Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
bubbles
chiar fetele...ati vazut filmul ala in care una se duce la psiholog...si se plange ca e grasa...in timp ce rontaie intr`una si incepe psihologa sa o faca in toate felurile si la sfarsit ii zice ca daca tot atat de bogata de ce nu isi angajeaza un plesnitor de maini la care asta ramane surprinsa si psiholoaga ii explica ca sa isi ia pe cineva care sa fie langa ea 24 de ore din 24 care sa o plesneasca peste maini cand da sa ia mancare nesanatoasa sa rontaie...dupa cateva luni apara tipa cu plesnitorul ei cu care urma sa se marite si acum era mult mai slaba ...ii priise regimul asta )).gif
michelle
I-auziti ce solutie ne propune Bubbles lol.gif
alina
bubbles cum se numea filmul?
anaoi
bubbles.excelenta solutie...dylly iti multumeste pt idee
bubbles
nu mai tin minte exact...l`am vazut la tv acum cateva zile smile.gif
da miha...cred ca asa voi face si eu...imi voi pune babuinul sa ma plesneasca peste maini cand vede ca vreau sa mananc iar cand e la servici la 24 dorm toata ziua ca sa am tentatii...
azi m`am intalnit si cu o col de fac simi`a propus sa ma angajez la ea ca are un centru care preia copii la bastani sii tine cateva ore...un fel de cresa si cik e platit foarte bine biggrin.gif
still_me
s-ar putea sa ii surada ideea cu plesnitul , lui sotulica lol.gif lol.gif lol.gif ...
ina_ceva
Felicitari pentru kg, gigelu!!! cred ca poti aproxima Sunca slaba 20g 0,5
O sa strangi pcte si din facut curat, alandana!!!Mult spor!!!
Stai linistita, pisik, o sa fii o mireasa foarte frumusica!!!
Nessie
Fetelor, am vazut ca v-ati agitat putin in weekend din cauza mesajelor Veronei. Nu e o fata rea si nu vrea sa fie ironica, doar e mai mica decat majoritatea dintre noi si incearca sa isi faca noi prientei. Din cate am vazut nu are probleme cu greutatea si nu isi da seama cat ne afecteaza pe noi unele comentarii ale ei. Iconitele pe care le insereaza in mesaj poate va dau impresia ca vrea sa va ironizeze si mai mult, dar de fapt, ei ii plac iconitele si nu realizeaza ca exprima o anumita stare si un anumit ton al vocii.

O sa incerc sa ii explic si ei aceste lucruri, iar pana atunci va rog sa o intelegeti ca e o fata care a descoperit un site cu multe alte fete primitoare si vrea sa se intregreze. Nu stie prea multe lucruri legate de calculator, internet, forum si mai putine despre diete. floare.gif
Pisik
cred ca am afcut o mare greseala incercan astazi sa fac foamea; deja imi este rau, ameteala, etc. nu stau f bine nici cu psihicul deci nu a fost cea mai buna decizie....sa vad cum o freg fara sa o dau in bara
michelle
Pisik, ia niste vitamine...
Pisik
CITAT(michelle @ 25-09-2006, 12:10 PM) *

Pisik, ia niste vitamine...

nu am aici...si suntem rupti de lume; am stari de greata, sunt ametita si nu e nimic altceva, nu va ganditi la prostii
michelle
Atunci ia si papa un covrig ceva..
luchi
Rugaminte mare-mare: cum sa punctez 100 grame de crochete?(sunt ceva intre grisine si saratele, tari, uscate, crocante, nu sunt uleioase), pe punga scrie 425Kcal/100 gr, contin faina, drojdie si grasimi vegetale.

give_rose.gif give_rose.gif
michelle
7-8p/100g
alandana
Fetelor nu ma pot opri din plans - catelul meu frumos trebuie eutanasiat. Nu-mi vine sa cred, nu pot crede ca nu exista nici o solutie pentru el. E asa de nedrept. Nu exista caine mai bun si mai cuminte si mai frumos ca el.
Pisik
CITAT(alandana @ 25-09-2006, 12:33 PM) *

Fetelor nu ma pot opri din plans - catelul meu frumos trebuie eutanasiat. Nu-mi vine sa cred, nu pot crede ca nu exista nici o solutie pentru el. E asa de nedrept. Nu exista caine mai bun si mai cuminte si mai frumos ca el.

Alandana, imi pare tare tare rau...imi dau seama ce inseamna; si eu am o catelusa, care este cam batrana si nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand va muri; Suntem alaturi de tine! Fii tare, cred ca si copiilor tai le este greu, poate mai greu ca tie!

Pupici multi
luchi
CITAT(michelle @ 25-09-2006, 12:33 PM) *

7-8p/100g

Multumesc, michelle!

hug.gif Alandana
daconst
Buna neuroni,apar si eu cu intarziere...de azi am inceput un curs de engleza,conversatie, sa ma mai pun la punct ca-s varza...si doar germana nu-mi ajunge citeodata. sad.gif
Deci lunea ma cursez...sa nu ma dati disparuta. )).gif
alina
CITAT(alandana @ 25-09-2006, 12:33 PM) *

da ce are catelusul de nu poate fi salvat?e batran?sincer imi pare rau.si eu iubesc animalele.mai ales catelusi. give_rose.gif
daconst
Of,Dana,ce dureros trebuie sa-ti fie sa te desparti de un sufletel...imi pare rau. give_rose.gif
michelle
Alandana, chiar asa, nu puteti consulta un alt medic? Poate mai are vreo sansa...
Lacry
Alandana, suntem alaturi de tine! Ne pare tare rau... sad.gif
alandana
Nu are decat 3 ani jumatate - are epilepsie - si in ultimele zile face crize una dupa alta cu tot tratamentul - pare ca nu poate sa-si mai revina. Doctorii ne spun ca s-ar putea sa aiba o tumora pe creier.
nusarich
alandana, imi pare tare rau sa aud asta... eu nu stiu cum e cu epilepsia la catei, a avut o colega de-a mea probleme cu catelusa ei si singura modalitate prin care a reusit sa-si mai revina putin dupa eutanasierea catelusei a fost o alta catelusa, primita in dar de la sotul ei.
trebuie sa fii tare si pentru tine si pentru baietii tai, noi iti suntem alaturi.
still_me
saracu' micut ...
verona
am facut si eu niste exercitii azi si am mincat sana cu piine ca ieri am mincat fasole verde si am primit si un fel de piza cu masline era spre seara,a fost bun
Pisik
Fetelor,

Am papat si eu de pranz. Norocul meu ca am gasit niste paine semi-graham pe la bucatarie si am papat destul de multa (mai mult coaja) cu salata pe care mi-am facut-o de aseara: rosii, castraveti, ardei, ou si sunca. Am zis eu ca salata are 3p - 1,5 sunca si 1,5 ou (era mic) si painea am pus-o 2p, sper ca e destul; azi dimineata am mancat o felie de paine cu branza de vaci - 2p, 1 wassa - 0,5 si mai am o wassa - 0,5 si un iaurt - 0,5
Si mai vad eu diseara. Sunt f fomista azi..... blushing.gif
Pupici

a, si am uitat sa zic ca am papat un mar si 2 nectarine si incerc sa nu mai pap alte fructe pe ziua de azi....
am incercat sa ma tin cat de cat de regimul ramonei, dar e nasol ca eu ajung tarziu acasa si probabil voi fi nevoita sa imi iau ceva pe drum si nu prea am altceva decat fructe; ca sigur cu wassa si iaurtul ala nu ma satur pana la 21.00 cand ajung acasa. ceva sugestii?
May
Neatza smile.gif

In primul rand vreau sa ii urez lui alice casa de piatra, sa fie fericita alaturi de babuinul ei si sa ne faca nepotei caci voar avea multe matusi give_rose.gif

nessie eu, una, o sa incerc sa trec cu vederea postarile domnisoarei, dar numai ca ne rogi tu pupic.gif

pisik asa imi vine sa iau avionul si sa iti dau o mama de bataie cand te aud cu infometarea ta mad.gif . Te rog eu frumos, pune mana si mananca bine si sanatos ca in ultimul timp ti-e rau in fiecare zi si pe mine ma doare cand vad cum te distrugi sorry.gif

alandana eu nu am avut niciodata un animal la care sa tin atat de mult si poate nu iti inteleg suferintza, dar sunt alturi de tine hug.gif

Eu am avut 88 de kg in cap azi dimineatza ceea ce inseamna ca s-au dus 3 kg saptamana trecuta ( nu de grasime evident) si sper ca saptamana asta sa ajung la greutatea mea reala de 85. Doamne ajuta!
MagdaC
Alandana, imi pare tare rau pentru catelusul tau.....
Poate e o idee tampita, dar.....catelusha mea a nascut sambata 8 (!!!!) catelushi mititei si dragalasi. Oricum aveam de gand sa postez aici un anunt, sa va intreb daca doriti, sau cunoasteti pe cineva care doreste.....
O sa le fac si niste poze, dar acuma sunt tare mici, si Cora nici nu ne lasa sa ne apropiem de ei...
Cora e jumatate cocker....despre tatal ei nu stiu. Culmea e ca nici despre tatal puilor ei nu stiu nimic....Ea sta in curte, asa ca nu ne-am asteptat deloc sa se intample asta, dar.....
In fine, ideea e ca noi nu ii putem tzine. O sa pastram unul, pentru ca Simona nici nu vrea sa auda sa ii dam pe toti, dar ...la 7 catelusi sper sa le gasesc familii...rezonabile macar.
V-as fi recunoscatoare daca ati duce vorba mai departe pupic.gif
Si o sa pun poze cu ei indata ce....o sa am ce poza )).gif Deocamdata stau gramada unii peste altii...
Pupicei
Pisik
CITAT(Maybeline @ 25-09-2006, 02:21 PM) *

Neatza smile.gif

In primul rand vreau sa ii urez lui alice casa de piatra, sa fie fericita alaturi de babuinul ei si sa ne faca nepotei caci voar avea multe matusi give_rose.gif

nessie eu, una, o sa incerc sa trec cu vederea postarile domnisoarei, dar numai ca ne rogi tu pupic.gif

pisik asa imi vine sa iau avionul si sa iti dau o mama de bataie cand te aud cu infometarea ta mad.gif . Te rog eu frumos, pune mana si mananca bine si sanatos ca in ultimul timp ti-e rau in fiecare zi si pe mine ma doare cand vad cum te distrugi sorry.gif

alandana eu nu am avut niciodata un animal la care sa tin atat de mult si poate nu iti inteleg suferintza, dar sunt alturi de tine hug.gif

Eu am avut 88 de kg in cap azi dimineatza ceea ce inseamna ca s-au dus 3 kg saptamana trecuta ( nu de grasime evident) si sper ca saptamana asta sa ajung la greutatea mea reala de 85. Doamne ajuta!

May, ma bag sub birou de frica si rusine. Gata, sunt cumintica, dupa cum ziceam, am papat frumos la pranz, adica cu painica si tot tacamul;
Felicitari pt cantar! chiar daca e apa, important este sa se duca surplusul acela inexplicabil si sa revii la greutatea pe care ar fi normal sa o ai. pupic.gif

ramonavlas
Salutare!
Alandana, imi pare sincer rau, stiu cum e....am pierdut si eu 2 catelushi sad.gif Acum il am pe al treilea.dar tot ma mai gandesc si la ceilalti 2.

Nessie, nici eu nu iau in seama mesajele Veronei........fara suparare.

Ma declar super indragostita!!!!!!!!!!!! De expandatele din orez, ce ati crezut? Imi plac la nebunie..........as putea oare sa mananc doar asa ceva si fructe, macar o zi?????????? A, si m-am mai indragostit de ceva...perlele din branza cu smantana de La Dorna, nu stiu cine mi-a spus de ele, dar ii multumesc, chiar imi place branza asta si are tot atatea puncte ca si branza de vaci dietetica, desi asta are 4% grasimi.

Eu acum imi iau pranzul.........si va tzin companie.

A, am uitat, am semnat contractul si sunt tare happy, dau de baut..........apa plata, normal........ si cu lamamie pt cele cumintzi.........

Eu, imi era dor de postarile tale. In legatura cu dulciurile, bravo tie...........daca ai slabit mancand si asa ceva. NU INCURAJEZ PE NIMENI. Doar ma bucur ca ea a putut slabi mancand si asa ceva... pupic.gif

Uka oare pe unde umbla? A plecat la babuin parca, nu?

May pupic.gif , wow, si u tot 3 kg. Putem sa ne luam de mana...

Alice, te asteptam cu poze si...impresii.......
verona
acum am mincat o banana,apoi am baut must,am mincat rosii cu brinza si piine cheer.gif
anaoi
CITAT(Pisik @ 25-09-2006, 02:39 PM) *

CITAT(Maybeline @ 25-09-2006, 02:21 PM) *

Neatza smile.gif

May, ma bag sub birou de frica si rusine. Gata, sunt cumintica, dupa cum ziceam, am papat frumos la pranz, adica cu painica si tot tacamul;
Felicitari pt cantar! chiar daca e apa, important este sa se duca surplusul acela inexplicabil si sa revii la greutatea pe care ar fi normal sa o ai. pupic.gif

pana vine may, te ajunge dylly
soranutza
Alandana, imi pare tare rau de catelusul tau. E inca tare mic la 3 ani sad.gif si al meu, tot aceeasi varsta are si nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci. O vecina de-a noastra de la Timisoara are un catelus cu epilepsie, cica e boala destul de des intalnita la cei de rasa mica. Paralizia de asemenea e des intalnita. Catelusul vecinei are de mult epilepsie dar traieste. Sper totusi sa isi revina si al tau.

Eu chiar ma gandeam: sunt foarte egoista. Daca cumva catelusul meu ar pati ceva, l-as tine in viata pana in ultimul moment, poate poate isi va reveni. Stiu ca e urat, ca el saracul ar suferi dar nu cred ca m-as putea desparti de el. Asta spun acum, nu stiu daca as reactiona la fel daca l-as vedea suferind langa mine.
anaoi
pisik, ok dylly mai are o idee nu stie daca buna, dar..ia un iaurt de baut si niste wasa
ramonavlas
Am mancat ca o sparta, adica muuuult dar cu putine puncte. Asa ma simt de balonata.
Acum ma duc sa imi spal mashinutza sa nu stau in casa, ca parca ma atrage patul si ar fi cea mai mare prostie din partea mea.............

Sper ca mai gasesc pe cineva pe aici cand ma intorc.... pupic.gif
anaoi
nu mai gasesti pe nimeni. toata lume ain drum spre tine ca sa fie plimbata cu masina
bubbles
eu azi am mancat usurel...in puncte si gata pana amine...numai apa si poate o nectarina doua...am amncat si 2 felii de paine pana la urma sper sa nu fi facut o greseala
alandana imi pare atat de rau pt catelusul tau...eu credeam ca mi se rupe sufletul cand a murit catelusa mea...noroc ca am pisik care imi tine de urat...pe 11 sept a avut 2 luni de cand nu mai e langa mine...si inca ceva...cred a si catelusa mea avea o tumoare pe creier ca in ultimul timp facea crize exact ca cele de epilepsie...avea momente cand nu se putea tine pe picioare...si i`am dat calciu cu magneziu...cate o pastila doua pe zi dizolvate in lapte si isi mai revenise dar la ea a fost si batraneatea sad.gif
daconst
Monic,ai facut ardeii cu sos?au iesit?sau nu ti-au placut? wacko.gif

Acum fac o ciorba de fasole verde de 0p,poate mai induiosez cintarul pentru maine sa ma ierte de masa de la Mc. blushing.gif
michelle
He he am facut si eu aseara ardei cu sos de rosii, iummm ce bun a fost si ce succes a avut alaturi de piure biggrin.gif
Eu ii faceam inainte cu otet si ulei, nu m-am gandit la sos de rosii blum.gif

Pana acum am papat de 16.5p
lapte 1.5
fulgi 2.5
paine 1
salata dovlecei 2
clatita 3.5

covrigi, 2 4
struguri 2

Pentru diseara trebuie sa ma mentin in maxim 4p. Probabil ca o sa pap o mancarica din legume naughty.gif
Pisik
dylly, umltumesc pt sugestie, dar cred ca exact ce zicea cineva mai devreme cu pofta de dulce am eu acum; deci (sau poate tocmai de asta) ultimele 2 zile am bagat in mine dulce ca intr-un spital de urgenta, acuma simt ca nu ma pot satura fara; simt ca lesin (fizic) daca nu pap niste cioco; of of of
daconst
Miha,cum e salata de dovlecei?ca eu n-am mai auzit. sad.gif
bubbles
fetele hai ca e super oferta care vrea filmulete pilates?ca mi`am scos de pe odc biggrin.gif
Monic
Deea, multumesc de listuta, cartile astea le am blushing.gif
rolleyes.gif Multumesc ca te-ai gandit la mine give_rose.gif
michelle
Salata de dovlecei: se curata de coaja dovleceii, se fierb, se sareaza si se lasa la scurs, apoi si piseaza ca un piure. Separat se prepara maioneza (sau se poate inlocui cu smantana) si se amesteca cu usturoi dupa gust.
Pota buna! biggrin.gif
daconst
CITAT(michelle @ 25-09-2006, 05:14 PM) *

Salata de dovlecei: se curata de coaja dovleceii, se fierb, se sareaza si se lasa la scurs, apoi si piseaza ca un piure. Separat se prepara maioneza (sau se poate inlocui cu smantana) si se amesteca cu usturoi dupa gust.
Pota buna! biggrin.gif

Suna bine... blum.gif
Oare merege si cu zuchini?ca aici nu am dovlecei. )).gif
michelle
Sigur merge..
Am uitat de condimente.. mie imi place piperat blum.gif
May
Eu mai adaug si ceva marar ca iese super buna. Uite ca planuiam sa fac si eu azi aceasta salata ca aveam deja dovleceii pregatiti dar Remy nu ar fi mancat asa ca am preferat sa fac niste chiftelutze din ei si alaturi de piure si tzaziki au avut mare succes.

pisik hug.gif

ramo sper sa se duca saptamana asta si celelalte si sa ma lase in pace dry.gif
Pisik
mi-am adus aminte ca mai am un duvlecel prin frigider si niste maioneza light de care nu m-am atins pana acuma; ar fi o idee, nu? cred ca incerc?
of, si am de facut si salata de vinete; credeti ca merge doar cu o lingura-doua de ulei si cu un albus, sa o lege?
daconst
CITAT(Pisik @ 25-09-2006, 05:30 PM) *

mi-am adus aminte ca mai am un duvlecel prin frigider si niste maioneza light de care nu m-am atins pana acuma; ar fi o idee, nu? cred ca incerc?
of, si am de facut si salata de vinete; credeti ca merge doar cu o lingura-doua de ulei si cu un albus, sa o lege?

Merge si doar cu ceapa...fara nimic altceva.Eu asa o fac de post sau cind o vreau de 0p. dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.