Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ina_ceva
Nu dylly, nu as indrazni sa rad de tine...la ce saptamana ai avut...; adevarul e ca ai mari responsabilitati, in locul tau nu stiu daca as avea rabdare sa mai stau daca vad ca nu merge treaba... pupic.gif
himere2005
dilly, nu puteai sa mai schimbi si tu versiunile ? lol.gif
anaoi
ha????? tu nu stii ce vorbesti himere.....eu sunt prima luata la trei pazeste in moemntul in car enu merge ceva

CITAT(ina_ceva @ 28-08-2006, 11:59 AM) *

Nu dylly, nu as indrazni sa rad de tine...la ce saptamana ai avut...; adevarul e ca ai mari responsabilitati, in locul tau nu stiu daca as avea rabdare sa mai stau daca vad ca nu merge treaba... pupic.gif

glumeam....fac si eu haz de necaz....
ina_ceva
Un tip intra in farmacie si cere un pachet de
prezervative.
- Ce numar doriti? Intreaba farmacista.
- Nu stiu.
- Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si
mergeti la toaleta sa vedeti.
Dupa minute bune tipul revine.
- Ei ce numar sa fie? intreaba farmacista.
- Da-le dracului de prezervative, cat face tabla?

= = =

Un preot locuia linga o minastire si avea 10 gaini si
un cocos. Cocosul din cind in cind disparea, dar aparea pina seara.
Ultima data cind a zburat nu s-a mai intors si
preotul, primul lucru duminica in biserica, a intrebat lumea
- As vrea sa stiu daca cineva are un cocos ?.....si
toti barbatii s-au sculat in picioare.....
- Nu, nu, nu, am vrut sa spun daca cineva a vazut un
cocos.....si toate femeile s-au sculat in picioare....
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu, vreau sa
stiu daca cineva de aici a vazut un cocos care nu-i apartine .......si
jumatate din femei s-au sculat in picioare.....
- Nu, nu, nu, nici asta n-am vrut sa stiu. Vreau sa
stiu daca cineva a
vazut cocosul meu ?.....si toate maicutele s-au sculat
in picioare.
himere2005
dilly, care e meseria ta pina la urma? ca mi se pare ca e mult mai complexa decit cred
simo
se spune ca un tanar ar fi mers la filozoful Socrate sa-l antrebe daca ar fi bine sa se casatoreasca. Socrate ia-rfi raspuns;Indiferent daca te casatoresti sau nu, peste 10 ani tot vei regreta

Sotul ai spune sotiei;''azi am fost la asirom si am ancheiat o asigurare pe viata, an caz de deces'' la care sotia ai reproseaza; ''Sigur, numai la tine te gandesti!
anaoi
am studii economice, lucrez pe post de economist, dar pentru ca am terminat facultatea in limba germana si stiu germana plec si cu diverse delegatii pe post de translator....

buna ideea simo...i-o trimit unei colege care acum cauta restaurant pt nunta ei programata la anul in iunie.
Tulip
Crengu,Uka,felicitari! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
simo
Sotia vine din statiune, sotul o asteapta an gara.Ea;''Nici nu ma ambratisezi!Uite domnul acela ce tandru e cu sotia lui!''DA, zice sotul,darnevastasa acum pleaca.....'!''

Sotia-''Nu anteleg cum poti sa stai ore antregi an carciuma!'' Sotul-''daca nu antelegi,de ce vorbesti despre lucruri pe care .... nu le antelegi?''
still_me
buna fetele ,
felicitari celor care au mai slabit
deea , frumusica foc printesa ta ... sa va traiasca
uka ... felicitari pentru impacare ...
may .. nu le mai da atentie socrilor .. nu cred ca merita efortul ...
scuze daca am scapat pe cineva ..

cantarul meu s-a urnit putin , desi am rusii ... vedem cum o fi sapt care urmeaza ...
va pup, ca am mult de lucru ...
simo
Sotia se plange la psihiatru:Nu mai suport!Sotul meu se poarta cu mine precum un caine!'',,Va bate?'' ,,NU, vrea sa-i fiu credincioasa !''
soranutza
Bine ai revenit dylly, multumesc ca ai salutat Timisoara din partea mea grin.gif
Felicitari celor care ati slabit cheer.gif cheer.gif
May, nici nu stiu ce sfat as putea sa iti dau fiindca esti intre ciocan si nicovala. Merita sa ii spui vreo doua si s-o pui la punct dar daca faci asta nu stiu unde ajungi. Din cate observ oamenii astia nu invata din greseli (vezi cumnata) si poate ca nici nu ii duce capul la mai multe. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.
simo
fetelor din ce oras sunteti ?
cheer.gif

CITAT(simo @ 28-08-2006, 01:36 PM) *

fetelor din ce oras sunteti ?
cheer.gif

[color=#6600CC]HIMERE AM GASIT LA MAGAZIN JOHNSON'S LA-M CUMPARAT OARE SE PATEAZA HAINELE (ALBE) CA DE LA AVON MI SAU PATAT
MagdaC
Meniul de azi (pana acum):

2 felii paine 3
cascaval 1
branza 2% 1
cafea 1
2 cioco 2

branza 2% 4.5
rosii 0
1 covrig susan 3

Total: 15,5 din 18

Covrigul nu era in plan, dar....e mai racoare si ma izbit o foame blushing.gif

Pupicei
anaoi
CITAT(soranutza @ 28-08-2006, 01:33 PM) *

Bine ai revenit dylly, multumesc ca ai salutat Timisoara din partea mea grin.gif
May, nici nu stiu ce sfat as putea sa iti dau fiindca esti intre ciocan si nicovala. Merita sa ii spui vreo doua si s-o pui la punct dar daca faci asta nu stiu unde ajungi. Din cate observ oamenii astia nu invata din greseli (vezi cumnata) si poate ca nici nu ii duce capul la mai multe. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.

ce faci, copchile? pai parca numai eu aveam dreptul sa am probleme cu genunchii......
soranutza
CITAT(anaoi @ 28-08-2006, 12:51 PM) *

CITAT(soranutza @ 28-08-2006, 01:33 PM) *

ce faci, copchile? pai parca numai eu aveam dreptul sa am probleme cu genunchii......

Genunchiul meu e de mult dus pe apa Sambetei... dar de asta tot acolo ma lovesc devil.gif
Ieri am cazut inca o data, de data asta cu carjele grin.gif Sunt o ametita, 90% din toate porcariile care mi se intampla ar putea fi evitate daca mi-as scoate capul din nori.

Tu cum esti cu genunchii?
anaoi
aa. in pioneze amandoi. de fapt in genunchiere, ca deh, asa ii sta bine lui dylly. sa iti explic ca pe aeroport la timisoara, m-a rugat vamesa sa ma duc intr-o camera alaturata sa imi dau jos genunchiera sa o controleze?

ma ung cu diverse, fac exercitii usoare ca s anu se anchilozeze si gata. si tsrang din dinti cand se schimba vremea.
soranutza
Mai dylly, aia a vrut sa iti vada genunchii si tu nici nu apreciezi grin.gif
anaoi
CITAT(soranutza @ 28-08-2006, 02:08 PM) *

Mai dylly, aia a vrut sa iti vada genunchii si tu nici nu apreciezi grin.gif

mda, mey.....bine ca eram epilata
ina_ceva
lol.gif lol.gif lol.gif
Poate te trezesti cu un telefon de la ea: ce genunchi finuti si dragalasi aveti; poate iesim pe undeva WE asta blum.gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

eu am genunchi dubli idn cauz alichidului care nu s eretrage.
dannette
Salutare!!!
Vad ca ati avut ceva activitate in weekend.
Imi pare rau pentru necazurile ce se abat pe aici, vad ca din ce in ce mai multe, dar ma si bucur pentru unele din voi (Uka, de acu tre sa ai grija sa il aduci pe drumu cel bun; Bubbles, certuri exista in fiecare relatie, pana la urma dragostea le invinge pe toate. Felicitari pt nepotica.)

Eu incep sa fiu acaparata de treaba. Parca nici nu am avut concediu, sunt foarte obosita. Urmeaza o perioada foarte incarcata la mine la servici, sper sa fac fata. A mai venit si un sef de peste hotare care sta toata saptamana pe capul nostru shucks.gif
Weekendul asta am dat-o in bara rau de tot cu punctele. Poate de azi reusesc sa revin si eu pe linia de plutire. Va invidiez rau pe cele care reusiti sa le respectati si sa mai si econmisiti.
bubbles
gata...am vazut bebeu`...off doamne cat e de mica...mi`a zis mona sa o iau in brate si prima oara tremuram ca o trestie...si radea asta de mine...va pun si poze mai tarziu un pic

yahoo.gif

yahoo.gif w00t.gif

yahoo.gif

am uitat sa va zic...era exact cu ma asteptam...mi`au venit rusii si de aia retineam apa...ca acum mi`au venit si cantarul arata 63 kg FIX...yupiiiiiiiiiii
anaoi
ce bebe scump si dragalas. sa va traiasca, sa fie norocoasa si sanatoasa
Tulip
Andrea,sa-ti traiasca nepotica!E atat de dulcica! smile.gif
bubbles
multumesc fetele...eu cand am vazut`o prima oara imi venea sa plang... sorry.gif
uka
mik si frumusik

am o lene sa ma duk la cumparaturi groaznicaaaaa......
mai e si urat afara, vad k a plouat...e adevarat fetele din buc?? k eu am domiiiiitt bine...
bubbles
ce faci uka?pupici pupic.gif pana la urma a rasarit soarele si pe strada noastra biggrin.gif felicitari pt kg..si eu m`am cantarit acum si am 63 fix pupic.gif pupic.gif pupic.gif

sa va pun si o poza de la ultima nunta la care am fost...in fusta scurta dar aici nu se vede... mad.gif ...oricum am facut niste picioruse...mireasa pare plinuta...si stiti cat are 66kg w00t.gif ..eu credeam ca are peste 70 biggrin.gif
Tulip
Si la noi e vreme urata...degeaba,vine toamna...uff,ce urasc acest anotimp! devil.gif devil.gif devil.gif
michelle
andreea, felicitari pt nepotica!
bubbles
multumesc miha pupic.gif
anaoi
cat de incredere e prognoza de pe accuweather.com? pt ca acolo scrie ca pana sambata e vreme naspa, si apoi 30-31 grade
michelle
eu acolo ma uit de obicei, si e ok
MagdaC
eu sunt topita dupa copii mici baby.gif )).gif
sa fie sanatoasa micutza, si sa va bucurati cu totii de ea pupic.gif

mie imi e un somn de la vremea asta, de parca am paie in cap....offfff
si am la treaba.... sad.gif
dannette
Mie mi se pare super vremea atata timp cat nu ploua.
E numai buna pentru plimbari in natura give_heart.gif
nusarich
andrea, sa va traiasca nepotica, sa fie sanatoasa!

bravo celor care au mai slabit!
eu ma pregatesc sa ma duc spre casa, sper sa nu ploaua ca nu-mi place.
o dupa-amiaza placuta tuturor!
bubbles
CITAT(MagdaC @ 28-08-2006, 03:39 PM) *

eu sunt topita dupa copii mici baby.gif )).gif
sa fie sanatoasa micutza, si sa va bucurati cu totii de ea pupic.gif

mie imi e un somn de la vremea asta, de parca am paie in cap....offfff
si am la treaba.... sad.gif

mersic pupic.gif ...da si eu sunt la fel...am un somn si tb sa ma apuc de invatat naughty.gif
crys
Buna ,
imi pare rau ca nu pot sa mai fiu alaturi de voi .Saptamana trecuta am avut un trainig cu un tip dat naibii frumos dar de piatra.Seful meu m-a insarcint sa raspund de materiale si ala m-a luat de buna pt toate nimicurile lui (apa plata ,mancare ....).
Nu puteam sa il urasc pt toate frecusurile (era prea dragut ) si am auzit cand il intreba cineva (un chinez) unde esti si raspunsul lui a fost :"in a middle of nowhere"(vorbea de la telefonul meu ) la despartire vineri i-am zis la revedere si el a zis ca o sa ne mai vedem undeva, candva ,iar eu i-am raspuns "in a midle of nowhere".
dannette
Crys eu i-as fi raspuns si mai urat, cat de dragut ar fi fost el. devil.gif
crys
CITAT(dannette @ 28-08-2006, 04:10 PM) *

Crys eu i-as fi raspuns si mai urat, cat de dragut ar fi fost el. devil.gif

Si daca o sa mai dau de el ? O sa ma tina minte tease.gif
bubbles
tb sa ii zici..."i'll meet you in the middle of your mother`s cage"...scz de expresie biggrin.gif
crys
tare rau biggrin.gif
anaoi
bine zis crys.
himere2005
asa deci, crys, faci ravagii grin.gif
bubbles
blushing.gif
CITAT(crys @ 28-08-2006, 04:21 PM) *

tare rau biggrin.gif

sper ca nu te`a suparat afirmatia
simo
O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte.
Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar
cu trei barbati in camera.Fiind iarna si neavand unde sa doarma
accepta.
In camera unul dintre ce trei ii propune un joc.Daca raspundea
corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si
traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ...
Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati
erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
- Zi veverita, te implor, zi veverita!!!
bubbles
am uitat sa va zic...m`a rugat colega asta a mea de la maternitate sa o meditez pe fata ei la engleza de la inceputul anului...hihihi biggrin.gif

CITAT(simo @ 28-08-2006, 04:26 PM) *

O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte.
Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar
cu trei barbati in camera.Fiind iarna si neavand unde sa doarma
accepta.
In camera unul dintre ce trei ii propune un joc.Daca raspundea
corect la o ghicitoare("ce e mica, are coada, rontaie alune, si
traieste in padure?") o vor lasa sa doarma. Daca nu ...
Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati
erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
- Zi veverita, te implor, zi veverita!!!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
simo
De ce varsa blondinele apa peste calculator ?
A: Vor sa navigheze pe Internet.

De ce nu stau blondele la geam cand calatoresc cu avionul?
Sa nu le strice curentul coafura...

CODUL MUNCII:
1.Ne nastem obositi pt. a ne odihni
2.Munca l-a creat pe om dar nici lenea nu l-a omorat
3.Daca vezi un coleg odihnindu-se,ajuta-l
4.Daca ti se face chef sa te apuci de munca, stai jos, odihneste-te si o sa-ti treaca
5.Ce poti face azi nu lasa pe maine ci pe poimaine sau raspoimaine,ca poate nu mai este nevoie.
6.Un lucru care nu se rezolva de la sine in 30 de zile, nu merita sa te mai ocupi de el.
7.Munca e sanatate curata, deci sa- o lasam pt. cei mai bolnavi ca noi.
8.Munca il innobileaza pe om , societatea noastra nu mai are nevoie de nobili, caci a trecut vremea lor.
9.Cine se scoala prea de dimineata doarme prea putin, e obosit si casca toata ziua.
10.Cine nu munceste nu greseste, iar cine nu greseste merita promovat.
11.Serviciul nu e crasma sa stai toata ziua in el, asa ca mai du-te dracului acasa naughty.gif

1)Fituica - Te uiti si câstigi.

2)Elevul chiulangiu - Tânăr si nelinistit.

3)Sedinta cu părintii - Întâlnire de gradul III.

4)După sedintă -Spitalul de urgentă.

5)Caiet de teză - Verdict: Crimă.

6)Sfârsitul orelor: Am întâlnit si români fericiti.

7)Cancelaria - Cafeneaua groazei.

8)Sala de clasă - Zona Crepusculară.

9)Orele de fizică - La limita imposibilui.

10)Diriginta - Xena, printesa războinică.

11)Dirigintele - Superman.

12)Catalogul - Adevărul gol-golut.

13)Încheierea mediilor - Memorialul durerii.

14)Chiulul de la ore - Sport la minut.

15)Lucrarea de control - Albă-ca-zăpada.

16)Directorul scolii - Inamicul public nr. 1.

17)Seful clasei - Asasinul din umbră.

18)Perioada tezei - Spionaj si contraspionaj.
Eu.
meniul meu pentru astazi:

MD
- lapte condensat: 0.5p
- 2 banane: 3p

Pranz
-sandwich cu:
-paine: 3p
-carne de pui: 2.5p
-casacaval: 2p
-omleta: 2.5p
-sos: 1p

-lapte condensat:0.5p
simo
La nebuni , 2 nebuni vor sa evadeze ...
-Ba , ne luam avant si iesim prin gaura cheii !!!
-Perfect .
Isi ia primul avant , fuge si fu** un cap in usa ...
Al doilea se duce si se uita la gaura cheii :
-Ba , ce prost esti , n-ai vazut ca era cheia in broasca pe dinafara !!!

Niste nebuni erau transportati cu avionul la un alt spital.Doctorul statea in cabina pilotului.La un moment dat vine sa verifice ce faceau nebunii.Astia jucau fotbal.Ca sa vada daca sunt toti ii numara si vede ca lipseste unul.
-Ba nebunilor,unde-i Gigi Nebunu'?
-Pe aripa avionului.Executa cornerul

Doi nebuni mergeau prin desert,unul cara in spate un butoi si celalalt cara o usa de masina.
-Tu,de ce cari cu tine butoiul?
-Pai cand mi-e sete mai beau cate o gura de apa.Dar tu de ce cari usa aia de masina in spate?
-Pai,mie cand mi-e cald mai deschid geamul...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.