simo
30-08-2006, 07:36 PM
un pas bun
Ingrediente
4-5 OUA,40-50 G UNT SAU 50 ML UNTDELEMN,SARE,PIPER,100 G CIUPERCI,O CEAPA DE MARIME MIJLOCIE,MARAR,PATRUNJEL,50 G BRANZA TELEMEA SAU CASCAVAL RAS
Mod Preparare
CIUPERCILE BINE SPALATE,SE TAIE FELII SUBTIRI.CEAPA TOKTA MARUNT SE CALESTE CU O LINGURA DE UNTDELEMN(15 ML),UN MINUT LA FOC MIC,APOI SE ADAUGA CIUPERCILE,UN VARF DE LINGURITA DE SARE PIPER LASANDU-SE SA FIARBA ACOPERITE,PANA KND SCADE APA SI SE INMOAIE.SE AROMEAZA CU MARAR SI PATRUNJELTOCAT.SE PASTREAZA ACOPERITE,PE UN VAS CU APA FIARTA.OMLETA SE PREGATESTE CA SI CEA SIMPLA,COAPTA IN TIGAIE MIJLOCIE DE CALTITE,AVAND GRIJA SA NU FIE MAI GROASA DE 2 CM.SE PRAJESTE NUMAI P O PARTE,SE RASTOARNA CIUPERCILE PESTE EA,SE IMPATURESTE IN JUMATATE SI SE LASA SA SE ALUNECE P O FARFURIE;SE PRESARE CU TELEMEA SAU PARMEZAN RAS
Mod de Servire
CU PARMEZAN RAS
simo
30-08-2006, 07:42 PM
Ingrediente
1 punga paste (spiralate de preferinta), 1 cutie porumb, 1 cutie mazare boabe, 200g sunca (parizer), jumatate de borcan maioneza, sare, piper
Mod Preparare
se fierb pastele in apa cu sare. Dupa ce se racesc se adauga porumbul, mazarea si sunca. Apoi toate se amesteca cu maioneza, sare, piper.
Mod de Servire
Se serveste la temperatura camerei
Detalii Reţetă
Adaugat 2005-08-19 00:28
Timp realizare 10min
ramonavlas
30-08-2006, 07:44 PM
Hai mai fetelor! Postati la ora asta asa mancaruri???? Nu va e mila chiar deloc???
Eu mai sunt si racita si nu simt gust, miros...........
simo
30-08-2006, 07:50 PM
Ingrediente:
1 piept de pui mai mare,
2 oua,
2 linguri faina,
150g susan,
100ml ulei,
sare, piper, boia
Preparare:
Se taie pieptul de pui īn 4 felii, care se bat cu ciocanul de snitele pāna ajung la grosimea de 5 mm. Se condimenteaza fiecare bucata cu sare, piper si boia. Bucatile de carne se suprapun, se acopera cu folie de bucatarie si se pun la rece pentru 20 - 30 minute. Se pune uleiul īntr-o tigaie si se īncinge bine. Fiecare felie de carne se trece prin faina, ou batut si apoi prin susan. Daca nu s-a acoperit bine cu un strat uniform de susan, se mai baga o data īn ou si apoi iar īn susan. Se prajesc feliile astfel pregatite pe ambele parti. Se scot pe hārtie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime.
Pofta buna!
simo
30-08-2006, 08:03 PM
Mincare de dovlecei
Durata
45 min
Ingrediente:
3 buc. dovlecei, 1 buc. ceapa, 300 gr. rosii, 1-2 linguri untdelemn, verdeata
reteta culinara pe scurt
Mod de preparare
Ceapa taiata marunt se fierbe inabusit in untdelemn si putina apa. Se adauga dovleceii curatati si spalati, taiati in cuburi potrivit de mari si se acopera cu rosiile curatate de coaja si taiate rondele. Se lasa la foc mic. Se adauga apoi verdeata.
Mod de servire
Se servesc reci
soranutza
30-08-2006, 08:06 PM
M-am tuns putin, m-am vopsit, m-am pensat...ma simt din nou om

Ala de m-a tuns mi-a zis sa ma marit cu el, nu-i rau, i-am zis ca ma mai gandesc
Fetelor, eu cred ca
dylly e criminal in serie. Prea se ofera ea sa bata si sa omoare pe toata lumea. Oare in "delegatii", ea de fapt e in misiune?

Iar am inceput eu pagina
ramonavlas
30-08-2006, 08:15 PM
Sorana, pozaaaaaaaaaaaaaaaaaa
simo
30-08-2006, 08:18 PM
Diana Nedelea 23 Iunie 2006 Prajiturile siropoase din vitrina cofetariei iti fac cu ochiul? Tii dieta Weight Watchers si nu vrei sa te lasi ispitita? iDieta.ro iti propune sa-ti pregatesti chiar tu cateva dintre deliciile culinare. Clatite, budinca, sorbet si tiramisu, pe toate poti savura cu placere!
Tiramisu
8 portii
Ingrediente:
1/4 cana de cafea fara cofeina
12 piscoturi de sampanie
1/2 apa calda, nu fierbinte
1 1/3 cana de branza ricotta degresata
1 1/2 branza mascarpone
2 linguri de zahar
2 lingurite de cacao
2 linguri + 2 lingurite de praf de albus de ou
1/3 cana de praf de ou
Voteaza articolul !
irelevant asa si
asa interesant foarte
util excelent
Trimite la prieteni!
Adauga un comentariu
Adauga articol
Adauga la articolele favorite
Preparare:
Intr-o farfurie adanca, toarna cafeaua si inmoaie fiecare piscot. Aseaza piscoturile pe un platou.
Intr-un vas de sticla amesteca apa calda cu praful de oua, amesteca incet timp de 3-4 minute, pana se dizolva complet. Cu mixerul, bate compozitia la viteza medie si apoi la viteza mare timp de 5-7 minute, pana cand se transforma in spuma.
In alt vas, amesteca branza ricott, praful de ou, branza mascarpone si zaharul. Incorporeaza usor crema in albusurile batute. Toarna peste piscoturi.
Se tine la frigider 6-8 ore.
ramonavlas
30-08-2006, 08:18 PM
Fetelor, eu am plecat in pat. Ma cam ia cu calduri si nu e deloc cald afara.......si nici in casa.
Ne "vedem" maine.
V-am pupacit. Nopate buna.............
hello everybody!
ramona,bine ai revenit
cred ca iti calc pe urme; m-a prins ploaa in drum spre statia de autobus, eram in sandalute si o camasuta subtire; am dardait tot drumul, am ajuns acasa, dus fierbinte, imbacat gros, sosete, aspirina, si....ma doare in gat, ma dor ovarele si am putina temeperatura.
soranutza, am vazut pozele; cam aceeasi constitutie ca a mea
atata doar ca tu ai sani ff frumosi, pe cand eu.......categoria dilly si may, dar lasaaaati:p
may, puiule, ce faci tu acolo....vrei sa ma omori cu zile?
nu e de ajuns ca m-am adt in barci azi cu paste la pranz si paine cu parizer cand am ajuns acasa?
ina_ceva
30-08-2006, 08:44 PM
Lasa
may, a doua oara va iesi ca" la carte".
Ia sa te mai gandesti,
soranutza!!!!! Iti dai seama ca ala te poate face sa te simti alt om in fiecare luna?
Aveti grija de voi,
ramona si
gigelu!!! Sanatate multa!!!
Sa te intelegi bine cu...fostul si actualul,
ramona 
!!!
Lacry
30-08-2006, 09:39 PM
Deea "La multi ani" pentru Alexia, cu putina intarziere...
Vaz ca ati tot discutat despre ... bani si mancaruri ingrasacioase!
Referitor la bani, sotul zice ca cel mai bine ma reprezinta reclama de la Petrom: "banii nu au limita de viteza"
).gif)
Sa zica merci ca nu-i cer lui, intotdeauna am cheltuit banii castigati de mine
Nu comentez subiectul cu prajitura caci vreau sa uit ca exista asemenea bunatati... pana ajung la 54 kilos.
ina_ceva
30-08-2006, 09:41 PM
Nu mai ai asa de mult,
lacry!!! Intr-o luna cred ca poti da petrecere cu prajituri
Lacry
30-08-2006, 09:47 PM
Ina, stiu sa fac niste prajituri criminal de bune

... scuza-mi lipsa de modestie
Cea mai buna e una cu crema de ness...
Azi a fost de 2 ori ziua lui Mocutzasi nu i-am facut si eu un tort... macar pe ala cu frisca si cioco in 3 culori... o nebunie! Puteam sa-l fac intr-o culoare, doar cu cioco amaruie, dar ce te faci cu frisca care intra in compozitie?
himere2005
30-08-2006, 09:51 PM
noapte buna fetelor, ne vedem miine. sa-mi spuneti cind, unde v-ati hotarit sa va intilniti cele din Bucuresti...ce va opreste? trebuie sa va faceti macar putin timp...noi, cele care nu putem sa ne vedem inca cu voi de abia asteptam poze si impresii. va este teama ca nu cumva sa se piarda acel farmec special daca o sa cunoasteti persoanele for real?
ina_ceva
30-08-2006, 09:57 PM

inseamna ca ne inviti la tine peste ceva timp si ne servesti cu cele mai bune prajituri, nu
lacry?

Abia astept
MagdaC
30-08-2006, 09:57 PM
Himere, sa stii ca poate s-ar pierde ceva din farmec, nu stiu. Sau poate nu...Uite ce bine s-au distrat Dana, Dylly & Peach...
Va pupic si eu de noapte buna...
Sa visati frumos..
Lacry
30-08-2006, 10:01 PM
Himere, eu nu am ratat nici o intalnire cu gravidele si mamicile din Bucuresti... de una m-am ocupat chiar eu, rezervare restaurant plus tinut de capul fetelor... dar trebuie sa aiba cineva initiativa

...
CITAT(ina_ceva @ 30-08-2006, 10:57 PM)

inseamna ca ne inviti la tine peste ceva timp si ne servesti cu cele mai bune prajituri, nu
lacry?

Abia astept

oki
dar sa ajung macar pe la 56 kilos... uite ca am mai redus din pretentii
Ok, a mancat soacra-mea jumatate de tava de prajituri SINGURA! adica 8 prajituri

si mai manca dar i-a zis barbate-su ca o sa i se faca rau.... mai bine o lasa sa manance toata tava

.
soarana pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gigelus nu vorbesc in numele lui
dylly, dar vorbesc in numele meu: tu crezi ca sanii mei stau ca niste rachete tzuguiate in fatza si suspendate de gat? La cat de mari sunt si cat de grei iti dai seama ca s-au lasat, ok nu imi ajung pana la buric dar nici sa iti scot ochii cu ei nu mai sunt. Eram f complexata de sani, mai ales din cauza ca nu erau asa ridicati ca ai prietenelor mele. Dar vorba lui iubi: am niste sani superbi la care altele doar viseaza, chiar daca sunt un pic mai lasati

.
Apropo de iubi, eu nu am mai vazut om ca el. Daca ii arat pe strada o tipa care arata super bine ( caci el nu face niciodata comentarii si nici macar nu l-am vazut uitandu-se dupa vre-o fata) mereu ii gaseste tipei un defect. Adica eu ii zic: ia uite ce sani are aia, la care el: sigur are silicoane sau vre-un sutien minune. Sau zic: ia uite ce fund mistho are aia, si el: si celulita cat casa. Deci oricat de bine ar arata tipa, ii gaseste el un defect. Si cand ii zic ca si eu am acelasi defect ( de exemplu celulita), el zice: dar tu esti tu!
salivez... ok....e d bine, makar am pofta d mancare...
eu stiam praji aia sub numeel de dintii negresei
e super buna...
pardon, nu e buna... e oribila
ina_ceva
31-08-2006, 12:05 AM
Dany-dulce, cum e cu sefa?
Oricat ar manca, tot are sa te vorbeasca de rau,
may!! Bine ca iubi tau are ochi numai pt tine

!!! La asa frumusete de fata...
Somnic usor!!!! Mai vb astazi de prajituri, dar mai tarziu!!
Pupic!!!
uka chiar asa se numeste
ina multumesc
ina_ceva
31-08-2006, 05:39 AM
Neatza!!!!
O zi cat ma placuta va doresc!!!
O doamna bine mergea la o nunta in alta localitate cu
masina. La un moment
dat face o pana in afara localitatii. Vede 2 ciobani:
- Nu va suparati, ma puteti ajuta?
- Apai doamna, noi suntem ciobani si nu ne prea
pricepem....
- Nu-i nimic, va spun eu ce trebuie sa faceti si va
dau tot ceea ce aveti nevoie, numai sa nu ma murdaresc, ca merg la
nunta......
Dupa ce se consulta ciobanii, o ajuta pe femeie sa
remedieze pana.
- Acum ca m-ati ajutat, imi dau chilotii jos sau va
dau o suta de mii?
Ciobanul mai in varsta ia banii, la care ala mai
tanar il intreaba:
- De ce ai luat banii?
- Ba, da tu esti chiar prost! Mai bine banii! Ce
faceam noi doi cu o pereche de chiloti?!?!
Deea
31-08-2006, 06:00 AM
Neata!
wow Ina ce matinala esti

, credeam ca o sa bantui singura pe forum la ora asta

Am venit sa va salut si ma grabesc sa mai prind o tura de somn
bubbles
31-08-2006, 06:09 AM
`neata si de la mine...eu ma pregatesc de eaxmen...
buna dimineata

eu la o pauza din "cifraraie"

.. cred ca restul il fac maine; am avut un weekend prelungit la plaja, abia ieri noapte am ajuns acasa si am mult (multe) de recuperat... ma descurc eu oricum.
Ce mai faceti? Sper ca de la foarte bine in sus

Bafta mare la examen bubbles!!!
himere2005
31-08-2006, 07:27 AM
bunadimineata fetelor, dany, toata lumea e curioasa de noua sefa, te-ai prins

in rest, voi o duceti bine?
bubbles, multa bafta
tulip, cred ca de acum o sa ne sincronizam dimineata si seara
emu, tu tii contabilitatea? e diferita de cea de aici? e greu?
Tulip
31-08-2006, 07:34 AM
Neata!
Pana nu-mi beau cafeaua,nici literele nu le gasesc pe tastatura...
Andreea,bafta!
Dany,asteptam detailii
Himere,cateodata mi-as dori sa se trezeasca pe la 10(copiii

)
dany
31-08-2006, 07:36 AM
Buna dimineata !
Am mai scris un mesaj si....mi-a picat netul .
Deci...recunosc ca nu am citit din urma...asa ca...felicitari celor care au slabit,celor care s-au mentinut...o nuielusha pentru cele care au calcat pe alalturi....La multi ani Alexiei si tuturor Alexandrelor/Alexandruilor ( daca avem)....bine ati venit celor noi ( daca a venit cineva)...bine ati revenit celor care au lipsit.....
Cu noua sefa......merge....Multumesc de intrebare ,fetelor!
Bubbles...bafta la examen!!
Ina...m-ai facut sa rad de dimineata
).gif)
Multumesc si pup fata!
Imi cer scuze ca nu comentez mai mult dar....cum spuneam ,habar nu am ce mai e nou pe aici...
O zi frumoasa si pupici ! Fug iar la job !
anaoi
31-08-2006, 07:48 AM
may......poti sa vb si in numele lui dylly.....ref la sani imensi.
sorana.......ssssstttttttt. ce naiba, tocmai tu sa ma tradezi?
may...hm....sincer chiar vin la tine si ii omor pe socri si pe tine tetorturez cum m-ai torturat tu d edimineata
NEATA !!!!!!!!!!!!
himere2005
31-08-2006, 07:51 AM
pisik, tu esti mai bine azi?
Pisik
31-08-2006, 08:01 AM
CITAT(himere2005 @ 31-08-2006, 08:51 AM)

pisik, tu esti mai bine azi?

Neatza dulcici! Nu prea sunt mai bine Himere, mai ales ca a venit si frigul si eu nu il suport, acuma stau cu geaca de toamna pe mine si tremur toata...ma deprima total, macar e soare; cu iubi nu m-am mai certat ca nu am avut cand. Ma tot framant de situatia de la serviciu, ma simt total incapabila sa obtin ceea ce vreau pt mine, ori sunt eu prea "moale", ori chiar nu fac nimic notabil si folositor si de aceea nu mi se da nimic in plus, nu stiu....chiar ma macina si ma gandesc serios la o disctutie cu noul director de marketing, dar pur si simplu imi e sila sa tot insist asa, parca cer de pomana, nu pe munca mea....
Cu dieta sunt in pomul de iarna, am fost aseara la nasi si s-a lasat cu pui chinezesc (pui taiat bucatele, facut cu sos dulce-acrisor de la uncle bens: dementa!) cu orez, cu inghetata si praji, struguri cu branza din aia cu mucegai, melci, numai fitze, au vrut sa faca impresie de casa noua
casa lor e draguta, nu e inca total amenajata, dar e facuta cu bun gust
M-am certat si cu mama acuma, ea incearca sa imi dea sfaturi dar nu intelege ca mai rau ma enerveaza si ma agita....
Gata, hai ca m-am plans destul...capul sus! o sa incerc sa dau piept cu o noua zi!
Va pup dulce
da himere, ma ocup de tot ce implica partea finanaciara, la partea de contabilitate ceea ce nu fac este sa nu-mi pun semnatura ca si contabil autorizat. Usor/greu e relativ... pot sa spun ca e oarecum flexibila... hmm... pana la urma principiul e acelasi... sunt ceva diferente de enumerat, dar trebuie sa vin cu exemple, ca depinde de situatie etc... si mi-e urat sa scriu acum (sau sa ma gandesc la astea)
).gif)
sorry! cel mai greu imi venea cand aveam de facut conversia din tot felul de valute in dolari
).gif)
hai ca ma duc la somn, va pup, sa aveti o zi frumoasa
nusarich
31-08-2006, 08:23 AM
buna dimineata neuroni! la mine zici ca vin turcii... s-au apucat colegii mei de la administrativ sa tunda iarba pe partea cladirii in care dau geamurile noastre. a trebuit sa inchidem geamurile sa ne putem auzi una pe cealalta, dupa ce vreo ora am "zbierat" ca nu ne puteam intelege normal... iar acum stam cu geamurile inchise sa termine aia ... imi vine sa le arunc cu ceva in cap, sa ma lase sa lucrez.
pisik, poate ar fi bine sa vorbesti cu directorul tau sa-i ceri sa-ti dea mai mult de lucru (sau mai variat, stiu ca ai facut si niste cursuri, poate se aplica la ce necesitati sunt la voi, poate se gandeste sa dezvolte mai mult domeniul...), iar paralel cu asta sa incepi sa-ti depui si CV-uri. nu se stie de unde se arata vreo oportunitate.
dannette
31-08-2006, 08:39 AM
Buna dimineata!!!
Bubbles, bafta mare, iti tin pumnii
ALICE
31-08-2006, 08:41 AM
Neata!
Fetelor care dintre voi lucreaza pe la banca ?Vreau sa stiu cam cati bani as putea scoate din banca.
honey79
31-08-2006, 08:42 AM
Neata si de la mine, fetelor.
Andreea.. bafta la examen. Asteptams a vii sa ne spui ce ai facut.
Eu va pupic dulce.... ma pregatesc sa plec la sala... iar mai apoi la munca.
Sa aveti o zi frumoasa, fara evenimente neplacute.
michelle
31-08-2006, 08:43 AM
Neata neuroni!
May, arata tare bine praji.. Ma tenteaza si cea cu ness a lui
Lacry
Soranutza, asteptam poza cu noul look

Ei, te-ai mai gandit la oferta?
ramona,
gigelu sa va faceti bine cat mai repede, aveti grija de voi. Ar trebui sa stati azi in patut..
Ieri am facut budinca de paste cu branza la cuptor, o nebunie! Eu m-am ales doar cu vreo 2-3 guri..
Deea
31-08-2006, 09:07 AM
CITAT(honey79 @ 31-08-2006, 09:42 AM)

Eu va pupic dulce.... ma pregatesc sa plec la sala... iar mai apoi la munca.
Sa aveti o zi frumoasa, fara evenimente neplacute.
Cum merge sala, ai inceput sa fii dependenta?
'neatza!
sunt racita cobza, ma doare gatul de mor; nu m-am dus azi la servici si am ratat si interviul de dimineata
sper sa ma simt in stare sa merg la cel de mai tarziu, desi aia se vor speria de vocea mea care e aproape inexistenta.
bubbles, bafta multa la examen!!!1
Pisik dulcic, capul sus si curaj! ia fa-ti tu o autoevaluare in ce priveste job-ul, pe hartie, cu tot ce ai facut i ai realizat in ultima perioada. vei ramane surprinsa si iti va remonta moralul. apoi perzinta-te cu ea la sef si explica-i de ce vrei o marire. nu are ce spune in cazuri de genul acesta.
honey
felicitarile mele pentru ambitia de a merge la sala. vreau si eu putina, pentru 15-16 septembrie cand m-am hotarat sa incep si eu.
may, in ce priveste categoria "laptariile lui enache", nu am ce face, sunt lasati din "nastere", asa i-am mostenit
daca nu mi-ar nenoroci spatele, nu m-as plange, mai ales ca al meu e multumit de ei
sunt disperata. duminica am nunta si botez, 2 in 1, si nu am ce imbraca.in mom de fatza, chiar a ma inbraca pt servici e o problema. am 2 perechi de pantaloni si vreo 4 camasi care inca mai arata cumva pe mine, dar care sunt deja cam spalacite
ieri mi-au zis 2 colege la servici ca pantalonii stau pe fund de parca am facut pe mine
m-am uitat in oglinda si eu dreptate. de ce saracia cel mai tare slabesc de acolo, in loc sa slabesc din alte parti?in mom de fatza am burta mai bombat decat posteriorul
jenant
bpaula
31-08-2006, 09:14 AM
buna dimineata neuroni
pisik vroiam sa iti zic sa mergi sa vorbesti cu seful..nu neaparat sa fie o discutie de genul de ce colegul primeste si tu nu..mergi si ii zici ca vrei sa discutati despre viitorul tau in firma, ii ceri sa isi zica parerea despre munca ta, unde crede ca e bine si unde nu, spui si tu ce ti-ai dori sa se intample in ultimul timp...
spun asta din experienta, nu sunt eu genul care sa poarte discutii din astea dar cand am vazut ca sunt nemultumita mi-am luat inima in dinti si am discutat...si pot zice ca discutia m-a ajutat si pe mine dar si pe sef sa stie ce vreau eu in continuare
Alice banuiesc ca daca intri pe site la banic iti poti calcula si singura in functie de ce credite vrei sa iei si ce salarii aveti...oricum suma tuturor ratelor nu trebuie sa depaseasca 40% din venitul net...nu lucrez la banca dar tocmai ma lupt sa iau doua credite si sunt aproape de final, cred
La multi ani pentru toate aniversarile de ieri, zile de nume sau aniversari de casatorii...acusi fac si eu 2 ani de la nunta dar la ce vreme e afara nu cred ca mergem in week-end undeva, mai ales ca inca asteptam sa terminam cu actele pentru apartament si nu stim daca ne mai raman bani...oricum ar fi frumos daca am putea semna actele pentru apartament exact in ziua in care aniversam cei 2 ani
may nu ma mai uit la prajiturile tale ca poate ma apuca si pe mine cheful sa fac, ceea ce implica si mancat asa ca mai bine nu
andreea bafta la examen
nusarich ce zici tu de tuns iarba imi aduce de diminetile cand eram studenta si stateam la camin...la prima ora incepeau sa tunda cand ne eram somnul mai dulce, michelle poate sa ma sustina cu asta ca stie si ea preabine ca eram la diferenta de doar cateva camere
cat priveste discutiile de bani...inainte sa ne bagam la credite incercam sa ne descurcam cu salariul meu si sa il strangem pe al sotului, dar asta insemna ca in respectiva luna nu cumparam nimic costisitor....orice cumparaturi de electronice, iesiri din oras si altele ce implicau bani multi se faceau din salariul lui
acum cu doua rate si nevoia de a ne cumpara si mobila nu stiu ce o sa mai fie...dar o sa fie bine ca doar trebuie sa fiu optimista
o zi buna va doresc
simo
31-08-2006, 09:42 AM
buna dimineata tuturor si va doresc o zi buna ca la noi de aproape o1 saptamana tot ploua este rece as putea spune ca e toamna
michelle
31-08-2006, 09:44 AM
De maine e toamna, pe hartie
simo
31-08-2006, 10:03 AM
Piept de pui in stil Italian
Timp de preparare:
30 min (complexitate redusa)
Ingrediente
4 bucati file din piept de pui, o mozarella , 3 rosii, oregano, ulei de masline, lamiie, sare, piper, unt pentru prajit
Mod de preparare
Se incinge untul intr-o tigaie cu capac, se aseaza feliile de piept de pui condimentate in prealabil cu sare, piper si suc de lamiie. Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata. Rosiile se taie felii se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu oregano. Se aseaza doua-trei felii de rosii pe fiecare gratar de pui si se acopera cu o felie de mozarella. Dupa ce se inmoaie mozarella puiul este gata.
Se serveste cu cartofi natur
Pisik
31-08-2006, 10:21 AM
CITAT(uka @ 31-08-2006, 11:14 AM)

neatza
neatza, cum te mai simti?
MagdaC
31-08-2006, 10:25 AM
Neata dragutele,
Va pup si va urez o zi frumoasa. Eu iar sunt napadita de treaba. Aseara am pacatuit cu tort (ziua lui frate-meu, deh...)
De azi - CUMINTE !!!!!
Miha - nuiaua...Dylyy - pumnii.....please !!!!
alina
31-08-2006, 10:27 AM
neatza
uka ma bucur ca te-ai impacat cu logodnicul tau.ti-am zis de atunci de cand erai suparata ca sigur va impacati.ca a fost doar o ratacire din partea lui.nu avea cum sa renunte asa usor la tine.
michelle
31-08-2006, 10:38 AM
Magda, ce cadouri ai luat pana la urma? Te iertam cu tortul .. daca faci 100 de abdominale diseara

Pisik, cand te-ai hotarat sa vb cu sefu'?
Pisik
31-08-2006, 10:41 AM
CITAT(michelle @ 31-08-2006, 11:38 AM)

Magda, ce cadouri ai luat pana la urma? Te iertam cu tortul .. daca faci 100 de abdominale diseara

Pisik, cand te-ai hotarat sa vb cu sefu'?
pai..cred ca luni; si cred ca voi vorbi si daca situatia se va debloca (in sensul ca se va face anuntul ala nenorocit) pt ca vreau mai mult si vreau sa stiu si eu ce mi se intampla....cum sunt vazuta, etc.
Mercic de sfaturi, voi tine cont de ele
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.