Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Deea
Neata fetele!

Sunteti f. dragute ca mai aveti chef sa va uitati la pozele cu broscuta, cat despre complimentele voastre...ce sa zic...ma fac sa ma simt tare mandra de puiutul meu!
Ramona felicitari pt. masinuta, sa te poarte sanatoasa si fara evenimente neplacute. Macra o poza...ca nu mai am rabdare pana vine soarele la voi! pleaseeeeeeeeeeeee
Ella felicitari pentru master!
Danyhoney, felicitari pentru Dirk...ufff...ce vointa are, sa arunce niste praf de vointa si pe forum smile.gif Ziua de ieri n-a fost prea minunata pt. Alexia, am fost si la echo de sold si nu i-a placut deloc, trebuia sa o tin cu piciorusele fixe, sa nu se miste...si cu gelul ala rece pe ea.... a cam plans. La vaccin alta distractie, a avut de facut 3 de fapt, unul se inghitea deci n-a fost problema dar celelalte doua au fost injectabile sad.gif . Ca sa fie treaba treaba de la un vaccin se fac si reactii secundare, se intareste si umfla locul - am stat cu comprese reci pe piciorusul ei....o placere iti dai seama; si a fost super agitata, de la 12 la 1 a plans f.f.f. rau, apoi s-a linistit, cica s-ar putea si azi sa mai fie agitata...sper sa nu ca mi-e tare mila de ea cand o vad cu lacrimile in barba. AAAA.... o alta reactie ar fi febra....n-a facut, am scapat; mama mi-a zis ca eu am avut 3 zile febra f. mare de la vaccinul asta.
Sunt cam chioara de somn, de doua nopti nu prea am dormit...sper sa recuperez ca daca nu...e cam nasol. Aseara din cauza vaccinului aluia nesuferit si acum 2 nopti avea chef de joaca, cum o puneam in pat si stingeam lumina incepea sa chitaie...cand ma duceam la ea incepea sa rada ... si uite asa ne-am plimbat pana la 1:30, la 5:30 m-am trezit sa-i dau sa manance.

Sper sa nu va descurajez si sa nu mai vreti copii... smile.gif
Cantarul a fost prietenos si cu mine azi...din pacate nici un ticker nu merge, nu stiu de ce sad.gif

hai ca mi-am facut portia de scris pe ziua de azi smile.gif
still_me
ma ajutati si pe mine .. am mai postat 1data ...la wplan , pot sa depasesc si sa recuperez in ziua urmatoare ...
plus ..cate pct are cascavalul pane ..ca nu am idee cu ce sa-mi umplu cele 25.5pct ramase
nusarich
CITAT(still_me @ 21-09-2006, 11:33 AM) *

ma ajutati si pe mine .. am mai postat 1data ...la wplan , pot sa depasesc si sa recuperez in ziua urmatoare ...
plus ..cate pct are cascavalul pane ..ca nu am idee cu ce sa-mi umplu cele 25.5pct ramase

still_me, parerea mea personala ar fi ca daca nu sari calul, la wp ai putea sa depasesti intr-o zi si sa recuperezi ziua urmatoare, in fond wp e un fel de "azi mananci foarte putin, maine mananci mult, poimaine iar mananci putin...", ceva care sa socheze organismul.
iar cascavalul pane ... depinde cat este cascavalul, cate oua pui, cat pesmet, e greu de aproximat asa, fara cantitati, dar da-ne detalii si iti raspundem floare.gif
daconst
Geo,daca n-ai incotro cu punctele,faci si asa,dar cel mai bine e sa respecti exact punctele pe zile,sa aibe efect.
Cind aveam puncte multe,mancam direct pizza sau ceva dulce,neaparat.Aia era ziua care-mi placea cel mai tare din WP )).gif

La cascaval nu am idee,dar multe puncte,zic eu. huh.gif
Tulip
CITAT(Nessie @ 21-09-2006, 11:27 AM) *

CITAT(Tulip @ 20-09-2006, 09:53 PM) *
CITAT(luchi @ 20-09-2006, 08:42 PM) *
tulip, off-topic: la tine apare la "sex" - masculin? eusa_think.gif
lol.gif lol.gif Habar n-am ce s-a intamplat...eu nici nu am completat acolo....cine stie? blink.gif
Ella,felicitari! floare.gif

Soranutza,ce mai faci? smile.gif

Tulip, uite motivul "masculinului" tau la Profilul personal. Acum ti-am modificat eu "feminin". wink1.gif

Multumesc! floare.gif
still_me
sar'na de raspuns ...despre cascaval as spune eu mai multe dar nu stiu .... caci e facut la noi la bistro , si nici macar cate grame are nu stiu .... asa ca cred ca voi opta pentru ceva ingrasacios , dar pe care il pot puncta

si la mine apare masculin ..........uite ca ce n-a reusit mama , a reusit forumul ... m-a facut baiat lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
peach
asta sa nu se mai gindeasca Dylly la prostii

Ghici, ghicitoare:
- Ziua latra, noaptea-noata ?
- Proteza soacra-mi.
still_me
vai sorina .. de cate ori ma uit la poza ta de la avatar .. imi dau seama , ca numai io si tipa din poza mai suntem asa bine lucrate lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
Apar din nou. Iarasi mor de foame si n-am timp sa merg sa-mi cumpar mancare.... sorry.gif
peach
CITAT(still_me @ 21-09-2006, 11:04 AM) *

vai sorina .. de cate ori ma uit la poza ta de la avatar .. imi dau seama , ca numai io si tipa din poza mai suntem asa bine lucrate lol.gif lol.gif lol.gif

pardon 3 baby.gif
Pisik
CITAT(Ella79 @ 21-09-2006, 12:05 PM) *

Apar din nou. Iarasi mor de foame si n-am timp sa merg sa-mi cumpar mancare.... sorry.gif

Ella, te inteleg, la mine e si mai rau, am mancare in frigi dar nu am timp sa mananc, de sedinte si raspunsuri la mailuri mad.gif
daconst
Tare,Sorina,desi n-am mai avut rabdare sa spui raspunsul si am intrebat-o pe Miha. )).gif
Ma gindeam eu ca are legatura cu soacra...daca vine de la tine. lol.gif
ina_ceva
Deea, ma bucur ca al tau cantar e prietenos; al meu nu vrea deloc...
daconst
Felicitari,Deea,Pisik si Magda pentru cintar! give_rose.gif
Sunt cam uituca...dar am o scuza cu sarcina. lol.gif
Pisik
am vorbit cu fostul meu sef si vine la nunta, a zis ca abia asteapta; imi place cand oamenii nu uita relatiile chiar daca nu se vad cu lunile!
ina_ceva
In parc, doi indragostiti se imbratiseaza. Langa ei se asaza un domn, care o fixeaza cu privirea pe femeie.
In cele din urma, partenerul ei izbucneste: Cata obraznicie!
- Nu vreau sa va deranjez, dar trebuie sa-i cer nevestei cheia de la casa!
Ella79
Ok, am reusit sa mananc. piept de pui la gratar + ardei copt si o felie de paine. Total 3 p.
Sunt in puncteeeeeee!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
still_me
CITAT(peach @ 21-09-2006, 12:08 PM) *

CITAT(still_me @ 21-09-2006, 11:04 AM) *

pardon 3 baby.gif

da da .. ma scuzati ... aveti dreptate doamna .. noi trei lol.gif
anaoi
confirm 3 aratoase
May
Buna dimineatza biggrin.gif

danydulce wow, scrii rar dar si cand scrii mama-mama )).gif. Ma bucur ca ai mai dat un semn de viata, asta imi demonstreaza ca nu ti-au zidit aia picioarele in magazin ca sa nu mai pleci... si-apoi doar dormi acasa, ca in rest tot timpul esti acolo dry.gif . Ce mai face Dirk? cum se simte? cat despre poza aia care ti-a placut tie... mi-a facut-o iubi caci eram intr-un moment de disperare despre care am preferat sa nu vorbesc, dar uite ca zic pana la urma. In ziua in care au venit parintii mei aveam 85.300 kg. Am zis ca saptamana aceea cat stau ei sa nu mai numar, oricum si ei mananca super sanatos asa ca am mancat si eu ca toata lumea. M-am cantarit dupa ce au plecat ei... aproape 91 de kg w00t.gif. Deci nu imi pot explica cum s-a intamplat asta.. sorry.gif. Cum se poate sa ma ingras atatea kg in conditiile in care nu a fost decat o saptamana de mancat altfel. Deci jur ca nu am exagerat cu nimic, nu am mancat decat o feliutza de tort de ziua lu` soacra-mea, in rest cam aceeasi mancare pe care o mancam in mod normal. Poate a fost de vina faptul ca mancam doar dimineatza si seara... iar corpul nu mai lucra toata ziua? Dar... la naiba ca am facut jumatate din Madrid pe picioare in saptamana aia... Oricum eram disperata si ma vedeam oribil de grasa desi iubi imi zicea ca la corp arat la fel.... asa ca mi-a facut poza aia... si m-am mai linistit.. un pic... oricum dezamagirea a fost majora... Azi de dimineatza aveam 88.500 si sper sa recuperez cat mai repede. Saptamana trecuta am tinut WW, iar de saptamana asta am inceput dieta lui Highlight... WW nu mai dadea de 2 luni rezultate la mine, cu tot cu Kk si WP. In alta ordine de idei, nu l-am lasat pe tata-meu sa isi puna cercel nu pt ca nu i-ar fi stat bine, ci pt ca e doar un capriciu pt el de care s-ar fi plictisit repede. Apropo, aici in Spania s-a facut un fel de documentar de catre un canal bine vazut aici, cum ca in toata Spania nu exista nici un mormant al vre-unui chinez, nici unul incinerat la morga, nici unul trimis catre China... si sunt mii de chinezi aici!!! Si au ridicat astia ipoteza cum ca .... si-ar vinde cadavrele la restaurantele chinezesti... unde sunt gatite w00t.gif w00t.gif w00t.gif Domane fereste! Felicitari pt performantza lui Dirk.. a slabit fenomenal!!!

ella felicitari pt master, cand dai de baut? cheer.gif cheer.gif cheer.gif

uka nebunico, vezi poate canti pe la birouri )).gif Sa ne spui daca functioneaza biggrin.gif

gigelus ce e cu tine de scrii asa putin? esti ocupata? blink.gif

pisik falicitari pt gramele in minus.. cat despre cearta voastra... e o perioada cu mult stres,.,,, daca nu lasati fiecare de la voi,... hai ca treceti voi si peste asta pupic.gif

still_me arati super in poze floare.gif

magda bravooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif

deea sper ca micutza ta sa se simta mai bine azi si sa te lase sa te odihnesti putin... eu tot mai vreau copii grin.gif

peach vreau si eu la aratoase naughty.gif

dylly ai vazut pedeapsa de ieri?

Ella79
Maz, sa stii ca la fel am patit si eu cu ingrasatul. Cat timp am fost in vacanta nu am numarat puncte dar nu am facut nici un fel de excese. Am mancat ponderat, cat mai light, mancarea de baza era puiul la rotisor si pepenele rosu. In plus, am facut si o gramada de sport (aquagym, innot, mers mult pe jos, urcat scari numai pe jos etc). Ei bine, cand m-am intors acasa si m-am cantarit..... sorry.gif luasem 6 kg in 6 zile. sorry.gif Inexplicabil, dupa parerea mea.
Am crezut ca se vor duce kilogramele alea, dar nu s-au dus...... asa ca am reinceput WW.
Practic, ce am slabit in 6 luni am pus la loc in 6 zile, fara sa fac excese la mancare.

Eu am trecut peste momentul de depresie cauzat de chestia asta. Dar nu pot sa zic ca am trecut si peste frustrare....
Tulip
May,cum e dieta lui Highlight?
May
ella frustrarea si dezamagirea nu stiu daca or sa treaca vreodata... macar daca as fi mancat ca vaca... sad.gif

tulip dieta lui H este aici decat ca si eu, ca si ea, ne rezumam undeva la 1600 de calorii caci 1000 sunt extrem de putine avand in vedere ca necesarul meu zilnic este de 2000 de calorii.
anaoi
May, tu chiar vrei sa vin pana acolo ???

daconst
Cind va aud,May si Ella,cred ca eu ar trebui sa fiu fericita ca am pus 5kg intr-o luna...dar am si mancat ca disperata.Nu va spun cum cumparam zilnic platouri cu prajituri...de al meu intreba ca iar avem musafiri lol.gif
Dar cam asta mancam zilnic,pe linga mancare si potoale la greu.
Nu stiu de ce a reactionat la voi asa organismu...eu tot zic ca veti da jos mai repede,ca asa se intampla cind te ingrasi asa rapid.Hai capul sus,nu va lasati! pupic.gif
still_me
mercic may .. in poze ce mai arat si eu bine lol.gif lol.gif lol.gif
michelle
Eu tot tind sa cred ca nu sunt kg de grasime ce apare in lus pe cantar. Pai eu daca pun 6 kg pe mine tb sa imi schimb toata garderoba. Asa ca eu zic ca nu aveti de ce sa va ingrijorati give_rose.gif
Eu zic ca important e ca v-ati simtit bine in concedii si ca va incap aceleasi haine dupa.. lol.gif

PS: cantarele s-au stricat.. incercati centimetrul tease.gif

CITAT(still_me @ 21-09-2006, 02:39 PM) *

si eu la fel..
peach
bang.gif
CITAT(daconst @ 21-09-2006, 11:20 AM) *

Tare,Sorina,desi n-am mai avut rabdare sa spui raspunsul si am intrebat-o pe Miha. )).gif

Cine masa m-a pus sa spun bancuri cu soacre sorry.gif sad.gif
suna telefonul la prinz..daca nu e mama e masa..si asa a fost..cica ne.a invitat simbata la masa ca ATENTIE!!! aratam rau cuplu.gif crying.gif bag.gif drag.gif
still_me
miha am incercat io cu centrimentul , tot sfatuita de tine ...deocamdata nici o modificare ,insa eu nu m-am masurat de cand am inceput sa slabesc ,. numai de cand am inceput sa merg la sala ....am rabdare, mai nou beau un ceai pentru digestie ... sa vedem
daconst
CITAT(michelle @ 21-09-2006, 03:40 PM) *

CITAT(still_me @ 21-09-2006, 02:39 PM) *

si eu la fel..

La tine nu-i valabil ca am vazut eu cu ochii mei,na naughty.gif
Pe Geo,inca n-am vazut-o...inca. )).gif

CITAT(peach @ 21-09-2006, 03:42 PM) *

bang.gif
CITAT(daconst @ 21-09-2006, 11:20 AM) *

Cine masa m-a pus sa spun bancuri cu soacre sorry.gif sad.gif
suna telefonul la prinz..daca nu e mama e masa..si asa a fost..cica ne.a invitat simbata la masa ca ATENTIE!!! aratam rau cuplu.gif crying.gif bag.gif drag.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Si mai zici ca nu ai soacra buna... naughty.gif
still_me
pai cica , cand arati rau , trebuie sa te "revigorezi" cu niste cumparaturi .. ce zici , se baga , sa te sponsorizeze o tura ?? w00t.gif
May
dylly fiecare pasare moare pe limba ei, nu? lol.gif hug.gif

still_me nu te-am vazut in realitate ca sa fac comparatia smile.gif give_rose.gif

daconst, miha acum fiecare organism in parte are pasaricile lui si reactioneaza cum vrea el. Si eu, ca si ella am crezut ca se vor duce rapid, dar uite ca nu se duc asa repede. Sunt constienta ca nu sunt 6 kg de grasime, dar 2 tot sunt... in fine, nu disper smile.gif

peach zi-i lui scorpia aia ca tu faci parte din grupul ``aratoaselor``, cum naiba aratati rau? blink.gif Mai avea putin si va facea subnutriti daca remediul ei era sa va invite la masa... de parca voi nu aveti mancare acasa huh.gif

Apropo de centimetru.... o sa ma masor zilele astea sa vad ce s-a modificat de luna trecuta ca acum am baut 1 l de ceai si am burta umflata
anaoi
hm...oare pasarea phoenix de cate ori moare_
still_me
may ... singurul lucru intact la creierul meu este neuronul care stimuleaza simtul umorului ... lol.gif lol.gif .. stai linistita ca nu m-am suparat .. asta daca cumva erai nelinistita lol.gif
May
Pana ii sufla unul in cenusa si nu mai are de unde sa renasca )).gif

Pai geo mi-am dat seama ca glumeai dar nu am vrut sa las nici o urma de indoiala, am zis ca arati bine in poze caci raspunsul meu a venit la ceva distantza dupa ce ai afisat albumul si am specificat ca sa stii la ce ma refer. Daca ziceam doar ca arati bine, credeai ca ma dau la tine grin.gif hug.gif
still_me
si eu care imi faceam iluzii .. tease.gif
hai ca nu stiu ce am ... cred ca de la serviciul asta mi se trage ... vad ca voi vorbiti de lucruri serioase si mie imi fac ochii ca la flypere ... ba ma gandesc la zilele libere care le mai am ..ba la revelion .. gata tac ..
anaoi
nuuuuuuuuuuuuuu. ca dylly se va simti stingher, ca si el tot la drumuri lungi si in locuri indepartate si seylonguri, Mai Tai, etc viseaza
Tulip
cheer.gif cheer.gif Am terminat curatenia! cheer.gif cheer.gif
anaoi
mda..........hai si la mine
still_me
in loc de un mai tai ... mai bine te tai mai .. bucati bucati lol.gif lol.gif .. asta referitot la crocodil , sau dupa caz la soacra

opriti-ma ... sa ma opreasca cinevaaaaaa lol.gif
Ella79
Daconst, Miha, eu am inceput sa cred ca, pana la urma, sunt kilograme de grasime.... Altfel ar fi trebuit sa se duca pana acum....

Dar eu nu ma dau batuta. Sunt incapatanata de fel si am luat-o iarasi pe numarat. Nici de sala nu ma las, ca aia mi-a intrat in obisnuinta.

May, scuze ca mai devreme in loc de May am scris Maz lol.gif lol.gif Era tastatura setata pe limba romana, nu pe engleza si nici n-am recitit ce am scris. Iarta-ma! give_rose.gif give_rose.gif
ina_ceva
Papat...pana diseara mai am struguri si mere, atat huh.gif
Strugurii cu cat ii pctez? 100gr- 1p sau merg pe ideea de incadrare in 200gr?
daconst
CITAT(ina_ceva @ 21-09-2006, 04:31 PM) *

Papat...pana diseara mai am struguri si mere, atat huh.gif
Strugurii cu cat ii pctez? 100gr- 1p sau merg pe ideea de incadrare in 200gr?

Strugurii au puncte multisoare si trebuiesc punctati extra,din pacate. sad.gif
Deci ramai pe varianta 100g-1p.
ina_ceva
doh.gif give_rose.gif
Monic
Vai, ce trupa de vorbarete si betivane suntem )).gif
michelle
De la bautura ni s-a dat drumul la limba tease.gif
soranutza
Radem, glumim ... (continuarea n-o scriu blushing.gif ) dar pe mine chiar m-a apucat cheful de baut. Ce-as mai trage niste cocktailuri acum. naughty.gif
michelle
Stai ca vine dyllymache cu retetele naughty.gif
Ella79
Monic, ce mai faci? Mai e scandal la Budapesta?
anaoi
Dirty Martini
Vodca, Martini, olive juice
Cosmopolitan
Vodca, triple sec, cranberry
Chocolate Martini
Vodca, Martini, lichior de ciocolata
Dry Martini
Vodca, Martini Dry
Blue Moon
Vodca, triple sec, Curacao
Caipiroshka
Vodca, brown sugar, lime
Banana Beat
Vodca orange, banana lichior, frisca
Black Russian
Vodca, Kahlua
White Russian
Vodca, Kahlua, frisca
Bloody Mary
Vodca, tomato juice, Tobasco
Cape Cod
Vodca, cranberry juice
Chi Chi
Vodca, rom, ananas juice, cocos, frisca
Good Mother
Vodca, Amaretto
Grey Hound
Vodca, grapefruit juice
Kamikaze
Vodca, triple sec, lime
[*****] Driver
Vodca, orange juice
Gibson
Gin, Dry Martini
Long Island Ice Tea
Gin, vodca, rom, triple sec, tequila, cola
Gin Fizz
Gin, 7 UP, sirop zahar
Orange Blossom
Gin, Orange juice
Pink Lady
Gin, Florio, frisca, grenadine
Pina Colada
Rom, ananas juice, cocos, frisca
Banana Daiquiri
Rom, banana liquior, lime
Blue Hawaiian
Rom, ananas juice, orange juice, cocos, Blue Curacao
Hurricane
Rom, Amaretto, passon fruit, lime
Rom Punch
Rom, orange juice, ananas juice, grapefruit, grenadine
Planter's Punch
Rom white, Rom black, orange juice, lime
Jamaican Dream
Rom bitter, orange juice, ananas juice, grenadine
Caipirinia
Rom, brown sugar, lime
Marguerita
Tequila, Triple sec, lime, 7 UP
Dirty Mother
Tequila, Kahlua, frisca
Matador
Tequila, ananas juice, lime, 7 UP
Paralizer
Tequila, Kahlua, frisca, cola
Tequila Sunrise
Tequila, orange juice, grenadine
Whiskey Sour
Whiskey, lime, 7 UP
Good Father
Whiskey, Amaretto
John Collins
Whiskey, orange juice, 7 UP
Manhattan
Whiskey , Sweet Vermouth
Waldorf
Whiskey, Ramazotti, Sweet Vermouth
Orgasmus
Whiskey Cream, Amaretto, Souther Comfort
Chill Out
Kahlua, Amaretto, Tequila
Coma
Kahlua, Banana liquior, Sambuca
B 52
Kahlua, Triple sec, Bayle's
Passport
Coniac, Triple sec, Whiskey
Iarba Jamaicana
Rom, scotch, Red Bull, peach juice, cocos
3 G
Gin, Vermouth, banana, cocos, orange juice, frisca
Radler
Bere, 7 UP
[*****]
Bere, cola
Doggy Nose
Bere, gin

Melon Fizz: 30 ml lichior de pepene galben, 120 ml vin spumant brut, sec, sau demisec. Turnaţi lichiorul într-un pahar de sampanie. Adăugaţi vinul spumant. Garnisiţi paharul cu o felie subţire de pepene galben sau de kiwi.

Mimosa: 100 ml. suc de portocale, 100 ml vin spumant sec sau demisec. Într-un pahar, puneţi sucul de portocale şi apoi umpleţi-l cu vin spumant turnat cu grija. Garnisiţi paharul cu o felie subţire de portocală şi cu o cireasă.

Sparkling Margarita: 15 ml triplu sec, 30 ml suc de lamaie natural, 120 ml vin spumant bine racit. Combinaţi ingredientele într-un shaker, agitaţi-le şi apoi turnaţi-le într-un pahar împreună cu cuburi de gheată. Folosiţi un pahar tip cupă pe care să-l garnisiţi cu bucaţi de lamaie. Puneţi sare pe marginea usor umezita a paharului.

Nevada Julep: 15 ml brandy, vin spumant , 1 linguriţa sirop de zahăr, frunze mentă. Pe fundul unui pahar pisaţi frunzele de mentă în siropul de zahăr. Puneţi multe cuburi de gheaţa. Adaugaţi brandy şi apoi umpleţi paharul cu vin spumant. Garnisiţi paharul cu frunze de mentă.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.