Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
luchi
Lacry, nici eu nu tin ww (momentan) blushing.gif

Dupa ce ca in concediu nu am mancat dulciuri mai deloc, ieri meniul meu a aratat asa : ora 10 - placinta dobrogeana, ora 13 -corn cu ciocolata, ora 19 - suberek cu branza, ora 22 - o felie melba (prajitura dr oetker). Nu stiu ce am avut, in afara de o zi foarte grea..si diseara fac noapte alba -predare maine- asa ca adio puncte
Miha si alte fete posesoare de bat - ma iertati? give_rose.gif
anaoi
pe pupam in crestet de data asta, pe urma dam pe coaja....

dylly pleaca si el acasa. pa.
luchi
Dilly, in cazul asta, poate pregatesc pentru tine special o tava cu spanakotiropita (asa se numea, nu tease.gif ). Nu, nu e spaga! laugh.gif
dannette
CITAT(luchi @ 29-08-2006, 06:26 PM) *

Lacry, nici eu nu tin ww (momentan) blushing.gif

Dupa ce ca in concediu nu am mancat dulciuri mai deloc, ieri meniul meu a aratat asa : ora 10 - placinta dobrogeana, ora 13 -corn cu ciocolata, ora 19 - suberek cu branza, ora 22 - o felie melba (prajitura dr oetker). Nu stiu ce am avut, in afara de o zi foarte grea..si diseara fac noapte alba -predare maine- asa ca adio puncte
Miha si alte fete posesoare de bat - ma iertati? give_rose.gif

Placinta dobrogeana... w00t.gif
Deja numai la asta ma gandesc...
Tulip
Cum e placinta dobrogeana?Suna ff. bine blushing.gif blushing.gif blushing.gif
dannette
CITAT(Tulip @ 29-08-2006, 06:37 PM) *

Cum e placinta dobrogeana?Suna ff. bine blushing.gif blushing.gif blushing.gif

Am mancat la mare anu asta prima data. Seamana la gust cu "poale'n brau". E din aluat pufos, ca de cozonac si cu branza de vaci. Parca asa era...
soranutza
luchi, vezi ca ph34r.gif box.gif bataita.gif

eu azi m-am hranit cu ciocolata, biscuiti cu cicolata si bere
Lacry
CITAT(himere2005 @ 29-08-2006, 05:09 PM) *

fratilor, vine furtuna. fara plimbare nu stiu cum o sa reziste bia. lacry, nici bia nu e foarte linistita acum dar e mai cuminte ca atunci cind era micuta ca bbul tau. unde ai fost plecata? si cu bb mic dupa tine?

am fost la Rm. Valcea si la Buzau
La Buzau am stat la casa
fug ca iar urla cupilu', nu mai stiu ce sa-i fac, vrea numai "la balcon", adica cocotzat in bratze si plimbat sad.gif dry.gif
himere2005
e rau ca inca e mic tare, plus ca e baietel si astia sunt putin mai zvapaiati blum.gif
MagdaC
Dragutzele, minunea cu pui, salata, cascaval, nuci + etc. se numeste "Cajun Chicken Salad" si se gaseste la restaurantul Ruby Tuesday blushing.gif
Cred ca n-ar fi big deal de facut, dar nu pot sa imi asum merite ilicite blushing.gif
Va pupicesc
Tulip
CITAT(soranutza @ 29-08-2006, 05:42 PM) *

luchi, vezi ca ph34r.gif box.gif bataita.gif

eu azi m-am hranit cu ciocolata, biscuiti cu cicolata si bere

)).gif )).gif Yummi!
Tulip
Plec la binica,fetelor!Papa,ne "vedem'diseara! )).gif )).gif )).gif
Ella79
Himere, sunt pe aici. Recuperez din urma si descarc pozele. Cand sunt gata va dau link-ul.
uka
am vb cu dragu meu.. si totul e ok... i'm happy, dar park tot imi sta ceva p crieri.. nu sh ce.... dar sunt mai relaxata... si cam infometata....

trebuie sa ma obisnuiiesc cu ideea k atunci cand e la serviciu nu are timp d mine...
azi un prieten m-a facut p[aranoica....
la naiba trebuie sa imi reviiinnnn
o sa ma bat d una singura...
bubbles
hey fetele yahoo.gif ...ce faceti?eu azi am pacatuit cu 2 fornneti...una cu cioco si una cu telemea si am zis ca 5 p au aman2.....sper sa fie de ajuns...in rest...cantarul azi dimineata mi`a artat 62,5kg... yahoo.gif w00t.gif yahoo.gif ...inca nu skimb tickeru` ... sa vad si maine cum se prezinta va pup pupic.gif
Ella79
Am pus pozele din Turcia.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mircea_danie...m?.dir=/4cdcre2
sper sa mearga
luchi
CITAT(dannette @ 29-08-2006, 05:41 PM) *

Am mancat la mare anu asta prima data. Seamana la gust cu "poale'n brau". E din aluat pufos, ca de cozonac si cu branza de vaci. Parca asa era...

Asta de o mananc eu e cu aluat din foi si telemea (sarata) de oaie blushing.gif

soranutza, tu ma bati pe mine? tata.gif tu ce ziceai ca ai mancat?
Deea
CITAT(Ella79 @ 29-08-2006, 06:59 PM) *

Am pus pozele din Turcia.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mircea_danie...m?.dir=/4cdcre2
sper sa mearga

wow, super poze, cum arata piscina noapteaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Tu esti tare draguta si zambacioasa smile.gif , arati tare bine, esti pe drumul cel bun grin.gif pupic.gif
Ella79
Multumesc frumos Deea, esti o scumpica! pupic.gif pupic.gif
Intr-adevar, locul arata exceptional, iar piscina... erau de fapt 6 astfel de piscine. Un loc de vis, perfect sa zaci degeaba o saptamana cu scopul de a-ti spala creierul dupa un an de nebunie la munca.
nusarich
foarte frumoase pozele, ella, si piscina aia.... mortala! iar tu esti foarte draguta.
May
De abia acum am terminat curatzenia in bucatarie... doamne cat jeg era dry.gif dar acum luceste de curatenie biggrin.gif

ella arati zuperrr duperrrr pupic.gif dar zi-mi repede in ce zona ai stat si la ce hotel caci cred ca ai fost in acelasi loc ca si parintii mei w00t.gif ma uitam la pozele tale si aveam sentiment de deja vu blink.gif

gigelus hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
Pisik
Ella, superbe pozele, m-ai facut sa tanjesc si mai tare dupa vacanta binemeritata!
Esti o frumoasa, arati super si nu ai celulita deloc blushing.gif
michelle
Ella, acum am deschis albumul si ma uit la poze biggrin.gif

Azi am scapat si eu la ceva dulce.. Am descoperit biscuitii Pepito (cu cioco in forma de stea biggrin.gif ) si nu sunt asa scumpi la puncte.. adica sunt 6 buc/4p
Am facut si ceva mancare, ciorbica, mancarica de ficatei si clatite (am papat una mica mica blum.gif )
Eu.
buna seara!

am ajuns si eu acasa.
incep intai cu voi:
May, ma bucur sa te vad mai vesela pupic.gif

bubbles yahoo.gif felicitari!!!

Ella w00t.gif moamaaaaa, ce bucatica te-ai facut cool.gif arati ff bine, sincer. superbe locuri. sper ca te-ai odihnit cat de cat. n-am vazut in nici o poza beach-boys cu fundurile invinetite de piscaturi lol.gif

uka
pupic.gif yahoo.gif dai de baut. lasa pititcii de pe creier si savureaza momentul wink1.gif

eu am facut prostii azi blushing.gif dupa ce am rezistat eroic la servici la tava uriasa de praji , tort si fornetti aduse de colega-prietena mea care si-a luat licenta cu 9.5........am ajuns acasa si.... w00t.gif surpriza: babuinul si-a amintit (ca intotdeauna) ca azi sarbatorim 5 ani si 11 luni de cand ne-am cunoscut/cuplat......m-a asteptam cu mancare facuta de el (ingrasaioasa, bineinteles) si.... blushing.gif o praji mare cu ness, cumparata special pentru mine (el nu mananca/bea cafea)
acum spuneti si voi daca puteam refuza ceva sorry.gif cum sa-i spun ca nu mananc parji, sau mancarea gatita de el? blushing.gif asa ca mi-am cam compromis saptamana, dar am sa fiu cuminte pana la capat, poate, macar 100g voi pierde pana luni....... unsure.gif hmmmmmmmmmm, duminica am nunta si botez, 2 in 1 doh.gif

asaaaaa, sa continui:
1.maine am interviu lol.gif aseara mi-am depus cateva CV-uri si ai m-au sunat; eu ma duc maine, dar sunt aproape 100% sigura, din job description, ca nu dau salarul pe care-l voi cere eu )).gif nu-i nimic, capat experienta in interviuri
2.crocodilul pare ca se da pe brazda in ce ma priveste. ma esplic: colega-prietena director economic, bate saua sa priceapa agarul ca are nevoie de ajutor in contabilitate de multa vreme. eu am preluat de la ea partea de deconturi clienti, mai si facturez. astazi ea a avut o sedinta cu el; era hotarata sa ma ceara sa ma lase sa lucrez cu ea. croco ii spune ca s-a gandit la asta si c a observat ca mie nu-mi place actuala pozitite de semi-ajutor-contabil + semi-assistant manager+semi-secretara+semi-sef-secretare doh.gif cred ca se teme ca plec doh.gif
i-am zis colegei ca daca ma muta in birou cu ea, daca imi da pace si ma lasa sa lucrez pe contabilitate, poate ma mai gandesc si raman....daca se lungeste inca treaba actuala....pa si pusi blum.gif
nusarich
bafta la interviu gigelu! si la colega ta bafta, ca nu se stie de unde sare iepurila...
michelle
gigelu, tin pumnii sa fie cum e cel mai bine pt tine

ella, vazut toate pozele, superb acolo, iar tu arati f bine. De ce spectacole at avut parte? Ce bunatati ai papat acolo?

CITAT(luchi @ 29-08-2006, 05:26 PM) *

Dupa ce ca in concediu nu am mancat dulciuri mai deloc

Nu??? Eu numai la colac secuiesc ma gandeam cand eramin zona aia grin.gif blushing.gif
Te iertem, cum sa nu pupic.gif
ALICE
Mama Ella,dupa pozele astea,Tunisia here i come!!!!!!! Turcia cade de pe lista din cauza atentatului
Lacry
Ella, piscina hotelului este superba iar tu arati foarte bine wink1.gif
soranutza
Wooo-ohhhhhh-aaaaaaaah Ella ce biiiine arati doh.gif Pai logic, mananci cu cap, faci sport constant. Bravo, felicitari. Jos palaria. Te admir.

Eu tocmai vin de la McDonalds doh.gif
Eu.
CITAT(soranutza @ 29-08-2006, 10:26 PM) *

Wooo-ohhhhhh-aaaaaaaah Ella ce biiiine arati doh.gif Pai logic, mananci cu cap, faci sport constant. Bravo, felicitari. Jos palaria. Te admir.

Eu tocmai vin de la McDonalds doh.gif

pai nu era vorba ca trebuie sa stai in pat? naughty.gif blum.gif
soranutza
Pai am fost la drive-in grin.gif dar n-am condus eu. Trebuie sa ma potolesc pentru ca asa nu ajung niciunde.
Eu.
ei, vezi? daca ascultai cuminte de sfatul medicului, si piciorul era mai bine, si cantarul mai prietenos blum.gif pupic.gif

auzi, soranutza, ia "esplica"-mi si mie o treaba, ca eu nu pricep doh.gif
cum saracia se face ca ai abia cu 1cm in plus fata de mine, iar eu, la 60.5kg arata ca o mingiuca inca, iar matalutza arti cum arati doh.gif blink.gif la naiba, nu mai pricep nimic huh.gif
soranutza
CITAT(Eu. @ 29-08-2006, 09:38 PM) *

ei, vezi? daca ascultai cuminte de sfatul medicului, si piciorul era mai bine, si cantarul mai prietenos blum.gif pupic.gif

auzi, soranutza, ia "esplica"-mi si mie o treaba, ca eu nu pricep doh.gif
cum saracia se face ca ai abia cu 1cm in plus fata de mine, iar eu, la 60.5kg arata ca o mingiuca inca, iar matalutza arti cum arati doh.gif blink.gif la naiba, nu mai pricep nimic huh.gif

Crengu, ia da-mi tu mie adresa ta de mail sa-ti trimit eu niste poze cu mine ca sa nu mai ai idei din astea "minunate" legate de lookul meu grin.gif
Eu.
ok, eu am fugit la nani lazy.gif maine am o tona de hartzogaraie de facut crazy.gif

soranutza, ai MP. blum.gif
Tulip
Ati folosit produse Yves Rocher?
ina_ceva
O seara placuta, fetelor!!! give_rose.gif

Am de recuperat o multime de pagini, dar pentru inceput:

O blonda apetisanta citea o carte in parc pe banca.
Bula se apropie de ea cu gand s-o agate.
-Ce carte cititi, doamna? intreba el.
-Teoria amorului. Aici scrie ca cei mai virili
barbati sunt evreii si indienii.
-Doamna, dati-mi voie sa ma prezint: Itzic Winnetou

Postasul bate la usa unei blonde, la care blonda
intreba:
- Cine e?
- Posta!
- Cati sunteti ? ...
Tulip
Ella,super poze,areti ff. bine!!!!Se vede ca te duci la sala!
uka
super ella
da gigelu dau d baut...cum iau banii cum mergem sa ne facem d cap...
Lacry
Am si io ceva pentru voi, hihihi... cu caracter misandrin devil.gif

Un neuron ajunge intr-un creier masculin.
Totul este intunecat, fara sa mai fie altcineva...
Yu-huuu striga neuronul.
Striga degeaba, nici un raspuns.
Yu-huuuuuu... nu este nimeni?repeta neuronul.
Deodata din intuneric apare un alt neuron:
Hei, ce dracu faci aici de unul singur?Suntem toti jos!

Cum se numeste un barbat incatusat ?
Unul in care poti avea incredere.

2. Ce vrea sa spuna un barbat care iti gafaie prin pat, se agita fara sa-si gaseasca locul si mormaie ceva ce poate sa insemne o chemare tandra ?
Vrea sa spuna ca n-are destula plapuma.

3. De ce numai 10% dintre barbati ajung in rai ?
Pentru ca, daca ar ajunge toti, acolo ar fi iadul

4. De ce le plac barbatilor femeile istete ?
Deoarece contrariile se atrag.

5. Cum inteleg barbatii sa-si imparta in mod egal sarcinile cu femeile ?
Noi gatim - ei mananca; noi curatam - ei fac mizerie; noi lucram din greu - ei dau sfaturi si indicatii.

6. Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja ?
Isi suge burta de cate ori vede niste bikini.

7. Cum arata un barbat care se gandeste la viitor ?
Cumpara doua lazi de bere in loc de una.

8. De cati barbati ai nevoie ca sa insurubezi un bec ?
De unul singur. Pentru ca imediat ce a ajuns la bec, asteapta ca intreaga lume sa se invarta in jurul sau.

9. Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ?
Pot sa fac ceva mai mult.

10. Cand crede un barbat ca e sincer intr-o relatie ?
Atunci cand iti spune, pe bune, cum il cheama.

11. Care-i lucrul cel mai inteligent pe care-l poate spune un barbat ?
Asa cum zice nevasta mea...

12. ! De ce bancurile cu blonde sunt asa de tampite ?
Numai asa pot fi intelese de barbati.

13. De ce a creat Dumnezeu intai barbatul si mai apoi femeia ?
Pentru ca inainte sa realizezi capodopera trebuie sa faci o proba.

14. De ce femela paianjenului cunoscuta sub numele de Vaduva neagra isi omoara masculul dupa implinirea actului sexual ?
Ca sa opreasca sforaitul inainte de a incepe.

15. De ce majoritatea sporturilor barbatesti se joaca pe iarba artificiala ?
Pentru ca jucatorii sa nu fie ispititi s-o pasca.

16. De ce au nevoie barbatii de reluari la fazele sportive ?
Pentru ca dupa 30 de secunde ei uita tot ce s-a intamplat.

17. De ce e nevoie de 100 de milioane de spermatozoizi ca sa fecundeze un ovul ?
Pentru ca nici unul nu se opreste sa intrebe care e directia cea buna.
MagdaC
Noapte buna, fetelor....
Ma duc si eu la nani....azi m-am porcit rau la...fructe, culmea. am bagat vreo 6 nectarine mari si aproape o felie de pepene. Oare ar fi cazul sa pun mai mult de un punct la extra-fructe?
Lacry
Inca cateva si plec la culcare, caci acusi ma scoala Mocutza baby.gif ...

Seara, Ion si Maria se pregatesc de culcare. Ion iese afara sa se usureze. Se intoarce peste cateva minute cu pantalonii uzi. Maria il intreaba:
- Ploua?
- Nu, bate vīntul. blum.gif

Doi politisti discuta:
- De ce iti pui copilul sa doarma pe dulap?
- Data trecuta a cazut din pat si n-am auzit !!!

La teatru, unde se joaca o piesa politista, o spectatoare sare in sus, strigand:
- Unde este ucigasul?
La care o voce din spatele ei ii da replica:
- In spatele dumitale, daca nu te asezi imediat!

Doi bebelusi la cresa:
- Tu ce esti, baiat sau fata ? baby.gif
- Baiat.
- Dar de unde stii ?
- Daca iese infirmiera iti arat.
Iese infirmiera, la care acesta isi ridica paturica:
- Uite, am sosetute albastre. grin.gif

-Intr-un laborator, doctorul ii cere asistentului:
- Da-mi sticla cu diacetilamidonapidol !
- E goala, domnule doctor.
- La naiba ! Iar mi-au baut coniacul !

O echipa scotiana de fotbal castiga campionatul. Antrenorul, fericit, spune:
- Baieti, cred ca meritati ceva racoritor. Johnny, deschide larg fereastra !

- Azi, draga mea, n-am pescuit nimic.
- Stiam, iubitule, ai uitat banii acasa.

Toate ciupercile sunt comestibile.... Macar o data.

Dupa consultatie:
- Am o veste buna, doamna Ionescu !
- Domnisoara Ionescu...
- Aha, atunci am o veste proasta pentru dv., domnisoara Ionescu !

- Aveži multe replici de spus in piesa ?
- Nu, eu joc rolul sotžului. lol.gif

-Nevasta, ai luat examenul de conducere ?
-Inca nu stiu unsure.gif , cand am plecat de acolo, instructorul era tot lesinat.
Ella79
Multumsc mult fetelor!! Sunteti toate atat de dragute!! hug.gif hug.gif
Ma motiveaza complimentele voastre, ca stiu ca nu arat atat de bine incat sa le merit pe toate. De luni.... sunt iar pe baricade si pana la 55 nu ma mai opresc! PROMIT!!!
Ella79
CITAT(Maybeline @ 29-08-2006, 09:07 PM) *

ella arati zuperrr duperrrr pupic.gif dar zi-mi repede in ce zona ai stat si la ce hotel caci cred ca ai fost in acelasi loc ca si parintii mei w00t.gif ma uitam la pozele tale si aveam sentiment de deja vu blink.gif

hotelul se numeste Long Beach Resort & spa, este in Alanya.

CITAT(Eu. @ 29-08-2006, 09:50 PM) *

Ella w00t.gif moamaaaaa, ce bucatica te-ai facut cool.gif arati ff bine, sincer. superbe locuri. sper ca te-ai odihnit cat de cat. n-am vazut in nici o poza beach-boys cu fundurile invinetite de piscaturi lol.gif
[

Ma faci sa rosesc blushing.gif blushing.gif blushing.gif Beach-boy-babuini erau dar.... mi-a fost jena sa-i pozez asa.... Turcii sunt mai conservatori la fazele astea.

Iti tin pumnii sa indupleci crocodilul!!
Ella79
CITAT(michelle @ 29-08-2006, 10:07 PM) *

ella, vazut toate pozele, superb acolo, iar tu arati f bine. De ce spectacole at avut parte? Ce bunatati ai papat acolo?

In fiecare seara aveam spectacole la amfiteatrul hotelului. Intr-o seara am avut cabaret, in alta muzica usoara, in alta seara turceasca traditionala si tot asa. Era bine ca nu aveai cum sa te plictisesti. Te tineau mereu ocupat.
Intr-o zi am avut olimpiada si am castigat proba de tras cu arcul. Contracandidatele mele: o turcoaica sasie si o daneza de 150 de kg careia ii tremurau mainile excesiv. lol.gif lol.gif Premiul a constat intr-un tratament la spa-ul lor. Eu am ales masaj si impachetari.

De papat..... culmea e ca am mancat in general foarte sanatos si usor. Erau 44 de grade la pranz, nici nu-ti venea sa mananci. Mancarea de baza: peste - gratar, curcan - gratar, muuuulte salate de rosii, muuuuult pepene rosu. Dar recunosc ca uneori m-am cam dedat si la dulciuri. Aveau aia niste chestii acolo de baleai langa ele...
ina_ceva
Ora 1, tulip?Si ce a zis sotiorul? bataita.gif
Pisik, nu stiu daca mai e nevoie sa repet, dar naughty.gif esti scumpica foc!!
Ella, nu lasa pe maine ce poti face azi wink1.gif .Eu zic sa nu ramai cu numaratul pe luni. Poti incepe de maine.

Dany-dulce, cum e noua sefa?
Honey, ce urs mare ohmy.gif !!! A stiut iubi tau ce sa-ti ia ca sa te apere de cei rai blum.gif
lol.gif te-ai scapat gigelu cu "programul artistic" grin.gif ; o sa te notez in calendar tease.gif Bafta la interviu!!

Frumos meniul de azi, soranutza cuplu.gif ; piciorul ce-ti mai face?
Superba piscina, ella!! Si eu am nevoie sa-mi spal creierul naughty.gif
soranutza
multu' de intrebare, ina. Piciorul...pai din cauza lui am mancat prostiile astea azi. Pur si simplu mi-a cerut!

Voi observati ca aproape tot eu incep pagina noua? Am stofa de sefa de pagina grin.gif
Ella79
Pisik, celulita am si eu , o gramada in pacate. Dar nu se vede in poze. Am incercat totate cremele de pe piata, toate tratamentele, nimic nu are efect.... devil.gif Nici cei 4 l de apa pe care ii beau zilnic, nici mersul la sala de 4 – 6 ori pe saptamana.

Soranutza, sa stii ca sportul il recomand din toata inima. Eu sunt deja dependenta. Eu n-am mai slabit nici 100 de grame de nu mai stiu cand, dar in centimetri am slabit constant. In Turcia am facut aquagim in fiecare dimineata si e bestial. Nu stiu daca exista si in Bucuresti, dar o sa caut.

Alice
, sa stii ca eu nu m-am temut deloc de atentate si chestii din astea. Gandeste-te ca eram la granita cu Iran-ul si Irak-ul. Intr-adevar, pe aeroportul din Antalia, cand am ajuns (fix in ziua atentatului) parca erau aia mai suspiciosi putin, dar nu era nimic grav. Toata lumea a urcat in avion cu tot felul de valize si singurul control anti-tero a fost cel obisnuit, prin filtrul ala dreptunghiular.

Nusa, Lacry, Uka
multumesc frumos! Sunteti foarte foarte dragute cu mine!

Ina, incep numaratul de luni pt ca mi-am stabilit zi de cantar sambata. Altfel, in timpul saptamanii, uit sa ma cantaresc dimineata. In plus, inca nu sunt sigura cate kilograme am luat in vacanta. Astept pana sambata sa se stabilizeze cantarul si sa vad adevarata proportie a dezastrului.
Ella79
lol.gif lol.gif lol.gif super tare faza Ina!!! Deci sa evit bucataria, nu? )).gif )).gif
ina_ceva
macar incearca sa nu ajungi pe langa aragaz w00t.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.