Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
Ieri a fost prima zi fara dulciuri cheer.gif
amalia0701
Aseara ma facut salata, am pus in ea si masline lights si a fost super buna.
Am pacalit-o chiar si pe Ioana sa manance )).gif , era si mai buna daca nu as fi uitat sa imi cumpar si o legatura de patrunjel )).gif
Azi am mancat:
- ora 6:40 ananas;
-ora 8:30 100 gr. graham cu zacusca;
Pentru prinz am pachet:
-ciorbitza si niste masline.
Iar la cina vreau tot o salata, sper sa ajung in piatza sa iau salata si spanac, daca nu dopar cu rosii, castraveti, ceapa verde si masline.
Acu va invit la un ceai cafea.gif
Nana
CITAT(amalia0701 @ 27-03-2007, 08:09 PM) *

Tu in ce cartier locuiesti?
Io in cornitzoiu si muncesc la gara.
Poate ne intersectam la un ceai si mai devreme de pasti, daca ai drum pe la gara.

Hehe... eu stau la gara!!!!!!!!!! la primele turnuri pe dreapta cum te duci spre centru biggrin.gif si lucrez la Electrotehnica... un ceaiiiiiiii da da yummmmyyyyyyy ieri am baut si eu vreo 500 ml de ceai din ala de slabit de la BioVit si de la ora 4 dimineata pana la 8.30 am facut tzshpe drumuri pe wc... mad.gif ... anyway, nu ma las de ceai dar o sa-l beau pe la 17 si pe la 20 cate o cana...
aki
Salut Amalia.Imi pare bine ca te simti mai slaba,cred ca si dispozitia e super,mai ales ca afara ride tot sub razele soarelui,e cald si bine.Am o dispozitie yahoo.gif .Mine vine sora mea de la Cluj,nu am rabdare s-o vad.Amalia tu ai sora? w00t.gif
anca veselie
amalia cheer.gif cheer.gif sa luptam impotriva ciocolatii! cheer.gif
ai cumva o reteta simpla de spanac? ca ma bate si pe mine gandul.
chiar sunt curioasa ce-ti spune nutritionista, am si eu cateva colege care s-au dus si slabesc foarte frumos.
pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 28-03-2007, 10:04 AM) *

chiar sunt curioasa ce-ti spune nutritionista, am si eu cateva colege care s-au dus si slabesc foarte frumos.
pupic.gif

mai anca .... si tu ai ceva cu iubitul meu?

P.S. Glumeaaaaaammmmm pupic.gif hug.gif
Nana
CITAT(amalia0701 @ 28-03-2007, 07:57 AM) *

party.gif Asta e doar pentru prima zi fara ducliuri.... sa vezi ce scandal o sa facem pentru mai multe zile...
Eu ma tin batoasa vreo 3-4 zile si in a 4-5 zi musai sa bag ceva dulce si de obicei imi iau o nuga Santos sau bomboane Solano cu cafea... mai bag si cate un Teddy din ala cu zmeura sau guma de mestecat... dar nici una nu se comapara cu Kinder bueno sau cu Duplo mad.gif . dar asta este... vorba ta... vreau sa slabesc
Te pup iubita
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 28-03-2007, 07:57 AM) *

deci acele alea nu au durut degeaba hug.gif

apropo de nutritionist ... eu am 3 colege care s-au dus la aceeasi d-na doctor si :
2 dintre ele au slabit frumos pentru ca au respectat ceea ce le-a spus + ca au facut electrostimulare si impachetari, una dintre le se mai duce si acum pentru ca are bani si isi permite sa face in continuare tratamentele iar celalata s-a cam ingrasat la loc sad.gif
cea de-a treia a slabit nitzel pe urma s-a lasat si acum e la fel smile.gif la ea, ca si la multe altele (si io printre ele blum.gif ) problema este la cap dry.gif ca nu avem suficienta motivatie sa spunem nu tentatiilor devil.gif
Nana
CITAT(julyalina @ 28-03-2007, 12:03 PM) *

problema este la cap dry.gif ca nu avem suficienta motivatie sa spunem nu tentatiilor devil.gif

AMIN! Mare adevar!
anca veselie
CITAT(Tzutzi80 @ 28-03-2007, 11:51 AM) *

CITAT(anca veselie @ 28-03-2007, 10:04 AM) *

pupic.gif

mai anca .... si tu ai ceva cu iubitul meu?

P.S. Glumeaaaaaammmmm pupic.gif hug.gif

ce sa fac mai tzutzi, la asta rezist cel mai greu tease.gif
Nana
Da' oare gazdutza s-a suparat pe noi si ne-a lasat singure aici la ea in casutza frumoasa? sorry.gif
axe10
Buna dimineata iubita!
Esti ocupata cu masajul sau cu maseurul?
julyalina
dry.gif cred ca face curatenie pupic.gif
Nana
Buna dimineata dragutza! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Tot ocupata? Te mai asteptam, mai bem un ceai, o cafelutza, o apa plata cu lamaie... pana vii shi tu floare.gif floare.gif floare.gif
Nana
Si iar Buna dimineata gazdutza dragutza.... sper ca esti bine si ca lipsesti doar pentru ca te pregatesti de sarbatori.
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
Tzutzi80
pupic.gif Buna ziua soare!!! Esti deja pe drum spre Deva??? Sau doar te ascunzi de noi. Cand te ascunzi...inseamna ca ai papat rau de tot. Sa pregatesc nuiaua??? bataita.gif
Nana
Sa stii tu Tzutzi ca ai dreptate. Doamna cea ambitioasa si din ce in ce mai frumoasa este in drum spre sfantul si frumosul Ardeal. Distractie placuta Amalia si Sarbatori fericite!
amalia0701
Servus dragelor!
Sunt inca aici, din pactae nu ama vut calculator 3 zile la munca si pe acasa nu prea am ajuns.
Va multumesc ca m-ati vizitat, o sa in cerc sa va raspunde pe rand.
- sunt aici, tzin inca regim desi am fost abandonata de colega de suferintza, merg inca la ace, fac masaj, dar cred ca dupa sedintza de maine o sa fa co pauza cu masajul.
Am intrat in faliment )).gif
-Nu am facut curatenie, nici nu prea am timp sa fac.Maine sunt la serviciu, iar de Florii io nu muncesc, apoi saptamna viiotare pana miercuri merg la ace.
-Nu am plecat la Deva, daca ii conving pe ai mei sa mergem, caci Ioana nu vrea sa mearga o sa plecam joi seara.
-Nu am mancat prostii, azi ca sunt tare depresata am mancat 2 patratzele de milka diet.
Ai dreptate Alina, problema e la cap.
Nu am mai slabit deloc de o luna, sunt cam frustrata.
O sa merg sa vad ce imi spune nutritionista, pe unde am intrebat de ea am primit numai referintze bune.
Acu va pup, ca trebuie sa plec.
Nu imi merge mess-ul la munca asa ca sunt cam izolata )).gif
Nan tare drag mi-ar fi sa ne intalnim.
Da-mi pe privat un mesaj cu nr. tau de telefon si promit sa te sun.
pupic.gif
amalia0701
Buna dimineatza dragelor!
Io sunt la a doua zi de yang.
Ma gandeam si io sa tzin saptamana viitoare 6 zile yin ca tot e Saptamana Mare, apoi de Pasti sa mananc si io ou rosu, carne de miel si drob.
O sa-l intreb luni pe dr. ce parere are.
S-ar putea sa merg mai repede la nutritionist, adica martzi, daca reusesc sa ma reprogramez azi.
Io sunt la munca si imi cad ochii in gura de somn mad.gif
Beau ceai energizant , dar cred ca de un redbull am nevoie )).gif
Azi o astept pe Nana la mine la un ceai.
M-a sunat aseara, l -a intrebat pe sotul ei daca numele meu ii spune ceva si el i-a dat nr. meu de telefon biggrin.gif
Eu cu sotul ei ne cunoastem de mai multi ani, am fost oarecum colegi mai demult.
Io chiar ma intrebam de unde are nr. meu de mobil, dar banuiam ca de la una din voi )).gif , asa ca ne gasieram neamuri aci in mica Cetate a Baniei.
Azi am mancat asa:
- 2 oua mici fierte tari( parca-s de bibilica), o bucatzica de carne da gaina fiarta si iaurt.
Am fiert aseara niste carne de gaina, o sa incerc azi sa fac piftie, adica sa scot carnea si sa las sa fiarba apoa pana de incheaga.
Ai mei inca sunt in faza de refuz a ciorbei.

Tzutzi80
Neata Ami! Cum se face ca tu esti mereu de servici??? I-a intinde o ceasca de aia de ceai si la copilu' ca ii e lene sa pregateasca singur grin.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(Tzutzi80 @ 31-03-2007, 09:38 AM) *

Neata Ami! Cum se face ca tu esti mereu de servici??? I-a intinde o ceasca de aia de ceai si la copilu' ca ii e lene sa pregateasca singur grin.gif pupic.gif

Nu mereu, dar 2 sambete pe luna.
pupic.gif
cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif

Numai maine nu-i poimane cheer.gif
ina_ceva
O zi usoara la serviciu si un WE placut!
amalia0701
servus dragelor!
M-am intalnit cu NANA!
E o super dragutza.
Io tot agitata, fiind la serviciu, sper sa reusim sa ne vedem in curand dar nu la mine la munca.
Nana te invit oficial, sa repeti vizita oricand ai chef sa bei un cei povestit, mai ales ca am deschis o multime de subiecte si nu am lamurit nici unul )).gif
Parca ne cunosteam de 100 de ani.
Am ajuns acasa inghetzata, a inceput sa bata un vant si imi e tare frig, o sa ma bag un pic in pat, apoi prinzul si la 15 masaj cheer.gif cheer.gif
Din pacate nici azi nu am spalat geamurile, dar bate prea rau vantul, asa ca ramane pe saptamana viitoare.
95% ca nu mai mergem la Deva, Ioana nu vrea sub nici o forma si Marius ar lenevi si el cu ochii la filme.
Cred ca o sa ma sacrific si o sa stam acasa.
Acu trebuie sa fac liste de cumparaturi, sa gatesc, etc...........
Si pentru ca orice lucru incepe cu o pauza, va pup si ma bag langa Ioana in pat sa ma incalzesc pupic.gif
Nana
CITAT(amalia0701 @ 31-03-2007, 01:39 PM) *

servus dragelor!
M-am intalnit cu NANA!
E o super dragutza.
Io tot agitata, fiind la serviciu, sper sa reusim sa ne vedem in curand dar nu la mine la munca.
Nana te invit oficial, sa repeti vizita oricand ai chef sa bei un cei povestit, mai ales ca am deschis o multime de subiecte si nu am lamurit nici unul )).gif
Parca ne cunosteam de 100 de ani.

DAAAAAAAAAA!!!! Eu m-am simtit minunat stand de vorba cu tine. Esti tare dulce! Si-apoi daca am fi incheiat subiectele... noi data viitoare ce am fi discutat? pupic.gif Iti multumesc pentru invitatie, sigur voi onora cu cea mai mare placere... poate ne intalnim la mine la un ceai ca distanta dintre serviciul tau si casa mea este de 3 minute de mers lejer floare.gif . Ne auzim la telefon. Te pupacesc. Odihna placuta si distractie placuta maine. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
axe10
Buey Nana...am baut si o ceai in gara la Craiova...asteptam trenul sa ma duca acasa...ma bucur ca v-ati intalnit ...asi fi vrut si eu ca mi-e cam dor de Amalia dar astept sa vina la Bucuresti ...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 31-03-2007, 03:13 PM) *

Buey Nana...am baut si o ceai in gara la Craiova...asteptam trenul sa ma duca acasa...ma bucur ca v-ati intalnit ...asi fi vrut si eu ca mi-e cam dor de Amalia dar astept sa vina la Bucuresti ...

Mai bine vii tu la mine la Craiova.
Oricum vroiai sa evadezi, io am unde sa te cazez.
Sys nu e in Bucuresti pana in 13.04, iar eu am liber de pasti dar ai mei oameni nu vor sa plecam la Deva, asa ca o sa mergem pe 21 la Deva, deci la Bucuresti pot veni cel mai devreme in 5.05.
Ar fi o idee sa dechid o ceainarie aici la Gara cant termina astia Eurogara )).gif
Nana de abia astept sa ne auzim.
Am facut masajul )).gif
Nana
Buna dimineata doamna!!!!!!! pupic.gif
Reparashi computadorul? Sper ca da... te pup... pupic.gif
Vorbim mai tarziu ca acusi vaz ca nu esti available. give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Am revenit, inca nu imi functioneaza messengerul si parca am o mana rupta devil.gif
Am trecut cu bine peste un chef, am fost cuminte, nu am mancat decat somon si iepure la cuptor.
Vreoiam sa va arat ce prajituri si ce tort am refuzat, dar nu pot instala Nokia PC Suite, dic cauza ca am Windows 98 SE si ar trebui sa am cel putzin 2000 mad.gif
Ieri am petrecut o zi super faina, dimieatza ma mancat, am baut o cafea cu o linie de milka diet si am citit Pacientul englez.
Apoi am plecat la chef, fina mea a fost incantata de cadou, si eu am reusit sa fiu cuminte si chiar am si dansat.
Cea mai tare faza a fost ca unul din invitati, baut s-a dat la mine lol.gif lol.gif lol.gif , dupa ce m-a dansat nu stiu cate dansuri l-am rugat pe Marius sa nu ma mai lase sa dansez cu el ca ma pipaie lol.gif , iar Marius l-a scuzat ca s-a imbatat lol.gif lol.gif lol.gif , dar l-am vazut io ca ii crestea inima ca tanjesc si altii la proprietatea lui lol.gif lol.gif lol.gif
Fata cea mare a gazdei i-a intins parul cu placa fiemii, asa ca se vedea freaza BIDINEA lol.gif lol.gif lol.gif in toata splendoarea ei.
O sa incerc de acasa sa pun pozele.
Gabi_c am niste poze de 9,5 MB, cum pot sa le pun pe site? caci cu IMAG.... pot doar mai mici de 1,4 M.
Please HELPPPPPPPPPPPPPP!
Mi-am facut reprogramare pentru maine la 15 la nutritionist.
Nessie
Despre poze, ti-am spus si la mine: nu am cum sa le redimensionez eu si nici nu cred ca exista un site care sa accepte poze atat de mari. Foloseste un program de editat pozi si sa-le mai mici. Cate poze ai?

Ma bucur ca ai avut un weekend frumos si ca te-ai simtit bine. pupic.gif Nu ai poze cu Ioana mai clare? As vrea sa o vad mai bine cum arata. grin.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 02-04-2007, 12:04 PM) *

Despre poze, ti-am spus si la mine: nu am cum sa le redimensionez eu si nici nu cred ca exista un site care sa accepte poze atat de mari. Foloseste un program de editat pozi si sa-le mai mici. Cate poze ai?

Ma bucur ca ai avut un weekend frumos si ca te-ai simtit bine. pupic.gif Nu ai poze cu Ioana mai clare? As vrea sa o vad mai bine cum arata. grin.gif

Nu am nici un program de redimensinat poze, caci mi-au sters administratorii toate softurile fara licentza laugh.gif
Stii tu unul free pe net sa incerc cu ala?
O sa pun poze cu Ioana mai clare deseara cand o sa le descarc de pe telefon , caci aci nu pot.
axe10
Nu iubita ca m-am hotarat... vizitez Sibiul....sa vad si eu orasul asta de care am auzit ca e superb...si e capitala culturala europeana.
Vad ca s-a miscat din nou cantarul?...mai esti suparici?...
Auzi, am consultat si eu internetul sa vad de saloane de acupunctura cu toate ca nu preea imi place ideea...tu cum ai ales la ce doctor sa te duci...ai consultat mai multi sau te-ai dus dupa pret?
amalia0701
CITAT(axe10 @ 02-04-2007, 12:20 PM) *

Nu iubita ca m-am hotarat... vizitez Sibiul....sa vad si eu orasul asta de care am auzit ca e superb...si e capitala culturala europeana.
Auzi, am consultat si eu internetul sa vad de saloane de acupunctura cu toate ca nu preea imi place ideea...tu cum ai ales la ce doctor sa te duci...ai consultat mai multi sau te-ai dus dupa pret?

De abia astept sa vad pozele de la Sibiu.
Nu sunt suparici, m-am mai linsiti, sunt doar puitain obosita, nu mi-am facut sopmnul de frumusetze )).gif
In Craiova nu sunt prea multe variante, m-a dus la asta ca mi l-a recomdat cineva.
de ce nu vb cu Pumby sa mergi la dr. ei, mi se pare serioasa, si are preturile la jumate fatza de al meu.
axe10
CITAT(amalia0701 @ 02-04-2007, 12:47 PM) *

CITAT(axe10 @ 02-04-2007, 12:20 PM) *

De abia astept sa vad pozele de la Sibiu.
Nu sunt suparici, m-am mai linsiti, sunt doar puitain obosita, nu mi-am facut sopmnul de frumusetze )).gif
In Craiova nu sunt prea multe variante, m-a dus la asta ca mi l-a recomdat cineva.
de ce nu vb cu Pumby sa mergi la dr. ei, mi se pare serioasa, si are preturile la jumate fatza de al meu.

Ea e in Buc? Nu stiam sau nu prea am fost atenta...acum ideea e sa fie si mai prin zona mea de invarteala ca nu ma duc in celalalt capat al orasului daca e...ma duc s-o intreb pe ea.
amalia0701
Am promis poze:
-prajiturie( foi cu miere cu frisca si capsuni, cu rahat si tort de fructe);
Imagine
Imagine
Imagine
Ioana cu freza bidinea lol.gif si parul intins cu placa:
Imagine

Si pe dos )).gif :
Imagine
Si daca va era dor de mine:
Imagine
Io cu finutza mea:
Imagine
Lacry
Acum am reinceput si eu dieta, am bagat un oki aici, si ce-am vazut? blink.gif Prajituri!
Uf, mi-am facut-o cu mana mea )).gif
amalia0701
CITAT(Lacry @ 02-04-2007, 04:23 PM) *

Acum am reinceput si eu dieta, am bagat un oki aici, si ce-am vazut? blink.gif Prajituri!
Uf, mi-am facut-o cu mana mea )).gif

Vroiam sa ma imunizez pentru Paste )).gif
Nessie
doh.gif Maaaama ce gagici!! Ioana parca e decupata din reviste! w00t.gif
Iar la tine se vede la fata cat de mult ai slabit. clap.gif
anca veselie
ce de bunataturi si fete frumoase!
sa ai o saptamana minunata hug.gif
ina_ceva
Frumusica foc domnisoara, are cu cine sa semene; mie imi place freza ei blum.gif
amalia0701
Servus dragelor!
Azi am dat o tura pe teren, apoi am avut control iar acu astept sa vina ora 14:30 sa plec la nutritionist, apoi la acupunctura si deseara tarziu masaj.
Asa ma pregatesc io de sarbatorile de Pasti )).gif
Am vb. cu dr. si a zis ca-i ok sa tzin 6 zile yin.
Aseara am fost la cumparaturi la Billa si la Penny......iar au inebunit romanii, cred ca s-a dat la stiri ca vine foametea )).gif
Nessie
inainte de sarbatori nu am curajul sa ma duc la cumparaturi decat la alimentare de bloc si piete. unsure.gif e nebunie curata!!! Daca vrei sa-ti faci cumparaturile de Pasti , cel mai bine e sa le faci cu vreo 3 saptamani inainte ca sa scapi de lacutele terminatoare de rafturi. laugh.gif

Ma bucur ca te ingrijesti si te faci bella! pupic.gif Sa ai o zi frumoasa!
anca veselie
sunt tare curioasa ce-o sa-ti zica nutritionista.
cat mai ai pana se implinesc cele 90 zile?
o zi frumoasa! pupic.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 03-04-2007, 11:15 AM) *

sunt tare curioasa ce-o sa-ti zica nutritionista.
cat mai ai pana se implinesc cele 90 zile?
o zi frumoasa! pupic.gif

Si io sunt curioasa ce o sa imi zica sa nu stiu )).gif
O sa va spun tot, promit.
Cela 90 de zile se implinesc in 15 aprilie.
axe10
In concluzie:ramai in Craiova de Paste, serbezi in familie, fara nebunii la masa....si ne citim pe 15 la implinirea a 90 de zile...
Amalia, mie mi se pare ca oricum ai dat jos bine, avand in vedere ca sunt 9kg in minus...stiu ca vroiai mai mult...dar uita-te la mine ca am facut -3 kg de la inceputul anului, pe urma +2kg...pe urma -1kg...si tot asa...acum maagit sa ajung la kg din ticker...sa-l mai schimb si eu...poate la vara.
amalia0701
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 01:12 PM) *

In concluzie:ramai in Craiova de Paste, serbezi in familie, fara nebunii la masa....si ne citim pe 15 la implinirea a 90 de zile...
Amalia, mie mi se pare ca oricum ai dat jos bine, avand in vedere ca sunt 9kg in minus...stiu ca vroiai mai mult...dar uita-te la mine ca am facut -3 kg de la inceputul anului, pe urma +2kg...pe urma -1kg...si tot asa...acum maagit sa ajung la kg din ticker...sa-l mai schimb si eu...poate la vara.

Da iubita, dar am consumat multa energie si o carutza de bani.
Sunt cam frustrata ca-s falita , dar imi revin io )).gif
axe10
Da...am uitat sa adaug de bani ca stiam ca ti-e greu...dar lasa ca te refaci tu...si la bani si la energie... hug.gif pupic.gif
amalia0701
Servus dragelor!
M-am nutritionizat azi 2 ore.
Am capul mare, nu mi-a spus multe lucruri care sa nu le fi stiut, asa ca o sa concluzionez:
- in urma analizelor de sange sunt toate in cote normale( ce o interesa pe ea si ce o sa monitorizeze), tensiunea 107/79;
- diagnostic obezitate tip I, deci:
- diete e de 1400 calorii/zi, 160 g carbohidrati, 53 g lipide si 75 proteine;
-exercitiul fizic de 4-5 ori pe saptamana incapnad cu 5-10 minute pana la 30-60 minute/zi;
-lichide 2000 - 2500 ml/zi.
Tratament medicamentos:
- sibutramina ( REDUCTIL) 10 mg/zi , o capsula pe zi pentru 2 saptamani sa vedem cum reactionez, apoi sa o sun si daca nu-s probleme peste o luna la control.
Recomanda scaderea si mentinerea cel putin 6 luni a 10-15% din greutatea totala, deci la mine 9.5 kg- 13 kg.
Toate trebuie respectate, orarul meselor: 3 principale cu 2 gustari la orele:
MD - 7-7:30
10-10:30 gustarea I;
13-13:30 prinz;
16-16:30 gustarea II;
19-1930 cina.
Lacry
Succes Amalia, in continuare! Buna ideea cu nutritionistul... mi-a trecut si mie prin scafarlie sa ma duc la unul smile.gif
amalia0701
CITAT(Lacry @ 03-04-2007, 09:25 PM) *

Succes Amalia, in continuare! Buna ideea cu nutritionistul... mi-a trecut si mie prin scafarlie sa ma duc la unul smile.gif

Io acu satu pe ganduri daca sa iau sau nu reductil.
amalia0701
Alimente permise:-carne( pasare fara piele, vita,pariser, sunca de praga, pate de ficat) - 200 gr/zi sau peste 300 gr/zi
-30-40 gr/zi unt sau ulei( masline extrevirgin si floarea saorelui);
-3 oua pe saptamana( fiert sau ochi in apa)
-fructe: lamaii si grepfruit;
-500-1000 g/zi legume : varza, conopida,fasole verde,dovlecel,vinete, rosii,castraveciori,ceapa verde, praz,ardei,andive, ciuperci, gulii,salata, urzici, spanac,stevie- crude sau fierte;
- legume crude: morcov, telina, pastranac,patrunjel( radacina), ceapa uscata, sfecla rosie;
-ceai, cafea cu indulcitor.
Alimente cantarite obligatoriu:
-140 gr/zi paine neagra, integrala, cu cereale, cu semintze;
-200gr/zi , 100 prinz, 100 seara din cartofi, paste fainoase, orez, mazare uscata, fasole uscata - fierte;
-legumele : morcov,telina, pastarnac,patrunjel. ceapa uscata fierte, 100 gr. in loc de 50 de cartof.
-fructe : mere, pere, gutui, portocale, piersici,caise,capsuni,cirese, visine,pepene galben si verde, fragi si zmeura 300gr( 100 gustarea 1, 100 prinz, 100 gustarea 2);
-lapte , iaurt - 0,1%, sana, cas, urda, brinza de vaci degresata - 500 ml/zi( 250 dimieatza si 250 seara)

INTERZISE:

-zahar si produse zaharoase: prajituri,bomboane,ciocolata,dulceturi.halva, inghetzata, etc..
-miere de albine;
bauturi alcoolice;
racoritoare cu zahar;
fructe: struguri, prune, babane, stafide, alune, curmale,nuci, smochine,pere pergamute.

Am uitat sa spun ca peste o luna trebuie sa merg cu jurnalul in care scriu ce, cat si cand mananc si cata activitate fizica fac. dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.