Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Pisik
fetele, eu asta seara am ore de dans, chef nu prea am, dar ma consolez cu 2 ganduri: ca vom fi frumosi pe ringul de dans si vom fi admirati si ca poate mai ard ceva din sunculite.
Azi am papat:
2 felii toast cu miere
paste cu sos
banana
2 sau 3 mere (nu imi mai aduc aminte), 2 nectarine, 1/2 gref

Mai am voie disseara (tarziu, ca atunci ajung acasa) un iaurt cu ceva sau gris facut cu indulcitor? (acum mi-a venit ideea, ce bun, dar cred ca totusi pap maine)
Pupici, seara frumoasa!
Monic
Pisi, te-ai impacat cu pisoiul? rolleyes.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 22-09-2006, 05:37 PM) *

Pisi, te-ai impacat cu pisoiul? rolleyes.gif

Da, incercam sa lasam fiecare de la noi smile.gif sa speram ca va merge
Deea
hug.gif pt. voi toate! Ma laud si eu cu ce am, adica cu Alexia smile.gif ca daca kg tot se duc greu macar cand ma uit la ea si va mai citesc si cuvintele voastre dragute imi dau seama ca merita kg. astea si efortul de a le da jos!

Verona bine ai venit, te asteptam pe aici cat de des poti!
May, pupic.gif special pentru tine, sper sa treaca perioada asta grea repede

Alice maine are nunta!!!!! Am deschis subiect nou la Motive de sarbatoare.
ramonavlas
Da, Alice maine este miresuca........
Si, daca nu ma insel, astazi este cununia civila............
Nessie
am si eu o intrebare rapida. In listele mele si in cele care le-am pus la Weight Watchers am trecut paste si cartofi pana la saturare ca fac 2p. blink.gif E corect? Nu stiu pe unde am citit aici ca ar fi 4p. Multumesc floare.gif
Monic
paste 4p
cartofi fierti 2p
emu
buna buna,

intru rapid, la raport, ca incepem turul pe la prieteni weekendul asta... cantarul (cu baterie noua wink1.gif) imi arata azi dimineata 55 de kg, fix )).gif abia luni e ziua mea de cantar, asa ca nu stiu cat de mult conteaza ce arata acum... anyway, cred ca o dau pe fructe si legume zilele astea...

va felicit si eu fetelor: ina pt cele 2 kg ucise biggrin.gif si miha pt laude de la sef biggrin.gif bravo!!

verona bine ai venit... ce faci? te apuci de numarat? smile.gif

nessie eu stiu de paste pana la saturatie 4 p... nu stiam de ce a spus dana mai inainte de paste integrale pana la saturatie 3p. Vorba ei, sa vina dany sa ne mai lumineze )).gif

hug.gif
daconst
Mgada,prea bun tortul tau ca nu pot sa ma opresc sa nu mai mananc... sad.gif
Sper sa reziste pina maine jumate macar. )).gif
verona
eu am mincat acum doua zile o prajitura si acum 3zile si o inghetata si m-am indulcit de nu mai pot minca mincare normal wink1.gif wink1.gif
emu
Hey Bubbles bine ai revenit... am vrut sa te intreb mai demult.. are cumva nick-ul tau vreo legatura cu "porecla" lui Beverly Sills
verona
ms deea pt invitatie ,ms emu pt primire,va pupic dulce,azi am baut must de struguri si e bun rau,o zi faina
Nessie
CITAT(verona @ 22-09-2006, 07:12 PM) *

ms deea pt invitatie ,ms emu pt primire,va pupic dulce,azi am baut must de struguri si e bun rau,o zi faina
Verona, nu te supara pe mine, dar eu am sters imaginea si din mesajul tau anterior. Nu inteleg legatura ei cu mesajul tau. eusa_think.gif Daca am gresit, te rog scuza-ma! floare.gif
verona
sigur ai gresit,te iert ca am prea multa bunatate pt voi,o zi faina. cheer.gif :give_rose:imaginea am pus-o pt altceva.
Nessie
CITAT(verona @ 22-09-2006, 07:19 PM) *
sigur ai gresit,te iert ca am prea multa bunatate pt voi,o zi faina. cheer.gif :give_rose:imaginea am pus-o pt altceva.
Te rugam, spune-ne si nou pentru ce ai pus imaginea!
Nu poti la fiecare mesaj sa atasezi o imagine pentru ca exista un spatiu limitat pentru acest lucru, iar daca nu e obligatoriu, ar fi de preferat sa nu o faci. Si in acest mesaj ai facut la fel... huh.gif
May
Multumes fetelor hug.gif hug.gif hug.gif

gigelus nu trebuie neaparat sa ai ceva important de spus pupic.gif

Ok, am facut prajitura... va uitati pe propria raspundere.... nu stiu cum e ca nu am gustat-o tease.gif dar am sectionat una special pt voi... evident ca ar fi trebuit sa o las sa se usuce ( e inecata in sirop ) dar nu am avut rabdare. Trebuia sa arate mai bine, dar e prima incercare asa ca e buna si mai urata grin.gif

Prajitura

luchi
CITAT(Maybeline @ 22-09-2006, 08:03 PM) *

va uitati pe propria raspundere.... nu stiu cum e ca nu am gustat-o

drool.gif tzuc-o mama pe ea de gospodina! Cum se numeste prajitura ta, nu cumva tavalita? clap.gif Nota 10 cu felicitari de la o privitoare slaba de inima si degraba lasatoare de bale blushing.gif , si premiul intai cu coronita!
ramonavlas
Asta numesti tu URAT?????? Eu deja am gustat-o.....din priviri. E,mmmmmmmmm delicioasa.....
Sa ne mai faci hug.gif
Deea
May, mai fata draga si frumoasa..... vrei sa ajung la balamuc smile.gif ? Eu am de dat muuuuuullllllltttttttttt kg. jos...mai ca-mi vine sa mai fac un bebe sa am o scuza ca mananc praji smile.gif
Monic
Chiar Deuta, cum ai reusit sa dai jos peste 5 kg?
Deea
CITAT(Monic @ 22-09-2006, 08:27 PM) *

Chiar Deuta, cum ai reusit sa dai jos peste 5 kg?

ti se pare mult? mie mi se pare putin in comparatie cu cat mai am. AM mancat rational si de o saptamana cam fac foamea blushing.gif ...sa nu dati cu parul, inca 5-6 kg ca sa ma simt si eu cat de cat bine si dupa revin la ww
May
Vai luchi esti mult prea dragutza si tu ramo mult prea ingaduitoare in fatza esecului meu. Aveam o margarina in frigider cu f putina grasime si am uitat ca trebuie sa pun mai putina pt ca e f apoasa... de aceea siropul a iesit cam nelegat si nu prea a stat frumos pe prajituri. Tot din cauza asta s-a si scufundat cocosul in prajitura in loc sa stea frumos la suprafatza. Dar na! sa ma invat minte ca mancare buna se face cu dragoste, nu la nervi )).gif . Oricum cred ca are acelasi gust, aspectul nu mai conteaza acum.

luchi prajitura am gasit-o sub denumirea de cuburi dar citind toate comentariile fetelor se pare ca este chiar ``tavalita``, asa ca nota 10 si pt tine ca ai recunoscut prajitura din caricatura mea cheer.gif cheer.gif cheer.gif

deea dar eu ca nu am nici copil si am tot atatea kg de dat jos ca si tine? )).gif norocul meu ca dulciurile nu sunt punctul meu slab devil.gif

Nu vreau sa stric dieta nimanui dar chiar nu am si eu cui sa ma laud... este un mare pas pt mine si o mare evoluare de la a stii sa faci nimic pana la a stii sa faci mancare si prajituri. Din pacate nici Remy nu e mare amator de dulciuri asa ca nu stie sa aprecieze la justa valoare efortul meu dry.gif )).gif . De la socrii nu ma mai astept la nimic. Oricum nu am mai pus-o pe forum direct... am dat link... am avertizat ca va uitati pe proprie raspundere... m-am asigurat ca nu ma dati in judecata lol.gif . Acum am in cuptor aripioare de pui pe pat de legume... va arat mai tarziu ce a iesit... daca a iesit ceva )).gif . Asta avem si noi, cele care tinem dieta, voie sa mancam blum.gif
daconst
May,super ti-a iesit "Tavalita"...se vede ca ai descoperit culinarul )).gif
Cu prajitura asta mi-am dat gata anul trecut de Craciun nemtoaicele de la sala...si acum ma mai intreaba unele,cind ma vad pe strada despre reteta...asa ca daca ai ocazia testeaz-o si pe spanioli ca prinde bine. naughty.gif
soranutza
Maaaaaaaaaaay! aia e una din prajiturile mele preferate. Salivez cu gandul la prajitura asta, ce buna o mai face bunica. Felicitari!!! Si inca o data felicitari pentru ca nu ai gustat.

Dana, mai ai tort? Fa-i o poza sa vad cum ar fi trebuit sa arate ca eu am ratat tortul meu grin.gif
May
dana, soranutza se pare a numai eu nu auzisem niciodata de prajitura asta )).gif .... sunt dispusa sa dau la schimb 2 praji pe o bucata de tort... sau pe retzeta lui lol.gif . Pana la urma despre ce tort vorbiti? blink.gif

Apropo culinar rulles!!!! rock.gif
luchi
May, eu spun doar ca arata foarte bine, si te laud pentru ca esti talentata, si poate ai nevoie de incurajari.

Apropo de talent, sa-ti povestesc de varamea cea minunata care, studenta fiind, intr-o vacanta a vrut sa-i faca o surpriza matusii mele, si s-a gandit sa pregateasca o prajitura. Cand a ajuns la fraza "doua pahare de vin cu zahar" a stat, a cugetat - de care vin sa puna, alb sau rosu? - s-a hoatarat, intr-un final, a turnat doua pahare, l-a amestecat cu zahar si l-a pus in compozitie. lol.gif Nu mai zic ce-a iesit....Desi au trecut fro' 20 de ani de-atunci, inca mai reuseste sa dea ceaiul in foc si sa-si pateze toate hainele cand gateste (fie si doar un banal ceai).

Asa ca lasa modestia la o parte si primeste pupicii de la noi, si poate punem si de-un topic cu retete. pupic.gif

p.s. maine fac si eu tavalita naughty.gif
Deea
"Apropo de ce zici tu daconst, si aici se poarta f mult un gen de papuc, care este de fapt un balerin cu partea din spate goala, mai ales in culorile auriu si argintiu cu gentutzele aferente. Ma tot invart daca sa adopt si eu moda sau nu... Imi plac f mult dar poate nu sunt atat de indrazneatza incat sa ii port. Mi se pare ca ai nevoie de atitudine pt a purta asa ceva. Ma si imaginez intr-o pereche de pantaloni 3/4 negrii + un maioutz negru la care sa asortez papucii si gentutza de culoare aurie. Sau cu acelasi maioutz as putea purta o fusta vaporoasa pana la glezne ( am una de acest gen, neagra cu ceva model crosetat - tipic spaniol) la care sa asortez papucii si gentutza de culoare argintie. Numai sa imi fac curaj"

May, am gasit acum raspunsul tau si m-a apucat rasul...ieri am primit de la cineva din Spania acesti papuci aurii de care vorbesti tu smile.gif Merg super cu jeansi drepti si un maieu maro cu ceva auriu pe el.... am si blugi am si maieu numai ca jeansii sunt marimea 29 si maieul M .... sa speram ca se mai poarta si vara viitoare lol.gif
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif hai sa ma fac de ras... si eu am stat sa cuget si mi-au trebuit vreo 10 sec sa imi dau seama lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif . Ar fi o idee topicul acela... poate te incumeti tu si ne prezinti maine tavalita naughty.gif . Multumesc pt cuvintele frumoase pupic.gif

Ok, deea considera-te impuscata!!!!! Pai nu puteai sa imi zici atunci? Imi zici acum cand s-a terminat vara? )).gif Sa speram ca se poarta si vara viitoare si sa am mai mult ``tupeu`` si sa termine si Remy cu fraza: in tzara am vazut la niste tziganci astia lol.gif lol.gif lol.gif Imi vine sa il strang de gat wacko.gif
luchi
Pai, in caietele cu retete a lu' mama, a ;u' matusa, a lu' tanti Maritza, cam asa erau date cantitatile: 1 cana de lapte, 1 pahar de vin, 1 lingura rasa (oare vara-mea s-o fi gandit cum se rade lingura? )).gif am s-o intreb blum.gif), 1 lingura de supa, 1 lingurita, alea-alea wink1.gif

Soranutza pupic.gif
ramonavlas
Mda...vorbitzi voi de lucruri magice ( ase citi prajituri), ca pe mine nu ma dati peste cap cu dieta. Asa ca postez meniul pe ziua de azi, zi in care m-a durut stomacul si am mancat si un pachet de grisine, in rest, totul ca la carte!

- 2 toast - 2;
- 4 wasa - 2;
- 30 gr branza de vaci dietetica - 0.6;
- 300 gr sunca - 7.5;
- 1 ou - 2;
- 200 ml Zuzu - 1;
- 70 gr grisine - 1.1;
- fructe+legume - 1.
Total 17.2 din 22. cheer.gif

Si maine.....zi de cantar!!!!!!!!!
Pisik
Hello!
Asta seara la dans mi-a fost rau, m-am speriat si cand am venit acasa m-am nesmitit: Zuzu cu fulgi de porumb (muulti, dar sper ca nu mai mult de 4p, nu am numarat ca eram asa hamesita ca luam cu pumnul din punga) si finetti blushing.gif blushing.gif blushing.gif Sper ca nu am depasit cele 19p (sigur nu), oricum aveam destule economii, dar mi-e ciuda asa de idee, eu care am cam facut foamea vorba Deei, dar de luni trecem iar la foame blum.gif sau...ma rog, sort of, cu moderatie
Pupici si seara frumoasa!
ramonavlas
Hm, se vede ca a venit WE. In sfarsit maine dorm cat vreau............ Oricum ploua, asa ca ma rasfatz dimineatza. Stau in pat pana ma dor toate cele. Dar primul lucru, ma cantaresc, dupa care, vin si dau raportul, apoi ma bagiar in pat.
Noapte buna si WE placut.
ina_ceva
Prajitura facuta de tine e f buna, may!!!! Mi-a facut si mie mama de mai multe ori si e delicioasa tease.gif
May
Mersi ina

Si cum am promis: aripioarele de pui pe patul de legume inainte de a fi bagate la cuptor si apoi gata facute... bineintzeles si prezentarea pe farfurie grin.gif . A fost atat de buna mancarea asta incat imi vine sa ma pup singura si iubi a fost atat de incantat incat m-a rugat sa o fac maine iar blum.gif

Inainte

Dupa

Pe farfurie

Trebuie sa faceti neaparat caci este o nebunie blum.gif blum.gif blum.gif
Mihaella
Maybeline arata foarte bine mancarea facuta de tine .... de dulciuri nu mai zic
Cred ca n-ar fi rau sa-ti facem o vizita eat.gif ..... dar ce facem cu WW atunci? Oricum cu gandul suntem toate la tine

Azi am zis ca voi face andive in sunca dar pana la urma am facut o mancarica de ciuperci cu dovlecel si piept de pui. Spre surprinderea mea babuinul meu a mancat doua portii.

Pana la ora 17 stateam bine in puncte dar dupa aceea am luat o bucatica mica de halva.... oare cate puncte are halvaua???????
danyhoney
WE placut,neuroni !!!!!!

WE placut,neuroni !!!!!!

WE placut,neuroni !!!!!!
alandana
Saptamana asta nu am reusit sa numar punctele - nu am avut timp si dupa cum arata cantarul nici nu m-am incadrat in ele asa de luni - numar frumos punctele si incep sa merg iar la sala.
Am avut o saptamana aglomerata - am avut clienti in vizita in fiecare zi dar macar am contractat comenzi pana in februarie anul viitor - asa ca de acum ma doare capul mai putin.

MAY - vreau si eu reteta de tavalita - arata foarte bine - si nici nu pare chiar plina de puncte. Pare un pandispan tavalit in glazura si cu cocos. Daca continui asa in curand poti sa-ti deschizi o pensiune sau un restaurant.
O intrebare pentru tine May - daca in ianuarie intram in UE - mai conteaza daca aveti sau nu acte?

EU - iar esti in pasa proasta? Capul sus - zambetul pe buze - viata e asa cum o vedem

Am vazut eu filmul Diavolul se imbraca la Prada - e la fel de bun si amuzant ca si cartea.

Eu inca nu am reusit sa pun pozele - acum ma chinui sa le upload - dupa ce am facut o selectie ca aveam prea multe poze.

Deea - super bebe ai . Acusi e domnisoara. )).gif

Andive in sunca?! MIhaela - suna foarte rafinat - nu cred ca am mancat niciodata andive.
Tulip
Buna dimineata!]
Uff,ce vreme naspa!Bine ca e weekwnd macar!
Deea,ce haioasa e Alexia! baby.gif
May,imi pare rau pt. Remy....dar asa cum spunea Monic,poate vi se va deschide o olta usa... pupic.gif Si give_rose.gif pt. talentul tau in bucatarie!
Monic,bravo pt. ticker..... cheer.gif
Ramo,te-ai cantarit? tease.gif
Azi dupa-masa o aducem acasa pe Timea,abia astept!
Pun niste poze cu ea,nu-s cele mai recente,ca nu am avut timp sa le pun in album... smile.gif
Timea
alandana
Am pus si eu pozele din concediu - sper sa le puteti deschide e prima data cand fac asta.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danailiescu2...m?.dir=/4e1fscd
May
Neatza... va scriu 2 cuvinte si ma tarasc inapoi in pat biggrin.gif

Alandana eu iti dau reteta dar cand ma gandesc ca are aproape juma` de kil de zahar in ea... )).gif reteta

Cat despre la ce ne mai trebuie acte daca intram in UE.... pai intrarea presupune granitze libere... nu ca mi se da voie sa traiesc si sa muncesc in alta tzara pt tot restul vietii. Cel putin eu asta stiu. Sper doar sa se dea vre-o lege in baza careia sa ne bagam de acte caci nu s-a mai dat de vreo 2 ani aproape... in rest nu prea vad alte schimbari in privintza acestei probleme odata cu intrarea in UE.

Sunt super pozele din concediu si am ramas w00t.gif cand ti-am vazut abdomenul. TIne-o tot asa! yahoo.gif

tulip ms frumo floare.gif

ramo ce zice cantarul? cheer.gif cheer.gif cheer.gif

mihaella ms frumos si tie, eu doar le fac, altii le mananca grin.gif

danydulce si tie yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tulip
Alandana,sunteti frumosi toti 4.....Tu areti super...ai un zambet ff. cald si se vede pe corpul tau ca te duci la sala! give_rose.gif
bubbles
`neata yahoo.gif ....eu sunt racita...mi s`a infundat si nasul...oeri cantarul imi arata 62,5kg deci nu e chiar atat de rau biggrin.gif
ina_ceva
Ce fetitza o sa aiba mama : ii place si in bucatarie, joaca si carti devil.gif ....Trebuie sa fii cu ochii pe ea cand va creste mare, tulip blum.gif . Sa fie sanatoasa!!!
Foarte frumoase pozele, alandana!!!Arati asa de bine si de tanara, parca ai fi sora mai mare naughty.gif
bubbles
da alandana...fff misto pozele mai ales aia in care esti singura pe plaja si se ee cat de lucrat e abdomenul...ian ce faci? biggrin.gif
michelle
Neata neuroni!
Azi m-am trezit la 5 si nu am mai reusit sa adorm, asa ca m-am dat jos din pat si am facut gogosi cu branza pt micul dejun biggrin.gif
Acum sunt la serviciu, dar fara prea mult chef.. Las' ca recuperez maine leneveala blum.gif

Dana, acum ma uitam la pozele tale (am vazut primele 6 deocamdata) si pot spune ca am ramas tablou la cat de schimbata IN BINE esti! Felicitari, ai toata admiratia mea give_rose.gif pupic.gif

Timea e o dulce, ca de obicei si ii sta tare bine cu mustata verde tease.gif
michelle
May, tavalite face si mama la toate ocaziile. Sunt delicioase!
Felicitari pt realizarile culinare give_rose.gif
Intrebare: ce legume continea patul de sub aripioare?
ramonavlas
Neatza........Am schimbat ticker-ul. Am slabit saptamana asta 3.3 kg, sunt tare mandra de mine...........

Mai am f putzin si trec sub pragul lui 90. cheer.gif

Acum fac putzina curatzenia si apoi vine mami pe la mine sa mergem in Kaufland, am listutza, asa ca sper sa nu ma abat de la cumparaturi.
Maine vreau sa fac o ciorbitza de legume pt toata saptamana care vine, saptamana in care numar doar puncte fara dieta mea, dupa care, saptamana cealalta, reiau iar dieta mea. si tot asa. Bineintzeles ca atunci cand ma apropii tare de tinta, am sa o schimb...........
michelle
Felicitari, Ramona! floare.gif
Care e tinta ta finala?
Tulip
Ramona,bravo! cheer.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 23-09-2006, 11:45 AM) *

Felicitari, Ramona! floare.gif
Care e tinta ta finala?

Multzumesc. Tinta finala nu stiu care e . Atunci cand o sa imi placa mie cum arat....... Poate la 80, poate 70 blum.gif

Nu vreau chiar 70............ca am oase f late si nu imi place sa se "vada".
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.