Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 2
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74
michelle
Va invit sa continuam discutia neuronilor WW in noua noastra camera cheer.gif band.gif

Cine doreste sa viziteze prima noastra camera, poate intra aici:
http://forum.oneden.com/Neuronii-WW-t250.html
Intrarea e gratis! blum.gif grin.gif
uka
huh.gif clap.gif tease.gif
Eu.
waaaaw, dejaaaaaaaaaa???????? blink.gif cheer.gif
uka
am uitat s aimi cer scuze k nu am citi din urma dar sunt preaaa multe pagini, si am si o gramada d recuperat la serviciu..
pup fetele si sper sa nu va suparatzi
meniul meu p ziua d azi... fulgi cu un iaurt mare light d fructe cu piersici si maracuja
honey79
Buna dimineata..fetelor.

Uka... tocmai am stat si m-am uitat la poze. Sunt superbe, iar tu...esti o dulcica si se vede ca te-ai distrat. Iti doresc bafta in relatia cu Theo.. sa fie asa cum iti doresti.

Gigelus...felicitari pentru kg-ele pierdute. Bravo pentru vointa si perseverenta.

Eu de azi ... pana duminica seara..sunt libera si.... habar nu am ce sa fac..caci n-am mai avut atatea zile libere la un loc..de multisor blum.gif
Aici ploua..deci iese din discutie o iesire pe undeva. sad.gif

Va pupic pe toate si va doresc o zi frumu foc.

PS: Ma speriasem.... ca in timp ce scriam mesajul... a fost inchis subiectul vechi... si... huh.gif nu stiam de ce. blum.gif
michelle
FBI, CIA, POLITIA ROMANA se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca.
Intra CIA. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari...nimic ! Concluzia:
iepurele nu exista.
Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic !
In sfarsit, intra cei de la POLITIA ROMANA. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK, sunt iepure!
MagdaC
Alandana, cazare gasesti in Grecia la tot pasul. Dar depinde de perioada, de cat e de aglomerat. De exemplu, in perioada cat am stat noi in Thassos se opreau zilnic cateva masini cu turisti care cautau cazare. Si pareau destul de obositi de cautare )).gif
Dar daca zici ca pleci peste o saptamana, se face deja inceput de septembrie, probabil ca o sa gasesti fara probleme. Iarasi, depinde de pretentii smile.gif Si de pretul pe care esti dispusa sa-l platesti. Dar eu zic ca gasesti.

Fetelor, oare cate puncte au covrigii aia care se vand insirati pe sfoara? Nu din aia mari. Ca am scapat in ei blushing.gif
PLEASE!
michelle
Cred ca poti pune 0.5p/buc
In principiu, 2p/50g
ALICE
Vad ca nu e prea multa fericire in camera WW sad.gif .
Eu sunt disperata dupa o saptamana de munca pana seara.Dar imi vine si mie randul la concediu.E singurul lucru care imi da putere.
ALICE
Si sa pun niste poze din slovacia
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
himere2005
salut
uka , ma bucur pentru tine...arati bine...cite kg ai slabit de atunci?
eu m-am decis sa beau din nou multa apa, asta ca nu cumva sa fac o vizita pe la spital...poate mai dau jos, ca iar am 53 mad.gif oricum, eu dau destul de repede jos...asta pina la 52 eventual, dar cred ca pentru ca nu am baut apa a inceput sa ma doara unul din rinichi blushing.gif nu ma trageti de urechi, promit sa ma fac fata cuminte.
in rest, azi e ziua fratelui meu, implineste 24 de ani. nu vrea nimeni sa-i fac cunostinta cu el ? biggrin.gif i-am luat un tricou pina la urma
pisik, noi suntem aici daca vrei sa te descarci
mai pleaca cineva in concediu sau nu? poate ne mai punem pe palavrageala ca alta data biggrin.gif
uka
5-6 kg am slabit...
himere2005
alex, mi-a placut tare mult ce ai scris la subiectul zilei give_rose.gif

mai, eu nu mai zic nimic, dar va anunt cind ajung la sala grin.gif
Nessie
Alice, pozele tale nu se vad pentru ca ai folosit photo bucket. Uite la Neuroni I am explicat de ce nu merg pozele de acolo. floare.gif
MagdaC
CITAT(michelle @ 25-08-2006, 11:31 AM) *

Cred ca poti pune 0.5p/buc
In principiu, 2p/50g

Sarumana pupic.gif
Asa credeam (speram mai degraba) si eu. Ca daca aveau un punct cred ca ma dadeam cu capul de birou doh.gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 25-08-2006, 11:55 AM) *
alex, mi-a placut tare mult ce ai scris la subiectul zilei give_rose.gif

mai, eu nu mai zic nimic, dar va anunt cind ajung la sala grin.gif
Nu stiu daca Alex citeste pe aici. grin.gif Am observat ca fff rar intra.
himere2005
pai nu stiu, eu il vad online...am zis si eu...poate citeste

still me, tu mergi si la fitness sau numai la aerobic?
michelle
Alice, am vazut pozele.. se vede ca v-ati simtit bine
Mi se pare ca ai mai slabit, ma insel? biggrin.gif
himere2005
si mie mi s-a parut ca ai slabit alice...peisaje ceva nu ai ? grin.gif

vroiam sa va intreb...moderatorii(mai bine zis moderatoarele) voi va cunoasteti cu seful?
still_me
CITAT(himere2005 @ 25-08-2006, 11:58 AM) *

pai nu stiu, eu il vad online...am zis si eu...poate citeste

still me, tu mergi si la fitness sau numai la aerobic?

deocamdata doar la aero .. de fiare ma pauc unde va pe la sfarsitul lui sept ... sper ....
Eu.
voi unde ati vazut pozele lui Alice?ca eu nu le vad sad.gif doh.gif
May
Ok, era sa fac cu inima cand am vazut ca e inchis subiectul, evident nu ajunsesem inca la mesajul lui miha dry.gif

Neatza fetele biggrin.gif

alandana wow bravo cheer.gif cheer.gif cheer.gif

gigelus poate ai slabit atat de mult saptamana asta pt ca ai trecut de la ``mancat porcarii ingrasacioase`` la ``mancatul sanatos, gatit, apa multa`` pupic.gif

magdaC bine ai revenit give_rose.gif

pisik trebuie sa scapi intai de stresul care te inconjoara caci de multe ori acesta nu te lasa sa slabesti hug.gif

uka felicitari pt ca nu te-ai umilit in fatza lui si pt felul in care ai facut fatza situatiei. Ai slabit f mult si te vad un pic mai linistita hug.gif

alice ai mai slabit? wink1.gif

Cantarul arata azi 85.500 cu tot cu rusi pe cap si apa la bord yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
ALICE
Stati ca fac un album pe yahoo.Ca sa fie mai simplu.Miha,am facut album,dar cum iau linkul spre ele,ca sa-l pun aici?
uka
nu aveam oricum d gand sa ma umilesc in fata lui i-am spus k stiu ce s-a intamplat si sa se gandeasca bine, dar cum eu cred k D-zeu e sus si vede, cand el a venit chitit sa imi spuna k nu mai poate fi nimik, proasta a dat-o cu bata in balta... si-a facut-o cu mana ei...astept vesti diseara d la cumnata...
michelle
Nu uita sa faci albumul public.
In principiu, linkul este:
http://photos.yahoo.com/nume_cont (ex: http://photos.yahoo.com/miha19ro)
himere2005
si noi uka biggrin.gif
may, ce gatesti azi? lol.gif lol.gif
Pisik
Multumesc pt sfaturi fetelor.
Sper ca va fi bine, treaba e ca eu am gresit stiu, dar orivcum iubi trece prin niste stari proaste, e mereu nervos, mereu agitat si eu de un an de zile il suport asa si incerc sa il ajut, deci cred ca merit si eu un pic de intelegere. Daca el mi-ar fi spus mie ceea ce i-am spus eu lui recunosc ca poate nu il iertam si dadeam naibii si nunta, dar....el incearca sa treaca peste, dar cumulat cu ce simtea oricum inainte e picat nasol. Sper sa ne dea Dzeu putere sa trecem peste probleme.
In ceea ce priveste slabitul, de stres nu prea scap pana dupa nunta, iar pana la nunta trebuie sa dau jos ca sa intru in costum. O sa va postez meniurile, poate gresesc eu undeva....
ma gndeam sa trec pe dieta aia draconica de 13 zile, ar fi o greseala si nu stiu daca rezist, dar macar de ar da roade....
ALICE
http://pg.photos.yahoo.com/talice2004
Trebuie sa mai incerc
May
pisik dieta ``minune``? dry.gif ai suficient timp sa slabesti cu WW pana la nunta, e vina ta ca nu te tii de puncte. Nu exista ``nu pot``, exista numai ``nu vreau``. Asa ca atunci cand o sa mori dupa ceva dulce sau or sa iti curga balele dupa cine stie ce delicatesa gandeste-te ca nu incapi in costumul pt nunta. Mie mi s-ar lua imediat de lucrul dupa care ravneam. Hai, vointza! hug.gif

himere nimic lol.gif cel putin asta e planul lol.gif
ALICE
-I-am dat la privacy settings-PUBLIC.Merge!!!
MagdaC
CITAT(Pisik @ 25-08-2006, 12:36 PM) *

Multumesc pt sfaturi fetelor.
Sper ca va fi bine, treaba e ca eu am gresit stiu, dar orivcum iubi trece prin niste stari proaste, e mereu nervos, mereu agitat si eu de un an de zile il suport asa si incerc sa il ajut, deci cred ca merit si eu un pic de intelegere. Daca el mi-ar fi spus mie ceea ce i-am spus eu lui recunosc ca poate nu il iertam si dadeam naibii si nunta, dar....el incearca sa treaca peste, dar cumulat cu ce simtea oricum inainte e picat nasol. Sper sa ne dea Dzeu putere sa trecem peste probleme.
In ceea ce priveste slabitul, de stres nu prea scap pana dupa nunta, iar pana la nunta trebuie sa dau jos ca sa intru in costum. O sa va postez meniurile, poate gresesc eu undeva....
ma gndeam sa trec pe dieta aia draconica de 13 zile, ar fi o greseala si nu stiu daca rezist, dar macar de ar da roade....

Pisik, la mine a functionat tehnica pasilor mici. Poate te ajuta si pe tine, nu stiu. Eu ma apucam drastic si serios de dieta (de obicei de luni). Si bineinteles ca nu eram in stare sa trec pur si simplu de la mancat ca purcica la 17-18p pe zi. Si calcam pe alaturi. Calcam o zi, calcam doua....consideram saptamana compromisa, eram necajita, si de nervi mai bagam si o ciocolata-doua acolo )).gif Nici macar nu mai numaram, ca...ce mai conta (ziceam eu)...
Si am tinut-o asa vreo cateva saptamani.
Dupa care mi-am propus sa o iau usor. Sa scriu tot ce mananc (macar sa vad proportiile dezastrului blink.gif ), si pe urma incercam in fiecare zi sa mananc cu ceva mai putin decat in precedenta, chiar daca nu neaparat in punctele de dieta. Si asa am reusit sama pun pe shine yahoo.gif

Poate te ajuta. Tinem pumnii hug.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 25-08-2006, 12:43 PM) *

pisik dieta ``minune``? dry.gif ai suficient timp sa slabesti cu WW pana la nunta, e vina ta ca nu te tii de puncte. Nu exista ``nu pot``, exista numai ``nu vreau``. Asa ca atunci cand o sa mori dupa ceva dulce sau or sa iti curga balele dupa cine stie ce delicatesa gandeste-te ca nu incapi in costumul pt nunta. Mie mi s-ar lua imediat de lucrul dupa care ravneam. Hai, vointza! hug.gif

himere nimic lol.gif cel putin asta e planul lol.gif

May, problema este ca de luni ma tin de puncte, ieri am dat-o in bara la cununie, dar azi redresez si recuperez; maine seara si duminica iar voi papa, dar am grija sa nu depasesc pctele saptamanale; cu toate astea nu se vad nici 100 gr in minus, ba din contra; am si burta ceea ce eu nu am avut niciodata; acum ma tin de regim dar nu prea mai da roade; la mine se vedea ca la crengu, in 2 zile, acuma sunt in a cincea si...nimic.... mad.gif mi-e ca poate nu mai are efect ca am tinut-o recent si pe o perioada lunga, nu siu, zic si eu....nu dati cu paru!
michelle
Linkul catre pozele lui Alice: http://pg.photos.yahoo.com/ph/talice2004/a...ail&.src=ph
Pisik
Mersi, Monic, super idee! De afpt cam asa am inceput si eu si "ma ajuta" ocaziile la care nu pot sa nu mananc, deci nu tin drastic, dar incerc sa controlez ceea ce mananc; de exemplu, seara, in loc de un kil de inghetata mananc juma de pepene, ca sa nu am tendinta sa ma bag in cioco si prostii...
mai am rabdare pana la jumatatea lui sept, poate da roade
Tulip
Alice,nu vad pozele sad.gif
Uka,faine poze,se vede clar ca ai slabit! )).gif
May
pisik poate ca nu bei suficienta apa, sau nu mananci de 4-5 ori pe zi, sau ti-ar trebui putina miscare, sau un kilo-kick, un WP... sau pur si simplu corpul tau are nevoie de acomodare si apoi isi da drumul. pupic.gif

alice sunt super pozele floare.gif
ALICE
Ce ma bucur ca am si eu un album!!!!! wink1.gif
Pisika,eu te inteleg cel mai bine.Ca si noi suntem foarte stresati ,si ne certam,nu avem timp sa facem una si alta,el fara mine nu face nimic,si uite asa ies certuri
Tulip
Alice, cheer.gif ai slabit!
himere2005
ma gindesc ca poate si noi femeile avem prea multe asteptari de la ei...sa vedeti al meu, cind a vazut ca ma descurc si singura, ca nu ma mai rog atit de el sa facem una si alta cum cauta vorba, sa-l luam cu noi la plimbare...
ALICE
N-am slabit sad.gif Am venit cu 1,5 kg in plus din slovacia.Acum incep sa-mi revin.
michelle
Lasa ca a meritat... De acu sa te pui pe treaba.. cat mai ai pana la nunta?
Cum iti faci parul?
ALICE
Mai am o luna.Parul asa vreau sa-l fac http://pg.photos.yahoo.com/ph/talice2004/album?.dir=/2668re2
Tulip
CITAT(ALICE @ 25-08-2006, 01:37 PM) *

Wow
o sa ai voal?sau flori,coronita?
himere2005
miha, mi se pare mie sau tu te pregatesti de pe acum? tease.gif
still_me
pranz
salata orientala
(cartofi fierti cu o urma de sunca si o urma de maioneza) 4.00
chifla 2.00
supa de ciuperci 1.00

total-=7pct+4(dimineata)=11
rest=8
dannette
Miha sa ne anunti din timp...
ALICE
O sa am voal si atat.Fara coronita si diadema.Doar o floare mica naturala.
michelle
he he le-am gasit intamplator si era pacat sa nu le salvez biggrin.gif
uka
f frumoasa coafura... ALICE
iar la cele d l amiha nu stiu dk as putea sa ma hotarasc la una...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.