Amalia,cum mai esti?Cum merge cu masajul?Peste o luna ma bag si eu si mi-e groaza de vanatai,dar cred ca merita efortul daca da rezultate.Saptamana viitoare imi fac al treilea abonament de parafango si apoi ma bag la masaj.
Din luna mai,ma reapuc de Monti.
Pupici!
Sunt numai vanatai, nu fac poze sa va rat ca o sa dea astia faliment.
Eu mai merg cu o colega, dar ea nu are nimic, desi e mai grasa ca mine are carnea tare si nu se invinetzeste, in schimb io fiind mai pufoasa o sa vada inca vreo 3 saptamani
Asta e daca am "naturelul simtzitor"
Trebuie sa recunosc ca nu a mai durut asa.
Ieri am mai mancat asa:
- 50 gr. peste la cuptor, 60 gr. de pui ( intr-o vizita);
-acasa pe la 20 - 100 gr. de brinza de veci, cu o linguritza de miere, 20 gr. stafide, scortzisoara si niste iaurt.
Azi:
-ora 5 - am luat NOPALIN.
-ora 6 un ou fiert tare.
O sa manac la prinz ( cand m-oi trezi ori carne de vita-rasol din supa) ori piftie de curcan daca se face si seara iaurt si brinza de veci.
Acu sa va spun de NOPALIN, mi l-a cumparat SYS prin decembrie, nu l-am luat ca eram in pauza de regim.
Io nu prea cred ca o sa faca ceva, dar nici nu strica sa incerc.
Important e sa-l iau cu 20 de minute inainte de masa, daca uit nu-l mai iau ca altfel ingrasa
Daca vreti sa stiti mai mult cititi aici NOPALIN
Eu o sa tzin inca 2 luni acest regim, am incredere in dr. ca nu imi spune prostii ca vom reusi sa reglam metabolismul.
L-am rugat sa imi puna dupa cele 3 luni si crecel sa nu mai ma apuce foamea si poftele, dar acu nu are, mi-a promis ca imi aduce din CHINA, unde merge din 27 aprilie pana in 7 mai sa studieze cu terapeutzi chinezi.
Mirela placerea a fost de partea mea