Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Amalia
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58
amalia0701
M-a masurat si nu mai am 1,66 m ci 1,64 m sad.gif
Am intrat la apa si m-am latit in celalalte axe devil.gif , asa c am schimbat tikerul.
Mi-a zis sa ma urc pe cantar doar peste o luna, dar o sa trisez )).gif , ma viu cantari mai des, dar voi considera relevante doar cele de la ea de la cabinet.
Acolo azi aveam 95. devil.gif
midnight_talker
Ciao!Amalia ,bafta mare in noua etapa a dietei.Sper sa reusesti sa slabesti si fara medicamenul ala.
Si eu am fost candva la nutritionist si tot asa trebuia sa pregatesc un jurnal.Pe atunci mi se parea ciudat,dar acum,de cand scriu pe forum,e ceva normal.
Si eu am un jurnal de genu,dar intr-o agenda.
Pupici multi si astept rezultatele!
amalia0701
Noaptea asta nu a fost sfetnic bun, nu m-am hotarat inca, asa ca ma mai gandesc.
MD:
-ora 8 - un kiwi, 3 buc de orez expandat( 3* 35 cal= 105), un iaurt de soia 125 ml - 101 cal)si 250 ml lapte de soia( 143 cal), un total de 350 cal, fara kiwi. aia o sa-i calculez 300 gr. la gustari.
bubbles
Neata hug.gif .Mi se pare o dieta foarte buna.Maiales ca mananci din toate si nu ai cum sa faci carente wink1.gif .Eu zic sa incerci Reductilul pt ca ea ti l`a dat cu un motiv desi cred ca sunt pastilele alea care`s un fel de surori pleasantry.gif cu Regenon`ul nu?Iti urez multa bafta si asteptam sa vdm ce meniuri scrii blum.gif
julyalina
pupic.gif
amalia, succes cu noua dieta hug.gif
in perioada sarbatorilor asa este de fiecare data sad.gif zici ca vine foametea si toti ies sa faca aprovizonarea )).gif
Nana
Neata frumoasa doamna! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

Asa ti-a zis si tie nutritionista ta? Asa mi-a zis zis si mie doar ca nu mi-a zis tipul de obezitate. Dar acelasi regim mi l-a recomandat.
Reductilul.... mmmmmm daca nu aveam tensiune mare cica mi l-ar fi dat si mie.
Parerea mea este ca sa te abtii cu el dar nefiind medic ma tem ca parerea mea nu este relevanta.
UFFFFFF draga mea!!!!! Cata rabdare si cata vointa ai!!!!!!
Te pup si sper sa se ia rabdarea si vointa ca au si altii nevoie. pupic.gif pupic.gif
anca veselie
amalia floare.gif multa bafta cu noua dieta! give_rose.gif si mie imi suna foarte ok, mi se pare chiar mai permisiva decat yin yang.
in ceea ce priveste cu pastilele, nu stiu ce sa-ti zic.
ce exercitiu fizic planuiesti?
amalia0701
Gustare ora 11:30 - kiwi.
Miscare - venit la serviciu pe jos + control pe tarla, deci mers 40 minute pe jos alert )).gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 04-04-2007, 12:39 PM) *

amalia floare.gif multa bafta cu noua dieta! give_rose.gif si mie imi suna foarte ok, mi se pare chiar mai permisiva decat yin yang.
in ceea ce priveste cu pastilele, nu stiu ce sa-ti zic.
ce exercitiu fizic planuiesti?

Servus iubita!
Si mie mi se pare mai permisva, la un moment dat o intrebam pe dr. daca sigur nu-i de ingrasat,m dar mi-a spus sa mananc exact asa si sigur o sa slabesc.
E a zis 10-15 %, deci 10-15 kg maxim in 6 luni si sa le mentzin.
Aseara dupa masaj am facut 10 minute niste exercitii impuse de kinetoterapeut, dar m-a rupt.
Io singura o sa incerc sa merg mai mult pe jos si o sa rup din timpul masajului sa fac si exercitii, asta pana m-oi mobiliza la un program serios.
anca veselie
incet incet o sa-ti intri in mana si cu exercitiile fizice. e f bun si mersul pe jos. pupic.gif
amalia0701
Prinz ora 14:30:
-ciorbitza de zarzavat - 200 gr( aici calculez doar 50 gr. morcov fiert);
-graham( 100 gr.) cu fasole batuta( 50 gr);
-10 masline si 200 gr. castravete.
amalia0701
M-am hotarat nu iau Reductil.
Am mai citit inca odata prospectul si acolo scrie ca se recomanda persoanelor caru sub regim alimentar si cu program de miscare, in trei luni de zile a slabit mai putin de 5 kg.
Io nu ma incadrez in target, asa ca o sa tzin regimul asta o luna si o sa vad.
Acum am ajuns acasa, am mai mers 15 minute alert de la ace la scoala la fiemea, o parte din drum apoi am luat taxi caci altfel intarziam.
Cina imediat:
-ciuperci la cuptor, restul de paine integrala pana la 100 gr( mai am un colt), salata ( rosii-2), jumate de ardei, 1/2 linguritza de ulei.
amalia0701
Sa recapitulam caloriile:
MD - 350;
-gustare+prinz+cina = 1002+96( sucul de rosii)=1098
Total 1359
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 04-04-2007, 09:04 PM) *

MD - 350;
Total 1448

calculezi la calorie... unsure.gif

suntem alaturi de tine!

io-s lesinata de foame cu WW asta... sorry.gif
amalia0701
Am refacut calculele( sper ca-i ok):
calorii 1350.4, proteine 63.3 trebuiau 75 ( putine, dar explicabil ca nu am mancat carne);
-lipide 28.8 in loc de 53;
-glucide 201,1 in loc de 160 .
Pentru prima zi mi se pare ok, nu sunt prea sigura ca am apreciat bine supa aia.
Dar m-am descurcat fain si nu am avut pofta de dulce cheer.gif
Ba chiar am aruncat din poseta cutia de bombonele de cafea cheer.gif
amalia0701
Acu o sa vad cum ma descurc maine, deoarece la noapte o sa trebuiasca sa merg in control.
Iar la 11 am masaj, banuiesc ca si ceva gimnastica.
Va pup, va transmit pupaturi si Paste fericit de la Sexi cea de 68 de kg.

CITAT(Lacry @ 04-04-2007, 09:11 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 04-04-2007, 09:04 PM) *

MD - 350;
Total 1448

calculezi la calorie... unsure.gif

suntem alaturi de tine!

io-s lesinata de foame cu WW asta... sorry.gif

Am luat calculatorul de calorii de pe idieta, sper ca-i bun si ma chinui.
Te pup si pe tine si pe mai marele imasului pupic.gif pupic.gif
axe10
da scupuluoasa esti bre...nu stiu cum poti... w00t.gif
amalia0701
CITAT(axe10 @ 04-04-2007, 11:54 PM) *

da scupuluoasa esti bre...nu stiu cum poti... w00t.gif

Macar la inceput sa vad cum stau.
Si oricum trebuie sa-i duc femeii un jurnal peste o luna, asa ca vreau nu vreau trebe sa calculez.
Oricum tare repede se fac 1400 de calorii blink.gif
amalia0701
MD- ora 7 - un grepfruit;
-ora 7:30 - paine de secara si un iaurt de soia.
Tzutzi80
neata Ami! Spor la calculat calorii. Si Nessie tine ceva de genul asta, poate mai gasesti insipiratie prin jurnalul ei pupic.gif

Ma bucur ca nu vei lua Reductilul
anca veselie
neatza! ma bucur ca ai trecut cu bine de ziua 1, o sa mearga bine si-n continuare.
pupici si zi frumoasa!
bubbles
Imagine
Nessie
'Neata, iubita! pupic.gif Ma bucur ca ai luat decizia cea buna! hug.gif Regimul data de nutritionista e pe baza de calorii, din cate am ineteles, dar restul cu glucidele, lipide si proteinele ce este? Stiam ca un regim echilibrat trebuie sa contina 40% proteine, 40% glucide si 20% lipide, dar la tine nu pare asa. unsure.gif
julyalina
pupic.gif amalia, nu am uitat ce am promis dar nu am timp deloc sad.gif acum seful vine cu una noua devil.gif ... cica dupa Paste ne mutam cuplu.gif
amalia0701
Dragelor multumesc pentru sprijin, tare am nevoie.
Gustarea 1 - 100 gr. kiwi.
Acu ma duc sa crosetez un prinz )).gif , tocmai am terminat masajul si cumparaturile de Paste( cadourile de la iepuras, iar fiemea m-a ruinat........)
Daca ma baga astia la inchisoarea datornicilor o fi mancare de regim lol.gif lol.gif
Mi-am propus sa nu cheltui pe cadouri multi bani, sa le iau ceva simboloc si pana acum cadourile pentru ei 2 sunt mai mari ca cele de Mos craciun.
Is bolnava cu capul, ar trebui sa mi se confiste cardurile )).gif
Acu, mai trebuie sa-i cumparr Zanei sosete si are totul nou :
-i-am luat salopeta de blugi, boxeri, bustiera, 2 bluze Levi's, o pijama, 2 perechie de tenisi, genunchiere( pentru volei) si rimmel incolor w00t.gif
-lui Marius haina de piele maron;
-mie o pijama verde si papuci tot verzi )).gif si lui Sys tot o bluza Levi's rosie.
Un psiholog sa ma trateze de cumparaturi salut.gif
Am uitat de soacra care vine deseara, o sa ma gandesc la ceva si pentru ea, dar trebuie sa plec iar la cumparaturi blink.gif
Gabic io trebe sa mananc asa:
- 1400 de calorii/zi impartite asa:
-160 gr carbohidrati;
-75 g. proteine;
-53 g lipide.
Asa scrie pe fisa, m-am uitat din nou. blink.gif
Canarule, am inceput sa merg pe jos si azi am reusit 10 minute alert, am facut si masaj si o sa ma apuc de curatenie intr-u final dramatic sorry.gif
Iar kinetoterapeutul de abia astepata sa imi treaca febra m,usculara sa ma puna iar pe exercitii.

amalia0701
Am tricotat prinzul la ora 14:
-ciorba de zarzavat cu 4 cuburi de soia si 2 felii de paine de secara;
-100 gr. orez cu 100 de ciuperci coapte, 200 gr. rosii si 50 gr. masline.
Care arata asa:
Imagine
Iar Zana salopetata asa, oare de ce o fi asa botoasa naughty.gif Imagine

Ma duc sa intind hainele si revin cu poze )).gif , fac ce fac si nu imi msic fundul sa demarez curatenia )).gif
amalia0701
Am definitivat meniul de azi:
-gustarea II - 200 gr. ananas;
- cina : 2 felii de paine de secara, 100 gr. cartof copt cu 8 ml ulei de masline si sare, 100 gr. zacusca
Fac un total de 1405 calorii:
-45,6 proteine, sub norma;
-30,2 lipide , sub norma;
-232 glucide, iar depasire.
Nu ma descurc inca sa respect proportiile prescrise de ea, macar ma incadrez in calorii, o sa am mai multe proteine de duminica, cand o sa mananc carne si ou.
Mandra mea spala bufetul in bucatarie, io fug sa intind niste haine si revin )).gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 05-04-2007, 02:21 PM) *
Iar Zana salopetata asa, oare de ce o fi asa botoasa naughty.gif
Nu e mai botoasa, e sexoasa. )).gif Se cheama ca pozeaza in postura de inabordabila. blum.gif E artista! parca a facut un curs de modeling, nu?

Spor la curatenie si cand termini te astept si pe la mine.

amalia0701
)).gif A facut curs de actorie .
Hai sa mai pun niste poze cu mandra.
Am luat gustarea 2, 200 gr. ananas, dar cam tarziu.
amalia0701
Imagine
A doua pereche de tenisi:
Imagine
Cu salopeta si bluza noua:
Imagine

Vedere din spate )).gif
Imagine
In pijama cu vaci:
Imagine
Cu body si cu jumate de pijama:
Imagine

scu za-ti calitatea imiginilor, mi-a fost lene sa caut aparatul asa ca am facut poze cu telefonul.
amalia0701
Am manacat cina la ora 20, cat de mica-i 100 de gr. de cartof copt mad.gif
O sa reusesc sa tzin acest regim doar daca imi stabilesc meniul cu o zi inainte, calculez si nu mananac nici macar o Ciunga blink.gif
anca veselie
cat de tare poate sa fie pijamaua cu vaci!!!!!
ioana este o frumoasa si sexi rau. sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa pupic.gif cati ani are?
Amazoana
Imagine
crissy
Hristos a inviat!
crissy
Gasesti aici un calculator de calorii. Nu are o baza de date prea mare, dar poti sa-ti adaugi tu alimente noi.
Sau aici (on-line).
Mai am un calculator de calorii, daca te descurci cu limba engleza... Are o bd suficient de mare. Numai ca nu-l pot atasa ca e cam mare. Daca te intereseaza, anunta-ma. Se numeste food compozition.
Tzutzi80
Hristos a Inviat! Paste fericit iubita! pupic.gif
anca veselie
HRISTOS A INVIAT! pupic.gif
ina_ceva
Hristos a inviat!
axe10
Hristos a inviat...ai petrecut bine?
amalia0701
Adevarat a inviat!
Am revenit la serviciu mad.gif
Am petrecut ca de obicei:
-J, Vi si Sa am muncit ca un rob;
-noaptea am fota la biserica sa luam lumina;
-Du, L si Ma lenevit, mancat, citit, vazut filme( 88 minute, Tiratan si Isolda, Casablanca, Pacientul englez, etc......), am fost cu prietenii la un gratar.
Am mancat o tona de prajituri blushing.gif
M=au pacalit ai mei sa le fac 3 feluri, asa ca i-am ajutat sa le mancam blushing.gif
De azi iar la regim.
Ma simt cam rusinata, ca nu am reusit sa fiu cuminte asa cum mi-am propus, dar ma atragea frigiderul ca un magnet devil.gif
Voi cum v-ati descurcat?
anca veselie
sad.gif eu nuuuuuu sad.gif parca eram posedata de demonul mancarii sad.gif
julyalina
'neatza amalia! pupic.gif
lasa dezmatul de acum cateva zile ca totul e bine daca ai reianceput dieta hug.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 11-04-2007, 10:19 AM) *

sad.gif eu nuuuuuu sad.gif parca eram posedata de demonul mancarii sad.gif

Asa ma simtzeam si io posedata bang.gif bad.gif
Azi am mancat asa:
- 2 felii de paine integrala cu 2 patratzele de brinza topita fitness si o cana cu lapte 1,5 %( aveam si birnza de veci dar iimi face cu ochiul aia blushing.gif )
-am la pachet 2 mere verzi.
O sa mananc acasa ciorba de miel si friptura de miel cu salata.
Pentru cina o sa crosetez ceva, dupa ce calculez caloriile.
anca veselie
eu cred ca am si vrut sa mancam, am zis ca e pastele si nu putem sa ne abtinem de la tentatii sad.gif
eu am bagat ceai verde la greu )).gif

iti place mai mult regimul asta nou fata de yin yang?
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 11-04-2007, 10:44 AM) *

eu cred ca am si vrut sa mancam, am zis ca e pastele si nu putem sa ne abtinem de la tentatii sad.gif
eu am bagat ceai verde la greu )).gif

iti place mai mult regimul asta nou fata de yin yang?

Am tzinut 3 zile J, Vi si Sa, era cam greu ca tzineam si post, o sa vad cum ma descurc de azi.
pumby
Salutare!!! cheer.gif Vad ca nu am fost singura care m-am infratit cu frigiderul zilele astea si am mancat ca o cow.gif , cel mai mult m-au atras salata beouf(bineinteles cu multa maioneza) si tortul cu ciocolata. De ieri am trecut iarasi la regim: yang-yin, azi ace, masaj, mers pe jos macar 5 km... Spor la regim fetele, lasati dezmatul ca a trecut Pastele. smile.gif
Tzutzi80
Mai stiu eu o cow.gif incurajata de o ciocolatica! De fapt chiar am fost santajata! De genul, daca nu mananci si tu, nu mananc sorry.gif
amalia0701
Azi am mancat asa:
-ora 7 o cana cu lapte 1,5 % cu 50 gr. paine integrala si 35 gr. brinza topita fitness;
-cafea neagra;
-ceaiuri;
-ora 12 - 2 mere verzi cam 200 gr.;
-ora 15:30 - ciorba de miel( aici am pus un galbenus si 10 gr. smantana ) cu 40 gr. paine intergala si 150. friptura de miel cu gogosar murat;
-ora 18:30 - un mar copt cu scortisoara;
-ora 19:30 - 50 gr. paine (adica 2 coji) cu 10 gr de unt si 50 gr. drob, o cana ( 250 ml)lapte 1.5%.
In total am:
-76,6 - proteine fatza de 75
-56,8 grasimi fatza de 53
-138,9 glucide fatza de 160
Total 1408.7 calorii.
Azi nu am mancat legume.
amalia0701
Am uitat sa va spun ca am reusit sa scot masina de paine din cutie, am adaptat retzeta de la alt aparat si asta-i rezultatul:
Imagine
si sectiune:
Imagine
Din pacate pentru mine nu am gasit faina integrala si nici neagra sa imi fac si mie sad.gif
amalia0701
CITAT(crissy @ 08-04-2007, 03:39 PM) *

Gasesti aici un calculator de calorii. Nu are o baza de date prea mare, dar poti sa-ti adaugi tu alimente noi.
Sau aici (on-line).
Mai am un calculator de calorii, daca te descurci cu limba engleza... Are o bd suficient de mare. Numai ca nu-l pot atasa ca e cam mare. Daca te intereseaza, anunta-ma. Se numeste food compozition.

pupic.gif
Multumesc pentru ele, dar m-am obisnuit cu cel in excel si e destul de complet.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.