Neatzaaaaaaaaaaa
deea cu placere, pe fratele meu il cheama Alexandru, era imposibil sa nu stiu ... si el a fost mirat ca mi-am amintit
pisik hai ca mai e putin si scapati de tot stresul. De cand v-am vazut pe voi cata agitatie si pregatire pt nunta, m-am hotarat sa ma marit aici. O sa am maxim 20 invitati, care or sa imi fie persoane apropiate, nu sa ma trezesc cu toata tzaranimea din tzara la nunta ca domne` doar mama a fost la nunta lu` cutarica, acum trebuie sa vina cutarica la nunta mea... urasc traditiile astea

. Aici se face totul super simplu, rochiile sunt fff mistho dar sunt super vaporoase, nicidecum grele si impopotzonate pt ca majoritatea se casatoresc vara pe 43 de grade la umbra... asa ca nimeni nu-si doreste o mireasa care transpira ca vaca

. Te duci la primarie, te duci la biserica... in 2 ore ai scapat

apoi ii duci la restaurant si gata... nici macar cand eram mica nu mi-am dorit o nunta mare, cu atat mai putin cand va vad pe voi ( la mine mare inseamna cu peste 30 invitati)
ella ai mei au fost in Lara care e tot pe langa Antalya dar hotelul lor arata exact ca al tau
uka bravo pt ca ai mancat
gigelus prostia romaneasca strikes again

multa bafta

care e minimul pt care iti misti bombeul?
simo felicitari si la cat mai multi ani impreuna

sfatul meu dintotdeauna: cina romantica ( ceva usor ca sa nu il ia somnul pe urma), apoi iti dai capotul jos si SURPRIZA, ai o lenjerie super sexy care il face sa sara pe tine, va iubiti cat puteti de mult ( a se citi: faceti sex in draci

) apoi adormiti unul in bratzele celuilalt. Oricum cauta sa arati total diferit fata de zi cu zi
dana-bianca tocmai pe mine era sa ma uiti!

mai lasa bormasina aia ca nu esti Agentul 007 si mai odihneste-te! te pup iubita
magdaC la multi ani pt familie
nana sper sa te simtit mai bine cat mai curand
Cat despre mine si cele 4 ore in care am frecat mizeria crunta din bucatarie ( la suprafatza era curat, caci numai acolo face soacra-mea, dar in profunzime....

). Am facut curat si in dulapuri, si dupa aragaz, am frecat faiantza patratzel cu patratzel. Dupa o ora de frecat au aparut si socrii. Soacra-mea incepuse sa imi dea indicatii si i-am zis sa ma lase ca stiu si eu sa fac curat

, iar socra-miu incepuse cu povesti nemuritoare: ca ce iti ia atata timp sa treci cu carpa peste toata faiantza? si i-am aratat si dobitocului ca faiantza e plina cu picaturi de ulei uscat de espe mii de ani acolo si ca nu iese doar ``trecand cu carpa`` si ca nevasta-sa cand face curat nu vede si mizeria adevarata, de aceea mie imi ia 4 ore si ei juma` de ora. M-au lasat in pace ca au vazut ca sunt plina de draci. Pai si cum sa nu fiu daca atunci cand faceam curat, soacra-mea mereu zicea: lasa ca fac eu in bucatarie si tu faci baia si salonul. Si facea zdreantza numai pe unde se vede, iar cand am venit eu ieri in urma ei cu curatenie imi venea sa ma iau de fund si sa ma arunc pe geam. Nu stiu cum de nu am vazut atata jeg pana acum

. Socrii nu au zis nimic dupa ce am terminat curatenia si i-am rugat sa fie mai atenti cand prajesc ceva, sa puna un capac sa nu mai stropeasca cu ulei peste tot. In schimb, cand a venit iubi de la munca si a vazut bucataria, a ramas uimit. S-a dus la ei si a inceput: ati vazut ca a facut Cristina curat in bucatarie? Ati vazut ca a facut dupa aragaz, si pe sinele geamurilor si in dulapuri si dupa frigider etc, etc,etc. Eu radeam de ma prapadeam in salon ( ei vorbeau pe balcon)... sper ca acum nu mai are motive soacra-mea sa ma barfeasca spunanad ca nu stiu nici sa spal pe jos

ca am si martori ca fac curat bine

. Oricum o sa imi aud vorbe in curand, pt ei niciodata nu o sa fiu sufiecient de buna, dar sincer: I don`t give a [*****]
da asa am an plan o lenjerie sexy si o seara mai speciala fata de celelalte si dragoste bine anteles
mersi mult
era s.h.i.t. acolo