CITAT(Tzutzi80 @ 14-03-2007, 07:39 PM)

CITAT(amalia0701 @ 14-03-2007, 12:19 PM)

Ma gandesc la Lali, ea a slabit 20 de kg, dublu fatza de mine, mai mult decat dublu.
Iar io daca nu fac ace tot ma loveste tzunami de nevoie de dulce.
Parca am devenit io dusmanul meu, ma cert mereu, rezist cat pot, apoi cedez, ma enervez pe mine.
Ma invart in cerc.
Am vazut ca ai scris de Lali, asa ca m-am dus si eu repede sa ii citesc jurnalul.

Am ramas tablou! Cum poti sa admiri faptul ca se infometeaza in felul acela. Are rezultate, dar nu cred ca sanatate va mai avea mult timp. Aia este o boala si se numeste Anorexie. Chiar daca e la inceput, asa se manifesta. Eu te stiu femeie cu capul pe umeri....si slabesti foarte frumos. Da-i inainte cum stii tu. Iar de Lali imi pare rau, ca vad ca nu a ascultat de fete inainte, si probabil si mesajele mele le va ignora.

Lali tzine acest regim sub supravegere medicala.
Nici io nu cred, din experientza mea ca e bine sa slabesti atat de mult, dar daca dr. ei zice ca e ok, nu pot decat sa ma bucur pentru ea.
Si sincer sa imi doresc si io sa am 75 de kg.
Oare voi avea vreodata?
Ieri am mancat asa:
- ora 18 - gustare iaurtul;
-ora 21:30 - ca atunci am ajuns acasa de la serviciu si de la cumparaturi 2 bucatzi de cod cu lamaie si un crenvusti de piept de pui cu mustar.
Asera la ora 21 aveam glicemia 111
Am descoperit de unde e nevoia nebuna de dulce - sindrom premenstrual.
Azi dimiatza am mancat:
- o banana si un kiwi mic;
-mi-a luat glicemia la ora 7:30 - era 75 ( dupa banana si kiwi).
Acu am mancat 7 curmale.
Am la mine suc de rosii sa il beau pana la prinz.
Si pentru ca nu am avut timp sa gatesc, ma la pachet un pate begetal cu spanac si zacusca, un ardei verde si 100 gr. paine graham.