Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
ramonavlas
Mda, multumesc de raspunsuri.....ma gandeam si eu asa.....
dar mai bine mai stau ca stiu ca vine platoul si la mine si apoi,....ce mai fac?
still_me
alice , e on line .. sau mi se pare mie ...?????
ALICE
Da sunt.Astea sunt cateva poze pe care le-am facut noi.Cand mai strang,mai pun cateva.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/talice2004/d...jpg&.src=ph
nusarich
alice, superbe pozele, iar tu ai fost o mireasa de nota 20! tare frumos!
alina
neatza
alice frumoase poze.numai la tort imi este capul acum rolleyes.gif .
daconst
Frumoase poze,Alice,asteptam sa ne si povestesti cum a fost,cum te-ai simtit si daca ai apucat sa te odihnesti? )).gif
Pisik
Neatza!
Maria, Alice, welcome back!
Alice, superbe pozele, ai fost f frumoasa! Mi-a placut tortul in mod deosebit, abosolut superb! Sper ca ai avut o nunta asa cum ti-ai dorit, ca eu deja am fluturi in stomac si nu mai am rabdare!
Eu aseara nu prea am fost cuminte, nu cu f mult, am ras un castron mare de iaurt cu fulgi cand am ajuns acasa si am ciupit cateva ciocolatele blushing.gif Dar dupa aceea am fost la dans, deci sper ca nu e asa mare bai.
Problema cea mare este ca de aseara de pe la 20.00 pana astazi dimineata am avut niste dureri de stomac de imi venea sa ma rostogolesc pe jos, nu alta; asa ca azi dimineata am fost cuminte si am afcut cum am simtit, am papat o felie de paine toast cu branza si sunca si f f f multa painica cu gem dietetic blushing.gif
Sper sa nu ma mai doara asa, ca o iau razna.
Azi mai am la mine salata cu pui, 2 felii de orez si fructe.
Vorba lui Danyhoney, ma stresez cam mult cu mancatul, cred ca ar trebui sa nu ma mai chinui atata si mai bine sa fac sport! dar asta dupa nunta abia
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
A, diseara fac proba la machiaj )).gif
luchi
give_rose.gif Alice, foarte frumoase pozele, tu arati foarte bine! Imi place poza in care sunteti voi doi si cineva va tine umbrela! smile.gif
ALICE
Da,a fost un vis.Nu au fost evenimente neplacute.Mici probleme ca la orice nunta.Mirele meu a fost foarte emotionat.A uitat acasa verighetele,certificatul de casatorie.Ma mir ca mi-a adus buchetul de emotionat ce era.
M-am distrat foarte tare.Am dansat toata noaptea.Oamenii nu mai plecau acasa........Asta e bine,ca inseamna ca s-au distrat.Dar ieri s-a stricat tot.Socru-meu ne-a dat ieri afara din apartament.Azi abia ma concentrez ce am de facut la serviciu,m-am culcat la 3 dimineata,ca pana atunci a fost scandal.
still_me
super pozele alice ...CASA DE PIATRA ..asteptam detalii , si mai multe poze
Tulip
Alice,superbe poze,sunteti o pereche frumoasa...
Imi pare rau ca aveti probleme... pupic.gif
ALICE
Da.A plouat.Bine ca nu a plouat tare.Cineva ne tinea umbrela,si cand zicea fotograful:"fugiti" ,ala fugea ca sa ne faca poza.A fost interesant.Mi-am murdarit rochia foarte tare.Dar se curata.Nu m-am odihnit deloc.Si acum ca s-a intamplat ce s-a intamplat,nici atat.Dar amintirile nu mi le poate lua nimeni.Sunt mandra ca a iesit cum ne-am dorit,ca am muncit singuri pt asta.
ramonavlas
Alice, ai fost o mireasa....super!!! Va doresc sa fiti toata viata asa fericiti cum pareti in poze.
Pisik, bafta la proba de machiaj.
Si eu am machiat la viata mea 2 mirese pupic.gif

Acum m-am machiat pe mine si ma duc sa vad cu ce ma imbrac.............pt ca ar trebui sa merg la scarbici........azi chiar nu am chef.
still_me
imi pare rau alice , ca aveti pb ... give_rose.gif
ALICE
Le rezolvam noi.Ce sa facem?Ne mutam in gazda o luna,pana facem actele la banca.
michelle
Wow, Alice, arati ca o printesa! Ai avut o nunta de vis.. Iar tortul... nu am cuvinte give_rose.gif
Maria, welcome back! cheer.gif Cum a fost in concediu? Pe unde v-ati plimbat, aveti poze? biggrin.gif
Ramona, mie imi iese la calcul 1.3p pt grisine
ramonavlas
CITAT(michelle @ 26-09-2006, 09:58 AM) *

Wow, Alice, arati ca o printesa! Ai avut o nunta de vis.. Iar tortul... nu am cuvinte give_rose.gif
Maria, welcome back! cheer.gif Cum a fost in concediu? Pe unde v-ati plimbat, aveti poze? biggrin.gif
Ramona, mie imi iese la calcul 1.3p pt grisine

da, poate, pt ca pe pachet scrie 70 gr si l-am cantarit si are 60-65 si de-aia mi-a ieist mie 1.1.
Am fugit la munca.
Spor la treaba si la...scris. pupic.gif
michelle
Atunci despre ce grisine este vorba? biggrin.gif
ramonavlas
CITAT(michelle @ 26-09-2006, 10:00 AM) *

Deci se numesc Crispy grisini, sunt in pachet albastru si sunt simpe, cu susan si cu mac.
Are 70 gr pachetul, asa scrie pe el, dar eu l-am cantarit si are 60-65 de grame.
Oare am explicat k lumea? give_rose.gif
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 26-09-2006, 10:06 AM) *

CITAT(michelle @ 26-09-2006, 10:00 AM) *

Deci se numesc Crispy grisini, sunt in pachet albastru si sunt simpe, cu susan si cu mac.
Are 70 gr pachetul, asa scrie pe el, dar eu l-am cantarit si are 60-65 de grame.
Oare am explicat k lumea? give_rose.gif

Cred ca e produs exclusiv de Targu Mures, ca la noi nu am avzutasa ceva sad.gif
bubbles
`neata din nou...alice casa de piatra si sa fi mereu fericita asa cum esti in poze...foarte frumoase pozele imi place mai ales cum ai fost facuta la par si tortul nu mai zic ca mi s``a fcaut o pofta de doamne doamne smile.gif
ALICE
Cum pun un filmulet de cateva secunde?Cu valsul nostru?
lliliana
Salut fetele...De vreo doua saptamani ma tot incurajez sa pun un mesaj pe aici...sunt 245 pagini la care citesc de vreo 2 zile:)...cand termin incerc sa ma bag si eu in seama:) pupic.gif floare.gif O zi maxima.
alandana
Alice - se spune ca atunci cand ploua la nunta va fi o casnicie imbelsugata.
Poate tot raul este spre bine - si va va fi mai bine singuri,

Catelul meu este inca in viata - nu am putut sa-l eutanasiem si am mai cerut sfatul altor doctori - acum mi-au dat un alt tratament si de ieri nu a mai facut nici o criza.

Nu stiu daca ieri am stat sau nu in puncte - nu prea cred dar am o scuza - am fost devastata toata ziua - am plans pana la epuizare. Azi parca sunt mai optimista.
peach
Alice casa de piatra si toata fericirea din lume!!

Pt cele care vroiau sa stie cum a fost la socrela..extaordinar de buna brinza )).gif) imputita precum soacramea
In rest am auzit doar cuvinte de incurajare pt a-mi gasi un job la genul .."Sora cea mare a cautat 2 ani si a trimis 300 de cv dar a foat doar la 3 interviuri "
Pisik
CITAT(peach @ 26-09-2006, 10:57 AM) *

Pt cele care vroiau sa stie cum a fost la socrela..extaordinar de buna brinza )).gif) imputita precum soacramea
In rest am auzit doar cuvinte de incurajare pt a-mi gasi un job la genul .."Sora cea mare a cautat 2 ani si a trimis 300 de cv dar a foat doar la 3 interviuri "

Trebuia sa ii raspunzi "da, am auzit ca asa li se intampla incapabililor" mad.gif ai prea multa rabdare cu ea peach, eu cred ca o trimiteam la ala cu coarne devil.gif
lliliana
Pentru Alice....casa de beton armat biggrin.gif Sa ai parte de linishte si armonie...bunastare si copii deshtepti si sanatosi...si pupic.gif

CITAT(peach @ 26-09-2006, 10:57 AM) *

Spune-i ca tu ai fost la 3 interviuri si nu reusesti sa te hotarasti la care din cele 300 de slujbe oferite sa te duci lol.gif lol.gif . Soacra, soacra...poama acra...Doamne ajuta-ma sa nu fiu asa cand s-o marita fiica mea. Parol!
Nessie
CITAT(ALICE @ 26-09-2006, 10:42 AM) *
Cum pun un filmulet de cateva secunde?Cu valsul nostru?
Poti sa il pui pw www.Youtube.com sau pe www.video.google.com si apoi dai linkul aici.
Ella79
Frumoase pozele Alice. Mie imi place poza 6, va sta tare bine impreuna! Casa de piatra!
Tulip, nu va asteptati la schimbari majore de look. Doar ma tund putin ca nu imi mai sta deloc parul.
Daconst, multumesc pentru aprecieri, esti o draguta, ca intotdeauna. Sa-mi mai vadnd un pont: crema anticelulitica supliform de la HOFIGAL. La mine are super efect. Si costa doar 6 RON. smile.gif
alandana
Ella - te dai in fiecare zi cu Supliform? Dimineata, seara? Faci si masaj sau doar te ungi?
Ella79
CITAT(alandana @ 26-09-2006, 11:25 AM) *

Ella - te dai in fiecare zi cu Supliform? Dimineata, seara? Faci si masaj sau doar te ungi?

Ma dau dimineata si seara. Dimineata doar ma ung (pt ca nu am timp), dar seara imi fac masaj cu o manusa de lufa. In zilele in care merg la sala, imi dau si inainte de antrenament.
Eu fac chestia asta de pe la jumatea lui august si deja se vad efectele. In locurile in care aveam celulita putina a disparut complet, iar in locurile unde e multa s-a ameliorat.
lliliana
CITAT(Ella79 @ 26-09-2006, 11:30 AM) *

CITAT(alandana @ 26-09-2006, 11:25 AM) *

Ma dau dimineata si seara. Dimineata doar ma ung (pt ca nu am timp), dar seara imi fac masaj cu o manusa de lufa. In zilele in care merg la sala, imi dau si inainte de antrenament.
Eu fac chestia asta de pe la jumatea lui august si deja se vad efectele. In locurile in care aveam celulita putina a disparut complet, iar in locurile unde e multa s-a ameliorat.

Mie mi-ar trebui niste lecitina sa nu uit sa ma ung...sau un ceas care sa te scoale din morti biggrin.gif
ALICE
Am reusit cred.
http://video.google.com/videoplay?docid=8559738043446205993
Sunt cateva secunde filmate cu un aparat nu foarte performant.Dar e bine,pana vine dvd-ul cu nunta
alandana
Peach - soacra ta e romanca? Sau soacrele din lumea intreaga sunt la fel de poame acre?

Si eu ma dau cu Supliform dupa schema mea proprie - adica din an in Paste si evident ca nu are nici un rezultat.
lliliana
CITAT(ALICE @ 26-09-2006, 11:34 AM) *

Am reusit cred.
Sunt cateva secunde filmate cu un aparat nu foarte performant.Dar e bine,pana vine dvd-ul cu nunta

clap.gif clap.gif clap.gif Supeeer!!!

CITAT(alandana @ 26-09-2006, 11:40 AM) *

Peach - soacra ta e romanca? Sau soacrele din lumea intreaga sunt la fel de poame acre?

Si eu ma dau cu Supliform dupa schema mea proprie - adica din an in Paste si evident ca nu are nici un rezultat.

Si eu am schema asta a ta... smile.gif Nu stiu de unde am capatat-o.... biggrin.gif
Pisik
Alice, mi-au dat lacrimile; superb absolut! ati fost frumosi, ati dansat superb (noi cu lectii si nu dansam asa frumos) iar momentul a fost de vis! pacat ca pe noi nu ne lasa cu artificii mad.gif in sala, oricat i-am explicat ca nu sunt daunatoare, nu vrea si pace; mai mai sa nu ne lase nici afara, cand ma aduce de la furat, noroc ca am insistat

CITAT(lliliana @ 26-09-2006, 11:45 AM) *

CITAT(ALICE @ 26-09-2006, 11:34 AM) *

Am reusit cred.

clap.gif clap.gif clap.gif Supeeer!!!

CITAT(alandana @ 26-09-2006, 11:40 AM) *

Si eu am schema asta a ta... smile.gif Nu stiu de unde am capatat-o.... biggrin.gif

si eu, si eu, iar in ultima luna schema este ca nu ma mai dau deloc blushing.gif

inca ma mai doare stomacul; mi-e asa frica sa nu inceapa iarasi ca imi iau masuri: pap aproape non-stop biggrin.gif
ALICE
Da.E momentul cel mai frumos.Fara artificii nu are farmec.Toata lumea face:ooooooooooooooooaauuuuuuuu biggrin.gif
michelle
Va invit sa continuam discutia in noua noastra camera:
http://forum.oneden.com/Neuronii-WW-part-3-t494.html
cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.