Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
uka
anuntz si eu azi 69 d kg...
de la 76...
va pup si ma bag la nanitza k am ajuns acasa dupa tura d noapte...d fapt am sa mai bag o tigara inainte
welcome back dilly...

felicitari gigelu
pup
himere2005
bravo uka...tu cit aveai (kg) prin 2002?
Eu.
uka cheer.gif
sper insa ca mananci sanatos unsure.gif
MagdaC
Frumoasele, am intrat doar sa va pup iute, ca pe urma ma arunc in treaba. Mai 'vorbim' diseara smile.gif

MAY, nu se merita sa te superi pe motiv de soacra !!!! Crede-ma ca stiu ce spun biggrin.gif

Pupicei

PS: Azi, am inceput cu mare spor dieta , cu.....2 bucatele de cioco blushing.gif Au venit 2 colegi din strainatate, si....parca poti sa refuzi?
uka
prin 2002... greu d spus.. kiar nu mai stiu... cam vreo 60...
in 2004 m-am ingrasat vreo 12 kg in 3 luni.. p fond nervos... cred k am mai spus despre asta oricum...
himere2005
may, vroiam sa te intreb....cam cite cioco poti cumpara de 1 euro si daca toate dulciurile le trimiti cel mai probabil in tara cum faci sa nu se topeasca ? ca la voi e cald tare

inseamna ca mai ai numai 9 cheer.gif .ai slabit 7 mai ai cam tot atitea . go baby go yahoo.gif
simo
CITAT(ina_ceva @ 27-08-2006, 10:08 PM) *

Ai recuperat cu cititul, simo? Noi suntem foarte vorbarete de felul nostru grin.gif
Bafta, gigelu!!!Nu dispera, incearca in continuare; nu stii de unde sare iepurele naughty.gif
Imi pare rau, soranutza!!!Ai grija de tine pe viitor!!
Bravo ca ai rezistat, himere!!!Sa fii un exemplu pentru noi!!!Abia astept poza blum.gif
Arati bine, magda!!! floare.gif
Uitati ce am citit eu azi-dimineatza: aici

da ina am citit dar a trebuit sa merg de acasa si am venit la 10 seara si acum citesc ce am pierdut iarasi nu ma deranjeaza ca sunteti vorbarete desi nu ne cunoastem ami place de voi aici gasesc prietene adevarate utunci cand cineva este la greu sariti an ajutor cu vorbe bune si sfaturi bune give_rose.gif floare.gif
uka
sunt super happy, si acum probez unele hainutze care reprezinta un target ptr mine... ma incap ele.... dar nu asa cum vreau eu... treb sa mai dau jos pana pe 16 k mergem la o cununie civila la colegul lui d camera...
himere2005
eu am 3 cunostinte carora le-a murit mama si care s-au ingrasat...dar nu asa ca tine...ele s-au ingrasat enorm
ina_ceva
Neatza!!! yahoo.gif

May, imi pare rau ; ma gandeam ca macar soacra e mai buna decat socrul tau. Nu trebuie sa iei in seama lucrurile astea, incearca sa treci peste ele, sa fii puternica. Oamneii care vor ajunge sa te cunoasca isi vor da seama de minciunile imprastiate de soacra ta. Bafta in continuare!!! hug.gif pupic.gif

Bravo, uka!!Nu trebuie sa accepti compromisuri!!! Eu sper ca saptamana asta sa se rezolve totul. Felicitari pt kg date jos!! give_rose.gif

Cum ti-a iesit prajitura, luchi? Ce modificari ai adus la ingrediente?

Tot e bine ca s-a miscat, pisik.Sa ai spor in continuare!!!

Buna, dylly!! salut.gif Dupa rezumatul facut de gigelu, te asteptam mai des pe aici... cheer.gif

Felicitari pt noua greutate, gigelu!!! give_rose.gif

Un inceput de saptamana cat mai leger!!!
uka
mie in decembrie 2003 inajun d craciun mi-a murit mama, in februarie pe 11 am facut un avort si cam de ziua indragostitilor m-am despartit d iubitul meu d atunci dupa 1 an si.. aproape jumate..
honey79
Bine v-am gasit fetelor.
Am trecut sa va pupic si sa va urez o saptamana frumoasa, fara evenimente neplacute.

Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
himere2005
ce mai faci honey? ai dormit azi noapte? blum.gif
honey79
Si, asa cum v-am obisnuit in fiecare zi....smile.gif

" Your future depends on many things, but mostly on you."

Frank Tyger

"The only thing in life achieved without effort is failure."

Unknown

"The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort, but where he stands at times of challenge."

Martin Luther King,Jr.

" If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it."

William Arthur Ward

" Before you can win, you have to believe that you are worthy."

Mike Ditka
ina_ceva
Dupa ce i-a venit cavalerul pe un cal alb, sa aiba grija de ea, sunt sigura ca a putut dormi w00t.gif
bubbles
neata neuroni...abia m`am trezit si eu ca azi noapte nu am dormit deloc...sa va dau raportull...am o nepotica de 3,200kg yahoo.gif ma preg sa ma duc la ele sa o vad si eu poate fac si niste poze...azi noapte la 1 a nascut`o dupa 13 ore de asteptat...adica de knd i se rupsese apa...eu cred ca retin apa ca tb sa imi vina musafirii caeram sigura ca azi cantarul imi va arata 62kg dar se incapataneaza sa stea 63.3-63.4kg...ehhh asta e..
a...m`am si masurat aseara...si am slabit bineee...acum am la fund 97(mai am doar 7 cm pana la 90)si daca imi aduc eu bine aminte aveam 105 cm...in talie am 69 de la 80 parca...zic eu ca e bine... yahoo.gif
honey79
CITAT(ina_ceva @ 28-08-2006, 09:48 AM) *
Dupa ce i-a venit cavalerul pe un cal alb, sa aiba grija de ea, sunt sigura ca a putut dormi w00t.gif

naughty.gif blum.gif rolleyes.gif blushing.gif blushing.gif

Am dormit ca un bebe... fara griji , fara frica de nimic. wink1.gif

Bine ca, pana la momentul bagarii in pat pentru somnic, tunetele si fulgerele se oprisera. blum.gif

Pupicei .
himere2005
eu faceam acum 2 nopti laptele biei la 4 dimineata pe lumina fulgerelor...lumina imi placea, parca cu sunetul era ceva in neregula lol.gif

bubbles, nu vreau sa te dezamagesc, dar dan si nici altcineva, evident nu a putut sa-si vada copilul decit atunci cind am iesit din spital, cel putin asa a fost la noi
bubbles
a si am uitat...smile.gif ... de 4 zile bag in fiecare seara abdomene si genuflexiuni...aseara am bagat numai 50 din fiecare ca eram rupta dar diseara fac 100 ca alaltaieri am facut 80 in cate 4 serii a cte 20...si se cunoaste la picioare ca imi fac bine biggrin.gif
ALICE
Eu sunt varza.Nu ma pot aduna nicicum.Merge bine dieta pana vineri.Dupa care,sunt pe langa........ma uraaasc. sad.gif .Parca nu mai am vointa.Nu stiu ce sa fac.
Mai nasol e ca ne-am apucat de dat invitatii.Si pe unde mergem,lumea ne serveste cu ceva.Si de rusine,ca-ti trebuie sau nu,iei.Asta e problema
Eu.
bravo, Bubbles!
felicitari pt nepotica si pentru ambitia de a face sport cheer.gif
bubbles
crengu...bravoo..vad ca ti`ai modificat tickeru`...eu astept sa vad ca am impresia ca retin apa ... sad.gif
ina_ceva
Bravo, andreea!!!Asa da vointa... Sa vii cu poze cu nepotzica!
himere, trebuia sa-ti pui dopuri in urechi; eu la asta m-am gandit cand m-am trezit speriata de un tunet; doua ore am stat cu urechile ciulite doh.gif
Alice, incearca sa economisesti mai multe puncte pt WE, cand stii ca o dai in bara ( nu mai mult de limita); cand te duci in vizita cred ca poti servi doar ceva mic, asa , din politetze.
himere2005
a...si sa nu-i duci portocale sau alte bizdiganii ca nu are voie decit mere si banane dintre fructe...eu am primit cit am fost in maternitate kilograme intregi de portocale grin.gif era sezonul...in decembrie, aproape toata lumea asta aducea yahoo.gif
bubbles
ms ina... pupic.gif nu stiu ce e cu vointa asta pe mine... )).gif oricum m`am hotarat sa fac in fiecrae seara si sa cresc usor nr pana ajung la 200 de fiecrae..k eu zic ca au unee efecte bune...cel putin genuflexiunile ...mi se cun la pielea de pe picioare...mai ales ca dupa fac un dus bun si ma spal cu gel de la nivea de ala pt efrmitate si apoi ma dau cu crema anticelulitica...sunt atat de bine - dispusa azi yahoo.gif

CITAT(himere2005 @ 28-08-2006, 11:00 AM) *

a...si sa nu-i duci portocale sau alte bizdiganii ca nu are voie decit mere si banane dintre fructe...eu am primit cit am fost in maternitate kilograme intregi de portocale grin.gif era sezonul...in decembrie, aproape toata lumea asta aducea yahoo.gif

aa...ms k mi`ai zis...k nu stiam...ea vrea niste fornneti cu fructe..ce sa ac sa ii duc?a zis k ii e o pofta....off saraca ... abia ast sa vad pitica...cred ca mi`e fric asa o iau in mana sa nu se rupa w00t.gif
himere2005
te-ai impacat cu babuinul, de aia cred blum.gif
oricum, sa fii pregatita pentru faza in care nu te lasa sa vezi copilul, dar poate iei ap. si i-l dai ei sa-i faca poze, apoi ti-l aduce jos. cred ca fornetti poate sa manince
bubbles
da...am vb cu o col de fac care e asistenta la nou nascuti si a zis ca ma baga inauntru la bebe..dar dupa ora 1 ca acum e aglomerat..ii fac poze la bebica yahoo.gif
ina_ceva
De ce nu ai cu cine, himere ( seara)? E de ajus sa-l prinzi pe acasa, nu? Eu l-as intreba ce planuri are diseara; daca zice ca nu are, as intreba daca ar accepta sa-i fac eu program.
luchi
bubbles, sa-ti traiasca nepotica! give_rose.gif
Eu., felicitari pentru slabit!
Ina, un banc, ceva? wink1.gif

p.s. de prajitura nu spun nimic.. blushing.gif
ina_ceva
lol.gif
Da, sa traiti salut.gif !!! Imediat vin bancurile...
himere2005
he-he...deci mergi cu pile ...bine...o sa plasezi poze sper....mai si mie imi era teama sa o iau in brate in primele zile, si dupa vreo 2 saptamini sa vezi ce-o mai invirteam pe bianca sa o schimb )).gif imi vine si sa rid cind ma uit la caseta filmata de fratele sotului...cit de neindeminatica eram...ma uitam eu la bianca....bianca la mine...ce-o fi zis...nebuna asta nici sa ma schimbe nu-i in stare, si mai vrea sa-mi fie si mama lol.gif
ina_ceva
Ion iese din casa si il vede peste gard pe vecinul
lui, Marin, care isi
batea temeinic nevasta.
- Marine, ce faci, ma?
- Iote, imi repar masina de spalat!

===

Intr-o zi, vine Bubulina de la cinematograf plangand
in hohote:
- A fost ingrozitor mama, se plange Bubulina. A
trebuit sa-mi schimb
locul de patru ori la cinematograf.
- De ce, draga? S-a legat vreun barbat de tine?
- Pana la urma... da.
May
Da, buna dimineatza, multumesc pt toate cuvintele voastre, sunt mai mult decat consolatoare. Probabil ar trebui sa va ascult si sa nu mai bag in seama... dar cand cuvintele ei ma impiedica sa am un job, cum sa reactionez? Adica, acum cateva luni, la putin timp dupa ce ea a barfit ca ``am facut-o de mirul lumii`` ca nu stiu nici macar sa spal pe jos, cand cu cumnata mea nu aveam alte tangentze decat ca venea in vizita pe la noi si aveam o discutie cordiala, se ivise un loc de munca. Seful cumnatei a intrebat-o daca poate sa mai aduca o fata la munca, dar cineva pt care sa garanteze ca nu freaca menta. Bineinteles ca ea s-a gandit imediat la mine, dar apoi i-au venit in minte cuvintele lui socrela, cum ca eu sunt putoarea pamantului, si nu ca a crezut-o, dar nu s-a mai implicat sa garanteze pt mine ca muncesc bine si daca nu era asa, sa ne pierdem job-ul amandoua.... asa ca uite cum am trecut eu pe langa un job cu salariu fix de 900 euro la 8 ore si 10 euro pt fiecare ora extra... din cauza unor cuvinte aiurea... despre o infruntare cu ea... ce sa fac? sa ma cobor la nivelul ei? mi-e scarba de ea si de toti, de teatrul lor si apoi de vorbitul lor pe la spate...Ma doare tot corpul, ma dor si degetele cand apas tastele.. ma doare sufletul, ma doare capul, ma doare constiintza... ma bag in pat....
bubbles
ftele oare retin apa...ca nu am mancat nimic..doar am baut niste ap si ness si acum imi arat cantarul 63.7kg...si nush de ce sad.gif(
himere2005
lasa bubbles, cind o sa o vezi pe aia mica...imediat te duci la toaleta si scapi de surplus blum.gif
may, descarca-te cum crezi, dar nu uita ca trebuie sa joci teatru in continuare, mai ales ca vin si parintii tai
bubbles
CITAT(himere2005 @ 28-08-2006, 11:26 AM) *

lasa bubbles, cind o sa o vezi pe aia mica...imediat te duci la toaleta si scapi de surplus blum.gif
may, descarca-te cum crezi, dar nu uita ca trebuie sa joci teatru in continuare, mai ales ca vin si parintii tai

da mersi... blum.gif ...cred ca e din cauza rusilor care tb sa imi vina...normal pana vineri ca am luat anticonc si le`am terminat vinerea trecuta...himere...nu mai baga in seama toate rautatile...asa a patit si maikmea...a tb sastea cui socrii si nu`tim ai spun ca bunikemu era un om foarte rau...nici eu nua m suportat sa stau mai mult de 1 an acolo...eu si acum ma intreb cum de a rezistat ea atat...si mi`a zis de nenumarate ori ca nu strica sa fii si nesimtita si sa nu bagi in seama toate prostiile ca te termini tu nervos...mia da`i incolo daca ei nu stiu decat sa vb de rau pupic pupic.gif give_rose.gif
ina_ceva
- Ioane, zi-mi si tu odata cateva cuvinte calde...
Ion:
- Marie, arza-te-ar focul!
===

Un copilas ii scrie lui Mos Craciun:
- Trimite-mi un fratior.
Mos Craciun raspunde:
- Trimite-mi-o pe maica-ta!
bubbles
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
CITAT(ina_ceva @ 28-08-2006, 11:36 AM) *

- Ioane, zi-mi si tu odata cateva cuvinte calde...
Ion:
- Marie, arza-te-ar focul!
===

Un copilas ii scrie lui Mos Craciun:
- Trimite-mi un fratior.
Mos Craciun raspunde:
- Trimite-mi-o pe maica-ta!
ina_ceva
Tatal vine de la cresa cu copilul, mama se uita bine
la copil si se ia cu mainile de cap:
- Ma, asta nu-i copilul nostru!
El, calm:
- Ce importanta are, maine tot la cresa aia-l duc.

= = =

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o
blonda.Unul dintre ei spune:
-Vezi blonda aia? Moare dupa mine !
Celalalt raspunde:
-Cum asa ?
Primul pensionar:
-Ca doar n-o sa moara inaintea mea !
simo
CITAT(ina_ceva @ 28-08-2006, 11:39 AM) *

Tatal vine de la cresa cu copilul, mama se uita bine
la copil si se ia cu mainile de cap:
- Ma, asta nu-i copilul nostru!
El, calm:
- Ce importanta are, maine tot la cresa aia-l duc.

= = =

Doi pensionari stateau in parc pe o banca, cand vad o
blonda.Unul dintre ei spune:
-Vezi blonda aia? Moare dupa mine !
Celalalt raspunde:
-Cum asa ?
Primul pensionar:
-Ca doar n-o sa moara inaintea mea !

de unde sti atatea bancuri? lol.gif
bubbles
hai sa va zic si eu o poezie mai .... scuzati cuvinetel urate...
"la umbra nucului batran 2 mosnegi se c..a...se sterg cu bastile la fund...le pun in cap si pleaca" sper sa va placa biggrin.gif
ina_ceva
naughty.gif blum.gif grin.gif
Le adun special pt voi, sa va mai inveselesc ziua give_rose.gif
anaoi
dylly iti multumeste din inima.....
himere2005
dilly, cum a fost la timisoara?
Eu.
si eu stiu o poezioara blushing.gif

"De la beat carciuma viu,
Merg pe gard, de drum ma tziu,
Nici o latra nu ma caine,
Nici o-mpunge nu ma vaca
Nici o trece nu ma c...a"

blushing.gif
honey79
Stiu si eu!!! Stiu si eu!!

Je suis Carlan Vasile
Je viens de la padure.
Je trouve nevasta-n pat
C'est couche cu alt barbat.
Quelque prepare ciomagul,
Mon ami... sarise gardul!!

wink1.gifblum.gif
anaoi
CITAT(himere2005 @ 28-08-2006, 11:46 AM) *

dilly, cum a fost la timisoara?

la naiba.nasol...ajuns la hotel in fiecare zi cel mai devreme la 22.00.
aia de acolo ii minteau pe nemti in fata...situatii tensionate.....m-a solicitat mai mult ca de obicei. a trebuit sa fiu foarte, foarte , foarte atenta ...si nu e numai de tradus.pur si simplu esti punctul de legatura intre nemti si romani..si sa vezi ce naspa te simti in momentul in care vezi ca totul merge pe dos.
ina_ceva
lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
razi de mine???? sad.gif
himere2005
2 persoane care ajunsesera in iad, una mai noua ca alta. cele 2 pesoane stateau in kk pina la briu:
cea noua: - ce bine e aici in iad, nici nu ma asteptam
dintr-o data se aude:
-pauza s-a terminat, capurile la fund )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.