CITAT(Nessie @ 18-02-2007, 02:41 PM)

Poti manca halva?

Are zahar muuuuult!! Nu e mai bine cu o cioco neagra? Aia nu e pe lista?

Io pot manca si jumate de kg de halva ca imi place

dar nu am voie.
Am gasit pe net o clasificare, aceeasi ca cea pe care a pus-o Sexi aici:
clasificare alimente yin-yangDin cauza crizelor de hipogleicemie si a nevoii acute de ceva dulce am cautat in lista si am mancat halva si semintze de dovleac in zilele yang si curmale, stafide si coacaze uscate in zilele yin.
In zilele cu yang am si probelem cu constipatia, o sa incep de acu acele zile cu un pahar de apa cu jumate de lamaie stoarsa.
Deci dupa un weekend lenevit la calculator si DVD am reinceut de ieri acupunctura si masajul.
Azi ma simt de parca m-a calcat trenul, nu-s inca vanata dar pot sa spun ca durut.
Mai ales pe picioare si burta.
Pe coapse cand mi-a facut cu stabilopozii de sticla am crezut ca o sa cada carnea de pe mine( a se citi suncile).
Maseorul m-a incurajat ca de maine ma voi simtzi bine
Gabi_c era si ciocolata pe lista, dar nu avem on casa decat Lintz si aia nu imi place.
Alina ma urc in fiecare zi pe cantar dar nu se misca de la 96.9 -97.1, se invarte pe aici de o saptamana.
Karin nu vrei sa te abtzii, nu esti inca motivata sa faci asta. Atunci cand ti s-o pune pata o sa reusesti.
Sexi am vazut la diete ca ai gasit singura lista, azi o sa io arat si medicului sa vad ce zice de ea.
Aseara cand m-am plans de crizele de hipoglicemie si ca m-am plictisit de regimul asta, ca imi e greu in zilele yang a ras si a zis sa variez mancarurile.
Nu i-am spus ca am amestecat brinza de veci cu stafide si miere sa o pot inghitzi si ca muream dupa ceva dulce
Miri dieta e aici:
dieta yin-yangLuchi

, cat ma bucur sa te vad
Crezi tu ca pot? Azi ma simt cam nesigura, obosita, ma gandesc ca arunc o groaza de bani pe cai verzi pe peretzi si de fapt dupa ce nu mai fac acupunctura iar ma pierd in frigider
CITAT(Sexymom @ 20-02-2007, 11:36 AM)

Fetita, trec si perioadele astea, nu te consuma atat, la cata vointa ai tu o sa reusesti, numai ca trebuie sa ai rabdare.
Am gasit listele de alimente Yang si Yin, le-am pus la diete in Corpore Sano, daca ai timp spune-mi daca sunt cele bune.
Acu daca is bune nu stiu, lista asta o am si eu, daca nu uit o sa o duc sa io arat doctorului azi si o sa iti spun ce zice.