Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
CITAT(lliliana @ 28-02-2007, 06:04 AM) *

hug.gif floare.gif Amalia help...se poate tzine regimul asta in post?
Cum sa fac?...

Io pup duamna frumoasa...in viitorul apropiat slabanoaga pupic.gif hug.gif floare.gif
O zi faina...pilula antidepresiva. )).gif

Nu se poate tzine in post.
Trebuie 3 zile yang si 3 zile yin,alternand 90 de zile.
La ziua de yang trebuie sa mananci ou, carne, brinza si iaurt, nu ai cum sa mai tzii post. sad.gif , io am renuntzat la post, dar tzin 3 zile, altele decat Mi si Vi.
Tzutzi80
buna dimineata soare! Azi am pus devreme de cafea. te pup
amalia0701
Servus iubita!
Asta fac si io, beau cafeaua ca sunt in ceatza.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 09:08 AM) *

Servus iubita!

Eu de cand nu mai fumez....ca am deja 2 saptamani ...nu prea imi mai arde de cafea...o fac sa fie...o sorb toata ziua ca si asa e fara cofeina(de la Montignac citire).
Apropos, ma duc sa-mi iau un pahar de apa...primul pe ziua de azi.
Tzutzi80
Eu si cand tineam Monti...tot cafea cu CAFEINA beam. Ca eu fara nu functionez. Si aveam de ales intre a tipa toata ziua sau a fi letargica....si a bea cafea normala. Oricum la anumite perioade de timp eu incetez cu cafeaua de la sine pentru cateva luni. Nu stiu de ce. E ca si cum organismul meu isi cere portia de detoxifiere de cafeina.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 28-02-2007, 09:11 AM) *

Servus iubita!

Eu de cand nu mai fumez....ca am deja 2 saptamani ...nu prea imi mai arde de cafea...o fac sa fie...o sorb toata ziua ca si asa e fara cofeina(de la Montignac citire).

Cat de mult ma bucur ca nu mai fumezi.
de abia astept sa ne intalnim si sa stam la sectiunea nefumatori hug.gif
aki
Salut Amalia.
Si eu as vrea sa beau o cafea,dar mi-am uitat cana acasa.Nu stiu din ce sa beau,poate din caldare blink.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 28-02-2007, 09:20 AM) *

Salut Amalia.
Si eu as vrea sa beau o cafea,dar mi-am uitat cana acasa.Nu stiu din ce sa beau,poate din caldare blink.gif

Din pahar, din ibric )).gif
Karin
Hop si eu cu cafelutza! doh.gif
Cum asa Aki? Tu vii cu cana de acasa zilnic? De ce nu o lasi la birou? eusa_think.gif
Ami, o zi faina si progrese multiple! hug.gif pupic.gif
P.S. Mai vorbea unu' acu' cativa ani, asa ca mine....si l-au impuscat astia... eusa_think.gif laugh.gif
amalia0701
Mi foame si nu e decat ora 11 mad.gif
aki
CITAT(Karin @ 28-02-2007, 11:43 AM) *

Hop si eu cu cafelutza! doh.gif
Cum asa Aki? Tu vii cu cana de acasa zilnic? De ce nu o lasi la birou? eusa_think.gif

Karin am luat-o acasa sa o spal cu solutie ca s-a inegrit de la ceai grin.gif
Karin
Aha! grin.gif
Ca nu pricepeam... laugh.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 28-02-2007, 09:19 AM) *

CITAT(axe10 @ 28-02-2007, 09:11 AM) *

Servus iubita!

Cat de mult ma bucur ca nu mai fumezi.
de abia astept sa ne intalnim si sa stam la sectiunea nefumatori hug.gif

Pai sa stii...nu mai stau nici la oficiu unde se fumeaza. Dar sincer pot sa-ti spun ca mi-e pofta uneori...mai ales la cafea dimineata. huh.gif
amalia0701
axe draga mea sa stii ca prin noiembrie si decembrie tare pofta mi-a venit si mie de tzigari, noroc ca m-am stapanit.
Azi am facut acele si masajul, apoi niste cumparaturi si cina doar la ora 21:
- crab prajit( dat prin faina de soia) si apoi l-am pus in servetzele sa absoarba grasimea, tare bun e pestele proaspat.
- desert cheer.gif am inventat brinza de veci cu mac floare.gif
Singurul dulce Yang e halvaua, dar am uitat sa cumpar mad.gif si pentru ca iar m-a lovit hipoglicemia si frisoanele, asa ca mi-am pus in brinza de veci( 100 gr), 50 gr de iaurt , o lingura de fructoza si 3 de mac( acu de abia am vazut ca defapt este yin ohmy.gif ).
axe10
Cand vad ce combinatii faci la branza asta de veci imi vine ameteala...eu chimen nu consum ca nu-mi place...mac mai subtire...dar cred ca e o combinatie misto. Eu am facut somon la cuptor cu legume ca sa am ce imbuca la pranz.
Acum sorb dintr-o cafea decofe pe care am indulcit-o cu zahar de trestie ca nu mai aveam indulcitor.
midnight_talker
iti doresc o primavara frumoasa si senina,cu forte noi si multa ambitie!
Pupici!
Tzutzi80
Imagine
amalia0701
servus dragelor!
Primavara mea a debutat superb:
- directorul a dat femeilor liber azi asa ca azi nu-s sef ci doar femeie cheer.gif ;
-m-am trezit la ora 9 headspin.gif
-Ioana mi-a servit la pat micul dejun compus din ou fiert tare si peste )).gif , apoi cafea si ceaiurile obligatorii;
-am citit o carte .
Am mancat o mana de semitze de floarea soarelui copate de mine in la microunde( cica-s yang) si mi-a trecut pofta de dulce.
Deci ma simt super, ma duc sa fac o baie cu arome, apoi sa merg la masaj si ace rolleyes.gif
va doresc o primavara frumoasa si imaprt cu voi aceasta minunatat orhidee:
Imagine
_noni_
un gand de primavara si un Imagine cu drag! give_rose.gif
axe10
La multi ani iubita...frumos inceput de primavara...cu liber. Eu am obligatoriu pe 8 martie liber si o sa ma intalnesc cu niste colege si prietene si ne ducem la Golden Blitz...sa-i dansam in poala lu Base...haha...sa ne coctail-urim si sa ne destrabalam un pic...suntem vreo 14 femei ...
Azi am primit o gramada de martisoare si flori dar cel mai important e cel facut de Alexia la gradinita de manutza ei...cica mi se pregateste un sirag de margele...
floare.gif give_rose.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 01-03-2007, 07:10 PM) *

La multi ani iubita...frumos inceput de primavara...cu liber. Eu am obligatoriu pe 8 martie liber si o sa ma intalnesc cu niste colege si prietene si ne ducem la Golden Blitz...sa-i dansam in poala lu Base...haha...sa ne coctail-urim si sa ne destrabalam un pic...suntem vreo 14 femei ...
Azi am primit o gramada de martisoare si flori dar cel mai important e cel facut de Alexia la gradinita de manutza ei...cica mi se pregateste un sirag de margele...
floare.gif give_rose.gif

Foarte frumos.
Sa ne aratzi poze.
Io am primit ieri de la Ioana o pereche de cercelusi de argint.
Azi am primit martzisor doar de la kinetoterapeut naughty.gif , caci la munca nu am fost si barbatul vine de abia maine.
Era sa uit, am mai primit o pereche de cercei de martzisor in PIC )).gif , din pacate in loc sa puna un barbat dragutz sa le daruiasca au pus o zana de 18 ani si 45 de kg devil.gif
O seara faina va doresc.
Lacry
Un martisor de la Alec...
Imagine
amalia0701
Servus dragelor!
Multumesc pentru martzisoare pupic.gif
Ieri am mancat ca gustare( pe la 13) niste semitnze de floarea soareluisi cian pe la 21 cand am ajuns acasa:
- fructe de mare, peste, brinza de veci cu iaurt.

Va pupicesc:
Imagine

Azi am mancat:
- un ou fiert tare si o bucata de peste;
-cafea;
-ceai.
Am pentru prinz stiuca la gratar si iaurt.
Va daruiesc si voua floricele primite de mine azi:
Orhideea:
Imagine
Altele:
Imagine
Iar asta habar nu am ce e, dar e minunata:
Imagine
Tzutzi80
Neatza! Arati WOOOOWWWW w00t.gif Am ramas cu gura cascata! Bravo! Floare am si eu, dar portocalie. Nu imi amintesc acum cum se numeste...dar cu prima ocazie iti zic.
axe10
Frumoase floricele shefa....sa fii sanatoasa.
Eu intarzii la servici ca de obicei vinerea pt ca sotul meu care ar fi trebuit sa vina sa ma ia are ceva treaba...pana la urma plec cu metroul ca si asa nu am chef de stat....si mi-e un somn....
Maine cand ajung la serv...lucrez dupa masa....dau raportul de la salon....stii unde ma duc? La Monica la salon....uitasem de ea...noroc cu Tzutzi care mi-a adus aminte.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 02-03-2007, 03:18 PM) *

Eu intarzii la servici ca de obicei vinerea pt ca sotul meu care ar fi trebuit sa vina sa ma ia are ceva treaba...pana la urma plec cu metroul ca si asa nu am chef de stat....si mi-e un somn....
Maine cand ajung la serv...lucrez dupa masa....dau raportul de la salon....stii unde ma duc? La Monica la salon....uitasem de ea...noroc cu Tzutzi care mi-a adus aminte.

Transmite-i salutari si pupaturi Monica-i din partea mea.
Super fain ca te alintzi azi.
azi noapte m-am trezit de multe ori, de abia acu am realizat ca am dormit rau deoarece eram cu capul al picioare devil.gif si acu mor de somn, cred ca adorm azi la masaj.
Tzutzi80
Gata! Mi-am amintit, se numeste begonie si infloreste abundent pana prin vara wink1.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 02-03-2007, 03:22 PM) *

Gata! Mi-am amintit, se numeste begonie si infloreste abundent pana prin vara wink1.gif

Cum se ingrijeste?
Tzutzi80
Pai e usor. Trebuie doar sa o uzi! Si sa aiba multa lumina. Daca vrei poti sa o uzi din cand in cand cu apa cu ingrasamant pentru plantele cu flori. O ajuta sa infloreasca si mai frumos. Nu este o planta pretentioasa

Ingrijirea begoniei

Inca unul
axe10
CITAT(amalia0701 @ 02-03-2007, 03:21 PM) *

azi noapte m-am trezit de multe ori, de abia acu am realizat ca am dormit rau deoarece eram cu capul al picioare devil.gif si acu mor de somn, cred ca adorm azi la masaj.

La picioare? cum vine asta?....la picioarele cui? tease.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 02-03-2007, 03:31 PM) *

Pai e usor. Trebuie doar sa o uzi! Si sa aiba multa lumina. Daca vrei poti sa o uzi din cand in cand cu apa cu ingrasamant pentru plantele cu flori. O ajuta sa infloreasca si mai frumos. Nu este o planta pretentioasa

Ingrijirea begoniei

Inca unul

pupic.gif

CITAT(axe10 @ 02-03-2007, 07:11 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 02-03-2007, 03:21 PM) *

La picioare? cum vine asta?....la picioarele cui? tease.gif

La picioarele patului blum.gif
Sexymom
LA MULTI ANI AMALIA, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi, sa ti se implineasca toate visele, sa ai parte de ce este mai bun.
Te iubesc mult. hug.gif hug.gif
himere2005
wow amalia ce incepe sa se vada ca ai slabit, ma uitam in poza, la figura...bravo cheer.gif ...tu ce inaltime ai?...m-am tavalit de ras cu capsunile frisca si gagicile grin.gif
la multi ani si sa plasezi si o imagine cu petrecerea blum.gif sa avem dovada ca te-ai distrat wink1.gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 03-03-2007, 11:05 AM) *

LA MULTI ANI AMALIA, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi, sa ti se implineasca toate visele, sa ai parte de ce este mai bun.
Te iubesc mult. hug.gif hug.gif

ba io te iubesc mai tare pupic.gif
Multumesc mult.
Am implinit azi 36 de ani si 95.3 kg, adica -8 din 15 ianuarie cheer.gif cheer.gif cheer.gif

CITAT(himere2005 @ 03-03-2007, 11:20 AM) *

wow amalia ce incepe sa se vada ca ai slabit, ma uitam in poza, la figura...bravo cheer.gif ...tu ce inaltime ai?...m-am tavalit de ras cu capsunile frisca si gagicile grin.gif
la multi ani si sa plasezi si o imagine cu petrecerea blum.gif sa avem dovada ca te-ai distrat wink1.gif

Eu am 1.66,
Multumesc pentru urari.
Petrecere nu fac io, deoarece:
- prietenii mei sunt niste babatii care stiu sa petreaca stand la masa mancand si band;
-ultima tentativa a fost de Sf.Ion cand io am pregatit bufet sudez si nu m-am intzeles cu ei si au facut tot ce stiu devil.gif ;
-fondurile de petrecere le-am investit in masaj si ace cheer.gif
Dar de azi dimieatza tot petrec cu ai mei, acu o astept pe Sys si deseara merg la 2 chefuri:
-fiul prietenilor nostii care face 8 ani;
-finul meu care face luni in 5martie 41 de ani.
Deci va fi o zi si o noapte plina.
Promit sa pasc doar, ca azi mananc YIN.
Va multumesc pentru gadurile bune, va iubesc mult si stiu ca fara sprijinul vostru nu as fi reusit sa ma apuc iar de regim.
pupic.gif
Va doresc tuturor o zi la fel de frumoasa ca a mea azi.
party.gif band.gif cheers.gif crazy.gif drinks.gif drinks.gif jester.gif jester.gif partytime2.gif partytime2.gif
Tzutzi80
cheer.gif La multi ani Ami! haninoroc.gif party.gif band.gif kiss.gif partytime2.gif
Mai....tu de ziua ta nu iti tii mobilul la indemana???
axe10
La multi ani, slabanoago!
Asa sa te aud laudandu-te...-8, -10, -12....mie imi place ce aud si vreau sa aud mereu. Te iubesc si-ti doresc sa fii sanatoasa, voioasa si optimista ca de nu...bataitza la popou...sa te distrezi si sa te bucuri de viata si sa ai numai impliniri si fericire.
floare.gif haninoroc.gif
band.gif Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani...multi ani traiasca multi ani traiasca, la multi aaaaaaaaaaaniiiiiii, cine sa traiasca, cine sa traiasca, la multi aniiiii, Amalia sa traiasca, Amalia sa traiasca, la multi ani.... wink1.gif band.gif
bubbles
La multi ani !!! band.gif sa fii fericita si sa ai parte de toate bucuriile si implinirile pe care ti le doresti hug.gif
felicitari la kg ca eu cry.gif am 65 dar sper ca de la rusi..maine sala nu mai stau smile.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 03-03-2007, 02:31 PM) *

cheer.gif La multi ani Ami! haninoroc.gif party.gif band.gif kiss.gif partytime2.gif
Mai....tu de ziua ta nu iti tii mobilul la indemana???

Dupa cum ti-am explicat atunci cand fac baie cu spume de ciocolata si arome de vanilie si liliac nu tzi telefonul langa mine.
hug.gif

CITAT(axe10 @ 03-03-2007, 03:28 PM) *

La multi ani, slabanoago!
Asa sa te aud laudandu-te...-8, -10, -12....mie imi place ce aud si vreau sa aud mereu. Te iubesc si-ti doresc sa fii sanatoasa, voioasa si optimista ca de nu...bataitza la popou...sa te distrezi si sa te bucuri de viata si sa ai numai impliniri si fericire.
floare.gif haninoroc.gif
band.gif Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani...multi ani traiasca multi ani traiasca, la multi aaaaaaaaaaaniiiiiii, cine sa traiasca, cine sa traiasca, la multi aniiiii, Amalia sa traiasca, Amalia sa traiasca, la multi ani.... wink1.gif band.gif

Multumesc mult pupic.gif

CITAT(bubbles @ 04-03-2007, 09:24 AM) *

La multi ani !!! band.gif sa fii fericita si sa ai parte de toate bucuriile si implinirile pe care ti le doresti hug.gif
felicitari la kg ca eu cry.gif am 65 dar sper ca de la rusi..maine sala nu mai stau smile.gif

pupic.gif
amalia0701
Io cu fiica mea aseara, mascata de Sys ca la TV naughty.gif
Imagine
Minus 8 kg biggrin.gif
Imagine
Dragoste:
Imagine
bubbles
ce bine imi pare pt tine amalia hug.gif mult succesc in continuare pupic.gif si lasa spumele de ciocolata si vanilie ca nu`s bune blum.gif dar o data pe an ai voie macar sa gusti lol.gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 04-03-2007, 01:29 PM) *

ce bine imi pare pt tine amalia hug.gif mult succesc in continuare pupic.gif si lasa spumele de ciocolata si vanilie ca nu`s bune blum.gif dar o data pe an ai voie macar sa gusti lol.gif

Am facut baie in spume de ciocolata cu aroma de vanilie si liliac, nu am mancat )).gif )).gif )).gif
Nu am gustat din torturi, am manacat doar legume si fructe conform regimului.
Nu am baut alcool.
bubbles
amaliaaaaaaaaaaa w00t.gif ce schimbare .. doamne cat de bine arati pupic.gif bravooo oltenca de a mea biggrin.gif
te intreb si scz daca ma repet cat ai dat pe acupunctura si daca doare :grr:

si ce fata frumoasa ai...sa`ti traisca si sa iti aduca numai bucurii si impliniri pupic.gif
midnight_talker
Amalia,abia azi am vazut ca a fost ziua ta.La multi ani cu sanatate si ma bucur mult pentru kilogramele alungate!
fac si rima pt tine.Pupici!
crissy
La multi ani! Cu bucurii, fericire, sanatate si tot ce iti doresti. Aratati minunat. floare.gif
axe10
Mama ce gagice misto...sa fiti fericite si asa prietene ca acum sa ramaneti toata viata...
pupic.gif
Lacry
La multi ani! cheer.gif Petrecere dai? Suntem invitati? rolleyes.gif
Sa fii sanatoasa si fericita! give_rose.gif Restul nu conteaza...
amalia0701
CITAT(bubbles @ 04-03-2007, 01:37 PM) *

amaliaaaaaaaaaaa w00t.gif ce schimbare .. doamne cat de bine arati pupic.gif bravooo oltenca de a mea biggrin.gif
te intreb si scz daca ma repet cat ai dat pe acupunctura si daca doare :grr:

si ce fata frumoasa ai...sa`ti traisca si sa iti aduca numai bucurii si impliniri pupic.gif

10 sedintze de acupunctura costa 300 lei, se fac zilnic cate jumatate de ora.
Nu doare acupunctura, dar doare masajul devil.gif

CITAT(midnight_talker @ 04-03-2007, 01:39 PM) *

Amalia,abia azi am vazut ca a fost ziua ta.La multi ani cu sanatate si ma bucur mult pentru kilogramele alungate!
fac si rima pt tine.Pupici!

Multzumesc Anca pupic.gif

CITAT(axe10 @ 04-03-2007, 02:34 PM) *

Mama ce gagice misto...sa fiti fericite si asa prietene ca acum sa ramaneti toata viata...
pupic.gif

Sper si io pupic.gif

CITAT(Lacry @ 04-03-2007, 07:17 PM) *

La multi ani! cheer.gif Petrecere dai? Suntem invitati? rolleyes.gif
Sa fii sanatoasa si fericita! give_rose.gif Restul nu conteaza...

Petrecere nu dau ca-s la regim blum.gif
Va pup! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tulip
Amalia,nu pot sa cred ca ai 95 kg......arati muuult mai slaba! smile.gif smile.gif smile.gif

Sunteti niste frumoase tu si cu zana ta! floare.gif
Tzutzi80
Mare si frumoasa e Ioana. Sa iti traiasca. Si bravo ca te-ai tinut de regim! Mi-ai zis ca asa o sa faci pupic.gif ca esti cuminte si mi-esti draga pupic.gif
Sexymom
Frumoasa esti doamna, si fetita ta si mai si, vreau si eu sa mi se vada oasele de la gat asa ca tine, dar nu mi se vad )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.