Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
May
Neatzaaaaaaaaaaa yahoo.gif

deea cu placere, pe fratele meu il cheama Alexandru, era imposibil sa nu stiu ... si el a fost mirat ca mi-am amintit blum.gif

pisik hai ca mai e putin si scapati de tot stresul. De cand v-am vazut pe voi cata agitatie si pregatire pt nunta, m-am hotarat sa ma marit aici. O sa am maxim 20 invitati, care or sa imi fie persoane apropiate, nu sa ma trezesc cu toata tzaranimea din tzara la nunta ca domne` doar mama a fost la nunta lu` cutarica, acum trebuie sa vina cutarica la nunta mea... urasc traditiile astea mad.gif . Aici se face totul super simplu, rochiile sunt fff mistho dar sunt super vaporoase, nicidecum grele si impopotzonate pt ca majoritatea se casatoresc vara pe 43 de grade la umbra... asa ca nimeni nu-si doreste o mireasa care transpira ca vaca lol.gif . Te duci la primarie, te duci la biserica... in 2 ore ai scapat wink1.gif apoi ii duci la restaurant si gata... nici macar cand eram mica nu mi-am dorit o nunta mare, cu atat mai putin cand va vad pe voi ( la mine mare inseamna cu peste 30 invitati)

ella ai mei au fost in Lara care e tot pe langa Antalya dar hotelul lor arata exact ca al tau blink.gif

uka bravo pt ca ai mancat floare.gif

gigelus prostia romaneasca strikes again lol.gif multa bafta hug.gif care e minimul pt care iti misti bombeul? naughty.gif

simo felicitari si la cat mai multi ani impreuna cheer.gif sfatul meu dintotdeauna: cina romantica ( ceva usor ca sa nu il ia somnul pe urma), apoi iti dai capotul jos si SURPRIZA, ai o lenjerie super sexy care il face sa sara pe tine, va iubiti cat puteti de mult ( a se citi: faceti sex in draci devil.gif ) apoi adormiti unul in bratzele celuilalt. Oricum cauta sa arati total diferit fata de zi cu zi wink1.gif

dana-bianca tocmai pe mine era sa ma uiti! w00t.gif blum.gif mai lasa bormasina aia ca nu esti Agentul 007 si mai odihneste-te! te pup iubita pupic.gif

magdaC la multi ani pt familie cheer.gif

nana sper sa te simtit mai bine cat mai curand give_rose.gif

Cat despre mine si cele 4 ore in care am frecat mizeria crunta din bucatarie ( la suprafatza era curat, caci numai acolo face soacra-mea, dar in profunzime.... doh.gif ). Am facut curat si in dulapuri, si dupa aragaz, am frecat faiantza patratzel cu patratzel. Dupa o ora de frecat au aparut si socrii. Soacra-mea incepuse sa imi dea indicatii si i-am zis sa ma lase ca stiu si eu sa fac curat mad.gif , iar socra-miu incepuse cu povesti nemuritoare: ca ce iti ia atata timp sa treci cu carpa peste toata faiantza? si i-am aratat si dobitocului ca faiantza e plina cu picaturi de ulei uscat de espe mii de ani acolo si ca nu iese doar ``trecand cu carpa`` si ca nevasta-sa cand face curat nu vede si mizeria adevarata, de aceea mie imi ia 4 ore si ei juma` de ora. M-au lasat in pace ca au vazut ca sunt plina de draci. Pai si cum sa nu fiu daca atunci cand faceam curat, soacra-mea mereu zicea: lasa ca fac eu in bucatarie si tu faci baia si salonul. Si facea zdreantza numai pe unde se vede, iar cand am venit eu ieri in urma ei cu curatenie imi venea sa ma iau de fund si sa ma arunc pe geam. Nu stiu cum de nu am vazut atata jeg pana acum w00t.gif. Socrii nu au zis nimic dupa ce am terminat curatenia si i-am rugat sa fie mai atenti cand prajesc ceva, sa puna un capac sa nu mai stropeasca cu ulei peste tot. In schimb, cand a venit iubi de la munca si a vazut bucataria, a ramas uimit. S-a dus la ei si a inceput: ati vazut ca a facut Cristina curat in bucatarie? Ati vazut ca a facut dupa aragaz, si pe sinele geamurilor si in dulapuri si dupa frigider etc, etc,etc. Eu radeam de ma prapadeam in salon ( ei vorbeau pe balcon)... sper ca acum nu mai are motive soacra-mea sa ma barfeasca spunanad ca nu stiu nici sa spal pe jos grin.gif ca am si martori ca fac curat bine yahoo.gif . Oricum o sa imi aud vorbe in curand, pt ei niciodata nu o sa fiu sufiecient de buna, dar sincer: I don`t give a [*****] yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

era s.h.i.t. acolo blushing.gif
Deea
May, gandeste-te ca tu ai facut curatenie pt. tine si iubi, nu pt. ei...si curatenia tot un fel de aerobic e grin.gif

Eu nu ma mai stresez cu astfel de lucruri, nu suport mizeria dar nici sa fac dupa altii si ei nimic, dupa ce am facut curatenie generala cand eram gravida in luna a -9a si soacra-mea a venit din concediu si a zis doar " nu ai udat trandafirii, au cam plans dupa mine" mi-a trecut tot zelul si o las in boii ei... mai bine ma concentrez sa fac tot ce se poate sa ne cumparam casa la anu si atunci o sa stiu ca nu fac curatenie degeaba.

uff.... am o stare cam naspa... eu care nu m-am plans la voi de soacra sau de altele azi nu stiu ce am, de aseara sunt cu capsa pusa cand:
1. a sunat mama si pana sa ma cheme pe mine la tel ea i-a zis tot ce am facut in ziua respectiva, i-am zis ca n-am ce sa vb. cu mama daca i-a dat ea raportul sa se duca sa-i spuna ca am treaba cu fata.
2. am plecat juma de ora si cand ne-am intors fata vroia de mancare si ea ii daduse suzeta ca nu i-am spus eu ca nu a mancat tot si s-ar putea sa mai ceara

gata, m-am racorit si nu va mai stresez cu soacra'mea!
still_me
CITAT(michelle @ 30-08-2006, 12:37 PM) *

Ce sunt kinipraji ?

May, cum te mai simti?

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif .. mini praji .... vai de capul meu ce combinatii fac
luchi
Deea - la multi ani pentru Alexia!
May, aceeasi urare si pentru fratello! smile.gif
Simo..si tie casnicie lunga si fericita! (iti spun un secret - astazi aniversam si noi niste ani de la casatorie secret.gif Sper sa imi adun mintile cuminti si frumoase acasa, ca azi era sa-mi scriu demisia de cateva ori, si ziua nu s-a incheiat angry2.gif )

o zi frumoasa tuturor neuronilor!
simo
CITAT(Maybeline @ 30-08-2006, 12:55 PM) *

Neatzaaaaaaaaaaa yahoo.gif

deea cu placere, pe fratele meu il cheama Alexandru, era imposibil sa nu stiu ... si el a fost mirat ca mi-am amintit blum.gif

pisik hai ca mai e putin si scapati de tot stresul. De cand v-am vazut pe voi cata agitatie si pregatire pt nunta, m-am hotarat sa ma marit aici. O sa am maxim 20 invitati, care or sa imi fie persoane apropiate, nu sa ma trezesc cu toata tzaranimea din tzara la nunta ca domne` doar mama a fost la nunta lu` cutarica, acum trebuie sa vina cutarica la nunta mea... urasc traditiile astea mad.gif . Aici se face totul super simplu, rochiile sunt fff mistho dar sunt super vaporoase, nicidecum grele si impopotzonate pt ca majoritatea se casatoresc vara pe 43 de grade la umbra... asa ca nimeni nu-si doreste o mireasa care transpira ca vaca lol.gif . Te duci la primarie, te duci la biserica... in 2 ore ai scapat wink1.gif apoi ii duci la restaurant si gata... nici macar cand eram mica nu mi-am dorit o nunta mare, cu atat mai putin cand va vad pe voi ( la mine mare inseamna cu peste 30 invitati)

ella ai mei au fost in Lara care e tot pe langa Antalya dar hotelul lor arata exact ca al tau blink.gif

uka bravo pt ca ai mancat floare.gif

gigelus prostia romaneasca strikes again lol.gif multa bafta hug.gif care e minimul pt care iti misti bombeul? naughty.gif

simo felicitari si la cat mai multi ani impreuna cheer.gif sfatul meu dintotdeauna: cina romantica ( ceva usor ca sa nu il ia somnul pe urma), apoi iti dai capotul jos si SURPRIZA, ai o lenjerie super sexy care il face sa sara pe tine, va iubiti cat puteti de mult ( a se citi: faceti sex in draci devil.gif ) apoi adormiti unul in bratzele celuilalt. Oricum cauta sa arati total diferit fata de zi cu zi wink1.gif

dana-bianca tocmai pe mine era sa ma uiti! w00t.gif blum.gif mai lasa bormasina aia ca nu esti Agentul 007 si mai odihneste-te! te pup iubita pupic.gif

magdaC la multi ani pt familie cheer.gif

nana sper sa te simtit mai bine cat mai curand give_rose.gif

Cat despre mine si cele 4 ore in care am frecat mizeria crunta din bucatarie ( la suprafatza era curat, caci numai acolo face soacra-mea, dar in profunzime.... doh.gif ). Am facut curat si in dulapuri, si dupa aragaz, am frecat faiantza patratzel cu patratzel. Dupa o ora de frecat au aparut si socrii. Soacra-mea incepuse sa imi dea indicatii si i-am zis sa ma lase ca stiu si eu sa fac curat mad.gif , iar socra-miu incepuse cu povesti nemuritoare: ca ce iti ia atata timp sa treci cu carpa peste toata faiantza? si i-am aratat si dobitocului ca faiantza e plina cu picaturi de ulei uscat de espe mii de ani acolo si ca nu iese doar ``trecand cu carpa`` si ca nevasta-sa cand face curat nu vede si mizeria adevarata, de aceea mie imi ia 4 ore si ei juma` de ora. M-au lasat in pace ca au vazut ca sunt plina de draci. Pai si cum sa nu fiu daca atunci cand faceam curat, soacra-mea mereu zicea: lasa ca fac eu in bucatarie si tu faci baia si salonul. Si facea zdreantza numai pe unde se vede, iar cand am venit eu ieri in urma ei cu curatenie imi venea sa ma iau de fund si sa ma arunc pe geam. Nu stiu cum de nu am vazut atata jeg pana acum w00t.gif. Socrii nu au zis nimic dupa ce am terminat curatenia si i-am rugat sa fie mai atenti cand prajesc ceva, sa puna un capac sa nu mai stropeasca cu ulei peste tot. In schimb, cand a venit iubi de la munca si a vazut bucataria, a ramas uimit. S-a dus la ei si a inceput: ati vazut ca a facut Cristina curat in bucatarie? Ati vazut ca a facut dupa aragaz, si pe sinele geamurilor si in dulapuri si dupa frigider etc, etc,etc. Eu radeam de ma prapadeam in salon ( ei vorbeau pe balcon)... sper ca acum nu mai are motive soacra-mea sa ma barfeasca spunanad ca nu stiu nici sa spal pe jos grin.gif ca am si martori ca fac curat bine yahoo.gif . Oricum o sa imi aud vorbe in curand, pt ei niciodata nu o sa fiu sufiecient de buna, dar sincer: I don`t give a [*****] yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
da asa am an plan o lenjerie sexy si o seara mai speciala fata de celelalte si dragoste bine anteles salut.gif
mersi mult wub.gif

era s.h.i.t. acolo blushing.gif
ina_ceva
Lasa, may, asa sunt socri!!Incearca sa treci peste asta!
anaoi
dylly ii multumeste mamei ALexiei ca a lamurit dilema chinuitoare.........

hm... fetelor...may si deea........dar ia sa va mai scuteasca socrii de probleme si aveti grija de voi. trimiteti-i undeva si vadeti-va de viata voastra. pt ca daca nu va ingrijiti voi sanatatea si nervii, fiti sigure ca cei care va pun bete in roate si va fac zilelele amare acum, nu va vor ingriji daca va veti imbolnavi. scurt si la obiect.ca daca nu il lasati pe dylly s aomoare persoanele respective....macar atata poa sa faca si el.

nana......daca ai chef....du-te singura undeva in we si limpezeste-ti capul si gata. tre sa te impaci tu pe tine, si pe urma restul lumii.

citate din cugetarile de egoism ale lui dylly.

May La Multi Ani pt fratior
May
simo ai uitat sa adaugi mesajul grin.gif

deea sper doar sa nu ajungem si noi ca ele doh.gif . Eu din start nu o las pe soacra-mea cu copilul meu... mai bine nu ies din casa decat sa fac asa ceva pt ca am vazut cum se comporta cu copilul vecinei care are 5 luni. Era intr-o zi soacra-mea cu vecina pe banca in fatza blocului si i-a lasat-o pe aia mica putin sa se duca sa ii incalzeasca laptele. Aia mica era in carutz... eu sus la balcon si vedeam tot. Aia mica incepe sa planga si o ia soacra-mea in bratze, o pune pe umar si incepe sa se plimbe cu ea hatzanand-o ca pe un sac de cartofi, cred ca i-a zdruncinat toti creierii ca urla fetitza de nu mai putea. Cand o vede soacra-mea pe vecina ca vine, practic o tranteste pe fetitza la loc in carutz... pur si simplu nu a pus-o usor ci i-a dat drumul in carutz dry.gif doamne ce oameni...

Multumesc fetele pt urari, o sa i le transmit fratelui pupic.gif

dylly ai tu dreptate dar cand vezi atata prostie... doh.gif
michelle
luchi, cum sarbatoriti aniversarea? biggrin.gif
anaoi
may...cand vezi atata prostie, te prefaci ca nu o vezi.si iti vezi d eviata ta
luchi
Michelle, nu stiu cum sarbatorim. De exemplu, acum as vrea sa gasesc cea mai adanca gaura de sarpe sa ma ascund acolo. blushing.gif
Pisik
Dati-mi voie sa imi torn cenusa in cap: papat una bucata mare de tort blush.gif party in firma si f multe cutii de otrt; nu am putut sa rezist
uka
CITAT(simo @ 30-08-2006, 10:39 AM) *

buna dimineata neuronii si'' LA MULTI ANI '' AZI SUNT TARE FERICITA eu si cu sotul avem 9 ani de casnicie cheer.gif clap.gif as vrea sa-i fac o surpriza ma ajutati cu ceva idei?

la cat mai multzi, sa va iubitzi in continuare la fel sau cel putin la fel d mult
Biencutza
May partea aia cu agentu OO7 s-o terminat tease.gif ....era chiar interesanta grin.gif ...acum am ajuns la partea aceea de care tot fug de vreo 3 saptamini....smotru sorry.gif . Iar pentru mine satisfactie de genul....nu conteaza cit de mult ma dor toate si ca am pierdut 1 zi intreaga......da ce frumos straluceste tot NU EXISTA! blushing.gif Am zugravit mai toata locuinta, am desfacut mobila, cuie, dibluri.....si mi-a placut, dar daca ma pui sa spal 3 bucati de faianta si o podea ma apuca dracii.
De aia am spus....ca dupa ce ma vad cu satra la casa noua...pina la Craciun va fi vreme de ordine si curatenie blushing.gif blushing.gif

CITAT(Pisik @ 30-08-2006, 02:37 PM) *

Dati-mi voie sa imi torn cenusa in cap: papat una bucata mare de tort blush.gif party in firma si f multe cutii de otrt; nu am putut sa rezist

Pisik sa iti fie draga de bine!!!!! Lasa cenusa in cap si nu mai turna si vinovatie peste calorii ca ii mai rau.....ai papat, o fost bun, nu iti mai trebuie....gata grin.gif
Unde ii Miha ca imediat urmeaza box.gif cuplu.gif bataita.gif ma gasesc eu breaza sa stric bunul mers al dietei blushing.gif blushing.gif
michelle
Pisik, unde ai pierdut vointa? Ai imprumutat-o cuiva si a uitat sa o returneze?
Pana la sfarsitul saptamanii nu ar mai trebui sa te atingi de dulciuri si sa fii f atenta la alimentatie biggrin.gif
anaoi
luchi.mai bine o valiza care sa te duca undeva departe cu soare mare, plaja, sezlong si un Mai/Tai imens
Pisik
CITAT(michelle @ 30-08-2006, 01:54 PM) *

Pisik, unde ai pierdut vointa? Ai imprumutat-o cuiva si a uitat sa o returneze?
Pana la sfarsitul saptamanii nu ar mai trebui sa te atingi de dulciuri si sa fii f atenta la alimentatie biggrin.gif

Eu stiu ce ar trebui, ca nu cu teoria stau prost.... blushing.gif sa vedem acuma daca si reusesc...
ca duminica am vrea sa plecam la munte, sa inauguram masina si nu o sa numar; diseara mergem la nasi...pe maine si vineri imi e speranta....
anaoi
si a mea
uka
lipseste omul cateva ore si deja are d citit 6 pagini....
gigelu bafta la interviu...
may e bine k ti-ai mai revenit...la multi ani fratelui
pisik... bafta la numarat...
nana ai grija d tine...
si nu mai stiu c am citit in alea 6 pagini...
alandana- spor la treaba
... nu mai stiu...
stau prost cu memoria acum.....
nusarich
gigelu, bafta la interviu!
still_me
Din jurnalul de calatorie al unui turist american...

VENETIA:
Am sosit in oras dupa o ploaie torentiala, cred.
Toate strazile sunt inundate. Nu se circula decat cu barca. Cu toate
acestea barcagii sunt foarte veseli si canta niste cantonete numite
barcarole. Hotelul este cam vechi si broasca de la usa camerei oracaie
ingrozitor.

LONDRA:
La Londra n-am vazut nimic din cauza cetii. In ultima zi, ceata s-a ridicat
pentru cateva secunde si am putut vedea un superb turn cu ceas. Ceasul
statea, dar eu n-am mai stat.

MADRID:
Orasul este frumos, are strazi largi, cu fantani ecvestre si statui
arteziene. Au si un palat mare,
dar cam neprimitor. In schimb, locuitorii sunt simpatici, vorbareti,
ospitalieri si se numesc romāni.

PARIS:
Dupa cate imi aduc aminte de la scoala, Parisul este capitala Germaniei. Cu
toate acestea, strazile Parisului sunt pline de japonezi. Numarul
frumoaselor si renumitelor frantuzoaice s-a redus foarte mult. Ele nu mai
pot fi vazute decat sub forma unui tablou expus la Muzeul Luvru si care
reprezinta o italianca uratica ce zambeste tamp.

PRAGA:
La Praga am cunoscut o blonda delicioasa, care m-a servit cu o sunca de
neuitat...

BUCURESTI:
Ghidul pe care-l am la mine, aparut in New York, imi prezinta Bucurestiul
drept capitala Ungariei. Cred ca la mijloc este o greseala. In Gara de Nord
se vorbeste mult turceste, ceea ce ma face sa cred ca nu sunt in Bucuresti,
ci in Frankfurt pe Main.
Ella79
M-am intors si eu acum acasa, dupa ce m-a tarit mama prin toate magazinele sa cumparam prosoape, cearceafuri, perne.... Ma doare rau in gat, asa ca mi-am facut niste taitei cu lapte 0,1 %.

Apropo de soacre... v-am mai povestit eu de cadourile "minunate" pe care mi le face soacra-mea. Ei bine, aseara am primit cadoul de Sfanta Marie: UN MILEU!!!!! bang.gif bang.gif bang.gif Cand mi l-a adus al meu aseara.... am facut o fata lunga si l-am cazat direct in debara, unde tin ciocanul, clestele si cuiele. Pur si simplu isi bate joc de mine, ca saraci nu sunt. Nu mai zic ca prefer sa ma lase in banii mei si sa nu-mi cumpere nimic, ca n-am nevoie....
nusarich
dylly, ai mp
Tulip
Alice,ai MP )).gif !
uka
c de MP uri pe aici...
biggrin.gif
michelle
secretoaselor tease.gif
himere2005
am apucat sa va citesc, trebuie sa ma joc cu bia, altfel face scandal, asa ca pa scris. va pup dulce
michelle
Ella, ai putea sa ii iei si tu cadou soacrei de ziua ei un bibelou blum.gif biggrin.gif
nusarich
da, ca sa nu va faceti ceva impresii gresite naughty.gif , era ceva legat de canapele... cu (probabil) reclama, de-asta am zis sa scriu MP... blushing.gif
alandana
Multumesc pentru aprecieri. Ma determina sa ma duc sa muncesc mai mult ca sa le merit.

Apropo de cadouri de la socrii. Cand am fost la Bucuresti acum 2 saptamanai soacra-mea foarte entuziasta mi-a spus ca s-a sfatuit si socru-meu si a hotarat sa-mi dea mie serviciul de masa. lol.gif Cel pe care ei l-au pastrat si nu l-au folosit niciodata. Am incercat sa fiu entuziasta desi eu nu sunt moarta dupa cioburi si de altfel in ultimii 2 ani am cumparat 4 servicii de masa.( ca sa le folosim nu ca sa le pastrez pentru baietii mei cand or creste si sa le ofer nurorilor dupa ce implinesc 15 ani de casnicie lol.gif )

Presupun ca generozitatea mea a indemnat-o la acest gest intrucat de 2 ani de zile ii trimit toale cu fiecare ocazie pe care o gasesc.
Uita sau poate nici macar nu a remarcat ca la inceputul casatoriei cand eram tare amarata ii duceam cadou carne, mezeluri, cascaval, cafea, ness - pentru ca ma simteam prost ca de fiecare data ne invitau la masa la ei si niciodata nu veneau la masa la mine. Si in plus de fiecare data se plangeau ce scumpe sunt toate.

Trebuie sa mai mentionez Ella ca trebuie sa fii fericita ca macar s-a gandit. Eu in 15 ani nu am primit nici un cadou de la ei de ziua mea. Cu atat mai putin de ziua de nume. Abia de 2 ani au inceput sa ma sune sa-mi spuna La multi ani.
bubbles
pupic.gif buna ziua...ce faceti?maine dimineata la 9 am prima proba...cea scrisa la romana...azi am cam dat`o in strachini cu mancarea....sa va postez ce am amncat ca sa imi spuneti daca am punctat bine
1 cub br topita 1,5p
piept pui fiert 1,5p
budinca 5p (laptele a fost preparat din lapte praf degresat )
2 crenvusti mici din piept pui 4p
branzca cu smantana si mamliguta 5p(branza si smantana a fost fff putin fiindca nu prea imi place)
total 17 p

va rog mult ziceti`mi daca e punctat bine give_rose.gif pupic.gif
nusarich
legat de soacre, viitoarea mea soacra nici macar nu stie cand e ziua mea. adica i-am zis candva, dar nu am insistat si nici n-o s-o fac, ca nu-mi sta in obicei. pe de alta parte nu pot s-o vorbesc de rau, ca m-ar bate Dumnezeu, ne face cadouri de Craciun destul de dragute, uneori ne si intreaba cam ce am vrea, sa nu pice prost. Stiu ca acum vreo 2 ani mi-a dat un set de ceas si inel de argint cu pierticele (marcasite si pe inel era si un soi de rubin ceva) iar lui iubi un set de butoni tot din argint, sa ne asortam... am o soacra model, ce mai!

CITAT(bubbles @ 30-08-2006, 03:47 PM) *

pupic.gif buna ziua...ce faceti?maine dimineata la 9 am prima proba...cea scrisa la romana...azi am cam dat`o in strachini cu mancarea....sa va postez ce am amncat ca sa imi spuneti daca am punctat bine
1 cub br topita 1,5p
piept pui fiert 1,5p
budinca 5p (laptele a fost preparat din lapte praf degresat )
2 crenvusti mici din piept pui 4p
branzca cu smantana si mamliguta 5p(branza si smantana a fost fff putin fiindca nu prea imi place)
total 17 p

va rog mult ziceti`mi daca e punctat bine give_rose.gif pupic.gif

vroiam sa te intreb, branza topita eu stiam ca are 1p, cate grame avea cubuletul?

bafta multa maine!
ina_ceva
Dana, cred ca numai de doi ani au inceput sa creada ca meriti blum.gif .

Bafta multa, andreea!!!Iti tinem pumnii!!!
michelle

Inseamna ca ai punctat prea mult 5p
Si budinca mi se pare cam mult.. nu cred ca e asa scumpa la puncte
bubbles
nu stiu cat are cubuletul k nu l`am cantarit...este din cel de la hochland

CITAT(michelle @ 30-08-2006, 03:56 PM) *

Inseamna ca ai punctat prea mult 5p
Si budinca mi se pare cam mult.. nu cred ca e asa scumpa la puncte

ms nusha si miha...dar mai bine sa stiu eu acolo in subconstient ca sa nu imi mai vina pofta de nu stiu ce bunatati....asa daca stiu ca deja am 17 p nu mai mananc pana maine...si`asa ma simt plina ca am mancat prea mult...am uitat sa va intreb...la 62,5kg cate p am voie sa consum?smile.gif
michelle
Are aprox 1.2p parca, acum fiecare rotunjeste cu - sau cu +
Eu as rotunji in - grin.gif
nusarich
CITAT(bubbles @ 30-08-2006, 03:57 PM) *

nu stiu cat are cubuletul k nu l`am cantarit...este din cel de la hochland

ma gandeam ca e de fapt triunghi, ala are 1p. stiu ca hochland are parca si niste branzici topite mai lungi...
branza topita 45%grasime, 25g = 2p
branza topita 30% grasime, 25 g = 1,5p
ina_ceva
Soacra mea e ...o dulceatza ..ca sa zic asa; probabil pt ca nu ne vedem prea des (de sarbatori cate o zi, poate de 8 martie ). O mica atentie mi-a trimis si de mos neculai grin.gif
Ella79
CITAT(alandana @ 30-08-2006, 03:35 PM) *

Trebuie sa mai mentionez Ella ca trebuie sa fii fericita ca macar s-a gandit. Eu in 15 ani nu am primit nici un cadou de la ei de ziua mea. Cu atat mai putin de ziua de nume. Abia de 2 ani au inceput sa ma sune sa-mi spuna La multi ani.

Nu vreau sa par ingrata, dar am impresia ca imi face cadourile astea in totala bataie de joc, mai ales ca au apucat-o anul trecut. 8 ani de zile nu mi-a facut nici un cadou, anul trecut a incept brusc sa-mi cumpere tot felul de timpenii. Si ma si sufoca cu ele! De ziua mea in aprilie am primit un sapun, acum un mileu.... ce naiba, suntem in anul 2006! O floare de 15 mii ar fi fost mult mai nimerita.
Poate sunt eu nebuna, dar chiar nu stiu cum sa interpretez gesturile ei. Ma cunoaste deja de 9 ani, imi stie gusturile, imi stie felul de a fi.....credeti-ma, sunt foarte departe de a admira mileurile, de orice fel ar fi ele!
Eu.
CITAT(Maybeline @ 30-08-2006, 12:55 PM) *

blum.gif 450euro net; de aici incep negocierea naughty.gif

vreau sa va zic ca primesc telefon de la aia pe care i-am refuzat:" ca ne-am mai gandit la ce ati cerut d-voastra, ca va rugam sa veniti totusi maine la interviu, ca poate gasim o solutie impreuna" lol.gif
so, maine dimneata la 8.30: interviu; maine la 13: interviu.
sa vad acum pe unde scot camasa si cum ma fofilez de aici unsure.gif

mda, cred c-am dat-o in bara cu regimul si azi doh.gif am papat paste blushing.gif cantitate: 350g; continut: paste (gen tagliatelle), sos de lapte si smantana , branza:blushing: bucatele de piept de pui.
oare 15p or fi de ajuns pt toata treaba? blushing.gif

simo, casnicie fericita muuuuuulti ani nde acum inainte! give_rose.gif

la discutia despre soacre ma abtin sorry.gif
Ella79
Eu, BAFTA MULTA maine la interviuri. Eu zic ca 15 puncte sunt cam multe, mai ales daca era doar o portie. Eu as pune 10 puncte daca ai mancat pana te-ai umflat.
ina_ceva
Bafta multa, gigelu!!!!Poate scapi de crocodil!!!
Deea
CITAT(Ella79 @ 30-08-2006, 04:03 PM) *

Nu vreau sa par ingrata, dar am impresia ca imi face cadourile astea in totala bataie de joc, mai ales ca au apucat-o anul trecut. 8 ani de zile nu mi-a facut nici un cadou, anul trecut a incept brusc sa-mi cumpere tot felul de timpenii. Si ma si sufoca cu ele! De ziua mea in aprilie am primit un sapun, acum un mileu.... ce naiba, suntem in anul 2006! O floare de 15 mii ar fi fost mult mai nimerita.
Poate sunt eu nebuna, dar chiar nu stiu cum sa interpretez gesturile ei. Ma cunoaste deja de 9 ani, imi stie gusturile, imi stie felul de a fi.....credeti-ma, sunt foarte departe de a admira mileurile, de orice fel ar fi ele!

asa sunt unele femei, tu imi amintesti de o prietena buna a carei soacra are f. multi bani dar ei ii aduce din toate excursiile din strainatate mostre de parfumuri si ii face cadouri bijuterii din argint in conditiile in care prietena mea nu poarta si nu a purtat niciodata argint... in 10 ani de cand e cu fii-su a aflat ca nu poarta argint, i-a spus chiar ea f. calr...dar tot argint primeste.... doh.gif

CITAT(Eu. @ 30-08-2006, 04:07 PM) *

vreau sa va zic ca primesc telefon de la aia pe care i-am refuzat:" ca ne-am mai gandit la ce ati cerut d-voastra, ca va rugam sa veniti totusi maine la interviu, ca poate gasim o solutie impreuna" lol.gif
so, maine dimneata la 8.30: interviu; maine la 13: interviu.
sa vad acum pe unde scot camasa si cum ma fofilez de aici unsure.gif

Multa bafta la interviuri!
michelle
gigelu, depinde de sos
-paste 4p
-pui 2p

Tin pumnii maine
anaoi
gigelu..las-o mai moale cu povestitul inainte d ese intampla ceva, ca s-ar putea s anu iti mai mearga bine, in ciuda pumnilor si picioarelor stranse de pe aici

nusarich ai mp
Ella79
Deea, de exemplu eu nu mananc peste. Mi se face rau de la el. Si de cate ori ma invita la ei la masa au DOAR peste. bang.gif bang.gif
bubbles
fetele multam mult...oricum nu mai mananc nimic pana amine...mai stau un pic cu voi sa imi beau cafeaua si apoi ma duc la invatat ca maine...offf doamne ce frica am ..si maine tb sa ne dea si notele sa vdm daca intru si la oral...mi`e fricaaaaaaaaaaaaa....bine ca nu e ca bacul ca macar daca nu iau nu imi rupe nimeni capul smile.gif
Pisik
Totul imi merge prost; tocmai am aflat ca pe colegutul meu (remember him?) l-au facut brand manager si i-au dat masina devil.gif asta in conditiile in care in acelasi ti,mp trebuia sa imi mareasca si mie salariul si functia (nu voi avea masina, ca nu voi fi manager momentan); a, vb cu viitorul fost director si cu directoarea de hr si sper ca de la 1 sept sa intre in vigoare. salariul tot nu e suficient si acuma imi pare rau ca am acceptat doar marirea asta (550) de fapt, ma rog sa imi mareasca si cu cat au zic, ca la cate rate avem si datorii doh.gif
dar dupa nunta clar incep sa depun cv-uri. Ellut, nu ma uiti, da? pupic.gif
Sunt deprimata si nervoasa sorry.gif

chestiile astea ma fac as ma simt incompetenta; doar pt ca eu nu m-am bagat pe sub pielea nimanui si nu am vrut sa bat oamenii la cap non-stop cum stiu sigur ca a facut el, eu raman de proasta; ca imi si zicea un coleg " mai, dar tu chiar cea mai mica si mai fraiera esti?" sunt detul de simpatizata de colegi si de aceea am aflat repede, ca dobitocul a mers pe burta, s-a bagat si pe sub pielea viitorului sef si a obtinut masina inainte sa fie oficiala numirea...chiar ma simt proasta si incapabila, sau mai bine zis, neadaptata in lumea asta!
Ella79
Pisik, ai PM
himere2005
ella, de un om care sa plimbe dosarele nu aveti nevoie pe acolo? lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.