Vai
luchi esti mult prea dragutza si tu
ramo mult prea ingaduitoare in fatza esecului meu. Aveam o margarina in frigider cu f putina grasime si am uitat ca trebuie sa pun mai putina pt ca e f apoasa... de aceea siropul a iesit cam nelegat si nu prea a stat frumos pe prajituri. Tot din cauza asta s-a si scufundat cocosul in prajitura in loc sa stea frumos la suprafatza. Dar na! sa ma invat minte ca mancare buna se face cu dragoste, nu la nervi
).gif)
. Oricum cred ca are acelasi gust, aspectul nu mai conteaza acum.
luchi prajitura am gasit-o sub denumirea de cuburi dar citind toate comentariile fetelor se pare ca este chiar ``tavalita``, asa ca nota 10 si pt tine ca ai recunoscut prajitura din caricatura mea
deea dar eu ca nu am nici copil si am tot atatea kg de dat jos ca si tine?
).gif)
norocul meu ca dulciurile nu sunt punctul meu slab
Nu vreau sa stric dieta nimanui dar chiar nu am si eu cui sa ma laud... este un mare pas pt mine si o mare evoluare de la a stii sa faci
nimic pana la a stii sa faci
mancare si prajituri. Din pacate nici Remy nu e mare amator de dulciuri asa ca nu stie sa aprecieze la justa valoare efortul meu
).gif)
. De la socrii nu ma mai astept la nimic. Oricum nu am mai pus-o pe forum direct... am dat link... am avertizat ca va uitati pe proprie raspundere... m-am asigurat ca nu ma dati in judecata

. Acum am in cuptor aripioare de pui pe pat de legume... va arat mai tarziu ce a iesit... daca a iesit ceva
).gif)
. Asta avem si noi, cele care tinem dieta, voie sa mancam