Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
Nu imi fac griji, dar protestez ca-i o idiotzenie.
amalia0701
Am mancat cirbitza de zarzavat cu 100 de gr. de graham si ma simt super satula.
aki
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 01:24 PM) *

Acu mananc 4 curmale si am o cascada de orgasme blushing.gif

Ajuta la dieta?Sa incerc si eu,dar nu acum ca sunt la birou w00t.gif .Acasa diseara lol.gif
lliliana
)).gif Duamnaaaaaa.....nu pot intra de la serviciu...sunt cu nervii franjuri...da-i tes inapoi seara...invat sa tricotez )).gif Te salut shi mai trec sa termin de citit ce-am pierdut pupic.gif

Ei...ca am mai citit un pik...iei 9.99...k?Mua.Bafta.
Sexymom

[

Amalia astea nu intra in regimul nostru sad.gif ce faci ? fructele uscate nu au ce cauta in meniu sad.gif

Succes la examen, chiar daca tu spui ca e o idiotenie.Trebuie facuta si asta.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 07-02-2007, 08:01 PM) *

[

Amalia astea nu intra in regimul nostru sad.gif ce faci ? fructele uscate nu au ce cauta in meniu sad.gif

Succes la examen, chiar daca tu spui ca e o idiotenie.Trebuie facuta si asta.

Muream de pofta de dulce si conform unei clasificari alimentelor curmalele sunt yin puternic.
O sa mai mananc si azi 4 , ca sa am magneziu la examen.Va pup!
julyalina
amalia, bafta multa la examen pupic.gif
asteptam impresii blum.gif
bubbles
`neata amalia si multi pupici de la mine .. bafta la examen si la dat jos kg .. si te invit pe tine si pe fete la un ceai Imagine
Nessie
Succes la examen azi! pupic.gif
Cand incepi gimnastica/masajul? )).gif Luni? unsure.gif
Tzutzi80
Buna Ami! Cum a fost cu examenul? pupic.gif
lali
Amalia?????ce ai facut la examen???? pupic.gif
lliliana
Iubita....unde eshti?...Cui spui poveshti? hug.gif Vino shi la noi... pupic.gif
axe10
Buna dragutzo!
In primul rand te felicit pt grasimile aruncate la toaleta...bravo...se poate si mai bine...stii cum sunt eu...da-i inainte cu succes.
Sa stii ca si eu cand am tinut disociat(nu era ca asta al tau dar pe aproape) slabeam tot asa mai bine in zilele de "carne" cum s-ar zice...in zilele cu legume fiind cantitati mari de mancare cred ca organismul nu-si da seama ca e la regim...haha...ce prostii spun....ai incercat sa mananci mai putine bolbotine?
Auzi, eu de abia astept sa vina mama maine...o pacalesc...ma duc la piata si daca au iesit urzicile o pun la treaba ca sunt inebunita si eu si barbati-miu si parca mi-e si pofta.
In alta ordine de idei...suntem cu totii bolnavi. Asa ne-am intors de la munte....de fapt eu stau cel mai bine, fiemea de abia a apucat-o cand ne-am intors dar Florin tuseste ca un magar. Naiba stie cum m-am imbolnavit(ca de la mine a inceput totul), ca frig nu mi-a fost...poate am transpirat la cap la derdelush si nu m-am prins...important e ca ne-am distrat si ca am luat aer curat...acum...o sa ne treaca si raceala.
Sa-ti dau o veste...vreau sa ma las de fumat....ce zici... pray.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Examenul a fost joi, fara probleme, decat ca am asteptat cam mult, eram 39 si au fost doar 15 bilete, as ca am intrat pe rand, io pe la 13.
Joi noapte am fost in control, apoi am lenevit pe acasa.
Joi am fost in vizita la prieteni, tare greu mi-a fost sa mananc legume cand pe masa erau numai delicatese( brinzeturi cu mucegai, somon afumat, prajituri vreo 5 feluri blushing.gif )
Io am mancat ciperci la cuptor si varza devil.gif
Sambata a fost ziua mortilor, io am mancat racituri si nici nu m-am uitat la dulciuri sau la alcool blum.gif
Ieri am facut 2 stiuci la cuptor pe pat de legume.
Inainte de copt si pe platou, ca iar am uitat sa fac poza cand a fost gata:
Imagine
Imagine
Iar bombonel arata 96.9 cheer.gif

CITAT(Nessie @ 08-02-2007, 02:38 PM) *

Succes la examen azi! pupic.gif
Cand incepi gimnastica/masajul? )).gif Luni? unsure.gif

Masaj si air ace de lunea viitoare.
Saptamana asta iar controale mad.gif
Mi-a revenit pofta de dulciuri devil.gif , parca imi e mai greu sa tzin regimul, dar am fost deocamdata cuminte.

Io dupa examen:
Imagine
axe10
Felicitari pt examen...nu-mi faceam nici o problema ca o sa ai greutati...desteapta foc fata dragutza.Iti urez o saptamana excelenta.Vad ca merge si regimul....stop dulciurilor (macar tu) si sunt alaturi de tine. Pupicioase.
cheer.gif
floare.gif
pupic.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 12-02-2007, 11:22 AM) *

bombonel arata 96.9 cheer.gif

cheer.gif la cat mai putin pupic.gif
pofta de dulciuri ??? dry.gif hmmmmmm... esti cumva inainte de perioada rusilor?
amalia0701
Mai am mult pana la rusi.
Dar eu am glicemia mica si atunci cand scade ma apuca amocul devil.gif
Tzutzi80
Bravo Ami! Stiam eu ca v-a fi bine la examen. pupic.gif
axe10
CITAT(axe10 @ 11-02-2007, 07:02 PM) *

Buna dragutzo!
In primul rand te felicit pt grasimile aruncate la toaleta...bravo...se poate si mai bine...stii cum sunt eu...da-i inainte cu succes.
Sa stii ca si eu cand am tinut disociat(nu era ca asta al tau dar pe aproape) slabeam tot asa mai bine in zilele de "carne" cum s-ar zice...in zilele cu legume fiind cantitati mari de mancare cred ca organismul nu-si da seama ca e la regim...haha...ce prostii spun....ai incercat sa mananci mai putine bolbotine?
Auzi, eu de abia astept sa vina mama maine...o pacalesc...ma duc la piata si daca au iesit urzicile o pun la treaba ca sunt inebunita si eu si barbati-miu si parca mi-e si pofta.
In alta ordine de idei...suntem cu totii bolnavi. Asa ne-am intors de la munte....de fapt eu stau cel mai bine, fiemea de abia a apucat-o cand ne-am intors dar Florin tuseste ca un magar. Naiba stie cum m-am imbolnavit(ca de la mine a inceput totul), ca frig nu mi-a fost...poate am transpirat la cap la derdelush si nu m-am prins...important e ca ne-am distrat si ca am luat aer curat...acum...o sa ne treaca si raceala.
Sa-ti dau o veste...vreau sa ma las de fumat....ce zici... :pray:

Ma ajuti si pe mine cu "problema" asta?
Today is my last smoking day!
Bun cadou de facut sotului nefumator de Valentine's day...nu?
lliliana
Duamna....nu ti-am spus ca iei examenul?...te stressezi degeaba...Pup shi urez bunastare shi sanatate...kilograme in minus... pupic.gif hug.gif floare.gif
Sexymom
Mama ,mama ce gagica bine hug.gif
Pupici 1000 si nu te abate de la regim ca te mananc )).gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 13-02-2007, 11:30 AM) *

CITAT(axe10 @ 11-02-2007, 07:02 PM) *

Buna dragutzo!
Sa-ti dau o veste...vreau sa ma las de fumat....ce zici... pray.gif

Ma ajuti si pe mine cu "problema" asta?
Today is my last smoking day!
Bun cadou de facut sotului nefumator de Valentine's day...nu?

clap.gif clap.gif clap.gif
E foarte bine!
Deci sfaturi de lasat de fumat:
- lasa-te brusc;
-bea apa la fiecare pofta de tzigare;
-nu manca carne, nu bea cafea, nu dulciuri in primele zile;
-tzine regim astfel:
- prima zi fructe;
-a doua zi si legume;
-a treia zi si lactate;
- a patra zi si carne.
Cand iti e pofta sa ma suni pe mine sa te sfatuiesc, sa te sustzin sa nu mai aprinzi alta.
Daca cumva te trezesti cu tzigara in gura, nu-i asa mare bai, trebuie sa o stingi si sa nu mai aprinzi asta.
Te pup pupic.gif
Sa ai grija de tine.
De abia astept sa bem ceva la sectiunea nefumatori.
Sexymom
sa bem ceva )).gif hai la o bere cu mine, ca azi ma dreg dupa noaptea de ieri lol.gif si am si fumat ca lumea.La un moment dat nu mai stiam ce fumez , cum si cu cine lol.gif si afara era luni, nu sambata lol.gif
axe10
Deja am aproape jumate de zi de nefumat....am terminat pachetul si gata....cred ca o sa ma tina ca nici atunci cand am lasat fumatul din cauza de copil nu mi-a trecut prin cap sama apuc pana nu am vrut...zic prostii....adica nu mi-a fost greu in concluzie.
Merci de incurajari! pray.gif roll2.gif headspin.gif
Sexymom
Nu-s bune tigarile, iti spune una care fumeaza din an in paste, eu pot tine un pachet de tigari timp de 3 luni numai daca nu fumeaza cineva langa mine, in momentul in care se aprinde o tigare incep sa-mi curga balele si fumez si eu dry.gif
lliliana
Salut shi-o dimineatza de poveste cheer.gif hug.gif Iaca pot intra de la serviciu ceea de ma bucura la maxim... cheer.gif cheer.gif cheer.gif Tot sar pe-aici intr-un picior...ca nu demult am cazut pe scari lol.gif shi ma doare celalalt... )).gif
Shi eu fumez )).gif... pasiv de vreo 40 de ani )).gif Tata fuma Carpatzi fara...4 pachete la zi. Suda tzigarile )).gif Sotzul fumeaza 1 jumatate. La o radiografie obishnuita MRF....la o angajare parca, m-au intrebat daca fumez shi mi-au zis ca ar fi cazul sa ma las lol.gif Sfinte, nu prea e de ras, da-n dimineatza asta nu pot vedea decat partea frumoasa a vietii. cheer.gif Pup pupic.gif
axe10
Unde ai disparut soro?
Te-ai dat la fund acum ca esti mai slaba?
Trebuie sa ne tii la curent cu progresele facute si cu starea ta spirituala....
O zi de Valentine's day fericita si cu "actiune" iti urez.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 13-02-2007, 07:48 PM) *

Deja am aproape jumate de zi de nefumat....am terminat pachetul si gata....cred ca o sa ma tina ca nici atunci cand am lasat fumatul din cauza de copil nu mi-a trecut prin cap sama apuc pana nu am vrut...zic prostii....adica nu mi-a fost greu in concluzie.

hug.gif
Sper ca inca esti nefumatoare
pupic.gif

CITAT(axe10 @ 14-02-2007, 03:45 PM) *

Unde ai disparut soro?

Muncesc de sparg.
Sotul ajunge tarziua acasa noaptea caci are si el control.
Am avut o zi infernala pana acum. pupic.gif
Nessie
Spune tot! Descarca-te aici si mergi inainte la serviciu cu inima linistita! hug.gif Sper ca tu esti tot la dieta! blum.gif Eu am trecut pe Atkins, ai vazut? naughty.gif
Tzutzi80
Pai macar la noapte si tot o puneti de niste fursecuri wink1.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 14-02-2007, 04:33 PM) *

Spune tot! Descarca-te aici si mergi inainte la serviciu cu inima linistita! hug.gif Sper ca tu esti tot la dieta! blum.gif Eu am trecut pe Atkins, ai vazut? naughty.gif

Am vazut, dar nu m-am lamurit cat de exact tzii regimul si ce faci.
Tzutzi cred ca fac fursecuri singura lol.gif
Ioana aseara era tristutza ca azi e ziua indragostitilor si ea nu are gagic lol.gif lol.gif lol.gif
Iar io am dar e cu organele de control pe campiile patriei. devil.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 14-02-2007, 03:29 PM) *
Iar io am dar e cu organele de control pe campiile patriei. devil.gif
blink.gif citisem din cauza vitezei in loc de "de", "la" si suna ciudat rau lol.gif

Spune-i Ioanei ca nu toata lumea care are agagic petrece sf valentin. )).gif Da-ne exemplu pe noi 2. lol.gif

Cu regimul meu merg inainte, acump bag restul de meniuri. O sa fiu stricta 100% ca nu merge cu jumatati de masura. Ori ce produce ketoza ori nu. dry.gif
amalia0701
Sexi mananc frumos, de ex azi:
- un mar verde mic la ora 8;
-o cafea neagra;
-un grepfruit pe la 12;
- 100 gr legume trase prin ulei de masline( gen wok) cu sos de soia si mirodenii;
-200 gr spanac( facut cu 2 pahate de suc de rosii, spanac congelat, sare, piper, usturoi si partunjel) cu 100 gr. de paine de secara prajita( nu am gasit graham mad.gif );
-apoi m-a lovit pofta de dulce si am mancat 20 de stafide, nici macar 50 de gr.
Daca mai imi e foame mai pot manca o portzie de spanac.
Acu is cu burta plina si parca mi-au mai trecut si dracii )).gif
O sa plec iar la serviciu, de 2 zile ploua si nu am mai mers pe jos.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 14-02-2007, 04:16 PM) *

hug.gif
pupic.gif

Unde ai disparut soro?

Muncesc de sparg.

Sunt sunt...daca am zis....rad aia la mine la servici....nu ma incurajeaza deloc dar ma tin ...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 14-02-2007, 11:23 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 14-02-2007, 04:16 PM) *

hug.gif
pupic.gif

Unde ai disparut soro?

Niste prosti.
dar te incurajez io hug.gif
Muncesc de sparg.

Sunt sunt...daca am zis....rad aia la mine la servici....nu ma incurajeaza deloc dar ma tin ...

Niste prosti.
Te incurajez io hug.gif
aki
Salut Amalia.Felicitari pentru examen.Esti foatre frumoasa in poza.Unde te uitai?Parca esti o vulpita,uitaindu-te la o gainusa pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 15-02-2007, 12:07 PM) *

Salut Amalia.Felicitari pentru examen.Esti foatre frumoasa in poza.Unde te uitai?Parca esti o vulpita,uitaindu-te la o gainusa pupic.gif

Eram foarte obosita.
Asta e cadoul Ioanei de Velentine's day "
Imagine
si io azi:
Imagine
axe10

[/quote]

Niste prosti.
Te incurajez io :hug:
[/quote]\

Merci...ma tin tare .De fapt pana acum nu am nici o manifestare de "pofta".
Vad ca-ti merge cu regimul...trebuie sa reancepi acupunctura...nu?
Imi zicea unul de la servici ca daca mi-am luat alte haine ca sigur o sa ma ingrash...
amalia0701
Aseara am mai baut un pahar de suc de rosii.
Azi:
- un grepfruit, un kiwi mic si o portocala;
-cafea;
-10 curmale( sunt depresata si bleaga, as dormi);
-apoi ceaiuri;
Pentru prinz am:
- cirba de zarzavat;
-spanac cu 100 gr. paine integrala.
La cina cred ca conopida( ma gandesc sa o fac pe abur), dar ce sa mai pun pe ea ????

CITAT(axe10 @ 15-02-2007, 12:23 PM) *
Merci...ma tin tare .De fapt pana acum nu am nici o manifestare de "pofta".
Vad ca-ti merge cu regimul...trebuie sa reancepi acupunctura...nu?
Imi zicea unul de la servici ca daca mi-am luat alte haine ca sigur o sa ma ingrash...
O fi tot idiotul cu fumatul sau toti colegii tai is mitocani?

De luni ar trebui sa incep acupunctura si masajul, dar am o problema cu lichiditatzile devil.gif
Trebe sa gasesc sponsorizare ca m-am intins mai mult decat imi e patura.
axe10
Eu un betivan...dal in masa ca nici nu l-am luat in seama.
Eu nu prea ma sinchisesc de ce zic ceilalti ca altfel era super slaba la partea din dos daca ma lasam muscata de ei....haha...m-am lasat de fumat ca asa mi s-a pus pata...fara nici un motiv...
aki
Amalia,imi pare mie sau te-ai mai tras la fata? blink.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 15-02-2007, 01:06 PM) *

Amalia,imi pare mie sau te-ai mai tras la fata? blink.gif

M-am tras peste tot lol.gif
Azi sunt obosita.
Am dormit cam putzin ultimele zile, azi noapte m-am trezit la 3, a plecta Marius la un eveniment naughty.gif
Nessie
Mie doar mi se pare ca ai slabit la fata, nu ca ar fi naspa. biggrin.gif Oricum se slabeste de peste tot cand se declanseaza procesul, asa ca e un lucru bun. wink1.gif
Imi place avatarul tau. pupic.gif Va pup pe amandoua iubarete!
amalia0701
CITAT(Nessie @ 15-02-2007, 01:31 PM) *

Mie doar mi se pare ca ai slabit la fata, nu ca ar fi naspa. biggrin.gif Oricum se slabeste de peste tot cand se declanseaza procesul, asa ca e un lucru bun. wink1.gif
Imi place avatarul tau. pupic.gif Va pup pe amandoua iubarete!

Aia e poza facuta cu telefonul, cand era tristutza ca maine e ziua indragostitilor si ea nu are gagic )).gif
Si ea a primit cadou ieri, surpriza )).gif

Tot iubita mea, cealalta, prima smile.gif
Tzutzi80
Hopa! Sys? Sau mi se pare mie?

pupic.gif Ca te tii de regim si faci treaba buna. Eu am calcat ieri asa de stramb ca azi trag sa recuperez de nu ma vad. devil.gif Asa imi trebuie
amalia0701
My Sys partea II
Mi-a placut tare acest "interviu" virtual.
Tzutzi important e ca inca esti aici si mergi mai departe.
La cina ( ora 18) am mancat 3 cartofi mici copti cu sare si ulei de masline si 3 buchetzele de conopida fiarta.
Dupa ora 20 am baut cele 2 pahare de suc de rosii.
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 16-02-2007, 07:40 AM) *

My Sys partea II
Mi-a placut tare acest "interviu" virtual.
Tzutzi important e ca inca esti aici si mergi mai departe.

Pai pot sa nu fiu aici la cat imi sunteti de dragi? Si am lipsit suficient deja. Ca altfel nu ajungeam la atatea kilograme naughty.gif
pupic.gif Am vazut ca esti tare matinala. Probabil din cauza serviciului w00t.gif
julyalina
'neatza amalia hug.gif
am trecut in fuga sa te salut.gif si sa las un pupic.gif
amalia0701
Pup si io fetele dragi.
Azi merg la cosmetica )).gif
Am facut rost si de bani pentru ace cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Azi mananc asa:
- ou si un iaurt;
-cafea;
-ceai;
-stiuca la cuptor si binrza de veci cu chimen;
-la cina iar stiuca la gratar sau prajita, mai vad.
aki
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Felicitari Amalia
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.