Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Lacry
Pisik, multumesc floare.gif

azi m-am suit pe cantar intr-o doara: 59.5 kg. Daca si maine e la fel, schimb tickeru'

Moaca asta al meu e la a 2-a masa, a terminat-o, dar pe mine nu ma lasa sa-mi termin cafeaua mad.gif ... deh, e baiat, de-aia e asa de egoist dry.gif
bubbles
nu`i nimic pisik...ne vedem amine neuroni...mie imi arata cantarul 62.4 kg biggrin.gif deci e ink bine blum.gif

pisik pana la urma conteaza sa te simti tu bine smile.gif pupic.gif
dany
Buna ,neuroni!

Eu am prins o raceala zdravana.....mi-a dat-o Dirk ca asa e el : imparte cu toata lumea ce are el lol.gif

Lacry...am vazut suvitele !! Cred ca in soare arata tare fain.

Deea...nu plecam nicaieri...Vroiam sa plecam 1 saptamana undeva dar atunci cand am aflat de tensiunea lui Dirk am anulat totul. Ne vom apuca sa zugravim putin pe aici si...poate disparem totusi pe undeva vreo cateva zile...mai vedem

Dana...mersi pentru informatii.La mine mai e si problema distantei fata de Ro si...nu prea prindem multe canale romanesti mad.gif .Cu facultatea m-ai lamurit : eu am terminat o facultate particulara asa ca....nu cred ca am sanse sa fie recunoscuta ...

We placut ,fetele !!

Ella79
Neata si de la mine fetelor! M-am trezit de la 8 ca nu pot dormi de stres, dar am refuzat sa ma dau jos din pat.
Tulip, am terminat curatenia de aseara, acum mai am doar o masina de rufe de spalat dar.... se spala singure. Eu ma simt tare bine cand e curat in casa. Ma linistesc si ma odihnesc, in general, mai bine.
Acum astept sa se trezeasca babuinul si sa vedem ce program avem azi. Ori mergem la ai mei si la noapte mergem in club (daca ne tin balamalele), ori,. daca are el treaba, ma duc in oras cu fetele la cafea si prin magazine.
Azi vreau sa ma rasfat, sa-mi cumpar ceva care sa ma bucure. Sper sa-mi si iasa figura.
Ella79
Tocmai am calculat cu calculatorul de puncte punctele la painea "silueta" de la Vel Pitar. Mi-a iesit 0,58 p / felie. cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
CITAT(Ella79 @ 16-09-2006, 12:30 PM) *

Tocmai am calculat cu calculatorul de puncte punctele la painea "silueta" de la Vel Pitar. Mi-a iesit 0,58 p / felie. cheer.gif cheer.gif

Mmmm, o sa caut si eu painea asta...
Eu mai am de spalat geamul din living. Apoi as[irat, spalat pe jos, sters praf....am si o tura de haine in masina, urmeaza inca vreo doua...
M-a sunat tati ca am uitat unde stau ei??? Deci ar trebui sa merg si pe acasa azi....ca WE trecut am fost la nunta si acum doua WE am fost la Buc, deci nu am mai fost chiar de mult pe la ei.
Dar azi merg.
Eu am mancat azi o salata de vreo 5 puncte. Dar merg la ai mei....si cine stie ce face mami....si Doamne feretste sa nu mananc cu ei....
Tulip
Am ajuns si eu acasa...am fost prin magazine,cautam niste cizmulite de toamna,dar majoritatea magazinelor au pe rafturi sandale,slapi bang.gif bang.gif
Am culcat0o pe Timea,astep sa vina tati acasa,dupa masa iesim la o plimbare....
We placut la fete! pupic.gif pupic.gif
Deea
Neata fetel..ma rog..buna ziua smile.gif

Acum ma apuc sa citesc din urma, mai intai vesti despre Teo ... http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/434...-a-luat-o-Vintu
Deea
CITAT(Lacry @ 16-09-2006, 11:34 AM) *

Subsemnata s-a trezit la ora 5, lui Moaca ii era foame naughty.gif

si noi tot la 5 ne-am sculat intr-un mare scandal...deh ii era foame printesinei si nu te intelegi cu ea cand vrea sa manance doh.gif
ramonavlas
Gata cu geamurile, gata cu asternutul, gata cu aspiratul, gata cu praful, gata cu spalatul pe jos.....mai am o tura de haine la spalat si sa fac curat in baie. Si apoi merg la ai mei. Dar pana termin, sper ca o sa mai am ceva de citit...........
daconst
Tocmai am mancat de pranz si babuinul meu a adormit,dar eu nu pot sa dorm mai mult de 10 min...asa ca iaca-ma din nou aici. cheer.gif
Vad ca toate aveti chef de curatenie...numai eu nu. sad.gif
Am de calcat niste lenjerii de citeva zile si eu nimic...poate mai tarziu sa ma urnesc si eu.

Deea,mersi de informatia cu Teo pupic.gif
Se pare ca n-am sanse sa o vad prea repede...pacat.Macar bine ca prind Romantica. dry.gif

Dany,sanatate multa la amandoi si we asta poate va tratati... aspirina saracului,functioneaza bine la mine. blushing.gif
Cred ca cu Digitv puteti vedea toate programele.Trebuie sa prindeti doar satelitul Thor.In rest e dependent de vremea de la Bucuresti.Pina acum vad ca nu avem probleme. smile.gif
dany
Mersi Dana...dar noi ne vom trata we-ul asta cu...job mad.gif Dirk a muncit azi si merge si maine ...eu merg maine si apoi toata saptamana viitoare:zugravim si schimbam tot aspectul magazinului...Daca nici dupa tevatura de saptamana viitoare nu slabesc......nu stiu ce sa mai zic....Dirk ma lasa in urma rau lol.gif

Mersi si pt informatia cu satelitul......voi incerca.
ramonavlas
Gata, am terminat curatenia! Mai bag o tura de haine la spalat si am fugit la ai mei ca ma astepata la masa.
Lacry
greu e si jobul de mamica grin.gif mi-am dat prin razatoarea de sticla si doua degete, pe langa morcov... dar Alec a savurat cu placere sucul, iar i-a luat cateva secunde sa bea 30 ml suc. Iar la lapte se lincioreste de numa'. Cred ca s-a saturat de acelasi vesnic gust de lapte biggrin.gif
Deja ma doare spatele, si eu am muncit pe branci, spalat rufe, intins, strans, gatit (stiuca prajita si torul de cioco), spalat si sterilizat bibe, hranit bebe doh.gif etc. Peste o ora ii dau iar sa manance si-l scot tura a doua la plimbare. Mamicile de pe aici ma inteleg cel mai bine grin.gif
ramonavlas
Nu am mai mers la ai mei ca s-au hotarat sa merga la nunta (care e de noapte) cheer.gif
Am scapat azi de depasirea punctelor. Maine sigur merg, dar am vorbit si daca e vreme frumoasa facem un gratar in curte, deci m-am scos. Eu am si gatit azi. Am facut tocanitza de cartofi dar....in loc de ulei, am pus margarina Delma (180 cal/100gr) si am facut-o cu sunca....
Imediat ma un sa pap.
Ma bucur ca "m-am scos" si astazi......
nusarich
bine v-am gasit!
am aparut si eu un piculet sa vad ce ati mai scris... harnici neuroni pe aici... eu doar am spalat si am calcat azi (aveam de calcat doua ture de hainute de pat si doua de masina de saptamana trecuta). facusem de ieri niste ciorbita de perisoare si n-am mai gatit azi, poate mai fac maine ceva pentru saptamana viitoare.

intreba cineva de orezul expandat. eu mi-am luat din Cora niste "rondele" patrate de fapt de orez expandat, sunt 11 in pachetel si au cam 0.5p / felie. am vazut si la un plafar rondele rotunde de data asta si tot cam asa sunt. se gaseste orez expandat si sub forma de boabe, ca pufarinele, eu mi-am luat si din ala si mai mananc cu miere cand am pofta de ceva dulce. e foarte bun.

sa nu uit, "La Multi Ani!" mamei tale, miha, si sa aiba parte de tot ce-i mai bun pe lume!

uka
sunt super plictisita...la serviciu
am vazut 2 filme pana acum...
hard candy si my super ex-girlfriend...
dragutze... cam trase d par..
vreau acasa.... mai am 2 ore pana ajung sad.gif

si vreau si o amandina..
daconst
Nusa,eu mai mananc rondelele cu orez expandat cu nutella. )).gif
Eu un desert super bun si are 1p felia cu o lingurita de nutela dry.gif
ramonavlas
Mi-ati facut pofta cu orezul expandat. Numai la Plafar gasesc? O sa imi cumpar si eu....abia astept sa vad cum e. E dulce la gust? Fara nutella....
nusarich
CITAT(ramonavlas @ 16-09-2006, 08:16 PM) *

Mi-ati facut pofta cu orezul expandat. Numai la Plafar gasesc? O sa imi cumpar si eu....abia astept sa vad cum e. E dulce la gust? Fara nutella....

simplu seamana cu pufarinele fara dulce, nu stiu sa-ti explic. mie imi plac si simple, si cu ceva dulce. eu am gasit si la plafar si la cora, probabil ca se mai gasesc si in alte locuri. la noi mai sunt unele "eurofarmacii" care au si medicamente si produse naturiste, si pe acolo am vazut. a, in afara de rondelele de orez expandat se gasesc si rondele de grau expandat, dar cum eu nu prea am voie, imi iau de orez.

dana, eu cu nutella n-am incercat, dar sigur testez, sa vedem cand imi cumpar cioco...
ramonavlas
Hm, iar cu dulce cand eu am o pofta de asa ceva........ Dar cica merg cu vara-mea la o inghetzata..... Mi-e dor de ceva dulce si apoi, ca de fiecare data, o sa imi para rau ca am mancat.......
Acum ma machiez si apoi sa vad cu ce ma imbrac.......
dany
Se vede ca e WE...slaba miscarea pe aici....

Dana...am uitat sa-ti povestesc ceva : Avand in vedere zugravitul si schimbatul rafturilor,etc. in magazin ,a venit o tipa sa ne ajute ( doar 3 zile saptamana asta ) si cand am mers vineri la job si am vazut-o ...am ramas socata !!! Seamana perfect cu tine ( asa cum te stiu eu din pozele cu ochelari ) !!!!!!!!!!!!!! In prima secunda m-am gandit ca esti chiar tu - cu toate ca era imposibil - lol.gif lol.gif .De cate ori o vad ma sochez lol.gif lol.gif

Fug la nani...maine iar job...Va doresc o noapte frumoasa .linistita si cu vise placute !!! Si maine o duminica super!
Ella79
Buna dimineata neuroni! Sunt prima pe aici? w00t.gif w00t.gif

Danyhoney, serviciu usor astazi, ca am vazut ca munciti si tu si Dirk si tinem pumnii sa va treaca raceala cat mai repede. Aveti grija ca bantuie o gripa uritica. Sper sa nu fi ajuns si pe la voi. hug.gif
Ramona, eu imi cumpar orez expandat de la Scotti, scrie pe punga "tartine din orez". Exista pungute de 6 felii (48 gr in total) si pungute de 10 felii. Au valorile nutritive trecute:
1 felie are 8 g, 30 kcal, 0,2 gr grasimi. Asta inseamna fix 0,0 p pt o felie cheer.gif cheer.gif cheer.gif si 0,5 p pt 100 de grame!!! Costa 2,1 RON punguta de 6 felii si 3,8 RON punguta de 10 felii.
Pe mine ma satura orezul asta mai ales daca dupa el beau si vreun litru de apa. Se umfla in stomac si n-ai treaba! E bun ca poti sa-l mananci si la serviciu (eu nu pot sa merg la birou cu mancare de acasa, la casoleta).

Altfel, mi-a prins bine week-end-ul asta. Mi-am revenit chiar bine dupa stresul de saptamana trecuta si acum ma simt super puternica si energica. Ma simt in stare sa o iau de la capat, indiferent ce-o fi. Am povestit si cu psiholoaga mea si mi-a zis ca dorinta mea de a face curatenie vineri la 10 seara era de fapt dorinta de eliberare, de curatenie in viata. Si ca asta m-a eliberat. Adica e curat in casa = e ordine in viata. Ea zice ca d'aia m-a apucat si renovatul (zugravitul) casei asa brusc.
De maine numar iarasi puncte si imi reinnoiesc abonamentul la sala. Am si primit cadou de la frate-miu un abonament la piscina la Mariott, asa ca am de gand sa diversific sporturile.
Peste 3 saptamani m-am hotarit sa plec la Budapesta si la Viena sa-mi cumpar haine de toamna.
Maine insa trebuie sa merg pana in Dambovita, pe un santier de-al nostru. E prima oara cand ma bucur ca ma duc pe santier. Nu de alta, dar macar nu-mi vad sefii.... blum.gif blum.gif

ramonavlas
Neatza! Ce liniste pe aici.... Ella, multzumesc mult de informatzii. Cu sigurantza am sa imi cumpar.
O duminica placuta. Eu am fugit la ai mei........
Deea
Pup fetele!

Ce liniste...unde sunteti toate?
Eu sunt cam chioara de somn, am fost ieri in vizita la nasi si apoi au venit niste prieteni pe la noi...la 5 dimineata au plecat, la 7:30 am hranit puiul...n-a avut chef sa manance tot asa ca la 9:30 a mancat ce ramasese si la 11:30 portie intreaga...pana la 14:30 stau linistita acum

Lacry, cu ce sterilizezi bibe?
MagdaC
Buna neuroni.
Eu in weekend sunt o VACA sad.gif
Nu stiu, zau, cum sa fac sa ma disciplinez. Toata saptamana sunt rezonabil de cuminte, dar in weekend dau cu osia in gard. Oooofffff .....
MagdaC
Fac un calcul la meniu, ca sa ma ia ameteala de-a dreptul:

3 wasa 1.5
almette 1
2 cafea 2
cascaval 2

3 mere 0
1 polonic ciorba perisoare + 2 perisoare 4
1 buc saramura peste 2
1 buc mica peste prajit 4
2 buc placinta cu branza 4
2 cioco 3

Total: 23.5 din 18 !!!!

Nu stiu cat de bine am punctat ciorba de perisoare, nici pestele...m-am gandit si eu sa fie acoperitor. Offf, ca asa e cu mancatul la mama sau la mamaia.
Pliz, ma ajutati si pe mine cu punctatul?
Lacry
CITAT(Deea @ 17-09-2006, 01:35 PM) *

Pup fetele!

Ce liniste...unde sunteti toate?
Eu sunt cam chioara de somn, am fost ieri in vizita la nasi si apoi au venit niste prieteni pe la noi...la 5 dimineata au plecat, la 7:30 am hranit puiul...n-a avut chef sa manance tot asa ca la 9:30 a mancat ce ramasese si la 11:30 portie intreaga...pana la 14:30 stau linistita acum

Lacry, cu ce sterilizezi bibe?

cu sterilizator de la primii pasi. face toti banii wink1.gif
nu pun in sterilizator razatoarea de sticla ( e prea grea, deformeaza suportul de plastic din sterilizator, asa ca, doar torn apa clocotita peste razatoare dupa ce am spalat-o bine cu detergent si apa calda), nici linguritele termosensibile, caci se strica, deja am stricat doua, caci n-am citit instructiunile... linguritele termosensibile le sterilizez cu solutie sau pur si simplu cu apa calda si detergent
pupic.gif
Lacry
Magda, eu sunt abia la inceput, citesc instructiunile de la nessie, inca nu te pot ajuta sad.gif
Deea
Pisik uite poate te tenteaza http://www.beautycenter.ro/articole/view_articol.aspx?id=287

Lacry merci de raspuns, eu am gasit solutia de sterilizat la rece de la Chicco si sunt foarte incantata de ea.
Deea
http://calorii.oneden.com

cine vrea sa-si calculeze si caloriile mnacate.
dany
Buna !
Am aterizat de la munca si ma bag in pat......Ce ma enerveaza cand sunt racita asa de rau mad.gif mi-am facut lamaie fierbinte...sper sa fiu mai bine pana maine ...

Astept sa vad ce scrie MAY si apoi plec )).gif
dany
Cred ca scrie un roman ... lol.gif .Voi citi maine seara...

O seara frumoasa va doresc !!
May
Ma mai tineti minte? naughty.gif I`m back yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Rezumat: parintii mei au tinut secret cat de aproape erau de mine cand au venit asa ca intr-o dimineatza m-am trezit ca suna cineva la usa. Exact! erau ei... ce sa mai zic.. stari de lesin... lacrimi de bucurie.. a fost extraordinara saptamana petrecuta cu ei. Din primele 2 zile si-au dat seama cum sunt socrii mei de fapt, fara ca eu sa le zic nimic, apoi nu am mai rezistat si le-am povestit tot... mama a plans incontinuu... tata e ceva mai rational si m-a sfatuit sa ``ma fac frate cu dracul pana trec podul`` ... au incercat sa ne convinga in nenumarate randuri sa venim in tzara... cand au vazut ca nu reusesc au inceput sa ne dea sfaturi despre cum sa facem convietuirea mai placuta aici.... in fine... am aplicat mai tot ce m-au sfatuit si sunt mult mai impacata... se numeste: ``ma doare in cot de ce zici tu atata timp cat eu stiu cine si cum sunt si o stiu si persoanele la care tin``. O sa va povestesc mai multe saptamana viitoare cand i se termina concediul lui iubi... au fost faze de genul celei in care socra-miu il face pe tata in fatza ``insuportabil si pretentios`` doar pt ca tata nu a vrut sa manance friptura facuta de soacra-mea pt ca era plina de grasime, la propriu! in loc sa fie carne cu grasime, era grasime cu carne.... sau faze in care mama o aude pe soacra-mea vorbind la tel cu nu stiu cine si spunandu-i respetivului ca eu imi tin parintii numai cu mezeluri pt ca nu am bani de mancare w00t.gif deci prostie la greu...

Am primit o gramada de cadouri de la parintii mei si eu si Remy... lucruri folositoare ... mi-a fost greu cand au plecat... asta e.. trebuie sa imi revin.. si mai ales SA REIAU DIETA! unsure.gif

O sa va pun si poze.. o sa va spun mai multe.. dar nu acum wink1.gif imi pare rau ca nu pot citi tot ce ati scris de cand nu am mai intrat, dar stiti ca va iubesc hug.gif
ramonavlas
cheer.gif WOOOW cheer.gif
Bine ai revenit. Au dreptate parintzii tai, lasa-i in pace pe socrii, nu ii mai lua in seama. Eu una, ma bucur sincer ca te-ai intors.........Ne-ai lipsit, ai sa vezi...........
nusarich
bine ai revenit may!

au dreptate parintii tai, ti-au mai spus si fetele, mai lasa-i pe socri in durerea lor, la varsta pe care o au n-ai cum sa-i mai educi. treci mai departe, fii alaturi de iubitul tau si o sa fie bine. poate o sa te mai consumi din cand in cand din cauza socrilor, dar parerea mea e ca nu merita nicicum sa-ti distrugi neuronii pentru ei, ca nu ti-i mai da nimeni inapoi.
uka
bine ai revenit may
ma bucur ca a fost frumoasa perioada petrecuta cu aitai, nici nu credeam k o sa fie altfel..
pupici si spor la reapucarea numaratului
Deea
pupic.gif May, bine ai revenit, abia astept sa ne povestesti mai multe si sa ne inveselesti cu pataniile tale! Spor la sportul numit "ma doare in cot".
Ella79
Wow May, bine ai revenit! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ne-a fost dor de tine.

Danyhoney, sanatate multa. Sa ai grija de tine si sa te faci bine. hug.gif hug.gif Cum e lamaia calda? Ca si eu racesc tot timpul si m-ar interesa.
antonia05
Salutare!Am revenit si eu pe aceasta platforma.Nu prea am avut timp sa respir si una peste alta am ceva probleme cu calculatorul.Am calculatorul virusat de nenorocitul ala de TROIAN si merge netul asta ca dracu.Sunt foarte suparata in aceasta privinta.V am pupat pe toate si sper sa va scriu mai mult de saptamana care vine.Chem si pe cineva s ami rezolve cu calculatorul.

Pupici tuturor si numai bine.Sper ca nu m ati uitat!!! floare.gif
ramonavlas
Bine ai revenit si tu antonia, si speram ca se va rezolva repede problema cu calculatorul.....
Cursul merge ok? Dar dieta??????
michelle
Seara buna, neuroni!
Tocmai am ajuns de acasa.. nu va zic ce dezmat a fost.. M-am si innoit cu blugi si ghiozdanel (ca tot a inceput scoala biggrin.gif )
De maine ma apuc mai serios de treaba, pt ca am 2 nunti in octombrie si trebuie sa arat bine. Nu vreau nici sa ma mai ingras, dar nici sa mai slabesc. Baniuesc ca m-am mai ingrasat un pic, ceea ce e bine, ca eram prea slaba (cel putin la fatza). O sa incerc sa ma mentin si sa ma modelez cu sport.

Dany, insanatosire grabnica hug.gif
May, bine ai revenit!! cheer.gif Ne-a fost dor de tine.. Abia astept pozele pupic.gif
ramonavlas
Cum a fost acasa? Cu ce te-ai dezmatzat??????????
uka
bine ai revenit si u antonia
eu sunt la serviciu si ma plictiseeeesc
Lacry
Am facut bagaje vreo 3 ceasuri... maine plecam yahoo.gif , ne intoarcem peste aprox. o saptamana, pupam toti neuronii pupic.gif si va uram spor la numarat puncte biggrin.gif
Ella79
Buna dimineata fetelor! Cafeaua e pe foc, doar sa veniti.

Eu azi o sa fiu plecata din Bucuresti toata ziua, asa ca va mai citesc pe seara. Dupa-amiaza vreau sa ma vad cu o prietena si sa ma duc la sala.

Pupici si sa aveti un inceput de saptamana bun! hug.gif
dany
Neatza,fetele !!

Ca de obicei eu pe fuga inainte de job...si ma simt ca naiba...

May,bine ai revenit !! Ne-ai lipsit!!
Antonia,bine ai revenit si tu.
Lacry ...vacanta placuta !
Ella...se storc vreo 2 lamaii si sucul de la ele se pune intr-o cana si se acopera cu apa fierbinte.Eu am pus si o pastila de indulcitor.Se bea cat de fierbinte poti.Multumesc pentru urari.
Miha...si tie iti multumesc .

Aseara mi-a facut Dirk un pic de supica de pui,apoi am facut o baie fierbinte si la pat cu mine.....Nu va spun ce rau am dormit...

Va urez o saptamana frumoasa !
daconst
Neatza,neuroni...s-a terminat si we. sad.gif
Au inceput ploile la noi si nu va spun ce chef am...de nimic. sad.gif

May,Antonia,bine ati revenit...va asteptam cu povesti! give_rose.gif

Dany,m-am distrat cu colega...e tot asa grasa ca mine,acum? lol.gif
Tot am vrut noi sa ne intalnim...mi-am trimis sosia. )).gif
Servici usor si insanatosire grabnica! floare.gif

Miha,sa-ti porti lucrurile cu placere. wink1.gif

Lacry,unde pleci?ca mi-a scapat...Distractie faina,oriunde vei merge si sa faci poze! )).gif

Ella,o zi faina si spor la sala! pupic.gif
ramonavlas
Buna dimineatza. Va doresc si eu o saptamana frumoasa si fara fara abateri culinare.............
Pisik
Neatza fetelor!
Nu va spun ce porcie a fost in week-end: sambata am fost la degustare, apoi au venit nasii la noi cu inghetata si seminte, duminica am fost in vizita unde am scapat in praji iar seara am fost la ziua unei prietene = 1 felie de tort mad.gif
Clar am depasit, cu tot mancatul meu de 11-12p in timpul saptamanii.
De astazi sunt iar pe baricade, incerc un pic regimul ramonei dar mai schimb din alimente si reduc cantitatile.
Pana acum am 1 felie toast - 1p; 1/2 rosie; 50gr branza vaci degresata - ma ajutati cu un punctaj?
Pranz: salata - 0p cu 1 ou - 2p si 100 gr sunca f. slaba - ma ajutati cu punctaj si aici, pls?
Seara: 1 iaurt 0,5% cu o felie de toas - 1,5p
Fructe - 1p depasire
Sambata seara am fost la degustare si am avzut sala aranjata de nunta wub.gif Era superba (era aranjata in culoarea somon, nu m-as fi gandit niciodata ca arata atat de bine pe culorile salii; bine, la mine va fi si mai bine ca va fi bleu cu albastru, exact culorile salii)
Oamenii de acolo se implica, am vazut si cantitatea de fructe si de alune, covrigei pe care o ofera ei si m-am linistit, nu mai trebuie sa luam in plus; am mancat si mancarea e super buna, inghetata pe care o vom servi la tort (si la care ma gandea sa renunt) este dementiala, totul e proaspat si bine gatit; mi-am luat o mare piatra de pe inima;
acuma am mari probleme cu invitatii, sunt cam multi, multi neconfirmati si nu imi iese aranjarea la mese de nici o culoare; of, abia astept sa scap!
Pupicisi o zi frumoasa si nu ma uitati cu punctajul ala, please pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.