Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
Andreea-Rodica
CITAT(amalia0701 @ 16-02-2007, 07:40 AM) *

My Sys partea II
Mi-a placut tare acest "interviu" virtual.
Tzutzi important e ca inca esti aici si mergi mai departe.
La cina ( ora 18) am mancat 3 cartofi mici copti cu sare si ulei de masline si 3 buchetzele de conopida fiarta.
Dupa ora 20 am baut cele 2 pahare de suc de rosii.

Sunt o mare fana a ei hug.gif Foarte fain interviu @
axe10
CITAT(amalia0701 @ 16-02-2007, 01:49 PM) *

Pup si io fetele dragi.
Azi merg la cosmetica )).gif
Am facut rost si de bani pentru ace cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Azi mananc asa:
- ou si un iaurt;
-cafea;
-ceai;
-stiuca la cuptor si binrza de veci cu chimen;
-la cina iar stiuca la gratar sau prajita, mai vad.

vezi ca s-a rezolvat....stiam eu ca esti creativa...hai du-te la impunsaturi sa nu te vad botoasa...nu ai motive....si tine-te de regim...te pupic
Lucrez in we ...poate mai vorbim.
hug.gif
Tzutzi80
Bravo Ami! Cand iti propui un tel ... vad ca il si atingi.
amalia0701
Buna dimineatza dragelor!
Aseara am mancat stiuca prajita in ulei de masline, data prin faina de soia si apoi am absorbit uleiul din peste cu servetzele de hartie, pe la ora 19 iar la ora 21 am mancat o mana de semintze de dovleac.
Am cumparat neprajite si le-am copt eu in cuptorul cu microunde.
Asa mi- a mai trecut pofta de dulce.
Azi:
- ou si iaurt;
-cafea.
-ceai.

CITAT(Tzutzi80 @ 17-02-2007, 01:57 AM) *

Bravo Ami! Cand iti propui un tel ... vad ca il si atingi.

Acu realizez ca am uitata sa sun sa imi confirm programarea doh.gif
amalia0701
Am mancat la prinz asa:
- niste cardabos de casa( 50 gr);
-stiuca prajita in faina de soia si in malai.
Gustare- se mintze de dovleac;
cina:
-o bucata de stiuca si 200 gr. de brinza de veci cu 2 linguri de miere si scotzisoare.
Mi-e pofta de dulceeeeeeeeeeee
grin.gif
amalia0701
Aseara am mancat 100 gr. de halva.
Era singurul ducle din lista de alimente yang.
Fac din ce in ce mai des crize de hipoglicemii mad.gif
Azi am mancat asa:
-cafea;
- un ou si iaurt.
Azi nu am avut curaj sa ma urc pe cantar, parca putea sa arate halvaua aia 2 kg in plus )).gif
Nessie
Poti manca halva? ohmy.gif Are zahar muuuuult!! Nu e mai bine cu o cioco neagra? Aia nu e pe lista? biggrin.gif
Tzutzi80
AMi nu iti face griji. Daca era pe lista inseamna ca ai voie biggrin.gif
julyalina
'neatza amalia ! pupic.gif
buna halvaua naughty.gif dar nu multa smile.gif
te-ai urcat pe cantar? si cand incepi sedintele naughty.gif
Karin
Amalia, ma bucur mult ca esti multumita de regimul asta! Poftele de dulce cred ca sunt normale, insa trebuie sa te abtii (eu nu pot, oricat as incerca si asta ma omoara mad.gif ).
Te tzuc dulce, ai grija de tine! pupic.gif hug.gif
Sexymom
CITAT(amalia0701 @ 18-02-2007, 11:47 AM) *

Aseara am mancat 100 gr. de halva.
Era singurul ducle din lista de alimente yang.

Amalia, te rog mult da-mi si mie lista de alimente permise, eu nu stiam ca exista asa ceva, am vazut ca faci abateri mari cu regimul sad.gif
Noi slabim in continuare, suntem 3 fete care il tinem in acelasi timp. Cele 2 slabesc mult mai repede ca mine ca sunt mai plinute. Una din ele a slabit in 5 zile 3 kg, avea 87 si acum are 84, si cealalta a dat jos 2 kg in 4 zile, numai eu mai am 3 kile si nu se duc deloc sad.gif
mirela_awad
despre ce dieta vorbiti dragele mele?ma facuserati curiosisima!
amalia0701
Servus dragelor.
Io azi sunt cam cu fundul in sus.
Poate si pentru ca ma doare carnea pe mien de la masaj sau pentru ca au scumpit aia procedurile si acu ma costa 650 lei in loc de 500, poate pentru ca ma mancat mult aseara si acu ma simt cta China, poate pentru ca nu mai slabesc si mi s-a acrit de acest regim.
Am obosit, vreau sa fiu slaba ..........
Mananc un grewpfruit si fac o cafea si revin.

luchi
Amalia..stii bine cum e: uneori obosesti, motoarele nu mai functioneaza la capacitate maxima..apoi iti revii iar.
Mereu am crezut ca dieta trebuie abordata ca un mod de viata, intr-un fel mi-am schimbat din obiceiuri, si chiar daca uneori calc stramb, sau sunt obosita, sau imi gasesc scuze sa mananc aiurea, mereu revin..
Hai, ca poti. give_rose.gif
julyalina
hug.gif amalia, eu te pupic.gif
stii ca la regimurile de slabire exista si faza de platou, asa ca ... poate asta este explicatia smile.gif
Sexymom
Fetita, trec si perioadele astea, nu te consuma atat, la cata vointa ai tu o sa reusesti, numai ca trebuie sa ai rabdare.
Am gasit listele de alimente Yang si Yin, le-am pus la diete in Corpore Sano, daca ai timp spune-mi daca sunt cele bune.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 18-02-2007, 02:41 PM) *

Poti manca halva? ohmy.gif Are zahar muuuuult!! Nu e mai bine cu o cioco neagra? Aia nu e pe lista? biggrin.gif

Io pot manca si jumate de kg de halva ca imi place lol.gif dar nu am voie.
Am gasit pe net o clasificare, aceeasi ca cea pe care a pus-o Sexi aici:
clasificare alimente yin-yang
Din cauza crizelor de hipogleicemie si a nevoii acute de ceva dulce am cautat in lista si am mancat halva si semintze de dovleac in zilele yang si curmale, stafide si coacaze uscate in zilele yin.
In zilele cu yang am si probelem cu constipatia, o sa incep de acu acele zile cu un pahar de apa cu jumate de lamaie stoarsa.
Deci dupa un weekend lenevit la calculator si DVD am reinceut de ieri acupunctura si masajul.
Azi ma simt de parca m-a calcat trenul, nu-s inca vanata dar pot sa spun ca durut.
Mai ales pe picioare si burta.
Pe coapse cand mi-a facut cu stabilopozii de sticla am crezut ca o sa cada carnea de pe mine( a se citi suncile).
Maseorul m-a incurajat ca de maine ma voi simtzi bine )).gif
Gabi_c era si ciocolata pe lista, dar nu avem on casa decat Lintz si aia nu imi place.
Alina ma urc in fiecare zi pe cantar dar nu se misca de la 96.9 -97.1, se invarte pe aici de o saptamana.
Karin nu vrei sa te abtzii, nu esti inca motivata sa faci asta. Atunci cand ti s-o pune pata o sa reusesti. pupic.gif
Sexi am vazut la diete ca ai gasit singura lista, azi o sa io arat si medicului sa vad ce zice de ea.
Aseara cand m-am plans de crizele de hipoglicemie si ca m-am plictisit de regimul asta, ca imi e greu in zilele yang a ras si a zis sa variez mancarurile.
Nu i-am spus ca am amestecat brinza de veci cu stafide si miere sa o pot inghitzi si ca muream dupa ceva dulce sad.gif

Miri dieta e aici: dieta yin-yang

Luchi w00t.gif welcome.gif , cat ma bucur sa te vad pupic.gif
Crezi tu ca pot? Azi ma simt cam nesigura, obosita, ma gandesc ca arunc o groaza de bani pe cai verzi pe peretzi si de fapt dupa ce nu mai fac acupunctura iar ma pierd in frigider mad.gif

CITAT(Sexymom @ 20-02-2007, 11:36 AM) *

Fetita, trec si perioadele astea, nu te consuma atat, la cata vointa ai tu o sa reusesti, numai ca trebuie sa ai rabdare.
Am gasit listele de alimente Yang si Yin, le-am pus la diete in Corpore Sano, daca ai timp spune-mi daca sunt cele bune.

Acu daca is bune nu stiu, lista asta o am si eu, daca nu uit o sa o duc sa io arat doctorului azi si o sa iti spun ce zice.
luchi
CITAT(amalia0701 @ 20-02-2007, 11:43 AM) *

Crezi tu ca pot? Azi ma simt cam nesigura, obosita, ma gandesc ca arunc o groaza de bani pe cai verzi pe peretzi si de fapt dupa ce nu mai fac acupunctura iar ma pierd in frigider mad.gif

Gandeste-te atunci la bani...merita? Eu cred ca poti, ai dovedit ca poti..doar ca acum esti in faza aia in care ajungem, cred, toate, la un moment dat - cand ne dorim sa ne trezim peste noapte slabe. Din pacate, fara munca, dieta echilibrata, putin sport, nu se poate. Cale usoara nu exista - nici infometarea, ca te trezesti cu un yo-yo cat toate zilele, ca mine. pupic.gif
amalia0701
Nu prea tzine nici asta cu banii.
Pentru mine banii sunt facutzi sa circule, deci nu prea stau la mine )).gif
Doar ca nu sunt obisnuita sa cheltui atat de mult exclusiv pentru fundul meu, nevoi in familie sunt destule, asa ca atunci cand sunt cu fundul in sus ca azi devil.gif , ma napadesc sentimente de vinovatzie.
Ieri am mancat asa:
-dimieatza - ananas, kiwi si un grepfruit mic;
-cafea;
-ceaiuri;
-gustare - 2 pahare de suc de rosii;
-prinz - ciorbitza de zarzavat si spanac;
-ceaiuri;
-cina: 3 cartofi copti la microunde cu sare si ulei de masline si 2 mere corcove coapte( cu un pci de nuca si 3-4 stafide si scortzisoara)
Azi:
- un grepfruit si un kiwi;
-cafea;
-ceaiuri;
-prinz am pachet : ciorba de zarzavat, 100 gr. graham si 2 cartofi mici coptzi de aseara.
lliliana
Salut duamna hug.gif
Shi eu vroiam detalii la ying yang...thx blum.gif

Vroiam sa zic de "motoare"...poate nu bagi benzina de unde trebuie...shi patzesti cum am patzit eu cu mashina biggrin.gif blum.gif
amalia0701
Am mancat prinzul, prima data cartofii ca vb. la tel si aveam o mana ocupata si apoi ciorba.
Acu am realizat ca am uitat painea )).gif , asa ca deseara o sa mananac graham prajit cu ceva.
Sper ajung in piatza sa iau ciuperci si ceva verdetzuri.
Nessie
Vad ca multe dintre noi trec prin perioada asta. Eu cred ca e de la faptul ca a venit caldura, cu astenia de primavara si ca deja ne gandim ca de anul trecut nu am facut nimic sa imbunatatim aspectul nostru fizic. Iar o sa vina vara si o sa aratam la fel. sad.gif

Propunerea mea sa iesim de aici: sa mai facem o intalnire sa ne dragalosim, daaar, nu la masa. grin.gif Am putea merge la un film sau sa jucam bowling, o noapte de dans undeva. biggrin.gif

Amalia, stiu cum e cu masajul. wacko.gif Eu de asta fac acum vacuum pentru ca se poate modifica intensitatea, dar cand se pune tanti aia pe tine, nu o mai poti opri

Vorbeste cu cine iti face masaj sa te ia mai usor primele 3-4 sedinte. Mai mult sa fie de relaxare.
bpaula
din experienta mea, proprie si personala asa e...prima sedinta ceva intre placut si dureros, a doua e dureroasa rau, a treia deja incepe sa fie mai bine si apoi e tot mai bine, devine un fel de durere relaxanta dupa o zi grea la munca
grin.gif
asa ca eu zic sa mai suporti un pic ca trece smile.gif tease.gif
Sexymom
Stiti ca la noi sunt sali unde se fac masaj gratis?
Am prietenele mele care merg acolo, nu e o persoana care le maseaza, e un aparat, primesti 2,3 telecomenzi si in functie de ce vrei sa iti munceasca iti munceste.Au pt. toate tipurile de boli, de la stres, sinuzita, dureri de rinichi, spate, anticelulitic....tot ce mai inseamna boala.
Eu nu am fost pana acum, dar cred ca incerc si eu si va spun.
Am inteles ca am nevoie de 2 cearceafuri mari unul il pun pe pat, cu altul ma invelesc si o fisa medicala ca sa stie d-nele de acolo cum sa imi faca instructajul sa nu le stric aparatul, intra cate 30 de persoane in serie si dureaza 40 min.
luchi
CITAT(Nessie @ 20-02-2007, 03:56 PM) *

Propunerea mea sa iesim de aici: sa mai facem o intalnire sa ne dragalosim, daaar, nu la masa. grin.gif Am putea merge la un film sau sa jucam bowling, o noapte de dans undeva. biggrin.gif

Daaaaa cheer.gif Mi-e dooor sa dansez. Doamne, ce dor imi e...
amalia0701
Acu m-a luat ametzeala.
Am mancat 5 curmale, dar am capul in ceatza.
Ciudat.
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 20-02-2007, 04:17 PM) *

Acu m-a luat ametzeala.
Ciudat.

Probabil ti-e capul la Arad...ca azi dimineatza era aici o ceatzaaaaa.... blum.gif
bubbles
amalia pupic.gif eu iti tin pumnii si nu te supara degeaba ca toata lumea care tine o dieta a trecut prin faza asta ... chiar voiam sa te intreb ca am vazut la discovery o fata care avea 110 si isi facuse un bypass gastric si ajunsese la 57 kg wink1.gif poate un inel de ala ar ajuta mai mult wink1.gif sa nu te superi doar zic si eu sorry.gif
Nessie
Bypass-ul gastric e periculos, provocand chair moartea la 1 din 2-3000 de pacienti si asta in afara. In Romania nu se stie niciodata. doh.gif Am scris mai multe despre asta la Gastric Bypass. Din aceeasi categorie, dar cu un risc mai scazut mi se pare balonul gastric.

Pe langa riscuri, mai sunt si costuri destul de mari, variand intre 3-5.000 eruro.
julyalina
CITAT(lliliana @ 20-02-2007, 06:18 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 20-02-2007, 04:17 PM) *

Acu m-a luat ametzeala.
Ciudat.

Probabil ti-e capul la Arad...ca azi dimineatza era aici o ceatzaaaaa.... blum.gif

lol.gif cred ca la Bucuresti ca si aici a fost o ceatzaaaa... smile.gif
lliliana
Neatza duamna. Unde eshti? TI-am cumparat faruri de ceatza...la prima intalnire le primeshti blum.gif Pup capshorul tau... pupic.gif
julyalina
'neatza amalia dragutza pupic.gif
hai la apel sa ne spui cum mai merg treburili smile.gif

gabitz, uite mesajul anterior de la amalia din jurnal cica e
CITAT
Adaugat Astazi, 12:56 AM
dar de fapt l-am scris aseara pe la 10:30 -11:00 blink.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 21-02-2007, 08:54 AM) *
CITAT
Adaugat Astazi, 12:56 AM
dar de fapt l-am scris aseara pe la 10:30 -11:00 blink.gif
Jos de tot, in dreapta, pe aceeasi linie cu limba, scrie ora si data. La mine e Acum este: 21-02-2007 - 11:07 AM
Vezi ce scrie la tine si daca nu e bine, modifica din Editare cont.
Tzutzi80
Ami iubita te pupic.gif si te incurajez cheer.gif Da-i inainte cu regimul. Ca doar tu ai slabit atata. Si poti sa dai jos si restul. Si daca vrei sa iti mai limpezesti ideile, trimite-ti capul la Constanta...ca la noi e un soare frumos frumos. Parca maine mergem si la plaja )).gif
amalia0701
Servus dragelor!
Ieri am fost pe teren, asa ca nu am ajuns langa calculator.
A devenit usor sa tzin regimul, ma ajuta acele, asa ca fara abateri acum.
Din pacate mi-a venit si ciclul, masajul ma rupe asa ca ma simt de parca m-a calcat trenul, as dormi non stop.
Am numai vanatai pe mine bataita.gif

CITAT(bubbles @ 20-02-2007, 08:54 PM) *

amalia pupic.gif eu iti tin pumnii si nu te supara degeaba ca toata lumea care tine o dieta a trecut prin faza asta ... chiar voiam sa te intreb ca am vazut la discovery o fata care avea 110 si isi facuse un bypass gastric si ajunsese la 57 kg wink1.gif poate un inel de ala ar ajuta mai mult wink1.gif sa nu te superi doar zic si eu sorry.gif

Am vazut si eu pe discovery ca bypass gastric e periculos, sunt m,ulte cazuri mortale in timpul operatiei.
Balon in stomac mi se pare scarbos, nono.gif
Ca sa nu mai vorbim de costuri.
Am mai vazut ca multi din cei cu bypass gastric, care erau obezi din cauza mancarii pe sitem nervos au inlocuit dependentza de mancare cu dependentza de alcool.
Am vazut o emisiune la Oprah care m-a ingrozit.
Erau o multzime de "slabi" alcoolici cu familiile distruse.
lliliana
Mai am 5 minute pana plec la o sedinta. Am trecut sa te pup. Credeam ca iar mi-ai luat accesul la Oneden shi eram in pragul unei crize de isterie, dar vad ca e ok. Te pup shi te imbratisez. Ai grija de tine shi de mansarda ta insorita. biggrin.gif hug.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 22-02-2007, 10:57 AM) *

Mai am 5 minute pana plec la o sedinta. Am trecut sa te pup. Credeam ca iar mi-ai luat accesul la Oneden shi eram in pragul unei crize de isterie, dar vad ca e ok. Te pup shi te imbratisez. Ai grija de tine shi de mansarda ta insorita. biggrin.gif hug.gif floare.gif

Cu mansarda stau bine acu, din pacate acu ma doare carnea de pe mine si plange portofelul lol.gif
aki
Salut Amalia.Ai ramas cu portofelul gol?Simt senzatia doh.gif .Asa ma simt eu acum.Si-mi pare rau ca trebuie sa ne bagam din cauza aceasta in economiile noastre wacko.gif
Esti chinuita? pupic.gif .Lasa ca cind te faci tu mare te vei face slaba tease.gif
Pup draga pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 22-02-2007, 11:58 AM) *

Salut Amalia.Ai ramas cu portofelul gol?Simt senzatia doh.gif .Asa ma simt eu acum.Si-mi pare rau ca trebuie sa ne bagam din cauza aceasta in economiile noastre wacko.gif
Esti chinuita? pupic.gif .Lasa ca cind te faci tu mare te vei face slaba tease.gif
Pup draga pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Economii?
Habar nu am ce-i aia.
Noi suntem mari cheltuitori, niciodata nu am facut economii.
Cand avem o urgentza gasim solutzii, de moment.
Pisik
Amalia, as incerca si eu regimul asta, dar vreau sa tin si post miercurea si vinerea. Crezi ca pot sa schimb putin alternanta zilelor, adica luni si marti sa tin cu proteice, miercuri joi si vineri cu leguminoase, samb, dum si luni cu proteice, etc., astfel incat sa pot si posti? O fi o nenorocire ca nu sunt 3 si 3?
amalia0701
CITAT(Pisik @ 22-02-2007, 12:21 PM) *

Amalia, as incerca si eu regimul asta, dar vreau sa tin si post miercurea si vinerea. Crezi ca pot sa schimb putin alternanta zilelor, adica luni si marti sa tin cu proteice, miercuri joi si vineri cu leguminoase, samb, dum si luni cu proteice, etc., astfel incat sa pot si posti? O fi o nenorocire ca nu sunt 3 si 3?

Habar nu am.
Dar cred ca e un motiv de trebuie tzinut cate 3 zile, eu am renuntzat sa tzin post Mi si Vi exact din cauza regimului.

axe10
Ti-am zis ca e dureros la masaj....de fapt cred ca am scris la Anca in caiet...eu am renuntat ca nici nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta....aproape nu suportam nici sa respir.
Poate reusesti tu.Succes.Pupici.
cheer.gif
salut.gif
pupic.gif

amalia0701
CITAT(axe10 @ 22-02-2007, 12:25 PM) *

Ti-am zis ca e dureros la masaj....de fapt cred ca am scris la Anca in caiet...eu am renuntat ca nici nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta....aproape nu suportam nici sa respir.
Poate reusesti tu.Succes.Pupici.
cheer.gif
salut.gif
pupic.gif

Acu 10 zile n-oi muri io, oricum mai mult nu ma tzine buzunarul devil.gif
O sa mai repet procedura cu ace si masaj si in martie din 19, 10 zile si apoi mai vad.
axe10
HAHA...a iesit de 2 ori mai sus...nush ce se intampla
)).gif

Si eu am avut tot 10 sedinte...am renuntat dupa 5.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 22-02-2007, 12:28 PM) *

HAHA...a iesit de 2 ori mai sus...nush ce se intampla
)).gif

Si eu am avut tot 10 sedinte...am renuntat dupa 5.

Io azi o fac pe a patra, cica de azi o sa imi placa cheer.gif
Ieri am mancat asa:
- un grepfruit dimieatza;
-cafea;
-ceaiuri;
-ciorba de zarzavat si spanac cu urzici aburite in zepter, aboi blenderite cu 2 catzai de usturoi, sare, suc de rosii si o legatura de marar. A iesit un super piure si l-am mancat cu 100 gr. graham;
-ceaiuri;
-gustare un pahar de suc de rosii;
-ace, masaj;
-apoi al doilea pahar de suc de rosii;
-cina tarziu dupa ce am facut cumparaturi al real( am mancat in magazin blushing.gif ) ciuperci la cuptor cu salata de varza.

Azi:
- MD un ou fiert tare si iaurt;
-cafea;
-ceaiuri;
-prinz : 300 gr, piept de pui la rotisor( am cumparat aseara unul facut la real si mi-am luat din pielt la pachet).
Deseara o sa mai mananc 100 gr. de brinza de veci diluata cu iaurt , vad io cu ce o amestec.
La 16 merg la masaj, apoi ace.
Ca suplimente iau in continuare de 3 ori /zi Ca+Mg+Zn de la laboratoarele Medica si 1 vitamina C -1000 de la Calivita.
Am uitat sa va spun ca masaj imi face cu ulei de masline extravirgin in care am pus ulei de lavanda si de brad( asa am vrut io blum.gif )
bpaula
dupa ce am trecut de primele 3 sedinte eu am facut un an jumate, la inceput mai des, apoi cate o sedinta pe saptamana...apoi pauza 4 luni din cauze medicale si acum fac din nou

ai sa vezi ca o sa fie mai bine mai incolo...si apoi daca tot urla portofelul poti face mai rar si sa continui si tu acasa...stiu ca facut acasa nu e la fel de eficient dar macar hidratezi pielea

pupic.gif pup ca sa treci mai usor peste zilele dureroase
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 22-02-2007, 12:15 PM) *

Economii?
Habar nu am ce-i aia.

Buey...io credeam ca-s unkat, dar vad ca am la surori pe oneden lol.gif Banii?...N-aduc fericirea lol.gif numai cand sunt cheltuitzi....Este? blum.gif
midnight_talker
Amalia,cum mai esti?Cum merge cu masajul?Peste o luna ma bag si eu si mi-e groaza de vanatai,dar cred ca merita efortul daca da rezultate.Saptamana viitoare imi fac al treilea abonament de parafango si apoi ma bag la masaj.
Din luna mai,ma reapuc de Monti.
Pupici!
mirela_awad
Amalia a fost super sa ne conversam prin mailuri. sper sa mai repetam experienta. pupici si multa rezistenta la ace!:)
amalia0701
CITAT(lliliana @ 22-02-2007, 02:23 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 22-02-2007, 12:15 PM) *

Economii?
Habar nu am ce-i aia.

Buey...io credeam ca-s unkat, dar vad ca am la surori pe oneden lol.gif Banii?...N-aduc fericirea lol.gif numai cand sunt cheltuitzi....Este? blum.gif

Draga mea banii au fost inventatzi ca mijloc de schimb si menirea lor e sa circule cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.