Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
MagdaC
Pupicei neuroni
O idee si de la mine: am vazut ca mama pune un pic de lapte in salata de vinete. Cica o albeste si taie din iutzeala. Eu pot sa confirm ca ies buuuneeeee.... )).gif
bubbles
eu am o lene...ca si eu voiam sa fac salata de vinete...nush ce e cu mine smile.gif si sa mananc mi`e lene =))
peach
Super-oferta noastra

Vrei sa ai casa la munte?
Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei vila la mare?
Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles?
Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta!
still_me
CITAT(bubbles @ 25-09-2006, 04:03 PM) *

fetele hai ca e super oferta care vrea filmulete pilates?ca mi`am scos de pe odc biggrin.gif

eu le vreau .. se poate ..pls ... multam ...

eu mananc dovlecei , si vinete, chiar si rosii , la gratar , ma corect intr-o tigaie , fara pic de ulei ...yumiiii .. bun de tot
May
Am mai citit o data retzeta lui miha si mi-am amintit ca eu pun si ceapa taiata la robot sa iasa ca o pasta. Deci pana la urma salata mea de dovlecei are: dovlecei, ceapa, usturoi, marar, maioneza, sare, piper biggrin.gif yummyyyyy
bubbles
still_me intra pe mess pe andreea1405 sa vdm poate merge sa iti trimit blum.gif
still_me
bubbles nu pot primi pe mess , te rog da-mi aici pe privat ... pupic.gif
MagdaC
Meniul meu pana acum:

graham 2
almette 2
cafea 2

orez 3
sos 1
pui 2

3 mere 1

Total: 13
bubbles
nu pot aici ca sunt mari si se incarca greu...eu le`am luat de pe odc daca ai
sau dc++
Ella79
Am aterizat si eu acasa, am halit rapid (stiu, o sa ma doara stomacul) 2 ciocanele de pui la gratar si niste salata de gogosari in sos de rosii.
Acum o tulesc la pensat si de acolo la sala si piscina.

Fetelor, cum sa punctez cele 2 ciocanele de pui, ca nu le-am mai cantarit??

Pisik, eu salata de vinete o fac doar cu ceapa si iese foarte buna.
still_me
lapte 0.1 grasime 250ml 1.50
cereale 50gr 3.00
lapte1.5grasime 100ml 1.00
chifla 2.00
supa de leguminoase 1.50
pilaf 4.00

total=13pct/19pct permise ...
diseara salata de fructe ...
Monic
CITAT(daconst @ 25-09-2006, 02:51 PM) *

Monic,ai facut ardeii cu sos?au iesit?sau nu ti-au placut? wacko.gif

Dana, am facut, mi-au placut muuult de tot. Si azi tot ardei cu sos am mancat. Eu am mai pus in sos si putin busuioc proaspat... o minunatie.
Si am facut si macarea postata de Alandana cu ardei umpluti, i-am facut fara carne, toata oala a iesit de 0 puncte ca am uitat sa-i pun ulei.
Chiar ma uitam la ce a scris pisik si ma gandeam ca eu azi am mancat pe saturate sos de rosii cu ardei copti si ardei umpluti de 0 punte. Doar painea si smantana pe langa fac 3 puncte.
still_me
da-le pe m_e@k.ro.....
Ella79
Monic, si ce faci, lasi asa de 3 p toata ziua? sau mai mananci ceva ca sa ajungi la puncte mai multe?
ina_ceva

Doua furnicute fumeaza iarba de se fac praf.
Trece elefantul pe langa ele si le intreaba:
- Ce faceti aici, mai furnicutelor?
Ele se sparg de ras si ii zic elefantului:
- Auzi ma, elefantule, pun pariu pe cat vrei tu ca nu poti sa ridici firimitura asta de paine si sa ti-o pui pe cap!
Elefantul ia firimitura si o pune pe cap, furnicutele se spargeau de ras.
- Auzi mai, elefantule, pun pariu ca nu poti sa calci pe firimitura asta!
Elefantul calca, la care furnicutele:
- Sa moara regina-mama, cat-a-mai sendvisul...
michelle
Ella, un ciocanel e aprox 2p
Monic
Ella, te-ai cantarit pana la urma? Sau n-ai avut curaj pupic.gif
Eu.
Pranz
-orez cu legume:3.5p
-tocanita de pui:3p
-struguri:1p

cu mic-dejun cu tot= 15p din 19 pana acum doh.gif si avem party aniversar la servici....se serveste doar bautura si tort+praji sad.gif
Monic
CITAT(Ella79 @ 25-09-2006, 04:10 PM) *

Monic, si ce faci, lasi asa de 3 p toata ziua? sau mai mananci ceva ca sa ajungi la puncte mai multe?

Ella, mai mananc, de fapt am baut un cappucino si am mancat niste biscuiti. mai am o felie de paine cu 2 felii de salam si un iaurt de fructe maaare. Si mi-a mai ramas si baclava din WE blushing.gif
Monic
Mai fetelor, ce-a fost azi cu voi, ca parca majoritatea v-ati trezit cu stangul biggrin.gif
Sper sa nu spargem targul din cauza unor neintelegeri sau prostioare, ca mi-ar fi tare greu fara voi. Va pupic pe toate, hai, nu mai fiti supi wink1.gif floare.gif
Alandana, imi pare tare rau pentru catelusa ta.
... ti-am vazut pozele, esti foarte slabuta si imi esti foarte simpatica. Zambetul tau spune multe despre tine hug.gif Doar lucruri bune. grin.gif
Cat despre Verona... avem rabdare. Dar din mesajele ei se vede clar ca citeste postarile anterioare... poate pana la urma se hotaraste sa ne scrie cate ceva despre ea sa o cunoastem mai bine.
Crenguta, hai, spune-ne de ce ai fost atat de stresata sapt. trecuta?
Peach, felicitari, esti foarte aproape de target, te invidiez! Cum a fost la soacra? grin.gif Tot rau areti in ochii ei?
anaoi
dylly se duce acasa
pa. pe maine
Eu.
CITAT(Monic @ 25-09-2006, 05:26 PM) *

Mai fetelor, ce-a fost azi cu voi, ca parca majoritatea v-ati trezit cu stangul biggrin.gif
Sper sa nu spargem targul din cauza unor neintelegeri sau prostioare, ca mi-ar fi tare greu fara voi. Va pupic pe toate, hai, nu mai fiti supi wink1.gif floare.gif

eu imi cer scuze tuturor de pe forum, daca am jignit (fara voie) sau daca am indus pe cineva in eroare cu ceea ce am postat despre abaterile mele si gramele pierdute. m-a deranjat doar tonul lui peach, care mi-a parut extrem de artagoasa,atata tot.
ina_ceva
Eu pap numai ciocanele si carnea de pe un ciocanel o pctez 0.6p...1p (depinde de marime)
Pisik
eu cu ceva tot calc stramb astazi, ca nu mi-am revenit; sa speram doar ca nu cu f multe, Doamne ajuta!

Va pup si va doresc o seara frumoasa!
ina_ceva
Monic, care e reteta alandanei cu ardei?
In salata de vinete pun uneori smantana(12%). Are acelasi efect la laptele ( albeste si taie iutzeala).
O seara placuta si tie pisik!!! Sa nu calci pe alaturi cu f mult, poate recuperezi maine pupic.gif
ina_ceva
Se-ntalnesc doi pe strada...
- Doamne sa vezi ce mi s-a-ntamplat: eram cu ala micu in parc si o gacica vindea baloane si-n loc sa-i zi doamna ce baloane frumoase aveti i-am zis doamna ce balcoane frumoase aveti.
- Asta nu e nimic, sa vezi ce mi s-a-ntamplat mie: eram cu nevasta dimineata la micul dejun si-n loc sa-i zic draga da-mi si mie untul i-am zis: fa f**u-ti gura matii de cand m-am insurat cu tine m-am nenorocit.
soranutza
still_me, mi se pare mie sau tu ti-ai schimbat tickerul in sus? Nu era la 64? blushing.gif

dana, ma bucur ca te-ai apucat de ore de engleza, sunt sigura ca o sa inveti repede si poate o sa iti si placa naughty.gif

Eu va citesc de la servici si tot pe fuga, nu apuc sa notez retetele. Acum bineinteles ca mi-e pofta de mor de toate retetele de care vorbiti voi (mi-e foame de numa) si nu stiu unde sa le mai gasesc. E vreun subiect pe forumul asta cu retete? Nu postati si acolo retete va rooog cand aveti cate una buna? Asa, pentru din astea mai pofticioase si mai fara timp ca mine blushing.gif
Monic
Ina, eu gatesc cam din auzite, dupa ureche, nu ca la carte.
Am luat ideea Alandanei cu ardei umpluti si am facut un fel de coca din 1 ceapa, 1 morcov, rosie, aveam acasa niste ciuperci pe care i-am tocat marunt, am pus un ou(ooops, am uitat sa-l punctez blushing.gif ), sare, piper, nelipsita menta tocata marunt care-i da o aroma de mamaaa-mama rolleyes.gif si cateva linguri de orez(ooops blushing.gif ) Putine ingrediente cu care am umplut aprox 10 ardei, si a mai trebuit sa arunc din coca ca mi s-au terminat ardeii doh.gif Am turnat peste aproc 1 l de suc de rosii. Cand a fiert am condimentat cu sare si ce mai avea nevoie(vegeta si un praf de zahar sa nu fie prea acru blushing.gif )
Ei, nu ma certati, ca am uitat sa punctez oul si orezul doh.gif Totul e de aprox 4-5 puncte, mai nimic tinand cont ca azi am mancat 2 ardei grin.gif
daconst
Sorana,nu te bucura ca am inceput engleza...ca stiu eu pe cineva profesoara pe aici si care nu mai scapa de mine )).gif

Monic,ma bucur ca ti-au placut ardeii si vorba lui Miha,ar merge bine si cu piure de cartofi,sa economisesti painea. huh.gif

ramonavlas
Am fost la Plafar si mi-am luat toate pachetele de orez expandat. Pacat ca aveau doar 7. Imi plac de nu mai pot. Toata ziua as manca numa asa ceva. Si sunt bune in loc de rontzait. )).gif

Miha, suna tare bine reteta de dovlecei. Eu ii mancam numai facuti cu ou, faina si prajiti in ulei. Bine , nu am mai mancat de.....muuuuuuuuuult. Dar o sa incerc si reteta asta, mai ales ca am maioneza vegetala in frigider, dar si aia are o gramada de puncte. 7,8/100 gr?????????? Cam mult...... Oare cu iaurt, in loc de maioneza sau smantana nu merge?
still_me
da sorana ... ce ochi ai .. cand am trecut 64 ,am trecut din greseala , si am zis ca ramane asa pentru motiva ,.... insa dupa ce am modificat modelul tickerului , am pus corect .. gata acum stiu ca cineva e cu ochii pe mine cheer.gif pupic.gif
ramonavlas
Fetelor, astazi trebuie sa sarbatorim, TOATE!!!! Avem un mic eveniment in familia asta a noastra, a neuronashilor.
Ia sa vad, stie cineva ce avem de sarbatorit???????????
Monic
CITAT(ramonavlas @ 25-09-2006, 06:10 PM) *

Fetelor, astazi trebuie sa sarbatorim, TOATE!!!! Avem un mic eveniment in familia asta a noastra, a neuronashilor.
Ia sa vad, stie cineva ce avem de sarbatorit???????????

Sfanta Luni? tease.gif
ramonavlas
lol.gif nu.............
ramonavlas
Hai mai fetelor, chiar nici una nu stiti ce sarbatorim azi?
Nessie
yahoo.gif Eu stiu! Eu stiu! Dar nu va spui ca sa va framantati! blum.gif

Oricum.... se lasa cu baute! wink1.gif haninoroc.gif
ramonavlas
Stii?????????? Chiar stii?
Pai, nu e motiv de sarbatoare????? Sper ca sarbatorim acelasi lucru.... give_rose.gif
Nessie
Este, cum sa nu? (Sper sa vorbim despre acelasi lucru! )).gif )

Dupa cat de vorbarete suntem, se pare ca in curand o sa avem o alta data de sarbatorire...daca a priceput cineva ce zic.. unsure.gif
Monic
cate luni pe acest forum? salut.gif
asta e? am ghicit?
pot sa deschid sampania?
bubbles
nunta lui alice????????
May
Ziceti ca mor aici... eu nu imi dau seama.... ceva cu timpul care a trecut de cand...???? de cand ce?? blink.gif
ramonavlas
CITAT(Monic @ 25-09-2006, 07:52 PM) *

cate luni pe acest forum? salut.gif
asta e? am ghicit?
pot sa deschid sampania?

esti pe aproape..... poti pregati paharele, sampania nu o deschide....inca....
soranutza
240 pagini? tease.gif
bubbles
sau ca mai avem putin si facem WW3?si ca acum suntem la pajina 240? blum.gif
ramonavlas
Soranutza, bubbles, are legatura cu ce ziceti voi acolo, dar........mai concret.
Putem sarbatori si pagina 240 daca vreti, dar nu la asta ma refeream eu......... drinks.gif
bubbles
vai ramona nu ne mai tine in suspans:P
ramonavlas
Bine, hai ca va spun. Ati pregatit sampania, paharele, tot????????

Am implinit O LUNA in noua casutza (2)!!!!!!!!!! cheer.gif

Si acum.........
party.gif band.gif cheers.gif jester.gif rock.gif bday.gif
soranutza
CITAT(still_me @ 25-09-2006, 06:08 PM) *

da sorana ... ce ochi ai .. cand am trecut 64 ,am trecut din greseala , si am zis ca ramane asa pentru motiva ,.... insa dupa ce am modificat modelul tickerului , am pus corect .. gata acum stiu ca cineva e cu ochii pe mine cheer.gif pupic.gif

Bine ca nu te-ai suparat, dupa ce am dat "send" am realizat ca poate nu-i treaba mea sa scriu asa ceva. Dupa ce ca scriu rar mai scriu si prostii blushing.gif

bubbles
avem deja o luna si acusi tb sa facem o casuta noua ce harnice am fost de data ast a:D clap.gif haninoroc.gif party.gif cheers.gif drinks.gif partytime2.gif bday.gif
soranutza
Alexia e doar cu o luna si cateva zile mai mare decat noi tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.