Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
bubbles
`neata Imagine pupici multi gazdei pupic.gif
buretel
CITAT(amalia0701 @ 13-03-2007, 10:51 AM) *

Servus draga mea!
Ieri statusul meu pe mess era "Mi-e o lene de ma doare " )).gif
Vezi de ce ne adunam noi?
Ca ne asemanam.
Ma bucur ca te-am motivat pupic.gif
Azi cantarul era urnit in sus, am sesizat ca in functie de cata apa beau si cata elimi cantarul are +- 3 kg, dar nu il mut )).gif
Am realizat ca pofta nebuna de dulce e sindrom premesntrual, asa ca o sa imi cumpar o halva, daca ma apuca iar dupamiaza amocul macar sa fie singurul dulce yang.

nu degeaba te iubesc eu pupic.gif pupic.gif pupic.gif
halvaua o iei simpla, sau de cacao?
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 13-03-2007, 11:04 AM) *

buna amalia! am citit mai sus si am vazut ca ai deja 2 ani si 2 luni de cand te-ai lasat de fumat! oau! eu m-am lasat pe 10 aprilie 2006 de fumat.
intrebare: halvaua nu e o bomba calorica?
cand ai pofta de dulce si daca-ti permite regimul asta, poti amesteca branza de vaci cu cacao, esenta de ceva si indulcitor, e un desert SB, dar bunutz!

Cacaoa e yin si toate dulciurile in afara de halva de susan sau de floarea soarelui care-i yang.
Nu stiu de ce, dar asa am eu tabelul.
Si cand ma apuca sevrajul, decat sa stric ziua cu cacaoa mai bine halva, si imi si place.
Buretzel imi palce cea cu cacao, dar acu mananc si simpla.
In tabel nu zice de care si am preferat simpla.
Servus Bubble pupic.gif
Nessie
pupic.gif Tu esti fata cuminte si ma bucur! Nu mai citi pe la mine, ca ne destrabalam cu ingrasacioase si te rog nu te supara pe noi. hug.gif Cam cata halva mananci cand te apuca?
amalia0701
CITAT(Nessie @ 13-03-2007, 12:01 PM) *

pupic.gif Tu esti fata cuminte si ma bucur! Nu mai citi pe la mine, ca ne destrabalam cu ingrasacioase si te rog nu te supara pe noi. hug.gif Cam cata halva mananci cand te apuca?

Am vazut ce dezmatz e la tine in jurnal, asa ca pana treci pe alta pagina nu mai intru acolo.
Mananc pana ma indulcesc, cat am, cat ma bat cu ceilaltzi )).gif
Cel mai mult am mancat 400 gr. intr-o zi , in 2 transe, am gasit doar asa mare pachetul, Ioanei nu i-a placut, ma gandeam numai la ea, asa ca sa imi iau gandul am mancat si la cina si a doua zi eram cuminte blushing.gif
Cred ca gresesc, cand ma apuca sevrajul ma abtzin, iar cand chair nu mai pot si ma apuca frisoanele atunci infulec tot ce gasesc blushing.gif
Acu mi-am luat Alpenliebe expresso, fara zahar( daca am voie o cafea cu indulcitor, atunci m-am gandit ca pot si o bombonica sa imi treaca, problema e ca nu trece)
La zilele yin e mai simplu, ca mamanca fructe, pot face mar copt, exsita varinata milka diet, dar la yang nu-i decat halva.
amalia0701
Am mancat piftiile, nu m-am saturat, inca astept sa afle si creierul ca am mancat )).gif
La ora 14 am masaj cheer.gif
va doresc o zi faina pupic.gif

Am uitat sa va cer ajutorul:
IOANA VREA SA SE TUNDA mad.gif
Iar io nu vreau, nu mai am argumente HELPPPPPPPPPP
Nu o sa0i stea bine cu breton, dar i s-a pus pata, ma toaca zilnic la cap devil.gif
bubbles
pofta marea...sau sa iti fie de bine hug.gif cred ca iau si eu niste pulpe de curcan joi .. ca ia babu leafa lol.gif si incerc sa fac si eu piftii desi nu ma pricep deloc...sunt bata la facut mancare crazy.gif
Nessie
hm... e greu daca i s-a pus pata si mai ales daca mai are o prietena care sa o impinga de la spate.

Dar si daca o lasi ce are? E par, ii creste la loc. eusa_think.gif Tu de ce nu vrei sa isi faca breton?
amalia0701
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 12:49 PM) *

pofta marea...sau sa iti fie de bine hug.gif cred ca iau si eu niste pulpe de curcan joi .. ca ia babu leafa lol.gif si incerc sa fac si eu piftii desi nu ma pricep deloc...sunt bata la facut mancare crazy.gif

Io zic sa pui neaparat si aripi ca au mai multa gelatina.
Nessie
Bubbles, si ca bonus sa ai in casa 1 pliculet de gelatina de la Dr. Oetker.
amalia0701
CITAT(Nessie @ 13-03-2007, 12:55 PM) *

Bubbles, si ca bonus sa ai in casa 1 pliculet de gelatina de la Dr. Oetker.

Fara chimicale.
Ioana o sa ma capieze ca nu-i sta bretonul, ca vrea placa, etc...........
Poate o pacalesc cumva, am apelat la Sys )).gif
amalia0701
Sunt out of regim.
Amluat-o pe ulei rau.
Deci ieri am mai manact asa:
-la ora 16:30 - gustare, ca ma palise rau foamea, ultimul castronas de piftii( mai multa zama), carne cam 100 gr;
-apoi fistic - un pumn;
Cina la ora 18:
- pui la cuptor si halva de susan( cam 100 gr).

Apoi ma simtzeam cat Statuia libertazii si am baut o tona de ceai.
Iar am probleme in zilele yang cu constipatia, asa ca m-am trezit tot cat CHINA.
Mancat azi dimieaza un ou fiert tare si 150 gh. de halva de florea soarelui.
Pot sa spun ca mi so aplecat de la atata dulce, acu beau ceai cu multa lamaie sa mi se taie greatza.
Sunt asa de balonata de simt ca imi iau zborul )).gif , ma doare stomcaul si mi-e greatza.

Sunt dusa cu pluta rau........
Pe cantar nici nu am curaj sa ma urc.

amalia0701
Am uitat sa spun ca dupa masajul de ieri, dupa sex.gif ma dor toate alea.
Asa ca aseara dupa ce a facut Ioana exercitiile pentru coloana i-am zis sa lase saltelutza jos, si am facut 15 minute de stretchig si niste exerctii de yoga pentru digestie.
De abia acum mi-am dat seama cat de intzepenita eram )).gif
buretel
lasa iubita, ca trece si balonarea pupic.gif daca te consoleaza putin, si eu am dat iama in fistic si migdale )).gif cica de 2 zile tin regim, dar cantarul arata la fel. acum ma mir si eu de ce grin.gif
nu-i nimic, a fost o zi de abateri, dar mergi inainte salut.gif
hug.gif
Nessie
cheer.gif cheer.gif Cat sport ai facut ieri. Daca te reapuci de miscare, o sa revina si pofta de dieta. Te cred ca simti ca nu mai ai putere, ca ai si tu limite sa mananci acelasi lucru. Nu-ti face griji, ca asa cum ziceai tu, indiferent ce abateri faci, continua. Mai ai de luptat sa ajungi unde vrei tu, dar nu te astepta sa fie un drum lin si linistit. Cu pasi marunti ajungi acolo. pupic.gif
amalia0701
Mai am 3 zile de controale.
O sa imi treaca starea de stres, o sa treaca si balonarea , dar vreau sa slabesc odata.
Ma gandeam sa ma inscriu in programul Reductostart
Dar imi e frica de efectele negative ale reductilului sau regenonului.
Dar parca as grabi cumva procesul.
Nessie
Si tu cu reductostart? dry.gif Nu e bune! Tu slabesti daca tii regim, ai dovedit asta. Eu zic sa te gandesti mai bine la sanatatea ta. pupic.gif

Ioana ce a facut? S-a tuns?
buretel
CITAT(amalia0701 @ 14-03-2007, 11:58 AM) *

Mai am 3 zile de controale.
O sa imi treaca starea de stres, o sa treaca si balonarea , dar vreau sa slabesc odata.
Ma gandeam sa ma inscriu in programul Reductostart
Dar imi e frica de efectele negative ale reductilului sau regenonului.
Dar parca as grabi cumva procesul.

eu sunt circumspecta rolleyes.gif si tatalui meu i-au fost recomandate regenon si reductil, si nu i-au priit. apoi a trecut pe xenical, si a fost dezastruos doh.gif
dar presupun ca daca ai analizele in regula si primesti avizul doctorului, e totul ok pupic.gif
are dreptate gabic, cu pasi mici...dar uneori nu mai avem rabdare blushing.gif asa-s si eu sad.gif
amalia0701
Ma gandesc la Lali, ea a slabit 20 de kg, dublu fatza de mine, mai mult decat dublu.
Iar io daca nu fac ace tot ma loveste tzunami de nevoie de dulce.
Parca am devenit io dusmanul meu, ma cert mereu, rezist cat pot, apoi cedez, ma enervez pe mine.
Ma invart in cerc.

CITAT(Nessie @ 14-03-2007, 12:04 PM) *

Si tu cu reductostart? dry.gif Nu e bune! Tu slabesti daca tii regim, ai dovedit asta. Eu zic sa te gandesti mai bine la sanatatea ta. pupic.gif

Ioana ce a facut? S-a tuns?

Azi de abia iau salariul, trebuie sa ii fac io programre la coafor )).gif , asa ca o mai lalai cheer.gif
julyalina
pupic.gif amalia
iubita, lasa-o sa se tunda pe Ioana smile.gif mai bine la coafor smile.gif acum e in perioada in care isi cauta o identitate de domnisoara wink1.gif
io stiu cum e ca adioneaori am fost si io in locul ei smile.gif numai ca destepta de mine si-a facut breton singura )).gif si nu vreti sa stiti ce a iesit ... lol.gif aratam ca o capra lol.gif si am facut o gramada de breton nu doar putin si l-am facut si prea scurt si... oricum, pana mi-a crescut am umblat cu el prins cu bentinta, cu agrafe, etc...
axe10
Amalia, nu ti-am zis de farmacista aia care a incercat tot din farmacie in materie de slabit/....s-a ales cu probleme amestecate ...vorbim pe mess mai mul...diseara eventual
axe10
CITAT(amalia0701 @ 14-03-2007, 09:16 AM) *

Sunt out of regim.
Amluat-o pe ulei rau.
-la ora 16:30 - gustare, ca ma palise rau foamea, ultimul castronas de piftii( mai multa zama), carne cam 100 gr;
-apoi fistic - un pumn;
Cina la ora 18:

Iar am probleme in zilele yang cu constipatia, asa ca m-am trezit tot cat CHINA.
Pot sa spun ca mi so aplecat de la atata dulce, acu beau ceai cu multa lamaie sa mi se taie greatza.
Sunt asa de balonata de simt ca imi iau zborul )).gif , ma doare stomcaul si mi-e greatza.

Hai ca stai bine nu te mai vaicari....hai sa vezi poze de anul trecut...poate-ti vine mintea la loc...

Click sa vezi atasamentul

E? Ce zici?...
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 14-03-2007, 12:19 PM) *

Ma gandesc la Lali, ea a slabit 20 de kg, dublu fatza de mine, mai mult decat dublu.
Parca am devenit io dusmanul meu, ma cert mereu, rezist cat pot, apoi cedez, ma enervez pe mine.
Ma invart in cerc.

Am vazut ca ai scris de Lali, asa ca m-am dus si eu repede sa ii citesc jurnalul. blink.gif Am ramas tablou! Cum poti sa admiri faptul ca se infometeaza in felul acela. Are rezultate, dar nu cred ca sanatate va mai avea mult timp. Aia este o boala si se numeste Anorexie. Chiar daca e la inceput, asa se manifesta. Eu te stiu femeie cu capul pe umeri....si slabesti foarte frumos. Da-i inainte cum stii tu. Iar de Lali imi pare rau, ca vad ca nu a ascultat de fete inainte, si probabil si mesajele mele le va ignora. sorry.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 07:39 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 14-03-2007, 12:19 PM) *

Ma invart in cerc.

Am vazut ca ai scris de Lali, asa ca m-am dus si eu repede sa ii citesc jurnalul. blink.gif Am ramas tablou! Cum poti sa admiri faptul ca se infometeaza in felul acela. Are rezultate, dar nu cred ca sanatate va mai avea mult timp. Aia este o boala si se numeste Anorexie. Chiar daca e la inceput, asa se manifesta. Eu te stiu femeie cu capul pe umeri....si slabesti foarte frumos. Da-i inainte cum stii tu. Iar de Lali imi pare rau, ca vad ca nu a ascultat de fete inainte, si probabil si mesajele mele le va ignora. sorry.gif

Lali tzine acest regim sub supravegere medicala.
Nici io nu cred, din experientza mea ca e bine sa slabesti atat de mult, dar daca dr. ei zice ca e ok, nu pot decat sa ma bucur pentru ea.
Si sincer sa imi doresc si io sa am 75 de kg.
Oare voi avea vreodata?
Ieri am mancat asa:
- ora 18 - gustare iaurtul;
-ora 21:30 - ca atunci am ajuns acasa de la serviciu si de la cumparaturi 2 bucatzi de cod cu lamaie si un crenvusti de piept de pui cu mustar.

Asera la ora 21 aveam glicemia 111 mad.gif
Am descoperit de unde e nevoia nebuna de dulce - sindrom premenstrual.
Azi dimiatza am mancat:
- o banana si un kiwi mic;
-mi-a luat glicemia la ora 7:30 - era 75 ( dupa banana si kiwi).
Acu am mancat 7 curmale.
Am la mine suc de rosii sa il beau pana la prinz.
Si pentru ca nu am avut timp sa gatesc, ma la pachet un pate begetal cu spanac si zacusca, un ardei verde si 100 gr. paine graham.

amalia0701
CITAT(axe10 @ 14-03-2007, 06:39 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 14-03-2007, 09:16 AM) *

Sunt out of regim.
Amluat-o pe ulei rau.
-apoi fistic - un pumn;
Cina la ora 18:

Hai ca stai bine nu te mai vaicari....hai sa vezi poze de anul trecut...poate-ti vine mintea la loc...

E? Ce zici?...

Tu chiar crezi ca mai am vreo sansa sa imi vina mintea la loc?
)).gif
Hai sa spune si fetele ca prima poza e intr-o cafenea din Craiova, la Teatrul National si cealalta in Centru, cand Axe a fost in delegatie la Craiova.
Iar geaca portocalie e geaca mea de mers prin gara sa nu am calce trenul lol.gif

honey79
Am trecut sa las un pupic dulce... pentru o Duamna si mai dulce.
O zi minunata iti doresc, plina de voie buna si realizari. Poate, undeva pe drum...azi... iti vei regasi si vointa in ceea ce priveste regimul. blum.gif

Pup dulcic.
amalia0701
CITAT(honey79 @ 15-03-2007, 09:36 AM) *

Am trecut sa las un pupic dulce... pentru o Duamna si mai dulce.
O zi minunata iti doresc, plina de voie buna si realizari. Poate, undeva pe drum...azi... iti vei regasi si vointa in ceea ce priveste regimul. blum.gif

Pup dulcic.

pupic.gif
Acu 3 zile o sa fie mai usor, sunt in regim iar )).gif , dar ma tot gandesc ce alt regim sa tzin.
Ca ma enerveaza rau ziele Yang si nu e bine.
Tzutzi80
Duamna, duamna... pupic.gif (mie dor de lilishor hug.gif ) de dimineata. Facut cafea.gif pt mine si un ceai pt tine hug.gif .

Din cate am inteles eu din jurnalul lui Lali, regimul asta nu i l-a prescris nici un medic. Si l-a facut singura. Doctorul doar i-a dat pastilele si i-a zis ca trebuie sa slabeasca. dry.gif

amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 09:53 AM) *

Duamna, duamna... pupic.gif (mie dor de lilishor hug.gif ) de dimineata. Facut cafea.gif pt mine si un ceai pt tine hug.gif .

Din cate am inteles eu din jurnalul lui Lali, regimul asta nu i l-a prescris nici un medic. Si l-a facut singura. Doctorul doar i-a dat pastilele si i-a zis ca trebuie sa slabeasca. dry.gif

Ba i-a dat si regim.
Din cauza pastilelor se simte energica si poate sa manance putzin.
E bine ca e sanatoasa si le suporta organsimul.
Io cu ficatul meu sesibil nu ma risc, deocamdata.
Amocul de ieri mi-a trecut. )).gif

Sexymom
Pupici cu sclipici pupic.gif
Nici nu mai stiu cum e sa nu iti faca altii program si sa stai la o barfa mica pe messenger. pupic.gif Cu alte cuvinte , imi e dor de tine. )).gif
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 15-03-2007, 10:03 AM) *

Pupici cu sclipici pupic.gif
Nici nu mai stiu cum e sa nu iti faca altii program si sa stai la o barfa mica pe messenger. pupic.gif Cu alte cuvinte , imi e dor de tine. )).gif

Si mie, dar de vreo 3 zile uit sa deschid si mess dimineatza.
iar calculatorul asta imi tot face figuri.
Am baut un pahar de suc de rosii( gustarea de la ora 10), dar acu trebe sa termin sticla pana la prinz, adica al doilea pahar haninoroc.gif
Sucul asta de rosii imi aduce aminte de Blodi Mary )).gif

Tzutzi80
Iar pentru Ami a mea iubita, am o gradina intreaga de floricele pupic.gif hug.gif )).gif

Imagine
amalia0701
oauuuuuuuuuuuu
Multzumesc hug.gif
Tzutzi80
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

P.S. Se vede ca e soare aici la mine biggrin.gif m-am trezit bine dispusa biggrin.gif si energica si cu trandafiri in idei biggrin.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 11:04 AM) *

P.S. Se vede ca e soare aici la mine biggrin.gif m-am trezit bine dispusa biggrin.gif si energica si cu trandafiri in idei biggrin.gif

Si la mine e soare, dar astept controalele devil.gif

Am uitat sa va spun ca o fosta colega de a mea de facultate, venita in control mi-a spus :
"Amalia vad ca te mentzii, imi place de tine sa fii tot asa!"
Tzutzi80
CITAT(amalia0701 @ 15-03-2007, 11:19 AM) *

Am uitat sa va spun ca o fosta colega de a mea de facultate, venita in control mi-a spus :

Si nu ai intrebat-o cand a fost ultima oara la oftalmolog????
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 15-03-2007, 11:37 AM) *

CITAT(amalia0701 @ 15-03-2007, 11:19 AM) *

Si nu ai intrebat-o cand a fost ultima oara la oftalmolog????

Draga mea, vroia sa zica ca-s FRUMOASA SI DESTEAPTA )).gif ca acum 15 ani in facultate )).gif
julyalina
amalia, te pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 15-03-2007, 11:40 AM) *

Draga mea, vroia sa zica ca-s FRUMOASA SI DESTEAPTA )).gif ca acum 15 ani in facultate )).gif

lol.gif ce nebune sunteti hug.gif

amalia0701
CITAT(julyalina @ 15-03-2007, 12:01 PM) *

amalia, te pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 15-03-2007, 11:40 AM) *

lol.gif ce nebune sunteti hug.gif

Si primavara de abia a venit )).gif
Mancat prinz:
- un ardei verde( 150gr.) un pateu mic vegetal cu spanac( 120 gr.);
-100 gr. graham cu 100-120 gr. zacusca.
Evident ca mi-a venit o pofta mareatza de dulce, luat glicemia zi zice 91, fatza de 72 azi dimieatza.
Asa ca o sa sug o bombonica ALPENLIEBE expresoo fara zahar, sa simta si limba mea ceva dulce )).gif
axe10
Buna dimineata frumushico! Ma bucur ca ti-e mai bine. Lasa naibii pastilele, nu te mai gandi la ele.Eu zic ca in 2 luni de regim cum ai slabit tu e super ok...stii tu ca e mai bine incet si sigur ....si la sex e la fel dupa cate imi amintesc eu.... lol.gif

Vreau sa vad ce se intampla dupa ce termini sedintele de ace si masaj de tot...atunci o sa te incurajez, cand ti-or veni poftele cele mari....
pupic.gif hug.gif

amalia0701
Servus dragelor!
Aseara am bantuit prin oras cu niste prietene, am ajuns acasa la ora 0:50 )).gif
Am mancat frumos, niste zacusca si spanac.
Am baut doar ceai si apa plata.
Am lesinat pe langa baclavale si papanasi cu smantana mad.gif , dar nu mi-a trebuit.
Azi noapte cand am ajuns acasa mandra mea nu dormea sad.gif , tatal ei fiind si el plecat.
Asa ca la ora aia am povestit, ne-am iubit si a dormit cu mine.
Desi e cat mine de mare, e tot un copil si trebuie sa ne facem ritualul de iubit, pisicit, mangait ca altfel nu e bine, nu poate incheia ziua.
Azi dimieatza am mancat o banana.
Mi-am luat glicemia acum alien.gif 125.
Nu am mancat nimic rau ieri, dar poate fi din cauza oboselii?
ca doar nu o fi de la banana?
Trebuie sa mai studiez, e ceva ciudat.
Luasem la mine cateva curmale sa ma indulcesc, dar parca nu mai imi vine.
Cum functionez io de variaza glicemia intre 65-125 ?
blink.gif
Karin
Neatza! pupic.gif
Ce fain, o iesire in oras cu prietenele! wink1.gif
Si imi place tare mult ritualul vostru de iubit/pisicit! wink1.gif
Cat despre glicemie, nu ma pricep sa iti dau ceva sfaturi, nu sunt la curent cu asta! blushing.gif
Sa ai o zi faina! pupic.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 16-03-2007, 09:18 AM) *

Neatza! pupic.gif
Ce fain, o iesire in oras cu prietenele! wink1.gif
Si imi place tare mult ritualul vostru de iubit/pisicit! wink1.gif
Cat despre glicemi, nu ma pricep sa iti dau ceva sfaturi, nu sunt la curent cu asta! blushing.gif
Sa ai o zi faina! pupic.gif

pupic.gif
Sper sa fie faina, desi inca am controale, urmeaza un weekend plin, adica la munca.
Trebuie sa anulez masajul de azi de la prinz caci nu am cum sa ajung.
Dupa 10 sa sun sa vad cand pot sa fac o reprogramare.
Imi place ca afara e soare, cald si au inflorit copacii.
E minunat porimavara cand invie totul cheer.gif
buretel
neatza pupic.gif
ce fain ca ai iesit cu prietenele blum.gif maine planuim si noi o iesire, care se va lasa cu mici si canasta w00t.gif abia astept yahoo.gif

pt tine give_rose.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 10:41 AM) *

neatza pupic.gif
ce fain ca ai iesit cu prietenele blum.gif maine planuim si noi o iesire, care se va lasa cu mici si canasta w00t.gif abia astept yahoo.gif

pt tine give_rose.gif

Super fain.
Am incercat sa organizez si io o canasta in acest weekend, dar babuinii cica muncesc )).gif
Asa ca in timpul liber, adica fara serviciu, curatzenie, mancare,etc... voi viziona niste filme, iar daca e asa frumos poate merg cu zana in parc.
buretel
daa, primul meu joc de canasta a avut loc miercuri seara. jalee, i-am zapacit pe ceilalti cu intrebarile, tipic pentru mine w00t.gif ma prind greu, ca nu prea ma duce capul lol.gif lol.gif dar perseverez, astazi mai cercetez problema ca sa fiu pregatita maine naughty.gif

la ce filme te mai uiti? citisem ca ai vizionat un calup de filme vechi zilele astea, ce frumooos rolleyes.gif
Nessie
pupic.gif Te pup iubita! Nu ma pricep nici eu la glicemie. sad.gif nenea Monti nu zice nimic in capitolul ala cu glicemia? Reciteste-l si poate te ajuta cu ceva. Succes la controale si sa te simti binei n weekend. floare.gif
amalia0701
CITAT(buretel @ 16-03-2007, 11:05 AM) *

daa, primul meu joc de canasta a avut loc miercuri seara. jalee, i-am zapacit pe ceilalti cu intrebarile, tipic pentru mine w00t.gif ma prind greu, ca nu prea ma duce capul lol.gif lol.gif dar perseverez, astazi mai cercetez problema ca sa fiu pregatita maine naughty.gif

la ce filme te mai uiti? citisem ca ai vizionat un calup de filme vechi zilele astea, ce frumooos rolleyes.gif

Am o cutie de DVD de urmarit, inca nu stiu ce o sa am chef sa vad )).gif
Iti spun dupa vizionare.
Am renuntzat sa mai imi iau glicemia.
Aparatul nu e bun )).gif
O sa mananc prinzul:
-100 gr. graham cu zacusca.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 16-03-2007, 09:12 AM) *

Servus dragelor!
Aseara am bantuit prin oras cu niste prietene, am ajuns acasa la ora 0:50 )).gif
Am mancat frumos, niste zacusca si spanac.
Am baut doar ceai si apa plata.
Am lesinat pe langa baclavale si papanasi cu smantana mad.gif , dar nu mi-a trebuit.
Azi noapte cand am ajuns acasa mandra mea nu dormea sad.gif , tatal ei fiind si el plecat.
Asa ca la ora aia am povestit, ne-am iubit si a dormit cu mine.
Desi e cat mine de mare, e tot un copil si trebuie sa ne facem ritualul de iubit, pisicit, mangait ca altfel nu e bine, nu poate incheia ziua.
Azi dimieatza am mancat o banana.
Mi-am luat glicemia acum alien.gif 125.
Nu am mancat nimic rau ieri, dar poate fi din cauza oboselii?
ca doar nu o fi de la banana?
Trebuie sa mai studiez, e ceva ciudat.
Luasem la mine cateva curmale sa ma indulcesc, dar parca nu mai imi vine.
Cum functionez io de variaza glicemia intre 65-125 ?
blink.gif

cu ce iti masori glicemia?....
buretel
CITAT(amalia0701 @ 16-03-2007, 12:32 PM) *

O sa mananc prinzul:
-100 gr. graham cu zacusca.

numai atat? nu e putin? huh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.