Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
Ella79
CITAT(ina_ceva @ 30-08-2006, 12:18 AM) *

macar incearca sa nu ajugi pe langa aragaz w00t.gif

Eu nu prea ajung pe langa aragaz nici macar cu scopul de a face vreun ceai.... asa ca sunt ferita de incidente neplacute.
honey79
Salutare fetele!!!

Ce mai faceti? Cum a fost ziua de azi pentru voi???

Eu acum am venit de la munca si... v-am citit ... am vazut si mini-clipul ..si am ramas blink.gif ohmy.gif ..... saraca fata. grin.gif

Va pupic dulcic si va doresc o seara frumoasa.
Ella79
CITAT(honey79 @ 30-08-2006, 12:23 AM) *

Salutare fetele!!!
Ce mai faceti? Cum a fost ziua de azi pentru voi???
Eu acum am venit de la munca si... v-am citit ... am vazut si mini-clipul ..si am ramas blink.gif ohmy.gif ..... saraca fata. grin.gif
Va pupic dulcic si va doresc o seara frumoasa.

Pentru mine ziua a fost foarte frumoasa (cat inca mai sunt in concediu). Dar de luni..... vai de capul meu.
Pupici si pentru tine si somnic usor! hug.gif
ina_ceva
Noapte buna!!! naughty.gif
May
E ziua lui Alexa azi, mititca lui deea, asa ca sa ii uram un la multi ani si sa se faca mare si frumoasa ca mamica ei. Sa fie sanatoasa, cu noroc in dragoste si sa nu o supere mult pe mami pupic.gif
Deea
CITAT(Maybeline @ 30-08-2006, 01:26 AM) *

E ziua lui Alexa azi, mititca lui deea, asa ca sa ii uram un la multi ani si sa se faca mare si frumoasa ca mamica ei. Sa fie sanatoasa, cu noroc in dragoste si sa nu o supere mult pe mami pupic.gif

Multumim, esti tare draguta! Habar nu aveam ca e Sf. Alexandru azi....smile.gif , e bine de retinut

pupic.gif
Tulip
Sa-ti traiasca printesa,Deea!
Ce matinala esti!! )).gif )).gif )).gif
nusarich
La Multi Ani! pentru Alexia, deea, sa creasca mare si cuminte si sa va bucurati de ea!
anaoi
Imagine

pentru Alexia.....multa sanatate, noroc si sa le aduca numai bucurii parintilor....
dannette
Buna dimineata, matinalelor!
Ella, arati super, super, super bine. floare.gif De piscine nu mai zic nimic.... doh.gif
La multi ani Alexiei!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anaoi
Ella....super tipa din poze...se vede ca s-a tinut de WW si a facut sport. grin.gif
Ella79
Buna dimineata si de la mine!! Eu n-am dormit mai deloc pentru ca ma doare foarte tare in gat. huh.gif
Alexia, la multi ani, sa fii sanatoasa si cuminte, sa n-o superi pe mami. [b][color=#FF99FF] party.gif party.gif
still_me
m'neata fetele
la multi ani , pentru alexia , sa va traiasca mare si destepata ca de frumoasa se intelege de la sine ....
ella .. super pozele ... arati ff bine .. cate kg zici ca ai in acest moment ??
michelle
Neata neuroni!
Sa-ti traiasca micuta, Deea! Sa fie ascultatoare, cuminte si sa te faca mandra. Pupici
Pisik
Neatza fetele!
La Multi Ani Alexia si La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Alexandru/Alexandra.
Eu am o stare tare amestecata, iar ne-am certat aseara, simt ca nu mai suntem pe aceeasi lungime de unda, stresul e f mare, pe toate planurile si de aceea nici dieta nu functioneaza; stau si ma intreb daca voi mai fi vreodata fericita, pt ca acum nu ma simt...o sa ziceti ca sunt nebuna, dar asta simt acum...Nu vreau sa va indispun cu starile mele proaste....
Va pup dulce!
ALICE
Si eu trec des prin asa ceva Pisik.Nu esti nebuna.Imi vine si mie sa las totul balta cateodata.

Tulip,de cand nu ai mai tradus ceva?Ma ajuti te rog? wink1.gif
Ella79
CITAT(anaoi @ 30-08-2006, 09:01 AM) *

Ella....super tipa din poze...se vede ca s-a tinut de WW si a facut sport. grin.gif

Dylly, ia sa-mi spui tu mie ce-ai facut cu vointa aia de ti-am lasat-o in grija acu' vreo 10 zile?? )).gif Raporteaza repejor cat ai dat jos, cate puncte ai depasit, tot.
Vezi ca vointa mea era intacta, de cea mai buna calitate! Si ti-o mai las pana luni, asa ca.... profita cat poti! )).gif

Ina, inainte sa plec in vacanta ajunsesem la performanta de a avea 59,5, acum.... cantarul arata 65,4 cand m-am intors. Sambata dimineata ma cantaresc iarasi si declar greutatea oficiala. De luni. TICKER!!!!

Pisik, hai, capul sus!! Treci printr-o perioada stresanta dar o sa vezi ca se rezolva toate problemele. hug.gif hug.gif

Eu nici n-am apucat sa-mi beau cfeaua si iubita mea mama m-a anuntat ca vine sa ma ia sa mergem sa cumparam textile (prosoape, lenjerii de pat, paturi, perne) pt casa noua. De-abia astept sa ma tarasca prin toate magazinele si sa car ca un hamal. ...
michelle
Pisik, ce-i cu pesimismul asta??
Nu ai vazut ca este REGULA sa existe certuri inainte de nunta? biggrin.gif
Hai, nu mai fi supi, incearca sa te detasezi si sa nu mai gandesti negativ.
Arati foarte bine, daca ai grija de alimentatie o sa slabesti pana la nunta sa te incapa numai bine hainutele.
Incearca un kilo-kick sau WP..
still_me
pisik, nu te mai enerva ... ai sa vezi ce roz o sa fie toate dupa nunta , dupa perioada asta stresanta ... hai ca mai ai putintel pupic.gif
ina_ceva
Neatza!! yahoo.gif

La multi ani, alexia!!! give_rose.gif
Nu baga de seama , pisik!!! Stresul e de vina. Cea mai buna idee e sa plecati undeva numai voi doi, pentru o zi sau doua sa va detasati de probleme!!
Lasa, ella, alaturi de noi de luni si vei scapa de kg intoarse!!!
anaoi
dylly raporteaza mentinere si depasire d epuncte..........cum naiba nu, cand dylly a petrecut saptamana trecuta in delegatie la timisoara blushing.gif blushing.gif blushing.gif
dannette
Cine stie cat punctez un papanas?
Din ala prajit, facut in casa, cam cat o palma(fara degete).
michelle
Depind cat ulei a inghitit
peach
Ella frumoase poze!! vreau si eu pray.gif

bday.gif Alexia sa cresti mare si frumoasa
dannette
CITAT(michelle @ 30-08-2006, 10:51 AM) *

Depind cat ulei a inghitit

Pai nu i-am facut eu.
M-a servit sefu si nu am putut refuza blushing.gif
anaoi
sa iti fie d ebine..........pune3-4p si gata
michelle
Daca clipocea uleiul pe ea, sigur a inghitit 2 lg de ulei, ca asta e cel mai grav. Compozitia de banza nu cred sa fi avut mai mult de 1.5-2p.
1 lg de ulei are 3p
Eu.
'neatza!!

Pisik dragutz, ia-ti o zi numai pentru tine, mergi la cosmetica, plimba-te, relaxeaza-te fizic si isi va reveni putin si psihicul. apoi ia-l pe omul tau deoparte si discutati ca intre adulti, fara sa va intrerupeti unul pe altul, spuneti-va fiecare sincer, durerea. sunt convinsa ca va iubiti si ca, daca faceti putin efort, totul va fi bine pupic.gif

LA MULTI ANI!Alexia, sa ne cresti mare si sanatoasa, frumoasa ca mamica ta! give_rose.gif

ina-ceva euuuuuuu? huh.gif am zis eu ceva? nu recunosc nimic lol.gif

oare cand se intoarce dana? dar ramonici? unsure.gif

michelle blushing.gif tot pe tine te bat la cap, tu fiind veterana.
m-am gandit ff serios ca astazi sa fac o cura de fructe si iaurturi. crezi ca e sanatos?mi-am luat 1kg de struguri albi, 1kg de prune, 1 banana, 4 mere si 2 iaurturi. unsure.gif

doh.gif imi vine sa imi dau palme in Romania asta. remarc cu stupoare ca romanul nu cunoaste sensul titulaturii de assistant manager doh.gif doh.gif pentru el e totuna cu secretara. doh.gif norocul meu ca am sunat acum, de dimineata,acolo unde trebuia sa merg la interviu.bineinteles ca atributiile sunt de secretariat; am intrebat care e plafonul salarial maxim pe care-l ofera.....10 milioane unsure.gif no way, i-am spus ca nu ma duc pentru banii astia doh.gif
Deea
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Multumesc pentru toate urarile si Alexia va multumeste! smile.gif
anaoi
interesting....oare cum ne multumeste Alexia????? a gangurit mai intens...a facut cu ochiul..........s-a intors rapid de pe o parte pe alta????hm.......dilema asta il chinuie pe dylly.

dana vine sapt viitoare....hold your horses.nu mai e mult
michelle
danette pune 4-5p dupa cum ti s-a parut tie mai uleios sau nu

gigelu, e ok sa tii o astfel de cura, dar cu scop depurativ si detoxifiant, si nu mai mult de o saptamana. Deci o zi e ok zic eu

Cand zicea antonia ca are examen la soferie?
uka
neatza si de la mine fetele...
La multi ani tuturor alexandrelor si alexandrilor
Bebe Alexia sa te faci mare si frumoasa si sanatoasa!
am papat dim 2 sandwichuri si nu le-am vomitat... c pot sa spun.. stresul s-a dus... am aflat ieri k individa a plecat cu toate bagajele si cu tot c avea ea...iar aseara theo s-a dus si a raams peste noapte la sora lui la predeal, am vb cu totii pe mess si la telefon si a fost funny...
Il iubesc si sunt fericita...
ella nu ai d c sa imi multumesti kiar mi-au placut pozele si tu esti o dragutza
pisik.... e doar stresul dinainte de nunta, noi suntem aici sa te ascultam... asa k orice ai avea pe suflet....e o vorba "spit it out", calmeaza-te k o sa fie bine.... inca putzin si va revenitzi voi..
soranutza
Neatza! tease.gif
Bun, cu ce sa incep? Cu inceputul grin.gif Eu., nu ti-am trimis inca pozele fiindca eu cu adresa aia te-am adugat pe Messenger (de lene), ti le trimit acum. Sa stii ca nu numai in Romania postul de Assistant Manager suna a secretara, cam peste tot suna asa chiar daca NU e. Eu zic sa iti schimbi titlul de pe CV cu ceva cu ce le-ar suna lor a fi de fapt ceea ce faci tu, altfel cred ca toti or sa creada acelasi lucru.

Alexia, La multi ani. Noroc cu May, ca eu nu le prea am cu sfintii. Stiu cande Sf Ion ca sunt si eu Ioana si imi amintesc prietenii ca trebuie sa dau de baut grin.gif grin.gif
uka
cand e sf. IOn chiar? parca p l ainceputul anului, nu? si mihail si gavril pe 8 noiembrie... sau cand??
eu stiu d sf. maria
soranutza
Am uitat sa anunt ca astazi ma duc sa ma pensez. Nu stiu daca mai tineti minte dar acum ceva timp m-am crezut din nou Superwoman si m-am pensat singura in asa hal incat una din sprancene a ajuns sa fie jumatate din cealalta. De atunci nu m-am mai atins de ele, le-am lasat sa creasca si azi e ziua cea mare. N-am programare, o sa ma duc la nimereala, sper sa gasesc una mai breaza ca mine grin.gif

CITAT(uka @ 30-08-2006, 09:23 AM) *

cand e sf. IOn chiar? parca p l ainceputul anului, nu? si mihail si gavril pe 8 noiembrie... sau cand??
eu stiu d sf. maria

Bine ca ma laudam ca stiu cand e Sf Ion doh.gif e in 6 sau in 7 Ianuarie blushing.gif
michelle
http://www.calendar-ortodox.ro/

soranutza, bafta la pensat biggrin.gif
Pisik
Sf Ion este pe 7 ianuarie
michelle
uka, ma bucur ca ai inceput sa te simti mai bine si te-ai mai linistit
anaoi
Sf. Ion 7 ianuarie
Sf. Mihail si Gavril pe 8 noiembrie.........
SF. Maria.....e aproape...pe 8 septembrie....

dylly tre s astie exact cand tre sa dea de baut sau tre sa primeasca grin.gif
simo
buna dimineata neuronii si'' LA MULTI ANI '' AZI SUNT TARE FERICITA eu si cu sotul avem 9 ani de casnicie cheer.gif clap.gif as vrea sa-i fac o surpriza ma ajutati cu ceva idei?
ALICE
Ma bucur ca esti fericita.Inseamna ca s-a meritat.Sper sa zic si eu asa peste 9 ani
ina_ceva
Simo, multi ani fericiti alaturi de el in continuare!!!!
anaoi
http://comoaramea.ro/cadoul.php
michelle
Felicitari simo!!
Aici May te poate ajuta cu idei grin.gif
simo
da sunt foarte fericita sper sa spun si peste cati va ani tot asa (da a merita)ati doresc noroc si tie din cate am anteles si tu te vei casatorii casa de piatra hug.gif
soranutza
CITAT(simo @ 30-08-2006, 09:39 AM) *

buna dimineata neuronii si'' LA MULTI ANI '' AZI SUNT TARE FERICITA eu si cu sotul avem 9 ani de casnicie cheer.gif clap.gif as vrea sa-i fac o surpriza ma ajutati cu ceva idei?

La muuuuuuuuulti muuuuuuuuuuulti ani si voua! cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Si himere iti poate da sfaturi... naughty.gif blushing.gif
simo
multumesc fetelor sunteti tare dragute desi nu ne cunoastem dora aici de pe forum ami sunteti tare dragi
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 30-08-2006, 10:48 AM) *

Si himere iti poate da sfaturi... naughty.gif blushing.gif

grin.gif grin.gif grin.gif

LA multi ani , Simo!!!!
soranutza
Eu., ia verifica-ti tu emailul naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.