Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
himere2005
amalia, eu te incurajez cu dieta si la curatenie daca nu esti carcotasa as veni eu ca deja simt nevoia sa frec ceva )).gif la calcat sa nu ma pui ca aici ma fofilez intodeauna grin.gif
anca veselie
cam maricel apartamentul sa faci singura.
noi avem niste fete de incredere care fac curat la firma si ma gandesc sa le propun.
spor cu acele!
Tzutzi80
Ami eu am incredere in tine ca poti! Si ce daca mai sunt 35. Gandeste-te cate erau la inceput. A mai ramas doar un pic cheer.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 23-03-2007, 08:21 PM) *

Ami eu am incredere in tine ca poti! Si ce daca mai sunt 35. Gandeste-te cate erau la inceput. A mai ramas doar un pic cheer.gif

hug.gif
Tzutzi80
pupic.gif
bubbles
Ce face craioveanca mea hug.gif te imbratisez cu drag si .. stii ceva .. 35 nu e un nr atat de mare .. vei vedea ca incet incet vei ajunge la 5 kg wink1.gif flowers1.gif
amalia0701
Servus dragelor!
O alta saptamana.E soare luni , mult prea dimineatza m-am trezit )).gif
Va doresc o saptamana minunata!
Tzutzi80
Neata AMalia! Multumesc pt soare! A ajuns si la mine biggrin.gif pupic.gif
amalia0701
In weekend m-am odihnit.
Parca as avea 100 de ani si vreau numai odihna )).gif
Adevarul este ca m-am asperiat rau anul trecut si acu ma alint cheer.gif
Am fost la zilele yang si am fost cumintzica( adica fara halva desi mi-am cumparat si am in frigider tease.gif )
Azi am mancat asa:
- la ora 6:30 - un ou si iaurt;
-la 11:30 - 2 patratzele de milka diet( a zis dr. ca macim o linie pe zi am voie cheer.gif )
- 12:45 - piept de pui si iaurt.
Pentru cina o sa fac niste merlucius la gratar si brinza de veci.

Sexymom
Saptamana frumoasa si tie. pupic.gif
Sunt convinsa ca la vara o sa ajungi sa ai greutatea mea, la cat esti de cuminte.
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 26-03-2007, 01:00 PM) *

Saptamana frumoasa si tie. pupic.gif
Sunt convinsa ca la vara o sa ajungi sa ai greutatea mea, la cat esti de cuminte.

lol.gif lol.gif lol.gif
Ma chinui de 2 ani sa ajung la 83 si tu zici ca o sa ma 65.
Numa daca dorm si nu mamanc nimic, beau doar apa si slabesc )).gif , ma voi trezi la vara slaba )).gif
anca veselie
amalia, tu ce fel de branza si iaurt papi - adica cu cata grasime? eu am balotat ieri niste halva, dar apoi mi-am dat seama ca e cu cacao sad.gif
folosesti merluciu congelat?
spor la dieta pupic.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 26-03-2007, 01:25 PM) *

amalia, tu ce fel de branza si iaurt papi - adica cu cata grasime? eu am balotat ieri niste halva, dar apoi mi-am dat seama ca e cu cacao sad.gif
folosesti merluciu congelat?
spor la dieta pupic.gif

Brinza de veci cu 20% grasime SU, adica 0,1 % grasime normala.
Eu iau Prodlacta sau lactido, acum am lactido.
Iaurt fac eu in casa, lapte de vaca ( cam 3%) pe care-l fierb, il las pana a doua zi si-l smantanesc, smatana o arunc deoarce nu o mananca nimeni si apoi fac seara iaurt.
Incalzesc laptele ( caldutz) il pun in borcane, la un borcan de 300 ml pun o linguritza cu varf de iaurt( din seria trecuta), apoi pun borcanele invelite inte-o cratitza cu niste carpe de vase pe ele( sa stea cald).
Dimieatza e super bun, il las o ora la frigider.
Fac in ultima zi de yin a mea si am 3 zile )).gif

Daca nu am lapte dulce, ca mai uita laptarul sa imi aduca, sau nu am timp sa fac mananc iaurt 0,1% , in general de Cluj facut.
Niciodata danone, milli sau inca vreo 2 firme( am sentzatia ca iaurturile alea nu au vazut laptele)

Am cumparat trunchi de merlucius congelat, ieri l-am dezghetzat, l-am pus cu condimente de peste si azi o sa-l arunc pe gratar cheer.gif
Io prefer pestele proaspat, dar m-a rugat Ioana sa iau merlucis ca ii e dor si m-am conformat.

Ti-am zis ca dr. meu mi-a dat voie sa gust dulce cu indulcitori, sa gust doar.
Io aseara mi-am facut brinza de vaci cu magiun de prune( fara zahar deloc), cu stafide si scortisoara.

anca veselie
ce bine suna desertul tau cu magiun fara zahar naughty.gif ce sa mai zic de procedeul de facut iaurt, super tare!
amalia0701
Azi ma simt slaba )).gif , frumoasa si sexi )).gif
O fi soarele cu dintzi sau portia dubla de fursescuri de ieri lol.gif
Va doresc o seara faina.
pentru ca va iubesc si cred ca toate sunteti minunat, dar cu dedicatie speciala pentru Seximom:
DE CE O IUBESC PE MAMA

Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus," Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce la pat."

O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.

Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.

Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.

Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.

Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.

Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei.

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.

Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat."

"Sunt pe drum," raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.

Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.

Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular," Ma duc la pat."

Si o si face ... fara nici un alt gand.

Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult?

PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)

Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca pentru asta. Eu tocmai am facut-o.

SI APOI DUCETI-VA LA PAT!

axe10
Esti super tare fata....te iubesc...sa fii cuminte...
Tzutzi80
CITAT
Azi ma simt slaba , frumoasa si sexi
O fi soarele cu dintzi sau portia dubla de fursescuri de ieri
Va doresc o seara faina.

Ce bine ca ai aflat si tu ce stiam eu de mult! pupic.gif Eu as adauga la enumerarea aia si "foarte speciala si iubita" hug.gif floare.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 26-03-2007, 07:20 PM) *

Esti super tare fata....te iubesc...sa fii cuminte...

yahoo.gif hug.gif
Ba io te iubesc.
Te regasesti in descriere?
Io incerc sa ma detasez si sa las si pe altii sa se implice.
Am citit io intr-o carte ca manager bun e cel care delega atributiile si pune echipa la munca.
Sexymom
CITAT(amalia0701 @ 26-03-2007, 08:20 PM) *

Azi ma simt slaba )).gif , frumoasa si sexi )).gif
O fi soarele cu dintzi sau portia dubla de fursescuri de ieri lol.gif
Va doresc o seara faina.
pentru ca va iubesc si cred ca toate sunteti minunat, dar cu dedicatie speciala pentru Seximom:
DE CE O IUBESC PE MAMA

Doamne Amalia, asa sunt eu, asta fac zi de zi, si as mai adauga cate ceva : noaptea ma trezesc de cate 3 ori sa merg in camera la fete si sa le invelesc.Si sa verific daca sunt ude la gat sa le schimb de bluza de pijama.
axe10
CITAT(Sexymom @ 26-03-2007, 08:24 PM) *

Doamne Amalia, asa sunt eu, asta fac zi de zi, si as mai adauga cate ceva : noaptea ma trezesc de cate 3 ori sa merg in camera la fete si sa le invelesc.Si sa verific daca sunt ude la gat sa le schimb de bluza de pijama.

Nu te regasesti?...eu da...si nu termin niciodata...tot timpul imi ramane ceva pe a doua zi..
julyalina
pupic.gif amalia, azi am fost gand la gand blum.gif
smile.gif se pare ca am postat si eu "de ce o iubesc pe mama" la vitamine blum.gif fara sa stiu ca ai postat si tu la tine in jurnal sad.gif ca nu am avut timp sa intru blushing.gif
amalia0701
Buna dimieazta dragelor!
Urasc ora asta noua mad.gif
Mi somnic.
O sa imi fac un ceai energizant, va invit cafea.gif
Cantarul meu ma sfideaza dar si io pe el )).gif lol.gif
De azi iar 3 zile yin, azi:
- 2 kiwi si un mar golden.
Peste jumatate de ora o sa mananc zacusca cu paine graham, iar pentru prinz am niste ciorbitza.
Pentru seara trebuie sa fac ceva cumparaturi, dar nu stiu cand.
Mi-am luat la mine si sucul de rosii.
amalia0701
Azi la 14 am mansaj, la 16:30 acupunctura, la 18:30 trebuie sa vin iar la munca )).gif
Iar o zi alergatoare.
Aseara am adormit nedemachiata devil.gif uitandu-ma la Jandarmii la plimbare .
Buna terapia prin ras, am adormit dupa ce am ras cu lacrimi la filmul ala.
anca veselie
neatza!
foarte faina postarea despre mama! give_rose.gif
bestiale filmele cu louis de funes, mi-ai facut pofta.
ca mai face dl kinetoterapeut? grin.gif
te pup si spor la dieta! hug.gif
Karin
Neatza iubita! pupic.gif
Consecventa si silitoare, cum te stiu! wink1.gif
Ce suc de rosii bei tu? Ca si io as vrea, dar nu am gasit decat cu zahar... eusa_think.gif
Sa ai o zi faina! pupic.gif
Nana
Neatza Amalia si voua fetelor! floare.gif floare.gif floare.gif

Mi-ai scris dupa cum urmeaza:
CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 09:42 AM) *

Fac acupunctura la Policlinica Solaris cu domnul dr. Mandrescu.
este pe strada Ecaterina Teodoroiu nr. 5( in spatele bisericii Madona Dudu)

Multumesc pentru informatii. pupic.gif . Esti multumita? Ca nu mi-ai spus daca e bun tipul? Stii ceva de cursurile de perfectionare pe unde le-a facut? si imi poti spune te rog si cat costa sedinta? ca mi-e dor de ace si vreau si eu o tura de 10 sedinte...
asa... acum ma duc sa citesc din urma.
Pupici
amalia0701
Mi s-a sters tot ce am postat devil.gif devil.gif devil.gif
Anca pupic.gif , maseorul e tot tanar si sexos, dar o sa ma omoare azi lol.gif
BuBu io beau suc de rosii de la RAUCH.

Nana o sedintza pentru slabit e 30 lei, acu pretul e in functie de afectiuni.
Io nu stium pe altcineva, am avut recomandari bune si am slabit.
Face specializari in China, chiat in mai pleaca pentru o luna.
Stii tu pe altcineva in Craiova?

Aici e mandra mea tunsa:
Imagine
anca veselie
frumoasa e! pupic.gif
amalia0701
Stie cineva cum se numeste floarea asta?
Imagine
Karin
Ptiiiii, ce fata frumoasa ai! wink1.gif Sa iti traiasca scumpetea si voi pe langa ea! pupic.gif
Suc de rosii de la RAUCH? eusa_think.gif Unde il gasesti? eusa_think.gif
amalia0701
Nana vad ca ai 36 de ani, suntem de aceeasi varsta pupic.gif
Nana
[quote name='amalia0701' date='27-03-2007, 10:57 AM' post='58868']
Mi s-a sters tot ce am postat devil.gif devil.gif devil.gif
Anca pupic.gif , maseorul e tot tanar si sexos, dar o sa ma omoare azi lol.gif
BuBu io beau suc de rosii de la RAUCH.

Nana o sedintza pentru slabit e 30 lei, acu pretul e in functie de afectiuni.
Io nu stium pe altcineva, am avut recomandari bune si am slabit.
Face specializari in China, chiat in mai pleaca pentru o luna.
Stii tu pe altcineva in Craiova?
[quote]
Super copilasha ta! arata bestial... Draga mea io am facut la doctorii Tutescu dar si-au desfiintat cabinetul si de doi ani tot construiesc altul... iar eu mor de dorul acelor... drept pentru care ma voi duce si eu la doctorul tau... e cu programare? daca da... poti te rog mult sa-mi dai un numar de telefon?
Te pupa cealalta craioveanca... care spera si ea sa slabeasca cu doctorul tau ca are si ea vreo 20 de kile de lasat in spate.

CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 11:00 AM) *

Nana vad ca ai 36 de ani, suntem de aceeasi varsta pupic.gif

da am vazut si eu la profilul tau anul nasterii tale si ma gandeam "oare nu te cunosc?" give_rose.gif
amalia0701
E cu programare, de obicei seriile incep de luni.
Lucreaza doar de la ora 16:30 de Lu-Vi.
Telefonul e 418021.
Nana
CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 11:07 AM) *

E cu programare, de obicei seriile incep de luni.
Lucreaza doar de la ora 16:30 de Lu-Vi.
Telefonul e 418021.

yahoo.gif saru'mana pentru informatii... azi dau telefon si ma programez si eu. hug.gif pupic.gif floare.gif give_rose.gif floare.gif
amalia0701
Io sunt din Deva, maritata cu gorjan, ajunsa in cetatea Baniei )).gif , dar nu-i bai daca nu ne cunoastem putem sa o facem.
Daca suntem "contzarance" acum tease.gif
Karin
Amalia? Revin cu intrebarea: de unde iei sucul de rosii RAUCH? De la Selgros? eusa_think.gif
pupic.gif Multumesc, poate n-ai vazut intrebarea mea, ca e pe pagina "ailalta" . grin.gif
Nana
CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 11:11 AM) *

Io sunt din Deva, maritata cu gorjan, ajunsa in cetatea Baniei )).gif , dar nu-i bai daca nu ne cunoastem putem sa o facem.

yahoo.gif iooooooooo ca bine zici... punctul comun este gorjanul caci si colegul meu de paratament tot di la Gorj... pai... sa ne intalnim dara ca n-o fi foc... intr-o zi cu soare smile.gif noi doua si dietele noastre smile.gif... dai de veste cand ai timp si gasim o ora de o apa plata pe-o terasa. flowers1.gif
amalia0701
CITAT(Karin @ 27-03-2007, 11:13 AM) *

Amalia? Revin cu intrebarea: de unde iei sucul de rosii RAUCH? De la Selgros? eusa_think.gif
pupic.gif Multumesc, poate n-ai vazut intrebarea mea, ca e pe pagina "ailalta" . grin.gif

De la Billa sau de la sellgros. pupic.gif
Karin
Aha...mersi. pupic.gif
N-am mai fost demult prin billa, de cand cu Kauflandul asta...trebuie sa ajung neaparat. wink1.gif
amalia0701
CITAT(Nana @ 27-03-2007, 11:15 AM) *

yahoo.gif iooooooooo ca bine zici... punctul comun este gorjanul caci si colegul meu de paratament tot di la Gorj... pai... sa ne intalnim dara ca n-o fi foc... intr-o zi cu soare smile.gif noi doua si dietele noastre smile.gif... dai de veste cand ai timp si gasim o ora de o apa plata pe-o terasa. flowers1.gif

Io mereu sunt in alergatura, dar mai vorbim, poate ne plimbam prin parc, io evit terasele,birturile in general.
Si miscarea nu ne strica.
Nana
CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 11:28 AM) *

CITAT(Nana @ 27-03-2007, 11:15 AM) *

Io mereu sunt in alergatura, dar mai vorbim, poate ne plimbam prin parc, io evit terasele,birturile in general.
Si miscarea nu ne strica.

nici o problema... daca vrei in parc... in parc sa fie smile.gif
julyalina
pupic.gif amalia
ce vad eu pe aici? ... se pune de o intalnire ? naughty.gif
Nana
CITAT(julyalina @ 27-03-2007, 01:42 PM) *

pupic.gif amalia

Craioveanca? Hai si tu!!!!!!
Tzutzi80
Ia uite Ami ca ti-ai facut de o intalnire si in Craiova. Ce ma bucur yahoo.gif Bravo!!!
axe10
Vezi ca nu s-a pocit fata, tot frumoasa e...pupici.
Tzutzi80
CITAT(axe10 @ 27-03-2007, 06:08 PM) *

E sexoasa vrei sa spui! Amalia...eu zic sa pui taxa la intrarea in scara, ca va avea multi pretendenti
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 27-03-2007, 06:10 PM) *

CITAT(axe10 @ 27-03-2007, 06:08 PM) *

E sexoasa vrei sa spui! Amalia...eu zic sa pui taxa la intrarea in scara, ca va avea multi pretendenti

Ca masa....ca doar are cu cine semana...
amalia0701
CITAT(Nana @ 27-03-2007, 02:25 PM) *

CITAT(julyalina @ 27-03-2007, 01:42 PM) *

pupic.gif amalia

Craioveanca? Hai si tu!!!!!!

Alina e in Bucuresti.
Nana cel mai sigur sa ne vedem dupa Paste, acu sunt numa o alergatura.
De 2 zile il tot bat pe dr. la cap sa imi psuna ce sa fac sa scap de pofta de dulce si azi mi-a bagat inca 2 ace, care m-au durut.
asta asa daca mi-o veni vreo idee cu halvaua )).gif
Am baut pe la 12 sucul de rosii, si m-a apucat o forfoteala in burta de abia am ajuns acasa( am io o probleme cu buzile publice devil.gif )
De grabita ce am plecat pachetul( maslinele si ciorbitza) mi-au ramas la serviciu lol.gif lol.gif asa ca m-am apucat si mi-am facut alta ciorbitza.
Acu o sa imi fac o salata cu : rosii, castraveti, ceapa verde, salata, spanac si lamaie )).gif
Acu sa ma laud:
- dupa masa de dimieatza, am rupt o linie de milka diet, apoi m-am gandit ca de fapt nu vreau asta, ca io vreau sa slabesc si am aruncat cicolata in fundul sertarului tease.gif salut.gif
-azi m-a laudat lumea la clinica ca am slabit tare frumos blum.gif blum.gif
Numa boul ala roz nu vede( adica bombonel) cred ca o sa-l arunc devil.gif , nu azi poate maine.
Sunt in mare verva.
Mi-am facut programare la NUTRITIONIST , adica nu io, nu am prea multa incredre, dar acu la cati bani am tocat io, ce mai conteaza.
O sa merg in 12.04.
De fapt mergem 3 tipe, sa o testam pe dr. lol.gif lol.gif lol.gif ( ne- a programat cate o ora pe fiecare), cred ca ne scoate slabe de acolo w00t.gif

Tzutzi si Axe hug.gif pupic.gif pupic.gif
Nana
CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 07:36 PM) *

Mi-am facut programare la NUTRITIONIST , adica nu io, nu am prea multa incredre, dar acu la cati bani am tocat io, ce mai conteaza.
O sa merg in 12.04.
De fapt mergem 3 tipe, sa o testam pe dr. lol.gif lol.gif lol.gif ( ne- a programat cate o ora pe fiecare), cred ca ne scoate slabe de acolo w00t.gif

la ce nutritionist ti-ai facut programare? io am fost la Mihaela Popescu (endocrinolog) si la capitolul nutritie... m-a dezamagit groaznic... e super pe endocrine dar... mi-a dat Xenical pe care, ca o idioata, l-am si cumparat (120 roni) si acum plang ca nu-mi vine sa iau pastile.
Dupa Pasti e super!

Pupici
amalia0701
CITAT(Nana @ 27-03-2007, 08:00 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 07:36 PM) *

O sa merg in 12.04.

la ce nutritionist ti-ai facut programare? io am fost la Mihaela Popescu (endocrinolog) si la capitolul nutritie... m-a dezamagit groaznic... e super pe endocrine dar... mi-a dat Xenical pe care, ca o idioata, l-am si cumparat (120 roni) si acum plang ca nu-mi vine sa iau pastile.
Dupa Pasti e super!

Pupici

Am fost si io la ea acu vreo 5 ani.
M-a declarat sanatoasa, adica mi-o zis ca am 120 de kg ca am regim de viatza prost.
M-ama mai indreptat de atunci, dar nu prea tare )).gif
Si nici ea nu-i vreo silfida, mai mult am vazut-o in Mercur cu fata ei, care era cam obezica.
Deci mintea mea in gandul ei si-a zis, daca era asa de priceputa, se trata in primul rand pe ea, dar macar copilul.........
Am vazut ca ea e si in programul reductostart.
A vrut sa imi dea si mie xenical, dar atat am chestionat-o incat m-am convins ca arunc banii pe geam
Acu pune mana si ia-l daca tot ai dat banii.
devil.gif
Ma duc la dr. Camelia Panus( face kineto la solaris, avem acelasi maseor )).gif iar naietii spuneau ca arata beton la 40 de ani si ca-i tare desteapta.
Mi-a facut programre o colega, io nu sunt prea entuziastmata, dar o sa vad.
Tu in ce cartier locuiesti?
Io in cornitzoiu si muncesc la gara.
Poate ne intersectam la un ceai si mai devreme de pasti, daca ai drum pe la gara.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.