Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
CITAT(midnight_talker @ 22-02-2007, 11:04 PM) *

Amalia,cum mai esti?Cum merge cu masajul?Peste o luna ma bag si eu si mi-e groaza de vanatai,dar cred ca merita efortul daca da rezultate.Saptamana viitoare imi fac al treilea abonament de parafango si apoi ma bag la masaj.
Din luna mai,ma reapuc de Monti.
Pupici!

Sunt numai vanatai, nu fac poze sa va rat ca o sa dea astia faliment.
Eu mai merg cu o colega, dar ea nu are nimic, desi e mai grasa ca mine are carnea tare si nu se invinetzeste, in schimb io fiind mai pufoasa o sa vada inca vreo 3 saptamani devil.gif
Asta e daca am "naturelul simtzitor"
Trebuie sa recunosc ca nu a mai durut asa.
Ieri am mai mancat asa:
- 50 gr. peste la cuptor, 60 gr. de pui ( intr-o vizita);
-acasa pe la 20 - 100 gr. de brinza de veci, cu o linguritza de miere, 20 gr. stafide, scortzisoara si niste iaurt.

Azi:
-ora 5 - am luat NOPALIN.
-ora 6 un ou fiert tare.
O sa manac la prinz ( cand m-oi trezi ori carne de vita-rasol din supa) ori piftie de curcan daca se face si seara iaurt si brinza de veci.
Acu sa va spun de NOPALIN, mi l-a cumparat SYS prin decembrie, nu l-am luat ca eram in pauza de regim.
Io nu prea cred ca o sa faca ceva, dar nici nu strica sa incerc.
Important e sa-l iau cu 20 de minute inainte de masa, daca uit nu-l mai iau ca altfel ingrasa blink.gif , trebuie luat de 3 ori pe zi.
Daca vreti sa stiti mai mult cititi aici NOPALIN

Eu o sa tzin inca 2 luni acest regim, am incredere in dr. ca nu imi spune prostii ca vom reusi sa reglam metabolismul.
L-am rugat sa imi puna dupa cele 3 luni si crecel sa nu mai ma apuce foamea si poftele, dar acu nu are, mi-a promis ca imi aduce din CHINA, unde merge din 27 aprilie pana in 7 mai sa studieze cu terapeutzi chinezi.
Mirela placerea a fost de partea mea hug.gif
lliliana
Duamna...ce matinala te vad cheer.gif
Nutritzionishtii sunt impartzitzi in 2 categorii...al tau sunt sigura ca face parte din categoria celor care stiu ce fac hug.gif Restul....Dumnezeu cu mila.
Mi-i drag de ambitzia ta...mi-ash dori sa te ating, poate se ia )).gif
Pup shi doresc o zi linishtita. hug.gif floare.gif
luchi
nopalin..nu suna asa rau..eu am inceput sa iau ayurslim, produs de himalaya, tot naturist..deocamdata..sa vedem daca are efecte., ca tot mi l-au laudat unii blum.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 23-02-2007, 06:30 AM) *

-acasa pe la 20 - 100 gr. de brinza de veci, cu o linguritza de miere, 20 gr. stafide, scortzisoara si niste iaurt.

Gresheala asta cu branza e bestiala lol.gif
aki
Salut Amalia.Am trecut sa-ti las pupici pentru un weekend intreg pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Nessie
CITAT(lliliana @ 23-02-2007, 10:22 AM) *

Iti spun eu ca branza e gresita, nu scrierea. laugh.gif Daca iei o cutie de branza d'aia (cu 0% grasime) ai impresia ca nu se mai termina in veci de buna ce e. wacko.gif

Amalia, pupic.gif bine ca nu te mai doarea atat de rau. O sa fie si mai bine, am incredere in ce zice Paula! wink1.gif
Dupa ce termin vacuum, trec si eu la masaj de'adevaratelea.

O sa ma uit si eu la medicamentul ala, dar suna cam ciudat ca te ingrasa daca il iei mai tarziu. blink.gif Eu mai am o problema cu medicamentele mele. Totinainte de masa trebuie sa le iau, cam cu 30 de minute, ca sunt vitaminte si fibre si trebuie sa se dizolve doar in sucul gastric. Eu dupa ce le iau uit sa mai mananc. unsure.gif Ma uit in faza calulatorului cate o ora. doh.gif

Daca ai poze cu vanatai, baga aici, ca nu ne speriem asa usor. Mie imi pare rau ca nu am facut cand erau in forma maxima, dar astept sa se formeze altele ca azi iar am intrat la vacuum pe mana lu' tanti terorista. laugh.gif

pupic.gif Un weekend frumos sa ai si linistit!
Tzutzi80
pupic.gif Buna dimineata de la noi de la Constanta! M-am apucat de facut poezii....se vede ca inca nu mi-am baut toata cafeaua. Ami iubita ... as vrea si eu niste invineteala de aia, dar la mine portofelul e gol rau momentan, dar tot dau spargerea undeva si ma duc sa imi iau niste haine de la targ )).gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 23-02-2007, 11:42 AM) *

CITAT(lliliana @ 23-02-2007, 10:22 AM) *

Iti spun eu ca branza e gresita, nu scrierea. laugh.gif Daca iei o cutie de branza d'aia (cu 0% grasime) ai impresia ca nu se mai termina in veci de buna ce e. wacko.gif

lol.gif lilishule sa stii ca mie imi place branza de veci blum.gif nu te lua dupa ele wink1.gif
bagi branza intr-un ardei capia dupe ce o freci cu ceva marar, putin sare , etc... sa vezi ce buna este blum.gif
si da cateva pagini mai in urma in jurnalul amaliei ca are niste retete super blum.gif
amalia pupic.gif

lliliana
Salut duamna Amalia.
Decretez...de azi inainte mananc zilnic branza de veci...inventzie personala a duamnei. )).gif
Trecui sa pup frumusetze de Amalie shi sa doresc linishte la mansarda shi veselie la zona cu bataia...aia regulata. pupic.gif )).gif
amalia0701
Servus dragelor!
Ca toate lucrurile faine si weekendul meu de leneveala si nu numai a luat safarsit si a venit ziua de luni.
Lilicule greseala de la brinza de veci erau stafidele, ele fiind yin si io eram la ziua de yang.
Vanataile au mai trecut, dar sambata am facut curatzenie si am febra musculara de la frecatul covoarelor cu biocarpet devil.gif Zana mea are plete si se piaptana peste tot, asa ca am avut ce freca, ieri abia ma mai intorceam de pe o parte pe alta )).gif )).gif
Am vazut o multzime de filme: am terminat de vazut Nevestele Disperate si aproape toate filmele nominalizate la Oscar.
Am foat cumintzica cu regimul, in afara de cele 2 linii de cioco cu 75 % pe care le-am mancat aseara, dar cum e yin merge blum.gif
Sambata am mancat asa:
- ou;
-piftie de curcan;
-niste nuci;
-brinza de veci cu o chimen si iaurt.
Duminica:
-trezit la 11, asa ca am luat MD si prinz 2 in 1 la ora 12 blum.gif :
- suc de grepfruit si 300 gr, cartofi coptzi cu sare si ulei de masline;
-gustare - 500 ml de suc de rosii;
-cina la ora 20( trebuia sa vad filmul de pe HBO 4 fete si o pereche de blugi )).gif ) - ciorbitza de zarzavat si mancare de ciuperci si 100 gr. de graham.
lliliana
Stafidele sunt buuuune...sunt cu adevarat bune. Duamna eshti o duamna :hug:Mi-i drag de tine. pupic.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 26-02-2007, 09:28 AM) *

Stafidele sunt buuuune...sunt cu adevarat bune. Duamna eshti o duamna :hug:Mi-i drag de tine. pupic.gif

Si mie mi tare drag de tine.
Stafidele or fi bune dar sunt abateri mad.gif , incerc sa imi stapanesc pofta de dulce cu dulciuri naturale.
hug.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 09:33 AM) *

Stafidele or fi bune dar sunt abateri mad.gif , incerc sa imi stapanesc pofta de dulce cu dulciuri naturale.
hug.gif

Adik...Dulciuri naturale? Dezvolta biggrin.gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 26-02-2007, 09:34 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 09:33 AM) *

hug.gif

Adik...Dulciuri naturale? Dezvolta biggrin.gif

Adica stafide, miere, curmale, coacaze , etc........
Nu dulciuri prelucrate, nu zahar( asta daca te faci ca uitzi de halva )).gif )
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 09:39 AM) *

[Adica stafide, miere, curmale, coacaze , etc........
Nu dulciuri prelucrate, nu zahar( asta daca te faci ca uitzi de halva )).gif )

Ahea....bun...mercic... hug.gif Pricepu' baba. )).gif
amalia0701
Azi mananc asa:
- Md - un kiwi si o lumatate de pomelo;
-cafea;
-acu gustarea asta:
Imagine
Nu pot sa nu visez la niste frisca si ...................
sex.gif

Pentru ca mai e un pci si vine e vremea martzisoarelor, va trimit si voua trandafirul meu care a inflorit azi:
Imagine
julyalina
pupic.gif amalia
frisca si ..... ????? )).gif vreau si io blum.gif dar nu am cum ca maine plec sad.gif ... poate cand vin inapoi biggrin.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 26-02-2007, 10:16 AM) *

pupic.gif amalia
frisca si ..... ????? )).gif vreau si io blum.gif dar nu am cum ca maine plec sad.gif ... poate cand vin inapoi biggrin.gif

Fa o halta pe la Craiova, capsuni mai am, cu frisca vi tu si poate ma convingi lol.gif lol.gif lol.gif
Am citit io undeva ca nu numai o femeie stie ce sa-i faca altei femei lol.gif
lliliana
CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 10:32 AM) *

Doua pot chiar mai bine lol.gif Viu shi io!!!! )).gif
amalia0701
CITAT(lliliana @ 26-02-2007, 11:51 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 10:32 AM) *

Doua pot chiar mai bine lol.gif Viu shi io!!!! )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Hai ca ne descurcam noi lol.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 12:32 PM) *

CITAT(julyalina @ 26-02-2007, 10:16 AM) *

pupic.gif amalia

Fa o halta pe la Craiova, capsuni mai am, cu frisca vi tu si poate ma convingi lol.gif lol.gif lol.gif

Femei nebune de legat lol.gif lol.gif
Tzutzi80
Pai da Aki! Dar si legate le place! De asta le iubesc eu tare, ca's nebunatice pupic.gif naughty.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 26-02-2007, 05:33 PM) *

Pai da Aki! Dar si legate le place! De asta le iubesc eu tare, ca's nebunatice pupic.gif naughty.gif

Ba noi te iubim mai tare.
axe10
Ce vad eu?...s-a miscat tickerul bine de tot...super afacere ai facut.
Bey, faceti orgii culinare fara mine...capsuni am vazut si eu azi la piata dar nu stiu cat sunt de gustoase....erau 8.5 ron casoleta...tot asa si la tine?
amalia0701
CITAT(axe10 @ 26-02-2007, 07:16 PM) *

Bey, faceti orgii culinare fara mine...capsuni am vazut si eu azi la piata dar nu stiu cat sunt de gustoase....erau 8.5 ron casoleta...tot asa si la tine?

Draga mea noi intentionam orgii sexuale cu frisca , capsuni si fete nebune lol.gif lol.gif lol.gif
Acu lasand gluma la o parte te pup ca ai obsevat tikerul.
de fapt am schimbat si punctul de plecare, nu mai consider cele 120 de kg de acu 2 ani, iau ca baza cat aveam in 15 ianuarie 2007.
Tare m-am bucurat azi dimineatza ca bombonel zicea 95 cheer.gif cheer.gif cheer.gif , scap io si de virgula aia.
Nu prea stiu ce sa mananc in seara asta sorry.gif

Capsunile au fost 1,9 lei la Penny, caserola are 250 gr.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 07:30 PM) *

CITAT(axe10 @ 26-02-2007, 07:16 PM) *

Draga mea noi intentionam orgii sexuale cu frisca , capsuni si fete nebune lol.gif lol.gif lol.gif
Acu lasand gluma la o parte te pup ca ai obsevat tikerul.
de fapt am schimbat si punctul de plecare, nu mai consider cele 120 de kg de acu 2 ani, iau ca baza cat aveam in 15 ianuarie 2007.
Tare m-am bucurat azi dimineatza ca bombonel zicea 95 cheer.gif cheer.gif cheer.gif , scap io si de virgula aia.
Nu prea stiu ce sa mananc in seara asta sorry.gif

Pai cum sa nu observ...nu sunt cu ochii pe tine tot timpul...?
Ma bucur....eu am vazut parca si 90 la tine..cum ar fi sa-mi bucuri ochii...nu rapid dar in perspectiva...
Pai e bine la capsuni ca la piata nu erau mai mult de 500g...si pretul pe masura..
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 26-02-2007, 07:30 PM) *

blink.gif vreau si eu! Mama ce pret! Pai la noi nu sunt atata nici in plin sezon capsunatic.
Nessie
cheer.gif Felicitari pentru rezultate!! pupic.gif Ma bucur ca ai decis sa lasi din kilogramele pierdute, sa fie pierduca si ai inceput tickerul mai de jos. wink1.gif

Nu stiu ce sa iti recomand de mancare, dar pot sa-ti spun ce mananc eu: ciuperci umplute la cuptor.
midnight_talker
Amalia,felicitari!!!!!
Ma bucur mult ca ai reusit sa slabesti.
Vai ce pofta mi-ai facut cu capsunile alea!!!
Gabi,si tu mi-ai facut pofta cu ciuperci umplute.si eu vreau!!!!
amalia0701
CITAT(Nessie @ 26-02-2007, 08:28 PM) *

cheer.gif Felicitari pentru rezultate!! pupic.gif Ma bucur ca ai decis sa lasi din kilogramele pierdute, sa fie pierduca si ai inceput tickerul mai de jos. wink1.gif

Nu stiu ce sa iti recomand de mancare, dar pot sa-ti spun ce mananc eu: ciuperci umplute la cuptor.

Am mutat tikerul la cate kg aveam in 15 ianuarie, sa pot sa ii spun dr. cat am slabit exact )).gif
M-am cam plictisit de regim, dar o sa incerc sa fiu mai creativa.
amalia0701
Aseara am mancat, pe la 20:30 ca atunci am ajuns acasa:
- 4 cartofi mici coptzi ( cam 150 gr.) cu un ardei verde 100 gr. si am baut sucul de rosii.
Azi:
-suc de portocale rosii, 2 feli de kiwi si 2 capsuni.
-cefea;
-ceai.
-pentru prinz am la pachet ca ieri( ciorbitza de zarzavat si ciuperci)
luchi
pupic.gif Ce bine e cand se misca macar putin acul cantarului..
Eu nu reusesc sa ma cantaresc dimineata, pentru ca de cand am renuntat la laxative, inca sunt in proces de..reglare blushing.gif . Mananc kiwi dimineata, dupa ce beau un pahar de apa, dar..uneori am rezultate, alteori nu. Vreo idee?
amalia0701
CITAT(luchi @ 27-02-2007, 10:42 AM) *

pupic.gif Ce bine e cand se misca macar putin acul cantarului..
Eu nu reusesc sa ma cantaresc dimineata, pentru ca de cand am renuntat la laxative, inca sunt in proces de..reglare blushing.gif . Mananc kiwi dimineata, dupa ce beau un pahar de apa, dar..uneori am rezultate, alteori nu. Vreo idee?

Bea 2 cani de ceai , una in timpul dimietzii si alta dupa masa din ceaiul emu:
- urzica, teci de fasole, cozi de cirese si papadie.
sau:
-ceai digestie usoara de la Fares.
Exercitzii de Yoga dimieatza :
- in pozitia lotus, cu mainile la spate, cu palma stanga apuci incheietura mainii drepte si te apleci sa atingi cu fruntea de podea( cam asta e ideea, daca nu poti, incerci fara sa fortzezi spatele) se mentzine postura pana la 30 de secunde.
Incerci de 3-7 ori;
Mai sunt cateva, ma uit acasa si iti spun.
luchi
pupic.gif Sar'na. Am sa-ncerc.
Oricum, ceai beau foarte mult, de la 4-5 pana la 7-8 cani/zi blink.gif
lliliana
lol.gif lol.gif E cel mai cool nume de cantar pe care l-am auzit vreodata....Bombonel lol.gif
Duamna...sa ai cea mai frumoasa zi de pana acum...shi alea care vin sa te lase praf de placere. hug.gif floare.gif
aki
Salut Amalia pupic.gif
Sexymom
Hola Amalia.
Ai slabit super bine, eu am avut o perioada in care am inceput sa amestec alimentele, nu am facut abuz decat in cateva zile de cate ceva interzis, dar am ramas tot la 63 de kg.
Cat despre capsuni ce sa iti spun )).gif eu ii folosesc ca sa fac sosuri pt. gratar, la miel, potarniche sau alt vanat. ca de ,mancat asa nu imi plac, nici cu garnitura de frisca pusi in varf de batz )).gif )).gif ca sa nu spun altceva lol.gif
amalia0701
CITAT(luchi @ 27-02-2007, 12:38 PM) *

pupic.gif Sar'na. Am sa-ncerc.
Oricum, ceai beau foarte mult, de la 4-5 pana la 7-8 cani/zi blink.gif

clap.gif

CITAT(lliliana @ 27-02-2007, 01:14 PM) *

lol.gif lol.gif E cel mai cool nume de cantar pe care l-am auzit vreodata....Bombonel lol.gif
Duamna...sa ai cea mai frumoasa zi de pana acum...shi alea care vin sa te lase praf de placere. hug.gif floare.gif

Adevarul e ca ma cam apasa norul de afara, sunt la amrginea depresiei, dar nu ma las devil.gif

CITAT(aki @ 27-02-2007, 01:25 PM) *

Salut Amalia pupic.gif

pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 27-02-2007, 01:31 PM) *

Hola Amalia.
Ai slabit super bine, eu am avut o perioada in care am inceput sa amestec alimentele, nu am facut abuz decat in cateva zile de cate ceva interzis, dar am ramas tot la 63 de kg.
Cat despre capsuni ce sa iti spun )).gif eu ii folosesc ca sa fac sosuri pt. gratar, la miel, potarniche sau alt vanat. ca de ,mancat asa nu imi plac, nici cu garnitura de frisca pusi in varf de batz )).gif )).gif ca sa nu spun altceva lol.gif

Sexi io ador capsunile, as manca camioane.
Regimul asta cica echilibreaza organismul, dr.spyune ca cel putzin un an daca mananci moderat dupa ce nu-l mai tzii nu pui kg la loc.
Acu sper sa ma regleze si pe mine )).gif
Sexymom
Si pe mine lol.gif sa ma regleze, si sa tina Bombonel la greutatea mea lol.gif
bpaula
va radeti voi de Bombonel al ei....stati sa va zic ce Bombonel am eu, cel mai dragut

acum vreo 3 saptamani sau 4 ca nu mai tiu minte ca sunt batrana ne-am apucat de raschetat parchetul pe hol si intr-un dormitor...si mi-a intrat praf din ala prin toate colturile casei, cu usa inchisa sau fara...si a intrat praf si la al meu cantar...dar asta a fost un lucru bun ca asa am ajuns si eu sa am 57 de kg yahoo.gif , stiti ca scopul meu era sa ajung la 59, dar dupa ce i-a intrat praf la cantar am ajuns instant de la 63.7 la 57.7....toata ziua am fost fericita, desi stiam care e greutatea mea adevarata, principalul e ca am ajuns sa vad eu cifra aia frumoasa acolo blum.gif

si acum am chiar 56.2....asa ca imi place sa ma urc pe cantar...ca ma minte frumos si imi face ziua buna

PS am uitat sa va intreb, cine mai vine sa se cantareasca la mine?
luchi
euuu..prima pe lista!
Pol, oare mie imi arata 60? Ca asa mi-e pofta de dulceeee...blum.gif
bpaula
iti arata si 60 cu conditia ca apoi sa nu mananci dulce devil.gif
amalia0701
CITAT(bpaula @ 27-02-2007, 02:22 PM) *

va radeti voi de Bombonel al ei....stati sa va zic ce Bombonel am eu, cel mai dragut

acum vreo 3 saptamani sau 4 ca nu mai tiu minte ca sunt batrana ne-am apucat de raschetat parchetul pe hol si intr-un dormitor...si mi-a intrat praf din ala prin toate colturile casei, cu usa inchisa sau fara...si a intrat praf si la al meu cantar...dar asta a fost un lucru bun ca asa am ajuns si eu sa am 57 de kg yahoo.gif , stiti ca scopul meu era sa ajung la 59, dar dupa ce i-a intrat praf la cantar am ajuns instant de la 63.7 la 57.7....toata ziua am fost fericita, desi stiam care e greutatea mea adevarata, principalul e ca am ajuns sa vad eu cifra aia frumoasa acolo blum.gif

si acum am chiar 56.2....asa ca imi place sa ma urc pe cantar...ca ma minte frumos si imi face ziua buna

Asta imi aduce aminte de acu doi ani cand l-am primit pe Bombonel si m-am ingrasat instataneu 12 kg )).gif
Tineti minte?
Oau ce cosmar a fost,cred ca de atunci au inceput sa imi creasca bubele la cap )).gif
bpaula
pai la tine e cosmar la mine vis asa ca il declar castigator pe al meu cantar...la tine n-as veni sa ma cantaresc, sincer iti zic... grin.gif
amalia0701
CITAT(bpaula @ 27-02-2007, 03:26 PM) *

pai la tine e cosmar la mine vis asa ca il declar castigator pe al meu cantar...la tine n-as veni sa ma cantaresc, sincer iti zic... grin.gif

tease.gif

El e Bombonel:
Imagine
bpaula
o fi al tau mai frumos dar e mai rau devil.gif
amalia0701
CITAT(bpaula @ 27-02-2007, 03:42 PM) *

o fi al tau mai frumos dar e mai rau devil.gif

Asta asa e.
Daca beau un pahar cu apa el stie )).gif
Cina;
-ora 19 - 500 ml suc de rosii;
-ora 21 - 150gr. de spanac aburit si blenderit )).gif .
meniu pe maine:
- un ou fiert tare, 300 ml da iaurt, 250 gr. fructe de mare trase prin ulei de masline( cu sare, piper, oregano) peste care o sa pun niste zeama de lamaie si brinza de veci( vad io cu ce).
Tzutzi80
Doamne Ami....chiar nu stiu cum poti tine regimul ala, noroc ca da rezultate. Si imi amintesc ce suparata ai fost cand l-ai primit pe bombonel. Dar uite ca s-a dat el pe breazda si singur wink1.gif
midnight_talker
CITAT(bpaula @ 27-02-2007, 04:22 PM) *

Vin eu paula!!!!!Cred ca daca facem rost si de niste oglinzi care subtiaza,voi fi si eu fericita!!!!

CITAT(Tzutzi80 @ 28-02-2007, 12:39 AM) *

Doamne Ami....chiar nu stiu cum poti tine regimul ala, noroc ca da rezultate. Si imi amintesc ce suparata ai fost cand l-ai primit pe bombonel. Dar uite ca s-a dat el pe breazda si singur wink1.gif

Imi aduc si eu aminte de zilele acelea!!!!Dar,cine e multumita acuma????Scumpa noastra Amalia,desi paula e in al 9-lea cer! cheer.gif
lliliana
hug.gif floare.gif Amalia help...se poate tzine regimul asta in post?
Cum sa fac?...

Io pup duamna frumoasa...in viitorul apropiat slabanoaga pupic.gif hug.gif floare.gif
O zi faina...pilula antidepresiva. )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.