aici la Budapesta mi-as cauta. Daca gasesc eu ceva interesant te anunt floare.gif
Deea
CITAT(ramonavlas @ 15-09-2006, 08:25 PM) *

Deea, fii mai optimista.....cum sa nu te angajeze nimeni??????

Optimista sunt de felul meu, cred ca am o zi mai proasta si mi-am adus aminte de un interviu la o multinationala unde seful al' mare era f. incantat si al doilea interviu l-am dat cu "viitoarele" colege de birou... cum eu nu prea imi tin gura am corectat-o pe una din ele care spusese o mare tampenie despre ce implica un sondaj de opinie ( am lucrat 4 ani in domeni deci stiu despre ce vorbesc), ... ce i-a spus ea sefului dupa interviu nu stiu ca m-au sunat sa-mi spuna ca am primit aprecieri bune dar momentan nu mai angajeaza. Am uitat sa mentionez ca la al doilea interviu ramasesem eu si inca 2 fete, una din ele fara experienta doar cu facultate de profil terminata, de a doua nu stiu.
Ella79
CITAT(Monic @ 15-09-2006, 08:47 PM) *

Multumesc Ella, si eu aici la Budapesta mi-as cauta. Daca gasesc eu ceva interesant te anunt floare.gif

Daca gasesti ceva interesant te rog mult sa-mi zici si mie. La fel, daca dau peste vreun curs care sa merite te anunt, ok? give_rose.gif
Deea, dupa parerea mea interviurile sunt extrem de subiective. Totul e daca ii placi sau nu unui individ, care adesea e de la HR si habar n-are domeniul de activitate.
Deea
CITAT(Ella79 @ 15-09-2006, 09:08 PM) *

Deea, dupa parerea mea interviurile sunt extrem de subiective. Totul e daca ii placi sau nu unui individ, care adesea e de la HR si habar n-are domeniul de activitate.

da, ai dreptate...inca ma incapatanez sa ma angajez pe propriile mele puteri si sa nu apelez la cunostinte, nu-mi place sa raman datoare.
Oricum la interviurile cu femei n-am avut niciodata succes smile.gif ... sper sa nu se supere nimeni.
Ella79
Pai daca esti inalta si draguta evident ca nu te plac. Pe bune acum! Multe femei sunt invidioase!
Deea
CITAT(Ella79 @ 15-09-2006, 09:18 PM) *

Pai daca esti inalta si draguta evident ca nu te plac. Pe bune acum! Multe femei sunt invidioase!

Poate am acum succes cand sunt inalta si lata lol.gif Ma apuc sa trimit cv-uri ...cine stie ce post bun mi se ofera.

Tie iti multumesc pt. compliment! hug.gif
Ramo
Sa postez si eu meniul meu de astazi. Desi am crezut ca rup frigiderul azi cand am ajuns de la servici, si eram convinsa ca voi manca muuuulte puncte, iata ca am mancat cam putzine......
- 2 crenvusti Campofrio - 3.2;
- 200 gr. sunca slaba - 5;
- 3 toast - 3;
- fructe+legume - 1.
Total 12.2 yahoo.gif din 22
Monic
Ella, ne-am inteles grin.gif
Deea, eu in locul tau nu mi-as face probleme. Mai ai doi ani, nu? Sau vrei sa te angajezi mai curand? Si daca da de ce n-ai gasi ceva pe placul tau, chiar si cu interviu. Hai fii serioasa! De ce te subapreciezi, nu vezi ce plina-i lumea asta cu oameni pe care nu te poti baza? Rar se gaseste cineva care sa fie cinstit si sa-si dea silinta. Asa ca capul sus pupic.gif
Ella79
CITAT(ramonavlas @ 15-09-2006, 09:21 PM) *

Sa postez si eu meniul meu de astazi. Desi am crezut ca rup frigiderul azi cand am ajuns de la servici, si eram convinsa ca voi manca muuuulte puncte, iata ca am mancat cam putzine......
- 2 crenvusti Campofrio - 3.2;
- 200 gr. sunca slaba - 5;
- 3 toast - 3;
- fructe+legume - 1.
Total 12.2 yahoo.gif din 22

WOW ramona, ce putin mananci!!!
Felicitarile mele ca rezisti, desi nu stiu cum.... Eu cred ca muream de foame cu 12 p.... bang.gif
Ramo
Mda, nu stiu cum am reusit sa mananc asa putine puncte, desi toata ziua mi-a fost foame. Daca nici luni nu arata cantarul mai, putzin....mor de nervi...
Am plecat la nani, ca imi e cam somn.
Noapte buna si WE cat mai placut...........
Tulip
Mi-am facut manichiura si mi-am vopsit unghiile intr-un rosu inchis...nu stiu ce m-a apucat,de cand am nascut,niciodata nu le-am avut asa )).gif )).gif )).gif
Monic
Tulip, sa nu uiti sa zgarii pe cineva cu ele grin.gif Stii tu pe cine, si cum...
Pacat ca nu e aici May sa-ti explice biggrin.gif
Tulip
CITAT(Monic @ 15-09-2006, 10:02 PM) *

Tulip, sa nu uiti sa zgarii pe cineva cu ele grin.gif Stii tu pe cine, si cum...
Pacat ca nu e aici May sa-ti explice biggrin.gif

salut.gif am inteles )).gif )).gif
dany
Maaammaaaa,dar ati scris , nu gluma !!! lol.gif
Abia am reusit sa termin de citit....ce ati scris in ultimele 2 zile ...daca,totusi ,uit pe cineva :IERTARE !!!!!!!

Vad ca avem mult de citit despre bb-i.......Nu ma deranjeaza ...dar nu am mult de comentat...din pacate ! Oricum : sa va traiasca bb-ii si sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii !!!

Hai...incerc sa comentez cate ceva ....Dar...va dura ceva pana scriu totul......Voi sunteti de vina ca ati scris asa de mult in ultimele 2 zile lol.gif lol.gif lol.gif

Ella79
Da Tulip, Monic are dreptate! grin.gif grin.gif
Mie mi-e foame de vad stele verzi. Nu stiu ce e cu mine, dar as manca non stop. Orice, oricat. Cred ca sunt defecta, fetelor!
Mai bine ma bag la nani. Ce bine ca maine nu suna ceasul!!!! cheer.gif

Tulip
Dany,unde ai fost?hai,ca astept cxe scrii... smile.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 15-09-2006, 10:30 PM) *

si eu, si eu cheer.gif cheer.gif
dany
Ce sa scriu ?????? Am scris un roman intreg si...cand sa trimit mesajul...nu mi l-a luat...era prea lung mad.gif mad.gif mad.gif ....Scuze !!!! Incerc sa scriu pe bucatele comentariile ....
Tulip
Ella,esti gata cu curatenia?sau lasi ceva si pe maine... )).gif
dany
CITAT(Tulip @ 15-09-2006, 09:30 PM) *

Unde am, fost ???? La job...ca de obicei.... mad.gif mad.gif Dar mai am 2 saptamani si apoi ....2 saptamani concediu !!!!!! De abia astept !! Chiar daca ne asteapta munca in concediu.......
dany
[b]Magda...LA MULTI ANI TATALUI TAU !!!!
Lacry[/b]...eu nu am vazut pozele cu suvitzele !!! Superb tortul !! Si Alec e super dulce !!!
Ella...aplauze pentru felul in care ai pus problema la job !!!
pisik...sumnt convinsa ca vei reusi sa intri in rochia de mireasa si vei arat superb !!
Crengu...esti ok ??
Ina...multumesc pentru bancurile tale !!! Imi faci ziua frumoasa de dimineata !!
Dylly....un WE iti doresc !!!
[b]Ramo...bafta cu dieta !!
Tulip [/b]...ma bucur ca Timea e mai bine !
Deea..superba poza cu hlizita voastra !!!! The Lake House mi- a placut si mie !
Pisik...parul va arata super !!!!!!!!!!!!
dany
Ella... lol.gif lol.gif lol.gif ...super faza cu seful !!! asa vede si el ce angajati are !!!!
Uka...putina rabdare !!! Am inteles eu bine ca de anul viitor veti sta impreuna ???? Nu mai e mult pana atunci...
Miha...50 de ani ??? Ro e mult mai in urma decat restul Europei...dar..."spernata moare ultima" asa ca...speram ca Ro va face fata cerintelor UE in viitorul apropiat !
Magda...daca te muti in Germania...hai mai in nord....sa nu mai fiu si eu singura !!! danutella are deja destule fete langa ea lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Geo...cred ca te-ai simtit super bnine cand te-a laudat prietena...
MIha...LA MULTI ANI MAMEI TALE !!!!!!!
Deea...capul sus !!!!!! Sigur vei gasi ceva pe masura asteptarilor tale !!!
Ramo...imi pare rau de "experienta cu angajatii tai" dar...mnai exista si astfel de oameni...din pacate...
May....nu ne dai nici un semn de viata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spune-le parintilor tai ca ,daca nu auziom nimic de tine in urmatoarele 24 de ore.....te trezesti cu noi toate la usa ta !!! lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Acum scriu eu si ati plecat voi......pai e corect asa ???????? mad.gif

Danutella...superbe pozele !!!!! Mi-ai facut dor de casa cu pozele din Brasov !!! Tu arati tare bine...sexy...
Cum ai facut cu recunoasterea diplomei aici ??? A trebuit sa mai faci ceva scola ? M-ar bate si pe mine gandul...cu toate ca nu cred ca voi gasi un job .aici.la noi ,in orasel...
Ma bucur tare pentru hotararea babuinului tau de a fii de fata la nastere !!!!!!!!!!!!!!!!! sunt alte conditii aici si....va vedea mai tarziu cat de importanta a fost prezenta lui !!! Din cate am auzit eu...nasterea in apa ar fii mai usoara....intereseaza-te ce si cum !
Spuneai ca ai adus DigiTv din tara.......Ce diferenta e intre al tau si ce avem noi aici ????? Noi am renuntat la Premiere ( au ridicat preturile) si ne-am abonat la Arena+DigiTv...de aceea te intreb ce diferenta ar fii......
dany
Hmmmmm...nimeni nu mai spune nimic .....

Plec si eu la nai !!! Sper sa pot dormi mai mult maine...am liber...Duminica sunt iar la job mad.gif mad.gif

Va doresc o noapte frumoasa,linistita si cu vise frumoase !!!
Deea
hmmm..Soranutza ce faci on-line la ora asta? ai avut program prelungit!! smile.gif Vb. lui Monic...nu e May aici ca-ti explica ea ce si cum am vrut sa zic smile.gif
floare.gif .. Mi-ati mai ridicat moralul!

Dany, in concediu aveti ceva planificat? Unde pleci?
uka
neatza....
eu sunt la serviciu
sad.gif
bubbles
`neata neuroni...azi m`am trezit si eu mai tarziu biggrin.gif pana la urma predau asa... romana la a6a si a7a engleza la a5a a6a a7a a8a si latina la a8a 2 clase biggrin.gif
honey79
Neata scumpelor.
Am trecut sa va pupic si sa va doresc o zi minunata, plina de soare si voie buna.
Pisik
Neatza! si eu sunt la servici sad.gif
Asa ca nu scriu mult, ca depinde mine cate de repede termin si plec.
Azi dimineata cantarul nu era asa generos cu mine, ieri mi-a arata 66, azi 66,5; cred ca am exagerat cu pepene si fructe; dar nu-i nimic, ca nu ma las; deja ma simt mult mai bine si ma vad mult mai bine in oglinda, chiar daca cantarul arata tot mult....
Pupici
Lacry

Buna dimineata neuroni pupic.gif
Danyhoney, uite o poza cu suvite, dar tot nu se vad k lumea, ca sunt rosu pe negru...

Azi am mancat: un colt paine, un iaurt light, 4 lingurite zacusca si 4 felii salam Victoria, baut o cafea indulcita cu fructoza. Pls, cine ma ajuta sa calculez punctele? give_rose.gif Si unde gasesc material informativ in acest scop??
Ramo
Buna dimineatza..... Si eu m-am trezit mai tarziu azi. In sfarsit.......... Dar acum ma apuc de treaba. Incep cu schimbatul asternutului si spalat geamuri. Noroc ca e vreme frumoasa. Dar ca de fiecare data cand spal eu geamurile, vine ploaia. Sper ca diseara sa nu vina.......
V-am pupat si spor la treaba cine mai munceste, distractie placuta celor care...petrec.......
daconst
Apar si eu mai tarziu ca ...na,e sambata si babuinul isi cere drepturile lol.gif
Dany,vad ca nu uiti pe nimeni si cind scrii nu te joci. )).gif
Nu stiu ce pachet ai tu acum la tv,dar diferenta cu digitv e ca am toate programele din Ro,necodate.Am cumparat tot pachetul la vreo 2mil si un an am abonament gratuit.Avantajul e ca putem sa-l folosim si aici si in Ro.Adica am adus cu noi doar reciverul si cartela ca antena aveam,iar cind mergem in concediu acasa il luam iar cu noi ca e f mic si usor de transportat.
Dupa un an vom plati abonament ca cei din Ro...cam la 200 mii pe luna,nu stiu exact.
Inainte aveam antena cu motor si prindeam doar vreo 10 programe si doar cele necodate.Premiere nu am avut decit o data cu abonament pe 3 luni,apoi a tot rezolvat sotul cartelele.Momentan nu merge nici la noi,ca au schimbat cei de la Premiere ceva coduri,dar se pare ca nu dureaza mult pina apar iar key de decodare. blushing.gif
Cu diploma,e mai greu de recunoscut ca sunt doar anumite facultati cica care s-ar recunoaste.La mine a fost Politehnica din Tm si a fost ok.Trebuie sa-ti trimiti actele la minister si ei iti spun ce ai de facut.Inca nu stiu cit ajuta,dar poate cindva imi va prinde bine. smile.gif

Lacry
,se vad suvitele...sunt tare faine si te prind bine. wink1.gif

We placut fetele!
Lacry
daconst, multumesc! pupic.gif
Ramona, am inteles ca in WE e vreme faina, doar de luni se strica, adica in ziua in care eu plec cu copilu' la munte sad.gif
Subsemnata s-a trezit la ora 5, lui Moaca ii era foame naughty.gif
Pisik
CITAT(Lacry @ 16-09-2006, 11:06 AM) *

Buna dimineata neuroni pupic.gif
Danyhoney, uite o poza cu suvite, dar tot nu se vad k lumea, ca sunt rosu pe negru...

Azi am mancat: un colt paine, un iaurt light, 4 lingurite zacusca si 4 felii salam Victoria, baut o cafea indulcita cu fructoza. Pls, cine ma ajuta sa calculez punctele? give_rose.gif Si unde gasesc material informativ in acest scop??

Lacry - paine 2p (daca era alba) 1p daca era neagra
zacusca - pune si tu 1p/lingurita
salam Victoria - 1p/felia
cafeaua - 0
Total - 9-10. Cam mult, incearca mezeluri slabe, gen sunca de praga (Campofrio cu 96% fat free), branza degresata, lapte degresat, iaurturi. Dar ma rog, ai o scuza acuma, dar dupa ce mai creste Mocutza suntem cu ochii pe tine!
sa va zic si eu ce am papat azi: 1 felie toast - 1p; 1 felie sunca campofrio - 1p (cred ca e mult, ca e f slaba, dar...); quark - maxim 0,5 dar nu a fost atata; iaurt activia - 2p.
Azi am degustarea, cred ca depasesc dar oricum am economii; mi-am facut meniu pt sapt viitoare, o sa il scriu mai incolo
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.