Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
himere2005
cred ca ai un barbat de nota 10 "eu", dar nu e stresat din cauza abstinentei? bine, nu zic ca nu se descarca el in vreun fel...dar asa...te intreb. vrei sa intram pe mess? eu oricum nu-l am instalat, dar poate imi dai PM eventual
Pisik
CITAT(michelle @ 29-08-2006, 03:11 PM) *

E ok 3.5p. Tu stii mai bine ce ai papat.

Lasa Pisik, ca s-or termina si pregatirile, mai tine-te putin (cu dintii daca trebuie). O sa plecati in luna de miere.. si va veti relaxa si te vei intoarce cu bateriile incarcate.
Apropos, unde ziceai ca plecati?

E o mare problema; eu vroiam barcelona dar de acolo ne vom intoarce storsi de puteri, avand in vedere ca vom alerga nonstop sa vizitam; asa ca am amanat pt la anul si acuma vom alege o destinatie de "stat cu burta in sus la soare" variantele cele mai convenabile pt aceasta perioada sunt tunisia si egipt si habar nu am ce sa fac, parerile sunt atat de impartite ca nu imi mai vine sa plec nicaieri
himere2005
in egipt, in egipt cheer.gif cheer.gif vizitezi piramidele, te urci pe camila, te plimbi cu vaporasul pe nil...cred ca e tare frumos...eu sunt fascinata de civilizatia lor
Deea
CITAT(Pisik @ 29-08-2006, 03:19 PM) *

Lasa Pisik, ca s-or termina si pregatirile, mai tine-te putin (cu dintii daca trebuie). O sa plecati in luna de miere.. si va veti relaxa si te vei intoarce cu bateriile incarcate.

E o mare problema; eu vroiam barcelona dar de acolo ne vom intoarce storsi de puteri, avand in vedere ca vom alerga nonstop sa vizitam; asa ca am amanat pt la anul si acuma vom alege o destinatie de "stat cu burta in sus la soare" variantele cele mai convenabile pt aceasta perioada sunt tunisia si egipt si habar nu am ce sa fac, parerile sunt atat de impartite ca nu imi mai vine sa plec nicaieri

cat costa sejurul in tunisia sau egipt, niste prieteni au fost luna asta in tenerife, 1500 euro sejurul pt. amandoi si a fost super.
michelle
Alice, voi unde plecati in luna de miere?
Pisik
CITAT(Deea @ 29-08-2006, 03:23 PM) *

CITAT(Pisik @ 29-08-2006, 03:19 PM) *

cat costa sejurul in tunisia sau egipt, niste prieteni au fost luna asta in tenerife, 1500 euro sejurul pt. amandoi si a fost super.

Tenerife nu mai are charter in perioada aia si e f scump avionul, ca era prima optiune pt mine; in egipt cel mai scump este la hotel de 5 stele cu ultra all inclusive, cam 1650 pt amandoi; la hotel de 4 stele cu all inlusive este in jur de 1200-1300-1400, este avantajos oricum
anaoi
ok.lui dylly i se face iar dor d educa

altceva off topic.dylly vrea canapea extensibila care atunci cand se desface nu-i ramane nici spatar, nici suport pt brate...nada de nada. pe udn egasesc in bucuretsi..si da ok, mai mult de 10 milioane nu am de unde sa dau
himere2005
am vazut asa ceva in galati la decovil, mobexpert. voi nu aveti in bucuresti punct de desfacere? poate incerci acolo, era cam 10.500.000 parca. cam asa vreau si eu sa-i iau fetei intr-un an, doi
anaoi
la mobexpert......glumesti
himere2005
nu cred sa fie preturi speciale pentru galati...stiu si culoarea, cea care mi-a placut era portocalie blum.gif eu toata mobila de acolo mi-am luat-o

si noi stim de frica "mobexpertului", insa sunt si unele produse accesibile, macar sa tragi un ochi ceva pupic.gif
nusarich
CITAT(anaoi @ 29-08-2006, 03:39 PM) *

ok.lui dylly i se face iar dor d educa

altceva off topic.dylly vrea canapea extensibila care atunci cand se desface nu-i ramane nici spatar, nici suport pt brate...nada de nada. pe udn egasesc in bucuretsi..si da ok, mai mult de 10 milioane nu am de unde sa dau

dylly, eu mi-am luat anul trecut de la euromobila, 2 canapele 1 de 2 pers si una de 3 pers, cu brate care se scot din locasurilo lor si iti lasa suportul pentru ele pe post de prelungire a canapelei (in lateral). iar cand se intind ramane numai un soi de spatar de vreo 3-5 cm lipit de perete. si au si lada (ambele). caut si site-ul si ti-l trimit.
Deea
Dylly daca ajungi la mobexpert sa-mi faci si mie un rezumat, ma mira preturile mici la mobexpert dar la 10 mil. vreau si eu canapea smile.gif
anaoi
pe site-ul mobexpert preturile sunt fara tva.

precizare.lui dylly ii trebuie canapea singulara fara fotolii
uka
am si eu o intrebare... voi cum va simtzitzi azi...
si eu si sefa mea avem o stare tare naspa... de nesiguranta.... in legatura cu tot...
irinush
buna fetelor, semnez si eu condica pe fuga ca astept sa se trezeasca copilu`

eu azi am fost la o repriza de plimbat prin magazine, cica doar asa sa ma uit, dar nu am rezistat si mi-am luat un costumas ff dragutz care imi vine si bine, surprinzator ...

apoi am gatit o placinta cu spanac si feta, si cum nu am gasit foi de placinta nicaieri pe langa mine le-am facut dintr-un aluat de paine, dar cu lapte, acum astept sa o scot din cuptor, cum e gata o pozez si v-o arat, am calculat eu 80p pt toata tava de placinta, sa vad cum o portionez )).gif

va pup pe toate!
anaoi
CITAT(uka @ 29-08-2006, 04:10 PM) *

am si eu o intrebare... voi cum va simtzitzi azi...
si eu si sefa mea avem o stare tare naspa... de nesiguranta.... in legatura cu tot...

dylly doarme profund.
himere2005
acum ca ai zis, parca da uka, dar nu stiu daca nu cumva mi-ai si sugerat asta fara sa vrei blum.gif
uka
uuuffff......

nush, sunt nesigura... confuza si melancolica...nu-mi place... cum ma simt... astept sa se faca 18 isi ceva sa vad dk ma suna boticu meu sa vad el cum se simte...
himere2005
bia da cu tastatura de masa lol.gif a inceput sa zica apa si dei, sa tpe prin casa...are un tignal biggrin.gif cred ca-i iese si un dintisor
anaoi
CITAT(irinush @ 29-08-2006, 04:10 PM) *

eu azi am fost la o repriza de plimbat prin magazine, cica doar asa sa ma uit, dar nu am rezistat si mi-am luat un costumas ff dragutz care imi vine si bine, surprinzator ...

apoi am gatit o placinta cu spanac si feta, si cum nu am gasit foi de placinta nicaieri pe langa mine le-am facut dintr-un aluat de paine, dar cu lapte, acum astept sa o scot din cuptor, cum e gata o pozez si v-o arat, am calculat eu 80p pt toata tava de placinta, sa vad cum o portionez )).gif

va pup pe toate!

iti spune dylly cu man pe inima ca te poti abtine de la pozat..........ca altfel zboara pana acolo si ti-o mananca
Tulip
Mi-e foame...as manca ceva dulce!!! bang.gif
ALICE
In luna de miere? bang.gif Ce departe suna! 99% Tunisia.Dar cu atentatele astea ma cam ia groaza
May
gigelus de ce faceti dragoste atat de rar? in 4 ani nu cred ca in fiecare luna ai fost depresiva sau ati avut probleme. Iubiti-va mai mult! pupic.gif

alice da, am o banala candida si multe cauze care ar fi putut sa o produca si habar nu aveam: stresul, anticonceptionalele, antibioticele si foarte probabil o dereglare hormonala blink.gif

Ce o fi cu ramo? huh.gif

Eu cu babuinul meu, cel mai rar am facut dragoste de 2 ori pe saptamana ( luand numai zilele lucratoare) si asta pt ca lucram amandoi si veneam rupti, dar recuperam in weekend. Acum facem cam de 3-4 ori pe saptamana iar in weekend cam de 2-3 ori pe zi blushing.gif cheer.gif cheer.gif ... dar acum, 2 saptamani nada de nada ( vorba lui dylly) sau ma rog, nada de nada pt mine blushing.gif ca pt el se poate rezolva cate ceva naughty.gif
irinush
CITAT(anaoi @ 29-08-2006, 04:25 PM) *

CITAT(irinush @ 29-08-2006, 04:10 PM) *

va pup pe toate!

iti spune dylly cu man pe inima ca te poti abtine de la pozat..........ca altfel zboara pana acolo si ti-o mananca

te astept!
iata si pozele, sau s anu le mai pun? )).gif

a! si fiecare portie ca cea de pe farfurie are 5 p!
himere2005
vad eu stele sau chiar sunt stelute? ce dragut. bine ca nu-mi place spanacul, dar de placinta tot mi-ai facut pofta
anaoi
yahoo.gif

vin acusi
May
irinush reteta repede!!!! pretty pls blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
irinush
CITAT(himere2005 @ 29-08-2006, 04:35 PM) *

vad eu stele sau chiar sunt stelute? ce dragut. bine ca nu-mi place spanacul, dar de placinta tot mi-ai facut pofta

da, imi ramasese aluat si mi-a fost lene sa fac grile, asa ca am decupat stelute, prietena mea zice ca am prea mult timp liber )).gif
acum pap o portie, e super!!

CITAT(anaoi @ 29-08-2006, 04:36 PM) *

yahoo.gif

vin acusi

sa-ti dau adresa? )).gif

May, reteta e de pe culinar, iti dau linkul ca ai acolo si pozele pas cu pas:
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8930
eu insa nu am facut foile ca acolo ci am facut un aluat de paine din 700g faina, 500ml lapte, 6 lingurite ulei, 1 lingurita sare; pupici!
May
Eu va las fetelor... ma duc sa frec bucataria... curatzenie generala ca daca nu fac eu, nu face nimeni si mie mi-e scarba de mizerie, mai ales in locul in care fac mancare. Probabil ca o sa frec vreo 3-4 ore pe acolo si nu o sa observe nimeni ca am facut curat , in afara de iubi bineinteles. Parca ma si vad toata spetita de munca si soacra-mea care inspecteaza, doar-doar o gasi un milimetru de faiantza pe care l-am sarit dry.gif

Multumesc irinush pupic.gif pupic.gif pupic.gif si pt david hug.gif
irinush
merci May, si spor la treaba!

o sa va las si eu ca s-a trezit copilu si vrea 'pa!', adica la plimbare si mai intai ii dau si sa manance, deci ... va pup si o seara buna!
himere2005
daca tu (si cu ramona care sunteti cele mai harnice de pe site cred) ai probleme de genul asta cu soacra, nu vreau sa ma gindesc cum ar fi fost la mine daca as fi avut socri
anaoi
treci prin piata victoriei cu o bucata d eplacinta........ grin.gif
irinush
CITAT(anaoi @ 29-08-2006, 04:47 PM) *

ti-o arunc, tu prinde-o!
luchi
Placinta aia m-a scos si pe mine din amorteala blushing.gif
si alandana lipseste la apel..
himere2005
alandana are probleme cu livrarile, cred ca munceste pe rupte
ella, unde esti?
anaoi
CITAT(irinush @ 29-08-2006, 04:48 PM) *

CITAT(anaoi @ 29-08-2006, 04:47 PM) *

ti-o arunc, tu prinde-o!

gata ma duc s ao prind
dannette
Mi-ati facut o foame...
Abia astept sa ajung acasa. mad.gif
himere2005
tulip, tu cind pleci? ca si eu ma pregatesc de decolare cu micuta
anaoi
hai fetelor.sport mamicilor......treceti la impins carucioare..........dinspre bucuresti spre galati.va intalniti pe la mijloc.

pe locuri , fiti gata start..........dylly va urmareste in vederea penalizarii nemiscarii
uka
mi-ati facut foame...
asa k pap un mar...
Lacry
Eu nu ies decat dimineata cu ast' mik la plimbare.
De alaltaieri de cand ne-am intors in Bucuresti, chitcaie aproape non stop... vreau si eu copil linistit, nu unul irascibil in permanenta! wacko.gif

Himere, uite ca am venit si eu smile.gif , doar ca nu vreau sa fiu off topic, iar eu nu tin WW. Nici n-as sti sa calculez mancarea in puncte. grin.gif

Si astazi am placinta facuta in casa cu branza si stafide, dar nu ma ating de ea. E pentru sot.. cate puncte ar avea o feliuta cat pumnul lui Mocutza? )).gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 29-08-2006, 04:54 PM) *

tulip, tu cind pleci? ca si eu ma pregatesc de decolare cu micuta

Noi plecam mai spre seara in vizita la bunica..mergem cu masina...nu-i timp de plimbare,e innorat si bate in vant!!!!!!!!!!!
Irinush,mi-ai facut o pofta!!!!!!!!
Himere,la voi e vreme de impins caruciorul? blum.gif blum.gif
himere2005
fratilor, vine furtuna. fara plimbare nu stiu cum o sa reziste bia. lacry, nici bia nu e foarte linistita acum dar e mai cuminte ca atunci cind era micuta ca bbul tau. unde ai fost plecata? si cu bb mic dupa tine?
himere2005
daca e frumos afara si dintr-o data incepe sa bata vintul puternic se apropie furtuna, nu? nu prea stiu ce sa fac, cred ca mai astept...asta mica se plictiseste repede in casa
MagdaC
Zicea mai devreme uka de stare proasta....Eu am o stare de nervi de imi vine sa urluuuu!!!!
(probabil ca si job-ul ma ajuta... sad.gif )
....si-asa-mi vine cate-o dataaaaa
sa dau cu cutitu-n piatraaaaa.....

offf
da' imi trece (poate maine)

pupicei

azi am papat asa:

paine 2
almette 2
cafea 1

salata verde 0
pui 2
cascaval ras 1
nuci 1
sos de mustar 1
paine 1

4 piersici 1

Total: 12 din.....18 sa zicem, desi ar trebui sa mai recuperez de ieri.

Pupicei
Eu.
himere, ai MP.

fetelor, va pup, vbim mai tarziu, dupa ce ajung acasa give_rose.gif

may, merci de vorbele frumoase....dar lucrurile nu sunt chiar atat de simple sorry.gif
Deea
CITAT(Lacry @ 29-08-2006, 05:07 PM) *

Eu nu ies decat dimineata cu ast' mik la plimbare.
De alaltaieri de cand ne-am intors in Bucuresti, chitcaie aproape non stop... vreau si eu copil linistit, nu unul irascibil in permanenta! wacko.gif

Himere, uite ca am venit si eu smile.gif , doar ca nu vreau sa fiu off topic, iar eu nu tin WW. Nici n-as sti sa calculez mancarea in puncte. grin.gif

Si astazi am placinta facuta in casa cu branza si stafide, dar nu ma ating de ea. E pentru sot.. cate puncte ar avea o feliuta cat pumnul lui Mocutza? )).gif

Bine ai venit Lacry!
Ce daca esti off topic....crezi ca noi am scris sute de pagini doar despre ww? lol.gif exemplu subsemnata care nu mai tine ww de f.f.f mult timp si "aiureaza" pe aici zilnic smile.gif
pupic.gif
michelle
CITAT
salata verde 0
pui 2
cascaval ras 1
nuci 1
sos de mustar 1
paine 1

Lacry, cum e combinatia? suna interesant
anaoi
deci sincer...........tu vezi pe cineva on topic? ma rog.exceptiile de la regula exista mereu.

CITAT(michelle @ 29-08-2006, 05:23 PM) *

CITAT
salata verde 0
pui 2
cascaval ras 1
nuci 1
sos de mustar 1
paine 1

Lacry, cum e combinatia? suna interesant

e opera Magdei.......si deja dylly isi face bagajele pt al doilea obiectiv de devorat
michelle
Fetelor, eu ma retrag, va doresc sa va iubiti cu prietenii/sotii vostri.. Daca nu acum, atunci cand? biggrin.gif

Pupici, o seara perfecta tuturor!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.