Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
May
dylly uite ca ar fi trebuit sa ti-o fac si pe asta drept ``rasplata`` pt retetele puse ieri de tine lol.gif hug.gif dar chiar nu mi-a dat prin cap
MagdaC
Buna neuroni,

Am scapat de prima parte a evaluarii (prezentarea proiectului), si mai am maine interviul. Abia atunci va fi greul, dar tot ma simt usurata ca am scapat de o parte )).gif

Sa pun si eu meniul de azi:

60g graham 2
almette 2
cafea 1

1/2 chifla graham 1
pui fiert 2
ciuperci 0
castraveti 0
maioneza 1
3 piersici 0

Total: 9

Va pupic, ma intorc la treaba
anaoi
CITAT(Maybeline @ 20-09-2006, 01:52 PM) *

dylly uite ca ar fi trebuit sa ti-o fac si pe asta drept ``rasplata`` pt retetele puse ieri de tine lol.gif hug.gif dar chiar nu mi-a dat prin cap

fiecare pasare piere pe limba ei.........la naiba. era momentul ideal sa tac si sa nu mai scriu nada.

MagdaC
Revizuiesc meniul : + 3 covrigi din aia pe sfoara = 1,5.
Deci total 10.5.

Aaaaa, si am uitat sa ma laud: 59.4 kg azi de dimineata !!!!! yupiiii
Daca ramane stabil pana vineri, schimb tickerul..
May
nada de nada lol.gif

Magda bravo cheer.gif spor in continuare

Mai dar lipsesc o gramada de fete blink.gif
Pisik
Bravo MagdaMa doare stomacul tare de tot, dar rezist...nu stiu de la ce e, cred ca de la stress
Ella79
Am aparut si eu dupa nu mai putin de 3 sedinte pana acum. Deja vad stele veryi, nu alta. Ma doare stomacul de-mi vine sa ma sui pe pereti pt ca pana acum nu am apucat sa mananc nimic. Acum mananc niste orez expandat si intentionez sa merg sa-mi cumpar un sandwich in urmatoarele 60 de minute.

Diseara merg la sala, sper!
Tulip
Magda,bravo! cheer.gif
Unde sunteti fetelor?Si in we e miscare mai mare pe aici.... wacko.gif
MagdaC
Pisikaaaaaaa, nu ma baga fructe pe stomacul gooool !!!! )).gif
Monic
Pisik, eu cand mananc multe fructe, si mai beau si apa pe langa simt cum lucreaza stomacul si cum mi le transforma in acid. Nu am dat atentie semnalelor in urma cu cateva luni, ca nu ma durea nimic, ci doar simteam `apa` in stomac si in gat. Dar acum cu stresul avut uite ca au aparut durerile de burtic. De cand am renuntat la atatea fructe parca ma simt mult mai bine.
Ai grija sa nu ajungi ca mine floare.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 20-09-2006, 02:42 PM) *

Pisik, eu cand mananc multe fructe, si mai beau si apa pe langa simt cum lucreaza stomacul si cum mi le transforma in acid. Nu am dat atentie semnalelor in urma cu cateva luni, ca nu ma durea nimic, ci doar simteam `apa` in stomac si in gat. Dar acum cu stresul avut uite ca au aparut durerile de burtic. De cand am renuntat la atatea fructe parca ma simt mult mai bine.
Ai grija sa nu ajungi ca mine floare.gif

O sa incerc, mercic de sfaturi
Monic
Feteloor, mi s-a facut dor de Peach
mai stiti ceva de ea? De ce nu face prezenta in ultima vreme?
michelle
Pt. fanii lui Robbie Williams: http://youtube.com/watch?v=9dmz-QrX6s4
still_me
bravoooooo... mey ...asta da atitudine superioara
Deea
CITAT(michelle @ 20-09-2006, 09:26 AM) *

Neata neuroni!
Deea, nici eu nu am vazut nici o poza noua, dar am revazut cu placere pozele deja existente.. Asta e preferata mea baby.gif

Pupici tuturor si o zi usoara!

Pup fetele,

Acum am verificat si nu apare albumul pe care l-am facut aseara, nu stiu de ce sad.gif , cercetez problema mai tarziu, mi-am cam prins urechile in noua structura de la yahoo.

Miha, i-am facut poza ca ne distrau botosii, parca e pinguin cu ei lol.gif

Azi am fost toata ziua dupa hainute pt. ea, in principiu un costum pt. botez...dar normal caam cumparat multe altele si am cheltuit o gramada de bani blushing.gif , cand o sa vina Dan si o sa vada ca am cheltuit si banii pt. rata la banca sper sa nu-mi schimbe yala de la usa smile.gif . O sa fac si poze, sa vedeti paturica cu Winnie the pooh lol.gif
anaoi
pisik si cat de departe ziceai ca esti de dylly?
nu de atlt dar sa bata si dylly pe cineva pe ziua de azi.

FRUCTE PE STOMACUL GOL ???????????????????????????????????? la fel de "minunat" precum cafeaua pe stomacul gol. brrrrrrrrrrrr.

Deea....cam care e distanta sol-balcon?
Deea
Tulip pozele de care zici tu le-am adaugat acum 2-3 saptamani, aseara am facut un nou album cu poze de la 1-2 luni.... dar a disparut in ceata...sper sa-l gasesc lol.gif
peach
CITAT(Monic @ 20-09-2006, 01:50 PM) *

Peach e aici va citeste din umbra..asteapta soarele si motivatia si promite sa revina sorry.gif
Deea
CITAT(anaoi @ 20-09-2006, 03:48 PM) *

pisik si cat de departe ziceai ca esti de dylly?
nu de atlt dar sa bata si dylly pe cineva pe ziua de azi.

FRUCTE PE STOMACUL GOL ???????????????????????????????????? la fel de "minunat" precum cafeaua pe stomacul gol. brrrrrrrrrrrr.

Deea....cam care e distanta sol-balcon?

doh.gif la asta nu ma gandisem.... stam la etajul 3, ...cam 15-17 metri, ar fi bine sa iau repede niste lectii intensive de zbor smile.gif

ehhh..mizez si eu ca e vorba de fii-sa si nu facem economii cand e vorbz de fata

CITAT(peach @ 20-09-2006, 03:50 PM) *

CITAT(Monic @ 20-09-2006, 01:50 PM) *

Peach e aici va citeste din umbra..asteapta soarele si motivatia si promite sa revina sorry.gif

ohmy.gif cu adica motivatia...adica vrei sa zici ca acel 1.8 kg sunt o problema pt. tine???? nuuuuuuuuuu..... o nimica toata, da-le un sut undeva tare de tot si in 2 saptamani sunt duse cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
mai bine lectii de convingere si fluturat artistic din gene, Deea
Deea
Gata pozele, nu facusem albumul public doh.gif . oricum jumate din ele le-am mai pus si pe forum.
Am fugit la spalat de vase pupic.gif

Himere pe unde e?
anaoi
shhhhhhhhhhhtttttttt. nu se spune
michelle
CITAT(Deea @ 20-09-2006, 03:41 PM) *

Miha, i-am facut poza ca ne distrau botosii, parca e pinguin cu ei lol.gif

He he si mie tot aia imi plac la nebunie biggrin.gif
Din noul album e super dulce in pozele-stelutza baby.gif dar si in pozele-broscutza tease.gif

Cand e botezul?

CITAT(Deea @ 20-09-2006, 03:56 PM) *

Himere pe unde e?

Himere are probleme tehnice.. si i se simte lipsa
daconst
Gata,am revenit si am citit tot...cam putin. sad.gif
Mi-am servit si prinzul,orez cu legume mexicane si carne de pui...bune rau.

Deea,m-am distrat de pozele Alexiei...e tare dulcica buburuza si s-a ingrasat bine. )).gif
Deea
Botezul e sambata viitoare, pe 30 septembrie.

CITAT(daconst @ 20-09-2006, 04:17 PM) *

Gata,am revenit si am citit tot...cam putin. sad.gif
Mi-am servit si prinzul,orez cu legume mexicane si carne de pui...bune rau.

Deea,m-am distrat de pozele Alexiei...e tare dulcica buburuza si s-a ingrasat bine. )).gif

smile.gif diseara mergem la pediatru si vedem atunci cat a mai crescut si cat s-a mai ingrasat...eu tot sper sa semene cu ta'su la metabolism sa nu se depuna si aerul pe care-l respira.
daconst
Oricum,asa pare ca seamana pe taica-sau,nu?Sau mi se pare mie? huh.gif
Tulip
Deea,e minunata Alexia! floare.gif
anaoi
Deea, ce bb super dragut ai......yuupyyyyyy, de dragul ei, te scuteste Dan cu morala.
yeah.gif
si ne vedem si maine....
May
Cat de dulce e mogaldeatza cheer.gif sa iti traiasca deea
anaoi
ha, si in timp ce adimiri pozele, imi pregatetsi tortura, nu, may?
Mihaella
Buna

sper ca ma mai tineti minte..... intru eu mai rarut la scris dar de citit nu ma las
de azi vreau postez meniul meu si sa ma trageti de urechi unde gresesc

meniul zilei

cafea 1
1 para 0
branza 2.5
supa dovleac
spanac 6.5
masline verzi 1.5

problema este ca nu stiu cum sa punctez supa de dovleac .... poate ma ajutati
still_me
ce scumpa e asta mica deea .....si cum doarme in genunchi .. parca il vad pe nepota'miu
still_me
bine ai revenit mihaella ... ca sa te putem ajuta la punctaj cel mai bine este sa pui continutul mancarii , si cantitatile ... dovlecelul din supa , 100gr , nu are puncte, apreciaza insa daca ai mai avut altceva in supa .. de ex cat de uleioasa a fost ....

acelasi lucru si pentru restul meniului .. pune cant , ca sa vedem daca ai apreciat corect .. sper sa te fi ajutat macar un pic pupic.gif
michelle
Mihaella, cum e supa de dovleac?
anaoi
mda buna intrrebare.

Refuzul refuzului

Stimat Domn/ Stimata Doamna,
>

>
> Va multumesc pentru scrisoarea din 31 Martie 2006, insa imi pare rau
> sa va informez ca Eu nu pot sa accept refuzul dumneavoastra de a ma
> angaja.
>

> In ultima vreme am avut un noroc extraordinar in a primi foarte multe
> refuzuri de angajare, incat am ajuns in situatia de a nu mai putea
> accepta nici o respingere. In ciuda renumelui companiei dumneavoastra,
> de a fi extrem de exigenti in selectia angajatilor, refuzul nu
> corespunde nevoilor mele actuale. Drept urmare am sa ma prezint la
> serviciu luni, 10 Aprilie la ora 8,00. In legatura cu salariul si
> biroul pe care il voi avea ma astept sa fie pe masura renumelui
> companiei.
ramonavlas
Deea, e scumpa , scumpa bebelusha..... Sa va traiasca si sa va bucuratzi de ea.
yahoo.gif Mi-a venit masina cea noua!!!!!!!!!!! yahoo.gif Trebuia sa ajunga doar pe luni........
In sfarsit imi iau si eu pranzul.....da, la ora asta..........
anaoi
dylly a plecat in lume sa caute organizer. ne mai auzim
still_me
copii , va doresc o seara placuta ... cum numai in povesti se vad ... va pupa tata.. ne vedem maine .. caci azi sunt avariata , si nu mai stau

paaaa
Tulip
Ramona,poze...repede-repede cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Gata, am terminat de mancat, acum sa va povestesc cum a fost surpriza cu masina.........
Initial trebuia sa ajunga in orash joi sau vineri. Apoi fratele meu mi-a spus ca s-ar putea sa ajunga doar vineri seara sau sambata dimineatza, dar trebui sa ramana la show room sa imi puna antiradar in bara din fatza. K, m-am consolat cu ideea ca o sa conduc masina doar luni.
Aseara, ma suna frate-mio si imi spune ca astazi ar trebui sa mergem impreuna pana la Peujeot ca sa imi aleg modelul de antiradar. I-am spus sa mearga singur ca si-asa nu conteaza cum e, sa mearga si sa nu intru in radar. Asta a fost toata discutzia de aseara.
Azi dimineatza, la 10, apare si el pe la birou si imi zice ca masina lui tati e in service si ca trebuie sa o scoata. Asa ca, sa merg cu el, sa ia el masina lui tati, si sa raman eu cu a lui.
Bine zic, hai sa mergem. In drum spre service, zice el, hai sa dam o tura pana la Peujeot, daca tot suntem in zone, si sa vedem ce modele de antiradar au. Hai sa mergem , zic eu.
Ajungem acolo si ma uit dupa masina pe care am vazut-o cand mi-am ales-o eu. Nu mai era acolo. Si il intreb unde e masina aia gri? Ma duc mai in spate si vad un coltz de masina rosuuuuuuu. La care frate-mio imi arunca cheile de la masina, moment in care eu inca nu ma prinsesem ca e masina mea.
Sa imi spuna apoi ca de fapt masina era de ieri acolo, dar ai mei sunt f superstitiosi in legatura cu data de 19 a fiecarei luni. In 19, nu incheiem nici un contract, nu facem lucruri deosebite, mai bine amanam decat sa nu iasa ceva....e, superstitii.
Si asa, m-am ales eu si cu masina si cu o ditamai surpriza........ cheer.gif

Bineinteles ca masina lui tati nu era in service............si stiau toti angajatii si toata familia mea ca a venit masina de ieri.

CITAT(Tulip @ 20-09-2006, 05:53 PM) *

Ramona,poze...repede-repede cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Nu i-am facut azi poze pt ca ploua si.trebuie sa fac si decapotata, nu???????
Poate am maine noroc sa fie soare, si atunci normal ca fac, si vi le si arat..........
Pisik
Bravo, Ramo, felicitari! Asteptam poze!
Fetelor, mi-am asumat criticile (mai ales m-am speriat de Dylly) si odata cu marul pe care il aveam am papat si 2 wassa.
Mai stau putin la serviciu si apoi mergem pana in carrefour la mici cumparaturi; diseara incerc sa n mai pap fructe, o sa incerc un iaurt cu fulgi ceva, chiar daca va fi de ceva mai multe puncte, ma voi simti mai bine.
O seara placuta!
Mihaella
CITAT(michelle @ 20-09-2006, 04:20 PM) *

Mihaella, cum e supa de dovleac?

supa de dovleac este de altfel facuta din : dovleac, ceapa .... totul fiert si apoi pasat si apoi pus sare , piper
si este foarte buna

Felicitari Ramo pentru masina
peach
Vine Bula la scoala dupa o zi de absenta.
- Ce s-a intimplat, Bula, de ce n-ai venit ieri?
- Pai stiti... a murit bunicul....
- Aoleu! Cum asa?
- Pai a iesit pe balcon si a cazut balconul cu el.
- Vai, saracul! si asa a murit?
- Nu, ca a reusit sa se prinda de tocul de la geam, dar pe urma a alunecat si a cazut iar.
- A, si asa a murit?
- Nu, a cazut in copacul din curte si de acolo a fost catapultat pe casa, apoi a alunecat si a tras toata tigla dupa el.
- Si asa a murit?
- Nu, ca s-a prins de burlan. Dar burlanul s-a desprins.
- Si asa a murit?
- Nu, a reusit sa se balanseze si a intrat in casa prin geamul de la etaj, apoi a inceput sa se rostogoleasca pe scari.
- Si asa a murit?
- Nu, in cadere a incercat sa se prinda de balustrada, dar balustrada s-a rupt si el a cazut in gol pina la parter.
- Si asa a murit?
- Nu, dar l-am impuscat noi, ca ne darima toata casa
ramonavlas
lol.gif lol.gif tare bancul.
May
ramo felicitari si sa o conduci sanatoasa cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Si acum pedeapsa pt dylly:

Imagine

Imagine

Imagine

Daca inca nu v-ati dat seama, sunt cornuletze umplute cu creamwursti.... intentionam sa pun si cascaval pe langa dar am uitat ca l-am folosit zilele trecute si mi-a fost lene sa mai cobor sa cumpar dry.gif
ramonavlas
Nu mai scrie nimeni pe aici?
Am o intrebare. Candva, si nu de mult, era mai multa "actiune" pe aici. S-a intamplat ceva, v-a suparat cineva, v-ati mutat altundeva????????
Ca eu nu prea intzeleg si nu imi place linistea de aici shucks.gif

Mersi May.
Si...retzeta nu ne dai?????? Au multe puncte????? Ca arata...delicios.
luchi
May, ai descoperit culinarul? laugh.gif ..arata tare bine, felicitari!
May
ramo retzeta pt aluat este aici decat ca eu am pus si creamwursti pana sa rulez. Nu stiu cate puncte au caci nu eu le mananc asa ca nu m-a interesat.

luchi nu numai ca l-am descoperit... dar ma obsedeaza blum.gif
luchi
CITAT(Maybeline @ 20-09-2006, 08:03 PM) *

luchi nu numai ca l-am descoperit... dar ma obsedeaza blum.gif

uelcom tu za clab! nu-ti faci si tu dosarel cu retetele incercate, printate, detaliate, alea-alea? Te descurci foarte bine, cred ca papilele lui Remy sunt intr-un continuu orgasm! biggrin.gif
May
Mersi frumos draga mea luchi dar prefer sa stau in umbra si sa incerc tot ce pot. 90% din toate felurile de mancare pe care le-am facut in ultimele 2-3 luni se regasesc pe culinar, dar nu m-a tentat sa postez acolo reusita mea. Nu stiu de ce... poate pt ca sunt satisfacuta cu expresia plina de mirare a lui Remy cand gusta ispravile mele... si mai ales cand exclama: chiar ai facut tu asta? )).gif plus aprecierile voastre pt care va multumesc din suflet. Totusi, aici nu pun poze decat rar pt ca sunt constienta ca suntem la dieta si nu vreau sa va fac pofta... de obicei pun poze numai la ceva ce credeam ca nu o sa reusesc vreodata sa fac.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.