Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
himere2005
may, ti-a mai trecut supararea? esti in bucatarie? biggrin.gif
pisik, cum a fost plimbarea cu masina? ce culoare ziceai ca e? rosie? nu ne faci si noua o poza cu tine pe capota?
irinush
Buna fetelor, semnez si eu condica aici la voi, nu pot sa stau ca David vrea la plimbare deja, degeaba eu sunt franta ca am facut curat azi, nu tine ...

azi mi-a fost si rau de dimineata, am vomat din senin fara nici un fel de stare de greata sau durere de stomac, naiba stie ce-o mai fi ... nu indraznesc sa va spun ca m-am apucat de numarat, ca daca o dau in bara, ma fac de rusine ... dar va postez si eu meniul meu de azi:
dimineata:
250 ml lapte 1.8% 2
2 linguri cereale 1
1 lta miere 0
cafea 0
pranz
3 felii paine 5
almette verdeata 2 (cat am uns painea)
inghetata 2 linguri 3
cina
cartofi fierti 2
piept curcan 50g 1
hering afumat 3
maioneza 1
frape cu miere si completa 1

cina am servit-o )).gif acum, iar diseara inainte sa ma culc o sa mananc doar pepene pt ca mi-am epuizat punctele, 21 la numar.

va pup si va doresc o seara frumoasa!
ina_ceva
Dannette, serviciu usor si sa ai spor la numarat puncte!!!
Andreea, ai o nepotzica scumpica foc!!!
Bravo, crys!!!Pune-te bine cu ei, ca nu se stie!
anaoi
am plecat fetele. pe maine
dannette
Am plecat acasa!
O seara placuta tuturor!
ina_ceva
O seara placuta!!! tease.gif
himere2005
la revedere fetelor, poate mai intrati diseara
bia stie sa zica si apa, dar cuvintul de baza e tot ma-ma )).gif am invatat sa-i dau de mincare. ii aduc un pui si ma fac ca-i dau si lui de mincare, ca sa caste si ea gurita )).gif
MagdaC
Care searaaaaa ????
Eu mai am o ora de stat doh.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif
super idee, himere!
himere2005
noroc ca are ciocul mai lung si bag lingurita pe dedesubt, ca altfel vede ca ramine mincarea in lingurita...parsivi mai sunt astia mici, scot par alb in cap lol.gif

antonia, te mai dor rinichii? bb tau ce mai face? CU CINE IL LASI IN GERMANIA CIND INCEPI LUCRUL?

cind era deranjat ce-i dadeai?

de ce nu mai scrie nimeni nimic? poate daca plec, la intoarcere gasesc ceva. o dupa-amiaza placuta. eu il invit pe al meu la un film la calculator diseara, miine la un dans pe youtube, o mincare pe culinar.ro si o baie in baia vecinului blum.gif va pup dulce, va citesc later
ramonavlas
Buna fetelor. Nu am avut nici timp, nici chef sa citesc tot. M-am racit in toiul verii intr-un hal..........
ma doare gatul, capul, imi curg ochii, nasul si nu am kef de nimik....
nusarich
CITAT(ramonavlas @ 28-08-2006, 07:41 PM) *

Buna fetelor. Nu am avut nici timp, nici chef sa citesc tot. M-am racit in toiul verii intr-un hal..........

ai grija ramona, racelile astea de vara sunt destul de uratele...
ramonavlas
CITAT(nusarich @ 28-08-2006, 07:07 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 28-08-2006, 07:41 PM) *

ai grija ramona, racelile astea de vara sunt destul de uratele...

Da, stiu. Eu numai vara "reusesc" sa ma racesc. Dar medicamente nu iau, doar ceaiuri. Vorba aia " o raceala trece in 7 zile cu medicamente si intr-o saptamana fara".
Asa ca ma tratez cu ceaiuri muuulte.
Si maine ma duc la Cluj si in WE la Bucuresti si uite asa nu am timp de mine............
ALICE
Mai trag un ochi la voi,mai dau cu pensula un pic.Ca pe ai mei i-a apucat zugravitul pt nunta. tease.gif
ina_ceva
...sa nu-i prinda nunta fiicei cu casa nezugravita...

Ce mai zici, alice?...in afara de pensula grin.gif
simo
casa de piatra ALICE band.gif drinks.gif
ALICE
Iti dai seama.Se trag dulapurile de trei ori pe luna.Pana la nunta inca de trei ori,si atunci chiar o sa fie curat. huh.gif
Mersi Simo.Sper sa fie.Ca a doua oara n-o mai fac.Indiferent de cum va fi :bine sau rau.
bubbles
`seara...pupic.gif
ramonavlas
Hai ca incet, incet ne adunam.....
uka
ai grija d tine ramona...
sanatate multa...
ramonavlas
Mersi mult Uka, nu stiu cum am reusit, dar imi revin eu. In tot raul e si un bine. Nu imi e foame si oricum nu simt gustul, asa ca de ce sa mananc? )).gif
Tulip
CITAT(ramonavlas @ 28-08-2006, 06:41 PM) *

Sa te faci bine,Ramo!
Alice,spor la lucru! )).gif )).gif
La 9 am o iesire cu fetele cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,tati o culca pe Timea )).gif )).gif )).gif
MagdaC
CITAT(Tulip @ 28-08-2006, 08:08 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 28-08-2006, 06:41 PM) *

Sa te faci bine,Ramo!
Alice,spor la lucru! )).gif )).gif
La 9 am o iesire cu fetele cheer.gif cheer.gif cheer.gif ,tati o culca pe Timea )).gif )).gif )).gif

Sa te distrezi bine, Tulip smile.gif
Deea
pupic.gif fetele

Multumesc pentru cuvintele frumoase, abia am citit o pagina dar vroiam sa zic ceva..sa nu uit smile.gif...am si uitat cine a zis ca Dan e tare mandru de Alexia blushing.gif , poza in care e cu ea in brate si se hlizeste e poza de cand a luat-o prima oara in brate...ala nu e un zambet e o grimasa...era impietrit de frica sa nu ii faca ceva lol.gif ; acum o manevreaza ca pe pizza smile.gif
Ma intorc la citit pana se trezeste puiu.
bubbles
fetele tb sa dau si examen oral...bagami`as...nu cred ac mai dau sad.gif
uka
hmmm, vrei bataie...
cum s anu dai.. auzi la ea tupeu...
ramonavlas
CITAT(bubbles @ 28-08-2006, 08:41 PM) *

fetele tb sa dau si examen oral...bagami`as...nu cred ac mai dau sad.gif

Cum sa nu mai dai? Te descurajeaza pe tine un examen oral?
Sa nu te aud cu asa ceva, ca... cuplu.gif
si nu glumesc.............
Deea
CITAT(bubbles @ 28-08-2006, 10:51 AM) *

neata neuroni...abia m`am trezit si eu ca azi noapte nu am dormit deloc...sa va dau raportull...am o nepotica de 3,200kg yahoo.gif ma preg sa ma duc la ele sa o vad si eu poate fac si niste poze...azi noapte la 1 a nascut`o dupa 13 ore de asteptat...adica de knd i se rupsese apa...eu cred ca retin apa ca tb sa imi vina musafirii caeram sigura ca azi cantarul imi va arata 62kg dar se incapataneaza sa stea 63.3-63.4kg...ehhh asta e..
a...m`am si masurat aseara...si am slabit bineee...acum am la fund 97(mai am doar 7 cm pana la 90)si daca imi aduc eu bine aminte aveam 105 cm...in talie am 69 de la 80 parca...zic eu ca e bine... yahoo.gif

Sa iti traiasaca nepotica, sa fie sanaoasa, voioasa, norocoasa, frumoasa si sa va aduca numai si numai bucurii!
Ma bucur ca te-ai impacat cu iubitul tau, sa speram ca a fost prima si ultima despartire!
ramonavlas
Fetelor, eu va las ca nu sunt bine deloc. Maine merg la Cluj, deci nu va pot citi, dar recuperez miercuri seara.
Pupici si o seara placuta............
uka
pupici ai grija d tine...
bubbles
eu ma pierd la oral..si la bac era sa lesin..ufffa
May
sorana multumesc give_rose.gif ai grija de genunchi

bubbles felicitari pt nepotica si bafta multa de tot la examen pupic.gif

deea puiutul tau se face mare incet, incet hug.gif

ramo ai grija de tine floare.gif

Eu azi de abia mi-am putut tine capul drept.... am dormit majoritatea zilei.... nu am mancat decat 3 patratele de ciocolata asa din prostie... ca oricum nu imi trebuia absolut nimic, cu atat mai putin nu mi-a trebuit mancare azi... se pare ca durerea psihica si tot stresul s-a transformat in porcarie fizica.. asta e...

Mai am si eu o intrebare: cate puncte are 100 gr de telemea de oaie, in conditiile in care o cumpar de la un magazin romanesc si se vinde la bucata... deci nu am de unde sa-i stiu valorile. Multumesc
himere2005
parca 7p may
eu astept un prieten a lui dan si nu mai vine, poate sta pina noptea ca sa avem ce sa injuram
uka
MAY, fruntea sus...
himere2005
sa ne povestesti cum te-ai distrat tulip, ca nici tu nu prea ai parte de iesiri pupic.gif
Ella79
WOWWWWWWWWW casuta cu nr 2... cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Am trecut doar sa va salut ca acum m-am intors acasa. Mai intai desfac bagajele, dupa aia ma cantaresc.... nervous.gif nervous.gif nervous.gif si apoi ma pun pe citit sa vad ce ati mai facut in ultima vreme.
Cant termin toate astea promit sa vin sa va povestesc tot si sa pun si poze.

PS. Mi-a fost dor de voi! hug.gif hug.gif
uka
am fugit in patutz k m-a luat oboseala rau d tot, va pup, mai vb maine...
ina_ceva
Insanatosire grabnica, ramona!!!!
Alice, ai grija ce faci prin casa; se pare ca s-au intamplat multe accidente in ultima vreme... huh.gif
Sper ca te distrezi si pentru noi (fetele care stau acasa), tulip!!! cheer.gif
Cum adica ca pe pizza, deea? O invarte intr-o mana prin casa w00t.gif ?
Andreea , trebuie sa dai!!!De ce sa regreti ca ai avut o sansa si nu ai profitat de ea? Noi iti tinem pumnii!!!
May, ai grija de tine!!!

Bine ai revenit, ella!!!Neaparat poze!
soranutza
Bine ai revenit, Ella! Te asteptam cu povesti!!!!
MagdaC
Bubbles, mama mea are o vorba in legatura cu examenele: daca te duci poti sa castigi sau poti sa pierzi. Daca nu te duci, pierzi sigur !!!!
Asa ca....go girl !!!
Pupicei

Oare cand ies si eu din stadiul de amiba? unsure.gif
irinush
Buna fetelor, si eu pe baricade, ca tot am culcat copilu!

Bubbles, sa-ti traiasca nepotica e o scumpa!

Ramona, ai grija de tine, pupici!

Tulip, distractie placuta si asteptam sa ne spui cum a fost ... neaparat trebuie sa fac si eu o iesire cu fetele, ca nu mai pot!

ella, bine ai revenit!

sper ca nu am uitat pe nimeni blushing.gif

mie mi-e cam rau, ma doare spatele rau de tot, dar macar nu am dat iama in mancare, acum sunt cu castronul de pepene verde in brate si asta e tot ...
Eu.
hello!

ramona, ai grija de tine si sanatate multa pupic.gif

ella, bine ai revenit cheer.gif pozeeeeeee

bubbles, sa nu te prind ca nu te duci la examen ca..... mad.gif

may, puiule, las-o naibii de idioata, ca nu merita, crede-ma. ti-am mai zis ca nu vbesc aiurea, sunt un om patit in materie de soacra, asa ca asculta, te rog, sfatul meu. NU MERITA!! nu vei rezolva nimic in ce o priveste, ba iti vei face tie rau daca te consumi. soacra-mea spunea tuturor ca sunt c...va, ca ma culc cu toti arabii pt 10 euro, ca ma droghez; in Ajun de Craciun m-a vazut pe strada, s-a apropiat de mine si mi-a spus: "sper ca de Craciunul asta sa mori dracului c..va!" blink.gif chiar nu merita sa te amarasti pt astfel de specimene sad.gif pupic.gif

ma intreb daca mi-am depasit punctele unsure.gif azi am papat cam prost calitativ; cred ca am papat cam 21 de p in loc de 19 doh.gif ata ete, maine o luam de la capat. insa grin.gif a fost aniversarea crocodilului si nu m-am dus, si n-am papat nimic, nici fursecuri, nici praji, nici suc, nici vin, nici sampanie blum.gif merit si eu, nu, sa-mi depasesc putin punctele? blushing.gif
ina_ceva
Bravo, gigelu!!! E bine ca nu ai depasit cu mult.

Stie cineva prin Bucuresti o croitoreasa buna? Am de modificat niste haine grin.gif
Eu.
CITAT(ina_ceva @ 28-08-2006, 10:16 PM) *

Bravo, gigelu!!! E bine ca nu ai depasit cu mult.

Stie cineva prin Bucuresti o croitoreasa buna? Am de modificat niste haine grin.gif

multumesc! blushing.gif

si eu caut asa ceva w00t.gif
May
Multumesc pt raspuns himere si voua fetelor pt sfaturi, dar de la teorie la practica e drum lung... nu eram obisnuita cu astfel de nesimtire crunta. Daca ei ca parintii nu se gandesc la binele fiiului lor, caci ii era mult mai bine daca aduceam si eu 1000 si ceva de euro in casa in fiecare luna, atunci nu pot fi numiti parinti. Poate le e mai bine ca fiiul lor e stresat ca nu ajunge la sfarsitul lunii cu banii, poate au o satisfactie daca le cere lor bani.. nu stiu ce e in capetele lor... mai bine stau nemancata decat sa cer vre-un ban de la ei. Aseara am spart pusculitza unde strangeam bani, again, pt bicicleta mea... erau 86 de euro.... mai bine sa ramana fara bicicleta si fara nimic decat sa le mai cer ceva lor, sa le dau satisfactia sa imi scoata ochii.

gigelus hug.gif

ella welcome back pupic.gif
MagdaC
Va pup, dragutzele
Noapte buna....
Azi am fost un pic mai scrofelina decat trebuia (22p in loc de 18)....dar ma razbun eu....
uka
am intrat doar sa va spun k sunt happyy....
scorpia a disparut din viata noastra....a plecat...s-a dus...
ina_ceva
Bravo , uka!!!Multa bafta in continuare!!!
honey79
Bine v-am regasit, frumoaselor.

Ella bine ai revenit. Te asteptam cu poze si impresii.

Uka ma bucur pentru tine nespus de mult Multa fericire si liniste in relatie.

Ramona fa-ti o baie fierbinte cu sare la picioare si baga-te in pat . Sper sa te simti mai bine maine.

Nu stiu cine intreba de .. croitor in Bucuresti.... Acum un an jumatate... deci nu stiu daca in momentul de fata mai exista.... sad.gif.... chiar in statia de tramvai sau mai bine.. 66... Doamna Ghica.... e o croitorie mica... unde imi modificam mereu cate ceva. Nu e nici scumpa si fac treaba buna.

In seara asta sotul mi-a mai facut o surpriza. M-a luat de la munca... si..in masina.. tot un zambet.... abia cand am ajuns in fata casei am observat de ce. Mi-a luat si pe ursulache cel mare. E aproape cat mine de inalt!! cheer.gif cheer.gif blum.gif

Va pupic si va doresc o seara frumoasa.Maine dimineata mergem la sala.. yuppy!!
Pisik
CITAT(himere2005 @ 28-08-2006, 05:04 PM) *

may, ti-a mai trecut supararea? esti in bucatarie? biggrin.gif
pisik, cum a fost plimbarea cu masina? ce culoare ziceai ca e? rosie? nu ne faci si noua o poza cu tine pe capota?

da, e rosie, uite ca poze nu i-am facut dar avem tot timpul. merge super (eu am mers vreo 500m cu ea, ca deh, stiti cum sunt barbatii)
eu ayi am fost vacutza, dar maine recuperez. sunt si eu ca si alice cu vizitele de impartit invitatii si m-am porcit tare cu praji si seminte, nu stiu exact cat am de recuperat dar cred ca daca maine pap de 14-15 pct sunt ok
pupici si noapte buna
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.