michelle
31-08-2006, 01:45 PM
M-ai facut curioasa, Himere, cu pastele cu smantana si pui

Imi fac si eu pt maine la serviciu
himere2005
31-08-2006, 01:49 PM
ies si mai gustoase daca le adaugi brinza sarata, insa brinza o voi adauga-o numai la mine ca e sarata. nu stiu cind ar trebui sa incep sa-i dau si altfel de mincare biei decit cea pasata
Biencutza
31-08-2006, 01:52 PM
CITAT(michelle @ 31-08-2006, 03:41 PM)

CITAT(dana-bianca @ 31-08-2006, 02:36 PM)

Poti sa imi spui cum vrei....oare nu pot schimba numele contului sa ramin si eu numai cu 1 singur nume?

Cred ca merge, inearca
aici.
Am incercat Miha, multumesc, dar imi da un mesaj de eroare

....am mai incercat eu odata, dar tot nu am reusit
Tulip
31-08-2006, 02:02 PM
Himere,ii pasezi Biei mancarica sa fie ca o pasta?daca are dintisori,poti sa-i dai bucatele mai maricele...treptat...altfel o sa se obisnuiasca asa si te vei trezi ca are 2 ani si nu papa numai mancare pasata(cunosc un asemenea caz...
).gif)
)...Parerea mea e sa incerci sa-i dai sa guste din pastele tale...poate-i plac...Timea nu mananca pastele deloc
himere2005
31-08-2006, 02:07 PM
nu are dinti, de abia acum cred ca-i iese unul, insa sunt paste sub forma de spirala si le-am fiert mai mult sa fie moi, n-am bagat nici vegeta peste pui special sa fac experimente
michelle
31-08-2006, 02:10 PM
Prima mea mancare a fost branza cu smantana si cu mamaliguta.. la cateva luni
Tulip
31-08-2006, 02:24 PM
Himere,sunt curioasa daca i-a placut!
dannette
31-08-2006, 02:25 PM
O tipa ii povestea prietenei ei: "Acum 2 zile am fost
invitata la o petrecere numai cu femei si i-am promis sotului
ca ma intorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simteam
bine, sampania curgea, asa ca doar pe la 3 dimineata m-am
indreptat spre casa, beata crita. Tocmai cand am ajuns la usa,
ceasul cu cuc din holul casei a inceput sa cante de 3 ori.
Dandu-mi seama ca sotul meu o sa se trezeasca si o sa-l auda,
am mai facut eu cu-cu de inca 9 ori. Am fost tare mandra de ce
idee geniala am avut - chiar fiind beata pulbere - ca sa evit
un conflict familial. A doua zi dimineata, sotul meu m-a
intrebat la ce ora am venit si cand i-am spus ca la 12, nu a
parut foarte surprins (uufff, am scapat!). Dupa putin timp
insa mi-a spus ca trebuie sa ne cumparam un nou ceas cu cuc.
L-am intrebat, de ce? "Pai, asta noapte cucul a cantat de 3
ori, apoi a zis "futu-i", a mai cantat de 4 ori, si-a dres
vocea, a mai cantat de 3 ori, s-a hlizit, a mai cantat de 2
ori dupa care a inceput sa sforaie..."
Nessie
31-08-2006, 02:27 PM
CITAT(dana-bianca @ 31-08-2006, 02:52 PM)

CITAT(michelle @ 31-08-2006, 03:41 PM)

CITAT(dana-bianca @ 31-08-2006, 02:36 PM)

Poti sa imi spui cum vrei....oare nu pot schimba numele contului sa ramin si eu numai cu 1 singur nume?

Cred ca merge, inearca
aici.
Am incercat Miha, multumesc, dar imi da un mesaj de eroare

....am mai incercat eu odata, dar tot nu am reusit

Dana, pentru schimbarea numelui gasesti detalii la
Schimbare nume de membru
Biencutza
31-08-2006, 02:38 PM
Multumesc Nessie

...zis si facut, sa vad...ma lasa cineva sa fiu...Biencutza
Soranutza.....uite ce fac eu pentru tine, ca sa ma tii minte imi schimb si numele pe cale administrativa

...inclusiv cu sufix "utza"...
Unde esti?.....Te-ai maritat deja si ai fugit in lume???????
luchi
31-08-2006, 02:39 PM
Bine ai venit, Biencutza!
Apropo, pe Soranutza nu am vazut-o la ochisori azi.
later edit: nah, ca am inceput eu pagina in locul ei!
si mai later edit: ne-am gandit amandoua la Soranutza!
Biencutza
31-08-2006, 02:40 PM
Acum sa nu cereti si de baut

....Soranutza cea cu freza noua si sexy, mult rivnita de barbati.....arata-te!!!!!!!!!
himere2005
31-08-2006, 02:49 PM
bianca mea asteapta mincarea sa se raceasca ca mam deja a trecut sa manince, asa fierbinte de pofticioasa ce-i
Tulip
31-08-2006, 03:03 PM
himere2005
31-08-2006, 03:08 PM
tulip, i-au placut! oare se digera mincarea daca nu i-o mai dau pasata?
luchi
31-08-2006, 03:08 PM
Tulip..cam asa arata parul meu acum, zici ca am bagat degetele la 350 (nu 220, e putiin) ..si imi place sa ma imbrac cu floricele, alea-alea.
Am plecat acasa, o dupa amiaza placuta va doresc.
p.s.
Bubbles, bafta la examenele care au ramas!
Himere, sa ne spui daca Biei ii place cum gateste mami!
himere2005
31-08-2006, 03:12 PM
da, a mincat mai cu pofta decit ce-i da bunica
Tulip
31-08-2006, 03:17 PM
Luchi,vrem poze adevarate!!!
Himere,sigur se digera!Timea manca mai cu placere mancarea nepasata,bine,ea avea dintisori de pe la 4 luni jumate!
himere2005
31-08-2006, 03:19 PM
mi se pare ca bia nu le mesteca, le cam inghite. eu de acum nu cred ca ma mai iau dupa mama, ii dau si ei mazare si alte lucruri noi, ca altfel ramine fata in urma cu minacatul
Tulip
31-08-2006, 03:23 PM
CITAT(himere2005 @ 31-08-2006, 04:19 PM)

mi se pare ca bia nu le mesteca, le cam inghite. eu de acum nu cred ca ma mai iau dupa mama, ii dau si ei mazare si alte lucruri noi, ca altfel ramine fata in urma cu minacatul
lasa-i timp sa se obisnuiasca sa mestece mancarea...inca nu stie cum s-o faca,dar invata repede!
simo
31-08-2006, 03:38 PM
CITAT(himere2005 @ 31-08-2006, 02:44 PM)

multumesc fetelor, am reusit...ma joc si mai tirziu
mamici, oare are ceva dac-i dau sa guste biei din mincarea facuta de mine? contine paste, smintina 12%, carne pui

?
cat timp are?
michelle
31-08-2006, 03:44 PM
Himere, de cand esti
Nevastuica?
himere2005
31-08-2006, 03:49 PM
i-auzi nevastuica, astia s-au gindit la nevestele lor cind au dat denumirea

am glumit
ina_ceva
31-08-2006, 04:13 PM
Buna!!!!
Vad ca am de unde sa iau ajutor in caz de ma mut la casa noua si renovez
Felicitari,
andreea!!!
Soranutza cred ca e f ocupata cu mailurile de la tipele alea de pe net
peach
31-08-2006, 04:25 PM
Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cand, deodata, sub un copac, vede un cerb care fuma un trabuc.
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plamanii!
- Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele.
In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina.
- Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul.
Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina.
- Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure??
Americanii si rusii se lauda:
Americanii:
- La noi... cand trece Bush, toata lumea arunca cu fructe in el, il scuipa,
il injura, etc etc...
Rusii:
- La noi cand trece Putin, toata lumea se pisa pe el... care mai de care...
Americanii:
- Ei, hai sa fim seriosi; am exagerat si noi putin... Il injuram dar mai
in soapta... aruncam spre el dar nu il atinge nimeni...
Rusii:
- Pai si noi am exagerat putin... Intradevar, ne pisam, dar nu ne dam
pantalonii jos !!
himere2005
31-08-2006, 04:28 PM
nu ne faci o data o poza may? cu dulapul?
michelle
31-08-2006, 04:38 PM
Sorina, misto bancurile
CITAT(Maybeline @ 31-08-2006, 05:22 PM)

Parintii mei sunt in vama la Turnu`... maine, poimaine ma trezesc cu ei la usa

Inseamna ca peste vreo 2 zile o sa fii scumpa la vedere..
Tre sa scrii acum ca sa iei avans
Ella79
31-08-2006, 04:45 PM
Am fugit si eu!
Ma duc sa mananc ceva cu frate-miu si dupa aia sa ma intalnesc cu seful mesterilor pe care vreau sa-i angajez sa-mi zugraveasca.
bubbles
31-08-2006, 05:02 PM
hey fetele...am dormit si eu bineeeee k asa m adureacapul...hai sa va arat ce subiecte am avut.:
A.Limba si literature romana
I.Ilustrati printr-o opera literarea (la alegere) nuvelistica romaneasca din a doua jumatate a sec.al XIX-lea.
30 puncte
II.Sinonimia.Tipuri de sinonime.
15 puncte
B.Metodica predarii Limbii si a Literaturii Romane.
45 puncte
I.Alcatuiti proiectarea didactica a unei unitati de invatare la alegere (6-8 ore).
II.Prezentati avantajele folosirii unei metode active-participative, la alegere pentru modul Limba si comunicare.
michelle
31-08-2006, 05:27 PM
Himere, ghici ce mananc eu acum?

mmmm iummmm
alandana
31-08-2006, 05:31 PM
Azi nu am reusit decat sa va citesc - am mai intrat de vreo 2 ori in scurtele pauze de masa. Am mai terminat o livrare - inca una si gata plec in concediu. Azi am fost si m-am pensat , vopsit gene si epilat - mi-a luat 430.000 lei . Nu e cam mult? Aseara am calcat aproape tot - mai am o portie si pe azi - si terminat tot. Tot - adica absolut tot ce am spalat - si am spalat tot si dela mine si de la paritnii mei. Am schimbat asternuturile in toata casa - sa le gasesc curate cand ma intorc, am facut curatenie in casa si am spalat chiar si geamurile - la fel sa gasesc curat cand ma intorc din concediu.
Si am mancat si in puncte - dar nu am dat jos nici un gram - poate maine se indura cantarul sa arate o schimabre.
Azi - dimineata 1 banana, 4 prune - 3 p
1 felie pizza - 3 p
Pranz - 1 iaurt + digesta -3 p
1 piersica.
Pentru diseara mai am 6 p.
Eu am de gand sa imi numar punctele si in vacanta. Nu vreau cand vin sa o iau de la capat.
Bubbles - cum te-ai descurcat?
bubbles
31-08-2006, 05:36 PM
hmmm...da ce pustiu pe aici...azi am depasit punctele...dar nu`i nimic ca mananc mai putin amine...si bag si niet abdomene si genuflexiuni mai tarziu...oricum acum nu prea mai am chef sa numar puncte...si bineteles ca daca nu mancam niste fornneti nu depaseam punctele...k daca nu le mancam nu aveam nici 10 p pe azi

dana...eu zic ca am facut de 5

... am scris la toate subiectele..pana si la ala cu sinonimele unde habar nu aveam...l`am facut tot...acum depinde si de cei care corecteaza...

a...am uitat...azi dupa examen cantarul arata 62,2kg...cred ca mintea ac acum arata iar 63,1kg
alandana
31-08-2006, 05:48 PM
La scoala copilul meu ( si eu pe langa el ) a invatat ca sunt sinonime substantivale, verbale, adjectivale, adverbiale. Si mai erau sinonime cu acelasi inteles sau cu inteles apropiat. Dar presupun ca pentru profesori se cere cine stie ce nebunii despre sinonimie.
Gramatica parca s-a complicat comparativ cu ce faceam noi la scoala. Eu am invatat cu copilul meu in clasa a 5-a si a 6-a lucruri despre care habar nu aveam. Si ma dadeam inainte o persoana care cunoaste limba romana.

Asa e - cam pustiu - cand intru si eu nu mai e nimeni.
bubbles
31-08-2006, 05:48 PM
da...pai sunt sinonime substantive,adjective etc...apoi lexicale,lexico-frazeologice,frazeologice...apoi mai sunt partiale,totale si ink 2 tipuri dar nu imi ami aduc aminte acum

oricum le`am scris pe toate
ramonavlas
31-08-2006, 06:30 PM
Ce liniste pe aici............ Eu am facut o baitza, mi-am pus masca pe fata si ma duc imediat sa mananc. Am pofta pe mamaligutza cu branza de vaci degresata si iaurt light.
Bineinteles ca saptamana asta nu am numarat
Marti si miercuri am fost la Cluj, de maine pana duminica ma duc la Bucuresti. Si am atata treaba.............
Oricum, racita fiind nici nu am avut pofte, in schimb am mancat fructe la greu.
bubbles
31-08-2006, 06:36 PM
ma duc pana la scoala sa ma uit de note...doamne ajuta...
ramonavlas
31-08-2006, 06:42 PM
CITAT(bubbles @ 31-08-2006, 07:36 PM)

Succes si sa ne tzii la curent..........
Dar sunt sugura ca e k........
Deea
31-08-2006, 06:57 PM
CITAT(bubbles @ 31-08-2006, 07:36 PM)

Bafta!
sigur o sa vii vesela!
bubbles
31-08-2006, 07:45 PM
maine afiseaza notele...

asta este tb sa mai am rabdare putin...deea tu pana la urma catvrei sa slabesti 4 kg sau 25 ?
bubbles... tinem pumnii
am intrat si eu p aici,....nu stiu ca sa va mai spun...
la dieta ww sunt off topic bineinteles... astept sa imi mai revin si dupa revin si la dieta, azi am fost sa platesc intretinerea si mi-a spus administratora k am mai slabit..
ramonavlas
31-08-2006, 08:19 PM
Bravo Uka!
Cam liniste azi pe aici......
Eu ma duc in pat........
Nopate buna........
MagdaC
31-08-2006, 08:51 PM
Himereeeeeeee, unde eeeeesti ???
Sa nu dai mazare la fata, ca e indigesta !!!! Eu asa stiu .
Nu iti spune doctorul pediatru cum sa-i faci diversificarea? Ca mie mi-a spus pana dupa un an. Si sunt o gramada de carti...
Nu mai stiu nici eu exact, dar sunt sigura ca mazarea + fasolea nu sunt ok la copii mici. Eu ii dadeam spanac, dovlecel, conopida, cartof, morcov...etc.
Eu am fost culmea porceniei azi, cred ca se apropie rusii vertiginos, ca as manca si pietre
Mi-e si rusine sa scriu cat am mancat. Oricum, o nuia nu e suficienta.
Va pupicesc, ma duc sa fac un pic de ordine..
Tulip
31-08-2006, 08:56 PM
Eu ii dadeam mazare..amestecat cu morcovi,cartofi...si n-a avut nimic fata....fasole si varza insa nici acum,la 1 an si 2 luni n-a papat...
dany
31-08-2006, 09:15 PM
Buna seara ,fetele !!!!
Sper ca ati avut o zi buna ....Eu am venit de la job,am facut un dus si ...merg la nani....nici macar mancare nu imi trebuie
Cu noua sefa e ...ok...deocamdata....sa vedem ce va mai fii. E doar inceputul acum.....Eu imi vad de treaba mea ( cam multa dar....nu ma plang) si voi vedea ce ma asteapta....
Va doresc o noapte frumoasa si linistita !
Pupici
soranutza
31-08-2006, 09:16 PM

Am aparuuuuuuuuut (la spartul targului). Racesc si eu ca sa fiu in rand cu lumea buna

Azi m-am trezit (mahmura) la ora 6 ca sa merg pe santier. Noi suntem cu casa, am tot zis, nu mai zic ca acusi ma trimiteti de aici si nu vreaaaaaaaau.

Dimineata au fost 12 grade, e un curent in casa de numa' (n-avem inca geamuri), am stat in curentul ala 6 ore.
Biencutza, esti de nota 11. Vad ca si tu esti cu manii asemanatoare cu ale mele si-a
luchiului 
Nici eu nu ratez nici o emisiune legata de casa, design si decor. Fac tot felul de chestii prin casa, unele imi ies, altele mai putin
Asa...ce sa va mai zic? Ma fac electrician, ca sa fiu bogata. Daca sunt bogata imi pot face operatii estetice ca sa devin mai frumoasa. Daca o sa fiu mai frumoasa, o sa am trecere la barbati mai frumosi. Deci, ala de m-a tuns e uratel. Concluzia: nu ma marit
ina_ceva
31-08-2006, 09:19 PM
Daca te faci electrician, sa vii pe la mine ca te marit eu
soranutza
31-08-2006, 09:44 PM
CITAT(ina_ceva @ 31-08-2006, 09:19 PM)

Daca te faci electrician, sa vii pe la mine ca te marit eu

Ina, spune-o pe-a dreapta. Daca vrei sa ne casatorim spune ca eu nu zic nu

Vezi ca aici la mine chestiile astea-s legale

May, nici eu n-am putut intra
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.