Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
MagdaC
Da, si eu vroiam sa precizez ca eu am mancat mai mult blushing.gif
Pisik
May, bravo pt gandire; parintii tai sunt niste oameni minunati, numai gandul la ei ar trebui sa iti dea forta; si sprijinul lui remy evident.
Ma bucur ca esti bine si linistita si nu mai pui totul la suflet! Bravo!
Eu.
CITAT(MagdaC @ 18-09-2006, 03:29 PM) *

Da, si eu vroiam sa precizez ca eu am mancat mai mult blushing.gif

dar daca aduni punctele, eu am mancat mai multe blushing.gif
dany
M-au trimis acasa de la job......sa ma fac bine pana maine )).gif
Mamaaa, ce de-a lume pe aici !!!!!
daconst
May,vad ca nu te-ai plictisit...ma bucur pentru tine ca ai asa parinti minunati si iti inteleg situatia in care esti.
Eu nu ma pot plinge nici de socrii,nici de parinti,dar pentru asta evit pe cit posibil sa se intalneasca prea mult...asa au o relatie super,mai ales ca mama e vecina de bloc cu soacra si iti dai seama ce usor le-ar fi sa se certe la ce vecini binevoitori am,ca peste tot. biggrin.gif

Magda,fructele nu pot sa-ti dea energia pe care ti-o dau carbohidratii si nu tin prea mult de foame.Eu as zice sa nu-i scoti din alimentatie,altfel te auzim cu ameteli si dureri de cap...fetele stiu ce spun. blushing.gif
ramonavlas
CITAT(Pisik @ 18-09-2006, 10:03 AM) *

Mersi Ramo. Poate mai papa ceva, pepene diseara mai mult ca sigur.
Pai, azi nu am schimbat nimic, doar cantitatile, maine inlocuiesc sunca cu 1 pulpita de pui si mai gasesc eu cate ceva de schimbat.
Eu, spor la numarat!

Dar nu e neaparat sunca. Carne slaba sa fie....
soranutza
Sa va impartasesc noua mea descoperire: ingheatata la frigider. Am gasit inghetata light, n-are multe puncte nici daca mananc jumatate de kg. Problema e ca mie nu-mi prea place inghetata smile.gif Imi place, dar as prefera tot timpul o ciocolata, un tort, o prajitura in loc de inghetata.

Din lipsa de loc in congelator, am scos inghetata si am bagat-o la frigider. S-a dezghetat si acum e ca o "mousse au chocolat" cheer.gif Tocmai am mancat si sunt toata un zambet. Nu e indicat sa o tin prea mult acolo, banuiesc ca s-ar strica...dar oricum nu-mi fac griji, nu rezista ea prea mult acolo grin.gif
michelle
May, ma bucur sa te vad mai linistita.. E clar ca nu ai ce discuta cu socrii si cel mai bine nu le faci jocul. Cel mai bine e ca ii ai pe ai tai de partea voastra, si mai ales, pe Remy. Pupici, ne era dor de tine pupic.gif

Magda, de ce nu incerci sa mananci mai bine (adica 14-15p) fara cina? Eu mananc la micul dejun 8-12p biggrin.gif E cea mai importanta masa a zilei. La pranz pana in 13-15p. Si restul la cina, ceva usor, fructe, carne slaba, salata etc

Sa iti zic ca eu la micul dejun am mancat azi 6 felii de paine prajita la cuptor cu unt si dulceata? blushing.gif Si un mar
dany
Dana...am si eu cate ceva de calcat...ce zici tragi o tura pana la mine ? lol.gif Pai,mey...asta-i treaba :iti trimiti sosia in timpul programului meu de job ?? Pai cand sa am eu timp de "barfa" ???? lol.gif lol.gif

Tulip
..ma bucur ca te lasa Timeea sa dormi mai mult.

Pisik...sunt convinsa ca vei avea u nunta superba !!

Gigelu...spor la numarat !Parca intri cam rar...esti ok ?

Geo...bafta cu WP .Multumesc in numele lui Dirk

Nusa...acum mi-am facut lamaie cu miere...sper sa ajute

Dylly.
..noi te ajutam cu invinetzeala dar...ce ar fii daca ai lasa tu,de bunavoie ,cafeaua ?? Nu de tot...doar mai putina...

Miha...ma bucur ca te-ai mai ingrasat putin !! Suna ciudat,nu ? lol.gif

Alice...bine ai revenit ! Nu mai e mult si scapi de tot stresul !

May
...din toata povestea asta sa iti ramana doar amintirea unei vacante frumoase cu ai tai si cu Remy!!! Ai o familie super si doar asta conteaza !!!
MagdaC
Miha, am incercat-o si pe asta (cu mancatul mai mult ziua, si cu propusul sa mananc usor seara). Dar din pacate nu reusesc. Seara mananc la mama (trec sa o iau pe fii-mea in fiecare seara), si nu prea reusesc sa ma mentin in 3-4 puncte. Asa ca prefer sa am puncte de rezerva.
Stiu ca ar trebui sa mananc cel mai putin seara, dar eu zic ca tot e mai bine decat sa mananc mult si ziua si seara. )).gif
In general, dupa ce mi se implementeaza bine dieta in minte, reusesc sa ma abtin. Dar mai am pana acolo )).gif

pupicei
ina_ceva
Bine ai revenit alice!!Sper ca de azi incepe numaratoarea punctelor blum.gif
May, macar stii ca te poti baza pe remy si nu esti singurica. Ma bucur ca vizita parintilor tai ti-a mai ridicat moralul give_rose.gif
May
Multumesc mult! Si voi mi-ati lipsit si parca au trecut 100 de ani nu 2 saptamani. Cel mai mult mi-au lipsitvorbele voastre de suflet si sfaturile... cred ca am cele mai bune prietene din lume in persoanele voastre cheer.gif Vreau sa recuperez tot biggrin.gif. Acum insa trebuie sa fug pupic.gif
ramonavlas
dry.gif Nici eu nu pot sa nu mananc seara..........., o salata ceva , bina, si aia cu legume, sunca....ca altfel.........
Si fructe neaparat. Bine, si peste zi mananc multe fructe, dar parca nu sunt ca seara....desi nu e bine...
soranutza
Bine ai revenit, May. Ma bucur ca ai terminat de scris ca deja ma durea degetul de la atatea refresh-uri. E pacat ca s-au prins parintii tai ce fel de oameni sunt socrii, acum poate isi vor face si mai multe griji. Parintii oricum isi fac griji fara motiv, stiu ca eu evit sa ii spun la mama pana si ca sunt racita, ca stiu cat se ingrijoreaza saraca. Dar daca stam stramb si gandim drept, tragem concluzia ca povestea asta nu putea fi ascunsa la infinit. Bine totusi ca v-ati simtit bine, ati mancat chibzuit si ati pus lumea la cale. Mergi de sarbatori acasa?

Ramona, cred ca ai ceva virus pe yahoo ca m-ai innebunit cu mesajele )).gif Am vrut sa te pun pe ignore momentan dar nu gaseam butonul )).gif Noroc ca ai iesit, ca din 30 in 30 de secunde primeam link

Ai reusit sa scapi de virus? Ca acum nu mai primesc nimic.
ramonavlas
Sorana, imi cer miiiiiiiiiiii de scuze. Toata lista mea am innebunit-o. Nu stiu ce s-a intamplat. Am primit si eu de la cineva "site-urile" acelea, si de atunci tot imi intra de la acea persoana. Acum sper ca nu mai e nici o problema............
michelle
Sunt niste linkuri in care apare cuvantul yahoo, de la persoane cunoscute din lista, nu dati click pe ele ca sunt virusi
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 18-09-2006, 04:04 PM) *

dry.gif Nici eu nu pot sa nu mananc seara..........., o salata ceva , bina, si aia cu legume, sunca....ca altfel.........
Si fructe neaparat. Bine, si peste zi mananc multe fructe, dar parca nu sunt ca seara....desi nu e bine...

Sa ne luam de mana; 1/2 pepene de 15 kile va spune ceva? grin.gif blushing.gif blushing.gif
soranutza
Ramona, nu e nici o problema, stiam ca e un virus si nu esti tu. Ti-am spus doar in cazul in care nu stiai.
ramonavlas
CITAT(Pisik @ 18-09-2006, 04:19 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 18-09-2006, 04:04 PM) *

Sa ne luam de mana; 1/2 pepene de 15 kile va spune ceva? grin.gif blushing.gif blushing.gif

DA! Categoric ne luam de mana..........

CITAT(michelle @ 18-09-2006, 04:13 PM) *

Sunt niste linkuri in care apare cuvantul yahoo, de la persoane cunoscute din lista, nu dati click pe ele ca sunt virusi

Eu deja le-am deschis.......de-aia apare la toata lumea... mad.gif
anaoi
dylly se retrage impuns la doua maini.

pa
Tulip
Am fost tare harnica )).gif )).gif )).gif am pus 5 borcane de castraveti pt. iarna doh.gif
Deea,Timea avea zile cand dormea toate noaptea de la cateva luni,dar dupa 2-3 zile"minuni"intotdeauna revenea la vechiul obiciei....e o mancacioasa si papa si noaptea cu mare placere grin.gif
still_me
fatelor .. va doresc seara placuta .. fug la sala ...
va pupacesc

ps.. bine ai revenit may cheer.gif
ramonavlas
Mi se pare mie sau inca e WE? Ca asa se pare....dupa harnicia cu care scrietzi....
Si eu am fost harnicutza. Am spalat un covor, am facut baie, mi-am pus bigudiuri in par....
Acum chiar nu stiu ce sa fac....speram sa am ce citi si scrie, dar.....va mai las, poate "va revenitzi" hug.gif
Monic
Hai sa o trag pe DYLLY de urechi, si pe voi, cele care beti la cafele... Pai o sa patiti ca mine, dragelor!
Si eu sunt un mare fan al cafelei, ani la rand beam 2 cani de aprox 250 ml/zi, cateodata chiar si trei... Nu le faceam tari, dar oricum...
Ma tot durea pe mine burtica intr-un punct, dar nu i-am dat atentie. Cum eram mai stresata, cum ma durea mai tare. Pana la urma am descoperit ca am ulcer duodenal cheer.gif
Asa ca de 2 saptamani am renuntat la cafea. sad.gif
sa va spun cu ce mi-am calmat durerile si simptomele? Sa nu radeti. Eu nu sunt adepta medicamentelor, asa ca am baut ceai kombucha(un ceai ce se face acasa dintr-o ciuperca care se hraneste din ceai negru).
Am baut 2 cani/zi si dupa o zi nu mai aveam nimic. Sper sa si ramana asa...
May, welcome back! cheer.gif
Dany, Ella si eu ma tratez cu lamai sau cu multa vitamina C cind sunt racita. Am descoperit ca este cel mai puternic medicament impotriva racelii. Inainte credeam ca vitamina C este doar un fel de apa de ploaie, dar chiar ajuta floare.gif
Tulip, ce-ti face lacul de pe unghii? Ai zgariat pe cineva? grin.gif
Magda, ce a gatit bun mama ta pe ziua de azi? tease.gif
Ina, o gluma, ceva?
MagdaC
Monic, asta e o vesnica surpiza si pentru mine: ce mai face mama bun azi )).gif

Si ma gandesc la chestiile de care imi e de obicei pofta. Si imi fixez in cap ideea: de aia NU imi e pofta, aia nici macar nu e prea buna, etc. Si cand ajung acasa, imuna (zic eu) ma buseste cu una nou si buna, la care nici nu m-am gandit blushing.gif

Monic
... si sa ma laud...
de cand m-am intors din tara nu tin cura.Mananc doar moderat. Imi supraveghez zilnic greutatea dar inca nu m-am ingrasat cheer.gif Cred ca am facut ulcer din cauza meselor neregulate si a mancarurilor aiurea, adica nici un pic de paine, multe fructe care produc aciditate, multa apa bauta aiurea, adica inainte, in timpul si dupa mese... N-am prea mancat supa, mancam mai tot timpul pe fuga... Toate astea si-au spus cuvantul.
Acum mananc 3 mese pe zi, si zau ca nu ma mai gandesc atat la mancare.
Sper sa si ramana asa...
soranutza
Monic ce ma bucur sa te vaaaaaaad! cheer.gif pupic.gif
Monic
Magda, cunosc senzatia )).gif
Eu zic sa te bucuri ca ai o mamica care te ajuta cu fetita, si care iti gateste cate ceva bun cand mergi obosita de la servici. Eu m-as bucura sa fie mama aproape si sa-mi gateasca bunataile ei...

Soranutza, tu ce mai zici? Tu cum ai reusit sa treci peste pierderea suferita anul trecut? Ca eu tare rau ma descurc... sad.gif
MagdaC
Monic, eu ma bucur cat nici nu-ti dai seama smile.gif
Sunt doar furioasa pe mine ca ma porcesc, pt ca m-as putea abtine doar la a gusta un pic. Dar...mai am de lucrat la departamentul asta )).gif
Tulip
Monic,mi s-a rupt o unghie doh.gif blushing.gif grin.gif
ina_ceva
Merge taranul la targ sa-si cumpere un cocos tanar.
Isi alege unul si hai catre casa. Acasa ii da drumul in curte sa-si
vada de treaba; cocosul cel nou nu sta pe ganduri si hai la gaini...
Cocosul cel batran vede ca zilele-i sunt numarate si se hotaraste totusi
sa-si incerce norocul, asa ca intra-n vorba cu tinerelul:

- Mai nepoate, vad ca tu esti cel mai tare din parcare da' eu zic
ca-mi poti acorda si mie o sansa.

Hai sa ne-ntrecem la fuga in jurul curtii.
Daca tu ma ajungi in cinci ture, pai atunci eu te las pe tine sef la gaini.

Zis si facut. Cel tanar o ia la goana dupa cel batran.
Din casa sare gospodarul cu un cos, se arunca pe cel tanar, il ia
gospodarul cu un cos, se arunca pe cel tanar, il ia si-i taie gatul...

- Mai fir-ar sa fie, zice taranul, pai asta-i deja al patrulea cocos
homosexual pe care l-am luat.
Tulip
)).gif )).gif )).gif
ramonavlas
Fetelor, mi-e foame!!!!!!!!!!!! Eu cina o iau pe la 19.30-20. Am mancat pranzul la 16 si deja imi e foame.....Am mai mancat si 4 mere mici de cand am terminat cina, dar totusi.............
ramonavlas
Nu mai scrie nimeni aici? Eu ma duc sa imi scot bigudiurile si sa imi pregatesc cina pe cand incepe telenovela cea noua pe Acasa. Chiar, va uitati la asa ceva?
daconst
CITAT(ramonavlas @ 18-09-2006, 08:50 PM) *

Nu mai scrie nimeni aici? Eu ma duc sa imi scot bigudiurile si sa imi pregatesc cina pe cand incepe telenovela cea noua pe Acasa. Chiar, va uitati la asa ceva?

Eu ma uit.... cheer.gif
Abia astept sa inceapa amandoua )).gif
Tulip
Eu nu ma uit la tlenovele blushing.gif
Ella79
Buna seara fetelor, sa stiti ca mi-ati lipsit azi!
Acum am aterizat si eu acasa si planuiesc sa ma bag in cada cu apa fiarta si spuma pentru vreo ora.
Azi am mancat asa:

- 2 felii sunca slaba de pui = 0,5 p
- 20 gr branza = 2p
- rosii = 0p
- ardei = 0p
- 1/2 peste la gratar = 2p
- 3 ciuperci f. mici la gratar = 0,5p (cred ca aveau putin ulei)
- 20 gr inghetata = 2p
- 1 frappe = 2p

TOTAL: 9p
Acum o sa mai mananc niste prune, un iaurt cu fructe 0% de 1,5 p si inainte sa ma culc mai beau o cana de lapte cu miere de 2 p.
Total pe azi o sa fie 12,5 p

Si am fost si la sala. 60 min de tae-bo si 15 min mers pe banda.

Danbyhoney, merci pt reteta de laiame calda. O sa incerc si eu cu prima ocazie dar cred ca o sa pun miere in loc de indulcitor ca mie imi face tare bine la raceala.
Nusarich eu am terminat limbi straine (engleza – italiana) si drept.
Dylly, ai PM

Am fugit in cada! cheer.gif cheer.gif
Tulip
Ella,ce cuminte si harnica esti! w00t.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 18-09-2006, 08:09 PM) *

Ella,ce cuminte si harnica esti! w00t.gif

Sper sa ma si timna harnicia asta toata saptamana. grin.gif
ramonavlas
CITAT(daconst @ 18-09-2006, 07:53 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 18-09-2006, 08:50 PM) *

Eu ma uit.... cheer.gif
Abia astept sa inceapa amandoua )).gif

Mda....si eu.....
Tulip
Ella,acum ma uitam la tickerul tau...vrei sa scapi de 10 kg? ohmy.gif ohmy.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 18-09-2006, 08:28 PM) *

Ella,acum ma uitam la tickerul tau...vrei sa scapi de 10 kg? ohmy.gif ohmy.gif

da, asa as vrea. Chiar si de mai multe daca as putea.... Doamne ajuta sa pot, insa.....
Ella79
Fetelor, eu ma bag la nani. Azi am avut suficienta energie incat sa ma inscriu in lupta cu kilogramele, maine insa imi trebuie si mai multa energie (+ timp + rabdare + curaj) sa ma inscriu in lupta cu administratia financiara, directia de impozite si taxe si alte asemena.... Si toate astea au program pana la ora 16:30. blink.gif blink.gif Iar eu la treaba la birou.... mama mama

V-am pupat pe toate si va doresc o noapte frumoasa! hug.gif
ramonavlas
Odihna placuta Ella.
Postez si eu meniul meu de astazi:
- 3 wasa - 1.5;
- 240 gr sunca slaba - 6;
- 1 Campofrio - 1.6;
- 120 gr branza de vaci dietetica - 2.2;
- 2 oua - 4;
- 200 ml iaurt dietetic - 1;
- fructe+legume - 1.
Total 17.3 din 22.

Astept sa se termine telenovela si ma retrag si eu in pat............
Tulip
Eu azi n-am numarat....in afara de o felie de paine cu zacusca pe la ora 16,am papat doar fructe yahoo.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 18-09-2006, 09:20 PM) *

Eu azi n-am numarat....in afara de o felie de paine cu zacusca pe la ora 16,am papat doar fructe yahoo.gif

Felicitari pt abtinere...............si reusita.
Tulip
Toata lumea se iuta la telenovele? sad.gif Se pare ca da.....
Eu.
buna seara!

revin cu meniul intreg pe ziua de azi

MD
-2 wassa-1p
-esquisa-0.5p
-1 banana-1.5p
-cafea neagra-0p

PRANZ
-legume mexicane-3p
-2 wassa -1p
-esquisa-1p
-iaurt - 3p

GUSTARE
-struguri-1p
-1 banana -1.5p

CINA
-paine -3p
-salata de conopida cu iaurt- 0.5
-1 pruna- 0p

apa: 1.8litri

TOTAL: 17p din 19 cool.gif
Tulip
Crengu,cum se simte bunicuta ta?
Eu.
multumesc de intrebare, tulip.
nu e foarte grozav, dar starea e stabila.
face tratament greu pentru stomac....asta mai lipsea pe langa celelalte probleme ale ei si tona de medicamente zilnice doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.