bubbles
30-08-2006, 03:40 PM
gata v`am lasat...am plecat l ainvatat...mai vb maine cred dupa proba scrisa...sa`mi tineti pumnii...v`am pupat
MagdaC
30-08-2006, 03:41 PM
Bey, imi e tare greu sa tac la dicutiile astea despre soacre. Aveti mila si nu ma starnitzi
A mea nu e ca a lui Crengu (doamne fereste de asa ceva) dar.....sa o pui la rana sa coaca
Azi am fost purcica rau. Am mancat o prajitura
Ella79
30-08-2006, 03:41 PM
CITAT(himere2005 @ 30-08-2006, 04:36 PM)

ella, de un om care sa plimbe dosarele nu aveti nevoie pe acolo?

in Bucuresti
michelle
30-08-2006, 03:42 PM
bafta, andreea
anaoi,
ce sa fac, vbesc si eu cu voi, ca la altii nu pot spune
multumesc fetelor de urari.
Pisik
n-am cuvinte; iti sunt alaturi.
himere2005
30-08-2006, 03:45 PM
am glumit si eu ella, cert este ca nu m-as descurca f bine in bucuresti, in galati macar am casa, masa, e alt standard de viata acolo
Ella79
30-08-2006, 03:47 PM
Himere, iti dai seama ce-ar fi sa si lucram impreuna noi de pe forum? La cat de vorbarete suntem, cred ca toata ziua nu ne-ar tacea gura. Si de muncit.... cucu!
anaoi
30-08-2006, 03:48 PM
pisik....fa o lista mare cu prioritati......te concentrezi pe ele si gata. CV-uri poti sa incepi s atrimti si d eacum, ca chetsie. nu ai timp s ate stresezi si s aiti faci nervi ca nu iesit nimic. practci s anu ajungi "sa iti arad buza" pt un loc nou de munca.
2. nunta......calm...planurile care ies bine...ce poti s afaci tu, bine, ce nu, sa faca si altii...de ex, logodnicul, mama, etc....MANAGER= DELEGAREA SARCINILOR
3.2 umerii nostri iti stau la dispozitie plus doi pumni ai lui dylly pt omorat pe cine trebuie
4. din ce te gandesti ca totul iti merge prost, din atat merge mai rau.
MagdaC
30-08-2006, 03:50 PM
Pisik, eu cred ca nu are sens sa incerci sa fii altfel decat esti tu. Mai ales sa fii ca o persoana pe care nu o respecti. Daca nu te apreciaza acolo pt tine insati, fara vrajeli si fara dedesubturi, mai bine iti cauti in alta parte.
Multa bafta. Dar zau ca ar trebui sa incerci sa nu mai pui la suflet !!!
Pupicei
anaoi
30-08-2006, 03:50 PM
CITAT(Ella79 @ 30-08-2006, 04:47 PM)

Himere, iti dai seama ce-ar fi sa si lucram impreuna noi de pe forum? La cat de vorbarete suntem, cred ca toata ziua nu ne-ar tacea gura. Si de muncit.... cucu!

haaaaaaaaaaaaaaaaaa.....cosmarul sefilor...forumul ww.
gigelu...eu ti-am zis doar ca s anu te trezesti ca te intrebi si tu d ece nu iti merge bine.
MagdaC
30-08-2006, 03:52 PM
Subscriu la punctul 4 al lui dilly.
By the way, dilly, ordinea e cam shucara
Ella79
30-08-2006, 03:54 PM
Fetelor, eu ma duc sa ma culc putin, ca la noapte trebuie sa merg sa-l iau pe frate-miu de la aeroport.
michelle
30-08-2006, 03:55 PM
eu acus o intind acasa.. inca 5 minute...
anaoi
30-08-2006, 03:57 PM
CITAT(MagdaC @ 30-08-2006, 04:52 PM)

Subscriu la punctul 4 al lui dilly.
By the way, dilly, ordinea e cam shucara

pai deh.la un asa dylly, asa ordine
himere2005
30-08-2006, 04:03 PM
vroiam sa va intreb cam care este salariul mediu in bucuresti? si daca va ajung cele 8 milioane mamicilor
Lacry
30-08-2006, 04:05 PM
CITAT(himere2005 @ 30-08-2006, 05:03 PM)

vroiam sa va intreb cam care este salariul mediu in bucuresti? si daca va ajung cele 8 milioane mamicilor
glumesti? cum sa ajunga?
alandana
30-08-2006, 04:05 PM
Himere - cred ca glumesti cu : daca ajung 8 mil mamicilor.
Eu indiferent cat de mult sau putin am castigat de-a lungul timpului - nu mi-au ajuns banii niciodata.
anaoi
30-08-2006, 04:08 PM
dylly nu intra in categoria mamicilor...dar la un calcul simplu d ealtfel, observa ca nu i-ar ajunge nici pe o masea.....
evident la preturile din bucuresti. in provincie e cu totul si cu totul altceva
himere...dar ce, tie iti ajung?
dylly pleaca acasa. pa.
Pisik
30-08-2006, 04:09 PM
Mercic dragutelor, mercic pt cuvintele calde, pt umerii lati si sanatosi, pt ordinea zurbagie. mercic pentru ca existati! Va pup dulce
himere2005
30-08-2006, 04:10 PM
mie imi mai si ramin si dau 3 rate-3milione in loc de 1 pentru mobila vara, dar ma gindeam la voi, in bucuresti bviata e mai scumpa
Pisik
30-08-2006, 04:12 PM
CITAT(himere2005 @ 30-08-2006, 05:10 PM)

mie imi mai si ramin si dau 3 rate-3milione in loc de 1 pentru mobila vara, dar ma gindeam la voi, in bucuresti bviata e mai scumpa
inseamna ca esti fooooarte chibzuita; deja ma complexezi!
himere2005
30-08-2006, 04:13 PM
mai precis ma refeream la supravietuire

ca de un trai decent nici vorba, adica sa nu pot eu sa ma intilnesc cu voi anul asta pentru ca trenul mi se pare scump? e jenant
irinush
30-08-2006, 04:19 PM
buna fetelor, si eu semnez condica, nu puteam sa nu ...
aseara am dat-o in bara cu punctele, ma incadrasem frumos in ele pana cand m-a apucat pofta de seminte si am mancat ... o juma` de punga

rusine sa-mi fie!
am citit o gramada din urma si nu cred ca reusesc sa mentionez pe toata lumea, dar ma iertati voi:
La multi ani Alexiei in primul rand, sa fie sanatoasa!
Bubbles, iti tin pumnii, multa bafta!
Gigelu, bafta si tie la interviuri!
Pisik,cum zic si fetele, stresul si certurile inainte de nunta sunt obligatorii, nu stiu de ce, dar se pare ca asa se intampla ... cat despre serviciu ... chiar nu merita, desi stiu ca e greu sa ignori ce se intampla, dar ai sa vezi ca totul va fi bine o data ce o sa te linistesti.
Eu azi nu am mancat ff mult, insa nu am numarat puncte ... diseara am musafiri, niste prieteni care lucreaza in Budapesta si sunt in concediu in tara, asa ca am facut o prajitura, cataif cu mere, sper sa nu mananc decat o portie
CITAT(Pisik @ 30-08-2006, 05:12 PM)

CITAT(himere2005 @ 30-08-2006, 05:10 PM)

inseamna ca esti fooooarte chibzuita; deja ma complexezi!
complexat e putin spus ... eu nu reusesc sa pun bani deoparte indiferent de cat de multi as avea ... cat despre aia 8 mil pt copil ... numai pampersii lui david sunt peste 1 mil pe luna, cerealele si laptele plus, doctor, plus mancare, plus hainute etc ...
Lacry
30-08-2006, 04:28 PM
CITAT(himere2005 @ 30-08-2006, 05:13 PM)

ca de un trai decent nici vorba, adica sa nu pot eu sa ma intilnesc cu voi anul asta pentru ca trenul mi se pare scump? e jenant
pai venim atunci noi la tine..dar unde?
irinush
30-08-2006, 04:29 PM
Ella, abia acum am vazut si eu pozele, sunt super, iar tu arati beton! Bravo!
CITAT(himere2005 @ 30-08-2006, 05:13 PM)

daca mie mi se pare scump trenul pana la ai mei in Ardeal, imi imaginez cum iti pare tie
himere2005
30-08-2006, 04:33 PM
va dau cuvintul meu de onoare ca nu m-am zgircit niciodata in ceea ce priveste fata...are cel mai scump lapte de pe piata romineasca, cereale si toate cele...de pampersi nu mai spun ca altii zic ca sunt obsedata in ceea ce priveste igiena ei ca o schimb prea des. intr-adevar hainute i-au mai adus nanutele la botez si are o groaza, mai are si de la nepoata mea care e cu un an mai mare, asa ca nu prea am cheltuit decit ce am vazut ca-i lipseste
eu la altceva ma gindesc cu groaza...am prieteni care o duc mai naspa, au 5 milioane de lei, cam aici se invirte salariul unui incepator-va dati seama ca am multi prieteni de virsta mea, fara prea multa experienta. cum o sa ma descurc iarna?

adica 8 milioane imi ajung sa traiesc eu cu fata, iar din salariul lui dan platim datoriile si se intretine si el...bine...toti banii sunt la comun, am spus si eu asa
Biencutza
30-08-2006, 04:47 PM
CITAT(anaoi @ 30-08-2006, 06:08 PM)

dylly nu intra in categoria mamicilor...dar la un calcul simplu d ealtfel, observa ca nu i-ar ajunge nici pe o masea.....
evident la preturile din bucuresti. in provincie e cu totul si cu totul altceva
Care provincie, care preturi?

...Ia uite aici
http://new.revistapresei.ro/articol_pda_30...din-Romania.htmEu cred ca viata e scumpa peste tot in Romania, in conditiile cind din 2 salarii se acopera doar minimul existential, in conditiile in care mincarea reprezinta ca cheltuaiala 50% dintr-un venit.....iar locuintele, fie ele de inchiriat, sau cumparat sunt la fel de scumpe ca in Occident.
Eu cheltui enorm cind merg in Romania...si va spun sincer ca nu ma aleg cu nimic.
Himere eu te admir ca reusesti sa te gospodaresti!...Toate respectele mele, mai ales ca spui ca nu faci rabat de la nimic cind vine vorba de Bia. Si vorba ta, si eu cunosc foarte multe cazuri care o duc infinit mai rau....sa nu mai vorbesc de batrini, ca mie de ei mi-i se rupe sufletul.....
himere2005
30-08-2006, 04:56 PM
norocul nostru ca mama are apartamente, ne-a dat si noua unul, asa ca nu platim chirie
imaginat-va k 2 pers nu se descurca cu 17 mil...+21 bonuri d masa
din care vreo 5 se duk p rate la banci...deocamdata... peste 2 luni doar vreo 3.500.000...si plus 50 euro chirie..
suna aiurea..
irinush
30-08-2006, 05:09 PM
naspa rau cu banii astia ... ideea e ca oricati ai atatia cheltui ...
mdea... cam asa e... am vb cu el si am zis k trebuie sa punem un pik keltuielile p hartie k e ciudat..e adevarat k amandoi suntem keltuitori...dar vba aia nu ne luam d imbracat sau incaltat lunar...
nush... c sa zik...
kiar sunt curioasa sa vedem cum si p ce se duk banii...
Deea
30-08-2006, 05:14 PM
CITAT(himere2005 @ 30-08-2006, 05:03 PM)

eu inca nu-i iau, dar daca nu ar fi salariul lui Dan care e bunicel nu ne-am descurca, asta in conditiile in care nu platim mare lucru in casa. Oricum cei 8 milioane se vor duce pe rate si telefoanele mobile...chiar o sa mai punem ceva peste.
Deea
30-08-2006, 05:22 PM
pe ce se duc banii, pai daca fac o lista asa fugitiva fara sa ma gandesc prea mult noi stam cam asa:
1. 10 milioane rate si telefoanele
2. 4-5 milioane pt. Alexia lunar
3. 2 milioane la cosmetica si sala .... macar atat merit si eu, nu?
4. benizna cam 4 milioane, poate chiar mai mult cateodata, am facut o socoteala si Dan baga de 500 mii in 4 zile numai ca sa se duca la servici
5. ce ne mai ramane pt. iesiri si haine si altele ... daca mai ramane

De strans bani nici nu se pune problema acum.
Eu as fi ipocrita sa ma vait, ai mei ne ajuta ori de cate ori avem nevoie si pt. Alexia eu nu prea am cumparat haine pana acum, are o gramada primite, unele nici nu le-a purtat si nici n-o sa apuce sa le poarte pt. ca-i vor ramane mici. Pe creme, sampoane etc. nu dau bani ca le iau de la mama... Daca as da bani pe orice cred ca am trai numai din datorii.
irinush
30-08-2006, 05:22 PM
CITAT(uka @ 30-08-2006, 06:11 PM)

mdea... cam asa e... am vb cu el si am zis k trebuie sa punem un pik keltuielile p hartie k e ciudat..e adevarat k amandoi suntem keltuitori...dar vba aia nu ne luam d imbracat sau incaltat lunar...
nush... c sa zik...
kiar sunt curioasa sa vedem cum si p ce se duk banii...
asa am zis si eu ca o sa scriu tot ce cheltui dar nu am apucat sa o fac pana acum ... si eu ma intreb la sfarsitul lunii pe ce s-au dus banii nostri ...
himere2005
30-08-2006, 05:45 PM
da, o sa vedeti ca se duc foarte multi me mincare si bere (in cazul nostru), copil-la fel ca deea, in cazuri exceptionale mici bucurii sau iesiri
hai sa va povestesc cum am ajuns eu sa am apartament de lux si dupa aia plec. m-a ajutat intr-o zi vreun sfert de ora o vecina cu bia, ca uitasem cheia de la ap

asa ca, atunci cind i-a mirosit a cafea, am zis ca e de bun simt sa o servesc in bucatarie cu o cafeluta. noi tocmai pusesem termopan in camera si bucatarie (banii de la botez) si luasem mobila pe credit. fiind decomandate camerele se poate vedea din hol cum arata camerele, asa ca a vazut mobila noua. intr-o zi vine dan furios, cum ca a auzit pe scara ca avem ap de lux, scara fiind locuita in majoritate de pensionari.
ramonavlas
30-08-2006, 05:57 PM
Buna fetelor. M-am intors de la Cluj mai racita decat am plecat. De fapt, nu ma mai doare nimik, dar nu am voce. Si eu mor daca nu pot vorbi. Bineinteles ca am stat la fostul peste noapte si.....este ACTUALUL de acum. Sambata viitoare mergem impreuna la o nunta............
Pana la urma cocncluzia e ca oricat de mult ai castiga, pretentiile cresc si tot ajungi sa cheltui toti banii. Noi, cand lucram si eu, dispuneam de 1200 de euro lunar si se duceau toti si parca nu ne ajungeam... acum ca dispunem numai de 700 e aceasi chestie

. Cheltuielile casei ar fi cam 400 de euro, iar din 300 trebuie sa ne descurcam.... ma gandesc: cum Doamne iarta-ma nu imi ajungeau inainte 800 de euro de chltuiala? (adica salariile noastre 1200 minus cheltuielile casei 400)

Cu cat ai mai multi bani, cu atat parca ai sa cheltui mai mult
Deviez un pic de la subiect si va spun ca am facut cioco de casa si praji

. Vii le arat diseara sau maine, depinde cand o sa pot sa le tai
ramona sucita mai e viata ta

insanatosire grabnica
Ella79
30-08-2006, 06:11 PM
Himere, respectele mele ca esti chibzuita si iti administrezi banii cum trebuie. Poate mai invat si eu ceva de la tine.
Eu innebunesc mai ales iarna, cand dau 3.500.000 pe luna la intretinere. Mi se pare enorm si chiar n-am ce sa fac.
Am zis ca acum din septembrie si eu o sa scriu pe ce dau banii, uneori am impresia ca i-am pierdut din portofel sau asa ceva, ca nu-mi ies de nici un fel la socoteala.
ramonavlas
30-08-2006, 06:18 PM
Vad ca vorbiti de cheltuieli..... Hm, pana acum 2 ani, tot ce primeam de la ai mei, stricam. De 2 ani incoace, pun si eu bani deoparte. Nu pt ceva anume, dar sa fie. De anul trecut din 21 oct, de cand m-am mutat si lucrez , iau salariul si ma intretin singura. Nu accept nici un ban in plus .....
Mami se mai supara, dar i-am zis sa ma lase si pe mine sa vad cum se castiga.........
Sunt foarte multumita ca ma intretin singura si chiar si in ziua de azi mai apuc sa imi pun bani deoparte. Bine, telefonul mobil nu mi-l platesc eu ca e pe firma si vorbesc o gramada, in interes profesional, si nici benzina nu o platesc eu. Am abonament la benzinarie si.......
Dar in rest, toate cheltuielile ............
Curent, gaz, telefon fix, cheltuieli de bloc, cablu internet, cablu tv, mancare, haine, PANTOFI, manchiura, pedichiura, cosmetica, epilat, coafor si alte alte ...............
Bubbles, multa bafta maine!!!
simo
30-08-2006, 06:59 PM
ore de ceau inventat banii?numai nu ajung

CITAT(simo @ 30-08-2006, 07:51 PM)

an unele case aduc numai cearta
CITAT(simo @ 30-08-2006, 07:52 PM)

CITAT(simo @ 30-08-2006, 07:51 PM)

oare de ceau inventat banii?numai nu ajung

an unele case aduc numai cearta
dece sunt soacrele sa de rele ,oare si noi vom fii asa/?

binee,amea nu e rea ca nu-i aicea an RO si nu situ cum e o soacra dar nici nu as vrea sa vad ,dar am citi ce ati scri despre soacre si cred ca-i un calvar ptr voi

sa nu fii apreciata ptr tot ce faci e naspa
va apreciez ca aveti rabdare cu ele (dar nu stiu pana cand)
simo
30-08-2006, 07:06 PM
Petre Roman se duce la un restaurant unde se serveau mancaruri exotice, si comanda o friptura de broasca testoasa. Bucatarul vine cu broasca testoasa si ii spune lui Petre Roman ca nu poate sa-i taie capul, doarece aceasta se retrage in carapace.
- Bagati-i degetul in fund!, ii sugereaza P. Roman.
Zis si facut, bucatarul ii baga degetul in fund, broasca scoate capul iar bucatarul il taie.
- Da' de unde stiti dv. chestia asta, d-le Petre Roman?
- Pai asa imi fac eu in fiecare dimineata nod la cravata!
Am reusit sa tai praji

deci este ata de buna incat nu imi vine sa cred ca am facut-o eu... deci e deliciasa.... cea mai buna pe care am mancat-o in ultimii ani

. Cioco de abia maine cred ca o pot taia
Ella79
30-08-2006, 07:08 PM
simo
30-08-2006, 07:11 PM
Caut locuinta. Sa fie suficient de mare, ca sotia mea sa nu se mute la maica-sa si suficient de mica ca soacra sa nu se mute la noi.
La usa suna un tigan si intreaba:
- Nu aveti cumva vreo vechitura de care v-ati putea lipsi?
- Stai putin s-o chem pe soacra-mea!
Reteta e cea de aici
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=10727&st=0Nu arata asa bine praji a mea ca cea de acolo, dar e super buna la gust. Poate a doua oara o sa arate si a mea ca a tipei care a pus retzeta
simo
30-08-2006, 07:13 PM
Doi prieteni se refugiaza din cauza ploii intr-un bar. Isi beau ei berile in liniste, in timp ce privesc pe geam.
- E binevenita ploaia asta pentru pamant, spuse unul dintre ei.Totul va renaste acum din nou.
- Nu ma speria! spune celalalt. Tocmai mi-am inmormantat soacra...
Hai sa va spun si de ce nu arata ca cea de acolo sa ma fac putin de ras

. Se face intai blatul acela maro si in retzeta scrie ca se lasa 20 de minute, dupa care se pune partea alba facuta din spuma de albus cu zahar, apoi crema de ciocolata. In schimb, aragazul meu antic nu a facut prajitura in 20 de minute asa ca a trebuit sa o mai las inca 15 minute, timp in care spuma mea de albusuri s-a lasat iar siropul s-a racit si nu mai statea batza.. s-a facut lichid

. Dar data viitoare o sa stiu toate astea, acum am experientza
ramonavlas
30-08-2006, 07:18 PM
CITAT(Maybeline @ 30-08-2006, 08:12 PM)

Reteta e cea de aici
http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...=10727&st=0Nu arata asa bine praji a mea ca cea de acolo, dar e super buna la gust. Poate a doua oara o sa arate si a mea ca a tipei care a pus retzeta

Mmmmmmmmmmm, oare numai eu salivez?????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.