Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
ina_ceva
Felicitari!!!!! yahoo.gif give_rose.gif
Mult spor in continuare!!!
Poate adaugi poze cu progresul tau pupic.gif
honey79
Felicitari, Amalia!!!!! Asa DA.
Te admir pentru vointa si perseverenta.
Pupicei dulcei ..si... distractie placuta in week-end..fara prea multe abateri. blum.gif

O zi frumoasa, iti doresc.
luchi
cheer.gif cheer.gif si eu stiu, si eu stiu!
felicitari, Amalia!!! pupic.gif pupic.gif Un prag psihologic a fost depasit!!
Nessie
dance3.gif party! party! party!!! cheer.gif Ce ma bucur!!! yahoo.gif Felicitari! Cred ca alergai prin casa de bucurie cand ai vazut cat iti arata cantarul. laugh.gif Eu asa fac! grin.gif
amalia0701
Nu imi venea sa cred.
Ma gandeam sa nu schimb tikerul sa nu-l deochi. yahoo.gif
julyalina
bine te-am regasit amalia! hug.gif
felicitari pentru modificarea tickerului !!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 08-09-2006, 10:56 AM) *

Nu imi venea sa cred.
Ma gandeam sa nu schimb tikerul sa nu-l deochi. yahoo.gif

Felicitari Amalia! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Mai, ce ambitioasa esti, te admiram pentru asta, te felicitam, ba' te si pupam pupic.gif

amalia0701
blushing.gif
Multumesc, sper sa fiu cuminte la tzara, sa nu scap cu capul in frigider devil.gif
Acu o sa imi crosetez prinzul, ne de alta, dar sa nu imi ies din ritm, deci imleta crenvusti de pui si rosii.
Lacry
WE placut! Azi n-am mai facut musaca de ciumperci, ci tot copane la cuptor, de pui, tocana de legume ( si cu cartofi si cu morcovi, din pacate, caci e penrtu husband), salata de vinete si salata de cartofi cu peste.
Eu s-ar putea sa fac o mica abatere si sa mananc nitzica tocana.
Am decis sa tin Monti k lumea cand termin alaptatul, pana atunci, o sa mai fac si abateri.

Te pupam si te felicitam inca o data pentru ticker pupic.gif
ina_ceva
Salata de cartofi cu peste? Suna bine...cum e preparata?
aki
Felicitari Amalia.La cit mai multe kg in minus pupic.gif
julyalina
buna dimineatza amalia!!! hug.gif
pe unde esti?
amalia0701
Servus dragelor!
Am revenit din paradisul rural, dar e ca la nebuni aici.
Am fost relativ cumninte, doar vreo 3 pahare de vin rosu in 3 zile, 2 felii de placinta cu mere si 3 gogosi )).gif
Azi as incerca sa mananc doar fructe sa ma vitaminizez un pic.
honey79
Neata, Amalia...

Ma bucur sa aud ca ai fost cumintica. Era de asteptat , insa... La cum te cunostem , tu esti un munte de vointa.... asa ca..nu-i de mirare.

O saptamana plina de satisfactii iti doresc si...fara abateri.
Te pupic si te imbratisez cu drag.
amalia0701
A fost destul de greu sa fiu cuminte, mai ales cand Mamaie a facut 2 castroane imense de gogoshi sad.gif
Stii cum e sa fie 9 oameni la o masa mare si ei sa manance tot felul de ingrasaciuni?
Am ajutat la scos cartofii sambata( io am fost la sortat )).gif si cum stateau in soare sa se usuce putzin, cartofii emanau un miros de copt, mi-a venit o pofta de i-as fi mancat cruzi )).gif
O sa imi fac zilele astea si eu 2-3 cartofi copti sa imi treaca pofta.Nu am mai mancat cartofi de un an aproape, nici macar nu le-am simtzit lipsa pana sambata.
Am mancat dimienetza la lapte cu fulgi, la prinz ciorba de zarzavat si gratar ( io pui si peste), iar seara iar gratar.
Am mancat cam multa carne, multe prune si struguri, ASA CA AZI AS TINE UN PIC DE POST.
Am mancat dimineatza:
-6:30 4 prune si un strugure( culese de subsemnata ieri )).gif )
-cafea;
-ceai cu ghimbir;
-am la mine 3 mere mici, un strugure si niste prune.
amalia0701
Am uitat sa va spun ca in afara de incantarea ochiului, a plamanilor in coltzul de paradis am facut urmatoarele:
-am mers descultza;
-am facut exercitzii de respiratie;
-cateva posturi yoga;
-m-am tavalit prin iarba;
-am citit, am facut sudoku , super fain.............
Nessie
Amalia, an salivat cu gandul la cartofii aia copti! drool.gif Eu ii faceam la cuptor si puneam peste ei smantana si pasta de usturoi facuta de mine. doh.gif E nebunie nu alta!

Ma bucur ca te-ai simtit bine, ca te-ai relaxat si mai ales ca ai rezistat tentatiilor! cheer.gif
Lacry
CITAT(ina_ceva @ 08-09-2006, 03:29 PM) *

Salata de cartofi cu peste? Suna bine...cum e preparata?

cartofi fierti in coaja, taiati cuburi, peste afumat maruntit, castraveti murati taiati rondele, marar, ulei de masline si chiar masline daca ai

Amalia, nici eu n-as fi rezistat sa nu mananc gogoshi... lasa, nu-i nimik pupic.gif

ina_ceva
Merci, lacry!!!
Amalia, se pare ca te-ai destins la tzara si ti-ai incarcat bateriile pt o noua saptamana de munca!!! Bravo!!As vrea sa am unde sa merg in WE, sa mai iau o gura de aer curat!!!
amalia0701
Servus dragelor!
Ieri pe la 15:00 cand am ajuns acasa imi era o foame de lup devil.gif asa ca am mancat:
-o salata de rosii cu ulei de masline si menta verde, cas si hering marinat;
-iar la cina am mancat o jumatate de banana si inghetzata de ciocolata( a facut Marius cinste unor prieteni biggrin.gif )
Azi:
-ora 7:00 -o linguritza de drojdie si o banana;
-ora 7:50 - un kornsplitz cu miere si o cana de lapte 0%;
-ora 8:30 cafea;
-acu ceai.
Nu am pachet, dar am prin birou, un mar, un strugure, niste ciocolata grin.gif
Vreau sa imi fac ciuperci cu cascaval acasa, o salata si mai vad eu.
luchi
Buna, iubita!
Am visat cu ochii deschisi citind despre escapada ta la tara.
Am cautat cartile lui Chopra la vreo doua librarii, si nimic. Sper sa le gasesc la Bucuresti, cand mai ajung pe acolo. Si vreau sa incep si exercitiile de respiratie - din cele facute in salina mi-a ramas doar numaratul in ungureste pana la trei blush.gif
amalia0701
Poti sa le comanzi www.curteaveche.ro
o sa iti ajunga intr-o saptamana.
Io acu citesc despre comportamente dependente.
MIRRRUNA
CITAT(amalia0701 @ 12-09-2006, 01:04 PM) *

cred ca mi'ar trebui si mie cartea ce'o citesti acum drag.gif doh.gif
give_rose.gif bine te'am (re)gasit ami hug.gif
(marachesh la vorbitor grin.gif )
Lacry
Amalia, sunt de acord cu tine ca o mama trebuie sa stea cat mai mult cu bebelusul, de aceea voi merge 4 ore pe zi, 3 saptamani pe luna.. adica 60 de ore pe luna. Nu prea am incotro, motive financiare ( vreau sa strang cat mai mult pentru Mocutza, sa aiba alte posibilitati decat mine, in special legate de studii, dar nu numai). Si pentru mine va fi ok, m-am izolat foarte mult de cand am nascut. Iar sheful de la servici e negru de suparare ca nu ma intorc mai repede... ma intorc, dar in conditiile MELE, pana cand bebe va avea doi ani nu am de gand sa lucrez full time.
amalia0701
CITAT(MIRRRUNA @ 12-09-2006, 10:42 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 12-09-2006, 01:04 PM) *

cred ca mi'ar trebui si mie cartea ce'o citesti acum drag.gif doh.gif
give_rose.gif bine te'am (re)gasit ami hug.gif
(marachesh la vorbitor grin.gif )

Servus iubire!
tare ma bucur sa te regasesc pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sper sa ne pupam saptamana viitoare. hug.gif
Daca vrei iti aduc cartea.
Nessie
Amalia, ai drum in Bucuresti saptamana viitoare? huh.gif
amalia0701
CITAT(Lacry @ 12-09-2006, 11:08 PM) *

Amalia, sunt de acord cu tine ca o mama trebuie sa stea cat mai mult cu bebelusul, de aceea voi merge 4 ore pe zi, 3 saptamani pe luna.. adica 60 de ore pe luna. Nu prea am incotro, motive financiare ( vreau sa strang cat mai mult pentru Mocutza, sa aiba alte posibilitati decat mine, in special legate de studii, dar nu numai). Si pentru mine va fi ok, m-am izolat foarte mult de cand am nascut. Iar sheful de la servici e negru de suparare ca nu ma intorc mai repede... ma intorc, dar in conditiile MELE, pana cand bebe va avea doi ani nu am de gand sa lucrez full time.

pupic.gif Te admir.
Eu eram studenta, terminasem faculta, dar am nascut in 11 mai si in iunie nu am fost in stare sa dau licentele( nu puteam sta pe scaun, eram toata cusuta), asa ca in februarie m-am dus sa le dau si imediat m-am angajat, iar ioana la 10 luni a ramas la tg.jiu la soacra mea si noi eram la Craiova la job.
Am pierdut multe momente...de asta regret.
dar uite acu Zana mea vine cu trenul de la Tg.Jiu la Craiova prima data singura blink.gif
De abia astept sa ajunga.

Am fost tot intr-o alergatura, munca pe teren, ca inca-i frumos afara si sa sa imbinam jobul cu miscarea.
NU am mancat prea frumos cow.gif :
-un corn cu gem ( ca era pe un birou si m-am trezit cu el in gura, desi nu imi era foame );
-o napolitana dietetica, super naspha la gust, cu 200 de cal la 40 gr, adica cat un mars mic shock.gif nervous.gif
-apoi de 20.000( aproape 200 gr. de forneti cu mac)
Ultimele in parcare la sell gros sa nu lesin de foame.

CITAT(Nessie @ 14-09-2006, 12:45 PM) *

Nu unul special, dar poate imi fac )).gif
Ce zici?
amalia0701
azi:
ora 6:00 - drojdie si un strugure;
-ora 6:50 lapte 0,1% cu fulgi de ovaz;
-ora 12:30 un mar.
aki
Salut Amalia.Ai revenit cu noi forte de la tara?Super vointa ai pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 14-09-2006, 12:53 PM) *
CITAT(Nessie @ 14-09-2006, 12:45 PM) *
Nu unul special, dar poate imi fac )).gif Ce zici?
crying.gif si eu sunt la nuntaaaaaa!
amalia0701
nu boci ca nu-i nimic sigur.
pupic.gif
Unde-i nunta?
Nessie
La iubi in oras si deci o sa plecam de vineri seara. Azi sper sa iti pun la posta DVD-ul ala ca acum am dat de el prin casa. blushing.gif Nu mi-ai mai amintit de el.
amalia0701
Si io m-am potopit in lipsa lui, crezi ca ma frangeam in pliates daca il aveam? )).gif
amalia0701

A venit mandra mea acasa, azi mergem la scoala.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Adica ea ca io merg la dentist devil.gif
Ieri am mancant cam in fuga:
-o salata cu rosii, un gogosar ton, brinza de capra si de vaca, apoi niste fistic;
-cina: 5-6 prune si lubenitza;
-tarziu pe la ora 23:30 o cana de lapte 0,1% cu o linguritza de miere si scortzisoara( in loc de somnifer)
Azi:
-ora 3:30 - drojdia;
-5:30 un mar;
Acu o sa merg acasa sa iau micul dejun si sa imi urnesc copila in noul an scolar.
Va doresc numai succese si un weekend fain.
Io l-am rezervat pentru smotru( curat, calcat, spalat, etc. si niste cumparaturi).
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Am mancat MD paine alba mad.gif ( nu aveam nici altceva ) cu miere si lapte 0,1%
Ieri a fost o zi cu alergaturi: banca, notar, dentist, coafor, cumparaturi.
-prinz: crenvusti de pipet de pui, pate de ratza, brinza de capra si salata de rosii;
-cina: - struguri si lubentitza, apoi tarziu pe la 21 niste alune ( in vizita, nu va spun ce mancau ceilaltzi dry.gif ).
Ajuns acasa tarziu, culcat pe la 1:30, asa ca m-am trezit pe la 11, fara chef de a face smotru.
Am mancat azi:
- ora 12:30 drojdie si struguri;
- ora 13:10 mamaliga cu o pasta de iaurt si brinza 0,1% cu piper, apoi mamaliga cu lapte;
-cafea si ceai cu ghimbir;
-Gustare - ora 17:30 - lubenitza si struguri;
-ora 20( atunci ajung acasa) orez cu un sos cu piept de pui, ciuperci, ardei, gogosar, ceapa rosie, usturoi, rosii si arome: menta verde, nucsoara, ghimbir, boia iute, chimen si sos de soia.

Gabi_c am primit CD , iti mutzumesc mult. pupic.gif , dar nu am avut timp sa vad daca merge.
\Va pup si va doresc un weekend fain, io iar la smotru, sper ca macar maine seara sa terminam devil.gif
Unde e paradisul rural de saptamana trecuta?
midnight_talker
Ciao Amalia!Am trecut peste perioada critica la reluarea regimului,am avut o zi cu abateri si inca una in care am baut un fanta,dar e ok.Sunt pe drumul cel bun.
Sunt putin debusolata citind in jurnalul tau:miere,mamaliga,orez.....mamaliga si orez sa inteleg ca e abatere,dar miere am vazut de mai multe ori.Amalia,tu mai tii Monti,nu-i asa?
Si inca o intrebare:Rondelele de grau expandat de la sano vita sunt acceptate la Monti?
Pupici....Vin mai rar pe forum,dar asta nu inseamna ca v-am uitat.
Nessie
Nu te cert de mancare, ca nici eu nu sunt sfanta. bag.gif Ma bucur ca ai primit CD-ul sia stept sa ne spui programul de lucru dupa el blum.gif . Ti-am dat tot ce am avut, si bune si rele, si de calitate si fara calitate...vezi tu ce iti place biggrin.gif .

Spor la smotru si cat muncesti gandeste-te ca faci fitness sa slabesti. wink1.gif Merge mai bine.

Midnight, rondelele sunt Monti! Mancam si eu anul trecur si chiar le mancam de placere la filme. grin.gif
amalia0701
Gabi_c pupic.gif
Anca cheer.gif bine ca ai demarat.
Eu tin Monti si nu prea. Adica in general respect principiile Monti putin modificate, adica abateri ami mari sau mai mici.
Acum citesc despre Ayurveda, asa ca fac un Monti ayurvedizat( acolo singurul dulce sanatos e mierea-ca-i naturala si aici sunt de acord cu ei si in contradictie cu Monti), iar mamaliga a fost o data la 6 luni.
Desi daca ma gandesc in ultimele zile numai Monti nu am mancat, azi mi-a pus capac , dar numai energia consumata calcand pana azi dimineatza la 2:10 , asa ca marturisesc:
- ora 10:30 - drojdia, o jumate de strugure si 2 mere mici;
-ora 11:30 - paine integrala prajita cu brinza de veci diluata cu iaurt 0%, piper si sare, apoi paine cu miere si lapte 0%, 2 biscuitzi cu crema si un mars mic( furate de la Ioana ) blushing.gif , daca as spune ca regret as minti caci ama vaut o cascada de orgasme blum.gif roll2.gif oops.gif
-ora 15:30- 4 crenvusti de pui, un ardei, masline lights, 2 linguri de pate de ratza, o felie de brinza, una de cascaval si halva de susan cu cacao ohmy.gif , apoi cafea.
Cina ceai ca asi asa mi-am facut cap destul, daca o sa ma pupe foamea rau o sa beau o cana cu lapte, miere si scortisaoare inainte de culcare.
Cititd aici azi a fost o zi ingrasacioasa, promit de maine sa fiu cuminte tata.gif
aki
Amalia salut.am trecut sa -ti urez noapte bune si sa-ti las un pupic pupic.gif De mine se incepe o alta saptamina grea.Iti doresc o saptamina linistita si frumoasa
midnight_talker
Ciao!Amalia,sa-mi spui si mie ce secrete ai descoperit.De cand mananci miere,ti-a afectat negativ slabitul?
Si eu cred ca mierea ar trebui acceptata pt ca e dulce natural.Senzatia de dulce este la fel ca si cand mananci gem cu indulcitori.Nu-i asa?
Inca nu-mi pun ticker.Dupa o luna de Monti,sper sa fie ceva pozitiv si sa ma entuziasmez mai mult.Pupici!
amalia0701
Eu citesc despre abordarea ayurvedica.
Uite aici niste cartzi:
http://www.curteaveche.ro/booksearch.php?s...mp;collection=0
http://www.niculescu.ro/module.php?module=cautare
Aseara am reusit sa beau doar ceai.
Azi:
- 6:00- drojdia, un mar;
-6:35 - 2 felii de paine integrala prajita cu humus, 2 felii de paine integrala prajita cu brinza de vaci si miere, o cana de lapte si o cafea;
-acu ceai cu ghimbir.
lliliana
Imi placi:)...Si ai o expresie optimista...smile.gif Bravo!!!
aki
Salut Amalia pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 18-09-2006, 08:55 AM) *

Imi placi:)...Si ai o expresie optimista...smile.gif Bravo!!!

Daca tot am 100 de kg macar abordare optimista sa am )).gif
10 kg din decembrie pana acu o luan le-am pus din cauza ca am lasat stresul sa ma copleseasca.
Acu am facut curatenie in cap si o sa slabesc pupic.gif
Azi mi-a zis o colega ca am slabit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Aki te pupic, o saptamana faina iti doresc hug.gif
ina_ceva
Bravo, amalia, ma bucur ca se observa kg trimise la plimbare.
Mult spor in continuare!! give_rose.gif
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 18-09-2006, 05:28 PM) *

Bravo, amalia, ma bucur ca se observa kg trimise la plimbare.
Mult spor in continuare!! give_rose.gif

pupic.gif
Prin ora 15( f.tarziu, caci nu mi-am luat pachet si nu am reusit sa plec la 13:30sa mananc mad.gif )
- ciorbitza de vita cu zarzavat;
-merlucius si vinete la gratar, cu humus.
amalia0701
Am uitat sa spun ca la prinz am mancat 2 patratzele de Anidor si o jumatate de Lintz cu 85%.
Cina ora 20:30 - cateva prune, apoi peste o jumatate de ora merlucius prajit.
Azi:
- drojdia cu ceai, 2 biscuitzi dietetici cu crema( o porcarie, dar ma grabeam) si 6 biscutizi digestivi cu o cana de lapte 0,1%.
-cafea ( o gura) si acu beau apa cu ghimbir.
amalia0701
Prinz azi:
-ora 12 - humus cu merlucius si 2 patratzele de Heidi 74%
midnight_talker
Ciao Amalia
Ce dor mi-era sa stau pe forum.....
La ce ajuta ghimbirul asta?
aki
Hi Amalia pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.