Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ramonavlas
May, si tu chiar rezisti sa nu mananci asa ceva???????
Din cate am intzeles de pe culinar, aluatul e dulce, sau tu nu ai pus zahar, ca nu prea imi imaginez cu este aluat dulce cu crenvusti.
May
Am uitat ca eu am pus doar o linguritza de miere grin.gif of, batranetile astea )).gif . Rezist sa nu mananc, caci daca nu as rezista, nu as mai face. Dar gust.. o guritza mica acolo blum.gif

luchi acum imi dau seama ca tu te-ai referit la un dosar al meu personal, nu unul pe culinar. Pai... lenea mare ca doar le am mura in gura doar accesand o pagina... dar ar trebui sa imi fac asa ceva, mersi de idee floare.gif
Eu.
cheer.gif felicitari pentru masinuta, Ramona! sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea floare.gif

eu nu am nimic cu ce sa ma laud in materie de dieta blushing.gif am calcat rau in strachini si ieri seara si acum(mananc alun si ferrero rocher) grin.gif
luchi
pupic.gif Iti spune baba ca si-a printat docomentele (ce te faci cand pica netu'), unele retete mi le-a trimis gata aranjate in word buna mea prietena Mirruna , cu care am facut apoi concurs - care se trezeste mai devreme sa faca poale-n brau lol.gif
give_rose.gif give_rose.gif pentru bucatareasa!
Tulip
Crengu,mi-ai facut o pofta blushing.gif

Ramo,eu cred ca fetele-s ocupate,obosite,de aceea e mai slaba miscarea pe aici.....cel putin asa sper
luchi
tulip, off-topic: la tine apare la "sex" - masculin? eusa_think.gif
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 20-09-2006, 08:39 PM) *

Crengu,mi-ai facut o pofta blushing.gif

Ramo,eu cred ca fetele-s ocupate,obosite,de aceea e mai slaba miscarea pe aici.....cel putin asa sper

Mda, si eu asa sper..........
nusarich
ramona, sa stapanesti sanatoasa masinuta! si sa te poarte numai pe drumuri bune si cu folos!
ramonavlas
Daca nici cu asa putzine puncte nu slabesc..... doh.gif
Meniul pe ziua de astazi:
- 3 toast - 3;
- 1 wasa - 0.5;
- 100 gr. branza de vaci dietetica - 1.8;
- 230 gr sunca slaba - 5.8;
- 1 ou - 2;
- 200 ml iaurt dietetic - 1;
- fructe+legume - 1.
Total - 15.1 din 22.
Am rezistat de luni sa nu ma mai cantaresc. Din pacate, la mine este o adevarata performantza...........

A! Multzumesc mult fetelor pt urarile de bine in legatura cu mashinutza.......
Ella79
Uhhh, am ajuns si eu acasa! In sfarsit!

Ramona, felicitari pentru masina! Sa o stapanesti sanatoasa si sa faci numai drumuri frumoase cu ea.
May, arata asa bine ce gatesti tu.... mama mama!!! Eu abia sunt in stare sa fac cate ceva de mancare. N-am nici timp sa ma ocup de asta si in 99% din cazuri mananc in oras. Tu insa esti o artista, FELICITARI !!! give_rose.gif

In ceea ce ma priveste (ca tot s-a pus intrebarea), NU m-am mutat nicaieri, NU sunt suparata, NU am motive sa nu scriu. Doar ca sunt ocupata si obosita ca naiba si abia am timp sa ma spal si sa dorm. Dar, dupa cum vedeti, sunt dependenta de voi si tot mai apar din cand in cand. hug.gif

Vestile mele pe ziua de azi sunt:
1. am fost admisa la master. Fac studii europene, 2 ani, la Universitatea din Craiova. Nu v-am spus nimic si am tinut secret pt ca sunt superstitioasa. Sper sa ma iertati pentru asta.
2. la mine la birou e un haos total si mi s-a facut o maaare si imensa scarba de tot si de toate. Am luat decizia sa plec. Acum incep sa imi intind antenele foarte serios. Stiu unde as vrea sa ma duc, tineti-mi pumnii sa reusesc sa ajung acolo
3. azi am mancat prost, dar macar sunt in puncte. Am muncit atat de mult ca pana la ora 13 nu am apucat sa-mi beau cafeaua (si sunt dependenta) si mancare am mancat abia acum 2 ore
4. nu am mai ajuns la sala, din pacate. Ma simt ca naiba din cauza asta dar promit sa mai merg de cel putin 2 ori saptamana asta. PROMIT.
nusarich
ella, felicitari pentru master! si bafta cu job-ul, indiferent unde va fi sa fie, sa fie mai bine! e bine ca te mentii in puncte macar, desi poate ai noroc si mananci si la ore mai "normale" (aici intra si cafeaua de dimineata, stiu si eu cum e, noroc ca m-am lasat...).
ramonavlas
Ella..............
1. Multe felicitari........si te iertam ca nu ne-ai spus pupic.gif
2. Sper ca ai luat o decizie buna si itzi doresc sa itzi merga mult mai bine cu noul job.
3. Aici ai mare grija..........
4. Mai ai timp sa recuperezi.........
Eu.
ella, sincere felicitari floare.gif
mult succes in obtinerea postului la care visezi.
Ella79
De cand m-am intors din concediu trec printr-o perioada grea cu munca. Sunt perfect constienta de asta si am nevoie de foarte multa energie ca sa fac fata stresului. Ma straduiesc in fiecare zi sa nu ma duc la balamuc. La propriu!!
E ciudat cum pana acum cateva luni eram linistita si multumita, tot ce imi doream era o vacanta si acum, brusc, am inceput sa vad toate defectele job-ului meu. Oi fi eu nebuna?? M-o fi batut soarele in cap??? Oare e doar o pasa si-mi trece??? Eu am o pozitie buna unde lucrez. Eu am infiintat unitatea asta, sunt foarte bine vazuta, pupata in fund de toata lumea, fac ce vreau, etc. Dar pur si simplu VREAU MAI MULT. Stiu ca eu dau tot ce pot din mine si, in consecinta, vreau mai mult. Si cand am cerut acest "mai mult" mi s-a refuzat. Mi s-a spus: daca acum iti dau atat de mult, peste 1 an ce-ti mai dau??
Eu sunt berbec ca si zodie si mi s-a pus pata. Nu ma asteptam la un refuz.... Si ca o coincidenta ciudata, mi s-a oferit un alt job. E un fel de treapta imediat superioara celei pe care stau acum. Adica 200 de euro / luna mai mult, sudii platite, pozitie in firma egala cu a mea. Dar NU, nebuna din mine NU vrea si pace. Am tintit ceva si mai sus: 600 euro/luna in plus, studii in strainatate platite, pozitie superioara cu cea pe care o am eu acum, nivelul general al firmei e mai bun. Si asta vreau!
In capul meu se bat toti neuronii intre ei.... sunt vraiste pt ca nu ma prea pot aduna, nu pot sa am o "discutie" la rece cu mine insami. Sa risc si sa plec (nu stii niciodata ce e in partea cealalta), sau sa ma multumesc cu ce am si sa stau intr-un loc caldut???

Multumesc fetelor, chiar am nevoie de sprijinul vostru, de niste minti limpezi si mai mature ca mine uneori care sa judece la rece datele problemei.
Ramona, marturisesc sincer sa abia dupa ce am citit raspunsul tau mi-am dat seama ca eu am scris cu 1. 2. 3. 4. ..... ca la memo-urile pe care le fac la birou.
Zau, am ras cu lacrimi de mine insami.... lol.gif de cat sunt de dusa de-acasa..... lol.gif
nusarich
ella, discutia "la rece" cu tine va trebui s-o ai odata si odata, pentru ca numai asa te vei mai linisti un pic. ia-ti o zi numai pentru tine (in we sau pur si simplu o zi de concediu) si incearca sa pui pe hartie avantaje si dezavantaje, o sa-ti prinda bine.
ramonavlas
Fetelor, eu am fugit la dush si apoi la nani...ma rog, in pat. Ca sigur gasesc ceva la tv si iar nu dorm pana la 1,2.
Noapte buna..........

P.S. Sunt foarte mandra de mine ca am trecut si de a treia zi de dieta fara abateri DELOC. Asta inseamna ca mi-am revenit cheer.gif
Tulip
CITAT(luchi @ 20-09-2006, 08:42 PM) *

lol.gif lol.gif Habar n-am ce s-a intamplat...eu nici nu am completat acolo....cine stie? blink.gif
Ella,felicitari! floare.gif

Soranutza,ce mai faci? smile.gif
soranutza
CITAT(Tulip @ 20-09-2006, 08:53 PM) *

CITAT(luchi @ 20-09-2006, 08:42 PM) *

lol.gif lol.gif Habar n-am ce s-a intamplat...eu nici nu am completat acolo....cine stie? blink.gif
Ella,felicitari! floare.gif

Soranutza,ce mai faci? smile.gif

Multumesc de intrebare pupic.gif Sunt stresata cu serviciul, am o groaza de chestii pe cap. Am ajuns acum doua ore acasa, nici nu mai vad bine de obosita ce sunt...de asta nici nu mai scriu nimic.
Ella79
ok, am facut o baie de vreo ora cu spuma cu miros de ciocolata (yummi, yummi), m-am dat cu o crema suuuper cu miros de vanilie si acum am pe foc un ceai antistres care cica te ajuta sa dormi bine. Sa speram ca functioneaza.

Noapte buna fetelor!

uka
off-topic...
stiti c ar trebui sa fac ca sa imi treca rusii mai repede!?!? ma tzine cam 5-6 zile si as vrea sa ma tzina vreo 3 doar..
uka
Noapte buna everybody, eu sunt la a 4a tura de noapte consecutiva, mai am maine si gata...
sunt cam varza...
dany
Buna seara ,neuroni !
Am ajuns si eu acum 1 ora acasa mad.gif ...am papat ( nu va spun ce ca iau bataie ...sau poate nu ? ),v-am citit...si pentru ca ,cineva - nu mai stiu cine- a spus ca lipsesc multe fete ...am zis sa scriu si eu cate ceva....Nu stiu daca eram si eu inclusa in acea lipsa dar...nu conteaza...
dany
Monic...ai grija cu ulcerul tau !!!! Am inteles ca ai inteles ce ai papat gresit ( si cum )...
Pisik...Lasa fructele pe stomacul gol !!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari pentru cantar
Alice...lasa persoanele " binevoitoare" sa vorbesca si tu fa cum vrei tu : e nunta ta !!! Si vorba lui Dylly...vezi ce faci cu babuinii......de fapt mai ai timp doar in noaptea asta ,nu ? Maine e cununia civila ,daca am inteles eu bine .
Alandana...eu ti-am urat "bun venit" inainte de a scrie tu ceva...te-am vazut on.Se pare ca ai avut un concediu superb si ai vizitat o multime de locuri frumoase .Frumoasa poza de la avatar...
Danutella...bravo pentru cele 500 de grame !!!!Aredi umpluti cu varza imi comand de la acel shop-onlune cu produse romanesti pe care ti l-am mai spus....si sunt exact la fel de buni ca cei facuti acasa !!
Deea...super dulce ingerashul tau !!!!! Pe mine m-au blocat cateva poze fff faine .Cum a fost azi la vaccin ( azi era,nu ? ).In legatura cu lectiile de zbor ..te ajut eu...am facut parasutism si...te invat si cum sa aterizezi la punct fix lol.gif lol.gif lol.gif .Dar...sunt convinsa ca nu va fii cazul .Cum il vad eu pe Dan in poze ...nu cred ca va comenta la ceva care e legat de printesa lui cea mica.
May....frumoase poze si superbi parinti !!!! De ce nu il lasi pe tatal tau sa poarte cercel ??? Ii va sta bine...la cat de tanar arata .Dirk are 41 de ani ( fara 1 luna ) si are cercel.....Apropo...mami a ta e de o varsta cu mine ( in cateva luni am si eu varsta ei ) lol.gif
Miha...trimite si la mine niste placinta cu mere !!! Nu pentru mine...pentru Dirk...eu nu am timp de facut asa ceva .In legatura cu "zilele neincluse in concediul de odihna" ...aici asa e....e normal.
Dylly...ai merita o pedeapsa super-aspra pentru retetele tale lol.gif
Emi...bine ai revenit !!Iti sta bine in skinny-jeans.
Ramo...tu ne pacalesti cu ticker-ul !!!Felicitari pentru masinutza si pentru a 3-a zi fara abateri !!!
Ina...super bancurile...ca de obicei !! dar...despre tine nu mai spui nimic ???
Nusa...sper ca ai avut o zi buna azi !!
dany
Uka...sa va iubiti si sa fiti fericiti in continuare.In legatura cu pb ta cu rusii...nu stiu ce sa te sfatuiesc....Eu zic sa nu incerci nimic : asa e corpul tau si...nu ai ce face...Parerea mea !
Magda...te tii tare de puncte .Bravo !
Geo...bafta cu WP in continuare.Ne vei lasa blocate la sfarsitul saptamanii cand ne vei anunta cat ai dat jos !
Peach...felicitari pentru ticker ! Bafta la combaterea celor 1,8 kg...la ambitia ta ....le trimiti uregnt undeva de unde nu se mai pot intoarce.
Mihaella...bine ai revenit !
Ramo...de ce ai impresia ca cineva e suparat sau s-a mutat ??? E adevarat ca unele fete nu mai scriu asa de mult ca altadata dar.....poate sunt stresate,obosite...sau au alte motive...Cine stie !!! A mai fost si perioada concediilor...
Gigelu...apropo de "ferero rocher"...ai papat "ferrero garten" ???? Cu migdale,capsuni,etc. ....Eu am o cutie in casa dar nu ma indur sa o desfac ( 1 buc= 1P ) ca mi-e ca nu ma pot opri sa pap doar 1-2 bucati lol.gif
Ella...secretoasa mica !!!!! Felicitari pentru master !!!!!!!!!!!!!!!!!Sunt ,cumva, convinsa ca iti vei gasi un job pe masura asteptarilor tale !!!! Ia-ti o zi libera ...sau o duminica consacr-o doar unei discutii intre tine si neuronii tai....Vei gasi rezolvarea.
dany
Tulip..."masculinul" nostru lol.gif ...tare harnica ai fost azi !!!! Eu ,personal,nu tin cont niciodata de Bonus-Points din "lucru in casa".....Mi se pare cam ...ilogic...acest"lucru in casa " l-am facut ,toate, si inainte de WW......De ce am pune acum Bonus Puncte ?...E doar parerea mea ...nu dati cu paru`..
dany
May....am vrut sa-ti spun ca poza asta ( nu stiu cum sa pun doar cuvantul "asta" si sa vezi poza .... mad.gif )...mi-a placut cel mai mult !!!! Arati suuuuuppeeerrrr sexy !!!

Vad ca nu mai scrie nimeni...ma indrept si eu catre pat....

Noapte buna si vise placute,neuroni !!!
uka
waw danyhoney....
sunt uimita, eu nu am niciodata rabdarea sa citesc din urma f mult si mai ales sa scriu... atata, felicitarile mele...
esti o dragutza...
nu ma refeream la pastile sau alte kestii... eu de exemplu stiam k dk bei alcool nu mai curge asa mult... dar o prietena de'a mea stie contrariul...d'astea babesti ma gandeam dk stitzi...
dany
Uka...asa mai stiam si eu ...cica daca faci baie rece ...se opreste....( dar oare nu e pericol sa racesti acolo ??? )....sau daca bei alcool ( cum ai spus si tu )....La mine nu a jutat nimic !!!!!! Eu aveam cate 6-7 zile rusii in vizita.....Acum ii am doar vreo 3 zile cu adevarat....inca vreo 2 zile e o "balacareala"...mama ce termen am folosit lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Si mie imi plac pozele in care Alexia face pe broscutza. Ce pofta imi faci , deea... naughty.gif
Sa folosesti cu placere masina, ramona ! Bravo ca te-ai tinut de numarat !!!
May, te bat !!! Numai mirosuri imparti pe forum...
Felicitari pentru master, ella !!!! give_rose.gif
Serviciu usor, uka !!! pupic.gif
Dany-dulce hug.gif , am sa revin maine cu poze din acest WE( am fost pe munte, la Piatra Craiului, corturi+sac de dormit)
dany
CITAT(uka @ 20-09-2006, 10:57 PM) *

waw danyhoney....
sunt uimita, eu nu am niciodata rabdarea sa citesc din urma f mult si mai ales sa scriu... atata

Stii....acum ceva timp ...am uitat sa scriu ceva catre cineva de aici,de pe forum, si....mi s-a atras atentia.....DE atunci ..incerc sa comentez cate ceva la ce s-a scris in timpul cat nu sunt prezenta aici....sper ca reusesc sa nu uit pe nimeni.....

Awwwwwwwwww, Ina...Piatra-Craiului !!!!!! Iar mi se face dor de casa !!!!! crying.gif crying.gif

Daca am bafta....maine am liber de la job !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M-as bucura........ca m-am cam saturat deja de rafturi,etichete,zugraveala,mutat,etc.....Dar...pe de alta parte : care magazin va fii cel mai frumos si curat din orasel ????? He,he,he .....al nostru... lol.gif

Aaa,inainte sa uit : maine vrem sa iesim la cina ( sefa noastra ,eu,inca o colega de a mea si cateva din fetele care au venit la ajutat )...Vrem sa mergem la restaurantul chinezesc......oare ce as putea papa ?????? Nu ma prea omor eu dupa "chinezesc "...Daca facem noi ceva,acasa, e altceva......Poate aveti idei care sa ma ajute !
uka
ok....
o sa incerc varianta cu apa rece...
si cu alcool dar maine...
cred k am sa vin la serviciu turmentata si am sa mabalbai, bine k o sa fim 2 fete pe tura k altfel... nu stiu c o sa iasa biggrin.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif sa ne spui maine cum te simti blum.gif
uka
e un pic ciudat sa fii "certata" k nu ai scris ceva despre cineva, ptr ca suntem multe si in plus forumul asta la noi la ww e un fel de chat... se umplu pagini intregi... cu de toate...

CITAT(ina_ceva @ 21-09-2006, 12:24 AM) *

dk o sa vad tastele... sa scriu....
w00t.gif tease.gif tease.gif tease.gif doh.gif
ina_ceva
mda ; uneori am impresia ca unei persoane careia i s-au dat sfaturi nu mai am cum sa vin cu nimic nou in sprijinul ei.

nu mi se pare prea bine spus mai sus, dar intelegeti voi... grin.gif
uka
s-a inteles ideea... wink1.gif
ina_ceva
fost in seara asta la terasa si... blushing.gif depasit puncte cu mult....dar de maine ma cumintesc wink1.gif
vazut meci doh.gif ...ce scor....(dinamo-steaua)
uka
cred k am niste tuica acasa si niste vin rosu.. dar ala iese din discutzie...
blush.gif

haninoroc.gif

CITAT(ina_ceva @ 21-09-2006, 12:36 AM) *

fost in seara asta la terasa si... blushing.gif depasit puncte cu mult....dar de maine ma cumintesc wink1.gif
vazut meci doh.gif ...ce scor....(dinamo-steaua)

nu am vazut dar stiu scorul...
naspaaaaaaaa

suntem la pag 200..........
biggrin.gif
ina_ceva
blushing.gif naughty.gif am wisky naughty.gif

mda....naspa , dar si steaua cu 9 oameni contra 11...ghinion...
dany
CITAT(uka @ 20-09-2006, 11:27 PM) *

e un pic ciudat sa fii "certata" k nu ai scris ceva despre cineva, ptr ca suntem multe si in plus forumul asta la noi la ww e un fel de chat... se umplu pagini intregi... cu de toate...

CITAT(ina_ceva @ 21-09-2006, 12:24 AM) *

dk o sa vad tastele... sa scriu....
w00t.gif tease.gif tease.gif tease.gif doh.gif

Nu am fost "certata",Uka......doar mi s-a spus in mod ...placut....Nu vreau acum sa incep vreo discutie pe tema asta... lol.gif lol.gif A fost,am invatat si ...incerc sa nu uit pe nimeni ... )).gif
ina_ceva
give_rose.gif hug.gif pupic.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 20-09-2006, 11:30 PM) *

mda ; uneori am impresia ca unei persoane careia i s-au dat sfaturi nu mai am cum sa vin cu nimic nou in sprijinul ei.

nu mi se pare prea bine spus mai sus, dar intelegeti voi... grin.gif

Ina.....Parerea mea e ca mai multe sfaturi ajuta mult mai bine decat unul singur !!!
Fiecare spune aici ce stie si...persoana icare cere sfaturi ia ce crede ca i se potriveste..

Uka...si eu am whisky...si gin ...si tequila.......si Metaxa...e barul plin,asteapta sa fie golit lol.gif Hai la mine...tragem o bauta in nopatea asta: in cinstea plecarii rusilor tai lol.gif lol.gif lol.gif .Dar...aduci tu tuica,ok ????? Nu am si...parca mi-ai facut pofta de un paharel lol.gif

Am uitat : mai am si o sticla de Ouzo...si 1 de Aquavit ( nemtoiacele ar trebui sa stie ce e) : un "schnaps" care se bea dupa ce ai papat - pentru digestie....ca sa vezi cam ce fac nemtii lol.gif lol.gif
ina_ceva
pai daca e asa vin si eu cu o sticla de afinata naughty.gif
dany

Si am mai uitat ceva ...ce era mai important ( cel putin pentru mine ) : Dirk avea azi 81,5 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!! Si asta fara sa fii numarat puncte saptamana asta ......nu am avut nici unul chef de numarat...dar la el se vede ,totusi,ceva...La mine...pauza...Ii schimb ticker-ul sambata ( zi de cantar).....sa vedem cum va fii...Poate mai pune ceva pe el pana atunci ...ce rautacioasa sunt lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ina......afinata ?????????????????????????? Gata : fac noapte alba si te astept !!!!!!!!!!!!!!!! facem chef ,ok ???? Cine mai vine ?? Usa mea e deschisa tuturor!! Dirk e la schimb de noapte ( mad.gif mad.gif mad.gif ) asa ca....nu ne deranjeaza nimeni lol.gif Ceva de papa sau de rontait am ( fara multe puncte...) asa ca....Party-time !!! cheer.gif cheer.gif
uka
am si eu ouzo, mi-a adus tata dar.... nu imi place, desi cred k am sa incerc...
dk nu as fi la serviciu as da buzna in barul tau...
stiti de ce mi s-a facut pofta??
de visinata...
ina_ceva
Felicitari pt Dirk!!!!

grin.gif blushing.gif am si visinata grin.gif
mi-au trimis ai mei sa am in caz de nevoie tease.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 21-09-2006, 01:00 AM) *

Felicitari pt Dirk!!!!

grin.gif blushing.gif am si visinata grin.gif
mi-au trimis ai mei sa am in caz de nevoie tease.gif

stii melodia aia " killin' me softly"

felicitari ptr dirk...
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
uka
mad.gif
a inceput ca;culatorul sa-mi faca figurii...
aaaa, m-am saturat... acum cand am nev d el face urat la mine...
vreau visinataaaaa
dany
Uka...Ouzo trebuie tinut in congelator !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trebuie sa fie rece tare cand il bei !!!!! Daca e cald...are un gust de ...bleahhhhhhh.Intreaba fetele care merg la restaurantul grecesc...iti vor confirma .

Ina
...tu ma "killing " softly lol.gif lol.gif lol.gif Ai si visinata ????? gata ! Am decis: pun barul meu la bataie ...si frigider...si ce vreti voi ( inafara de babuin lol.gif ) pentru tuica,afinata,visinata & produse romanesti !!!!
uka
dry.gif ouzo al meu e p undeva prin bucatarie p post d " c dragutza e cutia" in care e sticla...
o sa-i spun tatalui meu... am sa raman la tzuica...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.