Gata, am terminat de mancat, acum sa va povestesc cum a fost surpriza cu masina.........
Initial trebuia sa ajunga in orash joi sau vineri. Apoi fratele meu mi-a spus ca s-ar putea sa ajunga doar vineri seara sau sambata dimineatza, dar trebui sa ramana la show room sa imi puna antiradar in bara din fatza. K, m-am consolat cu ideea ca o sa conduc masina doar luni.
Aseara, ma suna frate-mio si imi spune ca astazi ar trebui sa mergem impreuna pana la Peujeot ca sa imi aleg modelul de antiradar. I-am spus sa mearga singur ca si-asa nu conteaza cum e, sa mearga si sa nu intru in radar. Asta a fost toata discutzia de aseara.
Azi dimineatza, la 10, apare si el pe la birou si imi zice ca masina lui tati e in service si ca trebuie sa o scoata. Asa ca, sa merg cu el, sa ia el masina lui tati, si sa raman eu cu a lui.
Bine zic, hai sa mergem. In drum spre service, zice el, hai sa dam o tura pana la Peujeot, daca tot suntem in zone, si sa vedem ce modele de antiradar au. Hai sa mergem , zic eu.
Ajungem acolo si ma uit dupa masina pe care am vazut-o cand mi-am ales-o eu. Nu mai era acolo. Si il intreb unde e masina aia gri? Ma duc mai in spate si vad un coltz de masina rosuuuuuuu. La care frate-mio imi arunca cheile de la masina, moment in care eu inca nu ma prinsesem ca e masina mea.
Sa imi spuna apoi ca de fapt masina era de ieri acolo, dar ai mei sunt f superstitiosi in legatura cu data de 19 a fiecarei luni. In 19, nu incheiem nici un contract, nu facem lucruri deosebite, mai bine amanam decat sa nu iasa ceva....e, superstitii.
Si asa, m-am ales eu si cu masina si cu o ditamai surpriza........

Bineinteles ca masina lui tati nu era in service............si stiau toti angajatii si toata familia mea ca a venit masina de ieri.
CITAT(Tulip @ 20-09-2006, 05:53 PM)

Nu i-am facut azi poze pt ca ploua si.trebuie sa fac si decapotata, nu???????
Poate am maine noroc sa fie soare, si atunci normal ca fac, si vi le si arat..........