Deea,Luchi,Ramo,Nusa,Miha...multumesc pentru laudele aduse lui Dirk !!!
Pisik...felicitari pentru cantar.
Ramo...super faina masinuta !!! felicitari pentru cele 3,3 kg !! Ai grija sa nu le pui la loc ....sarim pe tine
Geo...faine pozele !!! Arati bine si rochita e deosebita !
Magda...felicitari pentru cantar.
Deea...si tie felicitari !.Ce hlizita frumusica ai !!! La cat mai multe "lunitze" !!!
May...multumnesc de intrebare : Dirk e ok.....mai merge luna viitoare la un control .Nu te supara in legatura cu actele...se va rezoolva cumva .Felicitari pentru talentele tale in bucatarie !!!
Ina...superbe pozele .Tui arati tare bine...oare de ce vrei sa mai slabesti ?
Miha...ma bucur ca te-a laudat seful .Felicitari pentru cele 49,9 kg .
Danette...sa porti cu placere ce ti-ai cumparat.
Verona....si mie mi se pare ca esti putin cam rautacioasa...de fapt mi se pare ca esti un copil....
Bubbles...bine ai revenit !
Monic...felicitari pentru ticker.
Emi...in legatura cu pastele.
Dana are dreptate : paste normale= 4 p pana te saturi...cele integrale au 3 p.Si apropo de paste :
40 gr nefierte = 120 gr fierte = 2 p !!!
Alandana...superbe pozele .Tu arati demential !!! Te-ai hotarat daca iti pui piciul sa tina WW ?? Felicitari pentru contractele facute !!!
Ina...bravo pentru kilograme si succes la mentinere.
Tulip...Timeea e o dragalasa si o pznasa.
Danutella...eu am ceapa gata prajita ,am o cutie ...am calculat si are 11,5 p pe 100 gr

CITAT(ramonavlas @ 23-09-2006, 08:10 PM)

De ce nu incerci WP?
Cred ca il voi incerca in prima saptamana de concediu.....nu am incercat niciodata....
Ella...pai ma lasi singura la zugravit ?? Offff, stiu cum e cand planifici ceva si nu iese asa cum vrei tu.....Imi pare rau.
Mey,fetelor...e doar impresia mea sau ...s-au cam imputinat fetele "vechi" care mai scriu pe aici ???Oare ce se intampla ? Stiu...stres,munca,concediu,etc...dar....eu ma refer la cele care mai apar on dar...din An in Paste.....stie cineva ce s-a intamplat ?In legatura cu cateva dintre ele...parca ma bate gandul ca eu sunt de vina ( nu mai dezgrop acum trecutul) dar...restul ???? Sper sa nu gresesc daca intreb.