Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
himere2005
azi cica nu se maninca nimic rosu...adica ce?
Deea
CITAT(ina_ceva @ 28-08-2006, 09:35 PM) *

Cum adica ca pe pizza, deea? O invarte intr-o mana prin casa w00t.gif ?

lol.gif , tare draguta ai fost; adica acum nu-i mai e frica sa o schimbe, sa o ia in brate etc.

Andreea superba nepotica!
Ella bine ai venit!
Ramona insanatosire grabnica
Gigelul, am vazut ca nu te-au acceptat la firma respectiva, o sa-ti gasesti altceva, sa nu te descurajezi
Pisik sa ne pui poza cu masinuta, ce masina e? daca ai mai spus sorry dar am uitat
himere2005
buna-dimineata!
deea, am auzit ca te apuci de numarat )).gif

nusa, sa ai spor la treaba sapt. asta.
alice, cu ce culoare varuiti?
ALICE
In hol abia i-am convins sa facem portocaliu,si in sufragerie galben lamai.
Pisik
Neatza!
Deea, masinuta este o Toyota Corolla diesel, rosie. Azi sunt cu ea cheer.gif imi e asa de teama sa merg cu ea, parca ma vad intrand in garduri blink.gif
Sunt f suparata: cantarul iar arata 66,9, de unde ieri arata 66,5 si ziceam si eu ca se urneste; cred ca la mine chiar nu mai functioneaza sorry.gif si nu ma mai incape nici o haina doh.gif
Astazi incerc sa recuperez pctele de ieri, papand de maxim 13-14 pcte.
Pupici si o zi frumoasa
himere2005
honey, poza cu ultimul ursulet
nusarich
neata neuroni! sa aveti o zi superba!

cine zicea ca azi nu se mananca nimic rosu? de ce?
honey79
Neata!

Ohhh...Himere... lasa-ma sa imi beau cafeaua intai.... sa ma trezesc de-a binelea.blum.gif

Nici eu nu stiu care-i treaba cu..... mancatul rosu. Cine stie????Stiu ca e Sarbatoare...dar... de ce sa nu papi rosu??
dannette
Buna dimineatza!
La bunicii mei la tara se spune ca azi nu se mananca nimic ce are forma sferica: varza, rosii etc.
Pisik
CITAT(dannette @ 29-08-2006, 09:13 AM) *

Buna dimineatza!
La bunicii mei la tara se spune ca azi nu se mananca nimic ce are forma sferica: varza, rosii etc.

De ce?
Tulip
Neata!Oare va fi timp ok azi,sau vine iarasi ploaia?Ma pregatesc sa ies cu Timea,vreau sa-i cumpar niste papuci de casa,ca tot timpul e desculta,uraste sasetele si oricum aluneca in ele )).gif )).gif
Ella,bine ai revenit...poze multe cu babuini! )).gif
CITAT(himere2005 @ 28-08-2006, 09:20 PM) *

sa ne povestesti cum te-ai distrat tulip, ca nici tu nu prea ai parte de iesiri pupic.gif

Aseara a fost ok,ne-am intalnit vreo 6 fete,foste colege de clasa(i-8), una a sosit din america,n-am vazut-o de 7 ani....Aproape 1 era cand am ajuns acasa,a fost ok yahoo.gif
Pisik
Poze de la nunta nasilor; noi am furat miresa si iubi a adus-o in brate; eu am prins buchetul (a fost un complot, am fost impinsa in fata) si iubi jarteaua (mai mult i-a dat-o mirele)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioasi_ro/album?.dir=/48a3re2
Ella79
Neata si de la mine!
M-am cantarit aseara si.... dezastrul e chiar mai mare decat mi-am imaginat.... bang.gif bang.gif bang.gif Aseara aveam 64,5 si azi dimineata 65,6. Nasol rau, ce sa zic! e adevarat ca in Turcia am fost constipata non stop, pt ca aia pun menta, masline si branza cam in toata mancarea. O sa astept pana sambata sa ma cantaresc atunci si dupa aia.... ma apuc de numarat de luni. Ma apuca o depresie.... de mama mama. sad.gif sad.gif
dannette
CITAT(Pisik @ 29-08-2006, 10:14 AM) *

CITAT(dannette @ 29-08-2006, 09:13 AM) *

Buna dimineatza!

De ce?

Nu stiu exact...probabil se asociaza cu forma capului lui Ioan Botezatorul... rolleyes.gif
honey79
Am gasit!!!! Foarte interesant, dealtfel.

Ce se spune in popor despre aceasta zi:
• Sf. Ioan de Toamna (Sf. Ioan cap taiat) aduce cu sine o seama de interdictii asupra taiatului fructelor si legumelor ce au forma rotunda, sau alimentelor ce amintesc de sangele varsat.
• Crucea mica este rea de friguri, caci atunci de regula incep frigurile a prinde pe oameni
• ?Sf. Ion taie capul pe curechi?; ?Irod i-a taiat capul pe curechi?. De aceea se posteste, nu se mananca poama rosie si curechi ros, nici fiertura. Unii mananca numai struguri sau ajuneaza. Nu se mananca din blid sau tipsie. Oamenii impart mere, pere, castraveti.
• In aceasta zi nu se taie nimic cu cutitul, ci totul se rupe cu mana; nu se mananca varza, caci Sfantului Ioan de sapte ori i-au taiat capul pe varza si iar a inviat. Nu e bines a se manance fructe rotunde, care seamana cu un cap (mere, pere, nuci, capatani de usturoi) sau cu o cruce (nuci, pepene), nu se bea vin rosu, nu se mananca fructe sau legume rosii.
• Sf. Ioan era un tanar sarac, cuminte si foarte frumos, si tocmai pentru aceasta frumusete o femeie bogata isi puse ochii pe dansul. Intr-o zi se intalneste si-i spune chiar ca peste noapte il va astepta la dansa acasa. Sa vina dar, ca va fi bine de el, sa vina, ca, de nu va veni, vai si amar va fi de capul lui. Sf. Ioan care stia din ce pricina il paste acest greu pacat, se intrista adanc si se ruga lui Dumnezeu sa-i ia ceea ce-i casuneaza atata scarba ? frumusetea cea ademenitoare - si sa-l faca urat. In acest chip socotea el ca femeia aceea isi va intoarce fata si gandurile cele rele de la dansul. Dumnezeu se milostivi de fecior si-l invata, se zice, ca sa scoata cutitul si sa-si taie capul. Sf. Ioan facu intocmai in aceasta zi de toamna si in locul capului sau se pomeni cu un cap de oaie. Astfel a plecat spre casa femeii care il chemase. Cand aceasta l-a vazut, s-a cutremurat de spaima si cu ocari l-a dat afara. In acest chip Sf. Ioan a fost scutit de pacat. Frumosul lui cap a fost aflat tocmai mai tarziu, la 25 mai, cand biserica porunceste si poporul serbeaza chiar Aflarea capului Sfantului Ioan Botezatorul.
• Inceperea postului negru, numit si sec, de la cruce pana la cruce (Inaltarea Crucii, 14 septembrie). O datina dintre cele mai latite si uzitate la poporul roman este tinerea postului negru, si asta in rastimpul de la Taierea capului Sfantului Ioan, 29 august, pana la Inaltarea Sfintei Cruci, 14 septembrie. Prin acest post postitorii isi mantuiesc sufletul de cele mai grele pacate facute in viata, precum: furturi cu ucideri, cauza ramanerii familiei fara capatai si aprinderi.De mai multe si mai adese ori insa se posteste de parinti, pentru vorbele urate si grele vorbite in ceasuri necurate,in manie si furie contra copiilor. Acest post se tine cu mancarea in fiecare zi a unei pogaci (turte) de grau sau turte de malai, coapta in spuza (pe carbuni), pe care singur pacatosul sau cel ce posteste trebuie sa o faca si sa o coaca si iarasi numai el sa o atinga. Nu e apoi permis sa o taie, ci totdeauna, mancand, sa o franga, pastrandu-se restul ramas de la mancare jos, pe pamant, sub icoana sfanta si, daca se poate, sa fie icoana Preacuratei. La pacate mai usoare se pot manca si poame. Asemenea este oprita dormirea pe asternut ridicat (in pat), ci pe pamant si, de se poate, fara asternut, numai la capatai o perina umpluta cu paie de grau si neacoperit cu nimic. La sfarsitul postului, mergand la biserica, duce pomana menita celui care posteste: colac, struguri, untdelemn, o chita de flori in al carei mijloc este o lumanare de ceara curata si facuta de femeie iertata ori de fata fecioara.
• Postul se tine pentru boli, mai ales pentru friguri
• Sa nu se taie pepeni verzi, ca e rau de friguri
• In ziua in care cade crucea mica nu este bun de semanat nici o bucata

calendarul popular

30.8 Sf. Alexandru
31.8 Braul Maicii
1.9 Cuv Simeon
2.9 Sf. Mc. Mamant
3.9 Sf. Mc. Antim
4.9 Sf. Mc. Vavila
5.9 Sf. Zaharia
6.9 Sf. Mc. Eudoxie

Sarbatorile primaverii!

♥ Dragobetele
rapus de
♥ Sf. Valentin?

• Ziua Martisorului
• Traditii de martisor
• Despre martisoare
• Zilele babelor
• Sfintii mucenici

Mestesuguri

• Olaritul
• Incondeierea oualor
• Prelucrarea fierului
• Icoane pe sticla
Tulip
Pisik,areti minunat!Ai niste brate )).gif )).gif
michelle
Neata fetelor!
Asta chiar nu o mai stiam, cu legumele si fructele rosii sau sferice smile.gif
Oricum am mancat rosie si pepene azi dimineata blum.gif
honey79
Plec la sala!!!
Pupici si..poate vorbim mai tarziu..daca nu, diseara.

Sa aveti o zi frumoasa.
luchi
Buna dimineata, neuroni!! cheer.gif

Pisik, arati foarte bine in poze. Cat priveste masina, ai incredere in tine! hug.gif

Honey, un ursulet mare-mare zici? Ce frumooos rolleyes.gif

Ella, o sa-ti revii, ai sa vezi! Welcome back!

p.s. mai stie cineva ceva de danyhoney? O fi venit sefa nou? alien.gif
dannette
Pisik, arati foarte bine. La fel si langa iubi al tau wink1.gif
michelle
Pisik arati superb!! give_rose.gif

Eu am fost cumintica ieri, nu am numarat, dar am reusit sa scap cu bine in urma zilei de nastere a sefului meu. A fost mancare chinezeasca si am mancat rata si paste de orez.. nu cred ca aveau mai mult de 4-6p.
Ultima data mi-a aratat cantarul 49.8, nu e de speriat, dar mai bine sa iau masuri preventive. As vrea sa ma stabilizez pe la 48-49 kg blum.gif
Eu.
'neatza!! cheer.gif

Pisik, esti o frumoasa w00t.gif esti muuult mai draguta decat mireasa blushing.gif

Ella, nu dispera; e normal daca ai fost constipata give_rose.gif

nu stiu daca se obisnuieste sa se spuna, dar eu o zic : La multi ani! tuturor Ioanelor

honey, si eu vreau un ursulache grin.gif pozeeee!!

astazi inca nu stiu ce mananc unsure.gif
Pisik
Multumesc mult fetelor, sunteti niste dragute.
Ceva sfaturi cu privire la stagnatul asta enervant? Incep sa devin obsedata, disperata, etc.
Pupicei
peach
CITAT(ALICE @ 29-08-2006, 07:40 AM) *

In hol abia i-am convins sa facem portocaliu,si in sufragerie galben lamai.

Nuuuuuuuuu nu face sufrageria galben lamai..sufrageria are nevoie de o culoare calda..galben solar(un galben catre portocaliu), o culoare care te face sa te simti bine si confortabil. Galben lamai este o culoare rece si neprimitoare.
Portocaliul poti sa-l folosesti pentru birou..e culoare creativa.
Daca holul nu este prea lat mai bine folosesti o culoare care sa-ti dea lumina si senzatia de spatiu.
uka
neatza fetelor... inca nu m-am trrezit....
eu am la mine 2 mere si o piersica... adik nu am voie sa le mananc...
dimineata am papat 2 sandwich-uri cu sunca d pui si iar am vomitat.. nu mai suport... e super enervant...
dannette
Uka, de ce nu iti faci niste analize?
Deja e prea mare perioada de cand nu iti prieste mancarea...
Incearca niste paine prajita sa rontai macar.
ALICE
Holul e foarte mare si lat.A iesit bine pe portocaliu.Camera azi o vad finisata,asa ca sper sa fie bine.Ca si eu cand o sa ma mut tot culori turbate imi fac. laugh.gif Adica in nici un caz alb
luchi
Uka, nu vreau sa fiu te supar, dar ma alatur sugestiei facuta de danette, de a consulta un medic. Nu e normal ce se intampla, nu poti trai multa vreme doar cu tigari si cola. Chestia asta poate duce la ceva urat, si-ti spune o persoana patita.

Sper ca nu te-ai suparat give_rose.gif . Nu poti incerca, pentru inceput, cu ceva mai usor? Lactate degresate, orez si legume fierte, o supa ? blushing.gif
peach
Condamnare la moarte

In noaptea nuntii, mireasa ii spune mirelui ei:
- Dragul meu, stii ca eu sunt virgina si ca nu stiu mare lucru despre sex. Ai putea sa-mi explici inainte sa trecem la fapte?
- Bine, draga mea. Uite, sa ne inchipuim ca partea mea intima este un prizonier, iar a ta o inchisoare. E simplu de tot: luam prizonierul si il bagam la inchisoare.

Zis si facut. Dupa ce se consuma evenimentul, mirele se tolaneste in pat multumit de sine. Mireasa, zambind de fericire si multumita tare de prima ei experienta intima, il anunta suav:

- Iubitule, se pare ca prizonierul a evadat de la inchisoare.
- Atunci trebuie sa-l arestam din nou. Se conformeaza omul si, la final, da sa se odihneasca. Mireasa, zambind de satisfactie ii zice iar:

- Dragule, iar a scapat prizonierul!
Adunandu-si ultimele puteri, barbatul se ridica si trece iar la fapte.
Dupa ce termina, nu-si mai doreste decat sa aiba parte de un somn bun. Mireasa, il bate incetisor pe umar si ii spune:

- Iubituleee... iar a scapat...
- Draga mea, stii ceva?! Asta nu e o sentinta pe viata!!!!
uka
CITAT(luchi @ 29-08-2006, 10:36 AM) *

Uka, nu vreau sa fiu te supar, dar ma alatur sugestiei facuta de danette, de a consulta un medic. Nu e normal ce se intampla, nu poti trai multa vreme doar cu tigari si cola. Chestia asta poate duce la ceva urat, si-ti spune o persoana patita.

Sper ca nu te-ai suparat give_rose.gif . Nu poti incerca, pentru inceput, cu ceva mai usor? Lactate degresate, orez si legume fierte, o supa ? blushing.gif

pai am incercat si cu d'astea... am mancat mai demult iaurt light cu fulgi si nu mi-a priit nici asa..., iar d gatit... kiar nu am avut timp in ultimul timp, dar faza e k imi mai trecuse...si nu traiesc cu tigari si cola, traiesc cu tigari, nescafe 3 in 1 si fanta sau orice sucuri light sau nu dar NU COLA sau PEPSI...
dannette
lol.gif
soranutza
Pisik, foaaaaaaarte, foaaaaaaaaarte bine arati! give_rose.gif Rochita e superba, tu esti aranjata de nota zece, imi place cum iti sta cu nuanta aia de ruj si cu parul putin ondulat. Arati foarte bine, nu ai motive de panica. Iar iubi tau mi se pare ca seamana cu un actor din telenovele (sunt toti frumosi, bata-i norocu' grin.gif )

Ella, eu zic ca o sa se duca repede kg alea. Ce ai pus repede, repede se duce. pupic.gif
luchi
CITAT(uka @ 29-08-2006, 10:55 AM) *

si nu traiesc cu tigari si cola, traiesc cu tigari, nescafe 3 in 1 si fanta sau orice sucuri light sau nu dar NU COLA sau PEPSI...

blushing.gif blushing.gif blushing.gif Nu am vrut sa te supar, iarta-ma, te rog! give_rose.gif
Vroiam doar sa-ti spun sa ai grija de tine, pentru ca ce se intampla acum iti poate afecta sanatatea. Stiu ca ai trecut printr-o perioada dificila, insa lucrurile vor reveni la normal pupic.gif
Pisik
CITAT(soranutza @ 29-08-2006, 11:13 AM) *

Pisik, foaaaaaaarte, foaaaaaaaaarte bine arati! give_rose.gif Rochita e superba, tu esti aranjata de nota zece, imi place cum iti sta cu nuanta aia de ruj si cu parul putin ondulat. Arati foarte bine, nu ai motive de panica. Iar iubi tau mi se pare ca seamana cu un actor din telenovele (sunt toti frumosi, bata-i norocu' grin.gif )

Ella, eu zic ca o sa se duca repede kg alea. Ce ai pus repede, repede se duce. pupic.gif

Mercic, suntem frumosi da, dar cam rotunjori blushing.gif eu stiu ca nu se vede f tare dar se simte al naibii, sunt totusi 7 kile doh.gif iar ma apuca nervii pe mine doh.gif acuma chiar ca nu se mai duc, desi s-au pus usor, se duc taaaaare greu devil.gif
still_me
buna fetele ...
tot in trecere cu o intrebare ,... pe unde imi gasesc si eu baterii plate pentru cantar .. stie vreuna din voi ... ca nu ma mai pot cantarii cuplu.gif .. tocmai acum , cand incepuse acul sa o ia in jos
honey79
He he... venit de la sala.

Vai de capu' meu. naughty.gif

Am de lucrat cu gramada.... iar dupa ce termin cu aparatele ... 35-40 de minute pe crosstrainer,bicicleta sau treadmill.Asta pana in octombrie cand ne schimba iar programul.

Pisik-ut micut si eu sunt de aceeasi parere cu fetele... arati nemaipomenit.

Uka de-acum ar trebui sa nu mai ai probleme cu papatul ... caci perioada de suparare a trecut..right??? Pupicei .
still_me
bv honey , ca ai mers la sala .........sa vezi tu ca o sa-ti placa .. totul e sa ai vointa sa treci de perioada cu febra musculara ..... si cand te gandesti ca fetele mi-au spus de n ori ca merita sa incerc
hmmm de ce mi-o fi disparut tickerul ???? eusa_think.gif
honey79
And...... the new ursulache!!! cheer.gif naughty.gif

Imagine

Imagine
luchi
still_me, eu mi-am cumparat baterii pt cantar (plate, rotunde, cantarul meu e unguresc, parca - momert sau asa ceva) de la un nene care repara ceasuri (era o ceasornicarie mica). Si Bpaula parca si-a cumparat din Billa sau kaufland..poate apare ea sa ne spuna.
still_me
vai cat de mare e .......
Eu.
w00t.gif waaaaaaaaaaaw, si eu vreau asa un ursulache w00t.gif
honey, sa-l stapanesti sanatoasa si sa te ajut sa nu-ti mai fie frica de tunete si fulgere blum.gif pupic.gif
still_me
mercicut luchi ... am sa intreb si eu .... ca deja ma rog de el sa afiseze ceva .... citet
May
Neatza fetelor, azi sunt intr-o pasa un pic mai buna biggrin.gif

pisik arati suppppppperrrrrr si mult mai bine decat mireasa blushing.gif . Nu se vede ca te-ai ingrasat dar cred ca se simt groaznic de rau 7 kg sad.gif

uka trebuie sa aflii de ce nu poti retine hrana in organism.... poate ai o anemie usoara... ai grija de tine si bravo pt ca ai reusit sa il recupereze pe babuin pupic.gif

honey mama ce ursulache w00t.gif

miha ce imi place ca nu te culci pe o ureche wink1.gif

gigelus angajam pe cineva sa omoare soacrele, platim juma-juma? lol.gif hug.gif

ella pai mai, tu te cantaresti imediat dupa vacantza? eu zic de ca abia in weekend poti sa vezi cu adevarat cat te-ai ingrasat. give_rose.gif pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

danyhoney vad ca nu a intrat aseara... cred ca e rupta sorry.gif
honey79
CITAT(Eu. @ 29-08-2006, 10:44 AM) *
w00t.gif waaaaaaaaaaaw, si eu vreau asa un ursulache w00t.gif
honey, sa-l stapanesti sanatoasa si sa te ajut sa nu-ti mai fie frica de tunete si fulgere blum.gif pupic.gif

blushing.gif blushing.gif blushing.gif pupic.gif

Dany cred ca e foarte obosita. Poate diseara o sa intre sa ne dea ceva amanunte despre cum e noua sefa.Sper sa fie ok si sa nu-i faca zile negre.
bpaula
CITAT(luchi @ 29-08-2006, 11:40 AM) *

still_me, eu mi-am cumparat baterii pt cantar (plate, rotunde, cantarul meu e unguresc, parca - momert sau asa ceva) de la un nene care repara ceasuri (era o ceasornicarie mica). Si Bpaula parca si-a cumparat din Billa sau kaufland..poate apare ea sa ne spuna.

eu mi-am luat o data tot de la cineva care mi-a schimbat bateria la ceas si apoi am gasit in Real
uka
CITAT(luchi @ 29-08-2006, 11:22 AM) *

CITAT(uka @ 29-08-2006, 10:55 AM) *

si nu traiesc cu tigari si cola, traiesc cu tigari, nescafe 3 in 1 si fanta sau orice sucuri light sau nu dar NU COLA sau PEPSI...

blushing.gif blushing.gif blushing.gif Nu am vrut sa te supar, iarta-ma, te rog! give_rose.gif
Vroiam doar sa-ti spun sa ai grija de tine, pentru ca ce se intampla acum iti poate afecta sanatatea. Stiu ca ai trecut printr-o perioada dificila, insa lucrurile vor reveni la normal pupic.gif

nu m-a suparat nimeni cu nimik....
vroiam doar sa scpun k nu beau cola
sorry dk m-am exprimat gresit.... ma repet...
nu m-a suparat nimeni cu nimik...
ma supar fff greu.... va trebui sa va kinuitzi ceva sa ma suparatzi p mine...
nusarich
am vazut si eu pozele, foarte frumosi sunteti pisik!
still_me
ha .. uite ca mi-a reaparut tickerul .... lol.gif lol.gif ... ce preocupari am si eu .... lol.gif lol.gif
nu ztiu daca am apucat sa va povestesc , insa m-am intalnit in we cu niste prieteni , cu care nu ne-am mai vazut de multttt ,... si tipa cum m-a vazut mi-a zis ca se vede ca am slabit ... w00t.gif ... imi venea sa o iau in brate .... cheer.gif
uka
vreau si eu un ursuloi asaaaaaaa
ms maybeline... acum nu mai ramane dkt sa vb face to face sa clarificam situatia si sa nu ramana nodul care s-a creat nedesfacut...
da honey79 nu ar trebui sa mai am probl cu alimentatia dar nu stiu...
still_me
paula , ce e real; bateriile mele sunt cam ciudatele .... sunt cat un banut de 500 lei , vechi , plate ... si nu am prea gasit ... sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.