Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ramonavlas
Eu am fost cu mami la cumparatuir, in Kaufland si sunt happy ca nu mi-am depasit lista.... cheer.gif
Apoi am fost la restaurant si am mancat.
- ciorba de pui taraneasca - 3;
- 160 gr pulpa pui la gratar - 4;
- orez cu ciuperci - 2.

Mda, deocamdata sunt in puncte. Diseara mai mananc pepene si cu asta....am trecut si de sambata........
ramonavlas
May, ce ai gatit bun astazi???????? Da, sunt constienta ca cele 3.3 kg nu sunt grasime, dar....ma ambitioneaza........
Deea, ai PM.

Postez imediat meniul, de care sunt tare mandra pt ca de mult nu a mai fost o zi de sambata in care sa ma tzin de puncte, desi am bonus vreo 30. cheer.gif
dany
Buna ,fetele !!!!

Am vrut sa-mi cer scuze pentru mesajul de dimineata...pe care l-am scris de 3 ori )).gif .Nu stiu ce a avut calculatorul.....nu mergea bine....nu ma lasa sa ma loghez,nu imi lua mesajul.....nici nu m-a lasat sa ma deloghez !!!!! am stat 30 de minute in fata lui ca sa scriu un mesaj.....Si apoi a trebuit sa fug la munca....Inca o data scuze !!!

Harnicutze ati mai fost......nu am reusit sa citesc nimic din urma...dar recuperez.Acum vreau sa pap ceva....sunt obo si mi-e fomica....De abia astept sa dorm maine mai mult...

Pupicei si...pe mai tarziu....daca nu adorm.
ramonavlas
Danyhoney, tu si Dirk aveti aceleasi kg de dat jos pana la tinta )).gif

Asa cum am promis, postez meniul............
- 1 Campofrio - 1.6;
- 20 gr sunca slaba - 0.5;
- 20 gr branza de vaci dietetica - 0.4;
- 1 wasa - 0.5;
- 1 ciorbe taraneasca de pui - 3;
- 160 gr pulpa de pui fara pielitza la gratar - 4;
- orez cu ciuperci - 2;
- 140 gr grisine - 2.2;
- fructe - 1.
Total 15.2 din 22 cheer.gif

Am gasit perle de branza cu smantana La Dorna dar cu 4% grasime. Oricum si asa mi se pare ieftina la puncte, 1.8/100gr , la fel ca si branza de vaci dietetica....... salut.gif
dany
Asa e ,Ramo....cu diferenta ca la mine oscileza cantarul ( intre 64 si 65 )de vreo 4 saptamani ...pe cand la Dirk se duce in fiecare saptamana numai in jos.El isi va atinge target-ul si eu tot acolo raman .
ramonavlas
De ce nu incerci WP?
dany
Deea,Luchi,Ramo,Nusa,Miha...multumesc pentru laudele aduse lui Dirk !!!
Pisik...felicitari pentru cantar.
Ramo...super faina masinuta !!! felicitari pentru cele 3,3 kg !! Ai grija sa nu le pui la loc ....sarim pe tine lol.gif
Geo...faine pozele !!! Arati bine si rochita e deosebita !
Magda...felicitari pentru cantar.
Deea...si tie felicitari !.Ce hlizita frumusica ai !!! La cat mai multe "lunitze" !!!
May...multumnesc de intrebare : Dirk e ok.....mai merge luna viitoare la un control .Nu te supara in legatura cu actele...se va rezoolva cumva .Felicitari pentru talentele tale in bucatarie !!!
Ina...superbe pozele .Tui arati tare bine...oare de ce vrei sa mai slabesti ?
Miha...ma bucur ca te-a laudat seful .Felicitari pentru cele 49,9 kg .
Danette...sa porti cu placere ce ti-ai cumparat.
Verona....si mie mi se pare ca esti putin cam rautacioasa...de fapt mi se pare ca esti un copil....
Bubbles...bine ai revenit !
Monic...felicitari pentru ticker.
Emi...in legatura cu pastele.Dana are dreptate : paste normale= 4 p pana te saturi...cele integrale au 3 p.Si apropo de paste : 40 gr nefierte = 120 gr fierte = 2 p !!!
Alandana...superbe pozele .Tu arati demential !!! Te-ai hotarat daca iti pui piciul sa tina WW ?? Felicitari pentru contractele facute !!!
Ina...bravo pentru kilograme si succes la mentinere.
Tulip...Timeea e o dragalasa si o pznasa.
Danutella...eu am ceapa gata prajita ,am o cutie ...am calculat si are 11,5 p pe 100 gr w00t.gif w00t.gif

CITAT(ramonavlas @ 23-09-2006, 08:10 PM) *

De ce nu incerci WP?

Cred ca il voi incerca in prima saptamana de concediu.....nu am incercat niciodata....

Ella...pai ma lasi singura la zugravit ?? Offff, stiu cum e cand planifici ceva si nu iese asa cum vrei tu.....Imi pare rau.

Mey,fetelor...e doar impresia mea sau ...s-au cam imputinat fetele "vechi" care mai scriu pe aici ???Oare ce se intampla ? Stiu...stres,munca,concediu,etc...dar....eu ma refer la cele care mai apar on dar...din An in Paste.....stie cineva ce s-a intamplat ?In legatura cu cateva dintre ele...parca ma bate gandul ca eu sunt de vina ( nu mai dezgrop acum trecutul) dar...restul ???? Sper sa nu gresesc daca intreb.
dany
Vad ca nu mai scrie nimeni......Va doresc o noapte frumoasa !
ramonavlas
Danyhoney, si eu tot am spus ca parca nu mai e asa activiatate aici. Deci nu mi se pare....chiar asa e, si nu zic doar eu asta dry.gif
Noapte buna.......
Pisik
VA pup!
Ramona, super! Felicitari! Sper ca sapt viitoare sa reusesc si eu perfoemanta, pt ca azi am fost iar purcica si cred ca am aruncat aboslut toate pctele economisite, si in plus poate...dar...o iau de la capat, mai ca melcul, macar sa reusesc...
Va pup dulce, fug ca iesim in oras!
O seara frumoasa!
dany
CITAT(ramonavlas @ 23-09-2006, 08:50 PM) *

Danyhoney, si eu tot am spus ca parca nu mai e asa activiatate aici. Deci nu mi se pare....chiar asa e, si nu zic doar eu asta dry.gif
Noapte buna.......

Ramo...cine stie ce e.....habar nu am.Dar...e bine si asa ,nu ?Decat sa nu avem nimic de citit pe aici . Nu vezi cat am eu de scris daca nu intru 3 zile ? lol.gif lol.gif

Am spus ca "va doresc o noapte frumoasa" in sensul ca ....poate plecati la nani...daca nu mai scrieti nimic lol.gif ...Eu mai stau putin...doar e sambata si maine pot dormi mai mult ( sper sa pot )).gif ).
Tulip
Am ajuns si eu...e acasa Timea cheer.gif cheer.gif I-am facut baita si doarme draga de ea....
Imi da tarcoale o raceala....deocamdata ma tratez cu paracetamol sinus,vit. C si lamaie...sper sa-mi treaca...
Dany,cum de nu uiti pe nimeni?Esti ff. atenta smile.gif
Ma bag sub dus si poate mai revin!
dany
Acum ai sufletelul langa tine,Tulip !!!! Esti mai linistita ,cred....Nu ca nu ai fii fost si cat nu a fost langa tine....
Tulip
CITAT(danyhoney @ 23-09-2006, 10:31 PM) *

Acum ai sufletelul langa tine,Tulip !!!! Esti mai linistita ,cred....Nu ca nu ai fii fost si cat nu a fost langa tine....

Mda....e casa goala fara ea...prea mare-i linistea si ordinea grin.gif
dany
lol.gif lol.gif Sa te mai auzim ca zici ceva ca e dezordine la tine din cauza Timeei !!!!

Ouch......am ajuns ciocanitoare mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif Nu-mi place deloc cum suna .Nici nu-i voi traduce lui Dirk ca rade de mine 1 luna lol.gif lol.gif

Woohoohoo,woohoohoo,the Woody Woodpecker is here !!!!!! lol.gif lol.gif
Tulip
Hello,Woody!Las' ca ai sa "cresti" si te faci veverita...Chip sau Dale? blum.gif blum.gif
dany
Pai....nu stiu......Chip.... lol.gif lol.gif

Sau Dale ?? lol.gif lol.gif
Tulip
Neata!
Vin in liniste ca e duminica si voi dormiti inca grin.gif
Lacry
CITAT(Tulip @ 24-09-2006, 08:37 AM) *

Neata!

'Neata! Pupam bebelusha frumoasa pupic.gif Doarme? Mocutza e la ora de gym naughty.gif
Tulip
CITAT(Lacry @ 24-09-2006, 08:54 AM) *

CITAT(Tulip @ 24-09-2006, 08:37 AM) *

Neata!

'Neata! Pupam bebelusha frumoasa pupic.gif Doarme? Mocutza e la ora de gym naughty.gif

Nu doarme...de-ar dormi fata,ar dormi si mama ei wink1.gif
Mocuta la ce ora se trezeste de obociei? smile.gif
Sunt happy...vine prietena mea la mine...n-am vazut-o de vreo 2 luni yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
bubbles
`neata yahoo.gif cafea.gif
dany
Neatzaaa !!!

cheer.gif cheer.gif Am reusit sa dorm si eu mai mult .Adica pana pe la 9:30 blushing.gif

Stie cineva ce inseamna cand visezi bani ???? Am adunat azi-noapte bani...monede...dar cand am aratat cuiva cat am se transformasera in bancnote...aveam mana plina de bacnote....Oricum am visat numai tampenii.
dany
Sa aveti o duminica frumoasa !
ramonavlas
Buna dimineatza. Eu am putu sa dorm mai mult, in sfarsit........
Dany, nu stiu ce inseamna cand visezi bani..........

Duminica frumoasa....
ina_ceva
Miha, si 49.9 e tinta finala?
Ella, te-ai cantarit? Cum stai cu kg?
Lacry, ma bucur ca ai gasit ceva sa cumperi pt mocutza!! blum.gif
Merci, dany-dulce!!
Sa ai grija de tine, tulip!!!
Sa speram ca e de bine, ramona grin.gif
ramonavlas
cheer.gif Am facut o ciorbitza de legume si mi-a ieist 1 p/portie. cheer.gif
Cand o sa mananc pun si iaurt dietetic in ea, deci va iesi 1.2/portzie!!!!!!!

Cat e ciorba pe foc, ma duc sa imi pun nuantzator in par ca trebuie sa ajung azi si pe la ai mei si cand ma inotrc nu am timp sa imi si nuantzez parul si sa stau si cu bigudiurile.......
Deea
Ramona multumesc pentru PM!
Danyhoney uite ce am gasit despre bani:
BANCNOTA: (una singura) lipsuri materiale; incapacitate de a actiona; (mai multe) dorinte de investire, sperante de îmbogatire; (falsa) înselatorie, frauda, risc de pierderi.
BANI: capacitatea de a-ti atinge telurile, în functie de relatia pe care o ai cu banii în vis; putere, (pierzand) nefericire în camin sau în familie; proiecte esuate; temeri de nereusita; (gasind) fericire în casa; idei noi, posibilitati ce trebuie valorificate; sanse noi; (numarand) sanse de a-ti atinge scopurile si visele si de a-ti îmbunatati situatia materiala; rabdare; (economisind) vezi economii; (furand) probleme financiare grave; (multi bani) multumire, siguranta trecatoare; lipsa de griji; (prea putini bani) lipsuri, probleme materiale grave; (primind) vesti importante, sanse de castig; sperante noi; (platind) sacrificiu, raspundere asumata, ghinion; (salariu) primesti ceva ce ti se cuvine, lupti pentru drepturile tale; (castig neasteptat) vesti, sperante, asteptare, surprize.
MONEDA: lipsa de valoare, subestimare, chestiuni mai putin importante, detalii minore, dar cu o oarecare importanta, modestie, cunoasterea limitelor; vezi si bani.
Lacry multumesc pentru informatiile de la baby-expo
ramonavlas
Ce faceti fetelor? Nu mai scrie nimeni, nimik?
Aveti noroc de vreme frumoasa si ati iesit? Parca si la noi vrea sa iasa soarele..........
ramonavlas
devil.gif Am incurcat-o!!!Am vrut sa imi spal parul ca l-am nuantzat si NU ESTE APA!!!!!!!!
Am sunat-o pe vara-mea sa ia 4 l de apa plata si sa dea o fuga pana la mine, ca altfel........
Noroc ca e nuantator si nu vopsea.........
michelle
CITAT(Deea @ 23-09-2006, 06:37 PM) *

Miha tu mancai covrigei vanilati..mai stii care e punctajul?

Deea, eu punctam aprox 4-5p
michelle
CITAT(danyhoney @ 24-09-2006, 11:45 AM) *

Stie cineva ce inseamna cand visezi bani ???? Am adunat azi-noapte bani...monede...dar cand am aratat cuiva cat am se transformasera in bancnote...aveam mana plina de bacnote....Oricum am visat numai tampenii.

Eu am un dictionar de vise.. si am gasit asa:
Daca ii auzi zornaind vei avea o suparare mare; daca ii arunci huh.gif sau ii dai cuiva, toto semn rau este, caci vei avea necazuri ce-ti vor produce mari neplaceri; daca ii primesti, e rau, caci vei auzi vorbe neplacute si vei calatori in curand, cu mare consum de energie; daca aduni bani, e bine, caci vei avea parte de onoare, iar daca ii gasesti, e semn de noroc

CITAT(ina_ceva @ 24-09-2006, 12:35 PM) *

Miha, si 49.9 e tinta finala?

Am avut si 48, dar mi se parea ca sunt prea slaba si m-am mai ingrasat un pic. Sper sa ma mentin pe la 49-50 kg
Lacry
CITAT

Nu doarme...de-ar dormi fata,ar dormi si mama ei wink1.gif
Mocuta la ce ora se trezeste de obociei? smile.gif
Sunt happy...vine prietena mea la mine...n-am vazut-o de vreo 2 luni yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Draga Tulip, Moaca se trezeste la ora 8.00 sa pape. Mai are doua pauze de la somn, una de vreo 10 minute pe la 3 noaptea si una de cinci minute pe la 6 dimineata, ca sa suga. Nu vreau sa-i scot cele 2 mese( de fapt gustarele) pentru ca nu ma deranjeaza si imi place sa-l privesc noaptea cand suge motaind )).gif

La ora 8.00 deja ii dau lapte praf. Azi dimineata m-am trezit cu noaptea-n cap sa citesc toate prospectele de la babyexpo. De fapt, nu aveam somn. Si vad un produs de la Humana pentru constipatie bebelusi. L-am cautat prin toate farmaciile si nu l-am gasit. La una din farmacii o farmacista ma imbie cu un produs de la Erbavita. Zis si luat... i-am dat lui Moaca si s-a inrosit intr-un minutel la gurita de la el! Face alergie la ceva mad.gif poate la propolisul uscat din compozitia siropului. De la erbavita am folosit cu succes siropul de colici, nu ma asteptam la asa o surpriza! dry.gif

Deea, cu placere! A fost bine ca am luat tot felul de brosurici de la babyexpo, m-am mai informat si eu...
Deea
Lacry, ai incercat cu Debridat, nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme de la el; la noi a functionat.
dany
Miha si Deea....multumesc pentru talmacirea visului pupic.gif .Eu am gasit banii si i-am adunat...sper sa fie adevarat si sa fie de bine )).gif

Noi am fost azi la mare cu bicicletele.....e o vreme superba,de fapt tine asa de vreo 3 saptamani cred...Saptamana viitoare va fii la fel de frumos.De cand sunt eu aici nu am avut niciodata un septembrie asa de frumos...nu vezi nici un norisor pe cer.Parca vad ca incep ploile cand avem noi concediu )).gif

Va doresc un rest de duminica frumoasa ....plecam la plimbare.
Lacry
CITAT(Deea @ 24-09-2006, 05:24 PM) *

Lacry, ai incercat cu Debridat, nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme de la el; la noi a functionat.

mi-a zis asistenta ieri ca ma amagesc cu debridatul, se regleaza o zi-doua, dupa care nu mai are efect. Am luat si debridat dar nu l-am desfacut inca. Dar am comandat pe bebelusultau.ro Humana Milchzucker pentru constipatie, il au pe stoc, si, dupa preturile practicate la Humana1 (n-am alt termen de comparatie), preturile ar fi ca in Cora. Din cate stiu, bebele meu nu are intoleranta la lactoza, asa ca, sper sa aiba efect... Oricum, noi bem in completare Humana, ne-am obisnuit cu gustul, sper sa-l accepte si pe asta.
Multumesc pentru sfat give_rose.gif
ramonavlas
Buna seara, fetele!!!
De mult nu am avut asa un WE frumos dpdv al alimentatiei. Asa ca, iata meniul meu pe ziua de astazi:
- 2 wasa - 1;
- icre - 2;
- ciorba legume - 2.5;
- shake banane - 3;
- 1 Campofrio - 1.6;
- 3 toast - 3;
- 20 gr Delma - 1.1;
- 40 gr sunca slaba - 1;
- fructe - 1;
- 70 gr. grisine - 1.1.
Total 17.3 din 22. cheer.gif
Daca am trecut asa de bine de WE, restul va fi....floare la ureche....si DA sunt mandra din nou de mine....
Deea
CITAT(ramonavlas @ 24-09-2006, 08:08 PM) *

Buna seara, fetele!!!
De mult nu am avut asa un WE frumos dpdv al alimentatiei. Asa ca, iata meniul meu pe ziua de astazi:
- 2 wasa - 1;
- icre - 2;
- ciorba legume - 2.5;
- shake banane - 3;
- 1 Campofrio - 1.6;
- 3 toast - 3;
- 20 gr Delma - 1.1;
- 40 gr sunca slaba - 1;
- fructe - 1;
- 70 gr. grisine - 1.1.
Total 17.3 din 22. cheer.gif
Daca am trecut asa de bine de WE, restul va fi....floare la ureche....si DA sunt mandra din nou de mine....

Bravo Ramona, ai si de ce sa fii mandra, mai ai putin si ajungi la target! floare.gif
ramonavlas
Multzumesc Deea pupic.gif , dar mai am muuult pana la adevaratul target. Asta e provizoriu, pana il ating, apoi normal ca il schimb........
ramonavlas
Nu mai vrea nimeni sa scrie aici? Voi ce meniu ati avut astazi? Ati stat in puncte?
Tulip
Ramo,mai bine nu-ti raspund la intrebarea daca am stat in puncte... blushing.gif

Si noi am folosit Debridatul cu succes pt. colici,constipatie,diaree....regleaza stomacelul copilasilor,eu una era/sun super multumita de el!
Lacry
CITAT(Tulip @ 24-09-2006, 09:37 PM) *

Ramo,mai bine nu-ti raspund la intrebarea daca am stat in puncte... blushing.gif

Si noi am folosit Debridatul cu succes pt. colici,constipatie,diaree....regleaza stomacelul copilasilor,eu una era/sun super multumita de el!

oki, il incerc!
noapte buna! eu am imbaiat, alaptat si adormit bebelush, acum ma ocup de mine wink1.gif
am baut un mare ceai de alaptat, am facut o baitza si acum desfac cremele de la Roc naughty.gif sa vad ce-i de capul lor
daconst
Sara buna,fetili,cam slabut v-ati miscat astazi )).gif
La noi a fost o vreme superba si va dati seama ca n-am stat in casa...Am fost la un lac dintr-o statiune turistica din zona si ne-am simtit super.Mai rar asa vreme, aici, in septembrie,vorba lui Dany.
De maine cica se cam strica vremea si va fi si fig. sorry.gif
Nu va mai spun ce am mancat ca seara am trecut pe linga Mc si n-am rezistat...cica asa a vrut copilul. lol.gif
Maine va mai pun si ceva poze sa vedeti ce burticoasa sunt si abia intram in 7 luni.Nu vreau sa ma gindesc cum va fi pina in final. naughty.gif

Ramona,felicitari pentru ambitie...esti tare. give_rose.gif

Va pupacesc ca ma uit la farse pe Antena 1.Am ras de numa pina acum. )).gif
Tulip
Eu ma uit la un film de dragoste pe Acasa... )).gif )).gif Daca rezist,dupa film incepe o noua seria Gilmors Girls.... cheer.gif cheer.gif
alina
buna salut.gif
ramona felicitari pentru kg pierdute.
de maine ma apuc de ww.
si eu ma uit la antena 1 lol.gif
bubbles
`neata neuroni yahoo.gif se pare ca sunt prima aici... ce mai faceti...am reusit si eu sa imi revin...ieri aveam 63,5 si acum 62,4 kg biggrin.gif am niste treaba dar apoi stau numai cu voi blum.gif
dany
Buna dimineata !

Sa aveti o zi de luni frumoasa. Si o saptamana si mai frumoasa si linistita .

Pup.
dany
Cine vrea un model de rochie de mireasa ????? lol.gif
Imagine
Ella79
Buna dimineata si de la mine.
Azi am o zi de alergatura, dar sper sa reusesc sa ajung si la sala si la cosmetica (pensat).
Ah... si cel mai important: sper sa stau in puncte ca as manca numai dulciuri pe vremea asta.
luchi
Buna dimineata, neuroni!

de azi la numarat puncte cu mine... blushing.gif

Sa aveti o saptamana buna!

p.s Tulip, serie noua Gilmore girls? w00t.gif Vreau si io!
Ella79
Pana la urma se pare ca zugravesc.... peste 2 saptamani. yahoo.gif yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.