Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
emu
smile.gif Multumesc mult, nusa wink1.gif
ramonavlas
Emu, bine ai revenit.
Astept sa se termine telenovela dupa care ma duc si eu la dush si apoi la nani.
Noapte buna neuronashi............si ne "vedem" dimineatza...
uka
ramonavlas ne merge bine... ne iubim si murim d dor... abia astept sa ajung vineri dim la el.. iar stau 6 zile, vineri noaptea mergem la un kef...e ok.. ne merge bine...
ramonavlas
CITAT(uka @ 19-09-2006, 09:22 PM) *

ramonavlas ne merge bine... ne iubim si murim d dor... abia astept sa ajung vineri dim la el.. iar stau 6 zile, vineri noaptea mergem la un kef...e ok.. ne merge bine...

Ma bucur mult pt tine...pt voi. Va doresc sa fitzi fericitzi in continuare. pupic.gif

Mi-am pus si eu (din nou) ticker.............
uka
CITAT(ramonavlas @ 19-09-2006, 09:29 PM) *

CITAT(uka @ 19-09-2006, 09:22 PM) *

Ma bucur mult pt tine...pt voi. Va doresc sa fitzi fericitzi in continuare. pupic.gif

Mi-am pus si eu (din nou) ticker.............

[/img]

mersic

Imagine
MagdaC
Salutare neuroni,

Pun si eu meniul de azi:
60g graham 2
almette 2
cafea 1

5 mere 0

150g branza 2% 2
paine 1.5
ardei 0
1 buc cioco 1
1 covrig susan 4

varza 1
carne 3
paine 1

Total 18.5 (din 18). Am anulat economia de ieri.
Eu am o seara lunga in fatza. Trebuie sa-mi termin prezentarea pt maine.
Va pupic
ramonavlas
MagdaC, spor la treaba.
Fetelor, eu asa m-am saturat de branza de vaci dietetica............ Voi ce branzeturi mancati cu putine puncte?
Ca deja imi sta in gat "branza de veci".
Tulip
Ramona,eu pap cas do oaie/vaca....100gr-7pSau telemea....Branza de vaci nu-mi prea place nici mie,ca nu e sarata deloc sad.gif
MagdaC
Dragutzele, e o branzica de casa de la LaDorna. E in cutiutze de 150g sau de 300g, albastre. Cred ca le zice perle de branza cu smantana, sau ceva de genul...
Au 74 kcal/100g si 2% grasime. Iese la 4,5 puncte o cutie de 300g. Si chiar te saturi !!!
Mie imi place mult.
ramonavlas
Tulip, telemeaua, casul mi se pare ca au cam multe puncte.........
MagdaC, branzica aia sigur o sa o caut. Mersi mult de tot.
De branza de vaci nici nu vreau sa mai aud.
Monic
Ramona, no way!!! Nu te cred la faza cu tickerul. Cred ca ai cantarul stricat!
ramonavlas
CITAT(Monic @ 19-09-2006, 10:18 PM) *

Ramona, no way!!! Nu te cred la faza cu tickerul. Cred ca ai cantarul stricat!

De ce????? De fapt, eu SPER sa fie stricat.....
MagdaC
Chiar, Ramona, ce inaltime ai? Ca m-am uitat si eu la poze cu tine, si nu vad unde ai pitit 92 de kg ?!?!
Monic
Pt ca eu ti-as da cu muuult mai putin dupa cum areti. Sincer! Ne induci in eroare cu kg de pe ticker. ohmy.gif

Mai bine scoate-l ca nu te credem. Vezi? Nu sunt singura tease.gif
ramonavlas
CITAT(MagdaC @ 19-09-2006, 10:24 PM) *

Chiar, Ramona, ce inaltime ai? Ca m-am uitat si eu la poze cu tine, si nu vad unde ai pitit 92 de kg ?!?!

1.71cm, am noroc ca am TALIE si SANI, ca altfel..........as fi ca un sac.
Si DA, chiar atatea kg am, stiu, nici macar mami nu ma crede, dar,....asta sunt eu.........
Bine ca nu e invers.........

cheer.gif Acum pot pleca linistita si incantata la nani. Multzumesc mult fetelor, pt mine conteaza fff mult ceea ce ati scris acum......... hug.gif hug.gif hug.gif
Noapte buna..............
MagdaC
Noapte buna....
Eu mai am un pic de lucru sad.gif
Deea
Am mai pus niste poze in album cu Alexia. baby.gif
still_me
m'neata ...
se pare ca eu sunt prima ,... am mult de treaba si pentru ca nici macar daca stau seara tarziu , nu se termina , am inceput sa vin mai devreme .....deci .. sa aveti o zi buna

aseara , pentru ca eram cam nervoasa ..am preferat sa nu mai mananc nimic...
ma duc sa ma uit la pozele deei
still_me
deea care sunt pozele noi ???...ca mi-am prins urechile ... mie mi se pare ca le-am vazut pe toate
Ella79

Buna dimineata si de la mine!!

Monic, la TV pare totul foarte inspaimantator. Nu stiu daca o sa mai merg la Budapesta ca sincer n-am chef sa ma nimeresc printre manifestanti
Tulip, as vrea sa-mi cumpar niste haine de toamna - iarna. Imi trebuie 2 costume cu pantaloni si unul cu fusta + accesoriile la ele (camasi, pantofi, etc). Eu acolo gasesc mereu haine super.
Ramona, eu am calculat punctajul de pe ambalaj. Nu am acum punga la mine ca sunt la serviciu, dar iti scriu diseara. Sunt 5 cremvusti intr-un pachet si dupa calcule mi-a dat 2,4 p bucata.

In 5 minute am o sedinta si eu nici n-am apucat sa-mi beau cafeaua, asa ca va pup fetele!!

daconst
Neatza va spun si eu.
Azi am zi de cumparaturi...asa ca voi sa scrieti cit mai mult sa am ce citi cind ma intorc. )).gif

Deea,m-am uitat si eu dupa poze,dar nu-mi dau seama care sunt ultimele.Chiar vroiam sa te rog sa o fotografiezi si in carucior ca ma cam streseaza problema si inca nu ne-am hotarat.Tu esti multumita de al tau?
ina_ceva
NEATZA!!! yahoo.gif yahoo.gif

O femeie naste la maternitate. Doctorul ia copilul, il cantareste si ii spune doamnei:
- 3,400kg, LASAM ASA?

Un bolnav de cancer se duce la medic. Medicul ii prescrie bai de namol.
-Domnule doctor, dar eu n-am reumatism, ci cancer.
-Pai, tocmai de aceea ti-am prescris bai de namol, chiar de pe acum trebuie sa incepi sa te obisnuiesti cu pamantul...
anaoi
ina, esti tare, mersi pt portia de ras din fiecare dimineata.

ina_ceva
tease.gif

Seful inchisorii se adreseaza catre detinutul de pe scaunul electric:
- Care este ultima ta dorinta?
- Va rog, tineti-ma de mana. Asa voi fi mai linistit.
nusarich
buna dimineata neuroni!

iata-ma-s si eu la apel, la prima ora. eh, nu chiar prima, ca la prima am intrat in niste convorbiri... asa ca abia acum ma apuc de treaba de fiecare zi, impletita cu convorbiri si cu clarificari...

va urez o zi superba!
ramonavlas
Neatza....
Ella, in pachet sunt 5 crenvusti si scrie ca tot pachetul are 240 de grame. Asta inseamna ca ar trebui sa aiba 48 de grame o bucata. In schimb, are doar 35. E, asa e la toate alimentele, nu e cat scrie pe pachet. De-aia iti spuneam ca o bucata are 1.6 puncte.
Imi iau acum micul dejun si am fugit la servici.
O zi usoara......la noi cred ca vine ploaia.....
ALICE
Ce frumos a fost ieri sad.gif ........am fost sa facem meniul.Normal ca a mai venit o bagacioasa care sa comande ce sa zboare sau nu din meniu.Eu daca am vazut asa,am inceput sa o stresez tare de tot devil.gif Am plans o gramada dupa aia fara sa ma vada nimeni.De nervi ca m-am saturat de cuvinte ca :"lasa ca vedeti voi ca nu o sa iasa nimic,ca voi doi n-ati facut nici o nunta ,si nu stiti cum se face.".
Sa nu o strangi de gat? pokey.gif
ramonavlas
Alice, las-o sa vorbeasca ce si cat vrea. In fond, e nunta voastra si voi stiti mai bine..oricata experienta ar avea ea. Nu te mai stresa ca oricum va iesi super bine..........
ALICE
Stiu ca va iesi,ca m-am ocupat personal de toate.Dar daca vrei sa ajuti, spui ceva de genul:"Hai sa incrcam sa nu punem asta ,pentru ca nu e buna".Nu sa incepi cu :"Asta sa zboare din meniu".
michelle
Neata neuroni!
Deea, nici eu nu am vazut nici o poza noua, dar am revazut cu placere pozele deja existente.. Asta e preferata mea baby.gif

Pupici tuturor si o zi usoara!
Pisik
CITAT(ALICE @ 20-09-2006, 09:13 AM) *

Ce frumos a fost ieri sad.gif ........am fost sa facem meniul.Normal ca a mai venit o bagacioasa care sa comande ce sa zboare sau nu din meniu.Eu daca am vazut asa,am inceput sa o stresez tare de tot devil.gif Am plans o gramada dupa aia fara sa ma vada nimeni.De nervi ca m-am saturat de cuvinte ca :"lasa ca vedeti voi ca nu o sa iasa nimic,ca voi doi n-ati facut nici o nunta ,si nu stiti cum se face.".
Sa nu o strangi de gat? pokey.gif

Alice, bagacioasa este din familie? ca daca nu, urgent ciocul mic si la revedere! si daca este din familie, acelasi tratament, dar cu delicatete; eu am ajuns sa reped pe toata lume,pe mama, bunica, nu se mai intelege nimeni cu mine, nu mai suport sfaturi si pareri de "experti" nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa am cu soacra-mea care saraca e bine intentionata dar e genul "lasa ca facem noi, lasa ca luam noi, de ce sa nu luam si aia si ailalta?" vine din italia incarcata ca un magar, a luat o gramada de chestii unele nefolositoare, servetele albastre pt masa (parca aici nu se gasesc cinspe culori), alune in glazura pt la biserica, bauturi (o sa am cinci sticle de limoncello-digestiv de lamaie, cine o sa le bea oare?) dar la un moment dat o las in bobii ei, ea sa cumpere si decid eu dupa ce vreau si ce nu.
Si noi am stabilit meniul sambata si azi dam comanda la cartonase de masa cu meniul si din alea de asezare la mese; aseara am incheiat contractul cu restaurantul.
Pupici si bafta la pregatiri!
michelle
Geo, cum merge WP?
Alice, o sa vezi ca lucrurile o sa iasa bine, acum esti incarcata emotional, incearca sa nu te mai stresezi degeaba. Oameni rai sunt oriunde, nu mai pune la suflet hug.gif
ramonavlas
Am fugit la servici ca deja suna telefoanele ca la informatzii.
Alice, ai grija de tine, in fond e nunta ta nu a lor, nu? Zii ca ei si fa ca tine. Asta e vorba mea.
Pisik
Netaza neuronei! Eu astazi am o zi incarcata, cu multe sedinte si balamuc mare! Deja sikmt ca nu mai am rabdare de ele, nu imi mai sta capul la ele....
Cantarul a fost friendly cu mine, azi dimineata mi-a arata 65.5, momentan nu schimb tickerul. de maine incerc sa va ascult cu mancatul, sa nu mai pap atatea fructe si sa incerc mai multe chestii satioase.
Azi nu prea am cum, ieri am mancat aiurea, am rontait niste fulgide porumb, seara am bagat iar pepene la greu si apoi m-am cam infipt intr-un activia cu musli din ala mare, dar m-am oprit la timp.
Nu ma simt prea bine cu stomacul asa ca o sa incerc sa remediez povestea cu fructele
Azi am papat 1 felie si 1/2 paine toast, branza de vaci, miere si 1/2 grep, total 3p
La prnaz salata cu 100 gr sunca - 2,5
1 iaurt fructe zott light - 2p
2 wassa - 1p
mere
Mai am un iaurt prodlacta dar nu stiu daca il mananc. si s-ar putea sa iesim diseara la masa cu serviciul, poate ma scot cu o salata ceva
Pupici si o zi frumoasa!
Tulip
Neata!
Socrii au luat0o pe Timea la ei la Bazna pana maine iar eu ar trebui sa ma apuc de o curatenie generala....vreau sa spal geamurile si incepe sa ploua bang.gif bang.gif Dar nu ma intereseaza,oricum le spal!Sper sa termin pana maine,vreau sa fac ordine si prin dulapuri,sa sortez un pic hainele...
Ma uit imediat la poze,Deea!

Pozele noi nu incep de acolo unde alexia e pe o p[aturica albastra?
ALICE
Da,e din familia lui.E matusa lui,care crede ca le stie pe toate.Nu mai merge cu delicateturi.Pana acum a mers,dar ieri m-a prins intr-o zi proasta.Si o sa ma mai prinda.Oricum eu am o vorba :"INTR-UN COTET DE PORCI MA PORT CA O SCROAFA"
ina_ceva
lol.gif lol.gif
Asa sa faci, alice! De obicei, genul asta de persoane am impresia ca nu inteleg de vorba buna.
ina_ceva

Merg prin zapada un eschimos si un geolog. La un moment dat, apare un urs polar. Repede, eschimosul se apuca sa-si puna schiurile. Geologul ii spune:
- Oricum nu vei reusi sa alergi mai repede decat ursul !
La care eschimosul raspunde:
- Important este sa alerg mai repede decat tine !
still_me
wp , merge bine .. ieri nu prea cred insa ca mi-am mancat toate punctele ... aseara eram nervoasa si am preferat sa mananc un singur mar ,, si nani nani .... ....ieri ma intrebasei miha de ce pun 5p la salata , pentru ca are in ea , branza , sunca , si masline .. din toate cate ff putin .. pentru ca e facuta de astia de la cantina si nu fac ei risipa ... w00t.gif .. insa am mers cu punctajul acoperitor ....
still_me
hai ma fetele mai cu viata ... iar scriu eu si nu mai scrie nimeni
Tulip
Am terminat cu camera fetei....mai am sa-i curat covorul,am o lotiune de la Amway,sunt curioasa cum e...
Mi-am facut o cafea si m-am asezat in fata la calc. dar slaba miscare.....
Pisik
ce liniste....
michelle
Tocmai citeam un articol.. Voi stiati ca:
Nu sunt incluse in durata concediului de odihna anual urmatoarele:
-sarbatorile legale, in care nu se lucreaza, stabilite prin lege;
-zilele libere platite stabilite in contractul colectiv de munca aplicabil. In aceasta categorie se inscriu urmatoarele cazuri:
-la schimbarea locului de munca in cadrul aceleiasi unitati, cu mutarea domiciliului in alta localitate - cinci zile;
-donatorilor de sange li se acorda zile libere conform legii.
-pentru evenimentele deosebite in familie:
-casatoria salariatului - cinci zile;
-casatoria unui copil al salariatului - doua zile;
-nasterea unui copil al salariatului - cinci zile;
-decesul sotului, copilului, parintilor sau socrilor salariatului - trei zile;
-decesul bunicilor, fratilor sau surorilor salariatului - o zi
Tulip
Oare cate calorii consum facand curatenie?Mi-e cald de nu mai pot lol.gif lol.gif
anaoi
CITAT(Tulip @ 20-09-2006, 12:47 PM) *

Oare cate calorii consum facand curatenie?Mi-e cald de nu mai pot lol.gif lol.gif

Bonus Points

15 min. 30 min
Aerobic 1,5 3
Aqua-Aerobic 1,5 3
Badminton 1,5 3
Ballet 1 2
Basketball 2 4
Alpinism
Catarare
2,5
5
Biliard 0,5 1
Bowling 1,5 3
Disco Dancing 1,5 3
patinaj 1,5 3
scrima 1 2
Flamenco 1,5 3
Frisbee 1,5 3
fotbal 2 4
gradinarit 1 2
dans 1 2
Golf 1 2
Gymnastik 1 2
Handball 1,5 3
Lucu in casa 0,5 1
Hockey 2 4
Inline-Skaten 2 4
Joggen 2 4
Judo 2 4
Karate 3 6
Kickboxen 3 6
Kricket 1 2
Ski fond 2,5 5
Dans latinamerican. 2 4
Alergat ( ca. 10min/km) 2,5 5
Bicicleta
Tulip
Numai? sad.gif sad.gif atunci puteam s-o rog pe mama sa ma ajute lol.gif lol.gif lol.gif
still_me
iaurt 1/2 1.05
banane 2.00
supa de galusti 1.50
cartofi fierti 2.00
sfecla 0.00
mamaliga 2.00
smantana 2.00
chifla 1/2 1.00
total=11.55pct

desi la cartofi am mancat 1 ligura jumate de cart. fierti ... si tot 2 am punctat ; supa am pus-o asa din cauza grisului
poate ma corectati si pe mine daca am gresit
May
Buna dimineatza biggrin.gif

alice deci esti super tare la faza cu scroafa lol.gif de abia astept sa am ocazia sa folosesc si eu vorba asta devil.gif . Sper ca nu ceri drepturi de autor pupic.gif

pisik felicitari pt cantar cheer.gif cheer.gif cheer.gif

deea eu m-am uitat de aseara la poze dar nu am vazut poze noi... sau doar am eu impresia ca le stiu pe toate? Am vazut ca si fetele au zis la fel

Ieri, pe la 19.00, m-a apucat harnicia si am facut placinta cu branza ca sa-si ia iubi la lucru. Mi-au iesit vreo 12 placinte de marimea unei farfurii obisnuite, dar subtirele, nu grosolane. A mancat iubi vreo 5 si le-am zis si socrilor sa se serveasca. Si s-au servit cu restul platoului blink.gif blink.gif blink.gif. Nu ca m-ar deranja, dar si cand mi-au mancat jumatate de tava de prajitura de ziceai ca nu au mai vazut, mi-am auzit vorbe ca nu a fost buna lol.gif . Atunci de ce mancati fratilor ca spartii daca nu e buna? huh.gif Nu cumva pt ca E F BUNA DAR SUNTETI VOI IPOCRITI? lol.gif intrebare retorica wink1.gif. Si uite asa am privit partea buna a lucrurilor - adica mi-a iesit placinta buna - si i-am lasat in plata Domnului sa zica ei ce vor. Si ma simt asa de impacata si nu ma mai doare capul de tampenia lor yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
ALICE
Nu cer May.Numai sper sa nu fie cazul sa o folosesti
anaoi
may, Slava Domnului ca s-a terminat placinta si nu ai mai pus poze, ca dylly era ins tare s ate stranga d egat
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.