anaoi
29-08-2006, 10:56 AM
apropo baterii.....incearca si la centrele astea de reparat ceasuri. poata gasesti acolo.
soranutza
29-08-2006, 10:57 AM
CITAT(still_me @ 29-08-2006, 10:51 AM)

ha .. uite ca mi-a reaparut tickerul ....

... ce preocupari am si eu ....
nu ztiu daca am apucat sa va povestesc , insa m-am intalnit in we cu niste prieteni , cu care nu ne-am mai vazut de multttt ,... si tipa cum m-a vazut mi-a zis ca se vede ca am slabit ...

... imi venea sa o iau in brate ....

Astea 7 kile acum le-ai slabit?
bpaula
29-08-2006, 11:01 AM
honey m-ai dat gata cu ursii tai...am si eu acasa 2 dar nu chiar asa de mari...unul e alb si unul marou
povestea lor...pai...am venit la Timisoara in vizita la sotul meu(pe atunci prieten) si a vrut sa imi ia o jucarie de plus ca sunt nebuna dupa ele....si am mers intr-un magazin si aveau 2 ursi, dupa cum am zis unul alb si unul marou, eu m-am indragostit de ala alb dar ma gandeam ca o sa se murdareasca si apoi ce ma fac...si 20 min m-am plimbat de la unul la altul prin magazin si ma intrebam care sa il iau...pana la urma m-am decis pentru cel alb
insa a doua zi m-am dus si l-am cumparat si pe cel marou pentru sotul meu, cat era el la munca...si cand a venit i-a gasit pe amandoi dar a crezut ca cel marou e cumparat de colegul lui de apartament pentru prietena lui...pana l-a urma i-am zis ca e al lui...si au stat ursii despartit un an aproape, unul la Iasi si unul la Tm...acum sunt in aceeasi casa si au si un bebe mic, o familie completa
acum sa va salut pe toate
pe cele care ati slabit felicitari, cele care stagneaza sa nu dispere ca o sa scada si la ele cantarul, cele care s-au accidentat sa se faca bine si sa fie atente pe viitor, pentru cele cu bebei sa le traiasca si sa fie sanatosi si fericiti....imi pare bine ca uka s-a impacat cu prietenul...pentru cele cu probleme cu soacrele le doresc sa aiba un loc al lor separat, eu nu am probleme dar am si o distanta de vreo 600 km intre noi...ce-ar mai fi de zis? cred ca mai multe dar deocamdata atat
eu sunt oarecum bine...aseara am facut evaluarea la apartament dar inca nu stim cu ce suma l-a evaluat...asteptatam si tot asteptam...si cum eu nu stau bine cu rabdarea va dati seama ce greu au trecut zilele in ultimele 3 saptamani
maine cred ca ma duc sa imi fac si analizele ca a trecut aproape un an de cand mi le-am facut ultima data, astazi am fost la doctorita de familie pentru o problema si mi-a zis sa vin si sa fac analizele
va pup dulce pe toate si ne mai auzim
still_me
29-08-2006, 11:04 AM
sorana ... cu dieta WW ... si mai nou cu miscare ... sper la inca cel putin 8 , asa ca sa-mi fac nervu' .. insa am avut oscilatii din cauza sarbatorilor .. plus ca am glanda endo , dereglata .. si deci merge mai greu , dar merge .....
bpaula
29-08-2006, 11:05 AM
CITAT(still_me @ 29-08-2006, 11:55 AM)

paula , ce e real; bateriile mele sunt cam ciudatele .... sunt cat un banut de 500 lei , vechi , plate ... si nu am prea gasit ...

asa plate sunt si ale mele...sorry ca nu am precizat, Real e un supermarket dar cred ca doar in Tm si Constanta este...daca ai Kaufland la dispozitie cred ca si acolo se gasesc din cate imi amintesc
luchi
29-08-2006, 11:06 AM
Still_me, asa sunt si bateriile mele..cantarele noastre (al meu si al Paulei) sunt rude
Uka
CITAT(Maybeline @ 29-08-2006, 11:46 AM)

gigelus angajam pe cineva sa omoare soacrele, platim juma-juma?
May, nu e nevoie de asa ceva, sa stii
Cineva, acolo sus, vede totul; soacra-mea, deja, a inceput sa plateasca pentru toate pe care mi le-a facut si pentru felul in care s-a purtat si i-a vorbit copilului ei. uneori ma rog pentru ea
sincer, mi se pare ca plateste prea scump. eu am iertat-o, mai ales stiind ca e bolnava, dar nu mai vreau sa o vad in viata mea. acum 2 ani i-a murit mama
(care si ea mi-a facut zile amare la greu), in chinuri groaznice; ajunsese la 38 de kg de la 85
iar ea a avut in ultimii 2 ani 5 operatii, e cu sanatatea praf......mi-e si mila de ea uneori, de capul ei si de sufletul ei. dar continua sa imi doreasca moartea, sa plateasca slujbe, sau cine stie ce, ca sa ne desparta si ca eu sa mor
pacat ca nu deschide ochii, ce sa zic.....
uka
iei bataita
ce mi-ai spus cand ne-am intalnit? ai promis ca daca tot vomiti, cand te intorci de la Azuga mergi la medic
still_me
29-08-2006, 11:11 AM
luchi , paula ,ioana sar'na de ajutor .. am sa incerc si pe la reparatii ceasuri , si ma duc si in kauf ...
alina
29-08-2006, 11:12 AM
neatza fetelor
am si eu un ursulet da mult mai mic decat al lui honey.al meu are 80 cm.jumate din mine.as vrea eu unu cat mine de mare.
pun si eu poze cu el.
Click sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentul
himere2005
29-08-2006, 11:17 AM
eu nu am mincat nimic rosu, in schimb am mincat carne, cascaval, putin unt .pina acum am 10p consumate. mai am 7. voi mina la prinz mazare, dupa aia mai vedem. am ajuns iar la 52.5. sper sa ma tin in continuare de treaba.
honey, parca ai mai slabit
pisik, arati tare bine...eu zic sa nu intri in panica, ca, la urma urmei, daca nu slabesti pina la nunta iti iei un costum la fel de frumos...apoi ai timp sa dai incet-incet jos. orixum, arati bine
honey79
29-08-2006, 11:17 AM
CITAT(alina @ 29-08-2006, 11:12 AM)

neatza fetelor
am si eu un ursulet da mult mai mic decat al lui honey.al meu are 80 cm.jumate din mine.as vrea eu unu cat mine de mare.
pun si eu poze cu el.
Click sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentul Ce frumos e!!!!!!

Ehe... Himere... as vrea eu sa fi slabitdeja... dar...
Oricum.... speranta moare ultima... asa se zice parca, nu??
soranutza
29-08-2006, 11:18 AM
cantarul meu m-a suparat azi dimineata
Si eu m-am intalnit duminica cu niste prieteni de familie care nu ma mai vazusera de 3-4 saptamani, ei fiind un cuplu. Iar barbatul a zis: mai Remy ce ii faci la fata asta ca de cate ori o vedem e tot mai frumoasa si mai slaba

in conditiile in care m-au vazut si la 85 de kg fix ( acum o luna), iar acum sunt peste ticker. Se pare ca scad cm, dar nu kg
gigelus Doamne fereste, nici chiar asa. Eu vreau doar sa ma lase in pace! Ieri nu am iesit din camera decat sa merg la toaleta

am stat aici inchisa. Ma credeti ca m-am tinut sa nu merg la WC mai mult de 4 ore numai ca sa plece si sa nu dau ochii cu ei, nu mai suport nimic, nici macar sa ii vad, pe niciunul

. Aseara il intrebau pe Remy `` foarte ingrijorati`` daca am patit ceva , ca nu m-au vazut toata ziua. Dar mi-au batut vreodata la usa in decursul zilei de ieri ca sa ma intrebe de mi-e bine? Prefacutii naibii, ii apuca grija numai cand e Remy acasa

. Ba mai mult, imi zicea Remy ca tot incercau sa ii sugereze subtil ca eu nu as fi fost ieri acasa, ca as fi fost plecata toata ziua

. Remy oricum stie ca am fost acasa pt ca m-a gasit ghemuita in pat, dormid, cu ochii umflati de plans, transpirata toata... bine ca nu au fost ei acasa aseara vre-o ora si am iesit sa fac un dus, ca altfel nu ma duceam.
himere2005
29-08-2006, 11:19 AM
peach, de cind lipseste dana mai rarut pe la noi....cum merge treaba la job? nunta cind e?
Deea
29-08-2006, 11:20 AM
Himere cine ti-a soptit tie ca ma apuc de numarat?
Honey super usruletii, mie imi plac elefanteii foarte tare
Pisik arati f. bine, rochia e f. draguta, e luata de aici? cam rar se gasesc rochii de ocazie dragute.
himere bravo pt slabit

. Hai sa o certam pe
peach ca foarte rar mai da pe aici

pe
dylly il mai iertam ca de abia s-a intors
honey79
29-08-2006, 11:24 AM
May... linisteste-te.
Lasa-i Dumnezeulului in pace si vezi-ti de ale tale. Nu vorbi cu ei decat daca te intreaba ceva.... si gata. Da-le de inteles ca....stii ce le poate pielea si ca tu nu ai de gand sa accepti mojiciile lor.
Important e ca Remy stie cum sunt ai lui si.... ca e de partea ta.
Sper din suflet ca iubi tau sa capete marirea de salariu, sa-i iasa actele si sa va puteti muta cat mai curand posibil..sa fiti doar voi doi.
PS: Doar o idee...... cumnatii nu va pot lua la ei.. pentru catve luni??? Impartiti chiria si... sunteti toti 4 .. tinerei.
Pupicei dulcei.
alina
29-08-2006, 11:26 AM
CITAT(honey79 @ 29-08-2006, 12:17 PM)

CITAT(alina @ 29-08-2006, 11:12 AM)

neatza fetelor
pun si eu poze cu el.
Click sa vezi atasamentulClick sa vezi atasamentul Ce frumos e!!!!!!

multumesc.sper sa nu te superi dar am copiat pozele cu ursulache al tau sa-i arat lu` iubi ce sa-mi faca cadou.
himere2005
29-08-2006, 11:30 AM
deea, am citit ca nu mai alaptezi..asa ca...ar trebui sa te apuci pentru ca vine iarna si daca nu mai slabesti un pic nu o sa-ti vina hainele si iar te apuca plinsul. stiu ce vorbesc. eu asta iarna, dupa ce am nascut-o pe bia, aveam vreo 10-12 kg in plus si cind am vrut sa-mi iau o haina ceva mai mare nu am gasit, toate erau mici...asa ca am ramas cu geaca de balena

in care acum incape tata care are cred ca vreo 90 de kg la 1.70
eu. la azuga si cateva zile dupa am fost ok... aseara si azi dimineata iar m-a apucat...

ai mila si nu da tare...
zilele trecute am cazut... stateamla serviciu pe balcon si fumam si stateam p jos si cand m-am ridicat m-a luat ameteala si m-am dus...dar nu f rau... am inceput sa tremur dup aia si bine k era theo la serviciu si l-am sunat sa ma tina d vba si ma tot trimitea sa beau apa cu zahar si dupa c am vbcam o ora mi-am revenit, am fost ok dupa...
peach
29-08-2006, 11:37 AM
CITAT(himere2005 @ 29-08-2006, 11:19 AM)

peach, de cind lipseste dana mai rarut pe la noi....cum merge treaba la job? nunta cind e?
Ba va citesc dar nu scriu
inca nu am gasit nimic si partea frumoasa este ca luna aceasta nu ne-au dat salariile (nici macar o parte) si nici nu au idee cind o sa poata plati
Nunta a fost wekendul trecut..dragutica dar nimic special
Tie cum iti merge cu sotul?
Deea
29-08-2006, 11:38 AM
CITAT(himere2005 @ 29-08-2006, 12:30 PM)

deea, am citit ca nu mai alaptezi..asa ca...ar trebui sa te apuci pentru ca vine iarna si daca nu mai slabesti un pic nu o sa-ti vina hainele si iar te apuca plinsul. stiu ce vorbesc. eu asta iarna, dupa ce am nascut-o pe bia, aveam vreo 10-12 kg in plus si cind am vrut sa-mi iau o haina ceva mai mare nu am gasit, toate erau mici...asa ca am ramas cu geaca de balena

in care acum incape tata care are cred ca vreo 90 de kg la 1.70
of, of, of, ce-mi faci tu mie

.. na ca-mi pun si ticker, dar mai imi las 1-2 saptamani de acomodare pana sa incep sa numar

sa nu va speriati de ticker, include si kg. pe care vroiam sa le dau jos inainte de sarcina!
still_me
29-08-2006, 11:38 AM
hm .....
deea ... inseamna ca ne vedem la sala

....
honey multumesc pt cuvintele frumoase

. Cat despre cumnati... au stat saracii 4 ani numai la socrii, apoi prin chirie la diferiti oameni... isi doresc si ei macar acum ca au apartamentul lor, sa stea singuri .. sa nu se mai fereasca de nimeni... sa nu mai imparta nimic cu nimeni. Plus ca vin poarintii lui cumnata-mea peste vreo 2 saptamani si stau o luna... n-as indrazni nici mcar sa le propun asa ceva
deea lasa-l naibii de slabit, mananca ponderat si ai grija de minunea ta, ai toata viata inainte sa slabesti
peach nu v-au dat salriile?

tembeli peste tot. Ai grija de tine
Sunt eu nebuna, sau mai toata lumea are probleme in perioada asta?
asa se pare si zilele trecute vbeam despre asta...
m-am hotarat pana la urma sa imi mananc iaurtul light cu fructe... vedem c se intampla si cu asta...
uuuuu
c d lume vad eu p aici....
himere2005
29-08-2006, 11:53 AM
peach, la noi relatia merge, dar nu cum as vrea eu. cind esti un om pasional ca mine, pui suflet in orice, nu te multumesti doar cu schimbatul a citeva vorbe pe zi sau cu uitatul la un film impreuna. vreau sa fie la fel la inceput, desi sunt constienta ca nu va mai fi...sper, odata cu cresterea biei ca se vor mai imbunatati lucrurile. deocamdata simt ca am 2 copii de crescut.
deea, eu iti vreau binele. nu-i graba, pina da frigul ai timp, dar ai vazut si tu ca astia au haine frumoase pina in nr.42
Deea
29-08-2006, 11:55 AM
CITAT(still_me @ 29-08-2006, 12:38 PM)

hm .....
deea ... inseamna ca ne vedem la sala

....
Inca nu, mai stau 1-2 luni, si asa am tot felul de drumuri de facut zilnic, daca mai vin si la sala chiar ca nu mai stau cu Alexia deloc... sa mai creasca putintel si ma infiintez la sala, te anunt cand vin sa te feresti din calea hipopotamului Kozo

CITAT(Maybeline @ 29-08-2006, 12:45 PM)

deea lasa-l naibii de slabit, mananca ponderat si ai grija de minunea ta, ai toata viata inainte sa slabesti
din pacate nu mai alaptez asa ca pot sa ma apuc linitita de dieta, la cat de ocupata sunt voi incepe mai intai sa ma reobisnuiesc sa numar, adica mananc ponderat cum ai zis si tu si imi notez si punctele ca sa vad pe unde ma incadrez si sa-mi urmaresc meniurile
Nu e doar impresia ta, o gramada de probeleme in ultimul timp.
CITAT(himere2005 @ 29-08-2006, 12:53 PM)

deea, eu iti vreau binele. nu-i graba, pina da frigul ai timp, dar ai vazut si tu ca astia au haine frumoase pina in nr.42
michelle
29-08-2006, 12:02 PM
Deea, cate kg ai? Cate ai pus cu sarcina si cate ai avut dupa ce ai nascut?
honey79
29-08-2006, 12:16 PM
"Long-range goals keep you from being frustrated by short-term failures." Unknown
"The journey of a thousand miles begins with a single step." Miyamoto Musashi
"I have learned that succes is measured not so much by the position one has reached in life as by the obstacles he has overcome." Booker T. Washington
"Nothing great was ever achieved without enthusiasm." Ralph Waldo Emerson
"I love the winning, I can take the losing, but most of all I love to play". Boris Becker
anaoi
29-08-2006, 12:28 PM
CITAT(still_me @ 29-08-2006, 12:11 PM)

luchi , paula ,ioana sar'na de ajutor .. am sa incerc si pe la reparatii ceasuri , si ma duc si in kauf ...
ai mp/
still_me
29-08-2006, 12:29 PM
de-abia astept deea ... poate o iei si pe pitica sa o vad si eu live .....
still_me
29-08-2006, 12:37 PM
ioana , ti-am rasp pe email
Deea
29-08-2006, 12:42 PM
CITAT(michelle @ 29-08-2006, 01:02 PM)

Deea, cate kg ai? Cate ai pus cu sarcina si cate ai avut dupa ce ai nascut?
nu stii ca o femeie nu se intreaba cate kg are, cati ani si ce parfum foloseste?

glumesc
am luat 30

... sa nu faceti ca mine...am dat 8 la nastere si 4 de cand am nascut pana acum.
CITAT(still_me @ 29-08-2006, 01:29 PM)

de-abia astept deea ... poate o iei si pe pitica sa o vad si eu live .....
din cate stiu eu noi stam aproape una de alta, poti sa o vezi si mai devreme, intr-un we (nu asta ca plecam) eventual cand ies cu ea in parc te scot la aerobic...a se citi impins carutul

.
anaoi
29-08-2006, 12:49 PM
super sport
still_me
29-08-2006, 12:53 PM
asa facem deea .... eu merg cu machineta la sala .. ma duce sotulica .... asa ca ma pot deplasa si mai pe langa tine , nu-i bai .... sa vedem cand ...
still_me
29-08-2006, 01:09 PM
lapte 0.1 grasime 200ml 1.00
cereale 35gr 2.50
dulce 0.25
lapte 0.1 grasime 0.50
supa de rosii 1.00
leguminoase 0.00
chifla (35gr) 1.75
pepsi light 0.00
total=7pct
diseara sindrofie in firma .. sper sa ma incadrez in maxim 9pct din .. sa ajung la 17 pct din 19...
Tulip
29-08-2006, 01:10 PM
michelle
29-08-2006, 01:14 PM
Ok, daca tot am zis ca ma cumintesc, sa postez meniul de azi:
-mic dejun: paine 3p, ou 2p, unt 4p, dulceata 1p, rosie, ardei 0p
-gustare: banana 1p
-pranz: paste 2p cu pui 2p si ciuperci 0p, paine 1p
Total 16p pana in acest moment.
Diseara sper sa pap ceva usor, gen pepene sau salata de legume..
Tulip
29-08-2006, 01:15 PM
CITAT(still_me @ 29-08-2006, 02:09 PM)

lapte 0.1 grasime 200ml 1.00
cereale 35gr 2.50
dulce 0.25
lapte 0.1 grasime 0.50
supa de rosii 1.00
leguminoase 0.00
chifla (35gr) 1.75
pepsi light 0.00
total=7pct
diseara sindrofie in firma .. sper sa ma incadrez in maxim 9pct din .. sa ajung la 17 pct din 19...
Scuze...ai postat inaintea mea...
meniul meu azi:
MD
-lapte condensat la cafea: 0.5p
-1 banana: 1.5p
-baton de ovaz cu fructe:2p
-1 nectarina
PRANZ
-ciorba de vacuta: 5p
-sandwich cu pui grill si legume: 5.5p
-lapte condensat la cafea: 0.5p
mai am maxim 4p de mancat pe azi
nu stiu ce ma fac diseara....in plus, ma simt umflata ca un butoi;am mancat cam mult dintr-o data, la pranz.
eu sunt happy astazi
...aseara am avut "program artistic"
cu al meu....poate-poate ne revenim si din punctul asta de vedere
michelle
29-08-2006, 01:26 PM
cred ca ai pus am multe puncte la ciorba
CITAT(michelle @ 29-08-2006, 02:26 PM)

crezi? supa am mancat putina, dar carnita a fost destul de multa
Eu nu pot sa mai am program artistic cu al meu vreo 2 saptamni de acum in colo. Candida asta blestemata nu imi da pace si trebuie sa astept sa imi aduca mama tratamentul. Nu mai vorbesc de mancarimi si disconfort, dar acum 2 zile am avut niste dureri ingrozitoare in timpul programului artistic din cauza ca eram super uscata

asa ca am hotarat sa nu mai facem nimic pana nu termin tratamentul
ALICE
29-08-2006, 01:40 PM
Ai aflat ce e pana la urma May?Si eu trebuie sa fac o vizita la ginecolog.Dar cand mama naibii?Ca in fiecare zi plec la 7 de aici.
May, lasa, important e sa te faci bine....sa vezi ce scantei vor iesi dupa 2 saptamani de abstinenta
la noi e exact invers decat la uka
1-2 ori/luna
mdeaa... sa vedem d acum in colo cum o sa fie... tare sunt curioasa... p ziua d azi nu am vb cu boticul meu...a zis k ma suna el la serviciu.. dar eu nu prea am stat p la biroul meu si nuch dk a sunat k toate telef sunt p min p aici... sunt curioasa sa mai aflu vesti dk si-a luat aia toate catrafusele...
michelle
29-08-2006, 01:58 PM
CITAT(Eu. @ 29-08-2006, 02:28 PM)

CITAT(michelle @ 29-08-2006, 02:26 PM)

crezi? supa am mancat putina, dar carnita a fost destul de multa
daca nu ti s-a parut prea grasa, eu zic maxim 3p
Pisik
29-08-2006, 02:04 PM
michelle
29-08-2006, 02:11 PM
E ok 3.5p. Tu stii mai bine ce ai papat.
Lasa Pisik, ca s-or termina si pregatirile, mai tine-te putin (cu dintii daca trebuie). O sa plecati in luna de miere.. si va veti relaxa si te vei intoarce cu bateriile incarcate.
Apropos, unde ziceai ca plecati?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.