Neatza fetelor!
Nu va spun ce porcie a fost in week-end: sambata am fost la degustare, apoi au venit nasii la noi cu inghetata si seminte, duminica am fost in vizita unde am scapat in praji iar seara am fost la ziua unei prietene = 1 felie de tort
Clar am depasit, cu tot mancatul meu de 11-12p in timpul saptamanii.
De astazi sunt iar pe baricade, incerc un pic regimul ramonei dar mai schimb din alimente si reduc cantitatile.
Pana acum am 1 felie toast - 1p; 1/2 rosie; 50gr branza vaci degresata - ma ajutati cu un punctaj?
Pranz: salata - 0p cu 1 ou - 2p si 100 gr sunca f. slaba - ma ajutati cu punctaj si aici, pls?
Seara: 1 iaurt 0,5% cu o felie de toas - 1,5p
Fructe - 1p depasire
Sambata seara am fost la degustare si am avzut sala aranjata de nunta

Era superba (era aranjata in culoarea somon, nu m-as fi gandit niciodata ca arata atat de bine pe culorile salii; bine, la mine va fi si mai bine ca va fi bleu cu albastru, exact culorile salii)
Oamenii de acolo se implica, am vazut si cantitatea de fructe si de alune, covrigei pe care o ofera ei si m-am linistit, nu mai trebuie sa luam in plus; am mancat si mancarea e super buna, inghetata pe care o vom servi la tort (si la care ma gandea sa renunt) este dementiala, totul e proaspat si bine gatit; mi-am luat o mare piatra de pe inima;
acuma am mari probleme cu invitatii, sunt cam multi, multi neconfirmati si nu imi iese aranjarea la mese de nici o culoare; of, abia astept sa scap!
Pupicisi o zi frumoasa si nu ma uitati cu punctajul ala, please