Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 18-09-2006, 09:40 PM) *

Toata lumea se iuta la telenovele? sad.gif Se pare ca da.....

Mda....asa se pare....

Eu, de ce nu apari on line?
ramonavlas
Eu am plecat in pat ca s-a terminat telenovela. Noapte buna..........si sper ca maine vom fi mai active pe forum.
Monic
Vai fetelor ce devreme va culcati
De-o data cu gainile lol.gif
uka
Tulip, frumoasa papusa ai la poza...
Eu. am asteptat telef d la tine azi.. sad.gif eu nu am credit... k deh... ink nu m-am obisnuit cu cartela.. e oribil...park sunt a nimanui
Tulip
CITAT(Monic @ 18-09-2006, 10:09 PM) *

Vai fetelor ce devreme va culcati
De-o data cu gainile lol.gif

Nu rade....ia zi...tu la ce oara te culci? naughty.gif naughty.gif Nu se pune cand esti la servici....

Mersi,Uka! smile.gif
ina_ceva

Un tip in stare de ebrietate isi duce prietenii de pahar in apartamentul lui, sa-i culce...
Langa pat se afla un gong.
- Ce-i cu gongul ala?, intreaba prietenii, clatinandu-se.
- Nu-i gong, e un ceas vorbitor...
- Serioooos? Un ceas vorbitor?
- Ca sa va conving, priviti... spune tipul si apucand gongul trase o lovitura puternica in el.
Curand, o voce de cealalta parte a peretelui striga:
- E trei dimineata, idiotule...
Monic
La 12 noaptea, Tulip blushing.gif
Si seara dupa 10 ajung de la servici in fiecare zi...
Tulip
Si eu tot pe la 12 ma culc...la 10 ajungi acasa? w00t.gif Saraca de tine,cred ca esti rupta....dim. la cat te trezesti?
uka
c nu-mi place la serv in per asta... e plictisitor, rau...
vreau acasa la nani, si cand ma gandesc k am 5 ture d noapte consecutive.. ma apuca... sunt la a 2a... dar merita... k dupa aia am 6 zile d petrecut la brasov... cu grasu.........
ina_ceva
LA MULTI ANI, ALICE!!!! Imagine
Imagine
May
E ziua ei? blink.gif Atunci ....

LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!

floare.gif hug.gif give_rose.gif pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ella79
Alice[color=#FF0000], la multi ani si din partea mea! Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Eu vad ca aiarasi am ajuns prima la munca. Mi-am instalat cana de cafea pe masa si ma apuc de treburi, ca am o gramada.
danyhoney
ALICE ,LA MULTI ANI !!!!!!
Imagine

Va doresc o zi frumoasa !!!!! Bine ai revenit ,Alandana !!!!
ALICE
Multumesc fetelor !!!!!!!!!!!! clap.gif Am crezut ca ati uitat de mine. laugh.gif
still_me
buna fetele ...
LA MULTI ANI ALICE ...sa fi sanatoasa , si sa ti se implineasca cele mai ferite dorinte ... nu va ganditi la babuini , ca fata are nunta sambata cheer.gif cheer.gif tease.gif tease.gif

ps:prima zi de wendy am stat in puncte ... nu mi-e foarte greu ca eu oricum economiseam de we.... azi mananc 19(cat am eu de obicei)
nusarich
am sosit si eu...

La Multi Ani! Alice, sa ai parte de tot ce-i mai bun alaturi de sotul tau!
Tulip
Alice,la multi ani! give_rose.gif
Ce matinale sunteti fetelor! )).gif
Tulip
Alice smile.gif ,ce faci de ziua ta?ceva deosebit?
dannette
Buna dimineata!!!

La multi ani, Alice! give_rose.gif
Eu. , cum faci salata de conopida cu iaurt? O oparesti intai, mai pui si altceva?
ALICE
Daaaaaaaaa,ceva deosebit.Duc caserolele la laborator,ma programez pt machiaj,imi modific costumasul pt cununie,etc.Chestii din astea deosebite. wacko.gif
Pisik
Neatza fetele!
La Multi Ani, Alice! Iti doresc sa ai o nunta ca in povesti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sotul tau!
Iar cu lucrurile deosebite, stai linistita. Eu de ziua mea, care este peste mai putin de 2 sapt. nu cred ca voi avea un program mult diferit de al tau; dar mai e putin si gata! La tine chiar mai e putin, ai emotii? sau stresul inca nu te lasa?
Eu cu dieta am stat bine ieri, doar ca am mancat imens de multe fructe (multe multe rau, si degeaba, ca tot muream de foame) si azi cantarul arata cu 200 gr mai mult. Trebuie sa ii schimb bateriile , poate va fi mai prietenos.
Azi am papat dimineata 50gr sunca slaba, 1 ou, 50 gr branza avci, o rosie. 4p e destul?
La pranz am salata cu o pulpita de pui - 2p si o felie toast - 1p;
Seara - 1 iaurt de fructe Zott light si 2 wassa - 2+1; fructe - 2p pt depasire (atata am pus si ieri)

Pupici si o zi super!
Eu.
LA MULTI ANI, ALICE!!!Multa fericire si impliniri pe toate planurile pupic.gif

danette
, salata de conopida am facut-o de capul meu,fara reteta blink.gif a iesit fff buna. am fiert in apa sarata o punga de conopida congelata, apoi am scurs-o bine de apa, am pasat-o cu furculita, am pus mult usturoi....am amestecat intr-o cana 200ml iaurt 0% cu 1 lingura de ulei si piper, am pus peste, am amestecat bine si....gata grin.gif a iesit un bol maricel din care am ce manca. toata treaba are 1p-1,5p datorita uleiului si iaurtului.

MD
-paine -3p
-salata de conopida-0,5p
-cafea - 0,5p
anaoi
CITAT(still_me @ 19-09-2006, 08:18 AM) *

buna fetele ...
LA MULTI ANI ALICE ...sa fi sanatoasa , si sa ti se implineasca cele mai ferite dorinte ... nu va ganditi la babuini , ca fata are nunta sambata cheer.gif cheer.gif tease.gif tease.gif

pai tocmai d eaceea.....pt ca are nunta sambata......sa se bucure de babuini cat mai poate

ALICE, LA MULTI ANI !!!!!!!!!! sa fii sanatoasa, norocoasa si
Imagine

Imagine

ALICE
Nu sunt stresata deloc.Probabil ca nu realizez ca nunta mea e sambata.Bine,adevarul e ca eu sunt o persoana care nu se streseaza f mult (la exterior).Va trece din fericire.

Asta cu babuinii................nu stiu de ce,dar sunt de acord cu Anaoi. wink1.gif
alandana
La multi ani Alice!!

Am venit si eu din concediu. A fost suuuuuuuuuper! Am umblat mult, am vazut multe, am facut si ceva poze - nu prea grozave ca nu prea ma pricep. O sa apelez la Miha sa-mi zica cum sa le pun pe Yahoo.

De ieri inapoi la munca - dar la program mai scurt ca de obicei si cu sambata in principiu libera.

M-am ingrasat putin - 1 kg in 2 saptamani - ceea ce e incredibil tinand cont ce excese am facut - dulciuri, ciocolati, inghetate si nu mai spun de mancarea greceasca care e deosebit de grasa.

De azi incep sa numar puncte iar. Nu-mi modific tickerul - astept pana vienri poate revine de unde a plecat.

Am inceput sa citesc din urma ce ati scris dar ati fost foarte harnice asa ca pana la concediul urmator ( de Craciun) sper sa termin. )).gif
ramonavlas
Buna dimineatza.
Alice, la multzi ani si din partea mea floare.gif
Alandana, bine ai revenit si spor la numarat...puncte.
Si eu m-am tzinut in puncte ieri. Si ma simt foarte bine cu noua dieta, in care bineintzeles ca nu ma las de numarat.
Tulip
Alandana,bine ai revenit!Ti-am simtit lipsa! hug.gif Povesteste-ne mai mult!!!
ramonavlas
Mi-am pregatit micul-dejun si acum mananc.
1 wasa, 50 gr sunca slaba, 20 gr branza de vaci dietetica si un castravete mic.
La servici mi-am pus un iaurt degresat si 2 mere.
Eu seara obisnuiam sa mananc pepene rosu, ce ma fac de acum? Ca la noi nu mai este doh.gif
alandana
Sa va povestesc putin ce am facut in ultimele 2 saptamani. Am plecat duminca dimineata ( 3 septembrie) spre Grecia - si ne-am dus la Metamorfosis - o statiune care nu mi-a placut mai deloc - de batrani -dar cum era tarziu nu am mai cautat nimic si ne-am cazat acolo pentru 3 nopti . De a doua zi am inceput sa vizitam toate statiunile din Sithonia ( dupa ce faceam plaja pana pe la ora 5). Sunt niste peisaje incredibile - cu munti impaduriti ( de fapt par ca au niste arbusti foarte desi) care coboara pana pe plaje. Si niste golfuri superbe. sattiunile nu sunt foarte moderne - in general casute cu cel mult 1 nivel care se inchiriaza. Cel mai mult ne-a placut o statiune numita Sarti - unde ne-am si cazat pentru urmatoarele 6 zile. Am inchiriat un apartament cu 2 camere, baie si bucatarie ( dotata cu tot ce-i trebuia ) pentru 35 euro pe noapte. Noua nu prea ne-a placut mancarea locala asa ca am mers la supermarket si am cumparat tot ce ne trebuia si cel mai des am manact in casa - seara mai ieseam la restaurante. Mancarea e cam la fel de scumpa ca in Romania - pe alocuri chiar mai ieftina. Apartamentul pe care l-am inchiariat avea o mica terasa care dadea chiar spre plaja. Din curtea casei traversai starda si erai pe plaja - o plaja mare cu nisip fin si destul de putin lume.
Statiunea ( ca mai toate statiunile din Grecia are foarte multe Taverne si cafeterii) - asa ca seara bantuiam din taverna in taverna, stateam la cafeterii pe plaja la lumina facliilor , sau umblam prin tot felul de magazine cu prostioare.
Aveau de inchiriat scutere si ATV - uri, parapante, ski jet-uri, barci, terenuri de sport - unde am jucat si noi - fotbal, tenis, volei.

Dupa ce ne-am plictisit de plaja si soare am plecat spre Tessalonik - unde am stat o zi - foarte frumos orasul si mai ales Biserica Sf Dumitru - unde sunt chiar moastele Sfantului - protectorul orasului.
De acolo am mers spre Olimp - la Paralia Katerini - unde este oribil - am plecat in 10 min - o aglomeratie si inghesuiala incredibila - am vazut si Leptokaria - mai acceptabila dar plaja cu pietre.
Ne-am cazat o noapte intr-o statiune - Nei Pori - langa cetatea cruciatilor Platamonas - care ne-a placut mai mult - cu plaja larga de nisip, cu terenuri de volei de plaja si restaurante dragute cat de cat pe plaja. Cam multi chienzi cu porcarele totusi.

De dimineata am plecat spre Meteore - un spectacol incredibil - manastiri costruite pe creste de munte - ceva unic, iar la poale au un satuc superb. Nu exista cuvinte sa descrii Meteorele - pozele de acolo sunt cat de cat mai semnificative.
De acolo am mers la Templul din Delphi - superb dar care a palit cand am vazut Atena.
Am mai fost la Corint, portul Pireu, am mers prin satele din jurul golfului Pireu iar la intoarcere Pella si Dion - pe urmele lui Alexandru cel Mare. Am fost si prin muntii Pelion - locas al centaurilor

O saptamana de vizitat intensiv. Copiilor le-a placut la nebunie - si noua ( eu am fost putin mai obosita pentru ca am condus foarte mult) dar a meritat.

In Bulgaria - am fost la Veliko Tarnova - o fotificatie construita pe o stanca numita stanca Golgotei - unde am nimerit din greseala dar nu am regretat.

Din pacate nu am mai avut timp sa ajungem in insule sau in Creta - poate peste 2 ani - la anul sigur mergem in Italia.
Sper ca nu m-am lungit prea tare. )).gif
daconst
Neatza va spun si eu cu intarziere,dar dupa trezirea la ora 5,am reusit sa mai dorm o tura de la 6 pina la 9.Nu stiu ce-i cu mine...cred ca bb asta ma da peste cap. )).gif

Alice,La multi,multi ani fericiti!!!! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Aladana,bine ai revenit si te invidiez deja din povestile tale...ce multe locuri super ati vizitat! Parca vreau iar concediu,dar pina nu creste bb nu cred ca mai pup eu concediu cu aventuri.
Abia astept sa-ti vad si pozele! pupic.gif

Am uitat sa ma laud si eu singura ca am slabit 500g,desi am mancat ca la mentinere. )).gif cheer.gif
ina_ceva
Bine ai revenit, alandana!!! Niste poze?

Felicitari pt grame blum.gif , dana!
uka
La multi ani alice...

m-am bagat la nani, mai vb pe seara
still_me
bv dana .... cheer.gif cheer.gif
eu aseara am fost 2 ore la sala , caci imi expira abonamentul , si ciudat a 2 ora m-am miscat chiar mai bine
daconst
CITAT(ina_ceva @ 19-09-2006, 11:49 AM) *

Felicitari pt grame blum.gif , dana!

pupic.gif
ina_ceva
Un tip se duce sa-si cumpere un papagal de la un Pet Shop.
Intra el, se uita si vede un papagal frumos care avea legat de fiecare picior cate o sforicica. Mirat, il intreaba pe vanzator de ce are papagalul sforile legate de picioare, la care acesta raspunde:
- Daca trageti de sfoara de la piciorul drept, papagalul vorbeste in engleza, daca trageti de sfoara de la stangul, vorbeste in franceza.
- Vai ce frumos, spuse omul nostru. Si daca-l trag de amandoua deodata ce se intampla?
- Cad in fund, idiotule, raspunse papagalul...
daconst
CITAT(still_me @ 19-09-2006, 11:56 AM) *

bv dana ....
eu aseara am fost 2 ore la sala , caci imi expira abonamentul , si ciudat a 2 ora m-am miscat chiar mai bine

Wow!!!2 ore??? cheer.gif
Superr...cred ca in prima ora abia te-ai incalzit! )).gif
Sa vezi ca dupa Wendy se va misca acul la cintar...cu siguranta.Aveam si eu praguri cind stagnam asa,la 64kg si la 62kg.
Sa nu te lasi de sala ca va merge bine pina in final! dry.gif

CITAT(ina_ceva @ 19-09-2006, 11:58 AM) *

Un tip se duce sa-si cumpere un papagal de la un Pet Shop.
Intra el, se uita si vede un papagal frumos care avea legat de fiecare picior cate o sforicica. Mirat, il intreaba pe vanzator de ce are papagalul sforile legate de picioare, la care acesta raspunde:
- Daca trageti de sfoara de la piciorul drept, papagalul vorbeste in engleza, daca trageti de sfoara de la stangul, vorbeste in franceza.
- Vai ce frumos, spuse omul nostru. Si daca-l trag de amandoua deodata ce se intampla?
- Cad in fund, idiotule, raspunse papagalul...

lol.gif lol.gif lol.gif

Vai Ina,de unde le scoti? )).gif
Nessie
CITAT(alandana @ 19-09-2006, 09:18 AM) *
Am venit si eu din concediu. A fost suuuuuuuuuper! Am umblat mult, am vazut multe, am facut si ceva poze - nu prea grozave ca nu prea ma pricep. O sa apelez la Miha sa-mi zica cum sa le pun pe Yahoo.
Bine ai revenit, Alandana! cheer.gif Nu stiu cum se pun pozele pe Yahoo, dar daca vrei, poti sa folosesti albumul de aici. Gasesti detalii la Galerie foto.
Deea
Alice, la multi ani! Fericire, sanatate, iubire si o nunta ca in povesti iti doresc!

Alandana bine ai revenit! pupic.gif Wow..in poza de la avatar nu zici ca ai mai mult de 20-25 de ani!
honey79
LA MULTI ANI!!!! ALICE

Tot ce-ti doresti in viata, sa devina realitate.Sa fii iubita, fericita si implinita.... alaturi de cei dragi tie. Te pupic dulce si te imbratisez cu drag.

Deea
Dana sa te uiti la clubul gravidutelor, mai avem o mamica cheer.gif cheer.gif cheer.gif
daconst
CITAT(Deea @ 19-09-2006, 01:41 PM) *

Dana sa te uiti la clubul gravidutelor, mai avem o mamica cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Wow,mersi,Deea!
Ca sa vezi cum e cind nu te astepti. )).gif
daconst
Fetele ce spuneti de faza cu Romanitza Iovan??? )).gif
Pe mine m-a bufnit rasul ca cica barbatii inseala in ultimele luni de sarcina ale nevestei...si acum asta le-a pus capac. lol.gif Super tare faza! lol.gif
Cred ca e si adevarat de nu spune nimic...ca pina acum avea o replica la barfe,de data asta tac. huh.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 19-09-2006, 12:58 PM) *

Fetele ce spuneti de faza cu Romanitza Iovan??? )).gif
Pe mine m-a bufnit rasul ca cica barbatii inseala in ultimele luni de sarcina ale nevestei...si acum asta le-a pus capac. lol.gif Super tare faza! lol.gif
Cred ca e si adevarat de nu spune nimic...ca pina acum avea o replica la barfe,de data asta tac. huh.gif

eu nu stiu nimic, sunt cam rupta de mondenitati in ultima vreme, ceea ce nu ma caracterizeaza, dar nu mai am timp.
cine e mamica din clubul gravidutelor? o stim si noi? sunt curioasa!
still_me
unde va uitati fetele la viitoare mamici ... vreau si eu tease.gif tease.gif tease.gif
daconst
CITAT(still_me @ 19-09-2006, 02:07 PM) *

unde va uitati fetele la viitoare mamici ... vreau si eu tease.gif tease.gif tease.gif

E de pe vechiul forum,Geo!Primul,adica. dry.gif
Noi aveam si acolo un coltisor unde vorbeam despre graviditate si alte problemute.
A mai nascut una dintre gravidute si ne-a surprins ca inca nu ne asteptam.
Important e ca e sanatoasa si ea si puiutul ei.
still_me
primul .. pe dieta ??.. eee... sa-i traiasca ...sa fie sanatosi ...si mamica si beblica ... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
Buna dimineatza biggrin.gif

Bine ai revenit alandana give_rose.gif
daconst
CITAT(still_me @ 19-09-2006, 02:17 PM) *

primul .. pe dieta ??.. eee... sa-i traiasca ...sa fie sanatosi ...si mamica si beblica ... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Da,Geo...asa e! dry.gif
michelle
In sfarsit am reusit sa recuperez ce ati scris biggrin.gif

Alice, LA MULTI ANI!! give_rose.gif Sa fii voioasa si norocoasa! Pupici pupic.gif

Wow, Dana, cate locuri ati vizitat!! De meteore citisem si eu si mi se pare fascinant, am vazut cateva imagini pe net.
Cu albumul foto de pe yahoo, poti face asa:
1. Intri pe http://photos.yahoo.com/ cu contul tau de pe yahoo
2. Create New Album
3. Poti sa il faci public sa il vedem, daca vrei tu biggrin.gif
4. Ca sa pui mai multe poze deodata, si nu una cate una, instalezi Easy Upload Tool, apesi Get Started, apoi dai Run
5. Selectezi pozele si le tragi cu mouse-ul in fereastra de la yahoo photos, apoi dai Continue

Sper ca am explicat bine si ca te descurci.. nu de alta dar eu abia astept pozele
Deea
Maine merg cu Alexia la echografie de sold si la vaccin...am niste emotii de numa! Cred ca sta Dan cu ea la vaccin, nu cred ca pot sa o vad ca plange. Dupa vaccin nu are voie 2 ore sa manance...nu stiu ce facem cu mancacioasa noastra daca nu are ora de masa chiar inainte de vaccin, nu mananca decat cand vrea nu pot sa-i dau mai devreme...si daca ii e foame....o sa ne stie tot Bucurestiul lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.