Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
anaoi

recompensa ca ati rezistat pana acum

PARADISO

Ingrediente: cantitate: 5 portii
30 ml gin
20 ml Brandy de caise
100 ml suc natural de portocale
1 felie de portocala nestoarsa
cuburi de gheata

Mod de preparare: timp de preparare maxim: 15
timp de gatire maxim: 30
Se scutura bine intr-un shaker ginul, brandy si sucul de portocale cu gheata si se toarna intr-un pahar inalt, fara picior. Dupa preferinta, se orneaza cu o felie de portocala.

Imagine

sau

Blue Hawaian
30 ml rum
70 ml curacao albastru
30 ml triple sec
suc de ananas
Se agita ingredientele cu gheata viguros.Se toarna intr-un pahar tip hurricane cu gheata.Se
complecteaza cu sucul de ananas dupa care se amesteca bine.Se orneaza cu un sfertde felie
de ananas si cu o cireasa de cocktail.
Poate fi facut si intr-un robot mixer.

Imagine

Pisik
mersi fetelor, dupa calculele danutei ar fi 1p, dar pt siguranta le voi pune cu tot cu sosul lor 4p in loc de 5 cat pusesem eu initial; poate e mult, dar mai bine sa fie acoperitor
michelle
Sorina, uite sa iti faci o idee
Imagine
Imagine
Imagine
honey79
PET RULES

To be posted VERY LOW on the refrigerator door - nose height.

Dear Dogs and Cats,

The dishes with the paw prints are yours and contain your food. The
other dishes are mine and contain my food. Please note, placing a paw
print in the middle of my plate and food does not stake a claim for it
becoming your food and dish, nor do I find that aesthetically pleasing in
the slightest.

The stairway was not designed by NASCAR and is not a racetrack.
Beating me to the bottom is not the object. Tripping me doesn't help because
I fall faster than you can run.

I cannot buy anything bigger than a king sized bed. I am very sorry
about this. Do not think I will continue sleeping on the couch to ensure
y our comfort. Dogs and cats can actually curl up in a ball when they
sleep. It is not necessary to sleep perpendicular to each other
stretched out to the fullest extent possible. I also know that sticking tails
straight out and having tongues hanging out the other end to maximize
space is nothing but sarcasm.

For the last time, there is not a secret exit from the bathroom. If by
some miracle I beat you there and manage to get the door shut, it is
not necessary to claw, whine, meow, try to turn the knob or get your paw
under the edge and try to pull the door open. I must exit through the
same door I entered.

Also, I have been using the bathroom for years -- canine or feline
attendance is not required.

The proper order is kiss me, then go smell the other dog or cat's
butt. I cannot stress this enough!

To pacify you, my dear pets, I have posted the following message on
our front door:

To All Non-Pet Owners Who V isit & Like to Complain About Our Pets:

1. They live here. You don't.
2. If you don't want their hair on your clothes, stay off the
furniture. (That's why they call it "fur"niture.)
3. I like my pets a lot better than I like most people.
4. To you, it's an animal. To me, he/she is an adopted son/daughter
who is short, hairy, walks on all fours and doesn't speak clearly.

Remember: Dogs and cats are better than kids because they:
1. Eat less
2. Don't ask for money all the time
3. Are easier to train
4. Normally come when called
5. Never ask to drive the car
6. Don't hang out with drug-using friends
7. Don't smoke or drink
8. Don't have to buy the latest fashions
9. Don't want to wear your clothes
10. Don't need a gazillion dollars for college, and...
11. If they get pregnant, you can sell their children.

May
Neatza biggrin.gif

ina super poze!! le-am vazut de aseara si am visat ca sunt la munte.... pe bune!!!! lol.gif

peach cum a fost cu socrela? naughty.gif

ramo ce dieta tii? ca eu am vazut ca numeri blink.gif
peach
merci fetele..si eu tot la step aerobic ma gindeam dar nu eram sigura hug.gif

Miha vreau sa ma duc la sala ..acasa deja nu ma prea trage sa fac

La socrela merg maine sa ma hraneasca ..saraca ..ca arat tare rau (asta cu aratatul rau vine de la cumnatamea)
daconst
CITAT(daconst @ 22-09-2006, 12:38 PM) *

CITAT(michelle @ 22-09-2006, 12:36 PM) *

Eu stiam ca 120 g fierte sunt 2p...

Cum??? ohmy.gif
Nu mey,120g nefierte....si pe urma le lasi la umflat.Pai iti dai seama cite puncte au dupa ce se imbiba cu apa?Nu e logic. blushing.gif

Cred ca m-am incurcat eu,Pisik...se pare ca Miha are dreptate.120g nefierte.Ma mai documentez sau poate ne zice Dany,mai sigur. huh.gif
Oricum paste pina la saturatie sunt 4p iar cele integrale 3p.Deci mai bine punctezi mai mult,decit sa te incurci.
ina_ceva
Doi orbi merg la cinema. Primul il intreaba pe al doilea:
-Ba, tu vezi ceva?
-Nu.
Dup-aia il intreaba al doilea pe primul:
-Tu vezi ceva?
-Nu.
-Atunci, hai sa mergem mai in fata.

Trei studenti, inaintea unui examen, se inteleg asupra ordinii de intrare. Cel mediocru intra primul. La iesirea din examen, ceilalti il intreaba:
-Ei, cum a fost?
-Ca o discutie de la profesor la student!
Intra apoi studentul bine pregatit.
-Cum a fost?
-Ca o discutie de la profesor la profesor!
La sfarsit, intra si cel mai slab si sta inauntru o ora. Cand iese, ceilalti il intreaba:
-Cum a fost?
-Ca o discutie de la preot la preot ! El intreba, eu imi faceam cruce, eu ii raspundeam, el isi facea cruce...

Culmea speriatului: sa sperii un strut pe ciment.
Eu.
ina, foarte frumoase pozele tale. esti frumusica foc si ai un par superb floare.gif
ina_ceva
merci blushing.gif give_rose.gif
still_me
bravo sorina ......... cheer.gif cheer.gif cheer.gif ... eu fac de toate .. si step si step aero , mai putin cu tae boul ca nu stiu miscarile si asta ma enerveaza la culme .... cuplu.gif
daconst
CITAT(still_me @ 22-09-2006, 01:21 PM) *

bravo sorina ......... cheer.gif cheer.gif cheer.gif ... eu fac de toate .. si step si step aero , mai putin cu tae boul ca nu stiu miscarile si asta ma enerveaza la culme .... cuplu.gif

Cum asa???sa dai cu pumnii nu stii?Tocmai asta? lol.gif
Mie-mi placea maxim. devil.gif
still_me
pai dana ,antrenoarea de tae , e o mica vedeta ca are emisiune pe b1tv , dimineata , si o stie toata lumea , si e o ingramadeala la ea la ora ., numa ca sa ... box.gif , si toata lumea stie miscarile ..eu sunt cam in contratimp .. de-asta nu-mi place .. plus ca nu mi se pare ca ma ajuta ff tare la slabit .. rolleyes.gif ..
Mihaella
Neatza fetelor

la mine este o zi senina si frumoasa..... cred ca o sa stau putin la plaja
abia imi beau cafelutza
sper ca astazi sa stau in puncte asa ca voi prepara niste andive in sunca
still_me
de unde ieri am avut 30pct .... azi am 15....sa vedeti ce ling io peretii de foame sorry.gif ..ca nici macar de dim nu am mancat decat o banana (nu-mi era foame ) ...
MagdaC
Sill_me, sa nu-mi zici ca mergi la Indra Gym si faci tae bo cu miki, ca lesin acilea pe jos )).gif
Pisik
CITAT(still_me @ 22-09-2006, 12:29 PM) *

de unde ieri am avut 30pct .... azi am 15....sa vedeti ce ling io peretii de foame sorry.gif ..ca nici macar de dim nu am mancat decat o banana (nu-mi era foame ) ...

geo, ce ai papat de 30p?
still_me
lesina magda ....pentru ca acolo merg ... hai zi-mi ca mergi si tu acolo .. nu de alta da sa lesin si io grin.gif
MagdaC
CITAT(still_me @ 22-09-2006, 12:31 PM) *

lesina magda ....pentru ca acolo merg ... hai zi-mi ca mergi si tu acolo .. nu de alta da sa lesin si io grin.gif

Pai am fost !!!! N-am mai mers in ultima vreme, de lene. Dar e la 2 pasi de unde stau, trec in fiecare zi prin fatza salii )).gif
Poate vin si eu daca gasesc companie....
still_me
pisik, chiar vrei sa afli?.. am mancat cartofi prajiti .. ciorba de burta , o cioco mica cu rom , niste paleuri ... putintele , nu multe .. si vrei sa-ti spun ca azi dimineata imi arata cantarul mai putin ?....nu dati prea tare , pentru ce am scris mai sus rolleyes.gif blum.gif

hai magda , si ne vedem acolo ..io sper sa ajung azi
Pisik
CITAT(still_me @ 22-09-2006, 12:34 PM) *

pisik, chiar vrei sa afli?.. am mancat cartofi prajiti .. ciorba de burta , o cioco mica cu rom , niste paleuri ... putintele , nu multe .. si vrei sa-ti spun ca azi dimineata imi arata cantarul mai putin ?....nu dati prea tare , pentru ce am scris mai sus rolleyes.gif blum.gif

noroc ca ma simt putin rau, ca altfel innotam in tastatura pana acum )).gif
Cred ca in curand tin si eu wendy, numai de dragul zilei cu 30 p grin.gif
still_me
da micuta ...da si cand ai 15 pct sorry.gif .. te ia mama gaia cat ceai bei .. ca io asa fac ...
nusarich
fetelor, eu inot la greu... peste vreo jumatate de ora poate reusesc si eu sa mananc de pranz, pana atunci sper sa-mi treaca "mirosul" de cartofi si alte alea insirate pe acolo...

still_me, de ce nu mananci ceva cu puncte putine, fructe, legume, ceva "usor", daca tot ai asa putine puncte... poti sa mananci chiar si cartofi (dar fierti sau piure)
michelle
Din 15p poti manca 3 mese "copioase"..
Cum a zis si Nusa, poti papa niste piure cu gratarel si salata.. Sau paste cu ton si ceapa.. Sau dac anu iti place tonul, cu carne slaba si sos de rosii sau 1 lg smantana
Pisik
CITAT(still_me @ 22-09-2006, 12:43 PM) *

da micuta ...da si cand ai 15 pct sorry.gif .. te ia mama gaia cat ceai bei .. ca io asa fac ...

Eu de 2 sapt mananc in majoritate de 11-13 pcte, doar marti am papat de 17 si ieri de 16, deci nu ar fi o mare noutate pt mine. In schimb, ziua de 30...yummmyyyyyyyyyy
Dar, nu, trebuie sa fiu cumintica, sa nu mai visez la prostii, ca am zis ca iar incerc regimul Ramonei, macar 3 zile si la asta nu e cu puncte multe grin.gif
In schimb in week-end poate ma rasfat si eu cu ceva, macar de o parte din pnctele economisite ca am peste 10; a, mi-am luat un borcanel de finetii si intentionez sa imi fac celebra banana cu crema de cioco, ca stiu ca de mult tanjesc dupa ea.... blum.gif

CITAT(michelle @ 22-09-2006, 12:52 PM) *

Din 15p poti manca 3 mese "copioase"..
Cum a zis si Nusa, poti papa niste piure cu gratarel si salata.. Sau paste cu ton si ceapa.. Sau dac anu iti place tonul, cu carne slaba si sos de rosii sau 1 lg smantana

Ideea e sa si stai acasa sa le poti face
daconst
Geo,eu ziua cu 15p o fentam cu o oala de ciorba de zarzavaturi si fasole verde sau o cratita de ghiveci.Asa eram mereu satula cu putine puncte. )).gif
Deea
CITAT(Ella79 @ 21-09-2006, 07:39 PM) *

Acum citesc "Diavolul se imbraca de la Prada" si e suuuper.

daaa... super carte. A aparut si filmul, inca n-am gasit subtitrarea si nici nu m-am uitat la el ca n-am avut timp...deci nu stiu daca e la fel de bun sau nu ca si cartea.
daconst
Am uitat sa-ti spun ca incepeam saptamana de marti si imi pica ziua cu 30p sambata,cind ma desfatam cu de toate. cheer.gif
nusarich
pai pisik, daca stai acasa s-ar putea sa apara si alte tentatii... dar daca poti sa-ti faci pachetul de seara e mai bine. sau daca ai posibilitatea sa mananci undeva la cantina sau chiar si in oras, dar unde nu ai prea multe tentatii, iarasi e bine.
Deea
CITAT(still_me @ 22-09-2006, 12:28 PM) *

pai dana ,antrenoarea de tae , e o mica vedeta ca are emisiune pe b1tv , dimineata , si o stie toata lumea , si e o ingramadeala la ea la ora ., numa ca sa ... box.gif , si toata lumea stie miscarile ..eu sunt cam in contratimp .. de-asta nu-mi place .. plus ca nu mi se pare ca ma ajuta ff tare la slabit .. rolleyes.gif ..

ha, te-am prins, te duci la Miki smile.gif .... ce daca nu stii miscarile nici eu nu le stiam si ma asezam fix langa ea ca sa vad mai bine... le luam fata la fitzoase lol.gif ... alea care vin in cele mai scumpe echipamente de pe pizata si cu tencuiala de juma de metru pe fata...brrr... ma enerveaza ca se cred miezu...
michelle
Pisik, eu imi gateam inainte de cu seara: legume, paste, cartofi etc.
Acum sunt mai lenesa, iau ce apuc rapid dimineata.. Am noroc cu rosii, ardei si branza, asta ma salveaza mereu. Nu mai zic cati struguri am azi la mine biggrin.gif
Deea
CITAT(MagdaC @ 22-09-2006, 12:33 PM) *

CITAT(still_me @ 22-09-2006, 12:31 PM) *

Pai am fost !!!! N-am mai mers in ultima vreme, de lene. Dar e la 2 pasi de unde stau, trec in fiecare zi prin fatza salii )).gif
Poate vin si eu daca gasesc companie....

lol.gif acum am citit....eu tot la ea mergeam anul trecut si o sa revin cat de curand cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pisik
ce detest eu principiul asta taranesc al reciprocitatii: daca eu nu m-am dus la X la nunta nici X nu vine la mine; anul trecut a avut nunta avrul meu, baiatul fratelui lui tata; nu m-am putut duce pt ca lucram, eram la salonul auto; s-a dus doar tata; in consecinta la mine vine doar unchiu, fara cei 2 verisor; mi se apre urat principiu asta dinte pt dinte, pt ca eu chiar vroiam sa ma duc de placere, nu de obligatie, dar am lucrat de la 8 pana la 8 seara, zilnic, si era ultima zi de aslon, duminica...ma rog, scuzati off-topic, dar trebuia sa ma descarc si unde, daca nu la prietenele mele de suflet? hug.gif
Deea
CITAT(Pisik @ 22-09-2006, 01:18 PM) *

ce detest eu principiul asta taranesc al reciprocitatii: daca eu nu m-am dus la X la nunta nici X nu vine la mine; anul trecut a avut nunta avrul meu, baiatul fratelui lui tata; nu m-am putut duce pt ca lucram, eram la salonul auto; s-a dus doar tata; in consecinta la mine vine doar unchiu, fara cei 2 verisor; mi se apre urat principiu asta dinte pt dinte, pt ca eu chiar vroiam sa ma duc de placere, nu de obligatie, dar am lucrat de la 8 pana la 8 seara, zilnic, si era ultima zi de aslon, duminica...ma rog, scuzati off-topic, dar trebuia sa ma descarc si unde, daca nu la prietenele mele de suflet? hug.gif

hug.gif
Draga mea... am auzit ca se practica sa pastrezi o lista cu cat a dat fiecare ca sa stii cat dai si tu la nunta.... de asta ce zici?
wacko.gif
soranutza
Am fost si eu o data la step aerobic si am fost total pe langa. Reuseam sa fac miscarile de baza, alea cu sus jos, lateral si in spate. Dar cand incepeau cu miscari de dans, rotiri, batut din palme si mai stiu eu ce eram pierduta. Cred ca la final nu facusem decat jumatate din toate exercitiile.

Plus ca alea acolo toate-s niste slabe, nici nu-mi vine sa ma duc doh.gif
still_me
ma incadrez si eu in 15pct .. am mancat supa de puisor , cu salata de leguminoase , si mamliga .... care mie imi place multtttt de tot , cu 2 linguri de smantana .. iamyyy .. bun de tot
Ella79

Eu acum as manca si scoarta de copac la cat de foame imi e. Si da, as manca un kil de ciocolata ca sa-mi mai ridic moralul si sa-mi creasca speranta de viata. lol.gif
still_me
e lasa sorana .. ele sunt slabe ... si tu frumoasa .. tu slaba o sa ajungi cu efort .. da' ele frumoase ... nema .. neam .. pururi ... wink1.gif
Pisik
CITAT(Deea @ 22-09-2006, 01:27 PM) *

hug.gif
Draga mea... am auzit ca se practica sa pastrezi o lista cu cat a dat fiecare ca sa stii cat dai si tu la nunta.... de asta ce zici?
wacko.gif

Ce sa mai zic, nu mai zic nimica, ca ma lasa masca toate "obieciurile" astea; stiu si de faza cu notatul in dreptul fiecarei familii cat a dat si de faza cu stabilitul sumei pe care o lasi in functie de cat de frumoasa a fost nunta sau cat dau cei de la masa ta, etc., etc., etc....
Eu stiu ca dau cat imi face placere, cat pot, etc. Doar la ultima nunta am dat la fel cu prietena mea, pt ca luasem un cadou comun, eram amandoua bune prietene cu mireasa si ea avea niste proble financiare si dat fiind egalitatea nu am vrut sa o pun intr-o situatie nasoala; dar in rest, no way de asa ceva!
nusarich
bine le-ai zis, geo!

ella, iar esti in sedinte?
Ella79
CITAT(nusarich @ 22-09-2006, 01:47 PM) *

bine le-ai zis, geo!

ella, iar esti in sedinte?

Eu sunt intr-o permanenta sedinta, n-ai vazut asa eficiemnta pe capul meu! Sa se termine naibii odata si ziua de azi si sa dorm si eu ca omul!.
Nu mai zic ca vremea asta ma dispera pur si simplu. Imi clantane dintii de frig si as manca non stop.

anaoi
ha..........lui dylly nu ii e nici frig nici foame, dar un somn, de moare
soranutza
CITAT(still_me @ 22-09-2006, 12:42 PM) *

e lasa sorana .. ele sunt slabe ... si tu frumoasa .. tu slaba o sa ajungi cu efort .. da' ele frumoase ... nema .. neam .. pururi ... wink1.gif

pupic.gif floare.gif
Ella79
HA! am atacat orezul expandat! 30 kcal felia de 8 grame. dance3.gif dance3.gif dance3.gif
verona
hug.gif hug.gif lol.gif yahoo.gif si eu trebuie sa beau multa apa ca sa elimin nisipul la rinichi,la multi ani fratelui tau,eu va doresc succes la slabit,o zi superba cheer.gif
nusarich
CITAT(Ella79 @ 22-09-2006, 01:58 PM) *

HA! am atacat orezul expandat! 30 kcal felia de 8 grame. dance3.gif dance3.gif dance3.gif

mai am si eu niste feliute (vreo 5), a cate 0.5p/felie, vrei sa ti le trimit?
anaoi
pa fetel. we placut. pe luni
bubbles
buna ziua ... ce mai faceti/
pupic.gif
Pisik
CITAT(anaoi @ 22-09-2006, 02:35 PM) *

pa fetel. we placut. pe luni

Deja pleci Dyllisor? ai vineri scurta? ce bine....eu pe baricade...inca..si ceasul se misca rgeu, f f greu.... sad.gif

CITAT(bubbles @ 22-09-2006, 02:37 PM) *

buna ziua ... ce mai faceti/
pupic.gif

Hello, bine ai (re)venit, cum a fost prima saptamana ca dra profesoara?
dannette
Se pare ca e o stare generala cu somnul, frisoanele si tot ce tine de vremea asta...
Abia astept sa ajung in patutul meu, incep sa numar minutele pana la 4.30 wacko.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.