alina
25-09-2006, 07:29 AM
neatza
m-am trezit bine dispusa azi.
dany interesanta rochie
Ramo
25-09-2006, 07:38 AM
Buna dimineatza
).gif)
In ciuda vremii si eu m-am trezit bine dispusa. La noi e frig, ceatza........
Saptamana asta numar puncte fara o dieta anume. Am luat o pauza de la dieta mea sa nu se obisnuiasca organismul, ca il cunosc si ....nu mai da randament. Asa ca saptamana asta mananc ce vreau dar numar puncte. Abia astept sa merg la Plafar sa imi cumpar orez expandat, ca ma gandesc la el de saptamana trecuta.
O saptamana frumoasa, cu realizari profesionale si.....fara abateri culinare........
nusarich
25-09-2006, 07:50 AM
buna dimineata si de la mine!
va urez o saptamana frumoasa, cu realizari si fara abateri culinare!
Pisik
25-09-2006, 08:01 AM
Neatza fetele!
Nu am o stare f buna, am facut f multe abateri in week-end, dimineata aveam cu 400 gr mai mult; de astazi iar drastic macar pana miercuri, ca de joi incep petrecerile: ziua mamei, ziua mea, masa cu nasii de ziua mea, etc.
Iarasi ma simt obosita si destul de aiurea...sper sa imi treaca.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
still_me
25-09-2006, 08:12 AM
m'neata fetele
mi-au venit rusii , si am dormit in hopuri ca m-a durut burta .... nu am reusit sa citesc din urma .. nu sambata acum a fost nunta
alice-ei ??.. ceva poze ??..sau sunt deja in luna de miere
Tulip
25-09-2006, 08:22 AM
Neata,fetelor!
O saptamana cat mai minunata va doresc!
Luchi,n-a fost aseara serialul.

..chit ca scria in program
nusarich
25-09-2006, 08:28 AM
CITAT(Tulip @ 25-09-2006, 09:22 AM)

Neata,fetelor!

pai in program era trecut si de la 14.30 si n-a fost, ne-au tras teapa
Tulip
25-09-2006, 08:36 AM
CITAT(nusarich @ 25-09-2006, 09:28 AM)

CITAT(Tulip @ 25-09-2006, 09:22 AM)

Neata,fetelor!

pai in program era trecut si de la 14.30 si n-a fost, ne-au tras teapa

Eu nici n-am vazut ca e/ar trebui sa fie si de la 14.30....chiar ma gandeam,la ce ora tarzie au pus....
Ramo
25-09-2006, 08:41 AM
Azi trebuie sa fac ceva. Mi-am luat pe mine costum bleu-marin, camasa alba, pantofi rosii. Am o culoare la par.....de muuult astept sa imi iasa culoarea asta.
Am de semnat azi un contract important.........sa imi tinetzi pumnii.
Am pus poza cu culoarea parului in album........
Hm , nu vrea sa se ataseze....mai incerca dupa-masa cand vin acasa, acum nu mai am timp. Sa fitzi harnice, sa am ce citi cand ma intorc acasa............
still_me
25-09-2006, 08:44 AM
ramona care e albumul cu , culoarea parului ???..caci ultimul nu e public
michelle
25-09-2006, 08:45 AM
Neata neuroni!
Ella, sper sa iti iasa apartamentul asa cum iti doresti tu
E incerc de azi sa ma incadrez in 20p.. Nu as vrea sa sar de 50 kg
Ramo
25-09-2006, 08:50 AM
Mda, cum nu am timp, ma grabesc si nu pot sa o atasez nici cu imagehocks. Am uitat cum se face....
o sa mai incerc mai tarziu. Acum am fugit la munca
Pupici............
anaoi
25-09-2006, 08:57 AM
neata...........dylly nu e inca lucid desi a baut cafea.
Tulip
25-09-2006, 08:58 AM
CITAT(michelle @ 25-09-2006, 09:45 AM)

Neata neuroni!
Ella, sper sa iti iasa apartamentul asa cum iti doresti tu
E incerc de azi sa ma incadrez in 20p.. Nu as vrea sa sar de 50 kg
Miha,tu te ingrasi repede?trebuie sa numeri,nu ajunge doar sa fi atenta la ce papi?
buna dimineata!
de astazi m-am reapucat de numarat puncte.
in ciuda faptului ca saptamana trecuta am mancat vreo 3 table de ciocolata, plus nu stiu cate batoane gen mars, snickers, etc, alune, seminte....am slabit 600g
nu am mancat mai nimic in w-end-ul asta, inafara porcariilor.
MD
-ceai -0p
-paine 50g- 2.5p
-cascaval 50p- 4.5p
-sunca de piept de pui 45g- oare 3p e suficient?
cam multe puncte
nu stiu cum o sa reusesc sa azi sa ma tin in cele 19
am fugit sa schimb ticker-ul
ina_ceva
25-09-2006, 09:06 AM
Neatza!!!
Bula se duce la farmacie si, putin jenat, o intreaba pe farmacista:
- Doamna, ce imi puteti da pentru o erectie permanenta?
Sta femeia, se gandeste putin, dupa care ii raspunde:
- Masa, casa si pe deasupra 1.000 dolari pe luna.
La o casa de nebuni se vopsesc gardurile in rosu.
Ziua urmatoare vopseaua de pe gard dispare: o mancasera nebunii.
Se mai vopseste o data gardul si acelasi lucru. Ziua urmatoare dispare.
Directorul nu-si poate explica ce se intampla si mai incearca o data. De data asta, gardul este vopsit in verde.
A doua zi dimineata merge sa verifice si numa' ii vede pe nebuni sezand de-a lungul gardului si stand asa.
- Ce asteptati, ma, in fata gardului???
- Asteptam sa se coaca.
honey79
25-09-2006, 09:07 AM
Neata fetele.
Crenguta, felicitari pentru kg pierdute. La cat mai multe, scumpa!!!
Gilmore Girls...sunt deja 5 serii pe piata... si a 6a iese acum in octombrie.
michelle
25-09-2006, 09:13 AM
Tulip, am inceput sa mananc foarte mult in ultima vreme, acum ca am inceput si mersul la sala si mi-e frica sa nu sara acul cantarului mai mult decat vreau
Seria a 6-a e ultima din Gilmore Girls. Eu le-am vazut pe toate, asteptam sa apara si ultimele 2 episoade, dar inca nu erau decisi in legatura cu finalul..
still_me
25-09-2006, 09:41 AM
cat de mult , miha?
peach
25-09-2006, 09:47 AM
CITAT(Eu. @ 25-09-2006, 09:04 AM)

[color=#660000]buna dimineata!
in ciuda faptului ca saptamana trecuta am mancat vreo 3 table de ciocolata, plus nu stiu cate batoane gen mars, snickers, etc, alune, seminte....am slabit 600g

Mai Gigelusi fa-mi si mie o placere..nu mai scrie aberatii aici cum ca te-ai indopat cu ciocolata si ai slabit.
Or mai fi credule printre noi si cind citesc ce ai scris tu or sa te urmeze..si fie vorba intre noi nu slabesti mincind ciocolata si dulciuri nu-i asa?!
Pisik
25-09-2006, 09:49 AM
da, mai Crengu mai...of of, ce noroc pe tine;; eu am la activ o saptamana de infometare luni-vineri, in care am ucis max un kg si sambata-duminica de milka, coliva, eclere, iaurt gras (ma rog, nu f gras, dar nu cu zero la suta), tiramisu, gata nu mai zic ca ma omorati; rezultatul - 400 gr in plus! Asa ca se pare ca numai la tine functioneaza; fetelor, nu faceti ca ea ca nu mere
bubbles
25-09-2006, 09:55 AM
gata si cu orasul

... pisik hai sa iti dau un exemplu...ieri dim knd m`am urcat pe cantar stupoare 63,5 kg...asa eram de suparata si de aia ieri am mancat dupa planul meu ... adik din 2 in 2 ore de 5 ori pe zi pana in ora 6 si acum imi arata 62,2 kg cantarul

la 10 am mancat un crenvust la 12 mananc un ou...numai proteine azi...
michelle
25-09-2006, 09:55 AM
Cred ca am sa incep si eu dieta lui Gigelu

Maine ma aprovizionez numai cu ciocolata
Ieeeeeeeeee tocmai am vazut ca o sa inceapa si sezonul 7 la
Gilmore Girls
Eram convinsa ca seria 6 e ultima
Geo, am mai calculat, desi nu temeinic si ajungeam pe la 25-30 p Nu stiu ce e cu pofta asta de mancare. Asa am patit si in primavara cand am inceput sa merg la sala.. mancam f mult. M-am ingrasat 2 kg (de la 48 la 50) dar nu as vrea mai mult.
O sa incep sa postez meniurile si eu, macar de rusinea fata de voi o sa fiu mai cuminte.
peach, nu stiu care e problema ta si de ce esti asa de artagoasa de dimineata
in fine, that's not my business.
am scris clar ca nu am mancat mancare mai deloc in ultimele zile....cat despre fete, sunt convinsa ca au suficient discernamant si nu e cazul sa le tratezi ca pe niste copii prosti
te-ai gandit ca poate sunt si alte motive care au determinat slabirea celor 600g ale mele?
o zi buna iti doresc si, rogu-te , abtine-te de la astfel de comentarii pe viitor.cat timp nu ma cunosti personal si nu stii cum sunt, nu-ti poti permite sa faci aluzii, nic macar subtile, referitor la credibilitatea spuselor mele.
anaoi
25-09-2006, 09:58 AM
CITAT(peach @ 25-09-2006, 10:47 AM)

Mai Gigelusi fa-mi si mie o placere..nu mai scrie aberatii aici cum ca te-ai indopat cu ciocolata si ai slabit.
Or mai fi credule printre noi si cind citesc ce ai scris tu or sa te urmeze..si fie vorba intre noi nu slabesti mincind ciocolata si dulciuri nu-i asa?!
subscriu la ce a scris sorina....mie mi s epare imposibil, mai ales ca dylly a avut perioade cand manca asa si doar s-a ingrasat, nu a slabit....din experianta lui dylly si a multor altor fete, chestia asta e imposibil de realizat...ciocolata = slabit niciodata.
michelle...imi iei si mie ciocolata?
bubbles
25-09-2006, 09:59 AM
ce`aveti fetelor....??? peach si eu. ...aici tb sa fiti ca o familie...poate si din cauza asta ai dat jos gigelule fiiindca nu ai mancat mancare aproape deloc

depinde si de organismul fiecareia...ce asimileaza si ce nu
Pisik
25-09-2006, 10:00 AM
hai mai, nu fiti asa dure cu Gigelusu. A zis si fata ca a mancat cioco si a slabit, vorba ei, nu neapart de la cioco; oricum, din cate imi aduc eu aminte, ea mai mereu cand manca prostioare slabea; mai sunt si astfel de norocoase, ce vreti, asta e? eu stiu ca ma ingras de la cioco, dar zau daca ma las, ca tare buna e, yummy.....
still_me
25-09-2006, 10:01 AM
lasa miha ca tu ai de unde ... eu sper din rasputeri sa ajung la 60, sa vedem dupa sapt asta, cum va fi ....dupa ce trec rusii
anaoi
25-09-2006, 10:02 AM
CITAT(Eu. @ 25-09-2006, 10:56 AM)

am scris clar ca nu am mancat mancare mai deloc in ultimele zile....cat despre fete, sunt convinsa ca au suficient discernamant si nu e cazul sa le tratezi ca pe niste copii prosti
te-ai gandit ca poate sunt si alte motive care au determinat slabirea celor 600g ale mele?
o zi buna iti doresc si, rogu-te , abtine-te de la astfel de comentarii pe viitor.cat timp nu ma cunosti personal si nu stii cum sunt, nu-ti poti permite sa faci aluzii, nic macar subtile, referitor la credibilitatea spuselor mele.
.
pai
sorina vorbeste din experienta ei, si eu la fel. si sincer nu stiu de ce ai sarit asa in sus. are dreptate.
alandana
25-09-2006, 10:03 AM
Gata de azi sunt inapoi la regim - gata cu concediul, gata cu recuperarea post concediu.
Si il pun si pe cel mare la regim - el are mai multa nevoie ca mine.
As merge si la sala azi dar trebuie neaparat sa fac curatenie in casa si sa spal si sa calc toate hainele pe care le-am avut in concediu. Azi mi-am trimis baietii la scoala cu camasile de saptamana trecuta
Asa ca sala o las pe saptamana care vine. Ca sa incep de la 1 ( oarecum - ca o sa fie 2).
Modific imediat si tckerul si il pun si pe cel al lui Mihaita.
michelle
25-09-2006, 10:05 AM
Bafta, Alandana!
CITAT(anaoi @ 25-09-2006, 11:02 AM)

CITAT(Eu. @ 25-09-2006, 10:56 AM)

.
pai
sorina vorbeste din experienta ei, si eu la fel. si sincer nu stiu de ce ai sarit asa in sus. are dreptate.
anaoi, si eu am relatat strict ce mi s-a intamplat si, vazand acum reactia lui peach (care ea a sarit in sus, nu eu, reciteste raspunsul meu) sincer, ajung sa imi pese prea putin daca ma crede sau nu
pana la urma n-am de ce sa ma justific in fata nimanui.cine crede bine, cine nu, e problema lui....nu-i asa Ioana, noi doua stim mai bine?
Pisik
25-09-2006, 10:07 AM
CITAT(bubbles @ 25-09-2006, 10:55 AM)

gata si cu orasul

... pisik hai sa iti dau un exemplu...ieri dim knd m`am urcat pe cantar stupoare 63,5 kg...asa eram de suparata si de aia ieri am mancat dupa planul meu ... adik din 2 in 2 ore de 5 ori pe zi pana in ora 6 si acum imi arata 62,2 kg cantarul

Pai asta sper si eu, ca dupa ziua de astazi sa imi revin; sapt asta am multe tentatii inevitabile, dar sper ca macar luni-miercuri sa mai dau jos macar pana la 65. Doamne Ajuta!
anaoi
25-09-2006, 10:08 AM
La ce te referi, gigelu? spune clar daca ai ceva de spus, daca nu abtine-te de la comentarii aiurea
CITAT(Pisik @ 25-09-2006, 11:07 AM)

CITAT(bubbles @ 25-09-2006, 10:55 AM)

gata si cu orasul

Pai asta sper si eu, ca dupa ziua de astazi sa imi revin; sapt asta am multe tentatii inevitabile, dar sper ca macar luni-miercuri sa mai dau jos macar pana la 65. Doamne Ajuta!
pisik, dylly e aproape in aceeasi situatie ca tine....are 2 zile de nastere sapt asta. buf.
still_me
25-09-2006, 10:09 AM
usurel , ca ametesc ... so ,EU.. noi am inceput dieata cam in acelasi timp , si zau daca pot sa pricep , cum de slabesti din dulce , cand eu din asta m-am ingrasat .. pe mine una ma demoralizeaza sa vad ca se slabesti din asa ceva, cand eu fac eforturi sa ma abtin .....iar fetele , incearca sa-ti transmita ca toate incercam sa ne adaptam la o alimentatie sanatoasa , nu sa vorbim de funie in casa spanzuratului ... n-are nimic de-a face cu a te cunoaste personal , sau ...sau ...sau
CITAT(anaoi @ 25-09-2006, 11:07 AM)

La ce te referi?
sa lasam povestile vechi deoparte, nu are sens sa dezgropam mortii, n-am nici un chef.
bubbles
25-09-2006, 10:10 AM
still_me si mie tb sa imi vina...vineri am terminat folia de anticon

bine macar ca nu m`am ingrasat de la pastile sau ca m`aml asat de fumat
alandana
25-09-2006, 10:10 AM
Depinde de organism - si eu m-am indopat in concediu cu inghetata si ciocolata si prajituri si nu m-am ingrasat - si am mancat si mancare. Nu va certati. Gigelus oricum stie ca nu e bine sa manance asa, noi toate stim ce e bine si ce e rau.
bubbles
25-09-2006, 10:14 AM
da sieu 2 saptamani am mancat dezordonat de tot...numai prajituri,saleuri etc si numai mancare gatita cu ulei si grasime

si am pus 2 kg pe mine desi ma asteptam la mai mult...acum e la fiecare diferit ... bafta alandana

si pisik nu te lasa ca vei vedea ca se vor duce kg astea blestemate
peach
25-09-2006, 10:14 AM

Din ceea ce ai scris tu reiese ca ai slabit cele 600 g mincind dulciuri..Nu mai scrie prostrii pe un site de dieta!! Daca sunt alte cauze din care ai slabit atunci va trebui sa scri acele cauze nu sa dai cu bita in balta si sa creda lumea ca poti slabi mincind dulciuri
anaoi
25-09-2006, 10:19 AM
dylly subscrie, numai ca el nu stie sa se exprime uneori de nervi
CITAT(peach @ 25-09-2006, 11:14 AM)

Din ceea ce ai scris tu reiese ca ai slabit cele 600 g mincind dulciuri..Nu mai scrie prostrii pe un site de dieta!! Daca sunt alte cauze din care ai slabit atunci va trebui sa scri acele cauze nu sa dai cu bita in balta si sa creda lumea ca poti slabi mincind dulciuri
am inteles.
fetelor nu faceti ca mine, nu va indopati cu prostii, ca eu nu de asta am slabit, am slabit de stress si probleme si fiindca in rest nu am mancat mai nimic!
(sper ca acum e ok, peach; eu una sincer cred ca subestimezi inteligenta fetelor crezand ca vreuna din ele isi imagineaza ca slabeste cu un regim cu dulciuri).
bubbles
25-09-2006, 10:22 AM
peach...acum am observat...felicitari pt ticker...mai ai atat de putin si ajungi la target

bravoooooooo
Pisik
25-09-2006, 10:23 AM
Peach, ce inaltime ai?
peach
25-09-2006, 10:23 AM
CITAT(alandana @ 25-09-2006, 10:10 AM)

Depinde de organism - si eu m-am indopat in concediu cu inghetata si ciocolata si prajituri si nu m-am ingrasat - si am mancat si mancare. Nu va certati. Gigelus oricum stie ca nu e bine sa manance asa, noi toate stim ce e bine si ce e rau.
Pai nu te ingrasi daca numarul caloriilor consumate este egal sau mai mic cu numarul caloriilor ingerate
Bine ai revenit Alandala!
michelle
25-09-2006, 10:24 AM
Lasand la o parte partea cu slabitul,
gigelu, nu am sa te felicit pt ca nu te-ai alimentat corect.
Mai ales ca ai o perioada plina de stres, ar trebui sa te alimentezi sanatos. Acum ce-a fost, a fost. Toate mai avem cate o perioada de
energizare cu dulciuri.
Trebuie sa ne tragem de urechi ca sa nu se mai intample.
Ok, acum cine ma trage pe mine?
peach
25-09-2006, 10:24 AM
CITAT(Pisik @ 25-09-2006, 10:23 AM)

Peach, ce inaltime ai?
1.68
anaoi
25-09-2006, 10:27 AM
CITAT(michelle @ 25-09-2006, 11:24 AM)

Mai ales ca ai o perioada plina de stres, ar trebui sa te alimentezi sanatos. Acum ce-a fost, a fost. Toate mai avem cate o perioada de
energizare cu dulciuri.

tu esti si asa prea slaba
bubbles
25-09-2006, 10:27 AM
da si eu am momente cand simt ca as face omor pt ceva dulce

noroc aca are cine sa imi atraga atentia...aseara babuinul deja incepuse ca vz ca iar mananci saeara ca aprca te`ai mai ingrasat
).gif)
ca stie ca ma enerveaza cand zice asa ceva
CITAT(michelle @ 25-09-2006, 11:24 AM)

energizare cu dulciuri.

primesc urecheala ta si o merit, dar am scuze si motive serioase de calcat in strachini.
ma ajuta cineva cu punctajul pentru cele 45g sunca din piept de pui?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.