Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ramonavlas
Ce de lume............... Asa imi place, sa vin de la servici si sa va citesc in timp ce mananc. Am terminat de mancat asa ca....... TAM TA TA!!!!!!!!!!!
Descarc acum pozele cu masina. Dar sa va explic intai. Masina gri e acelasi model, cea care era in parc atunci cand m-am dus sa imi aleg masina. Cea rosie e a mea, pozata din balcon, de la etajul 3, acum 5 minute.
Hai ca va anuntz cand am terminat de pus pozele pe yahoo.
Monic
Si eu as bea ceva, orice ca nu-s mofturoasa, doar sa fie dulce. wink1.gif
Ella, inca mai tine Carnavalul la noi, dar eu zic ca poti veni linistita, ziua e liniste, noaptea e balamuc grin.gif
ramonavlas
GATA ALBUMUL (se numeste Mashinutza)...sunt doar 3 poze, dar promit ca voi mai face.........
Monic
Ramona, e o bijuterie! w00t.gif
Ella79
Dylymache, eu sunt la birou inca, ai mila!!! lol.gif La cat de stresata sunt asa as trage o bauta de 3 zile..... sa uit de toate durerile mele.

Monic,
o fi liniste ziua, dar nu ma risc... N-as vrea sa nimeresc in mijlocul evenimentelor si sa mi-o iau pe cocoasa din gresala. Mai bine stau acasa la mine.

Ramona, ce bine de tine ca ai ajuns deja acasa. Azi vreau si eu sa plec la 16:30 pt ca la 18:00 intentionez sa fiu la sala.

Mai stie cineva ceva de Himere? Tot nu si-a reparat PC-ul?
still_me
super masina ramona .... imi place mult ... e fitzoasa
anaoi
ha. eu am meditatii azi............ca trageam o bauta
ina_ceva
Superba masina!!!Poate ne iei si pe noi la o plimbare tease.gif
michelle
Treci pe la toate sa ne plimbi biggrin.gif
anaoi
he,he,he.si o plimbare dina aia.....
koeln..bucuresti si retur
ramonavlas
Normal Dilly, cum credeai ca o sa las pe cineva pe dinafara????
Multumesc fetele de aprecieri. Si mie imi place mult mashina, dar nu imi place ca toata lumea se uita dupa ea. Maine, daca e vreme buna, o sa fac poze cu ea si decapotata. Arata mult mai bine.........mie imi place mai mult.......

Mda, vara am avut Jeep, acum ca vine iarna mi-am luat decapotabila... )).gif
ramonavlas
Ma duc sa spal un covor, ca parca vrea sa iasa soarele... )).gif
Apoi fac baie, masti pe par si fatza, pensat.

Sa va spun un "secret". Sambata, ca atunci e ziua de cantar.....presimt ca voi schimba ticker-ul yahoo.gif
May
ella stai mai linistita... sau sa te fac sa te duci la ``Iarta-ma`` sa ma fac si eu cu un buchet de flori? )).gif

ramo nu ti-ai luat decat masina visurilor mele... acum da-mi voie sa imi bag unghia in gat grin.gif

Eu nu pot sa beau alcool, nu ca nu am voie, pur si simplu nu pot... daca iau o gura e bine... si iubi e la fel.. nu suntem in stare sa bem 100 gr de vin impreuna doh.gif dar lasa ca e mai bine asa rolleyes.gif
daconst
Ramona e betoana,masinutza....ca sa intelegi ce vreau sa spun! )).gif
Sper ca nu o lasi in fata blocului...ca tare mi-ar fi mila de ea,la cum arata. sad.gif
michelle
Ramona tin pumnii la cantar sambata. Cred ca o sa ma cantaresc si eu tot atunci.. sper sa nu fi sarit (cu prea mult) de 50kg biggrin.gif

Pisik
Am mancat si eu acum juma de ora, sunt chiauna efectiv, nu mai pot, imi vine sa plang de oboseala; am tinut-o numai in sedinte, feedback-uri, mailuri, am biroul full de afcturi si hartii, vreo 10 mailuri si vreo 5 documente excel deschise. Sunt cam varza
In afara de ardeiul umplut si felie de paine am mancat si un ciorchine destul de maricel (de fapt 2 mai mici) de struguri ceasla, primii si cred ca singurii pe anul asta. cat sa punctez?
ramonavlas
Daconst, din pacate o tzin in fatza blocului pt ca m-am luat apartament in centrul orashului si nu sunt garaje........

Am terminat un covor de spalat. Vad ca am spor, mai spal unul, ultimul!!!!!!!
Tulip
Ramo,super masinuta! cheer.gif Nici sa nu te miri ca s uita lumea dupa ea!
still_me
dylly va saluta din mers ...
si eu voi pleca in 10 minute , so .. seara plcuta copii , sa fiti cuminti
michelle
Strugurii sunt 1p/100g.

Si eu o tai acasa acus.. mi-ati facut o pofta de struguri..mm
ramonavlas
cheer.gif Am terminat si al doilea covor. Gata!! Fug sa fac o baie si apoi sa imi duc mashinutza la spalat. A venit si soarele intre timp......... cheer.gif

Dilly, Still_me, Michelle, o dupa-masa placuta.......
Ella79
Eu am ajusn deja acasa. Mananc ceva usor si fuguta la sala! cheer.gif cheer.gif

Ramona, e suuuuuuuuuper masina!! Si modelul si culoarea!! Sa o stapanesti sanatoasa! Vezi sa nu te plimbi cu ea decapotata la iarna, da? )).gif )).gif
Pisik
tocmai am aflat ca seful cel nou nu agreaza plata orelor suplimentare pe motiv ca in Marketing nu exista munca normata ci munca creativa mad.gif bullshit! adica eu stau pana la 8 la servici si vin si sambata cand eu ma marit in 3 sapt si el zice ca nu e mnca normata; la mii de euro salariul, cerd si eu! Ce nervi am! asta in conditiile in care toata compania plateste ore! toate departamentele!
ramonavlas
Hm...putzina activitate pe aici. Ella, am intzeles "sfatul", Mersi mult..... pupic.gif
Asa, deci cand v-am scris ca merg sa fac baie, m-a sunat vara-mea sa iesim la un suc ca a dat si soare;e. Am fost la suc (a se citi apa) si apoi sa imi spal masina. Bineintzeles ca atunci cand am scos masina de la spalatorie.a inceput ploaia..... mad.gif Si eu am si covoarele pe balcon la uscat............

Pisik, nashpa sheful tau,, merita box.gif
Mihaella
buna
am aparut si eu
azi am fost sa ma inscriu la scoala..... la o mica plimbare prin oras si bineinteles ca am si mancat tot in oras bang.gif bang.gif

sa va spun ce am mancat azi :

cafea 1
o portie de cartofi prajiti 7
un carnacior mic 7
maioneza 2.5
1 para 0

total 16.5 din 19
Ella79
Gata, am venit de la sala unde m-a muncit antrenoarea de acum imi tremura genunchi. Fac o baie si ma bag in pat sa citesc o carte.
Acum citesc "Diavolul se imbraca de la Prada" si e suuuper.

Mihaella, 50 de abdomene pedeapsa!
Pisik, pentru seful tau avem box.gif
ramonavlas
Mihaella, lasa ca recuperezi tu. Macar te-ai saturat?Nu am mai mancat cartofi prajitzi de vreo 2 ani. Mi-ai facut o pofta......
Monic
CITAT(Ella79 @ 21-09-2006, 06:39 PM) *

Gata, am venit de la sala unde m-a muncit antrenoarea de acum imi tremura genunchi. Fac o baie si ma bag in pat sa citesc o carte.
Acum citesc "Diavolul se imbraca de la Prada" si e suuuper.

Ella, cine a scris-o?
Tocmai caut o carte buna.

Eu azi am mancat saorma cu orez blushing.gif neo.gif
Ella79
Lauren Weisberger.

Dar nu e tocmai ceea ce eu as numi "o carte buna". E mai degraba o carte usurica, haioasa, de vacanta, buna de citit cand ai chef sa uiti de cotidian. Citesti si te amuzi, nu trebuie sa mai si gandesti. )).gif E o carte pentru femei, prietenul tau probabil ca n-o va aprecia de nici o culoare.
Din aceeasi categorie sunt si cartile lui Sofie Kinsella. Eu am citit in vara asta "I love shopping", "La cumparaturi in rochie de mireasa", "La cumparaturi la New York" si Lauren Weisberger - "Vreau sa fiu VIP". Toate mi-au placut
Babuinul meu rade de mine cand ma vede ce citesc. Zice ca sunt in epoca "citesc pt a fi inculta". lol.gif lol.gif

Monic
aaaaaaaaaa w00t.gif
exact ce-mi trebuie floare.gif
Eu citesc la job, ca nu prea am de lucru
ramonavlas
M-am mentinut si azi si in puncte si in dieta pe care o tzin acum. Iata meniul meu de astazi:
- 2 toast - 2;
- 4 wasa - 2;
- 200 gr sunca slaba - 5;
- 30 gr branza de vaci diet. - 0.6;
- 2 oua - 4;
- 2 Campofrio - 3.2;
- fructe+legume - 1.
Total 17.8 din 22. cheer.gif

Sunt tare...........a patra zi fara nici o abatere si...si cu puncte puse pt WE, pe care sper sa nu le consum......
May
ella eu am vazut recent un film cu acelasi nume si mi-a placut f mult... poate cand ai timp faci un rezumat la ce ai citit pana acum... sa vad daca vorbim despre acelasi lucru... sau mai bine iti zic eu despre ce e filmul si tu zici daca si cartea e asa. Deci, filmul este despre o tipa care nu reuseste sa se angajeze ca si jurnalista ( parca ) si se angajeaza ca secretara la o casa de moda. Bineinteles ca nu avea nici o treaba ea cu moda si chiar radea cu prietenii ei de patroana care era o fandosita, dar cu timpul a realizat ca mai bine se alatura patronei decat sa fie impotriva ei. Asa ca s-a dus si s-a stilizat putin si a devenit la fel de sučrficiala ca cele de care odinioara facea mistho. Gata ca nu mai povestesc ca poate tu nu ai ajus aproape de sfarsit .... e aceasi chestie pana acum?
Ella79
Da, e exact aceeasi chestie.
Stiu ca s-a facut si film dupa cartea asta, dar inca nu a ajuns in Romania.
Intr-adevar, nu am ajuns asa de departe cu cartea asa ca bine ca nu mi-ai dezvaluit finalul. )).gif

Bravo Ramona!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
May
Wow, atunci o sa iti placa super mult si cartea si filmul. E ceva soft si amuzant, care te relaxeaza dupa o zi de munca. Eu l-am luat de pe net, la sfatul lui frate-meu grin.gif asa ca nu stiu daca este inca in cinematografele din Ro... cred ca nici aici nu a aparut

ramo sigur schimbi tickerul curand cheer.gif
ina_ceva
Filmul va rula saptamana viitoare sau cealalta la cinema pro.
Ella79
CITAT(ina_ceva @ 21-09-2006, 08:46 PM) *

Filmul va rula saptamana viitoare sau cealalta la cinema pro.

Multumesc Ina. pupic.gif O sa merg sigur sa il vad.

Eu am iesit rapid din cada pt ca era apa doar putin calduta. Urasc toamna si RADET-ul! devil.gif devil.gif
ina_ceva
Un tip isi savureaza berea intr-un bar. Din dorinta de a conversa, se apleaca spre femeia solida de langa el si ii spune:
- Vrei sa auzi un banc trasnet cu blonde?
Cu o voce ragusita ea ii raspunde:
- Pana sa apuci sa spui bancul, cred ca ar fi bine sa clarific cateva detalii: sunt blonda, am 1.80, 88 kg si sunt campioana balcanica la judo. Blonda de langa mine are tot 1.80, 78 kg si este ofiter de aviatie. Cea care sta langa ea are 1.85, 85 kg, este halterofila si, ai ghicit deja, este tot blonda. Ei bine, acum mai vrei sa ne spui bancul acela cu blonde?
Omul sta ceva timp si se gandeste.
- Nu prea, spune el. N-am chef sa explic poanta de trei ori.
Eu.
CITAT(Pisik @ 21-09-2006, 05:50 PM) *

tocmai am aflat ca seful cel nou nu agreaza plata orelor suplimentare pe motiv ca in Marketing nu exista munca normata ci munca creativa mad.gif bullshit! adica eu stau pana la 8 la servici si vin si sambata cand eu ma marit in 3 sapt si el zice ca nu e mnca normata; la mii de euro salariul, cerd si eu! Ce nervi am! asta in conditiile in care toata compania plateste ore! toate departamentele!

Pisik, asa faceam si eu, ca tine, doar ca nu mergeam samabata la servici....uita insa naiba de mine la birou.in plus, la noi nimanui nu i se platesc orele suplimentare mad.gif
asa ca, dupa cateva luni de surmenaj, am ajuns sa imi bag picioarele si la ora 18, cel mai tarziu 18.30 "rup usa" lol.gif si am acelasi salar ca inainte grin.gif
Mihaella
si uite asa mi-ati adus aminte ce ma framantam cand aveam servici
ce ti-e si cu sefii astia wub.gif
ramonavlas
Si uite asa ma bucur din ce in ce mai mult ca sunt propriul meu shef.
May
Si uite asa ma bucur din ce in ce mai mult ca sunt somera lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ella79
Si uite asa imi vine sa fac un copil ca sa stau si eu acasa macar cateva luni, dar sa-mi si pastrez serviciu. lol.gif lol.gif lol.gif
Eu.
CITAT(Ella79 @ 21-09-2006, 09:19 PM) *

Si uite asa imi vine sa fac un copil ca sa stau si eu acasa macar cateva luni, dar sa-mi si pastrez serviciu. lol.gif lol.gif lol.gif

la noi, daca ramai insarcinata, iti poi lua adio de la job mad.gif nu te mai ia nici naiba inapoi
Monic
eu zici ca n-am sef
Lucrez singura intr-un birou imens(ca colega a plecat de 3 luni), iar sefii vin o data pe saptamana si stau 5 minute, si atunci in celalalt birou. Parca le e si jena sa vina sa ma `deranjeze` sau sa intrebe cate ceva.
Daca am probleme le rezolv prin messenger cu colegele din America sau cu tehnicianul care lucreaza de acasa. Salariul mi-l primesc pe card. Asa ca n-am de ce sa ma plang, doar de ascetism si de plictiseala. Faza rea e ca lucrez de la amiaza pana seara sad.gif
Ella79
CITAT(Eu. @ 21-09-2006, 09:23 PM) *

CITAT(Ella79 @ 21-09-2006, 09:19 PM) *

la noi, daca ramai insarcinata, iti poi lua adio de la job mad.gif nu te mai ia nici naiba inapoi

Daca ai carte de munca n-are voie sa faca asta. Conform Codului Muncii trebuie sa iti pastreze exact locul de munca. Nu te poate nici macar muta pe alta functie. Poate doar sa angajeze temporar pe cineva in locul tau. Daca nu respecta asta il poti da in judecata. Stiu multe cazuri si toate au castigat procesele.
Monic
Si eu vreau un BB baby.gif si-mi bag piciorul in job
Primesc 3 ani ajutor si pe urma imi caut altceva...
Eu.
CITAT(Ella79 @ 21-09-2006, 09:25 PM) *

Daca ai carte de munca n-are voie sa faca asta. Conform Codului Muncii trebuie sa iti pastreze exact locul de munca. Nu te poate nici macar muta pe alta functie. Poate doar sa angajeze temporar pe cineva in locul tau. Daca nu respecta asta il poti da in judecata. Stiu multe cazuri si toate au castigat procesele.

da, ella, stiu codul muncii....daaar mai stiu ca sunt si metode sa te faca sa iti doresti sa pleci(si, crede-ma, sunt asi la faza asta)....in plus, sefii mei sunt avocati lol.gif
Mihaella
poate sa ma jute cineva sa-mi pun ticker-ul?
Eu.
CITAT(Mihaella @ 21-09-2006, 09:38 PM) *

du-te pe www.tickerfactory.com si acolo urmaresti pas cu pas ce ti se cere.
alegi weight loss, apoi iti selectionezi "banda" e care o vrei, apoi dai next, iti alegi ticker slider-ul; dai next, selectionezi kg in loc de pounds, weight in loc de weight loss, iti introduci datele referitoare la greutate.dai next si iti va aparea ticker-ul.copiezi codul bb de sub el si ii dai paste in contul tau la editare semnatura.
trebuie sa arate cam asa :
Imagine

ai inteles ceva? blushing.gif
ramonavlas
CITAT(Mihaella @ 21-09-2006, 09:38 PM) *

Dai click pe un ticker de-al nostru, indiferent care si iti faci unul singura. Itzi explica acolo pasii. Cand e gata, copiezi casuta unde scrie BBCode si dai paste la profil , semnatura. Sper ca am explicat corect si mai ales ca ai intzeles.........

lol.gif Eu, am explicat aproape in acelasi timp. Sa speram ca intzelege Mihaella ceva.........
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.